Eltel Networks Infranet AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Eltel Networks Infranet AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

5G/ Masttekniker

Installationstekniker
Läs mer Nov 23
Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Vi söker 5G/masttekniker med erfarenhet av byggnation och underhåll av antennbärare samt installation, driftsättning och felavhjälpning på radioteknisk utrustning för mobiltelefoni och radiolänk. Våra kunder är telekomoperatörer, kommuner, statliga myndigheter och verk.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet utförs självständigt ute i fält i arbetslag om 2-3 personer. Arbetet innefattar byggnation och underhåll av master, torn och antennsystem på våra kunders anläggningar i Sverige.
I tjänsten ingår resor med övernattning på annan ort när behov finns. Antalet resdagar kan variera beroende på var installationsplatsen finns.
Vem är du?
Du har 3-årig gymnasieutbildning (el alt teknisk) eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt. Du är van att arbeta självständigt men även tillsammans med andra.
Du är energisk, drivande och resultatorienterad och har ett gott affärsmannaskap.
Du har B-körkort.
Meriterande
Erfarenhet av byggnation av master och torn samt byggnation/underhålla av system för 2-3-4-5G och radiolänk. E-körkort. Mastintyg och Arbete på Tak, Heta Arbeten samt Rope Access. Lyft och koppling av last.
Förarbevis mobil plattform, terränghjuling och skoter samt masthiss Teracom.


Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2022-12-20. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll samt erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller enl AFS2000:6.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef stefan.larsson@eltelnetworks.se
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Ansök nu

Projektör/Byggledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 18
Nu söker vi en projektör/byggledare!
Är det du?
Vårt affärsområde ansvarar bland annat för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Du erbjuds en intressant och spännande roll som projektör där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar och ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.
Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Du agerar som säljare av Eltel Networks olika tjänster. I ditt ansvar ingår även att upprätthålla, utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.
Vem är du?
Vi tror att du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.
Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du har en gymnasieutbildning och du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort krävs.
Meriterande är:
• erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen
• vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
• kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
• vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar
Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2022-06-15 .
Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/ säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Vid frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta teamchef stefan.larsson@eltelnetworks.se
Välkommen med din ansökan !
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Kabeltekniker inriktning järnväg

Kabelmontör, elkraft
Läs mer Feb 2
Vi söker kabeltekniker med inriktning mot järnväg till Team Sundsvall-Hudiksvall-Örnsköldsvik
Vi behöver förstärka med fler tekniker och söker därför drivna och engagerade Kabeltekniker till vårt affärsområde Communication, distrikt Nord.
Vårt affärsområde erbjuder bland annat anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer att jobba som tekniker i vår direkta kundfront. Såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor är uppdraget att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar.
Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som tekniker på vårt team handlar om att upprätthålla kritisk infrastruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a. felsöka, skarva och terminera kopparkabel i våra kunders nät.
Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus hos företag såväl som privatpersoner. Du arbetar i huvudsak inom Teamets geografi men resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Vem är du
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig.
Grundkrav
Körkort behörighet B
Behärskar svenska i tal och skrift
Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
Minst 3-års dokumenterad erfarenhet av arbete med kabelfel MOK kabel

Vi ser gärna att du har erfarenhet av/meriterande är:
Felsökning
Framtagning av skarvschematik
Arbete i trafikerade nät
Kundinstallationer/montering/service
Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema
Arbete med utrustning/instrument och stödsystem
CTF-certifierad på OPTO gällande Incerts krav
SoS-ledare
Sos- Planerare
Certifiering gällande teknikområden inom järnväg
Arbete med teleteknik inom järnvägsbranschen
Behörighet att vistas i spår på Trafikverkets anläggningar
Kompetens för tryckskyddade kablar
Likriktare 48V system felsökning/installation

Är du dessutom fibercertifierad, har kopparkompetens samt erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet, har körkort med behörighet BE samt innehar behörigheter inom el så är det ett extra plus.
Uppfyller du inte allt det vi efterfrågar så vill vi gärna att du söker ändå. Är du rätt person för oss så är vi villiga att satsa på dig.
Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag 28 februari
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Stefan Larsson 070-650 00 65 eller Teamledare Stefan Eriksson 076-128 28 57.
..............................................................................................................................................................
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se.

Ansök nu

Fibertekniker

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Mar 6
Vi söker Fibertekniker till Eltel i Sundsvall. Är du personen vi söker?
Eltel söker dig som vill arbeta för att säkra det moderna samhället. Som fibertekniker ansvarar du för installationer som säkerställer att samhällets krav på ökad uppkoppling uppfylls. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar.
Dina arbetsuppgifter
Teamet du kommer tillhöra svarar för byggande, drift, underhåll och felavhjälpning avseende fibernät.
Att arbeta som fibertekniker i teamet innebär bl.a. att du skarvar och terminerar optisk fiber i våra kunders nät. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus hos företag såväl som privatpersoner.
Arbete kan komma att vara på annan ort men i huvudsak inom aktuell geografi. Då vi jobbar mot en mängd olika avtal kan omprioriteringar ske under dagen vilket innebär att du som person måste vara flexibel samt ha förmågan att ta initiativ och lösa problem som dyker upp. Du produktionsleds av en produktionsplanerare som hjälper och stöttar dig vid behov.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten vilket innebär att du under vissa perioder, och utanför ordinarie arbetstid, behöver vara anträffbar för att utföra arbete om behov uppstår.
Vem är du?
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du vill vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet.
Du har minst 1-års dokumenterad erfarenhet av arbete med fiberinstallationer eller andra elinstallationer.
Du behärskar svenska i tal och skrift
Du har körkort med minst behörighet B
Du är noggrann, intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden
Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör dina arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt
Du har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
Du vill arbeta på ett företag där det finns stor utvecklingspotential för dig

Vi vill gärna att samtliga medlemmar i teamet har erfarenheter av:
Arbete ute i fält som fibertekniker
Arbete med kundinstallationer/montering
Fibersvetsning
Skarvning av Ribbon-fiber
Mätning av fiber med hjälp av OTDR-instrument
Felsökning
Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema
Framtagning av skarvschematik
Rapportering
Arbete i projektform
Arbete med FTTH-relaterad utrustning/instrument och stödsystem

Det är meriterande om du är certifierad och har kännedom om telenätets och/eller fibernätets uppbyggnad, erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet, innehar el-behörighet samt erfarenhet/certifikat från arbete inom järnväg.
Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 2021-03-26.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamledare Stefan Eriksson, 076-128 28 57.
Välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Teamchef till Aviation & Security

Teamledare
Läs mer Jan 9
Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt affärsområde med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha en viktig roll som Teamchef och ha stora möjligheter att leda och påverka utvecklingen. Stationeringsort är Eltels kontor på Sundsvall-Timrås flygplats .

Du kommer att ansvara för ett team bestående av cirka 25 tekniker vars huvudsakliga syfte är att drifta och underhålla den teknisk kommunikations-, navigations- och övervakningsutrustning som nyttjas bl.a. av våra två största kunder LFV (Luftfartsverket) och Swedavia (äger och driver de tio statliga flygplatserna i Sverige). Ditt team verkar i norra delen av Sverige, med utgångspunkt från vårt kontor vid Sundsvall-Timrås flygplats. Du har även personal som är spridd på flera geografiska ställen.

Till din hjälp har du, förutom teknikerna, en produktionsledare. Du deltar aktivt i avdelningen Operations ledningsgrupp. Uppdraget innebär att leda och styra teamets verksamhet enligt Eltels styrmodell/processer. Du leder verksamheten mot uppsatta mål genom att motivera din personal och genom en aktiv relation med kunden. Du rapporterar till chefen för avdelningen Operation.

I din roll som Teamchef ansvarar du för:
Direkt underställd personal
- Du leder och fördelar arbetet.
- Du säkerställer att arbetet bedrivs enligt Eltels personal- och Arbetsmiljöpolicy

Ekonomiska och verksamhetsmässiga resultat inom eget produktionsområde
- Att tid och överenskomna leveransdatum hålls
- Ansvarar för produktionsstyrning, genom resurs- och kompetenssäkring med egen personal och/eller underentreprenörer

Affärer
- Ansvarar för offertarbete samt budget- och ekonomisk uppföljning
- Vara företagets affärsrepresentant för din verksamhet

Kvalitet och miljö
- Att kvalitet på den levererade tjänsten innehåller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden
- Att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar

- Du har minst 3-årigt gymnasium med tekniskt/ekonomisk inriktning eller motsvarande.
- Social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för arbetet.
- Dokumenterade ledaregenskaper
- God teknisk kunskap och förståelse
- Erfarenhet av ekonomiskt ansvar, uppföljning och rapportering
- Hög organisatorisk förmåga, att planera, samordna och följa upp
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet från arbete i en teknisk driftsorganisation. Som person har du god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du har förmåga att skapa goda relationer till kunder och personal och bygger effektiva kontaktnät. Du är flexibel, jobbar strukturerat och med ett stort ansvarstagande för uppgiften. Du upprätthåller god service och kvalitet både internt och externt, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap.
Tjänsten kräver godkänd säkerhetsprövning.


Eltels affärsområdet Aviation & Security är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Förebyggande och avhjälpande underhåll och deltagande i olika projekt är vår vardag. Vi jobbar med radar-, radio- och navigationssystem, terminalutrustning, infrastruktur och IP-nätverk. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete och entreprenörskap. Aviation & Securitys Operation-avdelning består av sex olika team med verksamhet över hela landet.

Ansök nu

Projektledare till Sundsvall

Projektledare, IT
Läs mer Jan 14
Vi söker projektledare till vårt affärsområde Communication Build. Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du att planera, leda och följa upp ett eller flera projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att inom ramen för varje projekt/uppdrag ansvara för att projektets mål nås avseende såväl ekonomi som kvalitet och kundnöjdhet. Du kommer att ha tät kontakt med beställare, kunder, tekniker och andra intressenter, så att projektet löper enl den tidsplan som är satt.

Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla och utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet gällande direkt underställd personal (projektmedlemmar) och att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Vi söker projektledare till Eltel i Sundsvall. Är du personen vi söker?

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en hög arbetsbelastning, är strukturerad samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Utbildning: Gymnasial utbildning
Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet av projektledning (gärna inom en entreprenadbransch), vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
Övriga krav: Flytande svenska och engelska, B-körkort

Meriterande: Kunskaper i entreprenadjuridik, BAS-U och BAS-P.


Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök nu

Fibertekniker till Västernorrland

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jan 14
Vi söker fibertekniker till vårt affärsområde Communication Build.

Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Att arbeta som fibertekniker på teamet innebär bl.a. att du skarva och terminerna optisk fiber i våra kunders nät.

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du vill vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet.

- Du har minst 1-års dokumenterad erfarenhet av arbete med fiberinstallationer eller andra elinstallationer.

- Du behärskar svenska i tal och skrift.

- Du har körkort med minst behörighet B.

- Du är noggrann, intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden.

- Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör dina arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt.

- Du har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande.

- Du vill arbeta på ett företag där det finns stor utvecklingspotential för dig.

Vi ser gärna att samtliga medlemmar i teamet har erfarenheter av:

- Arbete ute i fält som fibertekniker
- Arbete med kundinstallationer/montering
- Fibersvetsning
- Skarvning av Ribbon-fiber
- Mätning av fiber med hjälp av OTDR-instrument
- Felsökning
- Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema
- Framtagning av skarvschematik
- Rapportering
- Arbete i projektform
- Arbete med FTTH-relaterad utrustning/instrument och stödsystem

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Ansök nu