Stanley Security Sverige AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Stanley Security Sverige AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Servicetekniker Brandsäkerhet

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 21
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Servicetekniker inom Brandteknik verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.
Är du intresserad av komplexa lösningar i framkant, och vill arbeta i en organisation med avancerad teknik och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Det går bra för oss! Vårt kontor i Sundsvall växer och vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare servicetekniker inom Brandteknik. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med brandtekniska lösningar och vill utvecklas ytterligare i en roll med omväxlande arbetsuppgifter, ständigt nya utmaningar och ansvar för viktiga kundkonton. Vill du bli en del av ett högpresterande team med familjär känsla, i ett företag med stor frihet, har du kommit helt rätt! 

Ansvarsområden

I rollen som Servicetekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert. Du är med i framkant och levererar det bästa och senaste till våra kunder.

Som Servicetekniker inom brand ansvarar du för Service och Underhåll, av våra kunders brandtekniska lösningar. Du kommer arbeta aktivt och hands on med våra brandsystem och utföra service, reparationer, mindre driftsättningar, samt agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. 

För att lyckas i rollen behöver du även ha med dig:


• El-tele utbildning på gymnasienivå, eller via YH/högre utbildning
• Erfarenhet av arbete som servicetekniker/installationstekniker, gärna inom säkerhet
• En teknisk kompetens som du är stolt över, och ett intresse att utveckla den ytterligare.
• Erfarenhet inom brandlarmsystem och/eller brandlarmsnormer är meriterande.
• B-körkort
• Goda kunskaper på svenska och engelska i tal och skrift.

Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos våra kunder värdesätter vi dina personliga förmågor högt:


• Vi tror att du är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna – hos oss går teknikutvecklingen fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas i rollen. Du gillar utmaningar och har inställningen att allt går att lösa.


• Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund. Du är van att arbeta självständigt med stor frihet att planera dina egna dagar.


• Du är en klippa på att skapa bra samarbeten både internt och externt. Du blir en viktig ambassadör för STANLEY Security i vårt arbete med att göra världen till en tryggare plats.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

STANLEY Security arbetar kontinuerligt för att utvecklas, för att göra vår värld tryggare. För att kunna utvecklas som företag vet vi att olika individer med olika kompetenser behövs. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande kultur med jämställda förhållanden och mångfald, och uppmuntrar kvinnliga sökande samt sökande från olika bakgrunder.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot & hanterar ansökningar löpande, och kan komma att tillsätta rollen innan sista datum. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Då vi är inne i en semesterperiod kan återkoppling komma att dröja tom. augusti/september.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson, joel.svensson@sbdinc.com, el. rekryteringsspecialist Sara Andersson, sara.andersson@sbdinc.com

Ansök nu

Projektledare till brandsäkerhet och utrymningslarm

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 30
Nytt
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Projektledare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.


 Nu söker vi en Projektledare inom brandsäkerhet och utrymningslarm till Sundsvall/Örnsköldsvik

Ansvarsområde

Som Projektledare för Brandsäkerhet kommer du att fungera som spindeln i nätet. Du värdesätter att bygga relationer såväl internt som externt. Du är prestigelös och ansvarstagande. Rollen kräver ett lösningsorienterat förhållningssätt och förmåga att tänka utanför boxen. Du har daglig kontakt med säljarna i ditt team samt med våra kunder. Våra säljprocesser är komplexa, du ingår naturligt i den processen tidigt - vilket ställer höga krav på din förmåga att skapa rätt teknisk lösning samt förbereda organisationen internt för att implementera lösningen. Du ingår i ett lokalt team med säljare, tekniker samt andra projektledare på närliggande kontor i regionen. I rollen kommer du arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta med ett gränssnitt mot underentreprenörer som vi ofta tar in i våra projekt där din roll är att kommunicera och agera så att vår totala leverans håller ställda krav till kunden.

Rollen är stationerad i Sundsvall eller Örnsköldsvik. Vårt geografiska område består i huvudsak av Jämtland, Västernorrland och Västerbotten vilket gör att resor är en naturlig del av arbetet.

Våra kunder vänder sig till oss för att få en brandteknisk lösning utöver det vanliga, därför ställer det höga krav på din förmåga att leverera den bästa lösningen.

Kvalifikationer

Du trivs med att ha mycket på gång och ingå i ett team med vinnande attityd. I rollen arbetar du med att förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund. Som projektledare är du ledare och trivs med att samordna och leda andra. 

Du har tidigare arbetat med en mer komplex affär som projektledare eller varit i en ledande teknisk roll i minst 2 år. Du är nyfiken på och intresserad av brand- och utrymningslarmområdet – kanske har du jobbat med det redan, då ser vi det som en merit.


Vi tror att du känner igen dig i fler av dessa punker:


• Fullgjord gymnasieutbildning
• Goda kunskaper inom MS Office
• Vana att jobba med/i installationsprojekt med elinstallatörer
• Kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift
• Kunskaper inom AutoCad är meriterande
• Kunskaper BAS-U & BAS-P är meriterande

För att du ska klara av tjänsten behöver detta vara uppfyllt:


• B-körkort
• Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig


• En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag
• Mycket goda utvecklingsmöjligheter
• En viktig och spännande tjänst i ett bolag som går väldigt bra
• Ett mycket positivt arbetsklimat
• Bra anställningsvillkor och förmåner
• Att få möjlighet att arbeta med de senaste och bästa tekniska lösningar inom brand & säkerhet

Stanley Security är en arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för de som gör världen till en lite tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i vårt företag hittar du kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse samt socialt ansvar.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss krävs det ett svenskt medborgarskap samt att du blir godkänd av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Slutkandidaten kommer att genomgå en Bakgrundskontroll samt referenstagnig. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Elise Löfgren 010-458 70 55 och rekryteringsspecialist Sara Andersson, sara.andersson@sbdinc.com

Ansök nu

Teamledare till Service i Södra Norrland

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 20
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla Stanley Securitys status på marknaden. Du drivs av viljan att göra skillnad och påverka din verksamhet och kundens vardag till det bättre. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå och arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.


Nu söker vi en teamledare till Södra Norrland, ett område som för oss innefattar Västernorrland, Jämtland och Norra Hälsingland. Du kommer att vara stationerad i Sundsvall, men resor till kontoren i Östersund och Örnsköldsvik förekommer i tjänsten. 

Ansvar

I rollen som teamledare ansvarar du för mindre projekt och driver ett aktivt förbättringsarbete inom serviceavdelningen med fokus på våra processer, leveranskvalitét och kundnöjdhet. Vidare ingår kalkylering, försäljning, medverkan i affärsmässig bedömning av offerter och anbud samt upphandling av underentreprenörer.

Du utvecklar befintliga och nya kunder genom kontinuerlig dialog och planering och säkerställer att våra servicetekniker och leverantörer har rätt förutsättningar.

Teamledaren ska vara Servicechefen behjälplig inom arbetsmiljö, miljöarbete samt EHS-frågor.

Vi söker dig som har


• Minst 3 års erfarenhet av säkerhetsbranschen
• Erfarenhet av att driva projekt och leda andra
• Du är van vid att hantera komplexa system
• Tycker att det här med ledarskap inte bara är viktigt, det ska vara kul också!
• Du har en administrativ ådra och rör dig obehindrat i Office Paketet.
• Förhandlingsvana, ekonomisk förståelse och gillar att vara ute hos våra kunder är en självklarhet!
• Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Erfarenhet av brandlarm är meriterande

Som person:


• God samarbetsförmåga och gillar att hitta lösningar
• Strukturerad och noggrann är egenskaper du är stolt över
• Gillar att ha mycket på gång och ingå i ett team med en vinnande attityd
• Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
• Du vill förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa säkerhetslösningar som gör världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant Onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc. Tjänstebil ingår i rollen.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är ett svenskt medborgarskap, genomgå en bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson, joel.svensson@sbdinc.com, alt. rekryteringsspecialist Sara.Andersson@sbdinc.com.

Ansök nu

Projektledare till säkerhetstekniska lösningar

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 13
Projektledare till säkerhetstekniska lösningar

Stationeringsort - Sundsvall eller Örnsköldsvik

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Projektledare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare. STANLEY Security är marknadsledare inom fysisk säkerhet, vår teknik är i framkant och våra anläggningar är oftast av en mer komplex karaktär.

 

Ansvarsområde

Som Projektledare för säkerhetstekniska lösningar kommer du att fungera som spindeln i nätet. Du värdesätter att bygga relationer såväl internt som externt. Du är prestigelös och ansvarstagande. Rollen kräver ett lösningsorienterat förhållningssätt och förmåga att tänka utanför boxen. Du har daglig kontakt med säljarna i ditt team samt med våra kunder. Våra säljprocesser är komplexa, du ingår naturligt i den processen tidigt - vilket ställer höga krav på din förmåga att skapa rätt teknisk lösning samt förbereda organisationen internt för att implementera lösningen. Du ingår i ett lokalt team med säljare, tekniker samt andra projektledare på närliggande kontor i regionen. I rollen kommer du arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta med ett gränssnitt mot underentreprenörer som vi ofta tar in i våra projekt där din roll är att kommunicera och agera så att vår totala leverans håller ställda krav till kunden. Vårt geografiska område består i huvudsak av Jämtland, Västernorrland och till viss del Västerbotten vilket gör att dagsresor är en naturlig del av arbetet. Ca 5-10 övernattningar per år.

Våra kunder vänder sig till oss för att få en säkerhetsteknisk lösning utöver det vanliga, därför ställer det höga krav på din förmåga att leverera den bästa lösningen.

Om dig

Du trivs med att ha mycket på gång och ingå i ett team med vinnande attityd. I rollen arbetar du med att förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund. Du har tidigare arbetat med en mer komplex säkerhetsteknisk affär som projektledare eller haft en ledande teknisk befattning i minst 2 år. Du har tidigare arbetat med komplexa säkerhetslösningar och har en stark nyfikenhet och vill utvecklas ytterligare.

I ditt dagliga arbete som projektledare


• Arbete med komplexa säkerhetsprojekt mot myndigheter, kommuner och företag.
• Ekonomisk uppföljning och resultatansvar. Du är med och skapar kalkylen och ska se till att den hålls under projektets gång.
• Du är med och planerar arbetet tillsammans med tekniker och avgör ifall det krävs eventuella underentreprenörer.
• Du arbetar tätt ihop med säljaren för att sätta rätt tidsplan och säkerställa god leverans mot kunden.
• Arbetar obehindrat i Officepaketet och är en god kommunikatör i både svenska och engelska är ett krav
• BAS-U & BAS-P samt entreprenadjuridik är något som frekvent förekommer i rollen.

Vi erbjuder dig


• En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag
• Mycket goda utvecklingsmöjligheter
• En viktig och spännande tjänst i ett bolag som går väldigt bra
• Ett mycket positivt arbetsklimat
• Bra anställningsvillkor och förmåner
• Att få möjlighet att arbeta med de senaste och bästa tekniska lösningar inom brand & säkerhet

Svenskt medborgarskap och körkort är ett krav för tjänsten.

STANLEY Security är en arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för de som gör världen till en lite tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i vårt företag hittar du kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse samt socialt ansvar.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag, förmånsbil etc.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är ett svenskt medborgarskap samt att du blir godkänd av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Slutkandidaten kommer att genomgå en Bakgrundskontroll samt referenstagning. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef elise.lofgren@sbdinc.com

Ansök nu

Installationstekniker BRANDSKYDD

Brandtekniker
Läs mer Jun 3
Installationstekniker BRANDSKYDD- Sundsvall

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

 

Brandskyddstekniker

I rollen som tekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för installation och driftsättning av våra säkerhetssystem. De system som du huvudsakligen kommer att arbeta med är installation och driftsättning av våra brandlarmstekniska system.

 Du kommer att agera tekniskt säljstöd till våra säljare samt genomföra överlämning och handhavandeutbildning till våra kunder. Tillsammans med projektledare är du med och utvecklar våra kunders lösningar. Du kvalitetssäkrar vår leverans till både befintliga och nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du får också möjlighet att arbeta med de största och mest spännande kunderna på marknaden.

Som en av medarbetarna på vårt kontor i Sundsvall är du med och bygger vårt varumärke i regionen – ett starkt varumärke som vi tillsammans förvaltar.

Är du den vi söker?

Du älskar att ta ansvar, att leda olika underleverantörer och leverera den bästa lösningen till våra kunder.  Du gillar att bygga relationer och kan agera tekniskt stöd såväl internt som externt. I driftsättningen ingår det inkoppling, programmering, avprovning, dokumentation och utbildning. Du demonstrerar system för våra kunder på ett bra och förståeligt sätt. Du arbetar självständigt och tillsammans med vår arbetsgrupp för att planera och utföra våra uppdrag. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom det området. Rollen passar dig som tycker om utmaningar och älskar att arbeta med både huvudet och händerna. Det är en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla ditt yrkeskunnande och ta dina kunskaper till en ny nivå. Vi arbetar med våra kunder över en större geografi vilket gör att tjänsten ibland innefattar arbete på annan ort. Att resa och ha en del övernattningar är inget hinder för dig.
B-körkort är ett krav för att få tjänsten.

Det här ser vi gärna hos dig:


• Du har en god social förmåga och är kommunikativ, i såväl väl tal som skrift
• Du gillar att samarbeta med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga lösning.
• Du tycker om att ta ansvar och kan få saker att hända utan att ha arbetsledning på plats.
• Du är stolt över att ha en hög teknisk kompetens, har El-tele eller IT-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper
• Du är villig att ständigt utvecklas och lära dig nya arbetssätt.
• Du är intresserad av att lära dig nya saker – teknikutvecklingen går fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas med det här jobbet
• Du har kunskaper om entreprenadbestämmelser samt erfarenhet av kundvårdande försäljning.
• Du har 2 års dokumenterad erfarenhet inom området.
• Du vill förstå kundens behov och är ansvarstagande mot kund.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av brandtekniska system, normer inom brandskydd som SBF etc 

Home of Specialists

Sedan 1950-talet är vi nördigast inom fysisk säkerhet och med teknik och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med såväl skyddsvärde, digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Vi tar med oss kompetens och glädje till våra möten, för vi vet att idéerna och kunskaperna vi bär med oss bidrar till de mest hållbara Vi är en högpresterande organisation där vårt kundlöfte värderas högt. Tillsammans med en prestigelöshet och starka teamkänsla gör att vi är den starkaste spelaren i världen inom vår affär.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

 

En förutsättning för att bli anställd hos oss är ett svenskt medborgarskap, genomgå en godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

 

 STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Elise Löfgren 010-458 70 35  alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

Servicetekniker Brandtekniska lösningar

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Maj 31
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Servicetekniker inom Brandteknik verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.
Är du intresserad av komplexa lösningar i framkant, och vill arbeta i en organisation med avancerad teknik och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Det går bra för oss! Vårt kontor i Sundsvall växer och vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare servicetekniker inom Brandteknik. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med brandtekniska lösningar och vill utvecklas ytterligare i en roll med omväxlande arbetsuppgifter, ständigt nya utmaningar och ansvar för viktiga kundkonton. Vill du bli en del av ett högpresterande team med familjär känsla, i ett företag med stor frihet, har du kommit helt rätt! 

Ansvarsområden

I rollen som Servicetekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert. Du är med i framkant och levererar det bästa och senaste till våra kunder.

Som Servicetekniker inom brand ansvarar du för Service och Underhåll, av våra kunders brandtekniska lösningar. Du kommer arbeta aktivt och hands on med våra brandsystem och utföra service, reparationer, mindre driftsättningar, samt agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. 

För att lyckas i rollen behöver du även ha med dig:


• El-tele utbildning på gymnasienivå, eller via YH/högre utbildning
• Erfarenhet av arbete som servicetekniker/installationstekniker, gärna inom säkerhet
• En teknisk kompetens som du är stolt över, och ett intresse att utveckla den ytterligare.
• Erfarenhet inom brandlarmsystem och/eller brandlarmsnormer är meriterande.
• B-körkort
• Goda kunskaper på svenska och engelska i tal och skrift.

Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos våra kunder värdesätter vi dina personliga förmågor högt:


• Vi tror att du är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna – hos oss går teknikutvecklingen fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas i rollen. Du gillar utmaningar och har inställningen att allt går att lösa.


• Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund. Du är van att arbeta självständigt med stor frihet att planera dina egna dagar.


• Du är en klippa på att skapa bra samarbeten både internt och externt. Du blir en viktig ambassadör för STANLEY Security i vårt arbete med att göra världen till en tryggare plats.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

STANLEY Security arbetar kontinuerligt för att utvecklas, för att göra vår värld tryggare. För att kunna utvecklas som företag vet vi att olika individer med olika kompetenser behövs. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande kultur med jämställda förhållanden och mångfald, och uppmuntrar kvinnliga sökande samt sökande från olika bakgrunder.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot & hanterar ansökningar löpande, och kan komma att tillsätta rollen innan sista datum. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson, joel.svensson@sbdinc.com, el. rekryteringsspecialist Sara Andersson, sara.andersson@sbdinc.com

Ansök nu

Installationstekniker BRANDSKYDD

Brandtekniker
Läs mer Maj 2
Installationstekniker BRANDSKYDD- Sundsvall

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Tekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

 

Brandskyddstekniker

I rollen som tekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för installation och driftsättning av våra säkerhetssystem. De system som du huvudsakligen kommer att arbeta med är installation och driftsättning av våra brandlarmstekniska system.

 Du kommer att agera tekniskt säljstöd till våra säljare samt genomföra överlämning och handhavandeutbildning till våra kunder. Tillsammans med projektledare är du med och utvecklar våra kunders lösningar. Du kvalitetssäkrar vår leverans till både befintliga och nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du får också möjlighet att arbeta med de största och mest spännande kunderna på marknaden.

Som en av medarbetarna på vårt kontor i Sundsvall är du med och bygger vårt varumärke i regionen – ett starkt varumärke som vi tillsammans förvaltar.

Är du den vi söker?

Du älskar att ta ansvar, att leda olika underleverantörer och leverera den bästa lösningen till våra kunder.  Du gillar att bygga relationer och kan agera tekniskt stöd såväl internt som externt. I driftsättningen ingår det inkoppling, programmering, avprovning, dokumentation och utbildning. Du demonstrerar system för våra kunder på ett bra och förståeligt sätt. Du arbetar självständigt och tillsammans med vår arbetsgrupp för att planera och utföra våra uppdrag. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom det området. Rollen passar dig som tycker om utmaningar och älskar att arbeta med både huvudet och händerna. Det är en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla ditt yrkeskunnande och ta dina kunskaper till en ny nivå. Vi arbetar med våra kunder över en större geografi vilket gör att tjänsten ibland innefattar arbete på annan ort. Att resa och ha en del övernattningar är inget hinder för dig.
B-körkort är ett krav för att få tjänsten.

Det här ser vi gärna hos dig:


• Du har en god social förmåga och är kommunikativ, i såväl väl tal som skrift
• Du gillar att samarbeta med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga lösning.
• Du tycker om att ta ansvar och kan få saker att hända utan att ha arbetsledning på plats.
• Du är stolt över att ha en hög teknisk kompetens, har El-tele eller IT-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper
• Du är villig att ständigt utvecklas och lära dig nya arbetssätt.
• Du är intresserad av att lära dig nya saker – teknikutvecklingen går fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas med det här jobbet
• Du har kunskaper om entreprenadbestämmelser samt erfarenhet av kundvårdande försäljning.
• Du har 2 års dokumenterad erfarenhet inom området.
• Du vill förstå kundens behov och är ansvarstagande mot kund.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av brandtekniska system, normer inom brandskydd som SBF etc 

Home of Specialists

Sedan 1950-talet är vi nördigast inom fysisk säkerhet och med teknik och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med såväl skyddsvärde, digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Vi tar med oss kompetens och glädje till våra möten, för vi vet att idéerna och kunskaperna vi bär med oss bidrar till de mest hållbara Vi är en högpresterande organisation där vårt kundlöfte värderas högt. Tillsammans med en prestigelöshet och starka teamkänsla gör att vi är den starkaste spelaren i världen inom vår affär.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

 

En förutsättning för att bli anställd hos oss är ett svenskt medborgarskap, genomgå en godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

 

 STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Elise Löfgren 010-458 70 35  alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

Servicetekniker Brandsäkerhet

Brandtekniker
Läs mer Feb 8
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Servicetekniker inom Brand verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.


Är du intresserad av komplexa lösningar i framkant, och vill arbeta i en organisation med avancerad teknik och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Det går bra för oss! Vårt kontor i Sundsvall växer och vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare servicetekniker inom Brandteknik. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med brandtekniska lösningar och vill utvecklas ytterligare i en roll med omväxlande arbetsuppgifter, ständigt nya utmaningar och ansvar för viktiga kundkonton. Vill du bli en del av ett högpresterande team med familjär känsla, i ett företag med stor frihet, har du kommit helt rätt! 

Ansvarsområden

I rollen som Servicetekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert. Du är med i framkant och levererar det bästa och senaste till våra kunder.

Som Servicetekniker inom brand ansvarar du för Service och Underhåll, av våra kunders brandtekniska lösningar. Du kommer arbeta aktivt och hands on med våra brandsystem och utföra service, reparationer, mindre driftsättningar, samt agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. 

För att lyckas i rollen behöver du även ha med dig:


• El-tele utbildning på gymnasienivå, eller via YH/högre utbildning
• Erfarenhet av arbete som servicetekniker/installationstekniker, gärna inom säkerhet
• En teknisk kompetens som du är stolt över, och ett intresse att utveckla den ytterligare.
• Erfarenhet inom brandlarmsystem och/eller brandlarmsnormer är meriterande.
• B-körkort
• Goda kunskaper på svenska och engelska i tal och skrift.

Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos våra kunder värdesätter vi dina personliga förmågor högt:


• Vi tror att du är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna – hos oss går teknikutvecklingen fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas i rollen. Du gillar utmaningar och har inställningen att allt går att lösa.


• Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund. Du är van att arbeta självständigt med stor frihet att planera dina egna dagar.


• Du är en klippa på att skapa bra samarbeten både internt och externt. Du blir en viktig ambassadör för STANLEY Security i vårt arbete med att göra världen till en tryggare plats.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

STANLEY Security arbetar kontinuerligt för att utvecklas, för att göra vår värld tryggare. För att kunna utvecklas som företag vet vi att olika individer med olika kompetenser behövs. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande kultur med jämställda förhållanden och mångfald, och uppmuntrar kvinnliga sökande samt sökande från olika bakgrunder.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot & hanterar ansökningar löpande, och kan komma att tillsätta rollen innan sista datum. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson, joel.svensson@sbdinc.com, el. rekryteringsspecialist Sara Andersson, sara.andersson@sbdinc.com

Ansök nu

Regionsäljare säkerhetstekniska lösningar

Systemsäljare
Läs mer Jan 31
Regionsäljare säkerhetstekniska lösningar Sundsvall

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som säljare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Som Regionsäljare till Säkerhetstekniska lösningar

Du kommer utifrån kundens behov att presentera hållbara lösningar som håller högsta kvalité utifrån kundens behov och verksamhet! Du arbetar självständigt och ansvarstagande, med ett högt självledarskap. Du har ett stort intresse för att identifiera och lösa kundens behov. I den här rollen är du en del av ett aktivt och engagerat kontor och har löpande dialog med resten av organisationen för att säkerställa högklassiga leveranser.

STANLEY Security är marknadsledande inom fysisk säkerhet i Norden, vi anpassar våra system utifrån skyddsvärde och byggnader som ofta är i behov av en högre leverans utöver det vanliga. För att läsa mer om vår affär är du välkommen in på vår hemsida 

Är du den vi söker?

Du är en stjärna inom tekniska lösningar, du har en passion för just den här typen av lösning. Du är förtroendeingivande och värdesätter relationsskapande försäljning. Du är självgående och har en vana att arbeta med värdebaserad försäljning. Du upplevs som en trygg och kommunikativ person. I den här rollen kommer du att arbeta i Sundsvall med omnejd du kommer att utveckla en portfölj med befintliga kunder, men även ha ett starkt fokus på att bearbeta nya kunder och generera nya affärer.

Vidare önskar vi att du har;


• Tidigare erfarenhet av värdebaserad försäljning
• I säljarbetet är du både driven och resultatinriktad och värdesätter dina kontakter och ditt nätverk.
• Ett starkt affärsmannaskap där du värderar kundlöftet högt
• En förmåga att kunna lyfta dig ovanför tekniska detaljer och se kundens behov
• Goda kunskaper och erfarenheter av företagets portfölj och avtalsförsäljning
• Goda kunskaper om att upprätta affärsplaner, strategier och lönsamhetsanalyser
• Du är både en ledare och lagspelare
• Erfarenheter av LOU
• Körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. 

 

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc. Tjänsten utgår från vårt kontor i Sundsvall.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt medborgarskap samt ett godkännande av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

Teknisk Designer Brandteknisk säkerhet

Brandtekniker
Läs mer Jan 26
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” a?r en mening som a?r a?terkommande i va?r verksamhet sa?va?l nationellt som internationellt. Na?r du arbetar som Teknisk Designer hos oss verkar du fo?r att uppra?ttha?lla och vidareutveckla STANLEY Security’s status pa? marknaden. Du drivs av och vill go?ra skillnad och pa?verka den svenska marknaden inom ditt omra?de. Vidare har du ett starkt driv fo?r att din verksamhet ska ha?lla en ho?g niva? da?r vi arbetar fo?r att o?vertra?ffa va?ra ma?l med en ha?ngivenhet och passion som go?r va?r va?rld tryggare.

I rollen som Teknisk Designer inom Brand på STANLEY Security är du en expert! Du ansvarar för funktionen projektering av våra brandlarmstekniska system inom regionen.

Du ingår som ”delprojektledare” i ett team av projektledare inom din region där du på uppdrag av respektive projektledare sköter allt vad det gäller projektering, till viss del kommer du att projektera själv, men i större uppdrag är du ansvarig för kravställning, inköp av extern partner samt uppföljning av levererade handlingar.
Du ansvarar uppstartsmöten och uppföljning av din del inom respektive projekt, återrapportering sker både internt och eventuellt till extern projekteringspartner.
Våra samarbetspartners i projekten i form av installatörer ska förses med rätt underlag för sitt arbete, kunden ska få den dok som den köpt och vi ska uppfylla interna och externa krav på dokumentation och lösning – du är ett nav i detta.

Arbetet är i huvudsak inriktat på lösningar inom:

- Brandlarm
- Utrymningslarm


Tillsammans med vår organisation kvalitetssäkrar du vår leverans till både befintliga och nya kunder. Vi jobbar Tillsammans och du är med bygger teamet, din kunskap kommer att bidra till utvecklingen av vårt sätt att arbeta. Vi tror att du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du får också möjlighet att arbeta med de största och mest krävande kunderna på marknaden.

Du ingår även i ett nationellt team av Tekniska Designers vars mål är att förbättra och utveckla vår befintliga dokumentation.

Är du den vi söker?


• Du är social och kan föra dig i alla sammanhang. Du är engagerad och vill ta ansvar och avlasta våra projektledare med konstruktion och projektering.
• Du älskar att ta ansvar, vill leverera den bästa tekniska lösningen till våra kunder. Du gillar att bygga relationer och kan agera stöd såväl internt som externt. Du arbetar självständigt och tillsammans med projektledarna för att planera och utföra våra uppdrag.
• Du är eller har tidigare arbetat med brandtekniska system såsom brand- och utrymningslarm som projektör/konstruktör och / eller projektledare.

Du ska arbeta med att förbättra och utveckla vårt arbetssätt och våra externa projekteringspartners inom din region, genom att ”se” punkter där vi kan förbättra oss.
Du har ett starkt driv och en ifrågasättande inställning till ”så här har vi alltid gjort” vi vill utveckla oss och göra saker bättre än idag!

Vidare tror vi att du har:


• El-tele utbildning på gymnasienivå, eller via YH/högre utbildning
• Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom teknik/el/service, gärna från säkerhetsbranschen
• En hög teknisk kompetens som du är stolt över, och ett intresse att utveckla den ytterligare!
• Goda kunskaper inom El-lära, svagström samt dator- och nätverkslösningar
• Hanterar AutoCAD som ett självklart verktyg
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• Goda kunskaper inom SBF 110, SBF502 och SBF 1021

Det är meriterande om du har:


• Erfarenhet av att installera/arbeta med brandtekniska lösningar eller säkerhetslösningar
• Behörig Ingenjör Brandlarm är meriterande, dock ej ett krav  
• Kännedom om Inbrottslarm SSF 130

Du i rollen hos oss:

Du kommer ges möjlighet att växa i din roll, där vi tar fram en individuell utvecklingsplan. Du kommer att få vara med under hela kedjan från projektstart till överlämning till kund. Detta tillsammans med den lokala projektledaren som äger affären. Du kommer att få en roll som är ny för vår organisation regionalt och rollen är en del i utvecklingen av våra affärer och arbetssätt. Du kommer att arbeta med detaljerna i vår leverans vilket gör att Du kommer att bli en mycket viktig del av vår verksamhet så vi värdesätter ansvarskänsla Gillar att arbeta i team. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, initiativtagande, noggrann och serviceinriktad. Du är ödmjuk, positiv och social där du värdesätter, samt bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.

Stationering:

Stationeringsorten kommer att vara Sundsvall. På Sundsvallskontoret finns många delar av vår organisation representerad och det finns en blandning av nyrekryterade och personer med flera decenniers erfarenhet inom bolaget.
Arbetsområdet rent geografiskt kommer i första hand att följa vår regionsuppdelning Södra Norrland men att arbeta med kollegor i övriga landet kommer troligen att vara aktuellt också. Då din roll innebär att vara Spindeln i nätet för projekteringen inom brand Södra Norrland kommer du att arbeta på kontoret till största delen.

 

Ansökan:

Vi tar emot och hanterar ansökningar lo?pande och sa? va?nta inte utan skicka in din anso?kan redan nu!

En fo?rutsa?ttning fo?r att bli ansta?lld hos oss a?r att du har ett svenskt medborgarskap samt ett godkännande av La?nsstyrelsen vi utfo?r a?ven referenstagning samt en bakgrundskontroll i vår rekryteringsprocess. STANLEY Security arbetar aktivt fo?r en bra arbetsmiljo? med ja?msta?llda fo?rha?llanden och vi ser ga?rna so?kande med olika bakgrunder.

Fra?gor om tja?nsten besvaras av rekryterande chef Elise Löfgren  010 458 70 55 samt rekryteringsspecialist Izabelle.bengtsson@sbdinc.com

Ansök nu

Regionsäljare säkerhetstekniska lösningar

Systemsäljare
Läs mer Nov 18
Regionsäljare säkerhetstekniska lösningar Sundsvall

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som säljare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Som Regionsäljare till Säkerhetstekniska lösningar

Du kommer utifrån kundens behov att presentera hållbara lösningar som håller högsta kvalité utifrån kundens behov och verksamhet! Du arbetar självständigt och ansvarstagande, med ett högt självledarskap. Du har ett stort intresse för att identifiera och lösa kundens behov. I den här rollen är du en del av ett aktivt och engagerat kontor och har löpande dialog med resten av organisationen för att säkerställa högklassiga leveranser.

STANLEY Security är marknadsledande inom fysisk säkerhet i Norden, vi anpassar våra system utifrån skyddsvärde och byggnader som ofta är i behov av en högre leverans utöver det vanliga. För att läsa mer om vår affär är du välkommen in på vår hemsida 

Är du den vi söker?

Du är en stjärna inom tekniska lösningar, du har en passion för just den här typen av lösning. Du är förtroendeingivande och värdesätter relationsskapande försäljning. Du är självgående och har en vana att arbeta med värdebaserad försäljning. Du upplevs som en trygg och kommunikativ person. I den här rollen kommer du att arbeta i Sundsvall med omnejd du kommer att utveckla en portfölj med befintliga kunder, men även ha ett starkt fokus på att bearbeta nya kunder och generera nya affärer.

Vidare önskar vi att du har;


• Tidigare erfarenhet av värdebaserad försäljning
• I säljarbetet är du både driven och resultatinriktad och värdesätter dina kontakter och ditt nätverk.
• Ett starkt affärsmannaskap där du värderar kundlöftet högt
• En förmåga att kunna lyfta dig ovanför tekniska detaljer och se kundens behov
• Goda kunskaper och erfarenheter av företagets portfölj och avtalsförsäljning
• Goda kunskaper om att upprätta affärsplaner, strategier och lönsamhetsanalyser
• Du är både en ledare och lagspelare
• Erfarenheter av LOU
• Körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. 

 

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc. Tjänsten utgår från vårt kontor i Sundsvall.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt medborgarskap samt ett godkännande av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

Servicetekniker inom Säkerhetsteknik till Sundsvall

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 25
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Servicetekniker inom Säkerhetslösningar verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Servicetekniker inom Säkerhetsteknik till Sundsvall

Är du intresserad av komplexa säkerhetstekniska lösningar i framkant, och vill arbeta i en organisation med stora säkerhetsanläggningar och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Nu söker vi efter en Servicetekniker till vårt team i Sundsvall! Vi tror att du har koll på El-lära, svagström och service och vill växa i en roll som Servicetekniker. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter, ständigt nya utmaningar och mycket kundkontakt. Låter det som dig? Tveka inte att söka denna roll där du blir del av ett högpresterande team med gott samarbete, i ett företag med frihet under stort ansvar. 

Ansvarsområden

I rollen som Servicetekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert. Du är med i framkant och levererar det bästa och senaste till våra kunder.

Som Servicetekniker inom säkerhetslösningar ansvarar du för Service och Underhåll, av våra kunders passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem. Du kommer arbeta aktivt och hands on med våra säkerhetssystem och utföra service, reparationer, mindre driftsättningar, samt agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område.

För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:


• El-tele eller Teknik/IT-utbildning på gymnasienivå eller högre
• Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom teknik/el/service, gärna från säkerhetsbranschen
• Goda kunskaper inom El-lära, svagström samt dator- och nätverkslösningar.
• Fackmässig vana att arbeta med 230-volt och kabeldragning, och förståelse för kopplingsscheman och ritningar.
• En hög teknisk kompetens som du är stolt över, och ett intresse att utveckla den ytterligare!
• B-körkort
• Svenska i Tal och skrift, Engelska är meriterande

Det är meriterande om du har:


• Erfarenhet av kundvårdande försäljning
• Erfarenhet inom inbrottslarm, brandlarm, passersystem, lås, CCTV
• Kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser

 

Är du den vi söker?

Vi tror att du är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna – hos oss går teknikutvecklingen fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas i rollen.

Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund. Du är van att arbeta självständigt med stor frihet att planera dina egna dagar. Samtidigt är du en klippa på att skapa bra samarbeten både internt och externt.


Vi erbjuder dig

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.


När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.


Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar kring rollen. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu.

En förutsättning för att bli anställd hos oss är ett svenskt medborgarskap, genomgå en bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson, 010 458 85 75, eller rekryteringsspecialist Sara Andersson, 010 458 71 69 , sara.andersson@sbdinc.com

Ansök nu

Säljare säkerhetstekniska lösningar

Systemsäljare
Läs mer Okt 15
Säljare säkerhetstekniska lösningar Sundsvall

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som säljare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Som Regionsäljare till Säkerhetstekniska lösningar

Du kommer utifrån kundens behov att presentera hållbara lösningar som håller högsta kvalité utifrån kundens behov och verksamhet! Du arbetar självständigt och ansvarstagande, med ett högt självledarskap. Du har ett stort intresse för att identifiera och lösa kundens behov. I den här rollen är du en del av ett aktivt och engagerat kontor och har löpande dialog med resten av organisationen för att säkerställa högklassiga leveranser.

STANLEY Security är marknadsledande inom fysisk säkerhet i Norden, vi anpassar våra system utifrån skyddsvärde och byggnader som ofta är i behov av en högre leverans utöver det vanliga. För att läsa mer om vår affär är du välkommen in på vår hemsida 

Är du den vi söker?

Du är en stjärna inom tekniska lösningar, du har en passion för just den här typen av lösning. Du är förtroendeingivande och värdesätter relationsskapande försäljning. Du är självgående och har en vana att arbeta med värdebaserad försäljning. Du upplevs som en trygg och kommunikativ person. I den här rollen kommer du att arbeta i Sundsvall med omnejd du kommer att utveckla en portfölj med befintliga kunder, men även ha ett starkt fokus på att bearbeta nya kunder och generera nya affärer.

Vidare önskar vi att du har;


• Tidigare erfarenhet av värdebaserad försäljning
• I säljarbetet är du både driven och resultatinriktad och värdesätter dina kontakter och ditt nätverk.
• Ett starkt affärsmannaskap där du värderar kundlöftet högt
• En förmåga att kunna lyfta dig ovanför tekniska detaljer och se kundens behov
• Goda kunskaper och erfarenheter av företagets portfölj och avtalsförsäljning
• Goda kunskaper om att upprätta affärsplaner, strategier och lönsamhetsanalyser
• Du är både en ledare och lagspelare
• Erfarenheter av LOU
• Körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. 

 

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc. Tjänsten utgår från vårt kontor i Sundsvall.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt medborgarskap samt ett godkännande av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

Projektledare till komplexa Säkerhetstekniska lösningar

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 29
Projektledare till säkerhetstekniska lösningar

Stationeringsort - Sundsvall

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Projektledare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

 

Ansvarsområde

Som Projektledare för säkerhetstekniska lösningar kommer du att fungera som spindeln i nätet. Du värdesätter att bygga relationer såväl internt som externt. Du är prestigelös och ansvarstagande. Rollen kräver ett lösningsorienterat förhållningssätt och förmåga att tänka utanför boxen. Du har daglig kontakt med säljarna i ditt team samt med våra kunder. Våra säljprocesser är komplexa, du ingår naturligt i den processen tidigt - vilket ställer höga krav på din förmåga att skapa rätt teknisk lösning samt förbereda organisationen internt för att implementera lösningen. Du ingår i ett lokalt team med säljare, tekniker samt andra projektledare på närliggande kontor i regionen. I rollen kommer du arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta med ett gränssnitt mot underentreprenörer som vi ofta tar in i våra projekt där din roll är att kommunicera och agera så att vår totala leverans håller ställda krav till kunden. Vårt geografiska område består i huvudsak av Jämtland, Västernorrland och till viss del Västerbotten vilket gör att dagsresor är en naturlig del av arbetet. Ca 5-10 övernattningar per år.

Våra kunder vänder sig till oss för att få en säkerhetsteknisk lösning utöver det vanliga, därför ställer det höga krav på din förmåga att leverera den bästa lösningen.

Om dig

Du trivs med att ha mycket på gång och ingå i ett team med vinnande attityd. I rollen arbetar du med att förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund. Du har tidigare arbetat med en mer komplex säkerhetsteknisk affär som projektledare eller haft en ledande teknisk befattning i minst 2 år. Du har tidigare arbetat med komplexa säkerhetslösningar och har en stark nyfikenhet och vill utvecklas ytterligare.

I ditt dagliga arbete som projektledare


• Arbete med komplexa säkerhetsprojekt mot myndigheter, kommuner och företag.
• Ekonomisk uppföljning och resultatansvar. Du är med och skapar kalkylen och ska se till att den hålls under projektets gång.
• Du är med och planerar arbetet tillsammans med tekniker och avgör ifall det krävs eventuella underentreprenörer.
• Du arbetar tätt ihop med säljaren för att sätta rätt tidsplan och säkerställa god leverans mot kunden.
• Arbetar obehindrat i Officepaketet och är en god kommunikatör i både svenska och engelska är ett krav
• BAS-U & BAS-P samt entreprenadjuridik är något som frekvent förekommer i rollen.

Vi erbjuder dig


• En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag
• Mycket goda utvecklingsmöjligheter
• En viktig och spännande tjänst i ett bolag som går väldigt bra
• Ett mycket positivt arbetsklimat
• Bra anställningsvillkor och förmåner
• Att få möjlighet att arbeta med de senaste och bästa tekniska lösningar inom brand & säkerhet

Svenskt medborgarskap och körkort är ett krav för tjänsten.

STANLEY Security är en arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för de som gör världen till en lite tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i vårt företag hittar du kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse samt socialt ansvar.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag, förmånsbil etc.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är ett svenskt medborgarskap samt att du blir godkänd av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Slutkandidaten kommer att genomgå en Bakgrundskontroll samt referenstagning. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef elise.lofgren@sbdinc.com och Rekryteringsspecialist Izabelle.bengtsson@sbdinc.com

Ansök nu

Projektledare till brandsäkerhet och utrymningslarm

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 24
Projektledare till brandsäkerhet och utrymningslarm stationeringsort - Sundsvall

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Projektledare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

 

Ansvarsområde

Som Prpjektledare för Brandsäkerhet kommer du att fungera som spindeln i nätet. Du värdesätter att bygga relationer såväl internt som externt. Du är prestigelös och ansvarstagande. Rollen kräver ett lösningsorienterat förhållningssätt och förmåga att tänka utanför boxen. Du har daglig kontakt med säljarna i ditt team samt med våra kunder. Våra säljprocesser är komplexa, du ingår naturligt i den processen tidigt - vilket ställer höga krav på din förmåga att skapa rätt teknisk lösning samt förbereda organisationen internt för att implementera lösningen. Du ingår i ett lokalt team med säljare, tekniker samt andra projektledare på närliggande kontor i regionen. I rollen kommer du arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta med ett gränssnitt mot underentreprenörer som vi ofta tar in i våra projekt där din roll är att kommunicera och agera så att vår totala leverans håller ställda krav till kunden. Vårt geografiska område består i huvudsak av Jämtland, Västernorrland och Västerbotten vilket gör att resor är en naturlig del av arbetet.

Våra kunder vänder sig till oss för att få en brandteknisk lösning utöver det vanliga, därför ställer det höga krav på din förmåga att leverera den bästa lösningen.

Kvalifikationer

Du trivs med att ha mycket på gång och ingå i ett team med vinnande attityd. I rollen arbetar du med att förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund.

Du har tidigare arbetat med en mer komplex affär som projektledare eller varit i en ledande teknisk roll i minst 2 år. Du är nyfiken på och intresserad av brand- och utrymningslarmområdet – kanske har du jobbat med det redan, då ser vi det som en merit.


Vi tror att du känner igen dig i fler av dessa punker:


• Fullgjord gymnasieutbildning
• Goda kunskaper inom MS Office
• Vana att jobba med/i installationsprojekt med elinstallatörer
• Kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift
• Kunskaper inom AutoCad är meriterande
• Kunskaper BAS-U & BAS-P är meriterande

För att du ska klara av tjänsten behöver detta vara uppfyllt:


• B-körkort
• Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig


• En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag
• Mycket goda utvecklingsmöjligheter
• En viktig och spännande tjänst i ett bolag som går väldigt bra
• Ett mycket positivt arbetsklimat
• Bra anställningsvillkor och förmåner
• Att få möjlighet att arbeta med de senaste och bästa tekniska lösningar inom brand & säkerhet

Stanley Security är en arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för de som gör världen till en lite tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i vårt företag hittar du kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse samt socialt ansvar.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss krävs det ett svenskt medborgarskap samt att du blir godkänd av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. SLutkandidaten kommer att genomgå en Bakgrundskontroll samt referenstagnig. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Elise Löfgren 010-458 70 55 och rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

Regionsäljare Brandtekniska lösningar

Systemsäljare
Läs mer Jan 12
Regionsäljare brandtekniska lösningar Sundsvall 

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som säljare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Som Regionsäljare till Brandtekniska lösningar
Det går bra för oss och därför söker vi ytterligare en säljare till Sundsvall. I rollen träffar du både nya och befintliga kunder och fungerar i en konsultativ roll där du alltid håller en hög nivå gentemot kund. Du kommer att räkna på brandtekniska lösningar och ha en god relation med olika Elentreprenörer som både kan vara beställare och leverantörer. Du konsulterar driftledare och gör behovsanalyser samtidigt som du har en tät kontakt med resten av ditt team på regionen. På vår arbetsplats har du alltid en specialist i närheten som kan stötta och vara konsultativ mot dig i din vardag. Stanley Security är marknadsledande inom brandlarmssystem, vi anpassar våra system utifrån skyddsvärde och byggnader som ofta är i behov av en högre leverans utöver det vanliga. För att läsa mer om vår affär är du välkommen in på vår hemsida 

 

Är du den vi söker?
Du är förtroendeingivande och värdesätter relationsskapande. Du är självgående och upplevs som en trygg person, vi tror att du har ett högt driv med stark teknisk kompetens. Vidare tror vi att du;


• Har grundläggande kunskap inom El- och installationsbranschen eller motsvarande inom IT
• Du har troligen arbetat inom el och entreprenadbranschen som projektledare under flera år, men känner att du är redo för nästa steg
• Du har kunskap om allt ifrån projektering till färdig byggnad
• Du kan förstå och läsa en ritning
• Du är van att arbeta i entreprenader
• Kan se vad en byggnad behöver för skydd och inte
• Du drivs av att leverera bästa kvalitet och göra dina kunder nöjda

 

Vårt erbjudande
En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.Tjänsten utgår från vårt kontor i Sundsvall. 

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt medborgarskap samt ett godkännande av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Adam Törneld 010-458 83 90 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

Servicetekniker till Säkerhetstekniska lösningar

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 26
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker inom säkerhet hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

 

Som Servicetekniker till Säkerhetstekniska lösningar 
Är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för att självständigt driftsätta och underhålla samt utveckla våra kunders lösningar, men även kvalitésäkra vår leverans hos både befintliga och nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du kommer te.x att aktivt arbeta med våra säkerhetssystem och utföra service, reparationer samt agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. 

 

Är du den vi söker?
Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos våra kunder värdesätter vi dina konsultativa och sociala förmågor högt, men vi vill även att du;


• Har goda kunskaper inom El-lära
• En teknisk kompetens som du är stolt över
• Kommunikativ och har förmåga att identifiera kundens behov
• B-körkort
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av säkerhetstekniska system är mycket meriterande
• Kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande

 

Vårt erbjudande
En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar sporadisk under sommaren, men vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu! Tjänsten ska tillsättas omgående efter sommaren. 

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson 010-458 85 75 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35

Ansök nu

STANLEY Security söker Servicetekniker till Sundsvall

Servicetekniker, data
Läs mer Dec 17
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.


Ansvarsområde
I dina arbetsuppgifter som servicetekniker ingår driftsättning, service och underhåll av våra säkerhetsanläggningar inom inbrottslarm, passersystem, TV-övervakning samt managementsystem.

Arbetet passar dig som tycker om utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla ditt yrkeskunnande. Du bör ha någon teleteknisk utbildning men viktigaste är att du kan och vill arbeta självständigt samtidigt som du är mycket kundinriktad och är mån om att dina kunder får bra service.

Som Servicetekniker kommer du bland annat;


• Utföra service och avprova säkerhetsanläggningar
• Utföra service och driftsättning av brandlarms anläggningar
• Vara tekniskt säljstöd till våra säljare
• Undervisa kund i säkerhetssystem.
• Ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring

Kompetenskrav
Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller IT-branschen. Vi söker dig som har:


• El-tele eller IT-utbildning på gymnasienivå eller högre
• Goda kunskaper kring utrymningsregler
• Dator- och systemvana
• B-körkort
• Flytande svenska i tal och skrift, goda engelska kunskaper är ett plus.
• Erfarenhet av kundvårdande försäljning är meriterande.
• Kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande

Ansökan
En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson 010-458 8575. Fackliga frågor besvaras av Ronny Sundkvist, SEF, 010-458 8565 Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2019-01-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Ansök nu

STANLEY Security söker Installationschef till Sundsvall

Produktionschef, anläggning
Läs mer Nov 2
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.


Ansvarsområde

I ditt ansvar ingår att utveckla och driva leveransen inom installationsverksamheten för säkerhet och brand i området Västernorrland, Jämtland och Västerbotten. Ansvaret innebär att skapa ekonomisk tillväxt i enlighet med uppsatta mål. Som Installationschef har du personalansvar för tekniker och projektledare och ett ägarskap för projekt, leverans och kundrelation. Tillsammans med övriga chefer jobbar du för att säkerställa och främja ett gott samarbete, nyttjande av resurser och kompetens- och erfarenhetsutbyte mellan enheter.

Du ska aktivt stötta, uppmuntra och utveckla medarbetarna att nå uppsatta mål och budget. Du är ansvarig för att skapa en arbetsmiljö där varje medarbetare trivs och blir sedd. Arbetet innehåller en del administration, t.ex. genomföra planering tillsammans med medarbetarna för kommande och löpande projekt och uppdrag i linje med företagets instruktioner och mål, rapportering av KPI:er och ekonomi. Du skall även utföra kundbesök, affärsmässiga bedömningar av offerter/anbud samt företräda företaget vid förhandlingar. Du coachar, stöttar och följer upp dina medarbetare, arbetar med ständiga förbättringar och bidrar till att utveckla och stärka företagskulturen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mycket goda ledaregenskaper. I detta ligger förmåga att utveckla och skapa positiva team. Intresse och förmåga att motivera och entusiasmera medarbetare, kunder och kollegor. Du är mål- och resultatorienterad. Du är drivande och har god kommunikationsförmåga och behärskar naturligtvis både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Utöver detta har du en administrativ ådra och är både noggrann och effektiv. Du har god förmåga att prioritera och är trygg med att fatta beslut och stå upp för dina åsikter.

Det är en fördel om du har erfarenhet från säkerhetsbranschen men inget krav. Någon form av produktionserfarenhet från relevant bransch är ett krav. Du får gärna ha en akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvarande genom erfarenhet.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Ansökan

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökande.

För mer information, kontakta gärna rekryterande chef, Elin Östlund 010-458 86 93 Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2018-11-20. Tjänsten tillsätts snarast och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Facklig kontaktperson Unionen är Torbjörn Bergström 010-458 76 10. Facklig kontaktperson för Ledarna är Adis Vidimlic, 010-458-7918

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

STANLEY Security söker Tekniker till Sundsvall

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 5
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.


Ansvarsområde

I dina arbetsuppgifter ingår driftsättning av säkerhetssystem såsom Inbrottssystem, CCTV och passersystem. Du kommer att arbeta självständigt men är del av ett team bestående av projektledare och andra tekniker. Som Tekniker kommer du bland annat:


• Installera, driftsätta, projektera/dokumentera säkerhetsanläggningar i enlighet med företagets kvalitetsinstruktion och avtal med kund
• Genomföra avlämning och handhavandeutbildning av levererad säkerhetsutrustning
• Utföra utökningsförsäljning och föreslå förbättringsåtgärder i samband med uppdrag hos kund
• I samråd med projektledare planera in rätt resurser för uppdraget
• Beställa material som behövs för uppdraget
• Styrning av underentreprenörer
• Lämna underlag till projektör för uppdatering av kunddokumentation
• Utföra arbetet med inriktning att uppnå bästa möjliga effektivitet och ekonomi

Kvalifikationer

Våra säkerhetslösningar är baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller IT-branschen. Vi söker dig som har:


• El-tele- eller IT-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper.
• Erfarenhet av att installera teletekniska anläggningar samt felsökning av svagströmsteknik.
• Kunskaper om entreprenadbestämmelser, SFF–regler samt erfarenhet av kundvårdande försäljning är meriterande.
• Kund- och resultatfokuserad med en positiv attityd och personlighet samtidigt som du är stresstålig och noggrann.
• God kommunikativ förmåga; du uttrycker dig väl i tal och skrift.
• Flytande svenska i tal och skrift, goda engelskkunskaper är ett plus.
• B-Körkort
• Kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande

Ansökan

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökande.

För mer information, kontakta gärna rekryterande chef, Elin Östlund 010-458 86 93 Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2018-10-31. Tjänsten tillsätts snarast och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Facklig kontaktperson Svenska Elektrikerförbundet (SEF) är Ronny Sundqvist 010-458 85 65

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

STANLEY Security söker Installationschef till Sundsvall

Produktionschef, anläggning
Läs mer Sep 28
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.


Ansvarsområde

I ditt ansvar ingår att utveckla och driva leveransen inom installationsverksamheten för säkerhet och brand i området Västernorrland, Jämtland och Västerbotten. Ansvaret innebär att skapa ekonomisk tillväxt i enlighet med uppsatta mål. Som Installationschef har du personalansvar för tekniker och projektledare och ett ägarskap för projekt, leverans och kundrelation. Tillsammans med övriga chefer jobbar du för att säkerställa och främja ett gott samarbete, nyttjande av resurser och kompetens- och erfarenhetsutbyte mellan enheter.

Du ska aktivt stötta, uppmuntra och utveckla medarbetarna att nå uppsatta mål och budget. Du är ansvarig för att skapa en arbetsmiljö där varje medarbetare trivs och blir sedd. Arbetet innehåller en del administration, t.ex. genomföra planering tillsammans med medarbetarna för kommande och löpande projekt och uppdrag i linje med företagets instruktioner och mål, rapportering av KPI:er och ekonomi. Du skall även utföra kundbesök, affärsmässiga bedömningar av offerter/anbud samt företräda företaget vid förhandlingar. Du coachar, stöttar och följer upp dina medarbetare, arbetar med ständiga förbättringar och bidrar till att utveckla och stärka företagskulturen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mycket goda ledaregenskaper. I detta ligger förmåga att utveckla och skapa positiva team. Intresse och förmåga att motivera och entusiasmera medarbetare, kunder och kollegor. Du är mål- och resultatorienterad. Du är drivande och har god kommunikationsförmåga och behärskar naturligtvis både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Utöver detta har du en administrativ ådra och är både noggrann och effektiv. Du har god förmåga att prioritera och är trygg med att fatta beslut och stå upp för dina åsikter.

Det är en fördel om du har erfarenhet från säkerhetsbranschen men inget krav. Någon form av produktionserfarenhet från relevant bransch är ett krav. Du får gärna ha en akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvarande genom erfarenhet.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Ansökan

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökande.

För mer information, kontakta gärna rekryterande chef, Elin Östlund 010-458 86 93 Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2018-10-31. Tjänsten tillsätts snarast och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Facklig kontaktperson Unionen är Torbjörn Bergström 010-458 76 10. Facklig kontaktperson för Ledarna är Adis Vidimlic, 010-458-7918

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

STANLEY Security söker Servicetekniker till Sundsvall

Servicetekniker, data
Läs mer Jun 15
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.


Ansvarsområde
I dina arbetsuppgifter som servicetekniker ingår driftsättning, service och underhåll av våra säkerhetsanläggningar inom inbrottslarm, passersystem, TV-övervakning samt managementsystem.

Arbetet passar dig som tycker om utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla ditt yrkeskunnande. Du bör ha någon teleteknisk utbildning men viktigaste är att du kan och vill arbeta självständigt samtidigt som du är mycket kundinriktad och är mån om att dina kunder får bra service.

Som Servicetekniker kommer du bland annat;


• Utföra service och avprova säkerhetsanläggningar
• Utföra service och driftsättning av brandlarms anläggningar
• Vara tekniskt säljstöd till våra säljare
• Undervisa kund i säkerhetssystem.
• Ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring

Kompetenskrav
Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller IT-branschen. Vi söker dig som har:


• El-tele eller IT-utbildning på gymnasienivå eller högre
• Goda kunskaper kring utrymningsregler
• Dator- och systemvana
• B-körkort


• Flytande svenska i tal och skrift, goda engelska kunskaper är ett plus.


• Erfarenhet av kundvårdande försäljning är meriterande.
• Kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande

Ansökan
En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Joel Svensson 010-458 8575. Fackliga frågor besvaras av Ronny Sundkvist, SEF, 010-458 8565 Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2018-07-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu