Hitta lediga jobb i Sundsvall

Ekonomiassistent, Sundsvall - Poolia

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ekonomiassistent-sundsvall-poolia-1. Vi ser fram emot din ansökan!


/ Sundsvall / Ekonomiassistent, Sundsvall
Ekonomiassistent
Ekonomiassistent, Sundsvall
Är du en strukturerad och serviceinriktad person som tycker om siffror? Har du tidigare erfarenhet av fakturering och leverantörsreskontra? Då kan du vara rätt person för tjänsten!
Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund med placeringsort i Sundsvall.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och uppdraget förväntas pågå 5–6 månader framåt. För rätt person finns goda chanser till anställning hos kunden. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som ekonomiassistent får du möjlighet att utvecklas och bredda din erfarenhet inom ekonomi. Du kommer att hantera och granska fakturor, ta fram underlag till anbud och kund- och leverantörsreskontra. Därtill tillkommer övrig administration.
Arbetsplatsen präglas av en härlig stämning och du arbetar med ett trevligt gäng med en god sammanhållning. Ordinarie arbetstid är: 07:00-16:00 mån-fre.
Vem är du?
Vi söker dig som har en relvant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du har en god datorvana och har lätt för att lära dig nya system. Därtill talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP.
För att trivas i tjänsten som ekonomiassistent är du en person som är självständig och snabblärd. Du trivs i ett högt tempo och kan med enkelhet prioritera dina arbetsuppgifter för att skapa möjlighet att arbeta effektivt. Vidare är du en person som bidrar med en positiv energi bland dina kollegor, du är hjälpsam, prestigelös och tar gärna egna initiativ som gynnar verksamheten.
Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på .
Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Stad
Sundsvall
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
19 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70334
Sofie Cardegren

Dela

Ansök nu

Interim Enhetschef IT

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 5
I syftet att hantera den aktuella vakansen under hösten, söker vi nu för kunds räkning en trygg och erfaren Interim Enhetschef under en rekryteringsprocess, som upp till 6 månader ska leda en IT-enhet. Enheten består av ca. 30 medarbetare i varierande åldrar och med relativt lång anställningstid. I uppdraget ingår att arbeta med individ- och grupputveckling och medarbetarsamtal. Du har även ett arbetsmiljöansvar och budgetansvar i uppdraget. Uppdraget ska utföras på plats hos kunden i Sundsvall, möjlighet till distansarbete finns efter överenskommelse upp till 50 %.

Uppdraget är säkerhetsklassat.
Omfattning: Heltid (100%)
Start: 240819
Längd: 6 månader, med möjlighet till 3 månaders förlängning.

Du är underkonsult och fakturerar från eget bolag.

Vem är du?
Kompetens och erfarenhetskrav
Skallkrav:
- Du har minst 5 års erfarenhet som ledare med personalansvar.
- u har minst 5 års erfarenhet av IT-ledning och team.
- Du har erfarenhet av att arbeta med grupputveckling, minst 3 större utvecklingsinsatser, >500 timmar per utvecklingsuppdrag.
- Du har minst 3 års erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning.

Personliga egenskaper
Ledarskapsförmåga:
- Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.
- Du har erfarenhet av att leda stora personalgrupper och har lätt för att skapa engagemang och delaktighet.
- Du har en god erfaren av att leda en teambaserad organisation inom IT-området.
- Du har en god erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning.

Gott omdöme:
- Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.

Helhetssyn:
- Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och förstår din roll.

Förmåga att kommunicera tydligt:
- Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. - Du påminner och följer upp.


Om verksamheten
Denna tillsättning utförs av Poolia Interim Management, Pion Groups verksamhet för tillsättning av interimschefer.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Spontanansökan - Lager- och truckförare

Truckförare
Läs mer Jul 5
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning!
Är du en ambitiös och noggrann individ som söker nya möjligheter inom lager- och logistikbranschen?
Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Apphire Recruitment Agency hanterar vi rekryteringsprocessen för att säkerställa att du får en eftertraktad tjänst som lagerarbetare eller truckförare. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!
Om oss
Vi är representant för ett logistikföretag som arbetar med effektiv lagerhantering och distribution. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder högsta möjliga service och kvalitet. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Jobb beskrivning
Som lagerarbetare och truckförare hos oss kommer du att ha en varierad och dynamisk roll. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera, men är inte begränsade till:
Truckkörning: Hantering av inkommande och utgående varor med hjälp av truck. Det kan innebära lastning och lossning av lastbilar samt transport av varor inom lagret.
Plockning och packning: Samla ihop och packa order enligt kundernas beställningar, säkerställa att rätt produkter skickas ut och att de är korrekt förpackade.
Inventering: Utföra regelbundna inventeringar för att hålla koll på lagersaldon, rapportera eventuella avvikelser och hjälpa till att hålla lagret organiserat.
Mottagning och inspektion: Ta emot inkommande leveranser, kontrollera att varorna stämmer överens med följesedlar och inspektera för eventuella skador.
Ordning och reda: Se till att lagret alltid är rent, organiserat och säkert. Detta inkluderar att följa säkerhetsföreskrifter och rutiner för att förebygga olyckor.
Samarbete: Arbeta nära kollegor och andra avdelningar för att säkerställa en smidig och effektiv lagerverksamhet.Arbetsuppgifter
Truckkörning och hantering av inkommande och utgående varor.
Plockning och packning av order.
Inventering och lagerhållning.
Hålla ordning och reda på lagret.
Samarbeta med kollegor för att säkerställa en smidig och effektiv lagerverksamhet.

Kvalifikationer
Har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
Innehar truckkort.
Är noggrann, ansvarsfull och har god arbetsmoral.
Har god fysisk förmåga och kan hantera tunga lyft.
Är flexibel och kan arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder
Möjlighet att arbeta på olika platser i Sverige.
Möjlighet till både hel- och deltidsanställningar.
En säker och trivsam arbetsmiljö.
Kompetensutveckling och vidareutbildning.

Ansökan
Skicka din ansökan och CV till info@apphire.se och ange din stad i ämnesraden.


Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team!


Rekryteringen sker i aktivt samarbete med Apphire Recruitment Agency
Rekrytering med egenutvecklad AI. Apphire Recruitment Agency är en ledande aktör inom AI-rekrytering och den största inom vårt område. Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och en gemensam strävan efter att uppnå stora resultat.
Är du redo att revolutionera din rekryteringsprocess och få tillgång till de bästa talangerna på marknaden? Vår avancerade AI-drivna rekryteringsplattform är designad för att effektivisera och förbättra varje steg i din rekrytering. Genom att använda sofistikerade algoritmer och maskininlärning hittar vi de kandidater som passar din organisation perfekt. Upplev kraften i precision och effektivitet med vår toppmoderna lösning.
Förvandla rekrytering till en strategisk fördel.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

ChopChop AB söker Wok Kock

Specialkock
Läs mer Jul 5
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Kardiologen, Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterskor-till-kardiologen-sundsvall-2. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor till Medicinavdelning 24, Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterskor-till-medicinavdelning-24-sundsvall. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Psykiatrisk mottagning C, Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterska-till-psykiatrisk-mottagning-c-sundsvall-3. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Distriktssköterska till Akutmottagningen, Sundsvall

Distriktssköterska
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/distriktsskoterska-till-akutmottagningen-sundsvall. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Onkologen avd 13, Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterska-till-onkologen-avd-13-sundsvall. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska dag och natt till Infektionskliniken, Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterska-dag-och-natt-till-infektionskliniken-sundsvall. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom i Sundsvall - Poolia

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/redovisningsekonom-i-sundsvall-poolia-1. Vi ser fram emot din ansökan!


/ Sundsvall / Redovisningsekonom i Sundsvall
Redovisningsekonom
Redovisningsekonom i Sundsvall
Vi söker en Redovisningsekonom som är redo att ta sig an en mångsidig och spännande roll inom redovisning. I denna position kommer du att börja som konsult, men med mycket goda möjligheter att senare anställas direkt av kunden.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I din roll som Redovisningsekonom kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa noggrannheten och effektiviteten i vår kunds ekonomiska arbete. Du kommer att ansvara för flera viktiga uppgifter, inklusive löpande bokföring, avstämning av balanskonton, avstämning av resultaträkningen, samt upprättande av bokslut och budget.
Vem är du?
För att trivas och lyckas i den här rollen bör du ha en relevant utbildning och tidigare erfarenhet inom redovisning. Det kan vara en universitetsexamen inom redovisning eller en yrkesutbildning med inriktning mot redovisning.
För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du har minst ett års praktisk erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning. Du bör även ha förmågan att förstå och arbeta med uppbyggnaden av balansräkningen och resultaträkningen, samt ha erfarenhet av att göra avstämningar av balanskonton som inkluderar kassa och bank. Grundläggande kunskaper inom skatt och moms är också värdefulla, liksom erfarenhet av löpande bokföring.
Meriterande, men inte ett krav, är erfarenhet av hantering av deklarationer (inklusive arbetgivardeklarationer och momsdeklarationer), upprättande av årsbokslut och budget.
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som en engagerad och erfaren Redovisningsekonom, ser vi fram emot din ansökan.
Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på .
Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Stad
Sundsvall
Publicerad
23 maj
Sista ansökningsdag
22 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69710
Sofie Cardegren

Dela

Ansök nu

Junior elingenjör till framgångsrika Eurocon

Elingenjör
Läs mer Jul 5
Söker du en spännande karriärstart som kommer att utmana och berika dina tekniska färdigheter? Se hit! Nu finns den unika möjligheten för dig att ta steget in i en värld av ingenjörskap i rollen som elingenjör hos Eurocon!
Skicka in din ansökan idag och börja din resa mot en lysande framtid hos Eurocon!

Vem är du?

Din passion för teknik och strävan efter kunskap är kraften som för dig framåt. Med ett engagemang som lyser igenom i varje projekt, är du den personen som alltid hittar en lösning. Din förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt, kombinerat med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker, gör dig till en ovärderlig tillgång. Dina kollegor ser upp till dig för din precision och metodiska tillvägagångssätt – du är den som aldrig lämnar något åt slumpen. Du tar initiativ och agerar. Du är en doer!

För att kunna passa in behöver du uppfylla nedan krav:

•Eftergymnasial utbildning inom elkraft, elektroteknik, automation, energiteknik, eller likvärdig
•Svenska och engelska i tal och skrift
•God datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet

Meriterande:

•Kompetens inom styrsystem (exempelvis ABB, Siemens, Emerson Delta-V)
•Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom industri- och energisektorn
•Kunskaper inom AutoCAD
•Körkort B

Om rollen

Som konsult på Eurocon kommer du att vara en del av ett team där samarbete och engagemang står i centrum. Du kommer att ingå i en projektgrupp som tar sig an utmanande uppdrag inom skogsindustrin, energisektorn eller kemibranschen. I din roll får du en unik chans att följa projektens hela livscykel, från start till mål, och därmed ha ett verkligt inflytande över resultatet. Det är en roll där ditt bidrag inte bara räknas, det gör skillnad.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Delaktighet i hela projektprocessen, från förprojekt till idrifttagning av uppförda anläggningar
•Detaljkonstruktion inom elområdet (t.ex. ställverkslösningar, motorstyrningar, fältutrustning)
•Framtagning av layouter och tekniska systemlösningar
•Framtagning av systemlayouter och automationslösningar
•Hantera förfrågningshandlingar och montageunderlag
•Beräkningar och dimensioneringar

Om Eurocon

Eurocon är teknikkonsultföretag som startades 1990 av 7 ingenjör. Idag bidrar de med teknisk kunnande inom skogsindustrin, gruvindustrin, energi, infrastruktur, kemi, verkstad och IT. Tjänsterna omfattar hela livscykeln för en investering, från förstudie till genomförandeprojekt och underhåll. Sedan 2023 är Eurocon dotterbolag till Rejlers Sverige AB och behåller sitt varumärke.

Framtiden AB

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du inledningsvis vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos Eurocon.

Rekryteringsprocessen:

•Intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Intervju med Eurocon.
•Beslut och backgrundskontroll.

Villkor

Startdatum: hösten 2024
Placeringsort: Sundsvall alt Härnösand
Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 4
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
PS. Är du student så finns motsvarande tjänst även att söka som sommarjobb, extrajobb, exjobb eller på deltid. För rätt person hittar vi en lösning som passar. Hör av dig!
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se.
Välkommen!

Ansök nu

Provningstekniker till Sundsvall!

Provningsingenjör, maskin
Läs mer Jul 4
”Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.
Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!
OM TJÄNSTEN
Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”Oförstörande provning” och söker nu en provningstekniker till vårt kontor i Sundsvall.
I denna roll så blir resor en naturlig del i ditt arbete - du kommer att resa på intressanta projekt i hela Sverige och även utomlands, därmed så förekommer övernattningar regelbundet.
Projekten kan pågå i allt från en dag till flera veckor.
För dig som inte känner till oförstörande provning (OFP) så handlar det om att tidigt upptäcka skador som på sikt kan orsaka kostsamma haverier eller i värsta fall allvarliga olyckor. OFP kan utföras på allt från svetsar i berg- och dalbanor till att leta sprickor i reaktortankar. Som tekniker hos oss kommer du få arbeta med de senaste provningsteknikerna.
Vår kundflora är bred och du kommer att komma i kontakt med ett flertal olika branscher, bl.a.
papper & massa
kraft & värme
gruva & stålverk
tillverkande industri
vind-/ kärnkraftverk
petrokemi/raffinaderier
tåg

VEM ÄR DU?
Vill du var med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering.
Vidare så har du ett genuint intresse för teknik och tycker om att träffa nya människor, har du någon form av teknisk utbildning så är det meriterande.
Kanske är du i början av din karriär inom teknikbranschen?
Vi vill att du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt att du innehar B-körkort.
Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.
OM OSS
Välkommen till DEKRA-familjen och vårt team! På kontoret i Sundsvall är vi en sammansvetsad styrka som tillsammans brinner för att upprätthålla säkerheten för våra kunder. Jag, Nicklas Sivertsen som har förmånen att leda detta gäng, är en sammanhållande och närvarande ledare som arbetar med mjuka värden och företagsamhet. Jag eftersträvar ägandeskap i gruppen och att alla får ta ansvar för sin egen utveckling - med stöd utav mig såklart! ????????
Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid.
Ansökan
Har du frågor om tjänsten så kontakta Nicklas Sivertsen, kontaktuppgifter nedan.

Ansök nu

Matbud till vår utkörning på Bite Line

Budbilsförare
Läs mer Jul 4
Vi söker en Strukturerad Arbetsmyra till Vårt Team!


Är du en positiv och strukturerad person med en förmåga att inspirera både kollegor och gäster? Har du en stark kommunikationsförmåga, är en utmärkt lagspelare och har en ständig vilja att utvecklas? Då är det dig vi söker!


Vi erbjuder en spännande roll där du får möjlighet att utvecklas inom servicebranschen och bidra till vårt varumärke. Du har höga krav på din egen arbetsinsats, är noggrann och flexibel, och kan hantera stressiga situationer med ett leende. Vi söker en person som tar stolthet i sitt arbete och ser en framtid inom vår bransch.


För att passa hos oss behöver du:


- Vara fyllda 18 år
- Ha B-körkort för manuell bil
- Behärska svenska i tal och skrift


Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:


- Leverera mat till våra kunder
- Assistera i köket
- Ta emot beställningar via telefon
- Utföra tunga lyft
- Ta hand om våra bilar
- Arbeta varierande arbetstider (kvällar/helger)


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du en ansvarstagande person som gillar varierande arbetsuppgifter i högt tempo och har ett genuint intresse för mat? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig!


Varför arbeta med oss?


- Möjligheter till framtida karriärutveckling inom koncernen
- En dynamisk arbetsmiljö med engagerade kollegor
- Chansen att vara en del av ett väletablerat varumärke


Intresserad?


Vänta inte med att skicka in din ansökan – vi rekryterar löpande! Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@biteline.se och märk din ansökan med "MATBUD". För rätt person finns det stora möjligheter att växa inom vår organisation. Vi ser fram emot att höra från dig!


Hoppas vi hörs snart!


Med vänliga hälsningar,
Biteline Teamet

Ansök nu

Medarbetare till våra pizzakök på Bite Line

Köksbiträde
Läs mer Jul 4
Vi söker engagerade och strukturerade medarbetare till Bite Line City!
Har du en positiv inställning som sprider glädje bland kollegor och gäster? Är du en lagspelare med god kommunikationsförmåga och en stark vilja att alltid leverera ditt bästa? Då är det dig vi söker till vårt pizzakök på Bite Line City!
Vi erbjuder en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa inom servicebranschen.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Beredning av pizzor och annan mat
Städning och upprätthållande av renlighet
Ta emot beställningar via telefon
Hantering av tunga lyft
Diskhantering
Flexibla arbetstider (dagtid/kvällar/helger)

Vi söker dig som:
Är noggrann och flexibel
Är stresstålig och trivs med att arbeta i högt tempo
Har fyllt 18 år
Behärskar svenska i tal och skrift

Vad vi värdesätter:
Din personlighet och ansvarskänsla
Din förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter
Ett genuint intresse för mat och serviceHos oss på Bite Line City får du möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö där din insats verkligen gör skillnad. Vi ser fram emot att få in din ansökan och att tillsammans med dig skapa en fantastisk arbetsplats. För rätt person finns det stora möjligheter till utveckling och fler arbetsmöjligheter inom vår koncern som rymmer flera restauranger.
Låter detta som något för dig?
Vänta inte med att skicka in din ansökan! Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot att höra från dig.
Mejla din ansökan till: jobb@biteline.se
Välkommen till Bite Line City – där vi tillsammans skapar matglädje!

Ansök nu

Teleskoplastare i Sundsvall!

Teleskoptruckförare
Läs mer Jul 4
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter en teleskoplastare till vår kund i Sundsvall.Just nu söker vi en teleskoplastare med omgående start i Sundsvall till ett längre projekt på minst 6 månader. Arbetet är heltid 40 h / vecka, lön och förmåner enligt kollektivavtal.

Arbetsuppgifter:

Köra teleskoplastare

Hjälpa till på byggetKrav:


+2 års erfarenhet

SjälvgåendePlats: Sundsvall

Start: Omgåede

Lön: Enl. kollektiavtal

Arbetstid: 07-16, mån-fre
Låter detta som något för dig? Ansök idag!
Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se

Ansök nu

Gymnasielärare till ekonomiprogrammet

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Jul 4
Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Thoren Business School har fyra huvudprogram; Business Program, Management Program, Communication Program samt Commerce.Thoren Business School erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap.

VI söker nu efter en lärare i ekonomi och handelsämnen som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

Vi söker dig som:

- Vill lära ut om dina ämnesområden på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens inom ekonomi- och handelsämnen
- Är engagerad i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
- Håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt
- Vill skapa en inspirerande och anpassad undervisning som utmanar och utvecklar eleverna samt bygger förtroendefulla relationer med både elever och kollegor
- Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom företagsekonomi, marknadsföring och entreprenörskap.

Anställningen gäller under läsåret 2024/2025 då Thoren Business school i Sundsvall kommer avvecklas i juli 2025. Varmt välkommen in med din ansökan.Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Ansök nu

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT24 i Sundsvall

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jul 4
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:


Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?
Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team?

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten
att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger
erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.
Leka, busa och
sprida glädje till barnen!


Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

 Vi söker dig som:

Älskar att arbeta med barn

Har takten och rytmen given i kroppen

Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

Vad är Knatteskutt?

På Knatteskutt får barnen hoppa, springa, dansa och lek med boll. Här blandar vi olika idrottsaktiviteter på ett lekfullt och roligt sätt

Vi jobbar utifrån ett färdigt passupplägg som innebär att alla idrottsbanor, övningar och lekar är färdigplanerat. Du som ledare kan då lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje! 

Som ledare får du coachning under terminen, du deltar på en ledarutbildning och du kommer att vara en del av ett fantastiskt ledarteam på över 400 ledare.

Du får helt enkelt världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Info om anställningen:

Timanställning

Arbetet pågår under hösten 2024 med start vecka 35.

Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på hösten som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på våren som också är 8 respektive 6 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

ca 1-4h/veckan.


Mer info får du via eventuell telefonintervju

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.
Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

 

Ansök nu!

  Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Svetsare

Svetsoperatör/Automatsvetsare
Läs mer Jul 4
Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vatteninstallationer? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med? Nu söker vi dig som är teknikintresserad, har svetscertifikat och vill bli en del av vårt team i Sundsvall!

Nu växer vår verksamhet i Sundsvall och vi söker därför en svetsare med till vårt team. Som svetsare arbetar du med att utföra allt från montering av nya pumpar, ombyggnation av befintliga pumpstationer och installation av nya pumpstationer ute på fält. Arbetet sker till stor del ute hos våra kunder och resor med övernattning i tjänsten förekommer. Du arbetar även med att bygga samt svetsa rörsystem i rostfritt stål utifrån ritning. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i Sundsvall med omnejd.

Vad kan vi erbjuda dig
· En gedigen introduktion och interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
· Kompetensutveckling för alla och god möjlighet till vidareutbildning. Du behöver inte kunna allt från start utan vi utbildar dig gärna!
· En trevlig och schysst arbetsmiljö i en grupp med kompetenser från olika yrkesgrupper
· God ersättning och förmåner, bla. Lunchförmån och friskvårdsbidrag
· Fyra stycken välutrustade servicebilar med alla nödvändiga verktyg och utrustning som behövs
· Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC & Smartphone)
· Kortare fredagar sommartid

Vad du kan bidra till oss
Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.
Vi söker dig som har:
· Svetscertifikat enligt SS-EN ISO 9606 inom metoderna MMA och TIG
· Erfarenhet av rörsvetsning i rostfritt
· Tekniskt/mekaniskt intresse
· B-körkort
· Gymnasieutbildning inom relevant område
· Vanan att arbeta med problemlösning i din arbetsvardag

Meriterande är även om du har:
· C-körkort
· Pumperfarenhet
· Industrivana

Om oss
Vi är ett globalt team på 23 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.


Information
Arbetstiden är vardagar 7:30-16 och jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma. Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR, 070-8227457 eller Johan Sedin, Servicechef, 070-2437373. Ansökan sker via länken men det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.
Anställningen börjar med 6 månaders visstidsanställning med goda möjligheter till fast anställning efter det.
Urval och intervjuer sker i slutet av augusti.

Representant för IF Metall är Sofie Malmborg 0471-24 00 00

Besök oss gärna på www.xylem.com

Ansök nu

Rekryteringsassistent på deltid!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 4
Söker du världens roligaste extrajobb på sidan av dina studier? Vill du vara en del av ett gäng som värdesätter gemenskap där vi firar våra framgångar tillsammans? Gillar du dessutom att ta eget ansvar och leverera resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision – Rekrytering i världsklass!

Ta chansen att vara med på vår resa och bli del av vårt kontor i Sundsvall!

Information om tjänsten
I rollen som rekryteringsassistent arbetar du på deltid utifrån behov. Du går in som assistent på Sundsvallskontoret och kommer sitta på samma kontor som din dedikerade assistentchef. Tillsammans med resten av Sundsvallsteamet kommer du ges möjligheten att utvecklas varje dag samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet!

Arbetsuppgifter
Som rekryteringsassistent på vårt kontor i Sundsvall avlastar du våra konsultchefer och hjälper till med alla delar av rekryteringsprocessen. Det innebär att du bland annat hjälper till med att skriva annonser, kandidaturval via CV-granskning, telefonavstämningar och referenstagningar. Vi ser även att du växer in i rollen och på sikt kan ta egna intervjuer och det yttersta ansvaret över enklare processer. I rollen ingår även att avlasta med administration kopplat till själva anställningen så som att rulla ut scheman, administrera anställningsavtal samt ta hand om konsulters tidrapportering/löneunderlag. I rollen som rekryteringsassistent har du en varierad vardag där ingen dag är den andra lik och kontaktytorna är många – alltifrån kandidater och konsulter till interna medarbetare.

Som rekryteringsassistent är du en nyckelspelare och förväntas vara kontorets spindel i nätet. På vårt kontor är prestigelöshet A och O oavsett vilken roll man innehar. Vi hjälps alla åt med att skapa en god stämning på kontoret oavsett om det gäller att anordna AW, inhandla fika, lämna in bilarna för service eller hjälpa en kollega med deras arbete.

För dig med stora ambitioner ser vi positivt på att vi tillsammans sätter en utvecklings/utbildningsplan där du på sikt kan axla rollen som Konsultchef.

Självklart får du introduktion och utbildning för att klara av arbetsuppgifterna – tidigare erfarenhet är alltså inte ett krav.

Arbetstider är måndag-fredag 08-17.

Vi söker dig som:

• Studerar, gärna inom HR/Beteendevetenskap alt. läser en likvärdig utbildning och har minst 2 år kvar av dina studier.
• Har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
• Gärna har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med Sundsvallsteamet och samarbetet sträcker sig även med övriga kollegor runt om i landet.

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:

• FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!
• SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN
• LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen

Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet. 
Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på stina.vidmark@pn.se

#assistent #administration #HR #deltid #rekrytering #student

Ansök nu

Junior konstruktör inom mekanik

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 4
Brinner du för konstruktion och har en utbildning inom maskinteknik eller liknande? Vill du dessutom jobba inom en framtidsbransch tillsammans med ett stort expertnätverk? Då har du hittat rätt! Vänta inte med att skicka in din ansökan!


Din profil

För att trivas och lyckas ser vi att du vill framåt, du tycker om att finna lösningar och avancera. Du ser dina kollegor som en fantastisk resurs och samarbetar samt delar med dig av dina kunskaper. Vi tror att du är en ansvarstagande person som är noggrann i ditt sätt, du släpper inte saker lättvindigt och har en vilja att utvecklas!

Skallkrav

• Eftergymnasial teknisk utbildning som maskinteknik, CAD-konstruktion eller likvärdig
• God svenska och engelska, i både tal och skrift
• CAD-kunskaper (t.ex Autocad, Inventor eller Primtech)

Meriterande

• B-körkort
• Tagit kurs inom hållfasthetslära

Om rollen

Som konstruktör är din huvudsakliga uppgift att rita ställverk samt deras markanslutning och elmontageplaner. Du ritar alla delar ingående i layouten, från stål till apparater och primärutrustning. Du och dina konstruktörskollegor kommer att spendera en stor del av er tid i CAD-program med att ta fram underlag samt med problemlösning kring era uppdrag. Om du har erfarenhet inom hållfasthetsberäkningar är det ett plus!

Om företaget

Vår kund är ett stort expertnätverk där du kommer att ha kollegor i över 30 länder. De arbetar för att göra energiomställningen möjlig genom hållbara lösningar och är verksamma inom elkraft, järnväg och elektrifiering. De erbjuder lösningar inom teknik, konstruktion och underhåll, de levererar både komplexa projekt och nyckelfärdiga lösningar inom energisektorn.

Företagets erbjudande innebär bland annat

• Ett expertbolag att utvecklas inom
• Jobba i en marknad på tillväxt som behöver din kompetens
• Friskvårdsbidrag

Om oss

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: enligt överenskommelse
Placeringsort: Sundsvall
Arbetstider: kontorstider med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid

Urval börjar i augusti!

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Laboratory Engineer

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Jul 4
På Nouryon skapar vårt globala team av Changemakers positiva förändringar varje dag för att nå högre tillsammans och individuellt. Vi skapar innovativa och hållbara lösningar för våra kunder för att möta samhällets behov – idag och i framtiden. Vi söker teammedlemmar som skapar och driver nya idéer, kämpar för andra och samarbetar för att göra saker bättre. Låter det som dig?
 I din framtida roll som Laboratorieingenjör kommer du att

utföra analyser på process- och produktprover från Nouryons produktion av ytaktiva produkter i Sundsvall. På avdelningen arbetar 3 laboratorieingenjörer. Analysarbetet utförs dagtid på ett kvalitetssäkert sätt i enlighet med instruktioner och rutiner. Förbättringsarbete sker löpande och är en naturlig del i det dagliga arbetet. Utöver rutinmässigt arbete kommer du även få möjlighet att leda egna aktiviteter inom ansvarsområdet samt ge analytisk support till olika projekt. 
Vi tror att du har med dig
* Pågående eller slutförd flerårig högskoleutbildning inom relevant område (biomedicinsk analytiker/ kemiteknik eller motsvarande) och/eller arbetslivserfarenhet från arbete på analyslaboratorium.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Bra om du har  
* Erfarenhet från att arbeta med kromatografi(GC), titrimetri och metallanalyser

Vi tror att du
är noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandard. Du arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och ser möjligheter i förändringar. Du tycker om att samarbeta och trivs med att arbeta i team. 
Vi erbjuder dig
På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IKEM, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer. 
Bra att veta
Tjänsten är ett vikariat på heltid från september 2024 till sista februari 2025 med möjlighet till förlängning. Du kommer att rapportera till Mattias Brodin, Laboratory Manager. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV senast 4:e augusti. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. När din ansökan nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! För mer information om vår rekryteringsprocess, vänligen besök: nouryon.com/careers/how-we-hire/  
Vi ser fram emot din ansökan! 
Om Nouryon
Vi letar efter morgondagens Changemakers, idag!
Om du letar efter din nästa möjlighet i karriären, ansök idag och gå med i Nouryons världsomspännande team av Changemakers för att tillhandahålla viktiga lösningar som våra kunder använder för att tillverka vardagsprodukter som personlig vård, rengöring, färger och beläggningar, jordbruk och livsmedel, läkemedel och byggprodukter. Våra medarbetare drivs av viljan att påverka och aktivt driva positiv förändring. Om det beskriver dig ger vi gärna plats för dina ambitioner. Från dag ett stödjer vi dig med din personliga tillväxt, genom utmanande positioner och omfattande lärande- och utvecklingsmöjligheter, i en dynamisk, internationell, mångsidig och proaktiv arbetsmiljö.
Besök vår ?hemsida?och följ oss på?LinkedIn.? 
Kontakt
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Mattias Brodin, Laboratory Manager på mattias.brodin@nouryon.com För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta Recruiting.SE@Nouryon.com

För fackliga frågor: 
Ledarna: Jan Filipsson +46 70 519 97 09 
Sveriges Ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84    
Unionen: Jens Magnusson +46 72 215 24 10

#WeAreNouryon #Changemakers 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sjuksköterska till neuro/strokeavdelning i Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 4
Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en sjuksköterska till en neuro /strokeavdelning i Sundsvall. 

Hör gärna av dig kring frågor gällande uppdraget.
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på neuro/ strokeavdelning. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn.

Ansök nu

Jobba med mobilen - starta idag

Intervjuare, opinionsundersökning
Läs mer Jul 4
JOBBA VIA DIN MOBIL/DATOR
Uppdraget går ut på att utföra online-undersökningar via din mobil eller dator.
Du får upp till 35,00kr per genomförd undersökning.
Du blir också inbjuden till olika betalda gruppdiskussioner, fokusgrupper, UX tester och användartester som normalt ger 500-1500kr per gång. Dessa utförs oftast online.
Gör din röst hörd och var med att påverka framtidens varor och tjänster - och få betalt!
Du söker tjänsten via länken nedan (tar max 2 minuter):
bit.ly/proActiveSweden
Varmt välkommen!


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Jobba med mobilen - starta idag

Dataregistrerare
Läs mer Jul 4
JOBBA VIA DIN MOBIL/DATOR
Uppdraget går ut på att utföra online-undersökningar via din mobil eller dator.
Du får upp till 35,00kr per genomförd undersökning.
Du blir också inbjuden till olika betalda gruppdiskussioner, fokusgrupper, UX tester och användartester som normalt ger 500-1500kr per gång. Dessa utförs oftast online.
Gör din röst hörd och var med att påverka framtidens varor och tjänster - och få betalt!
Du söker tjänsten via länken nedan (tar max 2 minuter):
bit.ly/proActiveSweden
Varmt välkommen!
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterskor för Höstuppdrag i Sundsvall!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 4
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Allmänsjuksköterskor för uppdrag inom olika inriktningar i Sundsvall!  
Perioden: Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Både längre och kortare uppdrag finns.  
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som  Legitimerad sjuksköterska alt. VUB. Trygg i din yrkesroll.
Ev. övrigt: Fördel om  HLR-utbildning är utförd de senaste 12 månaderna.  
Ref.nr: Urval sker löpande


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

ARBETSLEDARE LOKALVÅRD

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jul 4
Vi söker just nu en rutinerad arbetsledare inom lokalvård som vill komma till ett företag med fokus på personalen och som ser lokalvård som ett hantverk. Vi står för hög kvalité, goda relationer och nytänkande. Delar du våra värderingar är du den vi söker.
Vi har vårt kontor i Sundsvall på Tegelvägen 3A. Kontoret är navet för våra leveranser och vi vill även att det ska vara en bas för vår personal.
Som arbetsledare hos oss kommer du att vara vårt ansikte utåt.

Ansök nu

Kundmottagare, Sundsvall

Kundmottagare, bilverkstad/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Jul 4
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker!Vi söker en kundmottagare med god administrativ förmåga till vår serviceanläggning i Sundsvall. Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och samtidigt fungera som länk till våra fantastiska servicetekniker på anläggningen.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med övrig verkstadspersonal planera och fördela verkstadens arbete samt se till att kontakten med kunder och leverantörer sker på ett fullgott sätt. Tillsammans ser vi till att serviceteknikerna får det stöd och ledning som krävs för att kunna utföra service- och reparationsarbeten.

En viktig del i rollen är även verkstadsadministration, fakturering, hantering av reklamationer mot leverantörer, tidsrapportering samt att hantera leverantörsfakturor. Du tar även emot kunder via telefon och i verkstad.
För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

- relevant bakgrund och förmodligen flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- god administrativ förmåga
- goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- god datorvana
- körkort B

Tidigare erfarenhet inom fordonsinriktad verksamhet och goda fordonstekniska kunskaper är mycket meriterande.Är du:

- en person som gillar utmaningar och stimuleras av ett varierat arbete med högt tempo
- strukturerad och noggrann med förmåga att prioritera bland dina uppgifter
- serviceinriktad och ordningsam
- stresstålig och flexibel
- en positiv person som har lätt för att samarbeta

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande, utvecklande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.Så här ansöker du

Du ansöker till tjänsten online. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2024-08-31.Under semestertider kan svarstiden vara något längre än vanligt.Kontaktuppgifter

Patrik Östlie, platschef, 010-556 16 13
Monica Strömberg, fackligt kontaktombud Unionen, 010-556 34 66Varmt välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är exklusiv återförsäljare av Volvo Construction Equipment samt Volvo Pentas industrisegment i Sverige. Vi marknadsför, säljer och servar Volvos entreprenadmaskiner samt erbjuder ett flertal olika tjänster och kompletterande produkter. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med drygt 665 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett tryggt och spännande arbetsliv som kännetecknas av kreativitet samt frihet under ansvar.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,5 miljarder kr.

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterskor för Höstuppdrag i Sundsvall!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 4
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Allmänsjuksköterskor för uppdrag inom olika inriktningar i Sundsvall!  
Perioden: Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Både längre och kortare uppdrag finns.  
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 4 år som  Legitimerad sjuksköterska alt. VUB. Trygg i din yrkesroll.
Ev. övrigt: Fördel om  HLR-utbildning är utförd de senaste 12 månaderna.  
Ref.nr: Urval sker löpande


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Företagssköterska Feelgood Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 4
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag drygt 1 000 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 155 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 1,2 miljoner medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

Med visionen Sveriges friskaste kunder arbetar vi varje dag för att skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor mår bra. Som medarbetare på Feelgood är din roll att arbeta med hälsofrågor i ett större perspektiv, att arbeta förebyggande med hälsa för att skapa en god arbetsmiljö som främjar det friska och att ge stöd med tjänster inom arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Du kommer att mötas av en positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat vilket kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Vårt team i Sundsvall/Härnösand består av sköterskor, läkare, psykolog, beteendevetare, rehabsamordnare, fysioterapeut, projektsamordnare och kundansvarig. Vi har samma team i Sundsvall som i Härnösand där vi har en mindre enhet. Huvuddelen av ditt arbete utförs dock från Sundsvall. Vi håller till i fina lokaler centralt på Bankgatan i Sundsvall samt på Tullportsgatan i Härnösand. Vi möter våra kunder både digitalt och fysiskt över hela Sverige, och våra enheter finns där våra kunder finns. Våra medarbetare arbetar dagtid.

Nyckeln i vårt arbete är ett konsultativt arbetssätt och att arbeta nära kunden. Det innebär att vi med vår expertis tillsammans med kunden gör behovsanalyser, utvecklar en gemensam bild av vad de och deras medarbetare behöver, lägger plan för strategiska insatser som hjälper dem framåt i hälso- och arbetsmiljöarbetet. Vi stöttar allt från enskilda medarbetare och chefer till arbetsgrupper och organisationen som helhet.

Vi söker nu en Företagssköterska då en av våra sjuksköterskor går i pension.

Som företagssköterska har du ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ger ni stöd till företagsledningar, enskilda chefer, HR-avdelningar och anställda i frågor som rör hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering. Du verkar på individ-, grupp- samt organisationsnivå med främjande, förebyggande och efterhjälpande arbete. Tillsammans med övriga yrkeskategorier på enheten och i nära samverkan med våra kunder identifierar du behov.

I rollen som företagssköterska ingår bl.a. hälso- och arbetsmiljökartläggningar, vaccinationer, motiverande samtal, drogtester i arbetslivet och lagstadgade kontroller/medicinska kontroller.

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning och/eller erfarenhet av arbete i företagshälsovård eller liknande uppdrag. Vana av mottagningsarbete är meriterande. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn, och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Du är självständig, beslutskapabel och har förmåga att skapa goda relationer och samarbeten. Vidare är du bra på att hantera komplexa situationer, är affärsmässig, konsultativ och har en hög etisk kompass. Du levererar mot egna mål samt håller en hög kvalitet i alla leveranser och säkerställer en hög kundnöjdhet.

En positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Vi finns där våra kunder finns – därför arbetar du både på enheten samt möter våra kunder och kundanställda i deras egen arbetsmiljö. Du är intresserad av att bygga och utveckla en god relation med våra kundföretag och deras anställda.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, har en helhetssyn och vill arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Du är intresserad av att hålla utbildningar vilket innebär att pedagogisk skicklighet värderas högt.

Vi tror att du, för att trivas hos oss;

• Har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt
• Tar ansvar för och levererar mot egna mål i rätt tid samt håller en hög kvalitet i alla leveranser och säkerställer en hög kundnöjdhet
• Är kommunikativ, socialt kompetent och är en god lagspelare
• Kan arbeta självständigt såväl som i grupp
• Har goda IT-kunskaper
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Har körkort och tillgång till bil

Omfattning: Tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor kontakta konsultchef Jennie Wållström 060-64 45 17 jennie.wallstrom@feelgood.se

Vi intervjuar löpande. Tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Universitetslektor i statsvetenskap

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jul 4
Gaskeuniversiteete/Mittuniversitetet är beläget mitt i det sydsamiska området i Saepmie. Institutionen för humaniora och samhällsvetenskap är en ortsövergripande institution med verksamhet på Campus Sundsvall och Campus Östersund. Verksamheten inkluderar forskning och utbildning inom ämnena: engelska, genusvetenskap, historia, kriminologi, litteraturvetenskap, samhällskunskap, sociologi, statsvetenskap, svenska som andraspråk och svenska språket. Forskningen bedrivs inom respektive ämne samt inom Risk and Crisis Research Center (RCR), Forum för Genusvetenskap (FGV) och DEMICOM.Arbetsuppgifter

Till arbetsuppgifterna för en lektor hör undervisning och handledning av studenter på såväl grundläggande som avancerad nivå liksom att bedriva egen forskning.

Undervisningen kommer främst att bedrivas inom ramen för våra utbildningsprogram och i fristående kurser. Undervisning kan även förekomma i samhällskunskap inom ramen för ämneslärarutbildningen. Innehavaren av anställningen förutsätts därutöver bidra till det kollegiala arbetet och utvecklingen av ämnet vilket kan innefatta olika administrativa uppdrag. Detta förutsätter närvaro på arbetsplatsen samt delaktighet i ämnets och institutionens gemensamma ansvarstaganden. Ämnet finns på universitetets båda campusorter varför beredskap att i begränsad omfattning bedriva verksamhet även på den andra campusorten förutsätts.

I anställningen ingår kompetensutveckling och administration enligt gällande arbetstidsavtal och lokala riktlinjer. För lektorer ingår även viss egen forskningstid enligt ämnets budget, som beslutas kollegialt.


Behörighet

Den som ska anställas som universitetslektor ska vara behörig enligt de krav som beskrivs i https://www.miun.se/anstallningsordning samt enligt de krav som beskrivs i https://www.miun.se/medarbetare/universitetet/huv/Namnd-och-rad/Anstallningsrad/handlaggningsordningar/.

Behörig för anställningen som universitetslektor i statsvetenskap är den som dels visat pedagogisk skicklighet, dels avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskaplig kompetens eller har annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och arbetsuppgifter.

Behörigheten avser doktorsexamen i statsvetenskap eller närliggande ämne.

För behörighet som universitetslektor krävs högskolepedagogisk utbildning omfattande minst 15 högskolepoäng alternativt minst 10 veckors heltidsstudier, om detta saknas ska anställd universitetslektor uppnå detta inom två år från anställningstillfället.


Övriga krav

Arbetslivserfarenhet från anställning med motsvarande innehåll som det som presenterats ovan krävs, inklusive erfarenhet från kollegialt arbete i en akademisk miljö. Dessutom krävs styrkt pedagogisk skicklighet och erfarenhet av undervisning i statsvetenskap eller närliggande ämnen.

Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav, liksom förmåga att använda IT-verktyg för undervisning.

Tjänsten kräver självständighet samt god samarbetsförmåga. Då tjänsten innebär flera olika arbetsuppgifter krävs vidare förmåga att arbeta strukturerat och god planeringsförmåga.

 

Bedömningsgrunder

Som bedömningsgrunder vid anställning av en lektor ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställningen gälla. Lika stor omsorg ägnas prövningen av den pedagogiska skickligheten som den vetenskapliga skickligheten.

Den pedagogiska skickligheten bedöms utifrån tidigare undervisningserfarenheter. Genomförd högskolepedagogisk utbildning samt erfarenheter av administrativa uppdrag bedöms vara meriterande.

Vetenskaplig skicklighet bedöms genom en sammanvägning av den sökandes vetenskapliga produktion med hänsyn tagen till djup och bredd, erfarenheter av att erhålla externa forskningsmedel och att leda forskningsprojekt.

Erfarenhet av forskning och undervisning inom ramen för ämnets två forskningsprofiler, väljare, opinion, partier och val respektive policy och implementering är meriterande (se https://www.miun.se/en/Research/subject-research/political-science/). Forskning och undervisning inom området policy och implementering är särskilt meriterande.

 

Handläggning

Beredning av anställningen följer de former som anges i högskoleförordningens 4 kap. och fortgår i enlighet med https://www.miun.se/anstallningsordning.

 

Anställning och tillträde

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2025-01-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsort: Sundsvall eller Östersund


Information

Närmare upplysningar lämnas av prefekt Glenn Svedin, mailto:glenn.svedin@miun.se eller 010-1428247. Upplysningar om ämnets forskningsprofil kan lämnas av ämnesföreträdare Niklas Bolin, mailto:niklas.bolin@miun.se tfn 010-142 86 11 och om ämnets undervisning av studierektor Gertrud Alirani, mailto:gertrud.alirani@miun.se, tel. 010-142 85 97.

 

Ansökan

Ansökningshandlingar ska vara på svenska eller engelska.

Till ansökan ska bifogas meritförteckning, redogörelse för dokumenterad vetenskaplig och pedagogisk verksamhet, inklusive beskrivningar av vetenskaplig och pedagogisk verksamhet som är av betydelse för anställningen, intyg över vetenskaplig och pedagogisk meritering, referenser, fullständig publikationslista samt högst 5 vetenskapliga publikationer som särskilt åberopas.

Se övriga instruktioner till sökande i https://www.miun.se/medarbetare/universitetet/huv/Namnd-och-rad/Anstallningsrad/handlaggningsordningar/.  

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2024-09-13.

Ansök nu

AnnSam söker Förlösande Barnmorska! ?? -v35 i Sundsvall!

Barnmorska, förlossning
Läs mer Jul 4
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Barnmorska för uppdrag i Sundsvall!  
Perioden: Snarast - 2024.08.31
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Förlösande Barnmorska  och trygg i din yrkesroll.  
Journalsystem:  NCS Cross.
Ev. övrigt: Hör av dig så berättar vi mer.  
Ref.nr: ANS FÖR240704-5


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Psykolog till BUP Mellanvård och Slutenvård, Sundsvall

Psykolog
Läs mer Jul 4
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länsverksamhet Barn- och ungdomspsykiatri i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har cirka 120 medarbetare. Öppenvårdsverksamheten bedrivs i Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand, Sundsvall och Ånge. I Sundsvall finns även en slutenvårdsverksamhet samt en mellanvårdsverksamhet.

Barn- och ungdomspsykiatrin erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn- och ungdomar och deras familjer. BUP erbjuder behandlingar och stöd för alla psykiatriska tillstånd och våra medarbetare gör dagligen livet lite lättare för många familjer. Vi använder olika behandlingsmetoder, såväl individuellt som i grupp, som vilar på systemiskt, beteendeanalytiskt och neuropsykiatriskt synsätt.

Mellanvården är en länsövergripande enhet som erbjuder förstärkt psykiatrisk vård när behoven av stöd är större än vad som kan tillgodoses i öppenvård. På mellanvården genomförs banpsykiatriska bedömningar, utredningar och stabiliserande/behandlande uppdrag.

Slutenvårdsavdelning inom barn- och ungdomspsykiatrin i Sundsvall tar emot barn och unga upp till 18 år med svår eller akut psykiatrisk problematik som är i behov av psykiatrisk heldygnsvård.

Nu söker vi psykolog för tillsvidareanställning till Barn-och ungdomspsykiatrin i Sundsvall. Tjänsten som psykolog är en delad tjänst där du arbetar 50 % inom barnpsykiatrisk slutenvård och 50 % på barnpsykiatrisk mellanvårdsmottagning. Tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM PSYKOLOG

På mellanvården vistas familjer på dagtid på vardagar under ett par veckor. Vi jobbar i team utifrån ett helhetsperspektiv med medicinsk, psykologiska, pedagogiska och sociala aspekter. Arbetssättet ligger stor vikt vid konkreta familjepedagogiska insatser. På mellanvården består teamet av sjuksköterska, läkare, skötare, behandlingsassistenter, kurator samt pedagoger.

På slutenvårdavdelningen arbetar psykologen med skötare, sjuksköterska, läkare, kurator, pedagog, fysioterapeut och dietist. Som psykolog på slutenvården arbetar du som en del i teamet med akuta psykiatriska bedömningar, stabiliserande/behandlande uppdrag, krisstöd till patient och omsorgspersoner samt intern och extern samverkan.

Som psykolog kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av
- Barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och stabiliserande/behandlande uppdrag
- Intern och extern samverkan
- Krisinterventioner till patienter och familjer

När du börjar hos oss erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion och vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter.Vi söker dig som är legitimerad psykolog. I denna roll ser vi gärna sökande med erfarenhet av arbete i klinisk verksamhet, det är meriterande om du har några års erfarenhet av psykiatriska bedömningar, behandlingar och neuropsykiatriska utredningar. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten. Körkort är önskvärt.

För att trivas i rollen ser vi att du är en trygg och stabil person med självinsikt. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi ser också att det är viktigt att du trivs i samarbetet med andra professioner och kan relatera till kollegor på ett smidigt och lyhört sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

VA-projektör till Sweco i Sundsvall!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jul 4
Har du ett stort engagemang för att utvecklas ytterligare inom VA-projektering och är redo för nästa steg i karriären? Nu söker vi en analytisk och driven VA-projektör som trivs att arbeta med varierande uppdrag. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Hos Sweco får du möjlighet att vara med och forma ett hållbart samhälle i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor arbetar du med en helhetssyn på hållbar hantering av vatten i urbana och industriella projekt. Projekten har varierande storlek och du kan arbeta med allt från mindre lokala projekt till större regionala uppdrag. Arbetet sker i nära samarbete med andra teknikområden vilket skapar möjligheter att bredda din kompetens och utmana dig själv.

I rollen som VA-projektör kommer du att arbeta med allt från tidiga skeden och idéstadium till att definiera lösningar i projekteringsfasen. Du kommer bland annat att arbeta med projektering och dimensionering av ledningar samt med framtagning av tekniska beskrivningar.

Du erbjuds
- Att vara delaktig i varierande och spännande projekt
- Bli en del av ett sammansvetsat, hjälpsamt och familjärt team med kompetens inom olika områden relaterade till VA och stadsplanering
- Goda utvecklingsmöjligheter i Europas ledande arkitektur- och teknikkonsultbolag

VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil-, högskole eller yh-utbildning med naturvetenskaplig inriktning alternativt inom VA-projektering
- Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kopplat till VA-projektering
- Har erfarenhet av arbete med programvara för VA-projektering
- Har ett stort tekniskt intresse
- Är obehindrat på svenska i såväl tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet
- Innehar B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Serviceinriktad
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om SWECO här.

Ansök nu

Extrajobb som stagehand och barpersonal i Sundsvall

Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jul 3
Trivs du med att jobba fysiskt och vill ha ett roligt, socialt och omväxlande arbete?

Som Stagehand eller Humpare som det heter i branschen hjälper vi produktioner med diverse uppgifter inför, under och efter ett arrangemang. Vi bygger scener, hjälper till med in/utlast, ljud/ljus, säkerhet m.m
Vi jobbar med alltifrån små teaterproduktioner till stora världsartister. Vi levererar även barpersonal till festivaler och andra evenemang. 

Hump AB grundades i Umeå för 15 år sedan och har de senaste åren växt och finns nu i flera städer.
Vår vision är att kulturen ska vara tillgänglig för alla. Det efterlever vi genom att hjälpa arrangörer med bemanningen kring sina event. 
Vi jobbar alltid i team och under handledning så vi lägger stor vikt vid att du ska kunna ta instruktioner och vara en lagspelare. 
Att jobba med kultur där vi bygger upp tillfälliga produktioner innebär att jobbet måste vara klart inom en viss tid. Därför är det viktigt att du kan hålla avtalade tider. Jobbet är på timmar efter behov. 
Tidigare erfarenhet är meriterande, speciellt om du ska jobba i bar men inget krav. Däremot önskar vi att du har kassavana om du ska jobba i bar. 
Har du truckkort eller behörighet att köra hjullastare får du gärna skriva det i ansökan på övriga meriter. 
Du ska ha fyllt 18 år. 

Just nu söker vi gärna personer som vill jobba både inom bar och som stagehands.

Ansök nu

Säljare till CalliX - Jobba hemifrån

Innesäljare
Läs mer Jul 3
Är du ute efter ett flexibelt, roligt och lönsamt jobb? CalliX söker nu entusiastiska och målinriktade säljare som vill vara med och bygga upp vår framgång.

Vad du kommer att göra:
Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem.
Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal.
Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team.
Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder.

Vad du inte kommer att göra:
Hantera teknisk support eller installation av system åt kunder – det tar vårt dedikerade backoffice-team hand om.
Arbeta från ett kontor – du arbetar helt och hållet hemifrån.

Vi letar efter personer som:
Har erfarenhet av försäljning (meriterande men inte ett krav).
Flytande i svenska, både i tal och skrift.
Är självdrivna och kan arbeta självständigt hemifrån.
Har en stark vilja att nå uppsatta mål och tjäna pengar på provisionsbaserade villkor.

Krav:
Tillgång till dator och headset.

Varför CalliX?

Frihet och flexibilitet: Jobba hemifrån och skapa din egen arbetsdag.
Stöd från teamet: Du säljer, vi tar hand om resten.
Provisionsbaserad lön: Dina framgångar avgör din inkomst – och vi hjälper dig att nå dina mål!
Stark företagskultur: Varje morgon startar vi med ett uppstartsmöte för att sätta dagens mål och ge dig den energi du behöver. På eftermiddagen har vi ett kort möte där vi får möjlighet att prata med kollegor och lära känna varandra bättre, trots att vi alla jobbar på distans.
Utbildning och support: Alla nya får utbildning för att känna sig trygga i sin roll innan man börjar prata med kunder. Support finns alltid tillgänglig när något nytt dyker upp.

Om CalliX:
CalliX är återförsäljare av ett marknadsledande telefonsystem. Efter signerat avtal sätter vi upp systemet åt våra kunder och står för all support de behöver under hela avtalstiden. Detta hanteras av vårt dedikerade backoffice-team, så du som säljare kan fokusera helt på att sälja och bygga kundrelationer.

Intresserad?
Ansök genom att skicka ditt CV till billy@callix.se. Personligt brev krävs inte, men vill du skriva några rader om varför du skulle passa bra hos oss är det välkommet. Urval sker löpande. Inför en intervju kommer den som intervjuas att få en lista med vilka frågor vi kommer prata om, så du kan förbereda dig inför intervjun.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team så snart som möjligt! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och hur du kan bidra till CalliX framgång.

Ansök nu

Undersköterska till Vaccination och provtagning

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Jul 3
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Verksamheten för vaccination och provtagning ger god service till invånarna i Västernorrland genom att erbjuda vaccinationer utifrån samverkan och rekommendationer med nationella myndigheter såsom Folkhälsomyndigheten samt regionala myndigheter och smittskyddsenheten. Vaccination och provtagning utför förutom vaccinationer också uppdrag från såväl närsjukvårdsområderna som slutenvården i form av exempelvis Asylhälsa, Förebyggande hälsosamtal samt specifika vaccinationer ordinerade av läkare samt uppföljning av stickskador bland personal.


Som undersköterska inom verksamheten vaccination och provtagningen är du navet i vår organisation vad gäller planering, stöttning till sjuksköterskor, logistik samt service till invånarna. Resor förekommer över hela regionen. Arbetet är fritt och stora krav ställs på den egna organisationsförmågan och flexibiliteten. Du kan inom ramen för din arbetstid själv ansvara för ditt dagliga arbete genom egen planering. Introduktion kommer att ske enligt behovsanalys utifrån tidigare erfarenheter.


Tjänsten avser visstidsanställning till och med 2025-12-31. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Undersköterska till Vaccination och provtagning

Arbetsuppgifter

Schemaläggning
Beställningar
Service till invånarna
Logistik
Bokningar av patienter
Samverkan mellan region och kommun
Medverka i nätverk exempelvis hygien, textil


Övrig information

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Läs mer om Region Västernorrland och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Har fullgod undersköterskeutbildning

Det är meriterande för tjänsten om du
Erfarenhet av schemaläggning och daglig planering
Erfarenhet av venprovtagning
Har ytterligare språkkunskaper
Har B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Självgående
Serviceinriktad
Strukturerad


Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen .

Ansök nu

Produktionsarbetare

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Jul 3
Arbetsbeskrivning
Som produktionsarbetare arbetar du med mottagning och sortering av inkommande material till anläggningen. Du arbetar ständigt för en säker och trygg miljö, både för dig själv och dina kollegor. För att passa i denna roll bör du vara nyfiken och ha en stark vilja att kontinuerligt lära och utvecklas. Vi söker en lagspelare som trivs med samarbete och att arbeta mot gemensamma mål. Egen drivkraft och förmåga att bidra till förbättringar är en självklarhet. För att lyckas i rollen behöver du ha:
Hjullastarkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom industri/produktion samt van vid arbete utomhus, då arbetsuppgifterna i denna roll utförs utomhus, året om.
Arbetstiden är förlagd till skiftgång.

Ansvarsområden
Mottagning och sortering av inkommande material till anläggningen.

Kvalifikationer
Du behöver ha följande för att lyckas i rollen:
B-körkort
Gymnasieutbildning
Arbetslivserfarenhet
Grundläggande datorvana
Goda kommunikativa och skriftliga kunskaper i svenska

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av arbete inom industri/produktion
Erfarenhet av underhållsarbete
Truckkort och/eller hjullastarkort


Erfarenhet
Industriproduktion

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Neurolog inom Geriatrik, Neurologi och Rehabilitering, Sundsvall

ST-läkare
Läs mer Jul 3
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Verksamheten för geriatrik, neurologi och rehabilitering (GNR) ingår i närsjukvårdsområde söder. GNR har en stor vårdavdelning om 32 vårdplatser i Sundsvall, med inriktning rehabilitering samt stroke/neurologi. GNR har även dagrehabilitering, hemrehabilitering samt öppenvårdsteam för stöd till äldre med sammansatta vårdbehov (ÄlSa). Det finns separat mottagningsverksamhet för geriatrik, neurologi samt stroke. I verksamheten ingår även osteoporosmottagning.

GNR är i grunden välbemannad och har 18 specialister, varav 1 inom rehabiliteringsmedicin, samt 9 ST-läkare inom internmedicin, neurologi och geriatrik.

Nu söker vi en neurolog till Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering i Sundsvall. Du som söker är ST-läkare eller Specialistläkare.Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde 2024-10-28 eller enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM NEUROLOG

Som Neurolog ingår du i läkargruppen Geriatrik, Neurologi och Rehabilitering vid Sundsvalls sjukhus. Arbetet är såväl i form av avdelningsarbete som i form av mottagningsarbete.

För ST-läkare ingår också deltagande i jourarbete i form av primär- samt senare även husjour. Det finns god stöttning av kollegor med bakjourskompetens inom flera specialiteter/subspecialiteter. I rollen som specialistläkare ingår även bakjour.

Neurologimottagning och avdelning är väl utvecklad och det finns goda möjligheter till stöd och kompetensutveckling bland erfarna kollegor. Avdelningsarbetet sker i tät samverkan med kollegor inom Stroke, samt andra yrkeskategorier.

Du som söker är legitimerad läkare. Vi ser det som meriterande om du har bakjourskompetens och erfarenhet av jourarbete. Du har erfarenhet av mottagnings- och avdelningstjänstgöring. Handledarerfarenhet och Goda ledaregenskaper ses som meriterande. Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du har gott omdöme och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är relationsskapande, du skapar kontakter och underhåller relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Skolsköterska IES Sundsvall

Skolsköterska
Läs mer Jul 3
Internationella Engelska Skolan i Sundsvall söker en skolsköterska med start efter sommaren.
Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare i vårt professionella elevhälsoteam (Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet för elever på skolan. I vårt SCT ingår speciallärare, specialpedagog, studie- och yrkesvägledare, skolsköterskor, skolläkare, skolpsykolog, kuratorer, biträdande rektorer, rektor och akademiskt ansvarig.
Elevhälsans arbete ställer stora krav på dig som medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn och ungdomar, behöver du ha en utvecklad känsla för lagarbete, kan samverka och ta egna initiativ.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska i öppen hälso-och sjukvård/distriktssköterska alt Specialistsjuksköterska för barn- och ungdom eller skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.
Som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete. På IES tycker vi om att jobba tillsammans, och över yrkesgränserna. Vi tycker det är mycket viktigt med ett gott samarbete mellan elevhälsan/SCT och övrig personal på skolan, för att tillsammans stödja eleverna att må bra och nå utbildningens mål.
Vi talar oftast svenska med eleverna, men det är bra om du känner dig trygg med att tala engelska, då kommunikation med personal ofta sker på engelska.
IES Sundsvall är en del av Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning.
För mer information om vår skola besök https://sundsvall.engelska.se
Ansök
Varmt välkommen in med din ansökan! Skicka din ansökan till:
join.us.sundsvall@engelska.se
Märk ansökan med Skolsköterska.
OBS: I och med semestertider är svarstiden längre än normalt och kan dröja till augusti månad.

Ansök nu

Läkare till Strokeenheten, Sundsvall

Läkare
Läs mer Jul 3
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Verksamheten för geriatrik, neurologi och rehabilitering (GNR) ingår i närsjukvårdsområde söder. GNR har en stor vårdavdelning om 32 vårdplatser i Sundsvall, med inriktning rehabilitering samt stroke/neurologi. GNR har även dagrehabilitering, hemrehabilitering samt öppenvårdsteam för stöd till äldre med sammansatta vårdbehov (ÄlSa). Det finns separat mottagningsverksamhet för geriatrik, neurologi samt stroke. I verksamheten ingår även osteoporosmottagning.

GNR är i grunden välbemannad och har 18 specialister, varav 1 inom rehabiliteringsmedicin, samt 9 ST-läkare inom internmedicin, neurologi och geriatrik. Strokeenheten ingår i Länsverksamhet Geriatrik, Neurologi och Rehabilitering vid Sundsvalls sjukhus.

Nu söker vi läkare till Strokeenheten i Sundsvall. Du som söker är ST-läkare, Specialistläkare eller Överläkare. Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde 2024-10-28 eller enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM LÄKARE

Som läkare inom strokeenheten ingår du i läkargruppen Geriatrik, Neurologi och Rehabilitering vid Sundsvalls sjukhus. Arbetet är såväl i form av avdelningsarbete som i form av mottagningsarbete. I rollen som specialistläkare ingår även bakjour.

För ST-läkare ingår också deltagande i jourarbete i form av primär- samt senare även husjour. Det finns god stöttning av kollegor med bakjourskompetens inom flera specialiteter/subspecialiteter.


Du som söker är legitimerad läkare. Vi ser det som meriterande om du har bakjourskompetens och erfarenhet av jourarbete. Du har erfarenhet av mottagnings- och avdelningstjänstgöring. Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

För överläkare krävs flerårig välmeriterad klinisk tjänstgöring (minst 2 år) med bred och omfattande kunskap i sin specialitet och/eller relevant subspecialitet som krävs för arbete på respektive sektion. Dokumenterad undervisnings- och handledarvana (inklusive godkänd ST-handledarutbildning). Andra kompetenser inom verksamhetsområdet såsom, rehabilitering eller smärta är meriterande för tjänsten.

Som person är du lugn och stabil. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Tandsköterska till Tandregleringen, Sundsvall

Tandsköterska
Läs mer Jul 3
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

På kliniken för tandreglering i arbetar cirka 22 medarbetare. Den ingår en större specialistenhet på idag cirka 34 medarbetare. Här behandlas remitterade patienter från länets folktandvårds- och privattandläkare samt övrig hälso- och sjukvård. Arbetsplatsen är belägen på Folktandvården Centrum mitt i Sundsvall. Vår målsättning är att verksamheten ska präglas av delaktighet, tydlighet, utveckling och gemenskap!

Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik i Sundsvall för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM TANDSKÖTERSKA

Som tandsköterska hos oss kommer du tillhöra våra dynamiska team. I ditt arbete kommer du att assistera tandläkaren vid behandlingar och utföra intraoral skanning och sterilarbete. Våra team arbetar delegerat och våra tandsköterskor får lära sig att utföra flertalet arbetsmoment självständigt.

Vi på tandregleringen Sundsvall kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö.

Du som söker är utbildad tandsköterska. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Meriterande är två års erfarenhet eller mer av arbete inom tandvården/ortodonti samt ortodontiassistentsutbildning.

För att lyckas i rollen behöver du ha en stor vilja att hjälpa andra och du gör det på ett uppmärksamt och tillmötesgående sätt. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt och sätt. Du är flexibel genom att du lätt anpassar dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Eftersom teamarbete är en stor del i arbetet är det viktigt för oss att du kan kommunicera och samarbeta bra med dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag, välkommen!

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Har du ADR-tank och vill köra dagtid?

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Jul 3
Nu söker vi dig med CE-behörighet, YKB och ADR grund gärna ADR tank.

Du utgår från Sundsvall och kör olika ämnen från fabriker runt om Sundsvall men även söderut och norrut.
Arbetstiderna är förlagd mån-fre kl 7-16

Start v27-33 där det finns goda chanser till förlängning efter det.

Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken..
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen.

KRAV för tjänsten är CE, YKB, ADR grund gärna ADR tank och färdskrivarkort. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

Ansök nu

Anslut dig till vår resa |Bli Tågvärd hos SJ i Sundsvall

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Jul 3
Välkommen till SJ, där varje resa börjar med ett leende! Hos oss blir du en del av ett team av 1000 engagerade och professionella kollegor som tillsammans skapar extraordinära reseupplevelser. Vi tror på en balanserad och hållbar arbetsplats där du inte bara har möjlighet att växa professionellt utan även personligen. Är du redo att vara med och forma framtiden för hur vi reser? Hoppa på tåget med oss!

Din nya roll
Rollen som Tågvärd är en trafiksäkerhetstjänst vilket innebär att du kommer ha ansvaret för att säkerställa passagerarnas säkerhet och välbefinnande genom att övervaka och hantera säkerhetsföreskrifter ombord. Dina uppgifter inkluderar att hantera nödsituationer, utföra säkerhetskontroller ut- och invändigt vid klargörning av tågsätt inför avgång, ge tydlig information till passagerarna och samarbeta nära med lokförare och annan tågpersonal för att upprätthålla en säker och effektiv drift.

Som Tågvärd är du våra resenärers första intryck och en ambassadör för vår service. Ditt arbetsområde är brett och innebär allt från att leverera förstklassig service som skapar minnesvärda upplevelser för alla ombord, till att ansvara för säkerheten under resans gång, inklusive vid på- och avstigningar. Vidare omfattar ditt arbete hantering av försäljning och servering i bistron, samt aktiv kommunikation med resenärerna, både direkt och via högtalarutrop.

Tjänsten innebär skiftarbete, vilket inkluderar arbete under helger och kan innebära övernattningar på olika orter. Eftersom dina arbetsdagar kan börja och sluta vid tider när kollektivtrafiken inte är i drift, är det viktigt att du självständigt kan ta dig till och från din stationeringsort.

Vem är du
Är du en teknikintresserad person som söker en spännande utmaning? Vi letar efter dig som är bekväm med att använda digitala verktyg dagligen och snabbt kan anpassa dig till nya situationer och trivs i sociala miljöer. Som en del av vårt team kommer du att hantera olika digitala system ombord på tåget. Du kommer att arbeta självständigt och möta dagliga utmaningar som kräver en lösningsorienterad inställning. Din förmåga att sprida positiv energi och din fallenhet för sociala interaktioner gör dig till en idealisk kandidat. Att hantera stressiga situationer och uppfylla högt ställda säkerhetskrav är en viktig del av jobbet. Service är en central del av denna roll. Du kommer att interagera med passagerare dagligen och ge dem en förstklassig reseupplevelse. Din uppgift är att säkerställa att varje resa är bekväm och trevlig för våra kunder. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetstider, inklusive skiftarbete och helger, samt övernattningar på olika orter. För att passa i rollen behöver du vara minst 20 år gammal (alkohollagen kap 8, 18§) och ha en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska tala och skriva svenska flytande och ha goda kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande och kan ge dig en extra fördel i rollen. Den här tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas inom både service och teknik.

Om du är redo att ta dig an denna utmaning och bli en nyckelspelare i vårt team, tveka inte – ansök nu och börja din resa med oss!

För att arbeta som tågvärd måste du uppfylla EU:s hälsokrav för järnvägspersonal, läs mer om detta: https://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/till-dig-i-branschen/trafikmedicin/halsokrav-for-personal-med-sakerhetskritiska-uppgifter/ 

Inledande utbildning
Din anställning inleds med en betald heltidsutbildning som äger rum i Sundsvall men med några strödagar i Stockholm, den pågår under de första 8-9 veckorna. Utbildningen inkluderar trafiksäkerhet och hantering av oförutsedda händelser, vilket förbereder dig för olika situationer som kan uppstå under arbetet. Utbildningen är både teoretisk och praktisk, där du får lära dig att använda digitala verktyg ombord, erbjuda utmärkt service och förstå fordonens tekniska aspekter. Dessutom får du en djupgående förståelse för de lagar och bestämmelser som är relevanta för järnvägsbranschen och din framtida roll hos oss. Utbildningen avslutas med en examination.

En resa av möjligheter och förmåner som gör skillnadAnsök nu!
Skicka in din ansökan redan idag, bifoga ditt CV och gymnasieintyg. Gör det så snart som möjligt men absolut senast den 31 juli 2024. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kan du besöka vår FAQ: https://jeffersonwells.manpowergroup.se/sj-7. Besvaras inte dina frågor där, vänligen kontakta Jefferson Wells (en del av Manpower Group) på sj@manpower.se

Går du vidare till intervju med SJs gruppchefer ska du vara tillgänglig för en fysisk intervju vid ett tillfälle under vecka 35-36.

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet eftersom de ger oss möjligheten att bedöma kandidaterna i processen objektivt. Alla kandidater får samma chans att visa sin potential i det första steget av rekryteringsprocessen, vilket är viktigt för att hålla rekryteringsprocessen fri från diskriminering. Vi genomför även en CV-granskning, bakgrundskontroll, referenstagning, kompetensbaserad intervju och ett hälso- och drogtest för att kunna göra en samlad bedömning.

SJ för människor närmare varandra, varje dag.
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Ansök nu

IT-tekniker till vårt team i Sundsvall

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 3
Har du ett stort intresse för IT, kundrelationer och ser glädjen i att få arbeta med att lösa problem och hjälpa människor? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!


Just nu söker vi dig som vill jobba som IT-tekniker hos oss och leverera och installera ny IT-utrustning till våra kunder. Vi är ett växande företag med korta beslutsvägar och en stark kultur av att hålla samman och arbeta mot en gemensam målbild. Vi tror på att hjälpa varandra och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hela tiden våra kunders bästa för ögonen och hjälper varandra över orterna för att lösa kundernas problem. Dessutom ser vi till att ha roligt ihop och att lära av varandra oavsett vilket kontor vi arbetar på.


Vårt syfte
TeamNorr är ett norrländskt företag som grundades 2014. Idag, tio år senare finns vi på 10 orter runt om i hela Norrland.
Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa företag verka och utvecklas i Norrland genom att vara deras aktiva IT-avdelning. Vi jobbar nära och regelbundet för våra kunder och tar hela greppet om IT-miljön.
Ända sedan vi startade TeamNorr har vi haft samma filosofi och målsättning att ge våra kunder en bra dag på jobbet, genom en effektiv och väl fungerande IT-miljö.


Våra värderingar — rejäla & smidiga
Våra kunder ska uppleva oss som rejäla och smidiga.
Rejäla för att vi håller vad vi lovar, är tydliga, återkopplar och följer upp att vi gjort ett bra arbete.
Smidiga för att vi är enkla att ha att göra med och för att vi gör livet lättare för våra kunder. Och inte minst att vi visar vårt fokus på kundens bästa.


Vår samverkande kultur
Vi jobbar hårt för att skapa fina resultat och är stolta över de resultat vi uppnår tillsammans.
I vårt team har vi kunden i fokus och en samverkande kultur. Det har tagit 10 år för oss att utveckla vår kultur som innebär att alla vi medarbetare stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera.
Det betyder också att våra kunder upplever oss som engagerade och aktivt bidragande medskapare.
Samarbetet och en nära dialog med våra kunder är avgörande för vår utveckling. Vårt fokus handlar om att se till att kunderna är fullständigt nöjda. Det är anledningen till att vi lyckas och växer med fler kunder och etablerar oss på fler orter runt om i Norrland.


TeamNorr College
TeamNorr College är vårt program för utbildning, träning och utveckling – både individuellt och i grupp. Syftet är att TeamNorrs medarbetare ska nå sin fulla potential och bli sitt bästa jag.
Vi medarbetare på TeamNorr kan välja bland olika utbildningar för att utvecklas. Det kan handla om allt ifrån olika teknikrelaterade påbyggnadsutbildningar till kundbemötande och personligt ledarskap. Vi tror att TeamNorr College är en viktig del till arbetsglädjen hos oss som i sin tur ger hög kundnöjdhet och långsiktighet för både vårt team och våra uppdrag som IT-avdelning år våra kunder.


Din vardag hos oss
Vi jobbar i team och du kommer att, tillsammans med dina kollegor, arbeta med planering, felavhjälpning, utbyte och installation av IT-utrustning hos våra kunder.


Du arbetar till exempel med:
Leverans och installation av hårdvara (datorer, mobiler, skrivare mm)
Support för klient (dator och/eller mobiltelefon) samt skrivare.
Hantera kringutrustning/tillbehör och installation. Så som fysisk installation, anslutning av arbetsstationer och kringutrustning, samt byta ut enhet eller problemlösning på plats.Du har ett gäng härliga kollegor omkring dig och goda möjligheter att utvecklas i din roll. Hos oss kommer du långt med en vilja och förmåga att utvecklas och lära dig nya saker.


Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta inom IT. Med support, leverans och installationer datorer, skrivare och annan IT-utrustning. Du får gärna ha en utbildning inom IT-området och framförallt har du en lust av att lära dig mer. Samarbetet och en nära och tydlig kommunikation med våra kunder är avgörande för vår utveckling.
Vårt fokus handlar om att se till att kunderna är fullständigt nöjda. Ditt bemötande och hur du hjälper kunderna genom att vara serviceinriktad och noggrann är därför avgörande för kundens upplevelse och att vi får en nöjd kund. För oss är det väldigt viktigt att du lever efter våra värderingar genom att vara rejäl och smidig.
Vi är väldigt stolta och rädda om vår samverkande kultur. Därför är det viktigt att också du som en del av vårt team stöttar dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.
Vi välkomnar gärna nya medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter och vi jobbar för att få in fler kvinnor i vårt team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är service- och lösningsinriktad och tycker om att skapa resultat i team.


För att rollen ska bli rätt för dig behöver du:
Teknisk grundkompetens
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
B-körkortFör att få vistas i kundernas lokaler så krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret.


Blir du nyfiken på oss?
Hör gärna av dig om du har frågor om oss som företag eller om tjänsten. Ring vår HR-ansvarige Elin Lantz på 070-576 12 13 eller skicka ett mail till elin.lantz@teamnorr.se.


Din ansökan
Vill du vara en del av ett team som tycker om att göra livet enkelt för kunder med gemensamma värderingar och en samverkande kultur? Då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!
Tjänsten är på heltid med start den 5 augusti.
Din ansökan skickar du till?jobb@teamnorr.se?senast den 21 juli. Märk mejlet ”IT-tekniker Sundsvall”. Skicka med ett CV med din utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenheter. Skriv också lite om dig själv i ett kort personligt brev. Urval och intervjuer genomför vi löpande så skicka in din ansökan redan nu.

Ansök nu

Enhetschef i delat ledarskap till Medicinkliniken, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 3
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Vill du arbeta som enhetschef i en god kollegial anda? Nu har du chansen att bli en viktig del av en enhet som under de senaste året har utvecklats på flera plan samtidigt.
Avdelning 24 samt njurmottagningen är organiserade inom Närsjukvårdsområde Söder, verksamhet medicin. Verksamheten har dels ett lokalt närsjukvårdsuppdrag där patienter inom närsjukvårdsområde söder omhändertas, men även ett länsuppdrag där mer komplicerade patienter från hela länet omhändertas inom verksamheten i Sundsvall. Avdelning 24 har 16 vårdplatser och vårdar såväl njurmedicinska patienter som reumatologiska-, gastroenterologiska-, diabetes- och endokrinologiska patienter. Även allmän internmedicinska patienter vårdas på avdelningen. I anslutning till avdelning 24 ligger njurmedicinmottagningen samt dagvården, där nära samarbete mellan avdelningen sker.
Nu söker vi en enhetschef för delat uppdrag till enheten vid medicinkliniken. Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefsförordnandet är på heltid och är tidsbegränsat till fyra år. Som chef i Region Västernorrland företräder du arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.


Enhetschef i delat ledarskap till Medicinkliniken, Sundsvall

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef har du, tillsammans med din chefskollega, det samlade lednings- och resultatansvaret för enheten avseende personal, ekonomi, patientsäkerhet och arbetsmiljö. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Där delar du ansvaret för hela verksamhetens fortsatta utvecklingsarbete.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad sjuksköterska eller har annan utbildning av värde för tjänsten
Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Har kunskaper i engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
Har arbetslivserfarenhet från slutenvård

För att lyckas i rollen ser vi att du har dessa personliga egenskaper
Flexibel
Samarbetsförmåga
Mål - och resultatorienterad
Lojal
Helhetssyn

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterskor! Hösten v35-44 i Sundsvall!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 3
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Sjuksköterskor för uppdrag i Sundsvall!  
Perioden: 2024.09.01 - 2024.10.31
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska alt. VUB och trygg i din yrkesroll.  
Journalsystem: NCS Cross
Ev. övrigt:  Hör av dig så berättar vi mer.


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
 
AnnSam har avtal med häften av Sveriges kommuner och även regionernas nationella avtal vilket ger bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige.
Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!
 
Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  
 


Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

AnnSam söker???????Sjuksköterskor??????????? Uppdrag i Sundsvall!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 3
AnnSam  AB,  som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999,  söker  nu Allmän- och Specialistsjuksköterskor för olika uppdrag i Sundsvall!  
Perioden:  Tidsperioden varierar beroende på uppdrag. Berätta för oss när du kan jobba!
Arbetstid:  Enligt senare schema.
Erfarenhet:  Specialistsjuksköterska eller  Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.  
Ev. övrigt:  Hör av dig så berättar vi mer.
Ref.nr:  Olika inriktningar - urval sker löpande.Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
 
AnnSam har avtal med häften av Sveriges kommuner och även regionernas nationella avtal vilket ger bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige.
Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!
  Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Gästforskare i statsvetenskap

Forskarassistent
Läs mer Jul 3
Gaskeuniversiteete/Mittuniversitetet är beläget mitt i det sydsamiska området i Saepmie. Institutionen för humaniora och samhällsvetenskap är en ortsövergripande institution med verksamhet på Campus Sundsvall och Campus Östersund. Verksamheten inkluderar forskning och utbildning inom ämnena: engelska, genusvetenskap, historia, kriminologi, litteraturvetenskap, samhällskunskap, sociologi, statsvetenskap, svenska som andraspråk och svenska språket. Forskningen bedrivs inom respektive ämne samt inom Risk and Crisis Research Center (RCR), Forum för Genusvetenskap (FGV) och DEMICOM.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att deltagande i ett forskningsprojekt inom området samverkan kring civilt försvar samt att medverka vid utvecklingen av kursutbud inom samverkan kring civilt försvar.

I anställningen ingår administration enligt gällande arbetstidsavtal och lokala riktlinjer.


Behörighet

Den som ska anställas som gästforskare ska vara behörig enligt de krav som beskrivs i https://www.miun.se/anstallningsordning.

Behörig att anställas som gästforskare är den som är disputerad i statsvetenskap eller närliggande ämne.

 

Övriga krav

Arbetslivserfarenhet från anställning med motsvarande innehåll som det som presenterats ovan krävs, inklusive erfarenhet från kollegialt arbete i en akademisk miljö.

Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten kräver självständighet samt god samarbetsförmåga. Då tjänsten innebär flera olika arbetsuppgifter krävs vidare förmåga att arbeta strukturerat och god planeringsförmåga.


Bedömningsgrunder

Vetenskaplig skicklighet bedöms genom en sammanvägning av den sökandes vetenskapliga produktion med hänsyn tagen till djup och bredd, erfarenheter av att erhålla externa forskningsmedel och att leda forskningsprojekt.

Vana att arbeta i multidisciplinära forskningsprojekt är meriterande. Erfarenhet av forskning och undervisning rörande samverkan kring civilt försvar är särskilt meriterande. 

 

Handläggning

Beredning av anställningen fortgår i enlighet med https://www.miun.se/anstallningsordning.


Anställning och tillträde

Anställningen är en särskild visstidsanställning omfattande 15 % av heltid från och med 2024-08-01 eller enligt överenskommelse/ dock längst till och med 2025-01-31.

Anställningsort: Sundsvall eller Östersund


Information

Närmare upplysningar lämnas av prefekt Glenn Svedin, mailto:glenn.svedin@miun.se eller 010-1428247. Upplysningar om ämnets forskningsprofil kan lämnas av ämnesföreträdare Niklas Bolin, mailto:niklas.bolin@miun.se tfn 010-142 86 11 och om ämnets undervisning av studierektor Gertrud Alirani, mailto:gertrud.alirani@miun.se , tel. 010-142 85 97.


Ansökan

Ansökningshandlingar ska vara på svenska eller engelska.

Till ansökan ska bifogas meritförteckning, redogörelse för dokumenterad vetenskaplig verksamhet, inklusive beskrivningar av vetenskaplig verksamhet som är av betydelse för anställningen, intyg över vetenskaplig meritering, referenser, fullständig publikationslista samt högst 5 vetenskapliga publikationer som särskilt åberopas.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2024-07-26.

Mittuniversitetet, med campus både i Sundsvall och Östersund, är ett lärosäte med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Samtidigt befinner vi oss intill hav, skog och fjäll vilket skapar förutsättningar för en fantastisk livskvalitet. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld.


Som anställd vid Mittuniversitetet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar.


Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.


Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Interimchef inom IT till statlig myndighet

Chief Information Officer/CIO/IT-chef
Läs mer Jul 3
Om tjänsten
Enheten består av ca. 30 medarbetare i varierade åldrar och med relativt lång anställningstid. I uppdraget ingår att arbeta med individ- och grupputveckling och medarbetarsamtal. Du har även ett arbetsmiljöansvar samt budgetansvar i uppdraget. Uppdraget ska utföras på plats med möjlighet till distansarbete efter överenskommelse på upp till 50 %.

I din roll som interimchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. 
• Erfarenhet av att leda stora personalgrupper och har lätt för att skapa engagemang och delaktighet.
• God erfaren av att leda en teambaserad organisation inom IT-området.
• God erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning. 
 

Uppdragsperiod och omfattning:
Tjänsten som Interimchef är ett konsultuppdrag på heltid med start under perioden 2024-08-26 och 2024-09-16 och beräknas pågå i upp till 6 månader.

Krav för tjänsten:
- Erfarenhet som ledare med personalansvar, minst 5 år
- Erfarenhet av IT-ledning och team, minst 5 år
- Erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning, minst 3 år 
- Erfarenhet av att arbeta med grupputveckling, minst 3 större utvecklingsinsatser

För att vi ska ha möjlighet att ta dig vidare i processen behöver du tydligt redogjort i ditt CV att samtliga ovan krav är uppfyllda. Ange vilket/vilka uppdrag som påvisar efterfrågad erfarenhet. Tidsperiod ska anges i år och månad ÅÅ-MM samt om det varit en heltid eller en deltidsanställning.

Om dig
Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och förstår din roll. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. 

Viktigt för tjänsten är:
Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. 

• Du har erfarenhet av att leda stora personalgrupper och har lätt för att skapa engagemang och delaktighet.
• Du har en god erfaren av att leda en teambaserad organisation inom IT-området. 
• Du har en god erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kammarkollegiet
Adecco är stolt leverantör till Kammarkollegiet inom ramavtalen för bemanning av kontorspersonal samt rekrytering av kontorspersonal och chefer i hela Sverige.

Kontaktuppgifter
Med anledning av semesterledigheter mellan v 28-31 kan vår återkoppling till dig dröja under perioden. Men har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Oskar Gardeström alternativ Paula Oscarsson via Adecco´s växel 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-specialist till Område IT, MT och Digitaliering, Region Västernorrland

Systemförvaltare
Läs mer Jul 3
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Område IT, MT och Digitalisering har i uppdrag att utveckla och förvalta övergripande och gemensamma processer för området. Området ansvarar också för tjänster inom dessa delar och samordnar regionens digitaliseringsarbeten. IT-verksamhetens uppdrag är att leverera IT-tjänster av hög kvalitet och säkerhet till regionens verksamhet. Leveranserna sker genom projekt, förvaltning och support till en komplex och livgivande verksamhet. IT arbetar i stor utsträckning även som beställarorganisation eftersom regionens IT-drift sköts av en extern leverantör.
Till enheten för systemförvaltning infrastruktur söker vi nu en IT-specialist med inriktning mot Microsoft 365 och Exchange. Enheten ansvarar för förvaltning av regionens infrastruktur, och närliggande tjänster, via olika förvaltningsobjekt. Som IT-specialist i ett av dessa förvaltningsobjekt arbetar du tillsammans med andra IT-specialister och en förvaltningsledare med drift, förvaltning och vidareutveckling av de tjänster som ingår i objektets leverans. Vår verksamhet finns i huvudsak placerad i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik och placeringsort för den här tjänsten bestäms i överenskommelse.
Inom IT är vi cirka 90 personer, alla med varierande bakgrund och erfarenhet. Vi värdesätter och strävar efter ett öppet arbetsklimat där vi hjälper varandra att utvecklas. Det innebär att du som är en del av vårt arbetslag får tillgång till en fantastisk bredd och kompetens i din vardag hos dina kollegor, samtidigt som du delar med dig av din erfarenhet till andra.


IT-specialist till Område IT, MT och Digitaliering, Region Västernorrland

Arbetsuppgifter

Microsoft 365 är ett dynamiskt område i ständig förändring. I ditt uppdrag agerar du teknisk expertis och stöd till verksamheten i frågor inom ditt ansvarsområde. Du kommer bland annat att:
Säkerställa tjänsternas funktionalitet och användbarhet
Identifiera utvecklingsbehov för ökad verksamhetsnytta
Delta i interna och externa projekt samt hålla kontakten med berörda leverantörer
Ha löpande omvärldsbevakning av områdets utveckling


Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom IT-området, alternativt motsvarande kunskaper från arbetslivserfarenhet
Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du
Har arbetat med molntjänster i verksamheter med fler än 500 användare
Har erfarenhet av liknande uppdrag
Är certifierad inom området Microsoft 365
Har kunskap inom ITIL eller förvaltningsmodellen PM3

För att lyckas i rollen ser vi att du har dessa personliga egenskaper
Självgående
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad
Strukturerad

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE chaufför som vill köra dagtid.

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 3
Nu söker vi dig med CE-behörighet, YKB och ADR grund gärna ADR tank.

Du utgår från Sundsvall och kör olika ämnen från fabriker runt om Sundsvall men även söderut och norrut.
Arbetstiderna är förlagd mån-fre kl 7-16

Start v27-33 där det finns goda chanser till förlängning efter det.

Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken..
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen.

KRAV för tjänsten är CE, YKB, ADR grund gärna ADR tank och färdskrivarkort. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

Ansök nu

CE chaufför som vill köra fjärr med traktamente

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 3
Nu söker vi dig med CE-behörighet, YKB och ADR grund .

Du utgår från Sundsvall och kör runt om i Sverige såväl söderut som norrut dit lassen bär.
Du jobbar borta sön-mån alt mån-fre. övernattning sker i lastbilen.
Start v27-33 där det finns goda chanser till förlängning efter det.

Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken..
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen.

KRAV för tjänsten är CE, YKB, ADR grund gärna ADR tank och färdskrivarkort. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

Ansök nu

CE-chaufför som vill köra extra på vardagar (Nattkörning)

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 3
Nu söker vi dig med CE-behörighet, ADR grund och YKB som vill köra extra vid behov.

Du som söker denna tjänst måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 51%. Kanske har du ett annat deltidsjobb eller studerar. Detta är ett krav för denna anställningsform.
Vi söker dig med CE-kort, ADR grund och YKB som är intresserad och erfaren av att köra styckegods och vill jobba extra.

Arbetstiden är ca 17.30-05.00 vardagar vid behov.Du kör Sundsvall-Gävle-SundsvallLastning och lossning ingår i tjänsten vilket du är bekväm med. Du har god arbetsmoral och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete.

Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt vi hittar rätt profiler för uppdragen.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

Ansök nu

CE-chaufför som vill köra extra på vardagar (Dagtid)

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 3
Nu söker vi dig med CE-behörighet, ADR grund och YKB som vill köra extra vid behov.

Du som söker denna tjänst måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 51%. Kanske har du ett annat deltidsjobb eller studerar. Detta är ett krav för denna anställningsform.
Vi söker dig med CE-kort, ADR grund och YKB som är intresserad och erfaren av att köra styckegods och vill jobba extra.

Arbetstiden är ca 07.00-16.00 vardagar vid behov.Du kör Sundsvall-Sollefteå-SundsvallLastning och lossning ingår i tjänsten vilket du är bekväm med. Du har god arbetsmoral och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete.

Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt vi hittar rätt profiler för uppdragen.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

Ansök nu

Personlig assistent Sundsvall

Personlig assistent
Läs mer Jul 3
Vill du jobba på en arbetsplats där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Vi söker Dig som brinner för att hjälpa en annan person. I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du den enskilde utifrån dennes behov.
Vi söker nu en kvinnlig assistent till en ung tjej på 25 år, boende i egen lägenhet i utkanten av Sundsvall. Hon har en CP-skada och behöver din hjälp i sin vardag. I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa henne med det hon vill göra. En viktig del är att stödja och uppmuntra. Du är glad, påhittig och har ordningssinne. Matlagning, städning, tvätt och andra aktiviteter kommer att ingå i ditt arbete.
Du måste behärska det svenska språket mycket väl i tal och skrift.
Du som söker är flexibel, ansvarsfull, positiv och ser möjligheter istället för svårigheter. Det är bra om du har erfarenhet av att möta personer med autismspektrum. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem och vi värdesätter därför att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Det absolut viktigaste är att personkemin stämmer mellan vår kund och dig.
Schemat är rullande på 4 veckor och schemaraden är 75%. Schemat består av dygnspass där du har sovande jour (väntetid) 7,17 timmar/natt och övrig tid är aktiv. Dygnspassen är förlagda kl.11.00-11.00. Du vet vad det innebär att arbeta dygn då du kommer att vara borta hemifrån i 24 timmar.
Det är bra om du har möjlighet att gå introduktion tidigare så du är klar när du påbörjar din anställning.
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse
Kollektivavtal kommunal/Fremia tillämpas
Ob- och jourersättningar utbetalas enligt gällande kollektivavtal
Möjlighet till friskvårdsbidrag finns
Låter det som ett jobb för dig? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.
Sensus Personlig Assistans AB är en privat anordnare av personlig assistans med huvudkontor i Ljusdal och lokalkontor i Östersund.

Ansök nu

Undersköterska till BB/gynekologisk avdelning och förlossning, Sundsvall

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Jul 3
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Vill du vara en del av ett passionerat team som brinner för att ge bästa möjliga vård till nyblivna mammor och deras barn? Välkommen till Förlossningen och BB/Gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall!
Hos oss arbetar omkring 80 dedikerade medarbetare med bred kompetens och varje år hjälper vi cirka 1500 barn till världen. Vi är stolta över våra gemensamma lokaler där förlossningen, specialistmödravården och BB- och gynekologiskvårdavdelningen är samlade. Vår avdelning rymmer sju moderna förlossningssalar och fjorton vårdplatser, vilket gör oss väl rustade att ta hand om våra patienter.
Vi samarbetar tätt med neonatalavdelningen, som ligger precis intill för att säkerställa att både mor och barn får den bästa möjliga vården. På vår arbetsplats strävar vi alltid efter förbättringar. Vi är engagerade i att skapa en god arbetsmiljö, optimera våra processer och framför allt möta våra patienters behov på bästa sätt.
Som undersköterska hos oss bidrar du till att ta hand om andra och att få människor att må bättre. Du blir en viktig och självklar del av teamet och ditt arbete bidrar till en patientsäker vård av god kvalité. För att växa i yrkesrollen och ge den bästa vården anser vi att det är viktigt med trivsel på arbetet och att ha möjlighet till ständig utveckling.
Tjänsterna avser vikariatsanställning under perioden 2024-08-12 till 2025-01-31 eller med tillträde enligt överenskommelse.


Undersköterska till BB/gynekologisk avdelning och förlossning, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Undersköterskeuppgifter som förekommer på en vårdavdelning
Bistå vid förlossning
Omvårdnad av nyblivna föräldrar och barn samt vård av gynekologiska patienter
Basal omvårdnad, kontroll av vitalparametrar, sårvård samt provtagningar

Vi har individuell schemaläggning med önskeschema.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är utbildad undersköterska
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Har möjlighet att arbeta treskift

Det är meriterande om du
Har erfarenhet inom akutsjukvård och/eller förlossnings-, BB/gynekologisk-vård

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Stabil
Personlig mognad
Samarbetsförmåga
Relationsskapande

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Läs mer om Region Västernorrland och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Om du delar vår passion för vård och vill vara en del av ett stöttande och framåtsträvande team, ser vi fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Arbetsterapeut till projekt - Steg till Arbete!

Arbetsterapeut
Läs mer Jul 3
Arcus är ett utbildning- och jobbförmedlingsföretag som utför tjänster till både offentliga verksamheter, privata kunder och är en leverantör till Arbetsförmedlingen.
I över 25 år har vi levererat våra tjänster och finns idag på över 100 orter i Syd- och Mellansverige redo att stötta våra deltagare ut i arbete eller mot vidare studier.

Arcus vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete!

Vi vill vara det självklara valet inom vår bransch och den leverantör som alltid överträffar kundens förväntningar. Vårt engagemang, vårt driv och vårt professionella förhållningssätt hjälper oss att nå våra mål och vara den goda och erkända leverantör vi önskar.
Arcus bygger broar för ett bättre samhälle – för alla!

Arcus är sedan 2022 en del av YA koncernen där vi tillsammans är ca. 900 medarbetare i hela Sverige.

Är du redo för en stimulerande och meningsfull utmaning som inte bara utvecklar dig själv utan också gör en positiv skillnad för enskilda individer och samhället som helhet? Nu är din chans här!

Vi expanderar vår personalstyrka och söker nu ytterligare Arbetsterapeuter med anställningsstart omgående. Om du besitter kompetens, brinner för att göra skillnad och är ivrig att växa och utvecklas, då är det här din möjlighet att bli en del av vårt team och bidra till att stödja våra deltagare på deras resa mot arbetsmarknaden. Som arbetsterapeut kommer du att vara en värdefull medlem i ett team bestående av arbetsterapeuter och arbetskonsulenter.

I Steg till Arbete fokuserar vi på aktivitetsbaserade utredningsplatser, meningsfulla och utvecklande aktiviteter samt arbetsprövning. Vårt mål är att stödja och stärka våra deltagare för att närma sig en hållbar anställning eller studier med stöd från Arbetsförmedlingen. Kom och vara en del av den positiva förändringen!

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med målgruppen arbetssökande och har erfarenhet av aktivitetsbaserade utredningar. Avtalet kräver att man arbetar med följande arbetsterapeutiska verktyg:

• AWC
• AWP
• MOHOST
• DOA
• WRI

Vi arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen och en stark kommunikativ förmåga på svenska, både i tal och skrift, är avgörande för att lyckas hos oss. Vi söker dig som trivs både med att arbeta självständigt och i team. Flexibilitet, struktur och ansvarstagande är egenskaper vi sätter högt värde på. Dessutom är förmågan att bygga och underhålla relationer med människor av stor vikt, både med deltagare och kollegor, samt våra kunders kontaktpersoner.

Tjänsten är på heltid, men vi är öppna för att diskutera möjligheten till deltidsarbete om så behövs.

Vi går igenom ansökningar löpande och uppmanar dig att inte vänta med din ansökan. Vi välkomnar alla sökande med öppna armar.

Legitimation som Arbetsterapeut är ett krav för att kvalificera sig för denna roll!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-08-30.
Om du känner att du är rätt person så sökt tjänsten omgående då intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.
Pga. GDPR tas ansökningar inte emot via mejl, vänligen skicka in din ansökan på vår hemsida.

Bifoga följande dokument till din ansökan
CV
Tjänstgöringsintyg
Examensbevis eller betyg
Legitimationsbevis från socialstyrelsen

Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Omfattning
100 %

Tjänstgöringsort
Sundsvall

Kontaktpersoner
Områdeschef: Erik Huhtanen
Mail: erik.huhtanen@arcus.nu

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Hud- och STI-kliniken, Sundsvall

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 3
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

På Hud och STI kliniken i Sundsvall bedrivs specialiserad hudsjukvård. Vid mottagningen är vi idag cirka 25 personer i arbetsgruppen bestående av både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Hos oss bedrivs hudmottagning, sårmottagning, STI-mottagning och ljusbehandlingar.
Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet för ett vikariat till och med 2025-08-31.
Som ny hos oss blir du en viktig pusselbit i vår grupp. Du kommer att få en introduktion utifrån dina tidigare kunskaper och behov.


Sjuksköterska till Hud- och STI-kliniken, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Telefonrådgivning
Egen mottagning
Assistera läkare


Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad sjuksköterska
Har minst 2 års erfarenhet av sjuksköterskeyrket
Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Har goda kunskaper i engelska i tal

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Personlig mognad
Samarbetsförmåga
Helhetssyn

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Öppenvård BOS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 3
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Inom Individ- och arbetsmarkandsförvaltningen (IAF) ingår Individ- och familje-omsorgen, arbetsmarknad och vuxenutbildning. Förvaltningen består av fyra verksamhetsområden; Barn, unga och familj, Vuxenutbildning, Arbetsmarknad och Missbruk och psykisk ohälsa. Inom Verksamhetsområdet missbruk och psykisk ohälsa ingår enheten Öppenvård Bostadssociala gruppen (BOS).

Verksamhetens mål är att förmedla insikter, hopp, stöd, färdigheter och kunskap till personer med beroendeproblematik samt samsjuklighet, så att de under-eller efter slutförd behandling kan leva ett drogfritt alternativt bättre liv och på sikt klara av eget boende. Öppenvård BOS har sedan en organisationsförändring 2022 arbetat med att utveckla och forma både enheten och arbetssätt med fokus på evidensbaserade behandlingsmetoder och stöd. Ansvaret och mandaten för hur insatsen utformas ligger hos öppenvården och baseras på den beskrivning av den enskildes behov som myndighetsutövningen lämnar i sitt uppdrag.

Utöver det sociala stödet som ges till klienterna har enheten i dagsläget även ansvar för förvaltandet av Socialtjänstens bostadsrätter samt löpande kontakt med fastighetsägare och hyresvärdar. I ett första steg i organisationsförändringen 2022 flyttades hyresadministrationen över till Drakfastigheter och näst på tur är förvaltandet, som enligt aktuell tidsplan kommer flyttas över senast 2026.

Enheten består idag av 6 bostadslotsar, 2 socialsekreterare Bostad först och en enhetschef, vars huvuduppdraget är att ge stöd till enskilda som till följd av beroendesjukdom och/eller psykisk ohälsa har beviljats bostadsinsats i någon av socialtjänstens olika bostadslösningar; bostadssocialt kontrakt, träningslägenhet eller Bostad först. Till enheten söker vi nu en noggrann och engagerad fastighetsteknik med ett stort hjärta för socialt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetstekniker hos oss ansvarar du för att våra lägenheter är i gott skick och uppfyller både våra och hyresgästernas krav och behov. Du kommer att arbeta nära hyresgäster och fastighetsägare och ha en viktig roll i att säkerställa att alla våra lägenheter är trygga och trivsamma boendemiljöer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Besiktning av lägenheter: Utföra besiktningar före och efter uthyrning, dokumentera skador och behov av reparationer eller renoveringar.
• Kontakt med fastighetsägare: Fungera som primär kontaktperson, rapportera om fastigheternas status och eventuella problem.
• Praktiska arbeten i lägenheterna: Genomföra mindre reparationer och underhåll, säkerställa att lägenheterna är i gott skick för uthyrning.
• Medverka vid kontraktsskrivning: Utifrån verksamhetens nuvarande och framtida behov vara en del av inflyttningskedjan för våra klienter.
• Nyckelhantering och låsbyten: Ansvara för hantering och distribution av nycklar, genomföra låsbyten vid behov.
• Ekonomiska beslut gällande åtgärder: Fatta beslut om ekonomiska åtgärder för underhåll och förbättringar, hantera budgetering och övervaka kostnader för reparationer och renoveringar.
• Inhämtning av offerter och planering av renoveringar: Samarbeta med entreprenörer och leverantörer för att begära in offerter, planera och organisera renoverings- och återställningsprojekt.

Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning där det är meriterande om du har yrkesutbildning inom bygg/fastighet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är också meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen eller liknande arbete.

Du ska ha god datorvana och behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Som person är du socialt öppen och har en god människosyn, vilket är avgörande för arbetet eftersom vår målgrupp/hyresgäster är personer som har/haft beroende- och/eller psykisk ohälsa. Våra lägenheter hyrs ut i andra hand av Socialtjänsten, vilket kräver empati, förståelse och respekt för hyresgästernas individuella behov och situationer. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och trivas med praktiskt som såväl socialt arbete. Du är ansvarstagande, arbetar självständigt och tar initiativ.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
Ansvarig enhetschef Ninni Embretsen har semester under perioden 240711-240807 och kan därför under den perioden inte svara på frågor om tjänsten, varav frågor istället då hänvisas till den av Tf. samordnare som är i tjänst. Frågor kan även mejlas till; ninni.embretsen@sundsvall.se som besvaras när enhetschef är åter i tjänst 240808.

Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

I Sundsvalls kommun gillar vi olika och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Fysioterapeut till Habilitering Unga och vuxna, Sundsvall

Fysioterapeut
Läs mer Jul 2
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet.
Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har cirka 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.
På habiliteringsmottagningen arbetar vi utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är, autism, cerebral pares samt utvecklingsstörning. Vi ser stora fördelar med teamarbete där arbetsterapeut, kurator, psykolog, logoped och fysioterapeut ingår. Teamet arbetar också tillsammans med habiliteringsläkare och sjuksköterska. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med patienter och deras anhöriga/nätverk.
Vi söker nu dig som är legitimerad fysioterapeut och som vill bli en del av vårt team!


Fysioterapeut till Habilitering Unga och vuxna, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Göra bedömningar
Utföra behandlingar
Hjälpmedelsutprovningar
Uppföljningar
Information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till nätverk och personal.


Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad fysioterapeut

Det är meriterande för tjänsten om du
Erfarenhet av att arbeta inom habilitering
Har B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
God samarbetsförmåga
Självgående
Strukturerad

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Är du vår nya kollega? Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef för läkargruppen på Medicinkliniken, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 2
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Vill du arbeta som enhetschef i en god kollegial anda? Nu har du chansen att bli en viktig del av en enhet som under de senaste året har utvecklats på flera plan samtidigt.
Läkarenheten vid medicinkliniken i Sundvall organiserad inom verksamhet Medicin, Närsjukvårdsområde Söder. Verksamheten har dels ett lokalt närsjukvårdsuppdrag där patienter inom Närsjukvårdsområde Söder omhändertas, men även ett länsuppdrag, där mer komplicerade patienter från hela länet omhändertas inom verksamheten i Sundsvall.
Läkarenheten vid medicin har drygt 35 medarbetare och är organiserad över fem subspecialiteter (diabetes- och endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, nefrologi samt reumatologi). Det finns ett väl utvecklat arbetssätt inom respektive sektion/subspecialitet samt övergripande för det allmän internmedicinska uppdraget. Läkargruppens arbete är komplext med ett omfattande jouruppdrag utöver avdelnings- dagvårds- samt mottagningsarbete. Jouruppdraget innefattar tre bakjourslinjer utöver en primärjours- samt en husjourlinje. Inom läkargruppen finns en väl inarbetad anda med gott kollegialt stöd.
Nu söker vi en enhetschef till läkargruppen vid medicinkliniken. Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Som läkarenhetschef har du chefsuppdraget på 75% och 25% kliniskt arbete som läkare. Som chef i Region Västernorrland företräder du arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.
Som enhetschef hos oss har du stöd i kollegor och andra funktioner. Exempelvis har du stöd av ST- och AT-studierektor, vårdcontroller, administrativt stöd och andra chefskollegor. Du har också HR och ekonomi till stöd i ditt arbete.


Enhetschef för läkargruppen på Medicinkliniken, Sundsvall

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef har du det samlade lednings- och resultatansvaret för enheten avseende personal, ekonomi, patientsäkerhet och arbetsmiljö. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Där delar du ansvaret för hela verksamhetens fortsatta utvecklingsarbete. Du arbetar även 25% kliniskt inom enheten.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad läkare
Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Har engelskakunskaper i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
Har arbetslivserfarenhet från slutenvård

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Mål - och resultatorienterad
Flexibel
Samarbetsförmåga
Lojal
Helhetssyn

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknikchef / Konstruktionschef till SMP Parts i Ilsbo, Hudiksvall

Maskinkonstruktör
Läs mer Jul 2
Har du en hög teknisk kompetens, tidigare erfarenhet av ledarskap och vill arbeta i en dynamisk miljö där du får leda både människor och konstruktionsprojekt? Då kan du vara den vi söker!
Ansök idag! Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om SMP Parts
SMP Parts har ett stort utbud av högkvalitativa produkter för grävmaskiner vilka alla är framtagna för att klara de tuffa nordiska markförhållandena. Produkterna har en lång livslängd och tillverkningen följer Nordens höga kvalitetsstandard.
SMP Parts har ca 100 anställda och i egen fabrik i Ilsbo sker både design och produktion. Här arbetar de aktivt med att utveckla nya produkter som säkerställer att maskinförare ute på fältet ska känna sig trygga med att maskinen alltid får det bästa som marknaden har att erbjuda.
Om rollen
Som teknikchef / konstruktionschef hos SMP Parts kommer du att ha en central roll i organisationen med ansvar för konstruktionsprojekt, personal och produktunderhåll. Du har personalansvar för sex medarbetare som arbetar med konstruktion för både nyutveckling och underhåll av företagets produkter där du leder och fördelar konstruktionsprojekt. Du agerar som ett bollplank för ditt team och är behjälplig med att ta fram ritningar och tekniska konstruktioner vid behov.
Du ansvarar för kontinuerliga förbättringar av befintliga produkter och att hantera tekniska frågor rörande konstruktion och till viss del leda nyutveckling av helt nya produkter för SMP Parts. Tjänsten innebär ett nära samarbete med såväl interna avdelningar som produktion, inköp och sälj som externa kontakter med kunder och distributörer.
Du erbjuds en senior och viktig roll på SMP Parts med stora utvecklingsmöjligheter. Här får du möjlighet att påverka och utveckla företagets produktportfölj och arbetsmetoder för konstruktion. Du blir en del av fabrikens ledningsgrupp och får tillhöra ett innovativt och växande företag med fokus på att utveckla och underhålla högkvalitativa produkter.
Din profil
Du har ett starkt tekniskt kunnande och arbetslivserfarenhet inom konstruktionsarbete. Har du en eftergymnasial utbildning som maskiningenjör eller liknande är det meriterande, men inget krav. Att du är en van CAD-användare i allmänhet är ett måste.
Du har tidigare erfarenhet av att leda ett team av konstruktörer antingen som teamledare eller som lönesättande chef. Du har en god förmåga att fatta beslut, du är en bra kommunikatör och en lagspelare. Som ledare är du stabil och leder ditt team under principen frihet under ansvar. Vidare är du strukturerad, professionell och har lätt för att samarbeta med andra.
Krav för tjänsten
Arbetslivserfarenhet som konstruktör
Tidigare erfarenhet av att leda ett team eller som chef
Goda kunskaper i CAD
Goda kunskaper i affärssystem, till exempel Monitor
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande för tjänsten
Eftergymnasial utbildning relevant för tjänsten, till exempel som maskiningenjör
Tidigare arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin

Övrigt
Uppdragsform: Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av SMP Parts
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: SMP Parts har kontor i Ilsbo, Hudiksvall
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och johanna@stegra.nu.
Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Sales representative till Tarkett AB

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 2
Nu söker Tarkett en konsumentsäljare med placering i Sundsvall. Här bearbetar du våra befintliga kunder som är golvåterförsäljare, byggmaterialhandlare och färg- och interiörhandel samt grossist på ditt distrikt.

Om oss

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Produktsortimentet är mycket brett och inkluderar trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, textilgolv, sportgolv, vinylgolv och väggmaterial för våtrum – alla i en mängd olika utföranden och med kompletterande tillbehör.

Med 34 produktionsenheter och ca 12 000 anställda i över 100 länder är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. Tarkett arbetar med långsiktig hållbarhet enligt principerna för cirkulär ekonomi. Vi har en stark lokal förankring i Sverige och i Norden, tack vare våra fabriker i södra Sverige men också med en väl utbyggd sälj- och marknadsorganisation samt kundtjänst i de nordiska länderna. Tarkett är noterat på Euronext i Paris. För mer information, besök http://www.tarkett.se 

Om jobbet

I rollen som konsumentsäljare hos Tarkett erbjuds du ett utmanande jobb i en kreativ miljö. Du har till uppgift att presentera, marknadsföra och sälja Tarketts produkter och golvlösningar genom att kontinuerligt besöka golvåterförsäljare, byggmaterialhandlare och färg- och interiörhandel samt grossist på ditt distrikt och med en hög servicenivå, säkerställa att de har alla förutsättningar de behöver för att sälja Tarketts produkter. Vi ser helst att du utgår ifrån Sundsvall där vi har ett mindre kontor. Ditt distrikt kommer i huvudsak att innefatta Mellannorrland. Sundsvall upp till Umeå, Östersund och Gävle. Du blir en del av säljteamet i region nord/öst där du ansluter till fyra andra säljkollegor och du rapporterar till Teamlead Eva-Lotta Skinstad.

Vi erbjuder

Möjligheten att komma in ett företag med en öppen kultur och platt organisation där frihet och förtroende för medarbetaren präglar ledarskapet. Tarkett erbjuder även:

Att du blir en del av ett världsledande företag inom hållbarhet och recycling, där man arbetar med återbruk i alla led.
Stor frihet i rollen att utforma vardagen.
Globalt företag med globala utvecklingsmöjligheter.
Marknadsledande och starkt varumärke som öppnar dörrar.
Framåtlutat produktsortiment och framtidens försäljning.
Tjänstebil, förmånsscykel, kollektivavtal, friskvårdsbidrag mm.


För att läsa mer om hur det är att jobba hos oss, kika gärna på vår Karriärsida

Din profil

Det viktigaste är inte vad du HAR gjort utan vad du KAN göra tillsammans med oss! Hos oss är teamet viktigt, du är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med högt engagemang och positivitet. Du är serviceminded, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas för både dig själv och teamet. Har du kunskap om hur byggbranschen och dess aktörer fungerar är det en fördel men det är inget krav. Viktigast är dina personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid och att du vill skapa framgång tillsammans med oss! Visst kan det låta som att vi söker en superperson? – Det gör vi också, men med rätt inställning och mindset kommer du trivas bra hos oss och ges mycket möjligheter. Det är starkt meriterande om du jobbat fältsäljare innan och är van att disponera din tid, dock inget krav.

Krav
Gymnasieutbildning
Van användare av Office-paketet, digitala plattformar och CRM-verktyg och förstår användarnyttan i det.
Du är en naturlig relationsbyggare
Van att strukturera och planera din tid.
Behärskar det engelska språket i tal och skrift. Flytande svenska är ett krav.
Är målinriktad med ett positivt mindset, kreativ och drivs av att utveckla affärer.
Möjlighet att resa med övernattningar i tjänsten.
B-körkort 


Kände du att det stod ditt namn på denna annonsen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med senior rekryteringskonsult Johanna Nygren på SalesOnly. Önskas ytterligare information når du Johanna på johanna.nygren@salesonly.se med undantag för semester v 29-32. Vi kommer att intervjua för rollen i mitten av augusti - vänta dock inte med att söka rollen! Finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Vi ber dig ödmjuk att svara på urvalsfrågorna som ersätter det personliga brevet.Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Ansök nu

Operativ inköpare till SMP Parts i Ilsbo, Hudiksvall

Inköpare
Läs mer Jul 2
Nu söker vi en operativ inköpare till SMP Parts fabrik i Ilsbo. Har du utbildning inom inköp eller erfarenhet från en roll inom inköp / produktionsplanering i tillverkande bolag? Är du en flexibel person som tycker om att arbeta självständigt och i ett högt tempo? Då kan du vara den vi söker!
Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!
Om SMP Parts
SMP Parts har ett stort utbud av högkvalitativa produkter för grävmaskiner vilka alla är framtagna för att klara de tuffa nordiska markförhållandena. Produkterna har en lång livslängd och tillverkningen följer Nordens höga kvalitetsstandard. På SMP Parts egen fabrik i Ilsbo sker både design och produktion. Här arbetar de aktivt med att utveckla nya produkter som säkerställer att maskinförare ute på fältet ska känna sig trygga med att maskinen alltid får det bästa som marknaden har att erbjuda.
Produktionen är förlagd på siten i Ilsbo där ett 70-tal personer arbetar med tillverkning och montering. Här finns även bland annat konstruktion, produktsupport, innesälj och inköp. Du kommer att jobba nära produktionen och tillhöra ett team med inköpare / produktionsplanerare och konstruktörer.
Om rollen
Som operativ inköpare hos SMP Parts kommer du att arbeta i en bred och varierad roll där du i grunden ansvarar för hela inköpsprocessen. Du säkerställer införskaffandet av material till den dagliga produktionen och kunderna genom att hantera orderläggning, värdera inköpsförslag, bevaka leveranser, ha dialog med leverantörer samt att lösa uppkomna problem kring till exempel kvalitet eller förseningar.
I rollen kommer du också att uppdatera parametrar i systemet, vara delaktig i att ta fram nya rutiner och förbättringar för avdelningen, strategiskt leta efter nya leverantörer samt att besöka och ta emot leverantörer på siten. Då detta är ett mindre team där alla jobbar brett och flexibelt i sina roller kan du även komma att arbeta med vissa delar som rör produktionsplanering.
Din profil
Vi söker dig som har en inköpsutbildning och / eller har arbetslivserfarenhet av inköp, gärna från verkstadsindustrin eller bolag som tillverkar metallprodukter eller liknande. Det är en fördel om du har erfarenhet från mindre bolag där du arbetat i en bred inköpsroll med flertalet artiklar vilket gett dig förståelse för vikten av att arbeta snabbt och flexibelt. Vi tror att du har vana av att arbeta med produktionssystem samt har en grundläggande förståelse för produktionsflöden och dess olika system.
Som person är du trygg i dig själv och kan aktivt hitta lösningar och se olika tillvägagångssätt för att lösa de problem som dyker upp längs vägen. Du är stresstålig och strukturerad samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med såväl interna samarbeten i teamet som att ha god dialog externt med leverantörer.
Krav för tjänsten
Inköpsutbildning och / eller arbetslivserfarenhet från inköp inom verkstadsindustri / produktion eller liknande
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana
Erfarenhet av produktionssystem

Meriterande
Erfarenhet från ERP-systemet Monitor
Erfarenhet från inköpsroll hos mindre tillverkningsbolag eller liknande
Teknisk vana / erfarenhet av hydraulisk produktion av stålkomponenter eller dylikt

Övrigt
Startdatum:?Enligt överenskommelse
Uppdragsform:?Tillsvidareanställning där du blir anställd direkt hos SMP Parts efter en provanställning
Ort:?Hudiksvall / Ilsbo
Sista ansökningsdag är 2024-07-21. Då vi jobbar löpande med urvalet så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test.
Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar?här.?De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar?kompetensbaserat?genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Södergren via 076-020 25 14 och?lina@stegra.nu.
Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Tandhygienist/tandsköterska

Tandhygienist
Läs mer Jul 2
Vi är en nyöppnad klinik i hjärtat av Ljungandalen som söker dig som vill utvecklas i takt med verksamheten och som uppskattar att kunna påverka din arbetssituation. Vi tror att det är viktigt med fortbildning och delaktighet för att nå den kvalitet vi vill erbjuda våra patienter.
Du kommer att jobba med en erfaren tandläkare och det härliga gänget från HC på våningen under erbjuder ett större socialt sammanhang.
Vi ser att du
-är driven och ansvarstagande,
-är positiv och initiativrik
-är intresserad och självgående
-vill jobba 75-100%
Som tandhygienist har du svensk legitimation och som tandsköterska svensk examen. Du besitter även goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med din ansökan eftersom tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Ansök nu

Tandhygienist/tandsköterska

Tandsköterska
Läs mer Jul 2
Vi söker en driven och engagerad tandsköterska eller hygienist till vår nystartade tandvårdsklinik i Stöde. Bara 28 min med tåget från Sundsvall, i hjärtat av det vackra Ljungandalen, hittar du vår nyrenoverade mottagning.
Hos oss får du möjligheten att påverka din arbetssituation och vi vet att sätta guldkant på vardagen. De fina kollegorna på hälsocentralen en våning ner erbjuder ett större socialt sammanhang och möjlighet till samkväm.
Vi ser att du:
-är social och omtänksam mot patienter
-är intresserad av att ta ansvar, lära dig nya saker och utvecklas
-är strukturerad och ordningsam
Som hygienist har du svensk legitimation och som tandsköterska har du svensk examen. Du har också goda kunskaper i svenska språket. Möjlighet till deltid kan diskuteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker löpade och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut - så vänta inte med att söka!
Tillträde efter överenskommelse, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök nu

Allakando läxhjälp Sundsvall, privatlärare 1-2 lektioner/vecka, Matte

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jul 2
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionen är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu

Interimschef IT | Myndighet | Sundsvall

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 2
Är du en erfaren ledare med gedigen erfarenhet inom IT och offentlig förvaltning? Vi på Jefferson Wells söker en trygg och drivande interimschef IT för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor i Sundsvall. Är du redo att ta dig an en utmanande roll och bidra till enhetens utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Sundsvall
Start: Under slutet av augusti eller början av september.
Uppdragslängd: Konsultuppdrag under 6 månader med möjlighet till förlängning.
Övrig information: Möjlighet till hybrid arbete upp till 50%.

Om jobbet som Interimschef inom IT:

Som interimschef hos vår kund som är en förvaltningsmyndighet i Sundsvall kommer du att leda och utveckla en IT-enhet bestående av cirka 30 medarbetare. Du kommer bland annat att arbeta med individ- och grupputveckling, genomföra medarbetarsamtal och ha ansvar för arbetsmiljö och budget. Uppdraget kräver en erfaren ledare som kan skapa engagemang och delaktighet i gruppen.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Leda och utveckla IT-enheten.
* Arbeta med individ- och grupputveckling.
* Genomföra medarbetarsamtal.
* Ansvara för arbetsmiljö och budget.
* Säkerställa tydlig kommunikation och uppföljning.

Den vi söker:

Vi på Jefferson Wells söker dig som är en trygg och erfaren ledare med energi och driv. Du har minst 5 års erfarenhet som ledare med personalansvar och har arbetat inom IT-ledning och team under minst 5 år. Du har även erfarenhet av att arbeta med grupputveckling och har lett utvecklingsinsatser inom offentlig förvaltning.

För att lyckas i rollen ser vi att du gärna har:

* Minst 5 års erfarenhet som ledare med personalansvar
* Minst 5 års erfarenhet av IT-ledning och team
* Erfarenhet av att arbeta med grupputveckling, minst 3 större utvecklingsinsatser (>500 timmar per utvecklingsuppdrag)
* Minst 3 års erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning

Personliga egenskaper:

* God ledarskapsförmåga
* Förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar
* Helhetssyn och förståelse för din roll i det större perspektivet
* Förmåga att kommunicera tydligt och säkerställa att budskap når fram och att förväntningar är klara

Rollen kräver att du genomgår en bakgrundskontroll.

Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Interimschef IT

Chief Information Officer/CIO/IT-chef
Läs mer Jul 2
Arbetsbeskrivning
Vi söker en trygg och erfaren ledare som upp till 6 månader ska leda och utveckla en IT-enhet hos vår kund. Enheten består av ca. 30 medarbetare i varierade åldrar och med relativt lång anställningstid. I uppdraget ingår att arbeta med individ- och grupputveckling och att genomföra medarbetarsamtal. Du även har ett arbetsmiljöansvar och budgetansvar. Gruppen leds med fördel av en ledare med energi och driv.
Uppdragets start: 2024-08-26 eller senast 2024-09-16
Ort: Sundsvall
För att lyckas i rollen behöver du ha:
Högskoleutbildning om minst tre år eller motsvarande erfarenhet som är likvärdig
Ledarskapsförmåga. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. 
Erfarenhet av att leda stora personalgrupper och har lätt för att skapa engagemang och delaktighet.
Gott omdöme. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.
Helhetssyn. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och förstår din roll.
Förmåga att kommunicera tydligt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du påminner och följer upp.

Möjlighet till att förlänga uppdraget ytterligare 3 månader.

Ansvarsområden
Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. 
Du har erfarenhet av att leda stora personalgrupper och har lätt för att skapa engagemang och delaktighet.
Du har en god erfaren av att leda en teambaserad organisation inom IT-området. 
Du har en god erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning. 
Gott omdöme. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.
Helhetssyn. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och förstår din roll.
Förmåga att kommunicera tydligt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du påminner och följer upp.


Kvalifikationer
Högskoleutbildning om minst tre år eller motsvarande erfarenhet som är likvärdig
Ha några års erfarenhet av att vara chef med direkt ledarskap
Ha erfarenhet av att leda och utveckla team samt en verksamhet som expanderar och förändras över tid
Erfarenhet av digitalisering
Ha erfarenhet av att arbeta med utveckling och fokus på digitalisering

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Timvikarie i Sundsbruk

Personlig assistent
Läs mer Jul 2
Vi söker en vikarie som vill arbeta som personlig assistent. Du är en aktiv person som gärna hittar på saker. Vår kund har en muskelsjukdom och behöver därför hjälp med samtliga saker i sin vardag. Vissa uppgifter är mer krävande än andra och kunden klarar olika uppgifter i varierande grad. Du bör ha goda språk och kommunikationsfärdigheter , du ska ha vilja att kunna hugga i när det behövs. Lyft ingår i arbetet. Kunden kan kommunicera genom tal och skrift. Schemat passen är förlagt mellan 08-20:00 eller 20-08:00.
Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom vård och omsorg, vi lägger stor vikt på dina personlig egenskaper som ska vara, lugn, empatisk, social, tålmodig och initiativrik.
Ansökan läses av oss på Novasis samt kunden och dennes anhöriga så det är av vikt att skicka med cv och personligt brev vid din ansökan för att ha chans att gå vidare i rekryteringen.
Vanlig förekommande arbetsuppgifter när du arbetar som personlig assistent är bland annat att tillgodose kundens grundläggande behov som hygien, förflyttningar och hushållsarbete med mera.
Stundtals kan det vara ett variationsrikt arbete beroende på kundens hälsa.
Du blir en aktiv del av kundens vardag så dennes liv blir en helhet som denne kan vara med att påverka och leva det liv den vill leva.
Novasis ledord är trygghet, frihet och närhet.
Vi har alltid individen i fokus och är måna om både kund och assistent.
Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/Fremia personliga assistenter.
Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra medarbetare vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail.

Ansök nu

Rehabiliteringsassistent till Rättspsykiatriska regionkliniken, Sundsvall

Rehabiliteringsassistent
Läs mer Jul 2
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Rättspsykiatriska regionkliniken är idag en av landets största kliniker för vård av patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård LRV. Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård LPT. Övergripande vårdresursenhetens uppdrag är bland annat att hjälpa patienterna nå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga och erbjuda patienterna meningsfull sysselsättning och aktivitet under slutenvårdstiden.
Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Enheten är för tillfället inne i en förändringsprocess där du som medarbetare tillsammans med dina kollegor kommer vara med och utforma verksamheten utifrån uppdraget om att hjälpa patienterna uppnå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga samt meningsfull sysselsättning under tiden i slutenvården.


Rehabiliteringsassistent till Rättspsykiatriska regionkliniken, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Som rehabiliteringsassistent hos oss är det viktigt att du har stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andras människors situation. Som person är du ansvarstagande och flexibel. Du bör ha erfarenhet av att möta människor med psykisk sjukdom. Du behöver vara lugn och trygg, pedagogisk samt trivas att arbeta strukturerat. Det är mycket positivt om du är kreativ har ett intresse och erfarenheter av skapande aktiviteter och/eller hälsofrämjande arbete. Vi ser gärna att du har musikaliska färdigheter och att du kan handleda patienter som är intresserad av att utveckla sina färdigheter inom området musik.
Dina arbetsuppgifter består av att utföra delegerade uppgifter som tex ADL-träning, funktionsträning, väglett lärande, social träning, planera och genomföra gruppverksamhet. Fokus för insatserna är att återerövra färdigheter och förmågor eller träna in färdigheter som integreras i patienternas vårdprocess. Arbetet sker med stöd av tvärprofessionella team vid verksamheten. Arbetet utgår från remisser med frågeställning om aktivering, fysisk aktivitet, kartläggning eller behandlande insatser, där kreativa och lärande aktiviteter används som instrument och ram. Verksamheten tillämpar både ett habiliterande och rehabiliterande förhållningssätt. I arbetet ingår journalföring och samverkan med övrig vårdpersonal vid kliniken.

Övrig information

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Läs mer om Region Västernorrland och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Har relevant utbildning exempelvis undersköterska, mentalskötare, rehabiliteringsassistent, behandlingsassistent, socialpedagog, fritidsledare, musikterapeutisk utbildning via högskola eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Körkort B

Det är meriterande för tjänsten om du
Har erfarenhet av musikhandledning
Erfarenhet av vårdarbete inom psykiatri eller socialpsykiatriska fält
Flerspråkig

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Samarbetsförmåga
Pedagogisk insikt
Flexibel
Strukturerad
Självgående

Ansök nu

Arbetsterapeut till Habilitering Unga och vuxna, Sundsvall

Arbetsterapeut
Läs mer Jul 2
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Vill du jobba med frågor som handlar om att hjälpa våra patienter att klara övergången från ungdom till av klara av sitt vuxna liv? Då är du den nya medarbetaren som vi på Habiliteringsmottagningen i Sundsvall söker!
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.
Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har cirka 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är utvecklingsstörning, autism samt cerebral pares. Vi arbetar i barn/ungdom/vuxen-team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning.
Vi söker nu en arbetsterapeut för vikariat på heltid under perioden 2024-08-26 till och med 2024-12-31 med möjlighet till förlängning. Som arbetsterapeut blir du en viktig del i vårt team där vi alla hjälps åt med våra gemensamma patienter. Placeringsort Sundsvall. Intervjuer sker löpande.


Arbetsterapeut till Habilitering Unga och vuxna, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Göra utredningar och bedömningar
Behandlingar
Hjälpmedelsutprovningar
Uppföljningar
Information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till nätverk och personal.


Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad arbetsterapeut
Har B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Stabil
Flexibel
Strukturerad
God samarbetsförmåga

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Vi tillämpar registerkontroll av belastningsregister innan beslut om anställning.
Är du vår nya kollega? Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicechef GK Rör

Affärsområdeschef
Läs mer Jul 2
GK Rör startar upp en ny Serviceavdelning i Sundsvall– Vill du vara med på resan?

GK Rör är på jakt efter en Servicechef som vill ta nästa steg i karriären genom att vara med och starta upp en serviceavdelning i Sundsvall. På plats i Sundsvall finns redan GKs ventilationsverksamhet, ett kontor som präglas av samarbete, affärsmässighet och fina kundmöten.

Låter det intressant? Skicka in en ansökan så berättar vi mer!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med GK Rör en Servicechef . Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos GK.

GK arbetar med att utveckla, bygga och driva smarta tekniska lösningar som minskar klimatpåverkan från både gamla och nya byggnader. Oavsett vilken typ av byggnad GK arbetar med strävar de efter lösningar som tar hänsyn till både dagens användare och kommande generationer.

Vi söker dig som vill vara med på resan mot en mer hållbar byggbransch och som kan förbereda avdelningen för framåtblickande tänkande, lönsamhet och tillväxt. Du utmanar gärna dagens arbetsmetoder och har förmågan att skapa förtroende och engagemang både hos ledare och medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och GKs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till stina.vidmark@pn.se 

Du erbjuds

• En möjlighet att vara med och starta upp en ny serviceavdelning
• En trygg och säker arbetsgivare
• Bra förmåner som tjänstebil, pension, försäkringar och friskvårdsbidrag på 5000 kr

Arbetsuppgifter
Som Servicechef ansvarar du för att bygga upp GK Rörs Nya Serviceavdelning på marknaden i Sundsvall. Du säkerställer lönsam drift och hög kundnöjdhet inom avdelningens geografiska område samtidigt som du får möjligheten att rekrytera ditt eget team av servicemontörer.

Du ansvarar för resultat utifrån definierade KPI:er för avdelningen samt säkra att dessa är i linje med budget, framtagna mål & regelbundet rapportera till Områdeschef. Du leder produktionen och säkerställer motiverade och effektiva medarbetare inom avdelningen.

Vi söker dig som:
Är certifierad VVS-montör som tidigare jobbat inom branschen som servicemontör. Du har jobbat med planering och genomförande av projekt där du fått erfarenhet av ledarskap, projektledning, upphandling och förhandlingar. Ytterligare krav för tjänsten är B-körkort samt god skriftlig och muntlig förmåga i svenska och grundläggande kunskap i engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos GK. Du är en ledare som skapar engagemang och delaktighet. Som ledare lyckas du skapa goda relationer och samarbeten såväl internt som externt och delar GKs värderingar – inkluderande, nyfiken och ansvarstagande. Vi ser att du är affärs- och resultatinriktad med ett högt kundfokus och drivs av att både tekniskt och affärsmässigt leverera det som avtalats. Vidare ser vi att du är nyfiken på teknikutvecklingen i branschen och vill vara med och bidra till GKs fortsatta utveckling.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

#GK #rör #Servicechef #VVS #Sundsvall

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Läkare sökes till kardiologavdelning

Specialistläkare
Läs mer Jul 2
Är du legitimerad specialistläkare och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en specialistläkare till ett sjukhus i Sundsvall. 
 
Omfattning: Heltid
Arbetsuppgifter 
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare inom kardiologi på sjukhus. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är en legitimerad specialistläkare med 2 års erfarenhet inom kardiologi med internmedicinskt bakjourkompetens. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation
Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kvinna i Ljustorp

Personlig assistent
Läs mer Jul 2
Vi söker kvinnliga assistenter till vår kvinnliga kund som har långtgående MS. Fördel om du har vana av att använda golv- och taklyft.
Aktiv assistans dygnet runt med arbetspassen uppdelade på dagpass kl.7-16, kvällspass kl.16-22 och nattpass kl.22-07. Kunden har färdtjänst när hon ska iväg på olika aktiviteter. Tjänsten gäller en tillsvidaretjänstpå 75% med start snarast.
Krav:
- Körkort och tillgång till egen bil, för du ska kunna ta dig till och frånarbetsplatsen.
- Du talar och förstår det svenska språket på en bra nivå.
- Du kan uppvisabrottsregisterutdrag från polisen. (Detta beställer du enkelt hem via polisens hemsida)

Att tänka på inför din ansökanFör anställning hos oss på Rehabassistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år. Känner du att beskrivningen av detta jobb är någonting som passar dig? Ansök snarast, vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail, ansök via extern länk med ditt CV och personliga brev.

Ansök nu

It-tekniker med fokus på realtidskommunikation, telefoni & digitalt möte

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 2
Varje år fattar Försäkringskassan 24 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 250 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för den svenska socialförsäkringen. Välkommen till en av Sveriges största it-avdelningar.
Vi söker nu fler medarbetare med kunskap och erfarenhet inom området realtidskommunikation vilket inkluderar tjänster så som telefoni-, contact center-, chatt-, e-post- och digitala mötestjänster, som vill vara med att vidareutveckla vår nuvarande leverans. Vi säkerställer att tekniken fungerar för att Sveriges medborgare ska kunna få kontakt med Försäkringskassan via våra olika dialogformer. Vi arbetar med hela kedjan - från utveckling till produktion och förvaltning av produkter och tjänster. Vi satsar på ny teknik med hög kvalité och söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa för it-tjänster som levereras i den dagliga kontakten med Sveriges medborgare

Utveckling, drift och förvaltning av Kollaborationsplattformar
Du kommer huvudsakligen att arbeta med utveckling, drift, förvaltning och support av produkter inom Kollaborationsområdet för Försäkringskassan och våra anslutna myndigheter. Specifikt handlar det om realtidskommunikationsplattformen för kundinteraktioner i olika dialogformer så som ljud, bild, tal och text, dvs telefoni, digitalt möte, chatt och e-post. Det innefattar konfiguration, integration, utveckling och förvaltning av dessa plattformar.

Du stödjer våra kunder, löser incidenter och problem, deltar i ändringshantering, testning, verifiering samt genomför kvalitetshöjande åtgärder i den dagliga driften. Detta innebär att du löpande jobbar med ständiga förbättringar och genomför kvalitetshöjande åtgärder i den dagliga produktionen, vilket också innebär att visst tekniskt underhåll behöver planeras och genomföras utanför ordinarie kontorstid, som i sin tur kräver god dialog med övriga teamet och flexibelt kunna planera sin arbetsdag. Beredskapsarbete kan bli aktuellt.

Arbetet innehåller flera kontaktytor i verksamheten och kräver därmed god kommunikativ förmåga för att fånga och förstå verksamhetens behov, en fallenhet för att skapa förtroende och behålla goda relationer samt att vara positivt inställd till ett ständigt förändringsarbete.

I arbetsuppgifterna ingår även att delta i projektarbete som representant för Kollaborationsområdet i syfte att säkra produktion och att nödvändiga aktiviteter genomförs för en lyckad leverans.

Vi ser gärna att du är stationerad i Sundsvall då teamets placering huvudsakligen är i Sundsvall. Annan placeringsort så som Stockholm eller Lidköping kan diskuteras men resor kommer då att krävas för vissa arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär att du hanterar sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande.

Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar.

Vi söker dig som


• har slutförd gymnasieutbildning eller kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har teknisk kunskap och erfarenhet av lösningar för contact center, dialoghantering, telefoni, digitala möten, chatt, e-post
• har teknisk kunskap och erfarenhet av att arbeta med Windows Server och Active Directory
• har teknisk kunskap och erfarenhet av utveckling med skriptbaserade språk
• ha god förståelse för grundläggande infrastrukturtjänster som certifikatshantering, kommunikation, brandväggar, DNS etc.
• har god förmåga att fånga och förstå verksamhetsbehov
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för att nå goda resultat  
• samarbetar effektivt med andra för att nå gemensamma mål
• har god kommunikativ förmåga, i tal och skrift.
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor.
• har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du


• har högskoleexamen eller erfarenheter och kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• har erfarenhet av att arbeta med drift och driftrelaterade processer baserat på ITIL
• har god förståelse för infrastrukturarkitektur
• har goda praktiska erfarenheter och scriptkunskaper i Powershell och/eller Javascript
• har teknisk kunskap och erfarenhet av att arbeta med certifikathantering
• har teknisk kunskap och erfarenhet av Skype for Business
• har teknisk kunskap och erfarenhet av Teams och/eller Zoom
• har teknisk kunskap och erfarenhet av SCOM för konfiguration och hantering av larm
• har teknisk kunskap och erfarenhet av Anywhere365
• har teknisk kunskap och erfarenhet av Competella Communication Suite
• har teknisk kunskap och erfarenhet av Linux
• har teknisk kunskap och erfarenhet av Grafana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
En tjänst, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. I enlighet med Försäkringskassans riktlinje för säkerhet genonomförs bakgrundskontroller i denna rekrytering. För den här tjänsten krävs svenskt medborgarskap. I den här rekryteringen kan arbetspsykologiska test användas som en del i rekryteringsarbetet. Placeringsort: Sundsvall men Stockholm eller Lidköping kan diskuteras.

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahososs

Kontaktpersoner
Chef:  Marcus Gryhed 010-112 01 70 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Stefan Dahlberg 010-116 45 16 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackliga representanter: ST Marie Nordenfjäll, Saco-S: Ann Wiström och för Seko: Eliza Grundström. Dessa nås via vår växel 08-786 90 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20:e augusti 2024. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan. Intervjuer kommer huvudsakligen att ske under v35 men kan även ske löpande under annonseringsperioden.

Har du skyddade personuppgifter eller ingen tillgång till BankID kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Tandhygienist till Specialisttandvården, Sundsvall

Tandhygienist
Läs mer Jul 2
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden. Parodontologi tillhör specialistkliniken vid Specialisttandvården Sundsvall Centrum. Där bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom området endodonti, parodontologi, bettfysiologi, protetik. Vi som jobbar på Specialisttandvården är cirka 70 medarbetare och vi behandlar remitterade patienter, både vuxna och barn, från länets folktandvårds- och privattandläkare samt från sjukvården.
Som tandhygienist hos oss är du en del av ett team och arbetar i ett nära samarbete med specialisttandläkare och ST-tandläkare samt två tandsköterskor, på en avdelning under uppbyggnad med ambitionen att växa. Vi lägger stort fokus på utveckling och lärande i tjänsten och du kommer att få möjlighet till kompetenshöjning i form av utbildning, auskultationer och seminarier i tjänsten.


Tandhygienist till Specialisttandvården, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Utföra behandlingar och profylax
Utbilda och ge information till Folktandvårdens tandhygienister


Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad tandhygienist
Har minst 2 års arbetslivserfarenhet som tandhygienist
Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du
Har gått någon form av ledarskapsutbildning
Har erfarenhet av motiverande samtal (MI)

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Kvalitetsmedveten
Flexibel
Självständighet
Serviceinriktad

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska, planera din höst i god tid!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 2
Går du i tankarna att testa något nytt?
Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård, slutenvård & primärvård som kan arbeta under hösten.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
1 September - 31 December
Schema
Rotation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu

Ansök nu

Lilium söker teknisk förvaltare.

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jul 2
LILIUM SÖKER TEKNISK FÖRVALTARE!

Lilium Fastigheters bestånd omfattar centralt belägna kontorslokaler, butikslokaler, industriella anläggningar och eftertraktade bostäder, alla omsorgsfullt förvaltade för att möta behoven hos alla våra typer av hyresgäster.

Lilium söker nu en teknisk förvaltare till huvudkontoret i Sundsvall. Uppdraget är en direktrekrytering vilken innebär att rekryteringsprocessen sker genom T.O.R Partner och du anställs direkt av Lilium.

OM TJÄNSTEN

Vi söker en erfaren och engagerad teknisk förvaltare som ska ansvara för att leda och genomföra underhålls- och installationsåtgärder för Liliums alla fastigheter. För en komplett bild av vårt fastighetsbestånd – se vår hemsida www.liliumab.se.

ANSVARSOMRÅDEN

• Planera och genomföra underhålls- och installationsåtgärder för fastighetens tekniska system.
• Utvärdera och uppskatta kostnadsbild för åtgärder samt utarbeta kalkyler för tekniska system och underhåll.
• Skapa och hantera driftscheman för el, styr, ventilation och VS-system för att säkerställa optimal prestanda.
• Bygga och upprätthålla ett brett kontaktnät av entreprenörer för att säkerställa tillgång till kompetent arbetskraft för tekniska projekt.
• Utföra regelbundna inspektioner och felsökningar för att säkerställa att fastighetens tekniska system fungerar effektivt och säkert.

KVALIFIKATIONER

För att kvalificera för tjänsten bör du ha flera års erfarenhet av att arbeta som teknisk förvaltare eller liknande roll inom fastighetsbranschen. Du har B-körkort, god datavana och kunskap om installation, bygg/underhåll och driftschema för el, styr, ventilation och VS.

Som person är du självgående och beslutsfattande med förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i grupp. Vidare är du prestigelös, positiv, social och har hjälpsam inställning med förmåga att trivas i en dynamisk arbetsmiljö.

VAD LILIUM ERBJUDER

Hos Lilium får du arbeta med ledande tekniska lösningar inom fastighetsbranschen. Du får vara en del av en positiv och utvecklande arbetsmiljö med möjlighet att påverka och göra skillnad.

Om du är en erfaren och engagerad teknisk förvaltare som brinner för att leverera högkvalitativ service, så är det här en spännande möjlighet för dig. Skicka in din ansökan idag!

T.O.R partner är stolt samarbetspartner till Lilium som bidrar till ungdoms- och elitidrotten och verkar för social hållbarhet och tillväxt i regionen.

Varmt välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERINGSORT: Sundsvall (resor i tjänst förekommer)

URVAL: Löpande urval

ANSVARIG REKRYTERARE: Pelle Hallin, pelle@torpartner.se

Ansök nu

E-learningproducent till SSG i Sundsvall

Grafisk formgivare
Läs mer Jul 2
Har du en eftergymnasial utbildning inom media, kommunikation eller grafisk design och vill skapa produktioner för digitalt lärande inom industrin? Trivs du med att arbeta självgående och där struktur och ordning står i fokus? Då kan du vara den vi söker!
Observera att vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Möt SSG – Industrins samarbetspartner för en säkrare och mer hållbar industri
Standard är en del av vårt namn och vårt DNA, det är kärnan i allt vi gör. Men vi är långt ifrån ett standardföretag. Vi är en progressiv och agil kraft där alla siktar högre för en bättre morgondag. Vi samlar några av de ledande experterna inom den svenska industrin med en tydlig inriktning på att lösa industrins utmaningar nu och i framtiden. De lösningar vi skapar omvandlas till ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för industriella anläggningar, entreprenörer och leverantörer.
Med ögonen inställda på internationell tillväxt utökar vi vårt utbud till en internationell marknad där vi ser tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö och säkerhet, hållbarhet och digitalisering, där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri hållbar och konkurrenskraftig. Vårt huvudkontor i Sundsvall är hem för cirka 100 anställda, och vi har också närvaro i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Reykjavik.
Bli en del av oss på SSG och vara med och forma framtidens industri.
SSG Standard Solutions Group – Setting new standards.
Om rollen
I rollen som e-learningproducent hos SSG ingår du i ett team om tio personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att revidera befintliga digitala utbildningar och kurser för SSGs kunder. Kunderna är främst svenska industrikunder men det kan även förekomma internationella kunder.
Rollen innebär att du utgår från kundens grundmaterial och de mallar som finns tillgängliga. Du arbetar självständigt och strukturerat med att uppdatera befintliga kurser i författarverktyg med b.la. redigering av text och bildöversättning och ibland även enklare filmredigering och animering.
Du erbjuds ett strukturerat och varierat arbete där du samarbetar med andra men också ansvarar för dina egna produktioner.
Din profil
För att vara rätt person tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis kommunikation, grafisk design, mediaproduktion eller liknande som vi bedömer är relevant. Du har erfarenhet av att arbeta med Adobe Creative Suite och CMS eller liknande system.
Du har en god känsla för färg och form och har lätt för att uttrycka dig i text och bild för att förmedla kundens budskap. Du har en hög språklig kompetens, framför allt i det svenska språket men också på engelska. Vidare är du kommunikativ, strukturerad, självgående och trivs med att arbeta kundorienterat och i samarbete med andra men är även trygg med att arbeta självständigt.
Krav för tjänsten
Eftergymnasial utbildning inom relevant ämne för rollen till exempel, kommunikation, grafisk design eller mediaproduktion
Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
Van användare av Adobe Creative Suite eller liknande redigeringsprogram

Övrigt
Startdatum: September 2024 eller enligt överenskommelse
Uppdragsform: Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader vilket innebär att du kommer att bli anställd av Stegra och uthyrd till SSG under uppdragsperioden
Omfattning: Heltid
Ort: Sundsvall
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och johanna@stegra.nu.
Observera att under juli månad kan det dröja lite längre innan du får svar från oss på grund av semestertider. Vi kommer att gå igenom urvalet löpande under juli och planerar att hålla merparten av intervjuerna under juli och augusti.
Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Psykolog till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Psykolog
Läs mer Jul 2
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

På habiliteringsmottagningen i Sundsvall hjälper vi patientgrupper med varaktiga funktionsnedsättningar. De största grupperna är våra patienter med utvecklingsstörning, autism och cerebral pares. På mottagningen jobbar vi i barn-, ungdom- och vuxenteam med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologisk, social och pedagogisk inriktning. Förutom psykologer så är vi som jobbar på mottagningen arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, läkare, medicinska sekreterare, sjukgymnaster/fysioterapeuter och sjuksköterskor.
Vi söker dig som vill jobba med och stötta patienterna i frågor rörande gymnasieåldern, flytta hemifrån, vuxenblivande samt frågor som handlar om att klara av sitt vuxna liv. I vår verksamhet är du som medarbetare vårt viktigaste resurs och vi prioriterar god arbetsmiljö, bra inskolning samt vidareutbildning. Vi tillämpar flextid och hos oss har du stora möjligheter att själv påverka planeringen av din arbetsdag. Vi har stöd av varandra i teamet och erbjuder dig en yrkesmentor.


Psykolog till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Genomföra psykologiska utredningar och diagnostisering med neuropsykologisk inriktning
Ge stöd och behandling till ungdomar och vuxna och deras familjer
Konsultera och handleda personalgrupper
Utveckla befintliga metoder
Hålla i och utveckla personalutbildningar

Som psykolog hos oss kommer du att samarbeta tillsammans med andra vårdgivare och organisationer.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad psykolog
Har B-körkort

Det är meriterande om du
Har erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder
Har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Flexibel
Strukturerad
Samarbetsförmåga
Självständighet

Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Vi tillämpar registerkontroll av belastningsregister samt drogtest innan beslut om anställning.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 2
Om oss
Trainor är ett expansivt företag med globala ambitioner. Nu söker vi en senior Key Account Manager för att stärka vårt säljteam. Har du erfarenhet inom teknisk försäljning, en affärsinriktad inställning och förmågan att skapa relationer? Då kan du vara den vi letar efter!

Om företaget
Med över 20 års erfarenhet av att utbilda yrkesverksamma inom elsäkerhet och arbetsmiljö i en mängd olika branscher, har vi etablerat oss som en pålitlig partner för både svenska, nordiska och internationella företag.

Vi erbjuder både lärarledda utbildningar och eLearning i absolut framkant, med fokus på att säkerställa att varje arbetsdag avslutas säkert för alla. På Trainor samlas branschexperter såsom elektriker, ingenjörer, tekniska experter och utbildare, som tillsammans med utvecklare, UX-designers och animatörer skapar banbrytande säkerhetsutbildningar. Utöver vår kursverksamhet utbildar vi också drygt 300 blivande elektriker årligen i vår Elektrikerskola.

Hos oss möter du engagerade, öppna och drivna kollegor. Här är vägen från idé till handling kort, med goda möjligheter att kunna påverka och utrymme för både yrkesmässig och personlig utveckling.

Vi har ett nära och givande samarbete med våra systerbolag Trainor Elsikkerhet AS och Distanskunskap Scandinavia AB. Tillsammans tar vi säkerhetsutbildning till nya höjder och vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas med stöd från vår koncern Apave Group, som har över 14 000 anställda globalt.


Dina arbetsuppgifter
Som Key Account Manager kommer du att ha ansvaret för att driva rådgivande försäljning av kurser och digitala utbildningslösningar. Vi söker dig som är en skicklig relationsbyggare och som trivs med att arbeta nära våra kunder för att identifiera deras behov och tillsammans hitta de bästa lösningarna.

En viktig del av rollen är att söka, identifiera och ta initiativ till nya affärsmöjligheter vilket bidrar till att kundbasen växer och att vi når våra mål. Du kommer att utveckla, förvalta och ha resultatansvar för din egen kundportfölj, bygga långsiktiga relationer och säkerställa hög kundnöjdhet. Du erbjuder rådgivning, utformar attraktiva erbjudanden och genomför förhandlingar för att nå framgångsrika avslut.


Din profil
Personliga egenskaper vi värdesätter:
• Utmärkt nätverksbyggare
• Bakgrund inom el-, energi- eller teknikbranschen
• Bakgrund inom försäljning
• Bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska
• Målmedveten och resultatorienterad


Ansökan
Tjänstgöringsort
Sundsvall, Nyköping eller Göteborg

I denna rekrytering samarbetar Trainor med Clockwork Skolledare som hanterar hela rekryteringsprocessen. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryterare, Andreas Krasser på tfn 070-8215332

Om oss
Clockwork rekryterar och bemannar över hela Sverige.
Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.
Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Ansök nu

Uppdragsledare inom el- och telesystem till AFRY

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jul 2
AFRY växer och utökar teamet i Sundsvall med en uppdragsledare inom El- och Telekommunikation! Har du en stark vilja att utvecklas och vill bygga en framgångsrik karriär inom området? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig! Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

OM TJÄNSTEN

I rollen som uppdragsledare kommer du driva utvecklingen och konstruktioner av el- och telesystem. Du kommer att vara en viktig del av designprocessen och ha ett övergripande ansvar att tillsammans med kollegor skapa framtidens anläggningar. Du kommer att stödja konstruktörer i olika projekt och hjälpa till att lösa olika tekniska utmaningar. Ditt engagemang och din förmåga att arbeta i team kommer att vara avgörande för att skapa en samarbetsmiljö där idéer och kunskap kan flöda fritt.

Fältbesök kommer också att vara en del av ditt arbetsområde, där du kommer att utföra analyser av befintlig infrastruktur och identifiera eventuella förbättringsområden. De områden du främst kommer arbeta inom är ny- och ombyggnad av fastigheter samt industrier.

Du erbjuds
- En inkluderande arbetsplats där det läggs stor vikt vid att ha roligt på arbetet
- En flexibel arbetsmiljö med frihet under ansvar
- Möjligheten att växa och utvecklas inom el- och telekommunikation
- Spännande projekt som håller dig uppdaterad med den senaste tekniken
- Trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner, friskvårdsbidrag och personalrabatter samt förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Leda uppdrag i sin helhet vad gäller utförande, kvalitet, resursplanering, tid och ekonomi
* Kundansvar
* Agera bollplank och stötta kollegor i de olika projekten


VI SÖKER DIG SOM
- Har lägst en gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet inom områdena elkraft och/eller teleanläggningar inom fastighet och industri
- Trivs i rollen att leda och ta ansvar
- Har erfarenhet av Autocad
- Är sakkunnig gällande entreprenader och har god förståelse för regelverken AB04, ABT06, ABK09
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används internt och externt

Det är meriterande om du har
- En eftergymnasial teknisk utbildning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Problemlösande
- Anpassningsbar
- Affärsinriktad

Sista ansökningsdag: 7/8, återkoppling kommer därmed ske från v.33

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning och vill accelerera omställningen mot ett hållbart samhälle! AFRY är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY erbjuder en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställning.

Ansök nu

SFI-lärare

SFI-lärare
Läs mer Jul 1
Vuxenutbildningen är starkt omvärldsberoende och befinner sig i en expansiv fas vad gäller uppdrag på både lokal, regional som statlig nivå. Hög grad av flexibilitet, snabb förändringstakt och krav på samverkan med andra aktörer och nätverk kännetecknar verksamheten.

Inom SFI/GRN arbetar totalt 15 medarbetare och Verksamheten leds av verksamhetschef tillsammans med åtta rektorer samt en Chef/Verksamhetsutvecklare som ansvarar för sina respektive skolenheter och verksamheter. I ledningsgruppen ingår även kvalitets- och metodsamordnare. Förutom ansvaret för sin verksamhet har rektor ett uppdrag att alltid arbeta för hela vuxenutbildningens utveckling, vilket vi kallar att leda genom samledarskap.

Vi är en fysisk arbetsplats, som erbjuder eleverna varierad undervisning i både klassrum samt via Lunis.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
• Planera och genomföra undervisning i svenska som andraspråk
• Bedöma och sätta kursbetyg efter avslutad kurs
• Hålla elevsamtal och bidra till verksamhetens utveckling
• Samverka med kollegor i lärarlaget och delta i kollegiala samarbeten
• Motivera och stödja vuxenstuderande i deras lärande och i val av yrke eller vidare studier
• Undervisning på SFI innebär att du arbetar med människor med varierande studiebakgrund. Allt i från analfabeter till de med akademisk bakgrund, ditt jobb är att anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov.

SFI utvecklar just nu en branschinriktad språkutbildning för att rusta fler för arbetslivet och göra det på kortare tid. Detta initiativ syftar också till att tillgängliggöra kompetens för arbetsgivare både lokalt och regionalt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig och legitimerad SFI-lärare med minst 30 poäng i svenska som andraspråk samt erfarenhet av att arbeta med vuxna elever. Om du har vidareutbildning och högre kompetens inom svenska som andraspråk ser vi detta som meriterande.

Kvalifikationer:
• Behörighet och legitimation som SFI-lärare
• Minst 30 poäng i svenska som andraspråk
• Erfarenhet av att undervisa vuxna elever.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av att undervisa inom vuxenutbildning samt har vidareutbildning inom svenska som andraspråk (90hp).

För att trivas i rollen är du kompetent och trygg i lärarrollen, har god samarbetsförmåga med kollegor och övrig personal, är intresserad av att lära dig nytt och dela med dig av kunskaper, har förmåga att tänka utifrån nya perspektiv, engagerad i pedagogik och lärandefrågor, samt självständig och initiativtagande. Dessutom är du flexibel och bra på att prioritera arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett genuint intresse för pedagogik och en stark vilja att bidra till elevernas lärande och utveckling. Om du känner igen dig i denna beskrivning och uppfyller kvalifikationerna ser vi fram emot din ansökan.

ÖVRIGT
Fackliga representanter:
Pia Söderlund - Vision - 073-275 48 00
Christine Hedin - SSR - 073-060 11 73
Irene Labba - Sveriges lärare - 073-274 26 14
Anneli Hjelm - Sveriges Skolledarförbund - anneli.hjelm@sundsvall.se

Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

I Sundsvalls kommun gillar vi olika och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Interimschef för enheten Identitet och auktorisation (Nivå 3) - Stockholm

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Jul 1
Vad erbjuder vi dig?
Månadslön: 45,000+ SEK + Bonus, beroende på din expertis, erfarenhet och prestation.
Tjänstepension och privat sjukvård tillgänglig dygnet runt.
Balans mellan arbete och privatliv: Möjlighet att arbeta med ett dynamiskt team.
Professionell utveckling: Möjlighet att arbeta med moderna tekniker och ständig professionell utveckling i en stödjande miljö samt nya utbildningar som vi erbjuder för uppdatering och förnyelse av nya certifikat.
Trygga anställningar
Boende och resor erbjuds till resande konsulterUppdragsbeskrivning:
Uppdragsgivaren har behov av en interimschef för enheten identitet och auktorisation i avvaktan på rekrytering. Arbete kan ske på distans, upp till 80%, men minst 20% ska ske på uppdragsgivarens kontor i Sundsvall eller Stockholm.
Säkra digitala identiteter, för så många som möjligt, är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering. Det är vad enheten för identitet och auktorisation arbetar med. Just nu har vi flera stora och viktiga utvecklingsuppdrag. Vi utvecklar Sveriges första statliga e-legitimation och vi arbetar med EU:s nya identitetsplånbok som dels ska ge användaren möjlighet att e-legitimera sig, dels ge användaren möjlighet att dela annan information som till exempel körkortsbehörighet, betyg eller biljetter. Vi ansvarar för Sveriges eIDAS-nod, som möjliggör gränsöverskridande e-legitimering och granskar svenska e-legitimationer för kvalitetsmärket. Vi arbetar med våra frågor nationellt och internationellt, på strategisk och operativ nivå, tillsammans med Regeringskansliet, offentlig och privat sektor och inom EU tillsammans med andra medlemsstater.


Kvalifikationer:
Detta uppdrag kräver säkerhetsskyddsavtal nivå tre (3), där konsultens säkerhetsklass är två (2). Uppdragsgivaren har med anledning av detta följande krav på leveransen; Säkerhetsklass 2 innebär att såväl konsult som dennes eventuella partner kontrolleras av SÄPO. Leverans av konsulttjänster ska ske inom Sveriges gränser, om inte annat överenskommits. Utrustning från uppdragsgivaren ska användas, annan utrustning medges inte, om inte annat överenskommits. Konsult ska vara svensk medborgare och anbudsgivare ansvarar för att offererad konsult klarar en säkerhetsprövning.Ha akademisk utbildning om minst tre år eller annan erfarenhet som uppdragsgivaren bedömer som likvärdig
Ha minst 5 år chefserfarenhet av direkt ledarskap, varav minst 3 år i offentlig sektor
Ha lett och utvecklat team och en verksamhet som växer och förändras över tid
Ha erfarenhet av digitalisering inom svensk offentlig sektor under de tre senaste åren
Ha förståelse för de förutsättningar som råder inom svensk offentlig sektor
Vara kommunikativ och ha en god analytisk förmåga
Ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Ha stationeringsort Sundsvall och arbeta där på uppdragsgivarens kontor varje vecka, minst en (1) dag
Erfarenhet av utvecklingsarbete med fokus på digitalisering
Erfarenhet av att utreda komplexa frågeställningar och framtagande av beslutsunderlag
Ha erfarenhet av att leda förändringsarbeteInterimschef för enheten Identitet och auktorisation (Nivå 3)
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Språk Krav: Svenska och engelska i tal och skrift.


Klar att ansluta dig till vårt team?
Om du drivs av teknik och är motiverad av att ha en central roll i stödet som Interimschef för enheten Identitet och auktorisation, vill vi höra från dig! Ansök redan idag och ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!


Kontaktuppgifter:
E-post: consulting@technologist365.se
Telefon: 0760143613

Ansök nu

Tandhygienist till Specialisttandvården, Sundsvall

Tandhygienist
Läs mer Jul 1
Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden. Parodontologi tillhör specialistkliniken vid Specialisttandvården Sundsvall Centrum. Där bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom området endodonti, parodontologi, bettfysiologi, protetik. Vi som jobbar på Specialisttandvården är cirka 70 medarbetare och vi behandlar remitterade patienter, både vuxna och barn, från länets folktandvårds- och privattandläkare samt från sjukvården.
Som tandhygienist hos oss är du en del av ett team och arbetar i ett nära samarbete med specialisttandläkare och ST-tandläkare samt två tandsköterskor, på en avdelning under uppbyggnad med ambitionen att växa. Vi lägger stort fokus på utveckling och lärande i tjänsten och du kommer att få möjlighet till kompetenshöjning i form av utbildning, auskultationer och seminarier i tjänsten.


Tandhygienist till Specialisttandvården, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Utföra behandlingar och profylax
Utbilda och ge information till Folktandvårdens tandhygienister


Övrig information

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen .
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Är legitimerad tandhygienist
Har minst 2 års arbetslivserfarenhet som tandhygienist
Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du
Har gått någon form av ledarskapsutbildning
Har erfarenhet av motiverande samtal (MI)

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
Kvalitetsmedveten
Flexibel
Självständighet
Serviceinriktad

Ansök nu

Interimschef IT

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 1
Nu söker vi en interim enhetschef inom IT till SPV (Statens tjänstepensionsverk)
Om uppdraget
Uppdraget på heltid till SPV och beräknas pågå under 6 månader med möjlighet till förlängning i ytterligare 3 månader. Start är beräknad till 240826, men senast 240916. Uppdraget sker på plats i Sundsvall, men distansarbete på upp till 50% är möjligt efter överenskommelse.
Dina arbetsuppgifter
SPV söker en trygg och erfaren ledare som upp till 6 månader ska leda och utveckla en IT-enhet i vår verksamhet.Enheten består av ca. 30 medarbetare i varierade åldrar och med relativt lång anställningstid. I uppdraget ingår att arbeta med individ- och grupputveckling och att genomföra medarbetarsamtal. Du har ävenett arbetsmiljöansvar och budgetansvar. Gruppen leds med fördel av en ledare med energi och driv. Uppdraget ska utföras på plats på SPV Sundsvall


Dina kvalifikationer
Ledarskapsförmåga. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.
Gott omdöme. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar
Helhetssyn.Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och förstår din roll.
Förmåga att kommunicera tydligt.Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du påminner och följer upp.


Meriterande
Erfarenhet som ledare med personalansvar i minst 5 år.
Erfarenhet av IT-ledning och team i minst 5 år.
Erfarenhet av att arbeta med grupputveckling, minst 3 större utvecklingsinsatser.
Erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning i minst 3 år.Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.
Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 240814.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Jan Snellman, jan.snellman@bemannia.se.
För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss underkontorstid på 072-194 5000.
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet
Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Personlig assistent till Sundsvall sökes i sommar!

Personlig assistent
Läs mer Jul 1
Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Vi tillämpar individuell lönesättning, semester och OB enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna.

Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju.

Hej!

Jag söker nu en assistent som vill jobba som timvikarie vid behov och jobba på en rad under sommaren.

Jag som söker dig är en kvinna i 70- års åldern som är bosatt i Lucksta utanför Matfors. Arbetsuppgifterna består av att assistera vid alla förekommande situationer.

Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Du tycker om att jobba med människor och har en empatisk förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att personkemin stämmer. Ser gärna kvinnliga sökanden. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. God fysik är önskvärd då arbetet innebär förflyttningar.

Körkort är ett krav då du ska kunna köra kundens egna bil.

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov,
jobb under sommaren
Arbetstider: Dag, kväll och helg
Tillträde: Efter överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Det här erbjuder vi dig som anställd hos oss!

* Längre uppsägningstider än vad kollektivavtalet regler
* Marknadsmässiga löner
* Kompetens- och utvecklingsmöjligheter
* Friskvårdsbidrag
* Handikappanpassade semesterhus i Sälen och
Spanien att semestra i
* Profilkläder från vår egen webbshop
* Assistentträffar runt om i landet

Ansök nu

Allsta skola söker kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 1
Allsta skola är en F-6 grundskola som ligger i ett naturskönt område en mil söder om Sundsvall. Skolan är belägen mellan Prästhusberget och Klingstatjärn, med närhet till skogsstigar, skidspår och fornlämningar. Här har det funnits en byskola i över 100 år. Skolan är liten till sin storlek och på så sätt kan vi skapa en trygg och trivsam miljö för både elever och personal. Läsåret 2024-2025 kommer vi att ha 54 elever på skolan.
Allsta skola har hållbar utveckling som profil. I Agenda 2030 framhålls både miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Vår skola har särskild tonvikt på social hållbarhet, rörelse och hälsa, samt inslag av utomhuspedagogik. Vi strävar också efter att servera lokalproducerad och ekologisk skolmat i så hög utsträckning som möjligt.
Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta som kock och köksansvarig i skolans restaurang. I arbetsuppgifterna ingår att planera, tillaga och servera frukost, lunch samt mellanmål till skolans elever samt pedagoger. Vidare ingår beställning och mottagning av matleveranser samt disk och städ av skolrestaurangen. Eftersom vi är en uppbyggnadsfas kommer du att ha en viktig roll i utvecklingen av verksamheten.
Kvalifikationer
Du har arbetslivserfarenhet inom planering av menyer, matlagning och livsmedelshantering. Meriterande är om du har utbildning inom restaurang och kök, samt erfarenhet av matlagning, gärna i storkök/skolkök.
Du är en driven och trygg person med ett positivt förhållningssätt. Du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad, och kan ta snabba beslut om förutsättningarna förändras. Du gillar att skapa en trivsam miljö i skolrestaurangen och har elevernas bästa i fokus. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du trivs med att arbeta självständigt på en mindre enhet och är intresserad av hållbar utveckling. Du har B-körkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Vid begäran ska referenser och dokument som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in. Den som erbjuds en anställning ska lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.
Allsta skola verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi arbetar aktivt för en mångfald i vår personalgrupp, därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.
Huvudman för Allsta skola är Allstabygdens skolförening.
Ansökan med personligt brev och cv skickas till info@allstaskola.se, ange referensnummer på ämnesraden. För mer upplysningar om tjänsten, kontakta rektor Laura Brander, via ovannämnda e-postadress eller telefon 076-0224014.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talar du flytande danska och vill arbeta med service?

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 1
För direktrekrytering till vår kund i centrala Sundsvall söker vi nu dig som både pratar och förstår danska.

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund blir du direkt en viktig del i ett familjärt företag. Jobbet är för dig som trivs med kundservice, är lösningsorienterad och har en positiv inställning. Du kommer att vara behjälplig till inringade kunder via telefon där du med ditt sinne på service skapar en bra helhetsupplevelse för kunden. För att trivas i rollen är du bekväm med att kommunicera över telefon på såväl danska som svenska. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng om ca 10 personer som hela tiden peppar och stöttar varandra för att nå målet med att ha 100% nöjda kunder.

Din inställning kommer vara direkt avgörande för hur väl du matchar rollen och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Start sker enligt överenskommelse. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då dessa behandlas löpande.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson Tel: 070-250 40 09 alt linda.jonsson@nordicbemanning.se
Vi ses!

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Centrala SundsvallKänner du någon som passar för rollen? Tipsa gärna!

Ansök nu

Montör till ASiL

Fasadmontör
Läs mer Jul 1
Har du tidigare erfarenhet av montage och vill vara med på en tillväxtresa där kunden är i fokus? Trivs du med montagearbete ute i fält och vill ansvara för egna projekt? Då är denna roll för dig! Ansök idag.
Vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om ASiL
ASiL är ett expansivt företag som erbjuder projektering och produkter inom stängels, grindar, portar och stålkonstruktioner av högsta kvalitet. Företaget möter efterfrågan inom bygg -, industri, vattenkraft och fastighetsbranschen med en stark förkärlek för samarbeten med lokala entreprenörer. Deras specialitet är att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller kundernas behov.
ASiLs ambition är att alltid ligga i framkant gällande innovation och kundanpassade lösningar.
Om rollen
I din roll som montör kommer du och dina kollegor att vara ledande montörer i olika projekt. Det innebär att du ansvarar för att planera och implementera smarta och kvalitativa lösningar åt företagets kunder. Du kommer arbeta i utomhusmiljö både lokalt kring Sundsvallsregionen likväl som resa till andra orter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
Montering av portar, grindar och stängsel samt utförande av service, felsökning och reparationer.
Arbete både lokalt och vid behov på andra orter.
Svetsning och hantering av grundläggande elarbeten såsom installation av intern el och felsökning.
Självständig planering och strukturering av arbetsdagar för att effektivt möta kundernas behov.

Tillsammans med projekt- och montagechefen kommer du att ha öppen kommunikation med kunderna och resten av teamet för att säkerställa att kundens behov och förväntningar uppfylls. Som montör har du även ansvaret att identifiera förbättringsområden och säkerställa att standarder upprätthålls.
Observera att resor kommer att förekomma i tjänsten och uppskattas i snitt till en vecka per månad
Din profil
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av montagearbeten inom branschen eller motsvarande område. Då du kommer att arbeta med att installera intern el samt arbeta med felsökningar och svets är det av stor vikt att du har goda kunskaper inom el och kan hantera svetsarbeten.
Som person arbetar du enligt tydlig process och organiserar ditt arbete väl. Vi ser gärna att du har förmåga att delegera och känner dig bekväm med att fördela arbetsuppgifter till dina kollegor i ditt projekt på arbetsplatsen. Vidare ser vi att du snabbt hittar lösningar på uppkomna problem, tar aktivt initiativ i sociala sammanhang och gör det som krävs för ett gott resultat.
Krav för tjänsten
Tidigare erfarenhet av montagearbeten inom branschen eller motsvarande område där du arbetat med montage i utomhusmiljö
Erfarenhet av svetsning
Har god förståelse för el och felsökningar
B-körkort

Vad erbjuder ASiL?
Möjlighet till utveckling i ett expansivt bolag
Betald semester mellan jul & nyår
Friskvårdsbidrag
Tillgång till bil i arbetet


Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Sundsvall
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 073-023 02 17 och line@stegra.nu.
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Projektchef / Montagechef till ASiL

Manager
Läs mer Jul 1
Har du tidigare erfarenhet av projektledning inom bygg eller industri? Vill du vara med på en tillväxtresa där kund och medarbetare är i fokus? Då är denna roll för dig! Ansök idag.
Observera att vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om ASiL
ASiL är ett expansivt företag som erbjuder projektering och produkter inom stängels, grindar, portar och stålkonstruktioner av högsta kvalitet. Företaget möter efterfrågan inom bygg -, industri, vattenkraft och fastighetsbranschen med en stark förkärlek för samarbeten med lokala entreprenörer. Deras specialitet är att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller kundernas behov.
ASiLs ambition är att alltid ligga i framkant gällande innovation och kundanpassade lösningar.
Om rollen
I rollen som projektchef / montagechef kommer du vara en central del i det operativa teamet och kommer spela en avgörande roll i att säkerställa framgångsrika leveranser av företagets projekt. Från att affären är säkrad kommer du att ta ansvar för att planera och projektera projektet från start till slut.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta detaljerade planer, fastställa tidslinjer och se till att alla resurser är på plats för att projektet ska kunna genomföras. Under projektets gång kommer du att säkerställa den löpande driften genom att följa och upprätthålla god kvalitet i alla steg. Tillsammans med ditt team kommer du också att hantera utmaningar samt identifiera förbättringsområden.
Kommunikation genomsyrar ASiLs organisation där kontinuerlig återkoppling och uppdateringar om projektens status och justeringar är av största vikt. Genom att vara en nyckelperson inom organisationen där du kopplar samman dina kunder och ditt team bidrar du inte bara till att projektet levereras framgångsrikt utan också ger stöd till dina medarbetare genom att vara lyhörd för deras behov och utmaningar.
Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av projektledning inom bygg -, industri eller motsvarande bransch. Vi tror att du som person uppskattar att arbeta enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det som påbörjats samtidigt som du har lätt för att sätta dig in i andras situationer.
Som ledare är du ödmjuk och professionell där du vägleder ditt team mot tydliga mål. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och har förmågan att stå upp för dina och ditt teams åsikter. Vi ser att du blir teamets trygga punkt att vända sig till samtidigt som du känner dig trygg med att ge konstruktiv feedback när det behövs.
Krav för tjänsten
Några års arbetslivserfarenhet av projektledning inom bygg och industri eller motsvarande bransch
Erfarenhet av kundkontakt och förståelse för affärer
Tidigare erfarenhet av personalansvar där du haft ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare

Vad erbjuder ASiL?
Möjlighet till utveckling i ett expansivt bolag
Betald semester mellan jul & nyår
Friskvårdsbidrag
Tjänstebil eller milersättning

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Sundsvall
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 073-023 02 17 och line@stegra.nu.
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

CE chaufför som vill köra fjärr med traktamente

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 1
Nu söker vi dig med CE-behörighet, YKB och ADR grund .

Du utgår från Sundsvall och kör runt om i Sverige såväl söderut som norrut dit lassen bär.
Du jobbar borta sön-mån alt mån-fre. övernattning sker i lastbilen.
Start v27-33 där det finns goda chanser till förlängning efter det.

Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken..
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen.

KRAV för tjänsten är CE, YKB, ADR grund gärna ADR tank och färdskrivarkort. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

Ansök nu

Production Scientist till NorthX Biologics

Molekylärbiolog
Läs mer Jul 1
NorthX Biologics växer och söker nu en Production Scientist till företaget. I denna roll kommer du att arbeta med odling, rening och fyllning av läkemedel. På fabriken i Matfors jobbar vi med bakteriella system samt cellbaserad tillverkning. Då vi är en kontraktstillverkare (CMO) har vi en stor variation med vad för läkemedelsprodukter som vi arbetar med. Aeroba, anaeroba bakterier, proteinbaserade och DNA/RNA-baserade produktioner likväl som cellterapi-projekt pågår för stunden. Vi ser därför gärna att du har en bred erfarenhet av att jobba med odling och rening. Tjänsten innefattar en blandning av kontorsbaserat arbete samt praktiskt arbete i utvecklingen och produktionen. Du erbjuds ett stimulerande och ansvarsfullt jobb och blir en del av en grupp ambitiösa och duktiga medarbetare som har roligt på jobbet. Vi är ett sammansvetsat team med god gemenskap och med en spännande resa framför oss – vi hoppas du vill vara med oss på denna resa!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NorthX Biologics i Matfors. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar din ansökan redan idag.

OM TJÄNSTEN
Som Production Scientist innefattar dina huvudsakliga ansvarsområden/arbetsuppgifter att:
• Sätta upp nya tillverkningsprocesser och ta fram materiallistor
• Ta fram tillverkningsdokumentation
• Ta fram utvecklingsdokumentation
• Delta praktiskt i tillverkning och utveckling av odling/reningsprocesser.
• Skriva rapporter, planer och utredningar
• Delta i projekt och genomföra uppgifter baserat på individuell expertis

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har universitetsutbildning som är relevant för att arbete inom den bioteknologiska industrin alternativt en likvärdig erfarenhet förvärvad genom flerårigt arbete med bioteknisk produktion/utveckling. Vi välkomnar både erfarna och nyexaminerade kandidater att ansöka.
Tekniska färdigheter som är meriterande innefattar.
• Odling av bakterier och celler
• Rening av biologiska produkter
• Erfarenhet av tillverkning för klinisk fas eller kommersiella läkemedel
• Validering av utrustning, lokaler, datoriserade system och processer
För att lyckas i rollen krävs ett gott vetenskapligt och tekniskt sinnelag. Du behöver kunna arbeta metodiskt och hantera att arbete i projektform med flera kontaktytor. Det krävs att du kan skriva god svenska och kommunicera på svenska och eller engelska. Vi är fortsatt ett relativ litet bolag med 70 anställda i Matfors där vi arbetar tätt ihop för att leverera nya innovativa produkter till marknaden. Vi ser gärna att du bidrar med dina erfarenheter, har ett prestigelöst samarbetsätt och är öppen för att hjälpa till där det behövs.

ABOUT NORTHX BIOLOGICS
NorthX Biologics is a Contract Development and Manufacturing Organization that offer services and support in the development and manufacturing of biologics used in vaccines, gene/cell therapy and other advanced applications. We have a long tradition of pharmaceutical manufacturing and have been manufacturing GMP biologics since 1992. In 2021 we were recognized as a national innovation hub for advanced therapeutics and vaccines and have expanded our development capabilities to serve our clients. This includes a new development organization with cutting edge laboratories and technologies. To learn more, please visit www.nxbio.com.

Ansök nu

CE chaufför som vill köra dagtid.

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 1
Nu söker vi dig med CE-behörighet, YKB och ADR grund gärna ADR tank.

Du utgår från Sundsvall och kör olika ämnen från fabriker runt om Sundsvall men även söderut och norrut.
Arbetstiderna är förlagd mån-fre kl 7-16

Start v27-33 där det finns goda chanser till förlängning efter det.

Vi söker dig som har god lokalkännedom, är ansvarstagande, noggrann och har ett gediget säkerhetstänk. Du har social kompetens och räds inte för att lösa eventuella problem som kan uppstå efter vägen och du framför fordonet på ett säkert och representativt sätt i trafiken..
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga lämpligheter. Din inställning kommer att vara avgörande för hur väl du matchar mot rollen.

KRAV för tjänsten är CE, YKB, ADR grund gärna ADR tank och färdskrivarkort. Du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Om ossNordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.
Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har.Välkommen till oss!

Ansök nu

Postdoktor i Tillämpad AI

Forskarassistent
Läs mer Jul 1
Vid institutionen för data- och elektroteknik bedrivs utbildning inom ämnena datateknik, elektronik, elektroteknik och ljudproduktion. Forskningen på institutionen sker vid forskningscentret Sensible Things that Communicate (www.miun.se/stc) och handlar om sensorbaserade system och tjänster för användning inom Internet of Things och artificiell intelligens.Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en postdoktortjänst inom tillämpad maskininlärning för industriella tillämpningar.

Tjänsten kan inriktas mot områdena djupinlärning i bildanalys, djupinlärning av processdata, samt implementering av maskininlärning på inbyggda system. Forskningen genomförs i nära samarbete med nationella och internationella samarbetspartners i både industrin och akademin. Tjänsten kan även innehålla implementeringsaspekter av maskininlärningsmodeller på inbyggda system. Arbete är av experimentell och teoretisk karaktär och inkludera datainsamling, utveckling och verifiering av modeller samt generalisering av lösningar.? 


Behörighet

Den som ska anställas som postdoktor ska vara behörig enligt de krav som beskrivs i https://www.miun.se/anstallningsordning.  

För att kvalificera dig för en anställning som postdoktor krävs att du innehar en doktorsexamen eller motsvarande utländsk examen inom relevant forskningsområde. Din examen får inte vara äldre än 3 år från ansökningstidens utgång: Men, till exempel, kan sjukfrånvaro och/eller föräldraledighet dras från treårsperioden.

För denna position krävs det att du har en doktorsexamen i elektronik, elektroteknik, datateknik eller närliggande område samt har tidigare akademisk erfarenhet inom maskininlärning.

Aktivt deltagande och samarbete inom forskargruppen är nödvändigt. Det är därför viktigt att du är en ansvarsfull person med helhetssyn, att du kan kommunicera obehindrat både muntligt och skriftlig på engelska och att du är strukturerad i ditt arbetssätt.


Bedömningsgrunder

Tidigare erfarenhet, examen och arbete kopplat till tjänstensområde är viktigt i urvalet för denna tjänst.


Personliga egenskaper

Att du självständigt kan planera och genomföra forskning inom tjänstens område samt att du ansvarsfull och öppen för att lära nya saker. Viktigt också att du fungerar i gruppen, öppen för samverkan med externa parter samt kan bidra med din kunskap till andra.


Övriga bedömningsgrunder

Viktigt att du kan kommunicera obehindrat både muntligt och skriftlig på engelska.


Handläggning

Anställningen bereds i enlighet med https://www.miun.se/anstallningsordning.


Anställning och tillträde

Anställningen omfattar 100% under 2 år from 2024-10-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsvillkoren regleras i https://www.miun.se/globalassets/styrdokument/administration-stod-och-service/personal/anstalla-personal/regel/avtal-om-tidsbegransad-anstallning-som-postdoktor-2021-11-19.pdf.

Anställningsort: Sundsvall


Information

Närmare upplysningar lämnas av Patrik Österberg, mailto:patrik.osterberg@miun.se eller +46 (0)10 142 84 98, eller professor Mattias O’Nils, mailto:mattias.onils@miun.se, +46 (0) 10-142 8780.

 

Ansökan

Ansökningshandlingar ska vara på svenska eller engelska.

Ska innehålla styrkt meritförteckning, kopior av betyg och examensbevis, examensarbete, ett personligt brev som beskriver inriktning du vill fokusera på inkluderande dina visioner och mål för detta område, samt övriga handlingar (till exempel projektarbeten) som önskas åberopas.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 12 augusti.

Mittuniversitetet, med campus både i Sundsvall och Östersund, är ett lärosäte med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Samtidigt befinner vi oss intill hav, skog och fjäll vilket skapar förutsättningar för en fantastisk livskvalitet. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld.


Som anställd vid Mittuniversitetet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar.


Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.


Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Samordnande socialsekreterare till Öppenvård BOS

Socialsekreterare
Läs mer Jul 1
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Inom Individ- och arbetsmarkandsförvaltningen (IAF) ingår Individ- och familje-omsorgen, arbetsmarknad och vuxenutbildning. Förvaltningen består av fyra verksamhetsområden; Barn, unga och familj, Vuxenutbildning, Arbetsmarknad och Missbruk och psykisk ohälsa. Inom Verksamhetsområdet missbruk och psykisk ohälsa ingår enheten Öppenvård Bostadssociala gruppen (BOS).

Verksamhetens mål är att förmedla insikter, hopp, stöd, färdigheter och kunskap till personer med beroendeproblematik samt samsjuklighet, så att de under-eller efter slutförd behandling kan leva ett drogfritt alternativt bättre liv och på sikt klara av eget boende. Öppenvård BOS har sedan en organisationsförändring 2022 arbetat med att utveckla och forma arbetssätt utifrån evidensbaserade behandlingsmetoder och stöd. Ansvaret och mandaten för hur insatsen utformas ligger hos öppenvården och baseras på den beskrivning av den enskildes behov som myndighetsutövningen lämnar i sitt uppdrag.

Utöver det sociala stödet som ges till klienterna har enheten i dagsläget även ansvar för förvaltandet av Socialtjänstens bostadsrätter samt löpande kontakt med fastighetsägare och hyresvärdar. I ett första steg i organisationsförändringen 2022 flyttades hyresadministrationen över till Drakfastigheter och näst på tur är förvaltandet, som enligt aktuell tidsplan kommer flyttas över senast 2026.

Enheten består idag av 6 bostadslotsar, 2 socialsekreterare Bostad först och en enhetschef, vars huvuduppdraget är att ge stöd till enskilda som till följd av beroendesjukdom och/eller psykisk ohälsa har beviljats bostadsinsats i någon av socialtjänstens olika bostadslösningar; bostadssocialt kontrakt, träningslägenhet eller Bostad först. Samtliga insatser utreds och beviljas av socialsekreterare på myndighetsutövningen, som sedan skickar uppdrag till öppenvården utifrån individens behov av stöd. Till enheten söker vi ny en driven och engagerad samordnare.

ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare kommer du ha ett övergripande ansvar för enhetens stödjande uppdrag och dagliga drift. Du kommer att leda det operativa arbetet, stötta och coacha medarbetare samt utföra administrativa uppgifter som statistikinsamling och intern ärendehandledning.

I rollen ingår att vara kontaktperson för hyresvärdar, bostadsrättsföreningar, nätverk och att dagligen bedöma och hantera akuta störningar. Vid behov deltar du i praktiska uppgifter som hembesök och lägenhetsbesiktningar. Du arbetar nära bostadslotsarna, ger handledning och stöd i klientärenden och metodfrågor, samt ansvarar för att säkerställa att lediga lägenheter snabbt hyrs ut.

Du planerar och bistår i interna möten och medarbetarträffar samt deltar aktivt i implementeringen av rutiner och förändringsarbete. Där ingår även en tät samverkan med myndighetsutövningen och Drakfastigheter. Dessutom bevakar du forskning och lagstiftning som påverkar verksamheten och representerar oss i utvecklings- och samverkansfrågor.

Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk examen/utbildning som till exempel beteendevetare, socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av målgruppen. Att ha tidigare erfarenhet av att leda grupper, varit arbetsledare, arbetat inom missbruksbehandling eller socialtjänst är också meriterande.

Du har god datorvana. Meriterade är erfarenhet av kommunens verksamhetssystem som. Tex treserva.

Som person är du empatisk, har god samarbetsförmåga, är självgående, trygg, effektiv och ansvarstagande, med förmåga att stötta i klientärenden och driva arbetsprocessen framåt.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
Ansvarig enhetschef Ninni Embretsen har semester under perioden 240711-240807 och kan därför under den perioden inte svara på frågor om tjänsten, varav frågor istället då hänvisas till den Tf. samordnare som är i tjänst. Frågor kan även mejlas till; ninni.embretsen@sundsvall.se som besvaras när enhetschef är åter i tjänst 240808.

Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

I Sundsvalls kommun gillar vi olika och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Affärsdriven Rekryteringskonsult

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jul 1
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Drivs du av att göra affärer och är nyfiken på människor? Då kan jobbet som rekryteringskonsult hos oss på Clockwork vara rätt för dig – här får du möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor och branschens mest nöjda kunder! Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med rekryteringsprocessen, med kundens behov i fokus. Du säljer vårt erbjudande genom strategiskt och proaktivt arbete med kundprospektering, möten och sluter avtal. Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. En stor del av ditt arbete består även av att utveckla nya och befintliga relationer med kunder. Har du ett genuint intresse av att förse företag med rätt kompetens, och samtidigt älskar försäljning och får energi i mötet med människor så är rekryteringskonsult rätt jobb.

Din profil
Du är energiknippet som människor vill ha omkring sig och har en vinnarskalle som går tio steg extra när andra nöjer sig med två. Du är nyfiken, alltid proaktiv och affärslivet är din arena. Det är meriterande om du har en utbildning och/ eller erfarenhet inom HR och rekryteringsbranschen. Vi ser gärna att du har jobbat med uppsökande försäljning som resulterat i långsiktiga relationer, har B-körkort och kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. För att du ska trivas i rollen som rekryteringskonsult är det viktigt att du gillar att jobba mot uppsatta mål och och självständigt arbete. Vill du ha ett jobb där du själv skapar dina egna affärer och ser till att fylla din kalender med innehåll, då är det här rätta jobbet för dig. Du innehar en hög social kompetens, är affärsorienterad och har ett stort intresse och kunskap om människor och företag. Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets gemensamma framgång.Ansökan
Känns det här som helt rätt utmaning för dig? Vad kul! Då vill vi verkligen få veta mer om dig. Börja med att skicka in din ansökan via www.clockworkpersonal.se och hör gärna av dig till Mattias Nylund om du har frågor om oss eller om tjänsten.

Ansök nu