Randstad AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Produktägare

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning
Här får du möjligheten att sitta på ett nyrenoverat kontor och använda dig av din tekniska expertis, möta kunder och arbeta i en internationell miljö. Du kommer befinna dig både på kontoret samt resa på olika ställen i världen för att möta Sund Birstas kunder. 

I rollen som produktägare kommer du ansvara för ringsamling eller stångräkning. Som produktägare arbetar du framförallt med att anpassa dina maskiner till kraven i kundprojekten samt bedriva utveckling enligt företagets utvecklingsplan. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stor erfarenhet och det är därför viktigt att även du trivs med att bidra till gruppen.

Sund Birsta befinner sig i slutfasen av utvecklingen av nästa generations stångräknare där hydrauliska rörelser är ersatta av elektriska med hjälp av servoteknik. Stångräknaren är en viktig del i hanteringsutrustningen och dess uppgift är att fördela rätt antal stänger till varje bunt för att säkerställa stålverkets kvalitetskrav. Inom ringsamling pågår just nu ett intensivt utvecklingsarbete tillsammans med ägaren Danieli och utvalda kunder för öka kapaciteten i stålverken genom kontinuerlig valsning. Arbetet innebär mycket externa kontakter för att skapa en förståelse för hur maskinen ska konstrueras för en hög produktionstillgänglighet i utrustningen och leverans av god kvalité till resten av hanteringsutrustningen.

Som produktägare på Sund Birsta är du nyfiken, noggrann och tar ansvar över att ditt arbete blir gjort med bra kvalité. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer samt uppskattar en roll där du ges möjlighet att bidra med dina tankar och idéer. Troligen tycker du att det är extra roligt med problemlösning och gillar tekniska utmaningar. 

I denna rekrytering har Sund Birsta valt att samarbeta med Randstad. För mer information eller frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se. Har du tjänstespecifika frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Holgersson, martin.holgersson@sundbirsta.com

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning hos Sund Birsta, med placering i Sundsvall, med möjlighet att sitta hemifrån 1 dag i veckan. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, observera lång ansökningstid med anledning av jul & nyår. Sök senast 2023-01-04.  Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Ansvarsområden
• Leder och prioriterar konstruktionen av maskinerna som ingår i ditt ansvarsområde. 
• Arbeta med befintliga produkter och utveckling av framtidens produkter. 
• Bidrar med teknisk expertis till företagets övriga avdelningar. 
• Medverkar vid montage, verkstadsprovkörning och kundbesök.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som produktägare ser vi att du:
? Är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot maskinteknik eller teknisk design, alternativt har lång yrkeserfarenhet som Sund Birsta bedömer likvärdig. 
? Har vana av att jobba med 3D-CAD program.
? Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då stor del av kommunikationen sker med internationella kunder.
? Trivs med att både jobba självständigt och att bidra i en grupp.
? Motiveras i en omväxlande miljö där problemlösning är en viktig del där du bidrar med nya lösningar och arbetssätt.
? Besöker våra kunder för att förstå deras behov.

Om företaget
För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.

Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina. Vårt huvudkontor har ända sedan starten funnits i Sundsvall och här sker fortfarande utveckling av vår kärnteknologi. Det är också här de mest komplexa delarna av vår utrustning monteras och testas för att säkerställa den höga kvalité och prestanda som våra kunder förväntar sig. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. Läs mer på: www.sundbirsta.com och www.danieli.com.

Ansök nu

Ekonomichef

Ekonomichef
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Här får du komma till ett företag där du får möjligheten att arbeta både strategisk och operativt samt vara med och påverka. Ett stort bolag i en familjeägd koncern som kännetecknas av prestigelöshet. Du får möjligheten att använda dig av både din ekonomiska erfarenhet samt din kunskap kring ledarskap. 

Som ekonomichef hos Teknisk Fastighetsservice har du det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen i företaget när det kommer till ekonomistyrning och rapportering såväl som administration. Tjänsten som ekonomichef är utmanande och innefattar ansvar för de områden som en ekonomiavdelning kan tänkas behöva såsom års- och månadsbokslut, rapportering till ledning och styrelse, finansieringsfrågor, säkerställa att rutiner och processer är väl fungerande, ansvar för upprättande av budget och att ekonomi- och administrationsfunktionen har de kunskaper och resurser som krävs för att stötta resten av organisationen i den dagliga verksamheten. Tjänsten innefattar personalansvar och du arbetar på ett stödjande och utvecklande sätt gentemot dina medarbetare i ekonomigruppen samt mot våra administratörer. Du kommer även sitta med i ledningsgruppen. 


Ditt uppdrag är att effektivisera, förenkla, digitalisera och kvalitetssäkra företagets ekonomiska processer. Som ekonomichef kommer du att driva de initiativ du anser krävs för att förbereda bolaget för fortsatt tillväxt och för att verksamheten ska ha högkvalitativ och relevant information i sitt dagliga arbete.


Teknisk Fastighetsservice är ett entreprenörsdrivet företag med ett öppet klimat, korta beslutsvägar och ett realistiskt förhållningssätt och förutom att ansvara för det dagliga arbetet inom ekonomifunktionen medverkar du i arbetet med förvärv och fusioner, utredning av finansieringsfrågor och genomlysning av större projekt. Teknisk Fastighetsservice har kommit långt i digitaliseringsarbetet och vi tror att du är mycket bekväm med digitala arbetssätt och ser positivt på att fortsätta driva förenklingar och förbättringar genom digitalisering av processer.


För att passa in i rollen tror vi att du är en erfaren ekonom som tar stort ansvar för kvaliteten i din leverans och är mycket noggrann, analytisk och engagerad. Du har inga problem med att driva förändringar samtidigt som du hanterar de arbetsuppgifter som kan förväntas av dig som ekonomichef, såsom att hålla ledningspresentationer och vidareutveckla bolagets ekonomiska och administrativa funktioner. 
 


I denna rekrytering har Teknisk Fastighetsservice valt att samarbeta med Randstad. Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-13, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.melander@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Års – och månadsbokslut
Finansieringsfrågor
Rapportering till ledning och styrelse 
Säkerställa att rutiner och processer är väl fungerande
Ansvara för upprättandet av budget
Ansvara för att ekonomi- och administrationsfunktionen har rätt resurser och kunskaper
Personalansvar över en mindre grupp
Medverkar i arbetet med förvärv och fusioner


Kvalifikationer
För att passa in i rollen har du följande erfarenhet:


Krav:
Flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete.
Erfarenhet från ledande befattningar med personalansvar.
Erfarenhet från arbete i företagsledning.
God kommunikationsförmåga i svenska i såväl tal som skrift
Universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande.

Meriterande:
Erfarenhet från tjänsteproducerande bolag där bygg- och installationsbranschen är särskilt meriterande.


Om företaget
Teknisk Fastighetsservice är ett Norrlandsbaserat företag som tillhandahåller tjänster inom service och förebyggande underhåll för fastighetstekniska installationer såsom ventilation, värme, kyla, el och automation. Vi sköter service, underhåll och utveckling av fastigheter hos fastighetsägande kunder och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. 


Vi har växt rejält under de senaste åren och är idag mer än 200 medarbetare, finns på 14 orter och omsätter över 300 Mkr. Vårt huvudkontor finns i Sundsvall och vi är representerade från Gävle i söder till Boden i norr.


Teknisk Fastighetsservice ingår i den fastighetsfokuserade och Sundsvallsbaserade koncernen Fenix Holding tillsammans med bolag såsom Hedern Fastigheter, Förvaltnings AB Castor, TWS System och Energi & Driftteknik. Tillsammans är vi omkring 340 medarbetare och koncernen omsatte 2021 över 500 Mkr.

Ansök nu

Teknisk säljare till Benzlers AB

Utesäljare
Läs mer Nov 14
Arbetsbeskrivning
Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att skapa långsiktiga relationer med kunder och har lätt för att ta egna initiativ? Då är det här en möjlighet för dig!

Som Teknisk Säljare på Benzlers ansvarar du för försäljning och marknadskommunikation inom ditt arbetsområde i Norra Sverige, som sträcker sig mellan Sundsvall till Kiruna. Tjänsten innebär såväl operativ som strategisk försäljning innehållande marknadsanalyser, kundbesök, mässor, kommersiell och teknisk kommunikation, utfärda offerter, göra priskalkyleringar, genomföra förhandlingar och upprätta avtal mm. Du kommer att få en gedigen intern utbildning för att lära dig företagets produktsortiment mm. Arbetet innebär en hel del tjänsteresor med övernattningar per år. 

Din roll är viktig för företaget och har du drivet att arbeta självständigt och strukturerat kommer du att trivas hos oss. Du blir en del av ett härligt team med andra säljare, Costomer support i Örebro och Teknikavdelning i Helsingborg.

Sista ansökningsdag: 2022-12-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen att ansöka på www.randstad.se

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Benzlers AB och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Sundsvall eller annan lämplig ort inom arbetsområdet från bostaden eller företagshotell. Tjänstebil/Förmånsbil ingår i tjänsten.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Benzlers. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
Som Teknisk säljare hos oss arbetar du med införsäljning av transmissionsutrustning till mellanstora och stora företag i norra regionen. Stort fokus ligger på uppsökande försäljning till både nya och befintliga kunder och du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till vunnen affär. 

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering
• Kundbesök och försäljning
• Kundvård och säljaktiviteter
• Offerter och avtalsskrivning
• Avtals/affärsuppföljning
Som stöd har du säljkollegor och vår Teknikavdelning i Helsingborg samt Costomer support i Örebro. Du kommer även att initiera, genomföra och följa upp regionala säljaktiviteter. Du har ansvar för budget och resultat för försäljningen i ditt område och rapporterar till försäljningschefen. 

Kvalifikationer
För rätt person som brinner för att sälja och vill hjälpa till att utveckla Benzlers försäljning erbjuder vi ett spännande och utvecklande arbete i ett internationellt företag, där laganda och motivation skapar en plattform i ditt dagliga arbete.

För att lyckas i rollen krävs det:
• Erfarenhet från uppsökande B2B-försäljning med ansvar för budget och resultat
• Universitets- alternativ högskoleutbildning inom el eller maskinteknik eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• B-körkort
• Intresse för kontakt med människor och långsiktiga relationer
• God kommunikativ förmåga
• Teknikintresse
• Driven och serviceinriktad
• Noggrann och ansvarsfull
• Utan anmärkning i polisens belastnings- och misstankeregister

Meriterande:
• Erfarenhet av försäljning inom industriväxlar och transmission
• Erfarenhet och kontakter inom pappersbruk, stålverk och gruvor 

Erfarenhet
Två till fyra år från liknande arbete.

Om företaget
AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 75-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion. Benzlers ägs av den internationella koncernen Elecon Engineering Company Limited. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien genom dotterbolag och genom sitt huvudkontor i Helsingborg.

Ansök nu

Montörer inom produktion

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 21
Arbetsbeskrivning
Här erbjuds du ett givande och lärorikt uppdrag i en trevlig miljö där du arbetar både självständigt och i team med trevliga kollegor. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. 


Du blir en viktig del i produktionen inom mekanisk tillverkning med stort fokus på kvalité och säkerhet. I dina arbetsuppgifter kommer du att utifrån en ritning montera ihop delar, testa slutprodukten samt hantera dokumentation. 


Uppdraget omfattar heltid med arbetstider 07.00-16.00 måndag-fredag. Start är snarast enligt överenskommelse och beräknas pågå fram till sommaren 2023. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Välkommen med din ansökan på www.randstad.se, senast 2022-12-04. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.


Kontakt vid frågor om tjänsten: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Utifrån ritning montera ihop olika komponenter
Kontroll och test av slutprodukt
Sammanställa dokument


Kvalifikationer
Gymnasial utbildning 
God svenska och engelska i tal och skrift
Kunskaper i MS Office
B-Körkort och tillgång till bil

  
Meriterande:
Tidigare erfarenhet av arbete som montör eller fordonsmekaniker
Erfarenhet av att läsa ritningar 


Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Nov 28
Arbetsbeskrivning
Ditt främsta ansvar i denna roll är att ta emot gods, lagerföra material samt plocka kundorders för leverans. Materialet hanteras till stor del med hjälp av motviktstruck, det förekommer även en del manuellt arbete så som exempelvis hantering av gasfyllda behållare. 


Eftersom det är fokus på säkerhet behöver du vara ordningsam, noggrann och strukturerad. Både kunder och kollegor uppskattar om dom möts av dig som är positiv, energisk och samarbetsvillig. Vi ser även att du är resultatdriven och gillar utveckling samt förbättringar. 


Det är ett krav att du har truckkort B1. Du behöver även goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har traverskort, C2 kort (hjullastare), erfarenhet av liknande arbete samt om du arbetat i systemet SAP.


Uppdragets omfattning är heltid, arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Starten för arbetet är omgående och förväntas pågå i 6 månader, det finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter denna tid. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Välkommen med din ansökan på www.randstad.se, senast 2022-11-30, eftersom starten är snarast kommer urval och intervjuer att ske löpande, ansök därför gärna redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Ta emot gods
Lagerföra material 
Plocka kundorders 
Hantering av gasfyllda behållare 
Kvalifikationer
Truckkort, B1
God svenska i tal och skrift
DatavanaMeriterande:
Traverskort
Körkort för hjullastare, C2
Erfarenhet från systemet SAP
Tidigare erfarenhet från liknande tjänst


Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Gibon i Sundsvall

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill bli Gibons nästa stjärna, du som drivs av att ge god service, jobba strukturerat och älskar detaljer. Gibon Sundsvall växer och behöver nu stärka upp sitt team med en analytisk och driven ekonom! Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt tempo, omväxlande arbetsuppgifter och engagerade kollegor.  

Du kommer att ingå i arbetsgruppen affärsstöd som är en central enhet som hanterar ekonomi/administration för 14 olika bolag. Gruppen består idag av 5 personer och behöver förstärkas med ytterligare en kollega. Affärsstöd ansvarar för löpande redovisning, leverantörs- och kundreskontra, månadsavstämningar, personal, löner, budget, avtalshantering och förbrukningsmaterial till kund. 

Uppdraget är heltid tillsvidare med start enligt överenskommelse och inleds med en provanställning hos Randstad som konsult under 6 månader, därefter fortsatt anställning hos Gibon. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.

Ansök  senast 2022-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare. 

Välkommen med din ansökan på www.randstad.se. 

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Här välkomnas du till en arbetsgrupp där man tar ansvar för sina processer samtidigt som man kontinuerligt arbetar med löpande förbättringsåtgärder. Kollegorna jobbar tight tillsammans, där de hjälper och stöttar varandra utifrån kunskap och erfarenhet. Vi ser gärna att du bidrar med ditt engagemang och är med och utvecklar verksamheten. 

Du kommer att hantera:
Leverantörsfakturor
Fakturering till kund
Löpande redovisning med avstämningar samt månads- och årsbokslut. 


I dina arbetsuppgifter ingår även avtalsadministration avseende Gibons tjänster, förbrukning till deras kunder samt lagerhantering. Arbetet innebär mycket kontakt med såväl kunder som kollegor. Du kommer även att vara en viktig resurs i att ta emot besökare som kommer in på kontoret.

Gibon är ISO-certifierade i miljö, arbetsmiljö och kvalité vilket gör att de ständigt jobbar med förbättringar av sina rutiner och processer samt ser till att jobba enhetligt och strukturerat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande som person och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder behöver du vara serviceinriktad och ha god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift. Självklart är du en van systemanvändare. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad samt trivs med att arbeta i en grupp som präglas av samarbete och kunskapsdelning. Du har ett driv att förändra och förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan utvecklas och effektiviseras. Du är analytisk och noggrann och kan se och reagera på rimlighet i de transaktioner/material du jobbar med. Du kan även skapa uppföljning/rapporter utifrån de behov som finns. 

Du har:
Utbildning inom ekonomi, lägst gymnasial 
Erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut 
Goda kunskaper i Excel 
God svenska i tal och skrift 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut.

Om företaget
Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande. 

Vi är idag 170 medarbetare och omsätter över 400 miljoner kronor per år.

Välkommen till Gibon!

För Gibon är mångfald och inkludering ett viktigt arbete. Du kan se mer om detta i filmen som finns bifogad i annonsen.

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Ditt främsta ansvar i denna roll är att ta emot gods, lagerföra material samt plocka kundorders för leverans. Materialet hanteras till stor del med hjälp av motviktstruck, det förekommer även en del manuellt arbete så som exempelvis hantering av gasfyllda behållare. 


Eftersom det är fokus på säkerhet behöver du vara ordningsam, noggrann och strukturerad. Både kunder och kollegor uppskattar om dom möts av dig som är positiv, energisk och samarbetsvillig. Vi ser även att du är resultatdriven och gillar utveckling samt förbättringar. 


Det är ett krav att du har truckkort B1. Du behöver även goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har traverskort, C2 kort för hjullastare, erfarenhet av liknande arbete samt om du arbetat i systemet SAP.


Uppdragets omfattning är heltid, arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Starten för arbetet är omgående och förväntas pågå i 6 månader, det finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter denna tid. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Välkommen med din ansökan på www.randstad.se, senast 2023-11-27, eftersom starten är snarast kommer urval och intervjuer att ske löpande, ansök därför gärna redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden


Ta emot gods
Lagerföra material 
Plocka kundorders 
Hantering av gasfyllda behållare 


Kvalifikationer
Truckkort, B1
God svenska i tal och skrift
DatavanaMeriterande:
Traverskort
Körkort för hjullastare, C2
Erfarenhet från systemet SAP
Tidigare erfarenhet från liknande tjänst


Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Gibon i Sundsvall

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 25
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill bli Gibons nästa stjärna, du som drivs av att ge god service, jobba strukturerat och älskar detaljer. Gibon Sundsvall växer och behöver nu stärka upp sitt team med en analytisk och driven ekonom! Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt tempo, omväxlande arbetsuppgifter och engagerade kollegor.  

Du kommer att ingå i arbetsgruppen affärsstöd som är en central enhet som hanterar ekonomi/administration för 14 olika bolag. Gruppen består idag av 5 personer och behöver förstärkas med ytterligare en kollega. Affärsstöd ansvarar för löpande redovisning, leverantörs- och kundreskontra, månadsavstämningar, personal, löner, budget, avtalshantering och förbrukningsmaterial till kund. 

Uppdraget är heltid med start enligt överenskommelse och pågår under 6 månader, därefter finns det mycket goda möjligheter till anställning hos Gibon. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.

Ansök  senast 2022-11-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare. 

Välkommen med din ansökan på www.randstad.se. 

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Här välkomnas du till en arbetsgrupp där man tar ansvar för sina processer samtidigt som man kontinuerligt arbetar med löpande förbättringsåtgärder. Kollegorna jobbar tight tillsammans, där de hjälper och stöttar varandra utifrån kunskap och erfarenhet. Vi ser gärna att du bidrar med ditt engagemang och är med och utvecklar verksamheten. 

Du kommer att hantera:
Leverantörsfakturor
Fakturering till kund
Löpande redovisning med avstämningar samt månads- och årsbokslut. 


I dina arbetsuppgifter ingår även avtalsadministration avseende Gibons tjänster, förbrukning till deras kunder samt lagerhantering. Arbetet innebär mycket kontakt med såväl kunder som kollegor. Du kommer även att vara en viktig resurs i att ta emot besökare som kommer in på kontoret.

Gibon är ISO-certifierade i miljö, arbetsmiljö och kvalité vilket gör att de ständigt jobbar med förbättringar av sina rutiner och processer samt ser till att jobba enhetligt och strukturerat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande som person och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder behöver du vara serviceinriktad och ha god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift. Självklart är du en van systemanvändare. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad samt trivs med att arbeta i en grupp som präglas av samarbete och kunskapsdelning. Du har ett driv att förändra och förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan utvecklas och effektiviseras. Du är analytisk och noggrann och kan se och reagera på rimlighet i de transaktioner/material du jobbar med. Du kan även skapa uppföljning/rapporter utifrån de behov som finns. 

Du har:
Utbildning inom ekonomi, lägst gymnasial 
Erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut 
Goda kunskaper i Excel 
God svenska i tal och skrift 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut.

Om företaget
Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande. 

Vi är idag 170 medarbetare och omsätter över 400 miljoner kronor per år.

Välkommen till Gibon!

För Gibon är mångfald och inkludering ett viktigt arbete. Du kan se mer om detta i filmen som finns bifogad i annonsen.

Ansök nu

Helpdesktekniker till myndighet i Sundsvall

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 26
Arbetsbeskrivning
Har du ett stort intresse för teknik samt skulle beskriva dig som duktig på service och support? I detta uppdrag kommer du att arbeta i vår kunds helpdesk, med telefonsupport, bemanning av servicedesk och service på plats i kundens lokaler. Helpdeskteamet har sin mesta kontakt med sina över 600 interna kunder i huset men det förekommer även extern kundkontakt. 


Teamet ansvarar för att hantera och registrera it-relaterade ärenden i ett ärendehanteringssystem. Grunden i ärendehanteringen bygger på ITIL-processerna, event, incident, problem och request. 


Här får du möjlighet till ett långt och utvecklande uppdrag hos en attraktiv samt trivsam statlig myndighet i centrala Sundsvall. 


Arbetstiderna är måndag-fredag, 8-17, 100% omfattning. Start senast 2022-12-01 t.o.m. 2023-08-31 med möjlighet till förlängning. Vi söker två personer för detta uppdrag.


Välkommen med din ansökan på www.randstad.se, senast 2022-11-07. 


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ingela.gulliksson@randstad.se.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Vanliga arbetsuppgifter handlar om att supporta de cirka 650 interna användare med arbetsplatsnära it där de har Windows 10 som operativsystem och Microsoft Exchange som mejlsystem. Det kan vara allt från att hjälpa användare som inte får igång sin pc eller kan skriva ut sina dokument till att guida och visa hur man kopplar upp ett Skype-möte. 


I uppdraget ingår även att uppdatera användarinformation i Microsoft AD. Dessutom ingår extern support och hantering av ärenden gällande tekniska fel rörande e-tjänster, denna support hanteras i huvudsak över telefon där kunderna ringer in. Helpdesk ansvarar för att registrera ärenden och agera första linjens support. 

Kvalifikationer
För att trivas i detta uppdrag behöver du ha god samarbetsförmåga. Du kommunicerar tydligt och är duktig på att lyssna in samt ställa kompletterande frågor för att hitta rätt lösning på problem. Du har stort kundfokus samt trivs med att stödja och att vara till hjälp. Du har också lätt för att anpassa dig till olika situationer, är drivande och van att arbeta självständigt. 

Det är en fördel om du håller dig uppdaterad inom teknikområdet och gillar nya system och tekniker.


Det krävs även:
Gymnasiestudier inom it/teknik eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
Minst 1 års erfarenhet inom it-support alternativt it-service
Mycket god svenska i både tal och skrift
2 referensuppdrag från tidigare arbeten där arbetsuppgifterna varit liknande. (Detta kan även vara från ett pågående arbete). Det är meriterande om du har kunskap inom Operativsystem Windows 10, Microsoft Office, ITIL samt av att hantera användare i Active Directory.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet inom it-support alternativt it-service.

Ansökan

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Gibon i Sundsvall

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 20
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill bli Gibons nästa stjärna, du som drivs av att ge god service, jobba strukturerat och älskar detaljer. Gibon Sundsvall växer och behöver nu stärka upp sitt team med en analytisk och driven Ekonom! Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt tempo, omväxlande arbetsuppgifter och engagerade kollegor.  

Du kommer att ingå i arbetsgruppen Affärsstöd som är en central enhet som hanterar ekonomi/administration för 14 olika bolag. Gruppen består idag av 5 personer och behöver förstärkas med ytterligare en kollega. Affärsstöd ansvarar för löpande redovisning, leverantörs- och kundreskontra, månadsavstämningar, personal, löner, budget, avtalshantering och förbrukningsmaterial till kund. 

Uppdraget är heltid med start enligt överenskommelse och pågår under 6 månader, därefter finns det mycket goda möjligheter till anställning hos Gibon. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.

Ansök  senast 2022-11-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan på www.randstad.se. 

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Här välkomnas du till en arbetsgrupp där man tar ansvar för sina processer samtidigt som man kontinuerligt arbetar med löpande förbättringsåtgärder. Kollegorna jobbar tight tillsammans, där de hjälper och stöttar varandra utifrån kunskap och erfarenhet. Vi ser gärna att du bidrar med ditt engagemang och är med och utvecklar verksamheten. 

Du kommer att hantera:
Leverantörsfakturor
Fakturering till kund
Löpande redovisning med avstämningar samt månads- och årsbokslut. 


I dina arbetsuppgifter ingår även avtalsadministration avseende Gibons tjänster, förbrukning till deras kunder samt lagerhantering. Arbetet innebär mycket kontakt med såväl kunder som kollegor. Du kommer även att vara en viktig resurs i att ta emot besökare som kommer in på kontoret.

Gibon är ISO-certifierade i miljö, arbetsmiljö och kvalité vilket gör att de ständigt jobbar med förbättringar av sina rutiner och processer samt ser till att jobba enhetligt och strukturerat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande som person och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder behöver du vara serviceinriktad och ha god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift. Självklart är du en van systemanvändare. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad samt trivs med att arbeta i en grupp som präglas av samarbete och kunskapsdelning. Du har ett driv att förändra och förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan utvecklas och effektiviseras. Du är analytisk och noggrann och kan se och reagera på rimlighet i de transaktioner/material du jobbar med. Du kan även skapa uppföljning/rapporter utifrån de behov som finns. 

Du har:
Utbildning inom ekonomi, lägst gymnasial 
Erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut 
Goda kunskaper i Excel 
God svenska i tal och skrift 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut.

Ansökan
Ansök senast 2022-11-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Välkommen att ansöka på www.randstad.se.

Om företaget
Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande. 

Vi är idag 170 medarbetare och omsätter över 400 miljoner kronor per år.

Välkommen till Gibon!

För Gibon är mångfald och inkludering ett viktigt arbete. Du kan se mer om detta i filmen som finns bifogad i annonsen.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Gibon i Sundsvall

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 20
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill bli Gibons nästa stjärna, du som drivs av att ge god service, jobba strukturerat och älskar detaljer. Gibon Sundsvall växer och behöver nu stärka upp sitt team med en analytisk och driven Ekonom! Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt tempo, omväxlande arbetsuppgifter och engagerade kollegor.  

Du kommer att ingå i arbetsgruppen Affärsstöd som är en central enhet som hanterar ekonomi/administration för 14 olika bolag. Gruppen består idag av 5 personer och behöver förstärkas med ytterligare en kollega. Affärsstöd ansvarar för löpande redovisning, leverantörs- och kundreskontra, månadsavstämningar, personal, löner, budget, avtalshantering och förbrukningsmaterial till kund. 

Uppdraget är heltid med start enligt överenskommelse och pågår under 6 månader, därefter finns det mycket goda möjligheter till anställning hos Gibon. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.

Ansök  senast 2022-11-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Välkommen med din ansökan på www.randstad.se. 

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Här välkomnas du till en arbetsgrupp där man tar ansvar för sina processer samtidigt som man kontinuerligt arbetar med löpande förbättringsåtgärder. Kollegorna jobbar tight tillsammans, där de hjälper och stöttar varandra utifrån kunskap och erfarenhet. Vi ser gärna att du bidrar med ditt engagemang och är med och utvecklar verksamheten. 

Du kommer att hantera:
Leverantörsfakturor
Fakturering till kund
Löpande redovisning med avstämningar samt månads- och årsbokslut. 


I dina arbetsuppgifter ingår även avtalsadministration avseende Gibons tjänster, förbrukning till deras kunder samt lagerhantering. Arbetet innebär mycket kontakt med såväl kunder som kollegor. Du kommer även att vara en viktig resurs i att ta emot besökare som kommer in på kontoret.

Gibon är ISO-certifierade i miljö, arbetsmiljö och kvalité vilket gör att de ständigt jobbar med förbättringar av sina rutiner och processer samt ser till att jobba enhetligt och strukturerat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande som person och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder behöver du vara serviceinriktad och ha god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift. Självklart är du en van systemanvändare. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad samt trivs med att arbeta i en grupp som präglas av samarbete och kunskapsdelning. Du har ett driv att förändra och förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan utvecklas och effektiviseras. Du är analytisk och noggrann och kan se och reagera på rimlighet i de transaktioner/material du jobbar med. Du kan även skapa uppföljning/rapporter utifrån de behov som finns. 

Du har:
Utbildning inom ekonomi, lägst gymnasial 
Erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut 
Goda kunskaper i Excel 
God svenska i tal och skrift 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av reskontra, löpande bokföring och månadsbokslut.

Ansökan
Ansök senast 2022-11-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Välkommen att ansöka på www.randstad.se.

Om företaget
Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande.

Vi är idag 170 medarbetare och omsätter över 400 miljoner kronor per år.

Välkommen till Gibon!

För Gibon är mångfald och inkludering viktigt. Dom vill attrahera flera kvinnor till företaget och bidra till att en mansdominerad bransch blir mer jämställd. Därför antog de förra året Di Equality Challenge 365. Ett år senare har Gibon anställt fler kvinnor och även vidgat arbetet till att fokusera på ökad mångfald på alla nivåer i organisationen.

Här finns länkar till filmer där du kan se och höra om detta arbete:
https://www.di.se/brandstudio/di-equality/forandringarna-borjar-ge-resultat/
https://www.di.se/brandstudio/di-equality/forandringarna-borjar-ge-resultat/

Ansök nu

Rekryteringskonsult, offentlig marknad till Randstad i Sundsvall

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 11
Arbetsbeskrivning
Är du rekryterare eller rekryteringskonsult-/specialist och älskar känslan av att faktiskt göra skillnad? Är det samhällsnyttan i vårt uppdrag som motiverar dig?
Skulle du älska att få inblick i, och arbeta med några av Sveriges viktigaste myndigheter och offentliga arbetsgivare - och samtidigt vara en del av ett innovativt, engagerat, framåtlutat och människoorienterat, globalt bolag på frammarsch? Då ska du läsa vidare, för vi har den perfekta rollen för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
I utbyte mot din talang och ansträngning erbjuder ett härligt team med skickliga och passionerade kollegor. Var och en av dem är avgörande för att upprätthålla vår öppenhet, vårt entreprenörskap och vår livliga företagskultur. Trygghet och en bra balans mellan arbete och privatliv betyder mycket hos oss, och vi tar hand om varandra. Randstads prestationsstandarder är höga, men som team kommer vi skapa förutsättningar för att du ska kunna nå och överträffa dem, genom både lärande och utvecklingsmöjligheter. 

Vi är ett globalt bolag med lokal närvaro i och med våra (över) trettio kontor från norr till söder, och en nationell kundportfölj som många bara kan drömma om. Här är ingen dag den andra lik – och du kommer att utveckla dina förmågor inom relationsförsäljning, kompetensbedömning, personalledning, arbetsrätt, avtalsfrågor - ja det mesta faktiskt. 

Framförallt kommer du att få förmånen att varje dag ha möjlighet att göra något som är ett fåtal yrken förunnat – att förändra någons liv. Vi på Randstad sätter människor i arbete och vi brinner för att ge människor meningsfyllda jobb!

Omfattning och placering:
Tjänsten omfattar en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på sex månader.  I denna tjänst finns det möjlighet att utgå från vårt kontor i Sundsvall eller från vårt kontor i Östersund. Resor förekommer i tjänsten. 

Sista ansökningsdag:
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-11-01. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 

För information:
För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Pernilla Keusch, Branch Manager i Västernorrland/Jämtland, pernilla.keusch@randstad.se

Ansvarsområden
I rollen som rekryterare för våra offentliga kunder får du ett ombytligt uppdrag där du både har tryggheten i ett sammansvetsat team på hemmaplan och utmaningen i en ständigt föränderlig uppdragslista. Ständig förändring präglar även de organisationer du jobbar med och mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla möjliga typer av tjänster, från chefer, specialister till nyexaminerade assistenter och vaktmästare och vi tror att det är just det du tycker är roligt! Rollen som rekryterare inom offentlig marknad innebär att du har ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål med allt vad det innebär i form av behovsanalysarbete, urval, fördjupade personbedömningar, referenstagning mm.

Kvalifikationer
• Du har akademisk examen på kandidat- eller magisternivå inom HR, beteendevetenskap, psykologi eller annat ämnesområde som bedöms likvärdigt.
• Minst fem års relevant erfarenhet inom rekrytering av chefer och specialister, och du har arbetat med rekrytering riktad mot eller i den offentliga sektorn i någon form. 
• Erfarenhet av kvalificerat searcharbete. 
• Vi vet att framgångsfaktorer för rollen som rekryteringskonsult är att vara social, lyhörd och ha en förmåga att skapa förtroende samtidigt som man inte är rädd för att våga utmana och driva affärer till avslut.

För att trivas bra och lyckas väl i denna roll har du:
• ett genuint intresse för människor. Vi tror att du brinner för att bygga olika typer av relationer och för att förstå de framgångsfaktorer som gör dem långvariga. 
• mycket goda kunskaper i svenska är en förutsättning då man som rekryteringskonsult i mötet med kunder och kandidater både behöver göra sig förstådd, och förstå, på svenska i så väl tal som skrift. Då vi jobbar i ett globalt bolag bör du även ha goda kunskaper i engelska. 

Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet och personlighet och egenskaper som vi uppskattar är bl. a hög social kompetens, initiativtagande och målinriktad, driven och duktig på att skapa affärsrelationer.

Ansökan
Sista ansökningsdag:
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-11-01. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Projektledare betongfundament Region Nord

Betongarbetare
Läs mer Sep 30
Arbetsbeskrivning
Har du behörighet betong klass 1 och är redo för en ny utmaning? Alternativt om du har jobbat några år med betong och har drivet att ta nästa steg i din utveckling genom att bli behörig betong klass 1? Nu finns möjligheten att bli en del av Stenger & Ibsen Construction Sverige AB i region nord och arbeta som projektledare fundament. Vi söker dig som brinner för att arbeta med kvalitativa betongarbeten.

SIC arbetar inom vindkraftsindustrin där kärnverksamheten är betongfundament till vindkraftverk, infrastruktur (väg mm) samt förläggning av internt el-kabelnät. Den projektledare som nu eftersökes kommer ansvara för att leda arbetet av betongfundament. 

Du kommer att utgå från ditt hem och arbeta i projekt som ligger runt om i norra Sverige. Vi ser gärna att du bor i exempelvis Sundsvall-, Östersund-, Örnsköldsvik- eller Umeå-trakten. En typisk arbetsvecka i projekten är måndag morgon till torsdag eftermiddag. Fredagar är oftast inarbetade dagar och således lediga. Tjänsten är heltid, 100%. Resa till projektplatsen söndag kväll/tidig måndag morgon beroende på avstånd.

Hos SIC får du möjlighet att utvecklas och växa och bli en del av företagets kultur och framtidsplaner! 

Sista ansökningsdag 2022-10-26. Annonsen är publicerad på flera orter men avser samma tjänst. 

För information:  I denna rekrytering samarbetar Stenger & Ibsen Construction Sweden AB med Randstad AB. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se 

Ansvarsområden
Projektledarens roll och ansvar är att leda byggnationsarbetet av betongfundament, från start till slut. I rollen som projektledare inom fundament kommer du att arbeta både strategiskt och operativt. Den vi söker är en "hands-on" person, en person som får saker att hända. Du brinner för att arbeta med kvalitativa betongarbeten. 


Du arbetsleder och ansvarar för ditt team på siten och ser till att arbetet flyter enligt plan. Samtidigt som du ansvarar för kvalitet och din ekonomi. 
Du planerar, beställer, dokumenterar och följer upp arbetet.
Rollen innebär mycket kontakt med kollegor, underentreprenörer och många övriga aktörer så det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, ledaregenskaper och god social kompetens.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat något år inom branschen med betong och är redo för en ny utmaning. Du trivs med att leda entreprenadarbete, planera, bemanna och tidsplanerna, vara på plats och hugga i där det behövs. Du ser till helheten, effektiviteten och värderar kvalitativt arbete.
Det kommer finnas en utvecklingsplan för dig och ditt arbete, som anpassas din kunskaps-och kompetensnivå inom betong. Du talar och skriver engelska och svenska flytande. Det är meriterande om du har behörighet i klass 1 och tyska språket. 

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-10-26

För information:  I denna rekrytering samarbetar Stenger & Ibsen Construction Sweden AB med Randstad AB. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se 

Om företaget
Med 30 års sammanlagd erfarenhet grundade Johan Stenger och Jens Ibsen Stenger & Ibsen Construction (SIC) 2003. SIC är specialiserat på att leverera nyckelfärdiga lösningar inom byggnadsarbete för vindkraftsindustrin på land. SIC erbjuder etablering av vindkraftverk och relaterade anläggningsarbeten för vindkraftsprojekt i alla storlekar, med särskilt fokus på de skandinaviska och nordeuropeiska marknaderna. I Skandinavien finns 4 kontor varav det i region nord ligger i Örnsköldsvik. https://si-construction.com/about-sic

Ansök nu

Gruppchef ekonomisk förvaltning i Sundsvall

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 12
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi, med snabb tillsättning, en konsult för uppdrag som gruppchef inom ekonomisk förvaltning. Vår kund är belägen i centrala Sundsvall och uppdraget förväntas tillsättas omgående och pågå upp till ett halvår.

Det här uppdraget passar dig som har några års erfarenhet som gruppchef eller annat ledarskap och är tillgänglig omgående. Du kan vara en interim konsult med egen låda eller stå mellan jobb och är öppen för en ny utmaning. Uppdraget är på heltid, måndag till fredag. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I det här uppdraget kommer du främst att ansvara för att leda gruppen i dagligt arbete under en begränsad period. Därför är du en van ledare som inte kräver särskild upplärning hos uppdragsgivaren. 


Rollen som gruppchef ekonomisk förvaltning innefattar även:
Chefs- & ledaransvar för gruppen
Resultat- & Budgetansvar
Skapa en arbetsplats där alla drivs och trivs
Driva och utveckla våra medarbetare och gruppen
Kommunicera med alla intressentgrupper
Vara del av strategiska projekt inom bolagsgruppen
Kvalitetssäkra processer, rutiner och arbetssätt


Kvalifikationer
För att klara uppdraget ser vi att du har ett par års erfarenhet som ledare. I din roll är det viktigt att du är engagerande, tydlig, strukturerad och älskar att driva förändring.

I grunden har du en akademisk utbildning eller motsvarande med relevant inriktning för uppdraget. Det kan vara en examen med fastighetsinriktning, ekonomi, eller annan inriktning som bedöms relevant.

Vi värderar din förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina medarbetare och samarbetspartners på uppdraget, men också med oss internt på Randstad. Du visar stort engagemang och är en trygg beslutsfattare. För att vår kund ska kunna leverera mot uppsatta mål är det viktigt att du leder genom andra och använder och utvecklar den kompetensen som finns hos kunden.


Vi söker dig som står för ett modernt, transparent och coachande ledarskap och du har en god förmåga att engagera och utveckla dina medarbetare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Start omgående, uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Uppdraget förväntas pågå 3-6 månader. 
Välkommen att ansöka redan idag på www.randstad.se.
För information: Pernilla Keusch, affärsområdeschef Randstad Västernorrland/Jämtland, pernilla.keusch@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Assistent till Alnö Församling

Administrativ assistent
Läs mer Okt 6
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en serviceinriktad och empatisk assistent till Alnö Församling. Här är du ansiktet utåt där du arbetar med varierande uppgifter som att ta emot telefonsamtal, besökare samt olika typer av administration. 


På expeditionen ger du service till interna och externa kontakter i olika ärenden. Du kommer du till en trivsam arbetsplats där du blir del av ett härligt team av kollegor som gillar att samarbeta och som värnar om varandra. 


Uppdragets omfattning är heltid, med start snarast enligt överenskommelse och pågår ca 4 månader. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00. 


Ansök senast 2022-10-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, ansök därför snarast.


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I detta uppdrag kommer du att arbeta med olika typer av service som att hantera post, svara i telefon, ta emot besökare som kan vara församlingsmedlemmar, personal och förtroendevalda. Du kommer även att arbeta med arkivering, registervård och diarieföring. Andra uppgifter som kan förekomma är att administrera bokningar av dop, vigslar, begravningar och andra aktiviteter samt att skicka ut kallelser inför möten.

Kvalifikationer
För att vara aktuell i detta uppdrag behöver du:
Gymnasial utbildning
Mycket god svenska i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i MS Office

Meriterande:
Tidigare administrativt arbete inom kyrkan
Kunskaper i InDesign och Photoshop
Kunskaper i engelska och andra språk

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-10-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, ansök därför snarast.


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Alnö församling är en församling som utgör ett eget pastorat i Medelpads kontrakt i Härnösands stift i Svenska kyrkan. Församlingen ligger i Sundsvalls kommun i Västernorrlands län.  Se information om Alnö Församling på: www.svenskakyrkan.se/alno 

Svenska kyrkan är Sveriges största kristna trossamfund. I organisationen ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands.

Ansök nu

Administratör till Servanet i Sundsvall

Administrativ assistent
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en administratör till avdelningen för kundleverans och fakturering hos Servanet. Gillar du att arbeta med varierande administrativa uppgifter? Skulle du även beskriva dig som en ansvarstagande och flexibel lagspelare? Då kan detta vara ett uppdrag för dig. 


I detta uppdrag blir du en del av ett mindre team som stöttar övriga verksamheter inom Servanet. Arbetet innebär främst administration kring fiberanslutningar av villor samt kundfaktureringsärenden. 


Servanet levererar bredband via fiber i södra och mellersta Norrland. Ett fibernät som ger tillgång till internet, tv och smarta tjänster för det uppkopplade hemmet. Idag är över 30 000 hushåll och företag anslutna i Servanets stadsnät i kommunerna Sundsvall, Härnösand, Ånge, Timrå, Strömsund och Ragunda vilket gör Servanet till Sveriges till ytan största kommunala stadsnät. 
Mer information om Servanet finns på www.servanet.se 
 
Omfattningen i detta uppdrag är 100% under tiden 2022-12-05 t.o.m. 2023-08-31, exakta datum enligt senare överenskommelse. Arbetstiderna är mån-fre, dagtid. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna i detta uppdrag varierar med olika typer av administration. Tempot är tidvis högt och man tillhör en mindre grupp som samarbetar och täcker upp för varandra kompetensmässigt.
 
Vanligt förekommande uppgifter är:
Administrativt stöd till olika enheter 
Fakturering 
Avtalshantering 
Registervård 


Kvalifikationer
För att lyckas i detta uppdrag behöver du vara flexibel och stresstålig, detta då arbetsuppgifterna är många och varierande där du snabbt kan behöva byta fokus. Du behöver ha god samarbetsförmåga, vara van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och att arbeta lösningsfokuserat. Du är lyhörd, självgående och noggrann. Du har även lätt för att lära dig nya uppgifter och system. 


Det krävs även:
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
Goda datakunskaper i MS Office 
Tidigare erfarenheter av att arbeta i IT system 

De är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:
Liknande administrativt arbete i kommunalt bolag eller liknande
Att arbeta i systemet Lime

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök senast 2022-10-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Marknadskommunikatör till Sund Birsta i Sundsvall

Marknadskommunikatör
Läs mer Sep 14
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och kreativ person som är van att leda projekt och navigerar tryggt i den digitala världen? Har du jobbat med att skapa innehåll för webb och sociala medier samt behärskar att arbeta med rörlig bild och text? Då kanske detta är ditt nya jobb!


I rollen som marknadskommunikatör jobbar du i allt större utsträckning via social medier och arbetet innefattar en stor del strategisk tänk med texter, bilder, ljud och film. Vikten av direktkommunikation är avgörande för företagares framtid och Sund Birsta behöver nu förstärkning som kan navigera tryggt i denna digitala världen. 


Sund Birsta står inför en liten ny start, dem byter bland annat profil och logga samt renoverar sina lokaler så att det är i toppskick. Som marknadskommunikatör hos Sund Birsta kommer du in i helt rätt tillfälle för att få vara med på den resan. Din arbetsdag är fylld av kontakter med säljavdelningarna, tekniker och leverantörer av grafiskt material. Du utför till viss del operativt innehåll självständigt men koordinerar även leverantörerna med rätt material för rätt uppgift. Du är ”spindeln” i nätet och agerar som en projektledare för de uppgifter som organisationen har behov av att få lösta. Förvaltning av presentationsmaterial, hemsida, sociala media och broschyrmaterial är ditt ansvar. Inför mässor tar du tillsammans med säljare fram ett lämpligt koncept. Du trivs med att koordinera olika uppgifter genom att kommunicera med-, och driva företagets egen personal till att prestera basdata för det innehåll som skall tas fram.

I denna rekrytering har Sund Birsta valt att samarbeta med Randstad. 
För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se .
  
Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning hos Sund Birsta, med placering i Sundsvall. Sista ansökningsdag: 2022-10-07 

Ansvarsområden
Din Vision är att Sund Birsta’s grafiska material och web-baserade lösningar skall fungera som en viktig och initial säljkanal för de produkter och tjänster som finns och som är under utveckling. Du har en ambition att utveckla Sund Birstas material och plattformar. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stor erfarenhet av både teknik och försäljning. Som marknadskommunikatör kommunicerar du både internt och externt med visuella och verbala medel enligt marknadsplan. Du är delaktig i arbetet med sociala medier och verkar för att företaget ska ha ett gott anseende både hos kunder och anställda. Du är delaktig i allt som har med utseende att göra på företaget både fysiskt och digitalt.


Som marknadskommunikatör kommer du att ha ett arbete som varvas mellan strategiska, operativa och praktiska uppgifter.


Huvudsakliga arbetsuppgifter;
Sköta om sociala medier enligt plan
Vara delaktig vid mässor och se till att allt ser rätt ut och har rätt budskap
Se till att den grafiska profilen är uppdaterad, följs och att befintliga mallar finns tillgängliga
Säkerställa att foton och kontaktuppgifter som publiceras externt och internt är uppdaterade och enligt riktlinjer
Kommunicera utåt via sociala medier, annonser och liknande
Leverera och beställa material från t ex tryckare och tidningar
Vara delaktig i framtagandet av företagets övergripande varumärkes-, marknadsförings- och kommunikationsstrategier för såväl extern som intern kommunikation
Vara delaktig i övergripande marknadsplanering, driva och/eller vara delaktig i utförandet av företagets planerade marknadsaktiviteter 


Kvalifikationer
Då stor del av kommunikationen är med internationella kunder så krävs det mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift, meriterande med andra språk som t.ex. tyska, italienska, franska eller spanska. Vi förutsätter att du är en erfaren användare av program inom Office 365.


Har du eftergymnasial utbildning inom kommunikation/marknad/information ser vi det som meriterande. Detsamma gäller dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring. Vi ser även att du är van att hantera sociala medier.

För att du skall känna dig trygg i rollen som marknadskommunikatör är du van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare vågar du prova och är mån om att arbetet blir gjort enligt plan, samt har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du kommer ha kollegor på kontoret att bolla tankar och idéer med men det är bara du som har rollen som marknadskommunikatör. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
I denna rekrytering har Sund Birsta valt att samarbeta med Randstad. 
För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se .
  
Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning hos Sund Birsta, med placering i Sundsvall. 

Sista ansökningsdag: 2022-10-07

Om företaget
För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas. Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina med huvudkontor placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk.

Ansök nu

Teknisk förvaltare med drift och underhållsansvar till Sundsvall

Fastighetsförvaltare
Läs mer Sep 14
Arbetsbeskrivning
Har du ett intresse för teknik och byggtekniska frågor och trivs i rollen som ledare? Har du dessutom flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning samt underhålls- och ombyggnadsprojekt kan det vara just dig vi söker! Fastighetsaktiebolaget Lilium söker just nu en teknisk förvaltare som kommer att bli en viktig kugge i den fortsatta förvaltningen av koncernens fastighetsbestånd.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Randstad, men du kommer att anställas direkt hos Lilium som tillämpar 6 månaders provanställning. 

Sista ansökningsdag är: 2022-10-06. 
För information: Pernilla Melander, rekryteringsspecialist, pernilla.melander@randstad.se 

Ansvarsområden
Du kommer inneha ett stort ansvar för löpande förvaltning av våra fastigheter i Sundsvallsområdet. Du tar stort eget ansvar för fastigheternas underhållsbehov och förbättringspotential. Daglig underhållsledning av byggnad och tekniska installationer. I egen regi eller via ramavtalsentreprenörer driva underhållsprojekt. Du kommer att utföra lokal/lägenhetsbesiktningar i samband med avflyttning och hantera löpande underhållsfrågor samt planera underhåll proaktivt. Arbetet innefattar byggtekniska frågor, flertalet kontaktytor med b.la, hyresgäster, myndigheter och entreprenörer samt ekonomi. 

I rollen ingår även:
Arbetsledning och planering för fastighetstekniker och teknisk förvaltare
Initiera, utreda och ansvara för upphandlingar för underhållsåtgärder och ombyggnadsprojekt
Stödja fastighetsteknikerna i tekniska frågor
Optimering av ex energi-, vatten- och avfallsförbrukning.
Förhandla avtal med leverantörer.
Energibesiktningar, lokal och lägenhetsbesiktningar.
Ekonomi, budget, fakturahantering 
Agera sakkunnig vid ombyggnad- och underhållsåtgärder så att myndighetskrav uppfylls.


Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har förvaltat fastigheter, och haft en arbetsledande roll och har god vana av datorer och officepaketet samt b-körkort. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Förslagsvis är du högskoleingenjör med byggnadsteknisk inriktning alternativt har du motsvarande kunskaper och erfarenheter. Du har goda kunskaper om bygg –och installationsteknik och kunskap om myndighetskrav gällande fastigheter, det så kallade fastighetsägaransvaret. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektledning och kunskap om entreprenadjuridik. 

Som drift och underhållsansvarig är det viktigt att vara analytisk, pålitlig och ha förmågan att planera sitt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att ett strategiskt arbetssätt, nyfikenhet och god förmåga att samarbeta är egenskaper som behövs för att passa in i rollen. Har du ett intresse av fastigheter, teknik och energioptimering kommer det vara till din fördel. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag är: 2022-10-06. 
För information: Pernilla Melander, rekryteringsspecialist, pernilla.melander@randstad.se 

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Randstad, men du kommer att anställas direkt hos Lilium som tillämpar 6 månaders provanställning

Om företaget
Fastighetsaktiebolaget Lilium är ett familjeägt fastighetsbolag med fastigheter i Sverige och Norge. Företaget äger och förvaltar centralt belägna kontors-, butiks-, industri- och bostadsfastigheter i tillväxtregioner.


Vi erbjuder verksamhetsanpassade arbets- och mötesplatser samt trivsamma hyresbostäder i attraktiva lägen. Hos oss finner du rum för trivsel och tillväxt.

Ansök nu

Butiksmedarbetare för extraarbete till Ahlsell i Sundsvall

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 26
Arbetsbeskrivning
Här finns nu möjlighet för ett  uppdrag för dig som söker ett extrajobb under dagtid. Är du snabblärd, serviceinriktad och intresserad av ett rörligt arbete? Skulle du även beskriva dig som ansvarstagande och lösningsorienterad? Då kan detta vara något för dig. 

Vi söker nu butiksmedarbetare som vill jobba extra i Ahlsells butik i Sundsvall. Här kommer du främsta att fylla på varor i butiken. 

För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du ha möjlighet att arbeta dagtid, butikens öppettider är måndag-fredag, 7-16. Dagar och tider bestäms löpande utifrån behov.  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Dina uppgifter kommer främst handla om att fylla på varor i butiken. Leveranser av varor sker mestadels måndag, onsdag och fredag, därför kommer dinar arbetstider sannolikt att vara under dessa dagar.

Kvalifikationer
Det krävs ingen specifik förkunskap för dessa uppdrag. Upplärning sker på plats. 

Vi önskar att du har:
• Körkort
• God svenska i tal och skrift
 
Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom butik, bygg, VA, VS, industri, klimat, el eller fastighet. 

Eftersom dessa uppdrag avser extra arbete på timmar vid behov krävs det att du har en annan sysselsättning i grunden på minst 50%. t.ex. studier eller annat arbete. Intyg kommer att efterfrågas. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök senast 2022-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Om företaget
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ansök nu

Teknisk förvaltare till Lilium i Sundsvall

Fastighetsförvaltare
Läs mer Sep 9
Arbetsbeskrivning
Har du ett intresse för teknik och byggtekniska frågor samt gillar att arbeta självständigt? Har du dessutom flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning samt underhålls- och ombyggnadsprojekt kan det vara just dig vi söker! Fastighetsaktiebolaget Lilium söker just nu en teknisk förvaltare.  

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Randstad, men du kommer att anställas direkt hos Lilium som tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansvarsområden
Som teknisk förvaltare har du stort ansvar för löpande förvaltning av våra fastigheter i Sundsvallsområdet. Du tar stort eget ansvar för fastigheternas underhållsbehov och förbättringspotential. Vanliga åtaganden är att hålla i ombyggnationer, beställa lägenhetsrenoveringar genom ramavtalsentreprenörer och driva underhållsprojekt. Du kommer att utföra lägenhetsbesiktningar i samband med avflyttning och hantera löpande underhållsfrågor samt planera underhåll proaktivt. Arbetet innefattar byggtekniska frågor, flertalet kontaktytor med b.la, hyresgäster, myndigheter och entreprenörer samt ekonomi. 

Fortsättningsvis innefattar arbetet:
• Energibesiktningar
• Fakturahantering 
• Initiera, utreda och ansvara för upphandlingar för underhållsåtgärder och ombyggnadsprojekt
• Stödja fastighetsteknikerna i tekniska frågor
• Agera sakkunnig vid ombyggnad- och underhållsåtgärder där teknisk förvaltare deltar så att myndighetskrav uppfylls. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har förvaltat fastigheter, har god vana av datorer och officepaketet samt b-körkort. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Förslagsvis är du högskoleingenjör med byggnadsteknisk inriktning alternativt har du motsvarande kunskaper och erfarenheter. Du har goda kunskaper om bygg –och installationsteknik och kunskap om myndighetskrav gällande fastigheter, det så kallade fastighetsägaransvaret. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektledning och kunskap om entreprenadjuridik. 

Som teknisk förvaltare är det viktigt att vara analytisk, pålitlig och ha förmågan att planera sitt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att ett strategiskt arbetssätt, nyfikenhet och god förmåga att samarbeta är egenskaper som behövs för att passa in i rollen. Har du ett intresse av fastigheter, teknik och energioptimering kommer det vara till din fördel. 

Här finns det utvecklingsmöjligheter för dig som på sikt vill ta dig an en ledande roll. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är: 2022-10-03. 
För information: Pernilla Melander, rekryteringsspecialist, pernilla.melander@randstad.se 

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Randstad, men du kommer att anställas direkt hos Lilium som tillämpar 6 månaders provanställning

Om företaget
Fastighetsaktiebolaget Lilium är ett familjeägt fastighetsbolag med fastigheter i Sverige och Norge. Företaget äger och förvaltar centralt belägna kontors-, butiks-, industri- och bostadsfastigheter i tillväxtregioner.


Vi erbjuder verksamhetsanpassade arbets- och mötesplatser samt trivsamma hyresbostäder i attraktiva lägen. Hos oss finner du rum för trivsel och tillväxt.

Ansök nu

Butiksmedarbetare till Ahlsell i Sundsvall

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 21
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara med och ge Ahlsells kunder i Sundsvall bästa tänkbara service och rådgivning i butiken. Är du som person ansvarstagande och lösningsorienterad samt gillar du att ge hög service i samarbete med kunder och kollegor? Vill du dessutom ha roligt på jobbet? Då kan detta uppdrag passa dig. 

Ahlsells kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Med deras kunskap gör de det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där deras värdeord enkelhet, ansvar och öppenhet genomsyrar deras verksamhet. Ahlsell har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass. 

Uppdragets omfattning är heltid med start snarast enligt överenskommelse. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00. 

Välkommen med din ansökan. 
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Med Ahlsells enorma sortiment får du chans att arbeta med kunniga kollegor inom fler segment och roller. Tillsammans löser ni dagliga utmaningar där uppgiften är att göra kundernas vardag enklare. 

Du kommer att arbeta med alla uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ samt vill vara med på deras resa att utveckla butiken mot nya framgångar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat kassaarbete, varuhantering samt också en stor del service mot olika proffskunder verksamma inom Bygg, VA, VS, Industri, Klimat, El och Fastighet. 

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll söker vi dig som är öppen, ansvarfull och lösningsorienterad. För att ge kunderna bra service är det viktigt att du gillar att samarbeta. 

Det krävs även:
Gymnasieutbildning
God svenska i tal och skrift
God datavana 


Vi ser gärna att du har kunskap/bakgrund inom industriverktyg. Har du även erfarenhet av svetsning så är det ett klart plus. 

Din bakgrund kan variera, det är meriterande är om du är allmänt tekniskt kunnig och/eller har erfarenhet av en liknande roll t.ex. inom service och kassa. 

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Engagemang, nyfikenhet och intresse är exempel på egenskaper som uppskattas hos Ahlsell. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök senast 2022-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ansök nu

Extraarbete kommande uppdrag i Sundsvall

Diversearbetare
Läs mer Sep 21
Arbetsbeskrivning
Här finns nu möjlighet för ett intressant uppdrag för dig som exempelvis studerar och söker ett extrajobb under dagtid. Är du snabblärd, serviceinriktad och intresserad av ett rörligt arbete? Skulle du även beskriva dig som ansvarstagande och lösningsorienterad? Då kan detta vara något för dig. 


Vi söker nu konsulter till olika kunduppdrag för extra arbete inom olika branscher som t.ex. butik, bygg, industri, klimat, El och Fastighet. Arbetsuppgifterna kan exempelvis handla om att fylla på varor i butik, förråd, städa eller att bära material och produkter. 


Arbetstiderna kommer huvudsakligen att vara måndag-fredag, dagtid. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Beroende på uppdrag kan ditt arbete handla om att arbeta i butik, på lager eller på en byggarbetsplats vid renovering eller nyproduktion. 


Arbetsuppgifter:
Påfyllnad av varor i butik eller förråd/lager
Städning efter t.ex. renovering 
Riva material/ta bort gammal utrustning
Inventering 

Kvalifikationer
Det krävs ingen specifik förkunskap för dessa uppdrag. Upplärning sker på plats. 


Vi önskar att du har:
Körkort
God svenska i tal och skrift

 
Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom butik, bygg, VA, VS, industri, klimat, el eller fastighet. 

Eftersom dessa uppdrag avser extra arbete på timmar vid behov krävs det att du har en annan sysselsättning i grunden på minst 50%. t.ex. studier eller annat arbete. Intyg kommer att efterfrågas. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
 Ansök senast 2022-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

HR-administratör till myndighet i Sundsvall

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Söker du som HR-assistent efter nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Vi erbjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö. Randstad söker nu för kunds räkning en duktig HR- administratör  till en attraktiv myndighet i Sundsvall. 


Du kommer att sitta i myndighetens lokaler i centrala Sundsvall tillsammans med dina kollegor. Här ges du möjlighet att få ovärderlig erfarenhet från en spännande verksamhet i en unik miljö där ditt jobb som HR-administratör värderas och prioriteras högt i organisationen. Ta chansen och skicka in din ansökan direkt!

Heltid, kontorstider måndag-fredag. Start enligt överenskommelse så snart som möjligt och 6 månader med god möjlighet till förlängning. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Vi erbjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö med många kontaktytor där ingen dag är den andra lik. I myndigheten värderar man en kvalitetsmedveten process där det finns tydliga riktlinjer och underlag för att göra ett utförligt jobb. Du får arbeta med en engagerad grupp med rekryterare och hr-administratörer där ni arbetar teamorienterat och stöttar varandra. Du en bra introduktion där du får en nära mentor i rekryteringsteamet och möjlighet att hjälpa till med olika delar i processen. Introduktionen kommer att anpassas efter din kunskapsnivå, erfarenhet samt ditt egna driv och engagemang! 
 
Du kommer att få möjlighet att självständigt arbeta med olika delar inom HR-administration där din kunskap och erfarenhet kommer till stor nytta. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: 
Stötta övriga rekryterare i gruppen
Boka intervjuer
Genomföra telefonintervjuer
Referenstagning
Skriva beslut
Administrera tester
Övrig administration på myndigheten


Kvalifikationer
För rollen som HR-administratör söker vi dig som; 
1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom HR
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning 
Har goda färdigheter i officepaketet
Du behärskar mycket god svenska och gärna även engelska i såväl tal som skrift

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. för att lyckas i den här rollen har du ett personligt engagemang, är självgående med en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Samtidigt har du lätt för att samarbeta i team, är relationsskapande och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare ser vi att du är fokuserad, har hög integritet och är stresstålig samt håller deadlines med förmågan att kunna prioritera och leverera hög kvalitet i ditt arbete. 
 
Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök senast 2022-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen att ansöka på www.randstad.se.


För information: Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Maskiningenjör till Sund Birsta i Sundsvall

Civilingenjör, maskin
Läs mer Aug 15
Arbetsbeskrivning
Sund Birsta utvecklas och vi söker nu en maskiningenjör till vårt huvudkontor i Sundsvall.
Om du:
Motiveras av kundanpassad konstruktion i en internationell miljö.
Trivs med problemlösning och nya tekniska utmaningar.
Tycker om att utvecklas och att få bidra till utveckling.
Vill vara en del av ett framgångsrikt globalt företag med korta beslutsvägar.

är det kanske just dig vi letar efter.

Ända sedan de första Sund Birsta maskinerna togs i bruk under 1950-talet har vi arbetat med att förbättra vår teknologi för att kunna möta de ständigt ökande kraven från våra kunder. Detta har resulterat i en rad tekniska innovationer som satt standarden för prestanda, hållbarhet, energieffektivitet och säkerhet för hanteringsutrustning inom valsverksindustrin. Idag anses vi därför vara den ledande leverantören på marknaden.

Vårt huvudkontor har ända sedan starten funnits i Sundsvall och här sker fortfarande utveckling av vår kärnteknologi. Det är också här de mest komplexa delarna av vår utrustning monteras och testas för att säkerställa den höga kvalité och prestanda som våra kunder förväntar sig. Om det här passar in på vad du söker och motiveras av ser vi fram emot din ansökan.

Ansvarsområden
Som maskiningenjör kommer du främst att arbeta med konstruktion, tekniska beräkningar och
ritningsframtagning utifrån kundens behov. Arbetet kan innefatta befintliga produkter eller innovation och utveckling av framtidens produkter.

Som maskiningenjör kommer du också att bidra med teknisk expertis till företagets övriga
avdelningar och att aktivt vara en del vid montage, verkstadsprovkörning och kundbesök.

Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stor erfarenhet och därför är det viktigt
att även du trivs när du får bidra till gruppen.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som maskiningenjör ser vi att du
Är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot maskinteknik eller teknisk design, alternativt har lång yrkeserfarenhet som av Sund Birsta bedömer likvärdig.
Har vana av att jobba med CAD program.
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då stor del av kommunikationen sker med internationella kunder.
Är ansvarstagande och noggrann.
Trivs med att både jobba självständigt och att bidra i en grupp.
Motiveras i en omväxlande miljö där problemlösning är en viktig del och där du bidrar med nya lösningar och arbetssätt.

Vi vill fortsätta utvecklas och ser gärna att du tillför kompetens inom något eller några områden som: industridesign, industrilaser, industrirobot, IoT och UX.

Är du en person som tycker att egen utveckling är viktigt finns flera möjligheter till andra roller i framtiden. Bland annat produktägare, produktledare, systemspecialist.

Ansökan
I denna rekrytering har Sund Birsta valt att samarbeta med Randstad. 
För mer information eller frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se .
Har du tjänstespecifika frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Holgersson,
martin.holgersson@sundbirsta.com

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning hos Sund Birsta, med placering i Sundsvall. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om företaget
För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas. Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina med huvudkontor placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk.
Läs mer på:  www.danieli.com och www.sundbirsta.com

Ansök nu

Supporttekniker 2nd line i Sundsvall

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 14
Arbetsbeskrivning
I detta uppdrag kommer du att nå framgångar om du genuint går igång på att lösa andra människors tekniska problem. Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse och analytisk förmåga. Är du dessutom självgående med hög servicekänsla. Då kan det vara dig vi söker.

Här kommer du att ingå i vår kunds team för 2nd line support som tillsammans arbetar med teknisk support till vår kunds bredbandskunder. 

Uppdraget startar snarast enligt överenskommelse och pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är dagtid mån-fre, omfattning 100%. Viss möjlighet till distansarbete finns efter introduktion och när man är självgående i sitt arbete.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Teamet på kontoret i Sundsvall består idag av 3 medarbetare som arbetar med teknisk support till bredbandskunder som finns i de sex kommuner vår kund är verksamma i.

Arbetet består i huvudsak av att lösa och slutföra ärenden i beställarens ärendehanteringssystem som 1st line inte kunna lösa vid en första kontakt med kund. Ärenden kan till exempel bestå av att genomföra en teknisk felsökning med kund på distans via telefon, aktivering av tjänster, ge tekniskt stöd till tekniker på plats hos kund.

Kvalifikationer
Det krävs att du har:
IT kompetens på minst gymnasienivå med inriktning mot nätverk/kommunikation eller motsvarande teknisk kompetens inom nätverk
Minst två års arbetslivserfarenhet av kundkontakter och/eller support
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är en självgående person med stor analytisk förmåga samt god förmåga att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har ett starkt eget driv, är serviceinriktad samt agerar professionellt med kunden i fokus. Du har även ett intresse och engagemang för utveckling och teknik. Utöver detta är du en positiv lagspelare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista dag för ansökan är 2022-09-23. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Konsultchef Ingela Gulliksson, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

HR-administratör i Sundsvall

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Aug 29
Arbetsbeskrivning
Söker du som HR-administratör efter nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Vi erbjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö. Randstad söker nu för kunds räkning en duktig HR-administratör till en attraktiv myndighet i Sundsvall. 


Du kommer att sitta i myndighetens lokaler i centrala Sundsvall tillsammans med dina kollegor. Här ges du möjlighet att få ovärderlig erfarenhet från en spännande verksamhet i en unik miljö där ditt jobb som HR-administratör värderas och prioriteras högt i organisationen. Ta chansen och skicka in din ansökan direkt!

Heltid, kontorstider måndag-fredag. Start enligt överenskommelse så snart som möjligt och 6 månader med god möjlighet till förlängning. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Vi erbjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö med många kontaktytor där ingen dag är den andra lik. I myndigheten värderar man en kvalitetsmedveten process där det finns tydliga riktlinjer och underlag för att göra ett utförligt jobb. Du får arbeta med en engagerad grupp med rekryterare och hr-administratörer där ni arbetar teamorienterat och stöttar varandra. Du en bra introduktion där du får en nära mentor i rekryteringsteamet och möjlighet att hjälpa till med olika delar i processen. Introduktionen kommer att anpassas efter din kunskapsnivå, erfarenhet samt ditt egna driv och engagemang! 
 
Du kommer att få möjlighet att självständigt arbeta med olika delar inom hr-administration där din kunskap och erfarenhet kommer till stor nytta. i dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: 
Stötta övriga rekryterare i gruppen
Boka intervjuer
Genomföra telefonintervjuer
Referenstagning
Skriva beslut
Administrera tester
Övrig administration på myndigheten


Kvalifikationer
För rollen som HR-administratör söker vi dig som; 
Cirka 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete 
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning 
Har goda färdigheter i officepaketet
Du behärskar mycket god svenska och gärna även engelska i såväl tal som skrift. 

 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. för att lyckas i den här rollen har du ett personligt engagemang, är självgående med en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Samtidigt har du lätt för att samarbeta i team, är relationsskapande och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare ser vi att du är fokuserad, har hög integritet och är stresstålig samt håller deadlines med förmågan att kunna prioritera och leverera hög kvalitet i ditt arbete. 
 
Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök senast 2022-09-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen att ansöka på www.randstad.se.


För information: Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör i Sundsvall

Administrativ assistent
Läs mer Aug 29
Arbetsbeskrivning
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete? Randstad söker nu för konsultuppdrag en administratör till en attraktiv myndighet i Sundsvall. 


Du kommer att sitta i myndighetens lokaler i centrala Sundsvall tillsammans med dina kollegor. Du får möjlighet att få ovärderlig erfarenhet från en spännande verksamhet i en unik miljö där ditt jobb som administratör värderas och prioriteras högt i organisationen. Ta chansen och skicka in din ansökan direkt! 
 
Heltid, kontorstider med möjlighet till flex. Start enligt överenskommelse så snart som möjligt och 6 månader med chans till förlängning. 

Ansvarsområden
Vi erbjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö med många kontaktytor där ingen dag är den andra lik. I myndigheten värderar man en kvalitetsmedveten process där det finns tydliga riktlinjer och underlag för att göra ett utförligt jobb. Du får en bra introduktion där du får en nära mentor och möjlighet att hjälpa till med olika delar i processen. Introduktionen kommer att anpassas efter din kunskapsnivå, erfarenhet samt ditt egna driv och engagemang! 
 
I arbetet ingår administrativa uppgifter kring hanteringen av ärenden, såsom registrering i myndighetens diarium samt expediering av beslut och andra handlingar.

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
 
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Goda kunskaper i ms office eller likvärdigt
Minst tre (1) års arbetslivserfarenhet som administratör eller assistent
Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i den här rollen har du ett personligt engagemang, är självgående med en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Samtidigt har du lätt för att samarbeta i team, är relationsskapande och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare ser vi att du är fokuserad, har hög integritet och är stresstålig samt håller deadlines med förmågan att kunna prioritera och leverera hög kvalitet i ditt arbete. 
 
Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök senast 2022-09-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen att ansöka på www.randstad.se.

För information: Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

HR-partner i Sundsvall

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Aug 19
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill ha ett meriterande konsultuppdrag som HR-partner i en stor och trivsam organisation med många trevliga kollegor inom HR. 

Detta är ett uppdrag för dig som trivs med att arbeta konsultativt och brett som generalist, och som får energi av att arbeta i team tillsammans med andra. Här får du många kontaktytor och samarbetar tätt med första- och andra linjens chefer, HR-organisationen samt andra funktioner internt och externt.

Uppdragets omfattning är heltid mån-fre, dagtid, arbetet utförs både på plats i vår kunds lokaler i centrala Sundsvall samt på distans. Start snarast enligt överenskommelse t.o.m. 2022-12-31. Det finns goda möjligheter till förlängning efter denna period.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som HR-partner ger du självständigt stöd till chefer inom samtliga HR-processer (undantaget rekrytering). 

Utöver dagligt löpande uppgifter se och identifiera olika områden som behöver hanteras. Det kan exempelvis handla om olika avdelningars behov av att förbättra arbetsmiljöarbetet höga sjuktal, långa sjukskrivningar eller sämre resultat på medarbetarenkäten med mera.

I din roll som HR-partner strukturerar du själv ditt arbete och driver frågor i samråd med chef och aktuell avdelning. Du arbetar konsultativt utifrån aktuell verksamhetsplan och stödjer chefer i att nå uppställda mål utifrån gällande strategi. Du rapporterar till HR-chef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom flera av nedan områden:
Arbetsmiljöarbete och rehabiliteringsprocess 
Arbetsrätt, lagar och avtal
Misskötsamhet, t.ex. varning, uppsägning personliga skäl, avsked m.m. 
Överläggningar och förhandling med fack 
Övertalighet, omplacering och arbetsbristprocesser 
Löneöversyn
Kränkande särbehandling  
Samverkan (FSG, LSG, MBL) 
Tidigare erfarenhet av att självständigt ge arbetsrättsligt stöd 
Tidigare arbetat konsultativt och proaktivtDu behöver även:
Akademisk examen inom personalområdet eller annan utbildning i kombination med aktuell yrkeserfarenhet inom HR som bedöms likvärdigt 
Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Goda kunskaper i MS OfficeDet är meriterande om du har:
Fördjupad erfarenhet inom exempelvis arbetsmiljö eller arbetsrätt
Erfarenhet av HR-arbete inom offentlig sektor 
Arbetat i systemen Heroma, Adato och Lisa

Som person är du trygg och stabil med ett gott omdöme där du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information, visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du samarbetar mycket väl med andra människor och har förmåga att förhålla dig till situationer på ett lyhört och professionellt sätt. 

För att lyckas i rollen behöver du även vara en strukturerad person som planerar, organiserar och prioriterar uppgifter på ett effektivt sätt. Du är ansvarstagande och självgående där du driver dig själv i ditt arbete. I ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
1 års liknande arbetslivserfarenhet.

Ansökan
Välkommen att ansöka på www.randstad.se, senast 2022-09-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

VD-assistent

VD-sekreterare
Läs mer Aug 24
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en VD-assistent till vår kund i centrala Sundsvall. Som VD-assistent bistår du i det dagliga
arbetet i bolagens stödfunktion.

Uppdraget startar snarast enligt överenskommelse och pågår i 12 månader med möjlighet till
anställning hos vår kund efter uppdragstiden. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har
samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som
friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du
även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många
kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser
vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder
varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som VD-assistent kommer du att:
Vara administrativt stöd till VD och ledningsgrupp
Förbereda möten med presentationsmaterial och rapporter till VD
Boka och planera konferenser och möten
Hantera mötesbokningar såväl internt som externt samt boka resor för VD
Bevaka beslut och initiera åtgärder till följd av dessa
Ansvara för bolagsformalia såsom kontakter med Bolagsverket
Driva bolagens arbete kring den interna kontrollen
Säkerställa komplett styrelsematerial och göra styrelseutskick
Boka och planera styrelsemöten och utforma PowerPoint-presentationer till dessa
Upprätta agendor till lednings- och samverkansmöten samt skriva protokoll från dessa
Arkivera och diarieföra VD:s korrespondens
Ha kontroll på, och säkerställa VD:s mejl, telefonsamtal, kalender, bokningar och liknande
Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Du har:
Akademisk examen som civilekonom, kommunikatör eller liknande. Alternativt erfarenhet som VD-
assistent eller liknande roll.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Goda kunskaper i MS office och är en van it-systemanvändare.

Som person är du självgående och har stor initiativförmåga. Du har god framförhållning och förmåga
att planera samt förbereda aktuella händelser, underlag och dokument. Du är kommunikativ och kan
bygga goda relationer. För att klara uppdraget har du hög integritet, är strukturerad, organiserad och
noggrann.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och
eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt
innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt men absolut senast 2022-09-03.

För information: Ingela Gulliksson, konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Säljare Audi till Berners i Sundsvall

Bilförsäljare
Läs mer Aug 1
Arbetsbeskrivning
Är du en driven säljare med förmåga att bygga långsiktiga relationer? Är bilar ditt stora intresse? Har du några års erfarenhet från försäljning? Om du svarat ja på frågorna ovan så kan du vara nästa säljare till Audi!  Vilken form av försäljning du arbetat med tidigare i karriären är av mindre vikt, det viktigast är vad du vill med din framtid.  Är du driven och målmedveten så hjälper vi dig att skapa en karriär och lyckas inom försäljning. 

Som bilförsäljare till Audi får du möjligheten att arbeta med ett världsledande varumärke med teknik i framkant på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter! Du kommer arbeta enligt Berners försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär och din viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer med företagets kunder. Här ses ett bilköp som starten på en livslång relation där kunden ska se en självklarhet i att Berners är deras partner att vända sig till vid nästa service, nästa bilköp och allt där emellan. Arbetet innebär kundbearbetning både via telefon, e-post och fysiska möten. Som säljare för Audi kommer du arbeta mycket individuellt men även nära dina kollegor. 
 
Arbetstiderna är förlagda dagtid, som längst till 18:00 och var tredje lördag. Arbetet är provisionsbaserat med en grundlön. 


Intervjuer kommer påbörjas efter sista ansökningsdag som är 29 augusti. 
observera att ansökningstiden är lite längre än vanligt pga semestertider.

Ansvarsområden
Du kommer att ha ansvar för hela säljcykeln från prospektering till leverans och uppföljning för främst nya men även begagnade Audi bilar både till konsument och till företag. 
 
 Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: 
uppsökande av nya kunder
kundvård av befintliga
offert- och orderhantering
leveransskötsel
demonstrering av bilar
hantering av provkörningar
hantering av inbyten 
prissättning i samråd med försäljningschef 


Kvalifikationer
 Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, B-körkort och god data- och systemvana samt goda kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska både i tal som skrift. Troligtvis har du tidigare några års erfarenhet från säljyrket med fördel av uppsökande försäljning. 
 
Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. Du är förtroendeingivande och har god förmåga att sköta om samt bearbeta, nya såväl som befintliga kundrelationer. Som person är du utåtriktad, framåt och social. Du har ett starkt driv och jobbar för att uppnå företagets och dina individuellt satta mål. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar. Du är engagerad och du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. 
 
Då det finns utvecklingsmöjligheter i företaget och koncernen ser vi gärna att du hela tiden har viljan att bli bättre och vågar ta för dig. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-08-29.
 
För information: Pernilla Melander, rekryteringskonsult, pernilla.melander@randstad.se 

Om företaget
 Berners som bolag grundades 1925 och är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län. AB Berner & Co är moderbolaget i koncernen.
 
Vår vision är att genom engagemang, respekt och ansvar bli det absolut mest attraktiva företaget för både medarbetare och kunder. Team 1 för alla. Att genom nytänkande och glädje skapa framtiden tillsammans.

Ansök nu

HR-partner till Bravida i Sundsvall

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 5
Arbetsbeskrivning
Brinner du för att få människor att växa, har ett stort intresse för HR frågor och är ute efter din nästa utmaning? Då tror vi rollen som HR-partner kan vara något för dig. Till regionerna i Södra Norrland och Malmfälten söker vi nu en nyckelspelare inom HR som vill bidra i arbetet med att utveckla Bravidas verksamheter och driva tillväxt. Hos Bravida får du chansen att växa tillsammans med engagerade, lösningsfokuserade och kompetenta kollegor. 

För  Bravida är HR-frågorna prioriterade. Som HR-partner får du möjlighet att arbeta med frihet under ansvar och därmed låta ditt driv och din passion för HR möjliggöra utvecklingen av våra verksamheter utifrån vår övergripande affärsplan. Du är en del av ledningsgruppen och utgör ett viktigt stöd till regionens chefer inom hela HR-området, men särskilt inom rekrytering och kompetensförsörjning som är en viktig del i utvecklingsresan. Vid sidan av ditt ansvar som HR-partner kommer du aktivt bidra i divisions- och koncerngemensamma projekt.


Intervjuer kommer påbörjas efter att annonsen har stängt, observera lång ansökningstid, sista ansökningsdag är 22 augusti. 

Ansvarsområden
Arbetet innebär arbetsdagar med stor variation och ditt ansvar och dina uppgifter omfattar bl a:
Chefsstöd
Ledarskapsutveckling
Rekrytering, kompetensutveckling och tillväxt
Arbetsrätts- och kollektivavtalsfrågor
Utbildning
HR-administration
Utvecklingsprojekt
Rehabilitering

Du rapporterar till HR-chef division Nord och är placerad vid  kontoret i Sundsvall.

Bravida erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Du ansvarar för din egen utveckling och med stöd av din chef gör vi det möjligt tillsammans. Vårt gemensamma arbetssätt i HR-teamet kännetecknas av gott samarbete, stort eget ansvar och ett prestigelöst förhållningssätt. Vårt team består idag av fyra HR-partners och en HR-chef. Alla tillhör Division Nord som sträcker sig från vackra Gotland till fjällvärlden i Kiruna. Vi är ansvariga för olika delar av divisionen med egna regioner och är placerade därefter.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du en personalvetarexamen eller motsvarande utbildning samt minst 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete från en större verksamhet med både kollektivanställda och tjänstemän. Kollektivavtalsfrågor liksom arbetsrättsliga uppgifter har tillhört din vardag. Det är även meriterande om du har arbetat med och har ett gediget intresse för rekrytering och kompetensförsörjning. Dessutom är dina data- samt digitala kunskaper goda och du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten kräver B-körkort.

Du är en trygg och förtroendeskapande person som prestigelöst hanterar uppgifter av både liten och stor karaktär. Du är ansvarstagande och självgående och tycker om att ta egna beslut. För att trivas i rollen är det viktigt att du uppskattar när det händer mycket och är flexibel samt har förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och utmaningar. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra ett antal tester som ett steg i rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer påbörjas efter annonsen har stängt, observera lång ansökningstid, sista ansökningsdag är 22 augusti. 
 
 I den här rekryteringsprocessen har Bravida valt att samarbeta med Randstad. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se.
 
 Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I år firar Bravida stolt sitt 100-årsjubileum och ser nu fram emot att utvecklas i minst hundra år till. Om du vill, kan du bli en del av den spännande framtidsresan!

Ansök nu

Rådgivare till Nyföretagarcentrum i Sundsvall Timrå

Företagsrådgivare
Läs mer Aug 18
Arbetsbeskrivning
Nu söker NyföretagarCentrum i Sundsvall/Timrå en engagerad rådgivare. NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eller nyligen har startat företag och är ofta den första kontakten den nya företagaren behöver inför företagsstarten. NyföretagarCentrums rådgivare är erfarna företagare som kan ge råd, bedöma en affärsidé, affärsplan, budget och allt annat som ska vara på plats inför en företagsstart.

Hos NyföretagarCentrum kommer du som rådgivare att vägleda nya entreprenörer bland alla kluriga frågeställningar som de kan tänkas ha när de går i ”starta-eget” tankar. När de har varit på rådgivning hos dig kommer de att vara väl förberedda för livet som egenföretagare.

Som rådgivare träffar du dina klienter konfidentiellt i möteslokal i Sundsvall eller Timrå alt. i digitalt möte om det passar bättre för klienten. 

Ansvarsområden
Genom ett entreprenöriellt förhållningssätt, förståelse för ekonomiska frågor och intresse av andras utveckling kommer du att guida och ge råd till nya blivande företagare i Sundsvall och Timrå. I ditt uppdrag ingår också att representera NyföretagarCentrum vid bla seminarier och starta-eget-utbildningar. 

Uppdragets omfattning varierar över tid och därför kan vi ej på förhand lova ett visst antal konsulttimmar. Du rapporterar till styrelsen. 

Kvalifikationer
Vi söker nu dig som driver eget företag och brinner för nyföretagande. Du har dessutom tid över för att vid sidan av ditt eget företagande, på konsultbasis, jobba som rådgivare åt blivande företagare hos NyföretagarCentrum i Sundsvall/Timrå. Uppdraget kräver att du har företagandet som huvudsyssla och att du är godkänd för F-skatt. 

Du är nyfiken på och brinner för frågor som digitalisering, nya affärsmodeller och sociala medier.

Du bör bo och verka i Sundsvallsregionen. Har du dessutom ett stort lokalt nätverk ser vi det som meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar NyföretagarCentrum med Randstad. 
Ansök senast 22 augusti Obs! lång ansökningstid. Urval kan komma att göras löpande efter v.29 och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökning så tveka inte.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta styrelseordförande Lars Sörling 070-306 44 41, lars.sorling@bjornlunden.se eller rekryteringskonsult Pernilla Melander pernilla.melander@randstad.se

Om företaget
NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Vårt uppdrag är att stimulera till ökat nyföretagande. Genom NyföretagarCentrums stödinsatser med information/rådgivning och mentorskap skapas fler hållbara nya företag med högre överlevnad och högre lönsamhet - insatser som har betydelse för sysselsättning, jämställdhet, integration och ekonomisk tillväxt.

Verksamheten är rikstäckande och finns i 230 av landets 290 kommuner.
Under 2021 fick 15 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning vilket genererade 8 000 nya företag. Vilket är 10% av alla företag som startade i Sverige 2021.

Vi har nöjdkundindex på 90 procent. Efter tre år är 84 procent av företagen fortfarande  aktiva (cirka 68 procent för alla företag); en procent har gått i konkurs. Varje år genererar företag startade med hjälp av oss drygt fyra miljarder kronor i nya skatteintäkter. Sedan 1985 har vi medverkat till över 254 000 nya företag. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. 

Bakom NyföretagarCentrum står NyföretagarCentrum Sverige (Stiftelsen Svenska Jobs and Society.) Organisationen är politiskt obunden och grundläggande är demokratiska idéer, jämställdhet, mångfald och hållbarhet.

Ansök nu

Rådgivare till Nyföretagarcentrum i Sundsvall Timrå

Företagsrådgivare
Läs mer Jun 22
Arbetsbeskrivning
Nu söker NyföretagarCentrum i Sundsvall/Timrå en engagerad rådgivare. NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eller nyligen har startat företag och är ofta den första kontakten den nya företagaren behöver inför företagsstarten. NyföretagarCentrums rådgivare är erfarna företagare som kan ge råd, bedöma en affärsidé, affärsplan, budget och allt annat som ska vara på plats inför en företagsstart.

Hos NyföretagarCentrum kommer du som rådgivare att vägleda nya entreprenörer bland alla kluriga frågeställningar som de kan tänkas ha när de går i ”starta-eget” tankar. När de har varit på rådgivning hos dig kommer de att vara väl förberedda för livet som egenföretagare.

Som rådgivare träffar du dina klienter konfidentiellt i möteslokal i Sundsvall eller Timrå alt. i digitalt möte om det passar bättre för klienten. 

Ansvarsområden
Genom ett entreprenöriellt förhållningssätt, förståelse för ekonomiska frågor och intresse av andras utveckling kommer du att guida och ge råd till nya blivande företagare i Sundsvall och Timrå. I ditt uppdrag ingår också att representera NyföretagarCentrum vid bla seminarier och starta-eget-utbildningar. 

Uppdragets omfattning varierar över tid och därför kan vi ej på förhand lova ett visst antal konsulttimmar. Du rapporterar till styrelsen. 

Kvalifikationer
Vi söker nu dig som driver eget företag och brinner för nyföretagande. Du har dessutom tid över för att vid sidan av ditt eget företagande, på konsultbasis, jobba som rådgivare åt blivande företagare hos NyföretagarCentrum i Sundsvall/Timrå. Uppdraget kräver att du har företagandet som huvudsyssla och att du är godkänd för F-skatt. 

Du är nyfiken på och brinner för frågor som digitalisering, nya affärsmodeller och sociala medier.

Du bör bo och verka i Sundsvallsregionen. Har du dessutom ett stort lokalt nätverk ser vi det som meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar NyföretagarCentrum med Randstad. 
Ansök senast 22 augusti Obs! lång ansökningstid. Urval kan komma att göras löpande efter v.29 och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökning så tveka inte.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta styrelseordförande Lars Sörling 070-306 44 41, lars.sorling@bjornlunden.se eller rekryteringskonsult Pernilla Melander pernilla.melander@randstad.se

Om företaget
NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Vårt uppdrag är att stimulera till ökat nyföretagande. Genom NyföretagarCentrums stödinsatser med information/rådgivning och mentorskap skapas fler hållbara nya företag med högre överlevnad och högre lönsamhet - insatser som har betydelse för sysselsättning, jämställdhet, integration och ekonomisk tillväxt.

Verksamheten är rikstäckande och finns i 230 av landets 290 kommuner.
Under 2021 fick 15 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning vilket genererade 8 000 nya företag. Vilket är 10% av alla företag som startade i Sverige 2021.

Vi har nöjdkundindex på 90 procent. Efter tre år är 84 procent av företagen fortfarande  aktiva (cirka 68 procent för alla företag); en procent har gått i konkurs. Varje år genererar företag startade med hjälp av oss drygt fyra miljarder kronor i nya skatteintäkter. Sedan 1985 har vi medverkat till över 254 000 nya företag. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. 

Bakom NyföretagarCentrum står NyföretagarCentrum Sverige (Stiftelsen Svenska Jobs and Society.) Organisationen är politiskt obunden och grundläggande är demokratiska idéer, jämställdhet, mångfald och hållbarhet.

Ansök nu

Projektledare till Fastighetsaktiebolaget Lilium i Sundsvall

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jun 29
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta brett med projektledning inom bygg- och fastighetsbranschen. Du som vågar tänka kreativt och gärna tar stort eget ansvar. Är du social, kommunikativ och engagerad i det du åtar dig? Då tror vi att denna roll kan vara något för dig. Just nu söker vi en projektledare till fastighetsaktiebolaget Lilium. 


Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Randstad, men du kommer att anställas direkt hos Lilium som tillämpar 6 månaders provanställning. 


Ansökan är öppen till den 26 juli 2022, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag. 

Ansvarsområden
I rollen som projektledare har du en nyckelroll i projekten där du är delaktig från start till mål med planering, projektering, genomförande och till sist överlämning drift och underhållsorganisationen.


Som projektledare är du kontaktperson gentemot entreprenörs och beställarrepresentanter under tiden för entreprenaden. Detta innebär att företräda beställaren genom att stödja, följa upp och rapportera entreprenadens framdrift till beställare avseende: tidplaner, kostnader, kvalitets-, säkerhets-, arbetsmiljö- och miljöfrågor. Du leder produktionsfasens alla skeden, upphandlar entreprenörer, ansvarar för: byggmöten, ekonomimöten och samordningsmöten med entreprenörer samt hyresgäst.

Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst har god erfarenhet inom projektledning och branscherfarenhet, du kanske är projektledare eller arbetsledare idag. För att lyckas i tjänsten behöver du ha god datorvana, förmåga att skapa struktur digitalt samt vara kommunikativ. Du behöver också behärska det svenska språket väl i både tal och skrift samt ha B-körkort. Förslagsvis är du högskoleingenjör med byggnadsteknisk inriktning alternativt har du motsvarande kunskaper och erfarenheter. Du har goda kunskaper om fastigheter samt att driva och ansvara för egna projekt.


Som person är du självgående, kommunikativ och bra på att ta ansvar för dina uppgifter. Som framgångsrik projektledare är det även viktigt att kunna lyfta blicken för att se helheten och förmåga att skapa konstruktiva lösningar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-07-26, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag. 


För information: Pernilla Melander, rekryteringsspecialist, pernilla.melander@randstad.se

Om företaget
Fastighetsaktiebolaget Lilium är ett familjeägt fastighetsbolag med fastigheter i Sverige och Norge. Företaget äger och förvaltar centralt belägna kontors-, butiks-, industri- och bostadsfastigheter i tillväxtregioner.

Vi erbjuder verksamhetsanpassade arbets- och mötesplatser samt trivsamma hyresbostäder i attraktiva lägen. Hos oss finner du rum för trivsel och tillväxt. Välkommen.

Ansök nu

Hyresadministratör till Förvaltnings AB Castor i Sundsvall

Servicehandläggare
Läs mer Jun 20
Arbetsbeskrivning
Är du en lösningsfokuserad, strukturerad, glad och serviceinriktad person som gillar att ha varierade arbetsuppgifter? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker till detta långa konsultuppdrag som hyresadministratör. 


Som hyresadministratör hos Förvaltnings AB Castor är du en stödfunktion till ekonomiavdelningen. Rollen är bred och innebär allt från klassiskt hyresadministrativt arbete till arbetsuppgifter inom ekonomiområdet i form av hantering av leverantörs- och kundfakturor samt löpande avstämningar.  
Här får du ett utvecklande uppdrag på en trivsam arbetsplats med en varm, välkomnade atmosfär och dessutom väldigt trevliga kollegor. 
 
Uppdragets omfattning är 100%,  med start 15 augusti, eller enligt överenskommelse t.o.m. 31 maj 2023. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00. 

Välkommen med din ansökan! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som hyresadministratör planerar och strukturerar du själv ditt arbete och har ett nära samarbete med kollegorna inom din avdelning. Rollen innebär att du ansvarar för hyresadministrativa arbetsuppgifter kopplat till de uppdrag vi har i de bostadsrättsföreningar vi förvaltar. Du kommer ha mycket kontakt med bostadsrättshavare och hyresgäster, samt ge support till dina kollegor inom organisationen. 


Utöver detta utför du nedan arbetsuppgifter: 
Godkänner och hanterar överlåtelseavtal vid försäljning av bostadsrätt 
Aviserar årsavgifter, hyror och övriga kundfakturor samt kravrutiner för dessa 
Hanterar kölistor för parkerings- och garageplatser 
Svarar på inkommande samtal enligt rullande schema i gruppen 
Tar emot felanmälningar från boende samt nyckelutlämning till entreprenörer 
Enklare supportärenden för kunder i våra ekonomisystem 
Sköter löpande redovisning 
Kontering och betalning av leverantörsfakturor 
Månadsavstämningar av bankkonton enligt fastställd rutin 


Kvalifikationer
För att lyckas i detta uppdrag behöver du ha kunskap och erfarenhet inom området ekonomi. Som person tar du stort eget ansvar i ditt arbete och är lösningsfokuserad. Du har kundfokus och hög känsla för service. Du är en glad och positiv lagspelare som sprider bra energi samt värdesätter god gemenskap. 
  
Utöver detta behöver du: 
Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi 
God svenska och engelska i både tal och skrift. 
Kunskaper i Excel samt goda systemkunskaper 
B-körkort 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 
 
Det är meriterande om du har jobbat som ekonom eller hyresadministratör. 
Meriterande är även erfarenhet av ekonomisystemet Vitec hyra samt fakturahanteringssystem Ascendo 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Eftersom uppdragets start är snarast kommer urval och intervjuer ske löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-07-08.


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Lagerarbetare för kommande uppdrag i Sundsvall

Lagerarbetare
Läs mer Jun 17
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu drivna och pigga personer som vill på lager. Är du som person även ansvarstagande, flexibel och noggrann? Då kan detta passa just dig.

Arbetstiderna som kan förekomma är både under dagtid samt kvällar, omfattningen är heltid under 2-6 månader.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som lagermedarbetare kan dina arbetsuppgifter variera. 

Exempel på arbetsuppgifter:
Plockning och packning av varor
Hantering av lagernivåer 
Lastning
Lossning
Godsmottagning
Kontrollera gods och rapportera avvikelser 
Sortera och omplacera gods
Hantera/flytta lastpallar med varor


Kvalifikationer
Som person är du en lagspelare som är positiv och ambitiös i arbetet. Du drivs av att följa uppsatta mål men arbetar även kvalitetsmässigt och noggrant. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Det uppskattas om du kommer med idéer och tar egna initiativ.

Du behöver även:
Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
Körkort B sam tillgång till bil
Möjlighet att arbeta skiftgång

Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager samt truckkort med behörighet A. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök senast 2022-07-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Controller till Mittuniversitetet i Sundsvall

Controller
Läs mer Jun 17
Arbetsbeskrivning
Ekonomiavdelningen ansvarar för stöd och service inom ekonomifrågor. Inom avdelningen hanteras budget, prognos, projektstöd, redovisning, bokslut, fakturor samt Mittuniversitetets resetjänst. 


Nu söker vi dig med ekonomisk utbildning och passande erfarenhet som vill ha ett utvecklande och roligt uppdrag hos Mittuniversitetet. Här erbjuds du ett intressant och roligt arbete i en trevlig arbetsmiljö. Du får ett stimulerande arbete där du blir en del av Mittuniversitetets viktiga samhällsuppdrag.


Uppdraget är ett vikariat 100% med start 2022-08-22 till och med 2022-12-31. Arbetstiderna är måndag-fredag, dagtid.


Verkar detta passande för dig? Välkommen med din ansökan! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer att stödja ekonomipersonal i det ekonomiska arbetet mot en eller flera institution/er som finns inom universitetet. De uppdrag institutionerna har är varierande därför kan skillnader i arbetsuppgifterna förekomma.

Avdelningen arbetar bl.a. i ekonomisystemet UBW (Agresso) samt budgetverktyget Hypergene.


Dina främsta arbetsuppgifter:
Stödja övriga ekonomer i lärosätes gemensamma ekonomiska arbete med prognos, och bokslut
Upprätta löpande uppföljning och analys 
Upprätta kalkyler, rekvisitioner, uppföljning samt enklare analyser för projekt
Delta i ekonomiska utredningar


Kvalifikationer
För att lyckas i detta uppdrag tror vi att du är lösningsorienterad och prestigelös. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer, då du har många kontaktytor. Du är analytisk och genuint intresserad av att tolka och arbeta med siffror. Du arbetar noggrant, strukturerat, effektivt och är mån om att leverera god kvalitet.


Du behöver även:
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som controller
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
Kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst ett års erfarenhet som controller.

Ansökan
Obs, kort ansökningstid. Ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-06-22.


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kontorsansvarig i Sundsvall

Kontorsbiträde
Läs mer Maj 13
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som tar egna initiativ, är ansvarstagande och trivs i en roll som underlättar för din omgivning. Är du en serviceinriktad och lösningsfokuserad person som vill arbeta i en roll med eget ansvar? 

Som kontorsansvarig ser du till att det dagliga arbetet på kontoret att fungerar väl. Du ger stöd till dina kollegor samt företagets VD genom att hantera post, telefonsamtal, mail och annat som hör till kontoret.

Start för detta uppdrag är i Juni, enligt överenskommelse. Omfattningen är 50%, arbetstider 8-12 måndag-fredag. Uppdraget förväntas pågå t.o.m. 2023-03-31 med goda möjligheter till förlängning. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som kontorsansvarig har du en viktig roll med syftet att få det dagliga arbetet på kontoret att fungera väl. Du ansvarar för kontorsservice såsom posthantering, inköp av kontorsmaterial, kontakt med städbolag och andra leverantör och ser till att kontorets ytor är representativa. I dina uppgifter ingår även att boka och förbereda möten och trivselaktiviteter. Vid behov rapporterar/eskalerar du även ärenden vidare till företagets VD. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter kopplat till kontoret. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som får energi av att ge god service och arbeta med varierade arbetsuppgifter på ett engagerat sätt. Som person är du nyfiken, social, strukturerad, plikttrogen samt mån om att hålla en hög servicenivå. Du är ansvarstagande, flexibel och mån om att leverera ett bra resultat. Din vardag kommer att variera och innehålla flera olika arbetsuppgifter vilket gör att du även behöver ha ett prestigelöst förhållningssätt.

Förutom detta är det även krav att du har:
Gymnasieexamen
God svenska och engelska i både tal och skrift
Goda kunskaper i Word, Excel, Outlook mail samt messenger


Det är meriterande, men inget krav om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete inom administration och service.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-06-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kommande uppdrag extra arbete

Diversearbetare
Läs mer Maj 17
Arbetsbeskrivning
Söker du extrajobb dagtid där du får möjlighet att arbeta med varierat olika uppgifter? Är du snabblärd, serviceinriktad och intresserad av ett rörligt arbete? Skulle du även beskriva dig som ansvarstagande och lösningsorienterad? Då kan detta vara något för dig. 


Vi söker nu konsulter till olika kunduppdrag för extra arbete inom olika branscher som t.ex. Bygg, VA, VS, Industri, Klimat, El och Fastighet. Arbetsuppgifterna kan exempelvis handla om att fylla på varor i förråd, städa eller att bära material och produkter.


Eftersom dessa uppdrag avser extra arbete på timmar vid behov behöver du ha en annan sysselsättning i grunden på minst 50%. t.ex. studier eller annat arbete. 


Arbetstiderna kommer huvudsakligen att vara måndag-fredag, dagtid.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan exempelvis handla om att bära produkter och material till lokaler eller byggarbetsplatser inför renovering samt nyproduktion. 


Uppgifterna kan även omfatta: 
Påfyllnad av varor i förråd/lager
Städning efter t.ex. renovering 
Riva material/ta bort gammal utrustning
Inventering


Kvalifikationer
Det krävs ingen specifik förkunskap för dessa uppdrag. Upplärning sker på plats. 


Vi önskar att du har:
Körkort
God svenska i tal och skrift

 
Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom Bygg, VA, VS, Industri, Klimat, El och Fastighet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Butiksmedarbetare till Ahlsell i Sundsvall

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 17
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara med och ge Ahlsells kunder i Sundsvall bästa tänkbara service och rådgivning i butiken. Är du som person ansvarstagande och lösningsorienterad samt gillar du att ge hög service i samarbete med kunder och kollegor? Vill du dessutom ha roligt på jobbet? Då kan detta uppdrag passa dig.

Ahlsells kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Med deras kunskap gör de det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där deras värdeord enkelhet, ansvar och öppenhet genomsyrar deras verksamhet. Ahlsell har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass. 

Uppdragets omfattning är heltid, 6 månader med start snarast. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag.
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Med Ahlsells enorma sortiment får du chans att arbeta med kunniga kollegor inom flera segment och roller. Tillsammans löser ni dagliga utmaningar där uppgiften är att göra kundernas vardag enklare. 


Du kommer att arbeta med alla uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ samt vill vara med på deras resa att utveckla butiken mot nya framgångar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat kassaarbete, varuhantering samt också en stor del service mot olika proffskunder verksamma inom Bygg, VA, VS, Industri, Klimat, El och Fastighet. 

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll söker vi dig som är öppen, ansvarsfull och lösningsorienterad. För att ge kunderna bra service är det viktigt att du gillar att samarbeta. 

Vi tror även att du har:
Gymnasieutbildning
God svenska i tal och skrift
God datavana 


Vi ser gärna att du har kunskap/intresse gällande industriverktyg. Har du även erfarenhet av svetsning så är det ett klart plus.

Din bakgrund kan variera, det är meriterande är om du är allmänt tekniskt kunnig och/eller har erfarenhet av en liknande roll t.ex. inom service och kassa.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Engagemang, nyfikenhet och intresse är exempel på egenskaper som uppskattas hos Ahlsell.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-05-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Om företaget
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Ansök nu

Administratör i Sundsvall

Administrativ assistent
Läs mer Maj 9
Arbetsbeskrivning
Gillar du att skriva och skapa dokumentation med texter och bilder? Skulle du beskriva dig som noggrann, effektiv och självgående? Tycker du även om samarbete och att vara del i ett större sammanhang? Då kan detta vara ett mycket intressant uppdrag för dig.


Vår kund är en stor aktör inom elektronik där de arbetar med moderna energilösningar för företag samt produkter och system för smarta hem. Dom är ledande inom den digitala omvandlingen av energihantering och automation med verksamhet i över 100 länder.


Produktionen i Sundsvall kommer att växa och behöver nu utvecklas ytterligare inom kvalitet och säkerhet. 


Vill du vara en viktig del i starten av denna spännande resa? Läs vidare i annonsen och välkommen med din ansökan!


Uppdragets omfattning är heltid med start enligt överenskommelse i början av Juni t.o.m. 2022-09-30, med möjligheter till förlängning. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer här att arbeta med att utveckla företagets säkerhets- och kvalitetsdokumentation. I dialog med kunnig personal som arbetar i produktionen tar du reda på risker i arbetet och skapar:
 
Arbetsbeskrivningar med text och bild
Checklistor


Kvalifikationer
För att lyckas i detta uppdrag behöver du några års tidigare erfarenheter inom administration. Du trivs i en roll där du har mycket eget ansvar och får interagera med andra kollegor. Du är självgående och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du behöver även ha förmåga att arbeta effektivt, noggrant och målinriktat. 


Gymnasieexamen
Goda kunskaper i Office 
Goda kunskaper i Svenska och engelska i såväl tal som skrift

 
 Det är meriterande om du tidigare arbetat med kvalitet och säkerhet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-05-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Förvaltningsledare IT till kollektivtrafiken i Norrland

Systemförvaltare
Läs mer Apr 26
Arbetsbeskrivning
Vill du leda framtidens utveckling inom IT och vara en del av en viktig bransch med spännande och varierande arbetsuppgifter kan det här vara jobbet för dig!  

Då vi rekryterar en gemensam resurs kommer du att bli anställd av den part som finns närmast dig, men vi vill att du bor i området som omfattar Jämtland/Härjedalen, Västernorrland, Västerbotten eller Norrbotten. 

Kollektivtrafikaktörerna i Jämtland, Västernorrland, Västerbotten (inkl Skellefteåbuss) och Norrbotten (inkl Luleå lokaltrafik) har gått samman i ett projekt för att gemensamt upphandla och implementera olika delkomponenter i ett nytt biljett- och betalsystem som ska ersätta tidigare lösningar avseende mobilapplikation för resenärerna och utrustning ombord på fordon, på stationer och hos olika typer av försäljare (återförsäljare och egna kundcenter/butiker). Förvaltningen av det nya biljett- och betalsystemet skall ske gemensamt mellan trafikhuvudmännen enligt en förvaltningsmodell som är specifikt framtagen för detta ändamål.

Kollektivtrafiken är en framtidsbransch och nu finns en möjlighet för dig som vill arbeta för ett mer hållbart Norrland!

Ansvarsområden
Som Förvaltningsledare IT är uppdraget att vidmakthålla, supportera och vidareutveckla det gemensamma biljett- och betalsystem för de sex parter som ingår i samarbetet. Du kommer även att ha nära samarbete inom ett flertal angränsade teknikområden som exempelvis trafikdatabas, ekonomisystem, störningsinformation mm. 

Biljett- och betalsystemet har delats upp i förvaltningsområden som i sin tur har fördelats mellan parterna i syfte att fördela ansvar och arbetsbörda i förhållande till respektive organisations storlek. 

Rollen som Förvaltningsledare innebär kontakt, planering, styrning och uppföljning med externa leverantörer för respektive område samt uppföljning på årsbasis. Du ansvarar för att hålla samman processer genom samordning inom förvaltningsområdena, ta fram agendor och sammanställa beslutsunderlag, följa upp resurser och kostnadsfördelning, omvärldsbevaka och ta fram en årlig utvecklingsplan och budget.

Som Förvaltningsledare IT ansvarar du för att leda arbetet inom förvaltningsobjekten så att leveranserna från objekten fungerar på avsett sätt och motsvarar verksamhetens behov. Din roll är också att fånga upp behov från en verksamhetsutvecklingsgrupp, genomföra prioriteringar samt ta fram beslutsunderlag som presenteras för styrgruppen för gemensamt betalsystem i Norrland. 

Förvaltningsorganisationen är under uppbyggnad och du som förvaltningsledare kommer ha en central roll i att utveckla organisationen och påverka dess utformning. I dagsläget ingår biljett- och betalsystemet för kollektivtrafiken i Norrland, men samarbetet kan komma att utvecklas till andra IT-områden inom kollektivtrafiken.

Till din hjälp finns IT- specialister inom respektive parts organisationer. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av utveckling och tycker om att arbeta med många olika människor i ett brett kontaktnät. Du ska vara lyhörd och ha förmåga att uttrycka dig pedagogiskt. Kollektivtrafikbranschen är under ständig utveckling och du behöver därför med lätthet kunna ställa om efter nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Erfarenhet från IT-förvaltning i en lite större organisation, men gärna nära verksamheten
• Systemvetenskaplig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Office 365
• Kunskaper om befintliga förvaltningsmodeller

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete som testledare
• Kunskaper inom IT-arkitekt-området
• Ledarerfarenhet
• Erfarenhet av att bygga en ny fungerande organisation, gärna virtuell
• Erfarenhet av arbete som krävt kontakt med många intressenter, beställare och leverantörer

Personliga egenskaper:
• Förmåga att skapa något nytt och föreslå förändringar
• Mycket strukturerad
• Personlig drivkraft
• Du ska vara pedagogisk och ha förmåga att skapa och hålla i forum där utvecklingsfrågor diskuteras, med många olika typer av deltagare
• Du ska vara väldigt lyhörd för verksamhetens och resenärernas behov och ha förmåga att se tekniska lösningar som löser behoven
• Du behöver vara pragmatisk och prestigelös 
• Du behöver ha god förståelse för digitaliseringens möjligheter och får gärna har ett starkt intresse för kollektivtrafik
• Du behöver ha god förmåga att prioritera och visa resultat
• Arbetet kräver mycket god samarbetsförmåga

Ansökan
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Ort: Då vi söker en gemensam resurs kommer du bli anställd av den part som finns närmast dig, men vi vill att du bor i det geografiska område som omfattar Jämtland/Härjedalen, Västernorrland, Västerbotten eller Norrbotten. Mycket stor del av ditt arbete kommer kunna ske på distans.

Arbetstider: Dagtid

Sista ansökningsdag: 2022-05-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Du kan läsa mer om parterna som igår i samarbetet här: 

Kommunalförbundet kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland (Din tur) www.dintur.se
Region Jämtland/Härjedalen (Länstrafiken i Jämtland) www.ltr.se
Länstrafiken i Västerbotten AB  www.tabussen.nu
Skellefteå Buss AB www.skebuss.se
Länstrafiken i Norrbotten AB www.ltnbd.se
Luleå lokaltrafik www.llt.lulea.se

Ansök nu

Säljchef till Ahlsell i Västernorrland/Jämtland

Teamledare
Läs mer Maj 4
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta med ledarskap, försäljning, affärsutveckling och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Nu söker Ahlsell segment industri en säljchef till distrikt Västernorrland/Jämtland. Vi är den mest kompletta industrileverantören i Sverige. Vi förser alla industriföretag med produkter och tjänster som uppfyller definierade specifikationer och kvalitetskrav för industrin. Vi kombinerar produkter från ledande varumärken med egna, vilket ger våra kunder möjlighet att bättre kunna välja produkt efter sina behov. 
Välkommen till Ahlsell!
Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora och är idag marknadsledande. Trots det har bolaget behållit sin entreprenörsanda. Här säljer du inte bara produkter, du erbjuder också kunderna effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Ahlsell tar sin position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

För rollen som säljchef inom segment industri kan din placeringsort vara Sundsvall, Östersund eller Örnsköldsvik. Du jobbar inom hela det distriktet och utgår från någon av våra filialer i dessa städer. Jobbet innebär resor och övernattningar i distriktet, oavsett din utgångsort.

Ansvarsområden
Ahlsells värdeord är ÖPPENHET, ENKELHET och ANSVAR, vilka genomsyrar bolaget, från koncernledning och genom hela verksamheten. Vi tror att även du trivs i en organisation som främjar laget och stöttar gemensamma affärsdrivna och samtidigt teamorienterade aktiviteter. 
Som säljchef inom segment industri har du personalansvar för inne- och utesäljare som du coachar i det dagliga arbetet. Du kommer även ha egna kunder som du bearbetar. Du och ditt team erbjuder produkter ur hela Ahlsells breda sortiment. Du arbetar nära dina medarbetare, samreser på kundbesök och coachar medarbetare i deras utveckling.

Du kommer att med ditt engagemang och din kunskap driva utvecklingen framåt, både för våra kunder, ditt team och dig själv. Som säljchef ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag där du samarbetar med kollegor och medarbetare under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni att serva kunder med förstklassig service och rådgivning.
Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald och visar öppenhet för nytänkande. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vi hoppas att du verkligen vill vara med och bidra till arbetsglädje – finansiell framgång och att ha roligt på jobbet går hand i hand. Ahlsells mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som på ett öppet och ansvarsfullt sätt coachar och vägleder dina medarbetare för att lyckas med sin försäljning. Du är övertygande, kommunikativ och tydlig samt leder genom goda exempel. Du är van att arbeta med mål, uppföljning och feedback.

Det är meriterande om du har kännedom från industrin och du har erfarenhet av försäljning och ledarskap. Har du dessutom erfarenhet av offentlig upphandling är det är plus. Du har god datavana (du är troligen en stjärna på excel) och har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.  
Du har b-körkort och talar och skriver svenska och engelska mycket väl då du dagligen gör affärer med våra kunder där du skriver och förmedlar avtal eller håller presentationer. Du har som lägst gymnasieexamen. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas bra i rollen är du driven, strukturerad och lyhörd. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och motiveras av att skapa goda relationer där du överträffar kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn och utveckla dina medarbetare. 

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ahlsell med Randstad. 
Tillsättning sker enl. överenskommelse. 
Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så lämna gärna din ansökan redan idag. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra ett antal tester som ett steg i rekryteringsprocessen. 
För information: Pernilla Keusch, branch manager Randstad, 070 149 87 85, pernilla.keusch@randstad.se

Om företaget
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Ansök nu

Målmedveten larminstallatör till Sector Alarm i Sundsvall

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Ser du dig själv som en målmedveten, driven och modig person med erfarenhet från servicebranschen? Vill du ha ett arbete där ingen dag är den andra lik där du har möjligheten att  arbetar både med kundbemötande, praktiska uppgifter och har möjligheten att påverka din egen lön? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi en målmedveten larminstallatör till Sector Alarm i Sundsvall där du hjälper människor att trygga upp sina hem med inbrottslarm och andra säkerhetsåtgärder. Rollen är en direktrekrytering till Sector Alarm.

Tjänsten är tillsvidareanställning hos Sector alarm, där du till en början erbjuds en 6 månaders provanställning. Om du tycker detta låter intressant, ansök redan idag!

Ansvarsområden
I denna roll får du en rolig varierad arbetsdag som präglas av fart och fläkt. Du kommer arbeta som larminstallatör och merförsäljare, där du dagligen arbetar med praktiska uppgifter, kundbemötande och merförsäljning. 

I denna roll kommer du inte ta första kontakten med kund, utan tar över efter säljaren och åker hem till befintliga kunder och installerar larm, säkerställer kundnöjdhet och ska se till att kunden har det dem behöver genom merförsäljning.  Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Sundsvall inom rimliga avstånd utifrån där du själv bor. 

Tjänstebil ingår och i början av tjänsten får du 1 veckas utbildning, både teoretisk och praktiskt.

Omfattning: Heltid, tillsvidare anställning som inleds med en 6 månaders provanställning hos Sector Alarm. Arbetstider: måndag-fredagar 8-17. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:
Krav på manuellt B-körkort
Vara prickfri i belastningsregistret
Vara öppen för tjänsteresor. Du kommer åka på tjänsteresor inom Sverige cirka 1 gång i månaden där du är borta cirka 4-5 dagar per gång. 
Mycket meriterande om du arbetat inom service och kundbemötande.
Mycket meriterande om du har arbetat med behovsanalyser och merförsäljning.
Meriterande om du har ett tekniskt intresse. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ser vi gärna att du är tävlingsinriktad, driven, ansvarstagande, positiv och serviceminded. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Erfarenhet från servicearbeten, sälj och kundbemötande.

Ansökan
2022-05-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! Vi tar inte emot CV  eller ansökningar via mail.

Om företaget
Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 600 000 kunder och 2,700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien, Sverige och Italien. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa. https://www.sectoralarm.se

Ansök nu

fastighetstekniker till Lilium

Fastighetsförvaltare
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Gillar du att ha kundkontakt, är tekniskt intresserad och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats för dig! Du erbjuds att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

I rollen som fastighetstekniker kommer du att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheterna. Det innebär att i det dagliga arbetet säkerhetsställa att fastigheten och dess system fungerar i enlighet med Lilium och hyresgästernas krav och förväntningar. Vissa praktiska moment utför du själv medan du i andra sammanhang har en samordnande funktion för entreprenörer och leverantörer. Det är ett stimulerande och omväxlande arbete som inkluderar kund, fastighet, teknik och miljö.  

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter som fastighetstekniker innefattar:  
Rondering och kontroller både fysiskt och digitalt 
Åtgärda ärenden (felanmälningar) som kommer externt och internt  
Drift och underhåll av befintliga lokaler inomhus och utomhus 
Enklare reparationer 
Hantering och ledning av underleverantörer 
Dokumentering och administration

  Tjänsten är belagd dagtid och jourverksamhet förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet inom fastighetsförvaltning, industri – och/eller byggsektorn. Du har relevant utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet samt ett stort intresse av fastighetsteknik och gärna kompetens inom el, ventilation, rör eller styr- och reglerteknik och miljö. Vidare har du god datavana för att arbeta med administrativa och tekniska stödsystem och B-körkort.

Rollen innebär mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Som person är du en problemlösare, initiativtagande, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-05-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Pernilla Melander, rekryteringskonsult, pernilla.melander@randstad.se

Om företaget
Fastighetsaktiebolaget Lilium är ett familjeägt fastighetsbolag med fastigheter i Sverige och Norge. Företaget äger och förvaltar centralt belägna kontors-, butiks-, industri- och bostadsfastigheter i tillväxtregioner. Lilium erbjuder verksamhetsanpassade arbets- och mötesplatser samt trivsamma hyresbostäder i attraktiva lägen. Hos Lilium finner du rum för trivsel och tillväxt.

Ansök nu

Innesäljare till Ahlsell i Västernorrland/Jämtland

Innesäljare
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Nu söker Ahlsell segment Fastighet en innesäljare som vill vara med och bidra till vår framgång i distrikt Östersund-Sundsvall-Örnsköldsvik. 
Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning inom effektiv och lönsam fastighetsförvaltning? Som innesäljare på segment Fastighet blir du en del av ett kompetent team som tillsammans driver och utvecklar vår försäljning av ett brett sortiment av hållbara produkter och smarta tjänster för att underlätta all typ av fastighetsunderhåll och öka fastighetens värde. Välkommen till Ahlsell!

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora och är idag marknadsledande. Trots det har bolaget behållit sin entreprenörsanda. Vi säljer inte bara produkter, vi erbjuder också kunderna effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Ahlsell tar sin position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

För rollen som innesäljare inom segment Fastighet kan din placeringsort vara Sundsvall, Östersund eller Örnsköldsvik. 

Ansvarsområden
Ahlsells värdeord är ÖPPENHET, ENKELHET och ANSVAR, vilka genomsyrar bolaget från koncernledning och genom hela verksamheten. Vi tror att även du trivs i en organisation som främjar laget och stöttar gemensamma affärsdrivna och samtidigt teamorienterade aktiviteter. 
Som innesäljare på Ahlsell är ett av dina viktigaste uppdrag att skapa ett positivt kundbemötande för alla våra kunder, bland annat genom att:
Ge bästa rådgivning och service till våra kunder kring produkter och lösningar
Supportera kunder i produktval och orderläggning
Skapa och följa upp offerter
Ha kontakt med leverantör

Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald och visar öppenhet för nytänkande. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vi hoppas att du verkligen vill vara med och bidra till arbetsglädje – finansiell framgång och att ha roligt på jobbet går hand i hand. Ahlsells mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen.

Kvalifikationer
Vi hjälper dagligen till med att lösa våra kunders problem och utmaningar, därför tror vi att det är viktigt att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ. För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell. 
Andra egenskaper vi värdesätter i den här rollen är att du är initiativtagande, noggrann och strukturerad.

Din bakgrund kan variera men fördelaktigt är om du har erfarenhet inom VVS eller fastighetsskötsel.
Du har som lägst gymnasieexamen och du är så klart teknikintresserad.
B-körkort krävs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ahlsell med Randstad. 
Tillsättning sker enl. överenskommelse. Lämna gärna din ansökan redan idag, dock senast 2022-05-15. 
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra ett antal tester som ett steg i rekryteringsprocessen. 
För information: Pernilla Keusch, branch manager Randstad, 070 149 87 85, pernilla.keusch@randstad.se

Om företaget
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!
Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Ansök nu

Utesäljare till Ahlsell i Västernorrland/Jämtland

Utesäljare
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta med försäljning, kundansvar, affärsutveckling och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Nu söker Ahlsell segment fastighet en utesäljare till distrikt Västernorrland/Jämtland. Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning inom effektiv och lönsam fastighetsförvaltning? Sök då rollen som utesäljare redan idag! Välkommen till Ahlsell!

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora och är idag marknadsledande. Trots det har bolaget behållit sin entreprenörsanda. Här säljer du inte bara produkter, du erbjuder också kunderna effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Ahlsell tar sin position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

För rollen som utesäljare inom segment fastighet kan din placeringsort vara Sundsvall, Östersund eller Örnsköldsvik. Du jobbar inom hela det distriktet och utgår från någon av våra filialer i dessa städer. Jobbet innebär resor och övernattningar i distriktet, oavsett din utgångsort.

Ansvarsområden
Ahlsells värdeord är ÖPPENHET, ENKELHET och ANSVAR, vilka genomsyrar bolaget, från koncernledning och genom hela verksamheten. Vi tror att även du trivs i en organisation som främjar laget och stöttar gemensamma affärsdrivna och samtidigt teamorienterade aktiviteter. 
Som utesäljare blir din uppgift att bearbeta kunder inom segmentet Fastighet. Du blir en del av Sveriges största säljkår och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt. 
Du kommer att arbeta inom ett brett sortiment av hållbara produkter och smarta tjänster för att underlätta all typ av fastighetsunderhåll och öka fastighetens värde. 

Du kommer att med ditt engagemang och din kunskap driva utvecklingen framåt, både för våra kunder och för dig själv. Som utesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag där du samarbetar med dina kollegor under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni att serva kunder med förstklassig service och rådgivning.

Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald och visar öppenhet för nytänkande. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vi hoppas att du verkligen vill vara med och bidra till arbetsglädje – finansiell framgång och att ha roligt på jobbet går hand i hand. Ahlsells mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen.

Kvalifikationer
Som utesäljare kan din bakgrund variera, men ett tekniskt intresse och vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Vi tror även att du har en teknisk säljerfarenhet och/eller teknisk bakgrund inom fastighetsförvaltning. Har du dessutom erfarenhet av offentlig upphandling är det är plus. Du har god datavana och har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.  
Du har b-körkort och talar och skriver svenska mycket väl då du dagligen gör affärer med våra kunder där du skriver och förmedlar avtal samt sköter all administration kring detta. Du har som lägst gymnasieexamen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas bra i rollen är du driven, strukturerad och lyhörd. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och motiveras av att skapa goda relationer där du överträffar kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn. 

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

Vi har inga krav på att du har tidigare erfarenhet från branschen men ser det som meriterande.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ahlsell med Randstad. 
Tillsättning sker enl. överenskommelse. Lämna gärna din ansökan redan idag, dock senast 2022-05-15. 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra ett antal tester som ett steg i rekryteringsprocessen. 
För information: Pernilla Keusch, branch manager Randstad, 070 149 87 85, pernilla.keusch@randstad.se

Om företaget
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Ansök nu

HR administratör till myndighet i Sundsvall

HR-assistent
Läs mer Maj 4
Arbetsbeskrivning
Är du en driven HR-administratör som är redo för nya uppdrag? Nu söker vi dig som vill arbeta inom rekryterings- och anställningsadministration på en attraktiv myndighet i centrala Sundsvall. Låter det lockande med ett ansvarsfullt och varierande uppdrag där du får arbeta både självständigt och i samarbete med andra? Då kommer du att trivas i detta uppdrag. Välkommen med din ansökan redan idag.

I detta uppdrag är du anställd som konsult hos oss. Uppdragets start är enligt överenskommelse, dock senast 15 juni t.o.m. 31 december 2022, men möjlighet till förlängning upp till 1 år. Omfattningen är heltid och arbetstiderna dagtid måndag-fredag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I din roll som HR-administratör kommer du att arbeta med olika förekommande arbetsuppgifter inom HR området, exempelvis:


Rekryterings- och anställningsadministration
Sjukfrånvaroregistrering 
Hantering av enhetens fakturor


Du kommer även att ge viss support till chefer och övriga HR medarbetare i frågor kopplade till avtal, interna riktlinjer och rutiner. Du kommer att arbeta i olika IT system inom HR samt Office paketet. 
I din roll planerar och genomför du ditt arbete i nära dialog och samarbete med enhetens chef, HR administratörer och HR specialister. Du har även externa kontakter där bland annat löpande kontakt med löneadministratörer hos Statens Servicecenter ingår.

Kvalifikationer
För att lyckas i uppdraget behöver du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter. Det är ett krav att du kan uppvisa och beskriva 2 referensuppdrag med liknande erfarenheter. 

Du behöver även:
Ha god samarbetsförmåga
Vara lyhörd
Vara drivande och van att arbeta självständigt
Vana av att arbeta i olika IT system
Kunskaper i Office paketet
Förmåga att kommunicera på Svenska i tal och skrift


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Ansök senast 2022-05-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Uppdraget kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Säljare Audi till Berners i Sundsvall

Innesäljare
Läs mer Apr 20
Arbetsbeskrivning
Älskar du att göra affärer och brinner för kundrelationer? Samtidigt som du har ett starkt driv framåt? Då är det kanske dig vi söker. I rollen som bilsäljare för Audi får du möjligheten att arbeta med ett världsledande varumärke med teknik i framkant på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter!

Du kommer arbeta enligt Berners försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär och din viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer med företagets kunder. Här ses ett bilköp som starten på en livslång relation där kunden ska se en självklarhet i att Berners är deras partner att vända sig till vid nästa service, nästa bilköp och allt där emellan. Arbetet innebär kundbearbetning både via telefon, e-post och fysiska möten. Som säljare för Audi kommer du arbeta mycket individuellt men även nära dina kollegor. 

Ansvarsområden
Du kommer att ha ansvar för hela säljcykeln från prospektering till leverans och uppföljning för främst nya men även begagnade Audi bilar både till konsument och till företag. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
uppsökande av nya kunder
kundvård av befintliga
offert- och orderhantering
leveransskötsel
demonstrering av bilar
hantering av provkörningar
hantering av inbyten 
prissättning i samråd med försäljningschef


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, b-körkort och god data- och systemvana samt goda kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska både i tal som skrift. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från säljyrket med fördel av uppsökande försäljning. Har du tidigare erfarenheter från bilbranschen ser vi det som meriterande.

Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar. Du är engagerad och du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Ditt driv är starkt och du trivs med att arbeta på ett företag i förändring samt samarbeta effektiv med övriga kollegor. Du är förtroendeingivande och har god förmåga att vårda samt bearbeta kundrelationer, nya såväl som gamla. 


Då det finns utvecklingsmöjligheter i företaget och koncernen ser vi gärna att du hela tiden har viljan att bli bättre och vågar ta för dig. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
sista ansökningsdag 2022-05-12, urval kommer att ske löpande. 


För information: Pernilla Melander, rekryteringskonsult, pernilla.melander@randstad.se

Om företaget
Berners som bolag grundades 1925 och är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län. AB Berner & Co är moderbolaget i koncernen.
 
Vår vision är att genom engagemang, respekt och ansvar bli det absolut mest attraktiva företaget för både medarbetare och kunder. Team 1 för alla. Att genom nytänkande och glädje skapa framtiden tillsammans.

Ansök nu

Fastighetsskötare i Sundsvall

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 6
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är tillgänglig för start omgående för ett uppdrag som fastighetsskötare i utemiljö. Dina arbetsuppgifter kan variera, vår och sommartid är det exempelvis en hel del trädgårdsskötsel. Är du självgående, driven och serviceinriktad samt gillar att arbeta kroppsligt utomhus? Då kan detta vara passande för dig!

Omfattningen av uppdraget är heltid med start snarast t.o.m. 2022-06-10 med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är mån-fre 7:00-16:00.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som fastighetsskötare ansvarar du i första hand för den yttre skötseln av fastigheter, nu under våren och sommaren kan det handla om trädgårdsskötsel som exempelvis att rensa ogräs. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med fastighetsskötsel. Du är självgående och kan självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att ta till dig nya saker, är bra på att följa givna instruktioner och har förmågan att arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Då en del av arbetet kan innebära kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer är det viktigt att du är positiv, engagerad och har en serviceinriktad framtoning.

Krav:
Tillgänglig omgående t.o.m. 2022-06-10. 
18 år eller äldre
B-körkort
God svenska i tal och skriftStor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Ingela Gulliksson, Konsultchef, ingela.gulliksson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu