Höga Kusten Skog & Fastighet AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Höga Kusten Skog & Fastighet AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Arbetsledare fastighetsskötsel

Driftchef, fastighet
Läs mer Apr 17
Vi söker nu en arbetsledare med erfarenhet inom trädgård- och parkförvaltning till vårt kontor i Sundsvall.
Som arbetsledare hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet kommer du att arbeta en stor del administrativt, självständigt och tillsammans med dina kollegor.
De huvudsakliga administrativa arbetsuppgifterna är att följa upp tidrapportering, hantera arbetsordrar, attestera fakturor, planera inköp och beställningar, medverka och stödja vid driftmöten samt upphandling. Ansvara för samordning och arbetsledning av personal/säsongspersonal och underentreprenörer. Du kommer även att vara en viktig länk mellan arbetsgrupp och produktionschef.
I arbetsuppgifterna ingår att genomföra rondering och uppföljning för att kvalitetssäkra att utfört arbete håller hög kvalité och utförs enligt kundens krav. Det innefattar förståelse för kontraktshandlingar och skötselplaner. Du kommer att utföra tillsyn och skötsel av inre fastighetsskötsel och grönområden/utemiljö, snöröjning och halkbekämpning. Du ansvar för löpande kontakt med hyresgäster, kunder och entreprenörer etc.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbetsledning inom fastighetsförvaltning och/eller trädgårdsarbete. Meriterande är:
kunskaper inom fastighetsförvaltning
utbildad trädgårdsingenjör eller trädgårdsmästare,
kvalificerad eller med relevant utbildning inom området,
tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete.
BE kort, motorsågskörkort, heta arbeten, ledarskapsutbildning, hjullastarvana.

Du har god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad med ett bra bemötande mot hyresgäster, kunder och medarbetare. Som person är du bra på att planera och strukturera men även prioritera ditt arbete när förutsättningar eller situationer förändras. Du har god administrativ förmåga och är van vid att arbeta i olika fastighetssystem. Då dator är ett naturligt inslag i arbetet ser vi att du har god datorvana, där du ser digitaliseringen som en utvecklings- och förbättringsmöjlighet i ditt arbete.

Om anställningen:
Lön
Lönetyp: Fast månads-, vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Heltid
Provanställning/Tillsvidare

Krav
B-körkort
Erfarenhet inom fastighets eller grönyteskötsel med personalansvar.
Du uttrycker dig väl på svenska både i tal och skrift.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning, tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Frågor och ansökan
Välkommen in med din ansökan senast 2024-05-11.
Ansökningar lämnas endast digitalt via vårat rekryteringsformulär.
Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Platschef fastighetsskötsel och förvaltning

Platschef, anläggning
Läs mer Maj 31
Vi söker nu en platschef inom fastighetsskötsel och förvaltning i Sundsvall.

Vi söker dig som gillar korta beslutsvägar, som vill arbeta i ett företag där det är fart och fläkt, och tycker om att arbeta med mycket frihet under ansvar. Placeringsort är Sundsvall.

Om tjänsten:

Tjänsten som platschef innefattar:

• Budgetansvar: följa upp resultatet och hålla verksamheten inom budgetens ramar. Årsomsättning ca 30 miljoner
• Attestering av leverantörsfakturor
• Fakturering
• Kundkontakt, driftmöten, upprätta goda kundrelationer
• Planering & uppföljning av arbeten
• Upphandling av underentreprenörer
• Rapportskrivande, både till kund och internt
• Kalkylering/offerering
• Ansvar för att verksamheten följer uppsatt skötselplan
• Övrig administration runt verksamheten och kunderna
• Personalansvar: Som chef och ledare ska du inspirera, motivera och utveckla personalgruppen. Du ansvarar för tillsättande av ny personal, ev. uppsägningar samt har löneansvar och arbetsmiljöansvar. Tillsammans med arbetsledare överser ni så att alla arbetar enligt beslutade rutiner.Vem söker vi?

Dina tidigare titlar är inte särskilt viktiga, men för att trivas hos oss i den här rollen behöver du vara en person som tycker om att arbeta och driva projekt framåt mot uppsatta mål. Du är öppensinnad och kommunikativ, har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer, och du har förståelse för avtalsuppbyggnad och avtalsefterlevnad.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat i arbetsledande befattning eller projektledning inom fastighet eller utemiljö. Erfarenhet av anläggning, förvaltning och/eller offentlig upphandling är starkt meriterande.

Det krävs också att du har god datorvana då rollen innefattar en stor del administrativt arbete, vilket i vår värld innebär att du har förståelse för sammanlänkade datorsystem och kan ta till dig och använda nya IT-lösningar med lätthet, snarare än att du har kunskaper i Office-paketet. Vi finns självklart med som stöd under upplärningen av systemen för att hjälpa dig till en bra start, men det är viktigt att du har relevanta förkunskaper på området.

B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Vi fäster större vikt vid dina personliga egenskaper och hur väl dina förmågor passar rollen, än längden på din utbildning och erfarenhet av just vår bransch.

Intervjuer utförs löpande och tjänsten tillsätts så snart en lämplig kandidat dyker upp.

Känner du dig träffad? Då är du välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD André Kristoffersson 0660-21 32 06

Ansök nu

Trädgårdsarbetare (10st)

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om jobbet

Vi söker trädgårdsarbetare till vår filial i Sundvall under sommarsäsongen 2024. Jobbet som trädgårdsarbetare innebär utomhusskötsel som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, träd- & buskbeskärning och plantering.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker sig fram till oktober med möjlighet till förlängning.

Intervjuer sker löpande och anställning startar i april

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att jobba ute i ur och skur. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.

Du har tidigare erfarenhet av arbete med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgårdsarbete.

Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.

Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet.
Även meriterande om du har erfarenhet av något av följande: Röjsåg, motorsåg, trädbeskärning, Hjullastare eller har BE kort

Vi erbjuder:

- Ett varierande arbete med härliga kollegor

- Kollektivavtal

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag

Låter detta som något för dig? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Om tjänsten

Vi söker nu en fastighetsskötare till vårt kontor i Sundsvall

Som fastighetsskötare hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet kommer du att ansvara för inre- och yttre skötsel av fastigheter. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor. I arbetsuppgifterna ingår, tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och mindre reparationer men även skötsel av grönområden. Du har också ansvar för löpande kontakt med hyresgäster och kunder.Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet som Fastighetsskötare, Fastighetstekniker eller på annat sätt tillgodogjort dig kunskaper inom området. Du har god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad med ett bra bemötande mot hyresgäster, kunder och medarbetare. Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Då dator är ett naturligt inslag i arbetet ser vi att du har en viss datorvana.Krav

B-körkort är ett krav.Övrigt

Tjänsten är en Säsongsanställning på heltid med start i AprilFrågor och ansökan

Välkommen in med din ansökan senast 2024-04-01.

Ansökningar lämnas endast digitalt via vårat rekryteringsformulär.

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.Om anställningen:

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlönVar ligger arbetsplatsen?

Ortsviksvägen 39
856 33 SundsvallArbetsgivare

Höga Kusten Skog & Fastighet AB

https://hksf.se/

Ansök nu

Snöskottare Sundsvall Vintern 2022-2023

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Läs mer Okt 7
Nu söker vi snöskottare inför kommande vintersäsong till våra uppdrag i Sundsvall. Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i då tjänsten innebär ett fysisk arbete i alla väder. Varierande arbetstider.

Inga krav på erfarenhet eller utbildning ställs. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav. Arbetsuppgifterna kommer bestå av manuell snöröjning, manuell halkbekämpning och vid behov takskottning och borttagning av istappar.

Du erbjuds

- Ett spännande och behovsstyrt deltidsjobb.
- Kaffe i mängder.
- Trevliga kollegor


Övrig information

- Start: Tidigast 1 november, men helt beroende på när snön faller.
- Omfattning: Beroende på väder och snömängd.
- Arbetstid: Arbetspassen kan vara förlagda under alla dygnets timmar.
- Lön: Timlön enligt kollektivavtal.
- Placering: Sundsvall


Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 60 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.

- Välkommen med din ansökan!
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök nu

Lagbas utemiljöskötsel

Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
Läs mer Jul 6
Om jobbet

Vi söker nu en lagbas till vårt uppdrag i Sundsvall. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor/yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc. Rollen innebär också en stor del arbete ute i produktionen i form av maskinkörning, gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom yttre fastighetsskötsel.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som lagbas inom fastighetsskötsel.. Som person är du driven och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Viktigt för rollen är att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Tjänsten inkluderar även kundkontakt - så att du är en social person som tycker om att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer är viktigt.

Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Lite om företaget

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 100 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 50 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 Mkr första året till en bit över 60 Mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr.

Information och kontakt

Tjänsten är fördelat 100% under sommarsäsong och 50% under vintersäsongen med chans till mer jobb.

Intervjuer sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag.

Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF och våra instagram @Hksf.ovik @Hksf_uppsala @Hksf_ Sundsvall för att se bilder från vår vardag!

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid

Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

Ortviksvägen 39

865 33 Sundsvall

Arbetsgivaren

Höga Kusten Skog & Fastighet AB

https://hksf.se/

Ansök nu

Erfarna trädgårdsarbetare Sundsvall

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Jan 31
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Sundsvall inför sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning och plantering.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort. Körkort för tungt släp är en merit.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor. På plats finns platschefen över Sundsvall, samt två lagbasar som blir dina huvudsakliga arbetsledare.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare Sundsvall!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 60 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.

Ansök nu

Snöskottare Sundsvall

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Sep 23
Nu söker vi snöskottare inför kommande vintersäsong till våra uppdrag i Sundsvall. Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i då tjänsten innebär ett fysisk arbete i alla väder. Varierande arbetstider.
Inga krav på erfarenhet eller utbildning ställs. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav. Arbetsuppgifterna kommer bestå av manuell snöröjning, manuell halkbekämpning och vid behov takskottning och borttagning av istappar.
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 60 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare/Lagbas utemiljöskötsel Sundsvall

Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
Läs mer Mar 31
Vi söker nu en erfaren arbetsledare/lagbas till våra uppdrag i Sundsvall. Som arbetsledare/lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet AB arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor och fastighetsskötsel. Tjänsten som arbetsledare/lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, samt en stor del arbete ute i produktionen i form av maskinkörning, gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom fastighetsskötsel. Arbetsledaren är även ansvarig för att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens krav.
I tjänsten ingår också en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, orderhantering, månadsvis fakturering, inköpshantering, etc.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning, och även har erfarenhet av någon form av skötsel av utemiljö. Trädgårdsutbildning eller Trädgårdserfarenhet är en merit. Det behöver dock inte vara arbetsledning inom just denna bransch.
Som person är du driven, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta mot ett bra resultat, och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Viktigt för rollen är att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Tjänsten inkluderar även kundkontakt - så att du är en social person som tycker om att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer är viktigt.
Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort är ett krav, BE-körkort är en merit. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Lite om företaget
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 45 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 mkr första året, till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Detta räkenskapsår slår vi omsättningsrekord och kommer att passera 50 mkr. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF och våra instagram @Hksf.ovik @Hksf_uppsala för att se bilder från vår vardag!

Ansök nu

Trädgårdsarbetare/anläggningsarbetare Sundsvall

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Feb 24
Vi söker nu flera trädgårdsarbetare/anläggningsarbetare till vår filial i Sundsvall sommarsäsongen 2021. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning, plantering och ogräsrensning. Utöver det utför vi också mycket mindre anläggningsarbeten, och söker därför även efter sådan kompetens.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård och anläggning. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande men inget krav. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor. Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare Sundsvall!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 40 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF eller våra instagram @hksf.ovik och @hksf_uppsala om du vill se bilder från vår vardag!

Ansök nu

Trädgårdsarbetare/anläggningsarbetare maskin Sundsvall

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Feb 24
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare/anläggningsarbetare med inriktning maskin till vår filial i Sundsvall under sommarsäsongen 2020. Vi rekryterar med snabba puckar och kommer att tillsätta platserna löpande så snabbt som möjligt. Jobbet som trädgårdsarbetare maskin består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, som exempelvis gräsklippning och maskinell ogräsbekämpning. Gräsklippning sker med både mindre åkgräsklippare och vingklippare. Utöver det utför vi också mycket mindre anläggningsarbeten, och söker därför även sådan kompetens.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med yttre fastighetsskötsel tidigare och som trivs med att arbeta självständigt. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du har maskinvana och kan ta hand om maskinen och se till att den håller sig i gott skick. Vi ställer inga krav på utbildning utan fäster större vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor och en ny och fräsch maskinpark. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgård maskin Sundsvall!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 40 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida för att se bilder från vår vardag!

Ansök nu

Snöskottare Sundsvall

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Okt 12
Nu söker vi snöskottare inför kommande vintersäsong till våra uppdrag i Sundsvall. Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i då tjänsten innebär ett fysisk arbete i alla väder. Varierande arbetstider.
Inga krav på erfarenhet eller utbildning ställs. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav. Arbetsuppgifterna kommer bestå av manuell snöröjning, manuell halkbekämpning och vid behov takskottning och borttagning av istappar.
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 44 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 7 orter från Sollentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionschef Västernorrland, yttre fastighetsskötsel

Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
Läs mer Okt 12
Vi söker nu en driven produktionschef inom yttre fastighetsskötsel som gillar korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Rollen innebär ansvar för våra entreprenader i Sundsvall, Härnösand och Örnsköldsvik. Placeringsort är flexibel då vi har kontor på samtliga av dessa tre orter.
Intervjuer utförs löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.
Om tjänsten:
Vår organisation präglas av varierande uppdrag och ofta till en rörlig ersättning. Rollen som produktionschef hos oss ställer därför höga krav på förmågan att ta smarta och ekonomiska beslut även när det inte finns något konkret att förhålla sig till. Att förstå hur entreprenadbranschen fungerar värderas därför högt.
Tjänsten som produktionschef innefattar:
Kundkontakt: ansvar för en välfungerande kontakt med kunderna och deltagande på bl.a. driftmöten.
Personalansvar: övergripande styrning av personalen, ansvar för tillsättande av ny personal, ev. uppsägningar, ansvar för personalens tidrapportering
Budgetansvar: följa upp dina verksamhetsorters resultat och hålla verksamheten inom budgetens ramar
Attestering av leverantörsfakturor
Orderredigering/fakturering
Planering & uppföljning av arbeten
Upphandling och ledning av underentreprenörer
Rapportskrivande, både till kund och internt
Kalkylering/offerering
Ansvar för att verksamheten följer uppsatt skötselplan
Övrig administration runt verksamheten och kunderna
Ingå i ledningsgruppen tillsammans med VD, Produktionschef Gävleborg, Produktionschef Mälardalen, Ekonomiansvarig, Kalkylansvarig och den interna ISO-revisorn.

Under dig finns lagbasar på respektive ort som bistår dig i planeringen och den dagliga driften av övrig trädgårdspersonal. Under inlärningsperioden kommer det även att finnas stöd av VD och administrationspersonal för att underlätta.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbetsledning, gärna inom skötsel av utemiljöer eller anläggning. Kanske har du andra erfarenheter som kan komma oss till nytta? Utbildning inom trädgård vid högskola eller liknande är meriterande men inget krav.
För att lyckas i rollen som produktionschef hos oss krävs det att du är strukturerad och har förmågan att effektivt organisera ditt arbete för att lösa de problem som uppstår. Om du trivs med att tänka utanför boxen samtidigt som du kan rätta dig efter uppsatta rutiner, kan det här vara stället för dig. Tjänsten innebär ett stort ansvar för att skapa och vårda långsiktiga relationer med kunder, personal och leverantörer, så din sociala förmåga är därmed minst lika viktig.
Det krävs också att du har god datorvana då rollen innefattar en stor del administrativt arbete, vilket i vår värld innebär att du har förståelse för sammanlänkade datorsystem och kan ta till dig och använda nya IT-lösningar med lätthet snarare än att du har kunskaper i Office-paketet. Vi finns självklart med som stöd under upplärningen av systemen för att hjälpa dig till en bra start.
Till rätt person erbjuder vi stora möjligheter till utveckling och ser gärna att du kommer med idéer till förbättringar i verksamheten och företaget i stort.
B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
Känner du dig träffad? Då är du välkommen med din ansökan!
Lite om företaget:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Våra huvudsakliga uppdrag är skötsel av utemiljö åt Kommuner, Kommunala aktiebolag och Regioner. Det innefattar bland annat snöröjning, gräsklippning, plantering, mindre anläggningsarbeten, reparationer av lekplatser, trädfällning och sandupptagning. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr de senaste två verksamhetsåren. Företaget finns i dagsläget etablerat på 7 orter från Sollentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida för att se bilder från vår vardag!

Ansök nu

Snöskottare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 18
Höga Kusten Skog Och Fastighet, söker erfarna snöskottare som vid behov vill skotta snö så fort vintern kommer och snön lägger sig. Detta är en perfekt chans för dig som vill tjäna pengar när andra sover, samtidigt som du får träna kroppen på arbetstid! Sök idag, vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
Som snöskottare kommer du att ingå i ett team där din uppgift blir, att tillsammans med dina kollegor skotta snö runtom våra kunders fastigheter, som t.ex. sjukhus, hälsocentraler, skolor och förskolor,
Då arbetet styrs av vädret så är det viktigt att du är flexibel under alla dygnets timmar. Det är en fördel om du är morgonpigg och kan tänka dig vakna i gryningen (ca. 04:00). I och med att arbetet till största del består av handskottning ställs höga krav på din fysiska förmåga.
Du erbjuds
Ett spännande och behovsstyrt deltidsjobb.
Kaffe i mängder.
Trevliga kollegor

Arbetsuppgifter
Som snöskottare kommer du att arbeta ute på olika platser med andra kollegor. Arbetspassens längd varierar beroende på snömängd. För denna tjänst kommer vi ställa höga krav på tillgänglighet.
Vi söker dig som
Har B-körkort.
Gillar att arbeta med kroppen och är i god fysisk form då tunga lyft förekommer.
Är flexibel och kan agera effektivt när förutsättningarna i arbetsuppgifterna förändras. Du har lätt för att ta emot instruktioner och gillar att arbeta uthålligt tills arbetet är slutfört. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en hög arbetsmoral.

Övrig information
Start: Tidigast 1 november, men helt beroende på när snön faller.
Omfattning: Beroende på väder och snömängd.
Arbetstid: Arbetspassen kan vara förlagda under alla dygnets timmar.
Lön: Timlön enligt kollektivavtal.
Placering: Sundsvall eller Härnösand

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta, om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Höga Kusten Skog Och Fastighet
Ett innovativt företag inom markskötsel. Vår affärsidé är att arbeta med utemiljö, vilket innebär att vi sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. Vi hjälper såväl offentliga som privata fastighetsägare med deras utemiljöer – året om.

Ansök nu

Snöröjare

Väg- och anläggningsarbetare, utan yrkesbevis
Läs mer Aug 28
Handskottare sökes till vårt uppdrag i sundsvall.Körkort krav då vissa fastigheter ligger utanför staden.Arbete kommer att utföras dygnet runt.

Ansök nu

Snöröjare

Lastmaskinförare
Läs mer Aug 28
Söker Maskinförare som kommer att få utföra snöröjning och halkbekämpning.Även pistmaskinskörning.Arbete kommer att utföras dygnet runt.Tidigare erfarenhet krävs.

Ansök nu

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Apr 2
Om företaget:

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit kraftigt så är vi nu i behov av att anställa ett antal säsongsarbetare inom grönyteskötsel.

Om tjänsten

Vi söker säsongsarbetare till vårt skötselteam i Sundsvall. Arbetsuppgifterna inom grönyteskötsel består främst av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, plantering, lövupptagning, skräpplockning mm. Vi söker personal som är tillgänglig att arbeta heltid på vardagar mellan 07-16 under perioden april till oktober med möjlighet till förlängning. Under vintertid finns även möjlighet till timanställning inom snöröjning och halkbekämpning.

Vem söker vi?

För att jobba som trädgårdsarbetare bör du ha god fysik, gilla utomhusarbete och ha ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet eller utbildning inom trädgårdsskötsel. Det är meriterande om du har maskinvana och är van att arbeta med maskiner och verktyg. Som person ser vi gärna att du är arbetsvillig, prestigelös och kan tänka dig alla sorters arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt.

Vi förflyttar oss mellan de olika skötselområdena med bil och släp, därmed är det nödvändigt att du som söker har BE-körkort.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Bifoga personligt brev och cv till Daniel.Kjellsson@hksf.se

Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.hksf.se

Ansök nu

Snöskottare

Snöskottare
Läs mer Sep 14
Arbetsuppgifterna kommer bestå av Tillsyn, snöröjning, halkbekämpning och vid behov takskottning och borttagning av istappar.

Vi söker dig som brinner för skötsel av utemiljö och som med glimten i ögat ser lösningar istället för problem.
Fallskydds-utbildning eller motsvarande är meriterande

Arbetsplatsen består av personer som brinner för skötsel av utemiljö.
Ett glatt gäng som gör det lätt att komma in i gruppen

Ansök nu

Maskinförare

Lastmaskinförare
Läs mer Sep 14
Arbetsuppgifterna kommer bestå av Snöröjning, halkbekämpning och sandupptagning. Till viss del lastning och pallhantering

Vi söker dig som brinner för maskiner och som med glimten i ögat ser lösningar istället för problem.
Förarbevis meriterande

Arbetsplatsen består av personer som brinner för skötsel av utemiljö.
Ett glatt gäng som gör det lätt att komma in i gruppen

Ansök nu

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Jun 18
Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

I Sundsvall kommer du att arbete i ett glatt gäng med bra kompetens

Ansök nu

TRÄDGÅRDSARBETARE

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Mar 15
Som trädgårdsarbetare hos oss på HKSF i Sundsvall kommer dina arbetsuppgifter att vara beskärning, grönyteskötsel, plantering, sommarblommsskötsel, ogräsrensning. Arbetsuppgifterna varieras utefter att säsongen fortlöper och även beroende på de arbetsuppdrag vi har för tillfället. Ett omväxlande arbete med andra ord som för en person med driv och ansvarstagande.


Vi erbjuder:

säsongsanställning 100%

möjlighet att jobba med snöröjning under vintersäsong

ett roligt och omväxlande jobb med tillgång till moderna redskap och maskiner


Du som söker ska ha:

B-körkort

trädgårdsutbildning och/eller gedigen erfarenhet på den nivå att du kan jobba självständigt.


Vi ser gärna att du är:

driven i ditt arbetssätt och att du kan prioritera och planera arbetet i samspel med din arbetsledare

positiv och trivs att jobba strukturerat både självständigt och i grupp


Vi värderar god service och kvalitet högt liksom god samarbetsförmåga och ett positivt tankesätt. Delar du våra värderingar och tycker att det är härligt med ett fysiskt jobb utomhus, kontakta oss gärna via mejl.


Lasarettsvägen 21
856 43 Sundsvall

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 55 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 30 helårsanställda. Företaget finns i dagsläget etablerat på 4 orter från Gävle i Söder till Örnsköldsvik i norr. På lokalkontoret i Gävle är vi ett arbetslag med varierade erfarenheter och kunskaper som tillsammans gör oss mångsidiga inom fastighets- och trädgårdsskötsel.

Ansök nu

Maskinförare

Lastmaskinförare
Läs mer Feb 5