Bravida Sverige AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Bravida Sverige AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

VS-montör Entreprenad

VVS-montör
Läs mer Feb 6
Är du en serviceinriktad och självgående VS-montör som gillar problemlösning och ordning och reda? Bli en i vårt gäng! Nu söker vi VS-montörer till vår avdelning i Sundsvall där vi sitter i nybyggda lokaler. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som VS-montör på Bravida i Sundsvall arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt som i kortare serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:


• Installation och montering av anläggningar inom VS
• Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar

Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På Bravida i Sundsvall har vi avdelningar inom el, vs, ventilation, säkerhet och automation. Vi är över 30 medarbetare på VS-avdelningen och vi tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt ihop. Vi jobbar både med service och entreprenader och våra kunder är bland annat byggföretag, sjukhus, universitet, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vi söker dig som


• Är certifierad VS-montör
• Har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna säker vatteninstallation och Heta Arbeten  
• Har B-körkort
• Det är meriterande för tjänsten om du har svetskompetens från Gassvets och TIG.

Som person är du framåt och driven, du har även en förmåga att sprida energi till andra människor. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta med andra människor och tycker att det är viktigt att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Sista ansökningsdatum: 15 mars 2024

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se
.

www.Bravida.se

Ansök nu

Ventilationsmontör

Ventilationsmontör
Läs mer Sep 1
Är du en erfaren ventilationsmontör med en passion för precision och högkvalitativt arbete? På Bravida är vi kända för att leverera utmärkt arbete och ta oss an unika projekt som utmanar vår kompetens. Just nu söker vi skickliga ventilationsmontörer att förstärka vårt team på Bravida Sundsvall/Härnösand. Ta steget mot spännande karriärmöjligheter och ansök idag – vi ser fram emot att välkomna dig!"

Om jobbet
Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Ombyggnation och underhåll av ventilationssystem i olika typer av fastigheter och anläggningar.

Ditt nya team
På Bravida Ventilation i Sundsvall/Härnösand består teamet utav ca 8st medarbetare och tillsammans med våra kollegor erbjuder vi alla typer av tjänster inom el, vs, ventilation. Vi både installerar, levererar och servar – oavsett behov. Vi skräddarsyr nämligen lösningar för våra kunder och inget projekt är varken för stort eller för litet för oss. Våra uppdrag sträcker sig ifrån de största entreprenaderna till mindre serviceuppdrag hemma hos privatpersoner. Vår bredd är vår styrka!

Vi söker dig som


• Tidigare arbetat med ventilation
• B-körkort

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Du ska vara serviceinriktad och pålitlig samt tycka om att möta och hjälpa kunder.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 24 september 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

För frågor som tjänsten kontakta
Leif Jansson
Projektledare Ventilation
076-1336176
leif.jansson@bravida.se

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta
Elisabet Lundgren
HR-Partner
0709-379700
elisabet.lundgren@bravida.se


Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se
.

www.Bravida.se

Ansök nu

VS-montör

VVS-montör
Läs mer Jul 7
Är du en yrkesstolt, driven och självgående VS montör som gillar ordning och reda? Bravidas VS-avdelning i Sundsvall befinner sig en expansiv fas med många spännande och utmanande jobb. För att kunna fortsätta att leverera på topp behöver vi fler duktiga montörer.       

Ditt nya jobb

Som montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, där ingen dag är den andra lik! Du kommer både självständigt och i team utföra VS-installationer, både på serviceuppdrag och  på entreprenader åt våra olika kunder i Sundsvall. Arbetet är väldigt varierat där allt ifrån korta serviceuppdrag till långa entreprenader förekommer.

Hos oss får du ett självständigt arbete och du utför varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder, beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi är ett bra team i Sundsvall som är proffs på just VS och har roligt tillsammans. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Du får en engagerad chef som värderar din utveckling. Vi skapar stora resultat, tillsammans! Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vi söker dig som

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och har flerårig yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Bravida i Örnsköldsvik har tre avdelningar: VS, Ventilation och El. Samarbetet är gott och vår målsättning är att åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum:  31 augusti 2023

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta

Dennis Bokestig
Avdelningschef VS
dennis.bokestig@bravida.se
060-663918

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se
.

www.Bravida.se

Ansök nu

Elektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jul 12
Drömmer du om att kombinera ditt yrkeskunnande inom el med att arbeta med energieffektiva lösningar inom fastighetsservice och installation? Vi söker en erfaren elektriker som brinner för att arbeta mot både privatpersoner och företag i denna innovativa och framåtsträvande region Sundsvall/Härnösand!

Som erfaren elektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta privat- och företagsservice i och runt Sundsvall/Härnösand. Vi värdesätter din förmåga att erbjuda en förstklassig service och att alltid ha kundens behov i fokus.

Vi letar efter dig som:


• Är en noggrann elektriker med utbildning inom elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning.
• Besitter gedigen yrkeskunskap och har flera års erfarenhet inom branschen.
• Är en självgående problemlösare som tar egna initiativ.
• Har förmågan att planera och genomföra arbetsdagen självständigt och serviceinriktat.
• Trivs med att samarbeta med andra och har utmärkta sociala färdigheter.
• Har grundläggande datavana då vissa administrativa uppgifter kan ingå i tjänsten.
• Kan uppvisa dokumenterad utbildning inom el.
• Har B-körkort då resor är en del av tjänsten.

Erfarenhet inom något av följande områden är meriterande: Styr och reglerteknik, säkerhet, inbrottslarm, passagesystem, brandlarm, cctv, valvform, Ups, reservkraft"

Din förmåga att skapa starka kundrelationer är av stor betydelse då du kommer att ha regelbunden kontakt med kunder. Att erbjuda en enastående service samtidigt som du får njuta av att samarbeta med vårt team av teknikexperter i Sundsvall/Härnösand är en fantastisk förmån. Du kommer att spela en avgörande roll i företagets fortsatta utveckling.

För frågor om tjänsten?

Kontakta

Jan Svensson
Avdelningschef EL
jan.svensson@bravida.se

Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2023. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum
Vi vill inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsbolag.

Bravida strävar efter mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör. Vill du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och varför vi är rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare, klicka här.

Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Vi är ett team på över 13 000 medarbetare som installerar och underhåller elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Vi ser till att allt bara fungerar.


Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se
.

www.Bravida.se

Ansök nu

Sprinklermontör Norrland

Sprinklermontör
Läs mer Jun 14
Är du en erfaren sprinklermontör eller är du kanske rörmokare och nyfiken på en helt ny karriär? Vill du jobba i en organisation som satsar på din utveckling och som dessutom leder den tekniska utvecklingen inom sin bransch? Bravida sprinkler växer över hela landet och söker dig som vill växa med oss!

Ditt nya jobb

Som Sprinklermontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och i serviceuppdrag. Du kommer att utföra installationer och underhåll åt våra olika kunder runt om i Norrland. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Självständigt eller i större arbetslag installera sprinklersystem
• Ombyggnation av befintliga sprinklersystem
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.  

Ditt nya lag

Sprinkler avdelning norr har sin bas i Umeå men våra kunder finns i hela den norra regionen. Vi tror att du med fördel bor omkring Umeå, Örnsköldsvik eller Sundsvall men är du intresserad, ta kontakt så pratar vi gärna om vilka möjligheter det finns för just dig! Resor kommer vara en naturlig del av din vardag och beroende på vart våra projekt är för dagen är det olika avstånd. En sak är dock säker, du har alltid kompetenta och trevliga kollegor som hjälper dig i vardagen.

Är du nyfiken på oss?  Läs mer om sprinkler på Bravida här.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från yrket eller en bakgrund som ger dig goda förutsättningar att lyckas så som VS-montör eller annan rörinstallation. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket. Är du ny inom yrket får du utbildning genom arbete på byggen samt teoretisk internutbildning. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft till att på plats medverka till att projekten levereras i rätt tid och med rätt kvalité. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann.

Är du nyfiken på jobbet, läs gärna den här artikeln om en av våra fantastiska medarbetare här.

Vad erbjuder vi dig?

Vi jobbar mycket med kompetensutveckling genom både interna och externa utbildningar. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2023-08-18

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande så sök redan idag! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan eller slå oss en signal direkt så pratar vi om hur din resa på Bravida kan se ut!

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

#LI-Remote

#LI-Onsite


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se

Ansök nu

Projektledare VS

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 3
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vi behöver en ytterligare en projektledare inom VS entreprenad som vill driva våra projekt och verksamhet framåt.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du blir en del i ett härligt gäng vid vårt kontor i Sundsvall. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller installationssamordnare. Du kommer bland annat att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

Vem är du?


Vi söker dig som en teknisk utbildning och tidigare erfarenhet som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, upphandling och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Sundsvall med omnejd.

För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarerfarenheter där du är en engagerad ledare som har god förmåga att motivera och engagera medarbetarna. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du har ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer.

Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Du är van att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och har god social förmåga för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta

Dennis Bokestig
Avdelningschef VS
dennis.bokestig@bravida.se
060-663918

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta

Elisabet Lundgren
HR-partner
elisabet.lundgren@bravida.se
0709-379700

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 13 augusti 2023

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se

Ansök nu

VS-montörer

VVS-montör
Läs mer Okt 18
Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-montörer till vår avdelning i Sundsvall.

Om jobbet

Som Servicemontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna innebär:


• Installation och montering av anläggningar inom VS
• Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Ditt nya team

Teamet består av ca 30st medarbetare. Vi utför allt inom VS, våra uppdrag sträcker sig ifrån de största entreprenaderna till mindre serviceuppdrag hemma hos privatpersoner. Vår bredd är vår styrka

Vi söker dig som


• Är certifierad VS-montör
• Har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten
• Har B-körkort

Som person är du framåt och driven, du har även en förmåga att sprida energi till andra människor. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta med andra människor och tycker att det är viktigt att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 14 November 2022. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Ansök nu

Elektriker till Bravida i Sundsvall

Installationselektriker
Läs mer Jan 28
På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt och vi strävar alltid efter att bli lite bättre. Bravida El i Sundsvall befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas, med flera intressanta entreprenader och serviceuppdrag. Vi söker därför elektriker. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om jobbet

Som elektriker på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag. I jobbet kommer du att utföra installation och service åt våra fantastiska kunder. Ett roligt och varierande jobb, där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av:


• Service- och entreprenadarbeten
• Felsökningsarbeten och utredningar
• Framtagande av åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att våra uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med kunder. Vi installerar lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Därför ser vi att du tycker att det är roligt att arbeta med el och att ge våra kunder högsta möjliga service.

Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team och hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med härliga kollegor och bra sammanhållning, arbeta med spännande och utmanande projekt. Huvuddelen av våra arbeten är i Sundsvall med omnejd.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker och som har ECY-certifikat. Det är meriterande med några års erfarenhet från yrket. Vi tror dessutom att du är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet, samt att du har driv och vilja att bli en ännu bättre elektriker. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Förutom att du får trevliga kollegor och en erfaren och engagerad chef så kan vi erbjuda:


• En bra och trivsam arbetsmiljö
• Ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
• Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
• Gott stöd av arbetsledning, ledande montörer och kollegor
• Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension
• Friskvårdsbidrag
• En spännande miljö i ett av Nordens största installationsföretag

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 13 mars 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så ansök redan nu! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Tveka inte att söka och kom gärna med frågor om du funderar på något!

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Bravida söker serviceelektriker till Sundsvall

Serviceelektriker, installation
Läs mer Okt 12
På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt och vi strävar alltid efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Bravida El i Sundsvall befinner sig i en spännande tillväxt och utvecklingsfas, med massor av intressanta entreprenader och serviceuppdrag. Vi söker nu efter erfarna serviceelektriker till avdelningen.

Om jobbet

Som serviceelektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Service inom el
• Utredningar och felsökningar
• Åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med kunder. Våra erfarna elektriker installerar således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Därför ser vi att du tycker det är roligt att arbeta med service och är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet. Vi har huvuddelen av våra arbeten i Sundsvall, Timrå och Härnösand med omnejd.

Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder.

Inom Bravida i Sundsvall har vi avdelningar inom el, vs, ventilation och kyla. På vår EL-avdelning har vi underavdelningar inom Säkerhet, Mätteknik, Service och Entreprenad. Samarbetet är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar flera teknikområden. Tillsammans i Sundsvall är vi ett starkt team och hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med härliga kollegor och bra sammanhållning, arbeta med spännande och utmanande projekt.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med några års erfarenhet från yrket.

För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav. Följande erfarenheter, kompetenser är meriterande: Styr & regler, Svagström, Säkerhet, Brand, Passage, Solcellsanläggningar liksom egna kundkontakter. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du som person är servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad och driven.

 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2021-11-12Ansökningar hanteras löpande. Obs! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så ansök redan nu! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Tveka inte att söka och kom gärna med frågor om du funderar på något!

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Projektledare/kalkylator till Bravida VS i Sundsvall

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 21
Vill du alltid bli lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en kombinerad projektledare/kalkylator till vår VS-avdelning i Sundsvall!

Om jobbet
Rollen som kombinerad projektledare/kalkylator på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt, från projektplanering till leverans. Vi har olika typer av kunder/uppdrag och projekten kan variera i omfattning, från ganska små till att vara rejält komplexa och omfattande. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• engagera och leda medarbetare
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare/kalkylator på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Rollen innebär såklart också att du är en ledare och förebild för dina medarbetare. Att bygga förtroende, lagkänsla och utveckla arbetslaget är något som pågår löpande.

Vi erbjuder en gedigen introduktion och interna utbildningar kopplade till din roll. Du får också en erfaren chef, stabila och fina arbetskamrater, möjlighet att växa samt olika förmåner som friskvårdsbidrag. Arbetet är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter.

Bravida Way är vår egen kultur som styr hur vi arbetar. Arbetssättet bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång. Du kommer alltså att bli en viktig kugge i helheten!

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet av rollen som ledare. Du har dokumenterad erfarenhet och goda resultat från arbete med kalkyler. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom VS är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du noggrann, målinriktad och strukturerad. Du är van att ta stort ansvar och ser samarbete och utveckling som en självklarhet. Även i komplexa, pressade situationer, med tryck från beställare, byggare och ibland medarbetare, behåller du fokus. Du har god förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du också:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 31 oktober 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Bravida söker entreprenad- och serviceelektriker till Sundsvall

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 26
På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt och vi strävar alltid efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Bravida El i Sundsvall befinner sig i en spännande tillväxt och utvecklingsfas, med massor av intressanta entreprenader och serviceuppdrag, bland annat har vi fått förtroendet att utföra EL-entreprenaden vid uppförande av 230 nya studentlägenheter i Sundsvall. Vi söker nu både efter erfarna serviceelektriker och duktiga entreprenadelektriker till avdelningen.

Om jobbet

Som serviceelektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Service inom el
• Utredningar och felsökningar
• Åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. Våra erfarna elektriker installerar således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Därför ser vi att du tycker det är roligt att arbeta med service och är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet.

Som entreprenadelektriker på Bravida arbetar du såväl självständigt som i team med andra kollegor på våra entreprenader som vi har i Sundsvall och Härnösand med omnejd. I dina arbetsuppgifter ingår bla:


• att ansvara för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter
• att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
• vara delaktig i vårt förbättringsarbete

Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder.

Inom Bravida i Sundsvall har vi avdelningar inom  el, vs, ventilation och kyla. På vår EL-avdelning har vi underavdelningar inom Säkerhet, Mätteknik, Service och Entreprenad. Samarbetet är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar flera teknikområden. Tillsammans i Sundsvall är vi ett starkt team och hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med härliga kollegor och bra sammanhållning, arbeta med spännande och utmanande projekt.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med några års erfarenhet från yrket.

För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav. Styr & regler samt svagströms- och säkerhetskompetens är meriterande liksom egna kundkontakter. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du som person är servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad och driven.

För tjänsten som entreprenadelektriker söker vi dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 26e Mars 2021.
Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande. Obs! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så ansök redan nu! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Tveka inte att söka och kom gärna med frågor om du funderar på något!

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Ansök nu

Ventilationsmontörer till Bravida Sundsvall

Ventilationsmontör
Läs mer Okt 16
Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi två ventilationsmontörer till vår avdelning i Sundsvall.

Om jobbet
Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och med små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Installation och montering av anläggningar inom ventilation.
• Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Sundsvall har avdelningar inom vs, ventilation och el. Samarbetet är gott och vår målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På ventilationsavdelningen är vi ett bra team som är proffs på just ventilation. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som ledande montör. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad med en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 8 november 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Servicetekniker till Bravida Ventilation i Sundsvall

Ventilationstekniker
Läs mer Okt 16
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en servicetekniker till vår ventilationsavdelning i Sundsvall.

Om jobbet
Som servicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
• Mindre entreprenader
• OVK-besiktningar
• Driftsättning av ventilationssystem
• Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.


Bravida i Sundsvall har avdelningar inom vs, ventilation, el samt kyla och vi har ett nära och bra samarbete. På ventilationsavdelningen är vi ett bra team som är proffs på just ventilation. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu har vi stor orderingång och söker en ny servictekniker. Är det du?

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är! Vi söker dig som har teknisk utbildning, gärna med OVK-behörighet och goda kunskaper inom styr- och reglerteknik. Självklart är du tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt.  Som person är du driven, engagerad och självgående med vana att ansvara för egna projekt/arbeten. B-körkort är ett krav.  


För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 8 november 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Elektriker till Bravida Sundsvall

Installationselektriker
Läs mer Feb 4
Är du en serviceinriktad Elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt i såväl Sundsvall som Härnösand, men vi vill bli fler! Kanske är du vår nya kollega?

Om jobbet
Som Elektriker på Bravida är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag, antingen i olika former av entreprenadprojekt eller i olika typer av serviceuppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Teknisk problemlösning, installation och montering av anläggningar inom el.
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag. 
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. 

I rollen som elektriker har du mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas kontor i Sundsvall består av avdelningarna, EL, VS och Ventilation. På vår EL-avdelning är vi ca 45 medarbetare inom affärsområdena Service, Entreprenad, Hiss, Säkerhet, och Mätteknik. Vi är nu i en spännande fas med många projekt, avtal och uppdragsgivare. 

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/godkänd ETG-Elev eller ECY-certifierad elektriker, meriterande om du har något års erfarenhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden: säkerhet, svagström, styr- och reglerteknik, dock inget krav.

Som person är du driven och har ett gediget tekniskt intresse. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Passar du in på profilen? Stata ansökningsdag är den 1 mars. Asökningarna hanteras löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Serviceledare till Bravida ventilation i Sundsvall

Arbetsledare, ventilation
Läs mer Feb 4
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en driven serviceledare inom ventilation till vår avdelning i Sundsvall.

Om jobbet
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att utveckla och bevara kundrelationer
• Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida i Sundsvall har avdelningar inom ventilation, vs och el. Samarbetet är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På ventilationsavdelningen är vi 15 montörer/tekniker som backas upp två tjänstemän, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som brinner för god service, hög kvalitet och är proffs på ventilation. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu söker vi en serviceledare till vårat gäng. Intresserad?

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och flerårig erfarenhet från branschen. Du har ett kundorienterat synsätt, genuint intresse service och är trygg i din yrkesroll. Dina ledaregenskaper är goda och du har förmåga att på ett flexibelt vis hålla samman och driva serviceavdelningen framåt. Resultat, goda kundrelationer och förmåga att ta hem de lösnamma affärena värdesätts högt. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 februari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Administratör - koordinator till Bravida i Sundsvall

Administrativ assistent
Läs mer Jun 28
Administratör - koordinator
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida arbetar vi i team med utgångspunkten frihet under ansvar. Nu söker vs-avdelningen i Sundsvall en serviceinriktad administratör/koordinator som med sitt sinne för ordning, reda och gott bemötande kan hålla strukturen och vara navet i verksamheten.

Om jobbet
Rollen som administratör/koordinator på Bravida innebär att du stöttar avdelningen med det administrativa arbetet och koordinering av uppdrag och personal. Arbetet präglas av högt tempo och variation, ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att bemöta kunder via telefon och vår reception på ett serviceinriktat sätt
• Att registrera tidsedlar, löner, leverantörsfakturor och nya kunder
• Att bevaka kundfakturor
• Koordinera pågående serviceuppdrag med rätt bemanning
• Att ha daglig kontakt med medarbetare, chefer och kunder
• Ansvar för övriga administrativa arbetsuppgifter (ex sammanställa sjukfrånvarostatistik och hantera det personaladministrativa systemet). 

Bravida i Sundsvall består av tre avdelningar, el, vs och ventilation. På vs-avdelningen är vi ett stabilt gäng med drygt 31 medarbetare varav hälften arbetar med service och hälften entreprenad. Avdelningen befinner sig i en spännande fas med många projekt och uppdrag. På kontoret är vi ett team som arbetar med allt som rör arbetsledning, administration, kalkylering, projekt- och serviceledning. Nu behöver vi en ny administratör/koordinator som tillsammans med oss kan hålla ihop, koordinera och serva avdelningen på det administrativa området.

Vem är du?
Som administratör har du en nyckelroll för samordning av verksamheten. Tillsammans med teamet på avdelningen agerar du problemlösare och koordinator i de dagliga utmaningarna som uppstår. Vardagen är dynamisk så det är viktigt att du trivs med högt tempo och stor variation, ingen dag är den andra lik.

Vi söker dig som har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete, ekonomi och fakturahantering. Du är serviceinriktad, lyhörd och ansvarstagande och det faller dig naturligt att bemöta kunder och medarbetare på ett trevligt och professionellt sätt. För att göra ett bra jobb krävs det att du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann.

Har du arbetat som exempelvis ekonomiadministratör eller ekonomiassistent tidigare är det ett stort plus eftersom många arbetsuppgifter kräver ekonomikunskaper. Likaså är erfarenhet inom VVS-området samt systemen Handyman, Agda och Agresso meriterande. Dock är god datorvana, en positiv inställning och vilja att lära överordnat, då internutbildningar i våra system är en obligatorisk del i introduktionen. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.  


Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. 

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 30 juli. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Ansök nu

Hisstekniker till Bravida Sundsvall

Kran- och hisstekniker
Läs mer Dec 11
Är du en serviceinriktad Hisstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt, vi behöver därför förstärka vår organisation ytterligare och söker Hisstekniker för modernisering, nybyggnation, service och reparation. nyfiken? Kanske är du vår nya kollega!

Om jobbet
Som hisstekniker på Bravida är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi söker dig som har rätt vilja och driv att fortsätta utveckla vår hissverksamhet på orten. Vi ser gärna att du som söker är självgående och är en van problemlösare med tekniska kunskaper. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Utföra service på hissar ute hos kund
• Arbeta med mordernisering, förebyggande underhåll och reparationer
• Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag. 
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. 

För att trivas i rollen som hisstekniker behöver du vara serviceintriktad och kundorienterad då rollen innebär mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. 

Bravidas kontor i Sundsvall består av avdelningarna, EL, VS och Ventilation. På vår EL-avdelning är vi ca 45 medarbetare där vår hissavdelning ingår. Vi är nu i en spännande fas med många stora projekt, avtal och uppdragsgivare


Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet som Hisstekniker. Vara serviceinriktad och sugen på nya utmaningar. 

Som person är du driven och har ett gediget tekniskt intresse. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Passar du in på profilen? Stata ansökningsdag är den 11/1. Asökningarna hanteras löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Elektriker till Bravida Sundsvall

Installationselektriker
Läs mer Dec 11
Är du en serviceinriktad Elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt, nyfiken? Kanske är du vår nya kollega!

Om jobbet
Som Elektriker på Bravida är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag, antingen i olika former av entreprenadprojekt eller i olika typer av serviceuppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Teknisk problemlösning, installation och montering av anläggningar inom el.
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag. 
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. 

I rollen som elektriker har du mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas kontor i Sundsvall består av avdelningarna, EL, VS och Ventilation. På vår EL-avdelning är vi ca 45 medarbetare inom affärsområdena Service, Entreprenad, Hiss, Säkerhet, och Mätteknik. Vi är nu i en spännande fas med många stora projekt, avtal och uppdragsgivare. Bland annat bostadsprojektet Haga Strand på norra kajen, samt ramavtal med Sundsvalls Kommun och Västernorrlands Läns Landsting.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/godkänd ETG-Elev eller ECY-certifierad elektriker, meriterande om du har något års erfarenhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden: säkerhet, svagström, styr- och reglerteknik, dock inget krav.

Som person är du driven och har ett gediget tekniskt intresse. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Passar du in på profilen? Stata ansökningsdag är den 11/1. Asökningarna hanteras löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Avdelningschef ventilation till Bravida Sundsvall

Arbetsledare, ventilation
Läs mer Dec 20
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 11 000 medarbetare. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service inom el, vs och ventilation, ger Bravida fastigheter liv. Bravida levererar helhetslösningar och specialisttjänster, allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bolaget, som flera år i rad rankats till Sveriges bästa arbetsgivare, är nu i en expansiv fas och vill satsa på nya talanger, kanske är du en av dem?  

Vi söker en driven avdelningschef inom ventilation till Bravida i Sundsvall.  

Beskrivning av tjänsten
I rollen som Avdelningschef för ventilationsavdelningen är du ett föredöme och leder och utvecklar medarbetare på ett engagerat och målinriktat sätt. Du skapar ett team med målsättning att göra avdelningen marknadsledande i Sundsvall. Du är kundorienterad och drivs av att både tekniskt och affärsmässigt leverera vad kunden förväntar sig. Du ingår i regionens ledningsgrupp och bidrar aktivt till att utveckla verksamheten i regionen. Huvudsakliga arbetsuppgifter: 


• Att utifrån uppsatta lönsamhets- och resultatmål samt företagets övergripande mål och policys leda och utveckla medarbetarna i avdelningen. Detta med utgångspunkten att medarbetare som mår bra också presterar bra.
• Kund- och marknadsansvar för avdelningen, vilket bl.a. innebär att skapa och utveckla bra och lönsamma kundrelationer.
• Leda affärsförhandlingar (sälja) samt aktivt delta i anbudsarbete och avtalsskrivning.
• Ansvara för att projekt följs upp med avseende på arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi.
• Aktivt bidra till regionens utveckling bl.a. genom ett engagemang i regionledningsgruppen.

Bravida i Sundsvall består av avdelningarna, EL, VS, Ventilation och kyla. Verksamheten ägnar sig åt alla delar inom ventilation, styr och regler samt OVK. Både inom entreprenad och service. Totalt består avdelningen av 17 medarbetare, varav tre är stationerade i Härnösand. De senaste året har Bravida i Sundsvall satsat mycket på att utvecklas inom service, likaså att arbeta tillsammans på orten och primärt lämna pris som en helhet (dvs för samtliga teknikområden). I rollen som avdelningschef arbetar du tillsammans med en kalkylator/inköpsansanvarig, en administratör, en projektledare och en serviceledare. Bland de större kunderna är AB Härnösandshus, specialfastigheter, Mitthem, Nouryon, Region Västernorrland. 

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig med teknisk högskoleexamen eller annan jämförbar teknisk utbildning samt erfarenhet av ledarskap. Du har flerårig branscherfarenhet samt erfarenhet av projektledning, upphandlingar och har god förhandlingsvana. Ditt arbetssätt är strukturerat och förtroendeingivande och du har goda ekonomiska kunskaper.  Vidare ser vi gärna att du har ett sinne för affärer, är en driven entreprenör med en ödmjuk framtoning. B-körkort är ett krav.

Följande egenskaper är värdefulla för tjänsten: 


• Resultatinriktad och affärsinriktad 
• Trygg i dig själv och rollen som ledare
• Uthållig, med långsiktigt målfokus
• Relationsinriktad och god kommunikatör   

Bravida erbjuder dig en plats att växa och utvecklas tillsammans med ett team av erfarna kollegor i en region som vågar satsa.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du: 


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Intresserad?
Nyfiken? Sista ansökningsdag är den 10 januari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Elektriker till Bravida i Sundsvall och Härnösand

Installationselektriker
Läs mer Sep 26
Är du en serviceinriktad Elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu expanderar vi och söker därför elektriker till våra avdelningar i Sundsvall och Härnösand. 

Om jobbet
Som Elektriker på Bravida är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag, antingen i olika former av entreprenadprojekt eller i olika typer av serviceuppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Teknisk problemlösning, installation och montering av anläggningar inom el.
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag. 
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. 

I rollen som elektriker har du mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas kontor i Sundsvall består av avdelningarna, EL, VS och Ventilation. På vår EL-avdelning är vi ca 45 medarbetare inom affärsområdena Service, Entreprenad, Hiss, Säkerhet, och Mätteknik. Vi är nu i en spännande fas med många stora projekt, avtal och uppdragsgivare, bland annat bostadsprojektet Haga Strand på norra kajen, samt ramavtal med Sundsvalls Kommun och Västernorrlands Läns Landsting.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/godkänd ETG-Elev eller ECY-certifierad elektriker, meriterande om du har något års erfarenhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden: säkerhet, svagström, styr- och reglerteknik, dock inget krav.

Som person är du driven och har ett gediget tekniskt intresse. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Intresserad?
Passar du in på profilen? Stata ansökningsdag är den 27/10. Asökningarna hanteras löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Bravida i Sundsvall söker Elektriker

Installationselektriker
Läs mer Aug 7
Är du en serviceinriktad Elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi Elektriker till vår avdelning i Sundsvall.

Om jobbet

Som Elektriker på Bravida är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag, antingen i olika former av entreprenadprojekt eller i olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Teknisk problemlösning, installation och montering av anläggningar inom el.
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag. 
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. 
• Service inom styr- och reglerteknik.

I rollen som elektriker har du mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas kontor i Sundsvall består av avdelningarna, EL, VS och Ventilation. På vår EL-avdelning är vi ca 30 medarbetare inom affärsområdena Service, Entreprenad, Hiss, Säkerhet, och Mätteknik. Vi är nu i en spännande fas med många stora projekt, avtal och uppdragsgivare, bland annat bostadsprojektet Haga Strand på norra kajen, samt Ramavtal med Sundsvalls Kommun och Västernorrlands Läns Landsting.

Vi söker dig som är utbildad/godkänd ETG-Elev eller ECY-certifierad elektriker, meriterande om du har något års erfarenhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden: säkerhet, svagström, styr- och reglerteknik.

Som person är du driven och har ett gediget tekniskt intresse. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.


Intresserad?

Passar du in på profilen? Stata ansökningsdag är den 7/9. Asökningarna hanteras löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner

Jan Svensson

Avdelningschef El

060-66 39 12

Ansök nu

Bravida söker medarbetare inom el , säkerhet och mätteknik till Sundsvall

Installationselektriker
Läs mer Mar 29
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi säkerhetstekniker, elektriker, resemontör och Mätingenjör till vår avdelning i Sundvall.

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Just nu expanderar vi i Sundsvall och behöver förstärka organisationen med ett antal tjänster:


• Säkerhetstekniker
• Elektriker
• Mätingenjör
• Resemontör (Elektriker) 

Nedan följer en kort presentation om tjänsterna.

Säkerhetstekniker
Vill du arbeta med säkerhet och har några års erfarenhet inom något av följande områden: Passagesystem, Inbrottslarm, Integrerade system, Brandlarm, Utrymningslarm Lås- och beslagning, Dörrautomatiker. Då skall du söka denna tjänst. Bravida i Sundsvall är idag en av de ledande aktörerna på säkerhet och vi fortsätter växa. Vi måste därför förstärka organisationen med en säkerhetstekniker. Så nu har du chansen! Det är meriterande om du är intresserad och/eller har erfarenhet av mekaniskt arbete samt om du kan tänka dig att ibland göra arbeten på annan ort, detta då en del av våra arbeten är på annan ort.

Elektriker
Elektriker inom service och entreprenad. Kompetensmässigt är du certifierad elektriker, gärna med några års erfarenhet från yrket. Tjänsten innefattar vanliga förekommande elarbeten åt stora som små kunder.  

Resemontör (Elektriker)
Är du certifierad elektriker med några års erfarenhet och är beredd att göra resejobb i mellannorrland? Då har vi en tjänst tillgänglig till dig. Tjänsten är placerad i Sundsvall då vår största del av våra arbeten är lokaliserad kring Sundsvall och Härnösand. Tjänsten innefattar vanliga förekommande elarbeten.  

Mätingenjör
Med anledning av en pensionsavgång söker vi nu ny mätingenjör. Som mätingenjör arbetar du med mättekniska tjänster åt nätbolag och arbetsuppgifterna innebär:
- Verifiering, kontroller av mätsystem, nyuppsättning och ombyggnationer
- Drifttagning och felavhjälpning av mätteknisk utrustning
- Dokumentation och återrapportering
- Utredning och beräkningsarbeten kan förekomma

Kompetensmässigt söker vi dig som erfarenhet av fler eller något av följande områden:
- arbete i ställverksmiljöer.
- anläggningsdokumentation och schemaläsning
- reläprovning
- energimätning
- kompetens inom Mätteknik, Mätsystem
- elkraftteknik

Obs! Då detta är en ersättning Detta är en unik chans att få gå parallellt med en av de bästa inom sitt område.
 
Våra önskemål
Vi önskar att du som söker har ett stort tekniskt intresse, att du är driven och att du alltid vill sträva efter att göra kunden nöjd, och att du alltid vill utvecklas och bli lite bättre. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag med bra laganda, men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är trygg i din yrkesoll och trivs med att ta ett eget ansvar. B-körkort är ett krav för samtliga tjänster. ECY-certifikat är också ett krav för samtliga tjänster förutom tjänsten som säkerhetstekniker.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att jobba i ett bra gäng i ett av nordens ledande företag inom installation, där viljan att utvecklas är stor och fokus att göra kunden nöjd kommer först. Vi erbjuder fast anställning med marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga. Men framför allt chansen utvecklas i ett fantastiskt företag, rankat som en av Sveriges tio bästa arbetsgivare.

Intresserad? 
Sista ansökningsdatum är den 29 april.

Ansök redan idag! Ansökningarna hanteras löpande, tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Kom ihåg att ange den eller de tjänster du är intresserad av.

Ansök nu

Bravida i Sundsvall söker elektriker till sin elavdelning.

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 2
Är du en serviceinriktad Elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker till vår avdelning i Sundsvall.

Om jobbet

Som elektriker på Bravida är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag, antingen i olika former av entreprenadprojekt eller i olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Teknisk problemlösning, installation och montering av anläggningar inom el.
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag. 
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. 
• Service inom styr- och reglerteknik.

I rollen som elektriker har du mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas kontor i Sundsvall består av avdelningarna, el, vs och ventilation. På vår elavdelning är vi ca 30 medarbetare inom affärsområdena Service, Entreprenad, Hiss, Säkerhet, och Mätteknik. Vi är nu i en spännande fas med många stora projekt, avtal och uppdragsgivare, bland annat bostadsprojektet Haga Strand på norra kajen, samt Ramavtal med Sundsvalls Kommun och Västernorrlands Läns Landsting.

Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket. Eventuellt kan det även bli aktuellt med anställning av en lärling eller ETG-elev om vi kan se att engagemang, driv och viljan att lyckas finns. Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden: säkerhet, svagström, styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav för samtliga tjänster.

Som person är du driven och har ett gediget tekniskt intresse. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum är den 2 februari.

Passar du in på profilen? Ansök redan idag! Ansökningarna hanteras löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu