Academic Work Sweden AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Bergsåker söker engagerad sportchef

Sportchef
Läs mer Nov 3
Bergsåkers sportchef, Thomas Almqvist, går i pension, och Academic Work får det ärofyllda uppdraget att hitta en efterträdare. Tillsammans med Henrik Montin, VD, söker vi dig från branschen som besitter rätt personliga egenskaper och drivkrafter att leda och utveckla travet i allmänhet men Bergsåker i synnerhet. Är du rätt person att axla ansvaret? Urval görs löpande, så tveka inte på att söka tjänsten redan idag.

OM TJÄNSTEN
Sportchefen ansvarar för att samordna, planera och genomföra tävlingar, men också vidareutveckla stora lopp och evenemang. På Bergsåker genomförs ca 50 tävlingsdagar varje år, och förutom travtävlingar arrangeras också mässor, utställningar, marknader och andra events. Rollens huvudsakliga uppgift är att skapa förutsättningar för alla aktiva oavsett nivå att tävla och trivas på Bergsåker. Framförallt ingår i uppdraget att verka för att locka fler aktiva, hästägare och andra intressenter till travsporten.

Du erbjuds:


* Att få jobba med ditt största intresse
* Möjlighet att få vara med att arrangera och utveckla några av Sveriges största travtävlingar
* Ett verkligt varierat arbete med möjlighet att påverka sporten och Bergsåker


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Academic Work, men du kommer att anställas direkt av Norrlands Travsällskap.

ARBETSUPPGIFTER
Som sportchef har du det yttersta ansvaret för att planera och genomföra tävlingar på banan, och samarbetar med central propositionsskrivare för att sätta en tydlig prägel för tävlingsverksamheten. Rollen innefattar kontinuerligt och lyhört samarbete med både tränare och föreningar vid Bergsåker i syfte att utveckla banan, men också aktiviteter tillsammans med övrig personal för att locka fler till sporten. Vidare kommer du att:


* Vara kontakt gentemot Svensk Travsport gällande sportfrågor
* Ansvara för funktionärsbemanning
* Jobba nära sport- och marknadskoordinator för att skapa content till sociala medier
* Företräda Bergsåker i E3-samarbetet


VI SÖKER DIG SOM
- Har avslutad gymnasieexamen
- Har mycket god erfarenhet från travbranschen i roll på sportkontor, förening eller som aktiv inom sporten
- Har erfarenhet av att planera och koordinera arbete
- Har goda datorkunskaper, framförallt i word och excel
- Har mycket god kommunikativt förmåga på svenska, ska i både tal och skrift
- Innehar B-körkort

Har du tidigare arbetat som sportchef är det starkt meriterande. Det är också meriterande med erfarenhet av medier så som podd eller tv.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dig som person och ditt intresse för att bidra och utveckla travet. Lägg därför extra krut på ditt personliga brev och motivering till varför du är rätt för tjänsten!

Vi söker dig som är en kommunikativ, lyhörd och aktiv lagspelare. Du är en kreativ problemlösare med stark förmåga att anpassa dig till olika förutsättningar, människor eller plötsliga händelser.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Anpassningsbar
* Problemlösande
* Samarbetsinriktad


Övrig information

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi går igenom ansökningar i den turordning de kommit in till oss - vänta därför inte med att skicka din ansökan!


* Start: Februari 2023 alt enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Arbetstid: Flexibelt, kvällar och helger ingår
* Placering: Bergsåker, Travbanevägen 5
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bergsåkers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bergsåker drivs av Norrlands Travsällskap. Varje år arrangerar de ca 50 tävlingsdagar och delar ut närmare 50 miljoner kr i prispengar. I verksamheten finns också Travskola och nära samarbete med restaurang.

Ansök nu

Projektör för projekt inom elnät och energidistribution hos E.ON Sundsvall

Civilingenjör, energi
Läs mer Nov 26
Är du el eller energi- ingenjör på jakt efter en möjlighet för framtiden och utvecklingen? Vi på Academic Work söker just nu dig som vill ta rollen som projektör åt E.ON. I denna roll får du möjligheten att arbeta på ett företag med stort hållbarhetsfokus och spännande projekt inom elnät och energidistribution. Vill du vara med på E.ONs resa mot mer energieffektiva lösningar? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
E.ON producerar, distribuerar och säljer förnybar energi i form av el, fjärrvärme och kyla till privatpersoner och företag. Detta gör de med ambitionen att förenkla vardagen och utveckla samhället. E.ON strävar mot en mer hållbar framtid vilket genomsyras i deras utveckling av energilösningar.

I rollen som projektör kommer du att tillsammans med dina kollegor driva ombyggnation och utveckling av befintligt elnät. Till en början kommer du få upplärning av kollegor för att sedan kunna arbeta mer självständigt i projekt som du tilldelas. Du kommer att producera ritningar och underlag för elnät vilket innebär att du får vara med och planera E.ONs elnät som är under ständig förändring och utbyggnad.

Vi tror att du som söker har goda kunskaper inom elområdet och ett analytiskt sätt att sätta dig in i arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du som person har ett högt driv till att utveckla såväl dig själv som elnätet du jobbar med.

Du erbjuds


* En lärorik tjänst på ett spännande företag
* En konsultchef som stöttar och coachar dig i din utveckling


Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och utför arbetsuppgifter hos E.ON. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Projektera om- och nybyggnadsprojekt inom elnät, el-distribution samt energidistribution
- Producera ritningar och kalkyler till projekt
- Driva projekt fram till investeringsbeslut samt övergripande ansvara över korrekt implementering av projekt
- Arbeta med frågor kopplat till energiomställningen, så som lösningar inom eldriven trafik och småskaliga förnyelsebara källor

VI SÖKER DIG SOM
- Är el- eller energingenjör på civil- eller högskolenivå, alternativt har en slutförd elkraftsexamen från yrkeshögskola
- Har en drivande personlighet som ständigt är ute efter att lära sig mer och utvecklas
- Har B-körkort
- Har mycket goda kunskaper inom svenska och engelska

Det är meriterande om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet som projektör
* Har tidigare erfarenhet av arbete kopplat till projekt inom el- och energidistribution


Som person är du:


* Resultatinriktad
* Självutvecklande
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Konstruktör till Sweco!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Nov 24
Brinner du för tekniska lösningar? Nu söker vi en maskin- eller rörkonstruktör till Sweco! Det här är en tjänst för dig som vill arbeta med maskinkonstruktion hos ett företag i framkant. Du kommer att arbeta hos Swecos kunder i regionen. Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Swecos räkning en maskin- och rörkonstruktör till Sundsvall. Du kommer att arbeta hos Swecos kunder i regionen. På Sweco arbetar du i projektform i kundprojekt, där du kommer att få möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna ingenjörer.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och rankas som drömarbetsplatsen bland unga ingenjörer. Med 18 000 medarbetare och med 14 marknader i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang, vilket du kan bli en del av. Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får arbeta med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär.

Du erbjuds

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Design av ny-, om- och tillbyggnad av vattenverk och avloppsreningsverk och andra vattenreningsanläggningar
- Projektering och modellering av rörsystem och maskininstallationer
- Detaljkonstruktion av processanläggningar samt konstruktion av enklare stålkonstruktioner

VI SÖKER DIG SOM


* Har en relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
* Har B-körkort
* Behärskar svenska språket väl då det krävs i tjänsten


Det är meriterade om du:


* Har arbetat med rörkonstruktion eller liknande arbete sedan tidigare
* Har erfarenhet från kommunal VA-teknik eller industriella processanläggningar


Som person är du


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Affärsinriktad


Övrig information


* Enligt överenskommelse
* Heltid
* Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. På Sweco är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Ansök nu

Junior geotekniker till Tyréns!

Geotekniker
Läs mer Nov 22
Har du nyligen tagit examen eller gör det under våren 2023? Nu finns möjligheten att kickstarta din karriär hos Tyréns efter examen! Tyréns stärker upp sitt geoteknikteam med en junior geotekniker. Denna möjlighet vill du inte missa. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Tyréns Sverige AB, ett av Skandinaviens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad utökar nu sitt geoteknikteam i Sundsvall/ Östersund. Idag består teamet av 13 personer med olika erfarenheter och bakgrunder där många har arbetat tillsammans en längre tid. Tyréns har en tydligt företagskultur som präglas av öppenhet, nyfikenhet och en vilja att samverka, så här kommer du tillhöra ett familjärt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans på jobbet.

Du erbjuds


* Att vara en del av en framåtsträvande organisation som arbetar långsiktigt med forskning, utveckling och innovation för att hitta hållbara lösningar för samhällsbyggande.
* Ett heltidsuppdrag med goda möjligheter att framåt bli erbjuden anställning direkt hos Tyréns, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Vägledning och stöttning av seniora kollegor på Tyréns samt en konsultchef på Academic Work som följer och stöttar ditt arbete under hela arbetstiden.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Junior geotekniker hos Tyréns kommer du initialt att självständigt ansvara för enklare arbetsuppgifter samt arbeta nära en mer senior kollega för att löpande lära och utvecklas mot mer komplexa arbetsuppgifter.

Du kommer exempelvis:


* Skapa underlag för fältundersökningar
* Medverka vid geotekniska markundersökningar och provtagning
* Redovisa och beskriva geotekniska förhållanden
* Medverka vid beräkningar av stabilitet och sättningar i jord
* Medverka vid beräkning och beskrivning av geotekniska förstärkningsåtgärder


VI SÖKER DIG SOM
- Nyligen tagit eller inom kort tar examen inom relevant område, förslagsvis geoteknik väg- och vattenbyggnad, byggingenjör med inriktning geoteknik eller annan näraliggande utbildning.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift då kommunikation kommer att ske på båda språken
- B-körkort

Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och motivation, se därför till att motivera ditt intresse för Tyréns och tjänsten i din ansökan!

#

Som person är du:


* Samarbetsinriktad
* Kvalitetsmedveten
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse/ i anslutning till examen 2023
* Omfattning: Heltid 8:00-17:00
* Placering: Sundsvall/ Östersund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tyréns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Tyréns HÄR

Ansök nu

Utvecklare till Knowit i Sundsvall!

Frontend-utvecklare
Läs mer Nov 18
Knowit Experience fortsätter växa och letar nu efter fler som vill hänga med på deras expansiva resa! Är du snart nyexaminerad eller en junior utvecklare och är ute efter en utvecklande roll? Då har du verkligen kommit till rätt ställe. Du kommer tillhöra ett härligt team som jobbar nära kund för att ta fram smarta lösningar som underlättar kundens vardag. Teamet arbetar agilt med tydlig laganda där erfarenheter delas och man lär och hjälper varandra. Vill du hänga med detta team? Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och ledarskap utvecklar Knowit Experience innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för sina kunder. Knowit är en koncern som värnar om sin personal och som alltid strävar efter att bli bättre genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans att växa.

Du kommer att ingå i ett team som stöttar, uppmuntrar och lär sig av varandra dagligen. Teamet arbetar nära kund med det gemensamma målet att förstå och omsätta behov till verklighet. Tillsammans skapas skräddarsydda lösningar som exempelvis intranät, samarbetsverktyg och appar i syfte att skapa en enklare vardag för användaren. Du kommer dagligen få jobba med de senaste innovationerna Microsoft utvecklar för sin Microsoft 365-plattform.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Arbeta agilt i team på Knowits kontor i Sundsvall mot kund
* Förvalta och utveckla professionella och användarvänliga lösningar baserade på tekniker och tjänster inom Microsoft 365
* Tillsammans med teamet arbeta nära kund och delta i hela processen från krav till leverans och då använda dina tekniska- och sociala färdigheter


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som:


* Har en relevant eftergymnasial utbildning från yrkeshögskola/universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet exempelvis inom systemutveckling
* Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift då det används dagligen i arbetet


Vidare är det meriterande om du:


* Har jobbat med/eller har kunskap om ingående tekniker och tjänster i Microsoft 365
* Har erfarenhet av front end-utveckling
* Har erfarenhet av digitala samarbetsplattformar
* Har arbetat med JIRA
* Har erfarenhet av Azure eller andra molnbaserade plattformar
* Har erfarenhet av DevOps
* Har erfarenhet av agila arbetssätt och metoder


Vi lägger stor vikt vid dina persoliga egenskaper och söker dig som är nyfiken och social med en stor vilja att utvecklas och lära.

Som person är:


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Knowit Experience är Nordens ledande digitala fullservicebyrå, med närmare 900 medarbetare. Idag finns Experience i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Knowit strävar efter att skapa unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar. Läs mer om Knowit HÄR!

Ansök nu

Infrastrukturtekniker fokus databaser och server till Permobil!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 18
Är du en prestigelös problemlösare med god kunskap om monitorering, databaser och servrar? Permobil erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med komplex infrastruktur och många möjligheter att utvecklas brett eller mer specialiserat, utifrån dina intressen! Bolagets DNA är att outröttligt hjälpa slutanvändare till ett självständigt liv, vilket ger en kultur som genomgående är kundfokuserad med teknik som hjälpmedel. Som infrastrukturtekniker bidrar du minst sagt genom att leverera förutsättningar för alla anställda att jobba mot visionen! Tjänsten ska tillsättas omgående, så vänta därför inte med att skicka in din ansökan då urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Bolaget har nämre 2000 medarbetare globalt, och som producerande bolag med stort fokus på teknikutveckling kommer en komplex IT-infrastruktur. Nu rekryterar vi en infrastrukturtekniker med placering på huvudkontoret i Timrå!

Du erbjuds


* Vara del av ett dynamiskt team med gedigen kompetens både lokalt i Timrå och Globalt
* Möjlighet till globala samarbeten och projekt där du får möjlighet att utvecklas både tekniskt och som person


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Permobil.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta tillsammans med ett team som ansvarar för Permobils IT infrastruktur i europa, med närmre 1000 användare. Detta inkluderar alla lokala- och Azure-servrar, bärbara datorer, handhållna enheter, nätverk, telekommunikation och databaser. Du kommer att arbeta i en bred roll tillsammans med kunniga kollegor, med möjlighet att utvecklas utanför det som kanske idag är ditt huvudsakliga område som vi ser ligger inom server och databaser.

Utöver drift och övervakning kommer du att arbeta med:


* Projektbaserat arbete i samaband med migrering av användare och data
* Projektbaserat arbete tillsammans med tech lead för större förnyelsearbete
* Löpande underhåll
* Agera 3rd line med att avhjälpa fel


VI SÖKER DIG SOM
- Har god kunskap om IT infrastruktur
- Har kunskap om Windows Server och -databaser
- Har kunskap om virutuella servrar, VMware eller Hyper-V
- Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta på en IT-avdelning inom ett tillverkande företag. Det är också meriterande med erfarenhet och kunskap om:


* Klienthårdvara
* Applikationspaketering
* Nätverk


Vi söker dig som är


* Problemlösande
* Självgående
* Anpassningsbar
* Serviceinriktad


Vi lägger stor vikt vid dig som person, både utifån dina personliga egenskaper men också din förmåga och vilja att lära nya saker.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Timrå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Ansök nu

Skoglig underhållsingenjör till E.ON i Sundsvall!

Skogsarbetare, röjning
Läs mer Nov 10
Trivs du i skog och natur samt besitter fallenhet för koordinering och strukturering? Har du dessutom erfarenhet och/eller utbildning inom det skogliga området? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi på Academic Work söker just nu en skoglig underhållsingenjör till E.ONs kontor i Sundsvall i och med ett föräldravikariat. Skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
E.ON Sverige är del av en internationell energikoncern som levererar el, värme och smarta energilösningar till cirka 1 miljon privat- och företagskunder i Sverige. E.ONs verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden, smarta distributionsnät och innovativa energilösningar.

Nu söker vi på Academic Work till följd av en föräldraledighet dig som vill jobba som skoglig underhållsingenjör till E.ON i Sundsvall. Kontoret präglas utav en hög nivå av ansvarstagande, öppet klimat och kompetenta kollegor. Rollen som skoglig underhållsingenjör innebär varierande arbetsuppgifter med både administrativt arbete och praktiskt arbete ute i fält. Rollen består av mycket självstyrande arbete och en hög nivå av flexibilitet där du själv bidrar och påverkar ditt arbete framåt. För att komma in rätt i rollen kommer du att få en gedigen introduktion av dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt arbete.

Du erbjuds


* En självstyrande roll i en global organisation som verkar för smarta energilösningar.
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner under hela uppdraget.
* Att vara en del av ett stort företag med hållbarhet i fokus.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter i rollen som skoglig underhållsingenjör kommer att vara varierande. Du kommer bland annat att:


* Planera och koordinera arbetet för skogligt underhåll så som röjning, kvistning, nedtagning av träd och liknande.
* Följa upp arbetet före, under och efter med entreprenörer.
* Ansvara för och administrera de ekonomiska bitarna och entreprenörer.
* Arbeta praktiskt ute i fält och besiktiga skogsområden inför kommande arbeten.


VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant utbildning inom det skogliga området. Exempelvis som jägmästare, skogsmästare, skogstekniker eller liknande.
- Har tidigare erfarenhet av kundkontakt med exempelvis entreprenörer och liknande.
- Har ett intresse för skog och natur.
- Har B-körkort.
- Har kunskaper i SAP och DpPower samt Office-paketet.
- Talar och skriver svenska obehindrat, detta då det krävs i det dagliga arbetet.

Som person är du


* Initiativtagande
* Självgående
* Strukturerad


Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid, föräldravikariat
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
E.ON Sverige är del av en internationell energikoncern som levererar el, värme och smarta energilösningar till cirka 1 miljön privat- och företagskunder i Sverige. E.ONs verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden, smarta distributionsnät och innovativa energilösningar.

Ansök nu

Studerande administratör till RWE

Administrativ assistent
Läs mer Nov 12
Är du student och är intresserad av ett extrajobb hos ett företag som arbetar med förnybar energi och Sveriges framtid? RWE söker nu en strukturerad, initiativtagande och kommunikativ student som ska assistera med administration vid deras kontor i Viksjö. Missa inte denna chans och var en del i utvecklingen av Sverige och världens framtid inom energi!

OM TJÄNSTEN
I den här rollen kommer du att vara en del av RWEs team och stötta teamet ute på deras anläggning med varierande arbetsuppgifter rörande administration. Väl på plats kommer du få handledning på bästa sätt för att se över de rutiner och system som kommer att användas. Här kommer du få jobba i attraktiva, nyrenoveradeoch ljusa lokaler med ett härligt team, samtidigt som du får vara med i ett företag som ständigt utvecklas för framtiden inom energi.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RWE. Uppdraget är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 2 dagar i veckan under terminen. Uppdraget sträcker sig inledningsvis 6 månader, men med möjlighet till förlängning om tillfället ges. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Hantering av fakturor
- Hantering av arrendeunderlag
- Visuell kontroll av markinfrastruktur i vindparken

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasialutbildning med minst en termin kvar av studierna
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har goda kunskaper inom Microsoft Excel
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat i SAP eller Wordpress tidigare, men inget krav.

Vi söker dig som vill arbeta hands-on och har en prestigelös inställning till det arbete du utför. Som person tar du initiativ och ser vad som behövs göras för att arbetet ska förflyta på ett effektivt sätt. Du har en fallenhet för kommunikation och har ett strukturerat tillvägagångssätt i allt du gör samt jobbar för att effektivisera dessa områden.

Övrig information


* December
* Deltid, ca 2 dagar i veckan
* Viksjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
RWE är ett 100-tal medarbetare i Sverige med huvudkontor i Malmö. De är en del av en energikoncern med höga ambitioner om förnyelsebar energi, och är i startgroparna av vår resa tillsammans med ungefär 3500 kollegor i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Pacific. Det finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen. I din roll har du stor frihet att själv lägga upp ditt arbete på det sätt som passar dig. Kulturen präglas av entreprenörskap, öppenhet och engagemang. Hos RWE får du ett dynamiskt arbete där relationer, utveckling och strategi kommer vara en stor del av din vardag. Läs mer om RWE här.

Ansök nu

Talang inom Microsoft 365 till Knowit i Sundsvall!

Frontend-utvecklare
Läs mer Okt 7
Knowit Experience fortsätter att expandera sin verksamhet och söker nu en talang som vill arbeta med lösningar baserade på Microsoft 365. Du kommer att tillhöra ett härligt team som jobbar nära kund för att ta fram smarta lösningar som underlättar kundens vardag. Teamet arbetar agilt med tydlig laganda där erfarenheter delas och man lär och hjälper varandra. Vill du hänga med detta team? Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och ledarskap utvecklar Knowit Experience innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för sina kunder. Knowit är en koncern som värnar om sin personal och som alltid strävar efter att bli bättre genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans att växa.

Du kommer att ingå i ett team som stöttar, uppmuntrar och lär sig av varandra dagligen. Teamet arbetar nära kund med det gemensamma målet att förstå och omsätta behov till verklighet. Tillsammans skapas skräddarsydda lösningar som exempelvis intranät, samarbetsverktyg och appar i syfte att skapa en enklare vardag för användaren. Du kommer dagligen få jobba med de senaste innovationerna Microsoft utvecklar för sin Microsoft 365-plattform.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Arbeta agilt i team på Knowits kontor i Sundsvall mot kund
* Förvalta och utveckla professionella och användarvänliga lösningar baserade på tekniker och tjänster inom Microsoft 365
* Tillsammans med teamet arbeta nära kund och delta i hela processen från krav till leverans och då använda dina tekniska- och sociala färdigheter


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som:


* Har en relevant eftergymnasial utbildning från yrkeshögskola/universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Har jobbat med/eller har kunskap om ingående tekniker och tjänster i Microsoft 365
* Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift då det används dagligen i arbetet


Vidare är det meriterande om du:


* Har erfarenhet av front end-utveckling
* Har erfarenhet av digitala samarbetsplattformar
* Har arbetat med JIRA
* Har erfarenhet av Azure eller andra molnbaserade plattformar
* Har erfarenhet av DevOps
* Har erfarenhet av agila arbetssätt och metoder


Som person är:


* Nyfiken
* Social
* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Knowit Experience är Nordens ledande digitala fullservicebyrå, med närmare 900 medarbetare. Idag finns Experience i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Knowit strävar efter att skapa unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar. Läs mer om Knowit HÄR!

Ansök nu

Projektör för projekt inom elnät och energidistribution hos E.ON Sundsvall

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 10
Är du el eller energi- ingenjör på jakt efter en möjlighet för framtiden och utvecklingen? Vi på Academic Work söker just nu dig som vill ta rollen som projektör åt E.ON. I denna roll får du möjligheten att arbeta på ett företag med stort hållbarhetsfokus och spännande projekt inom elnät och energidistribution. Vill du vara med på E.ONs resa mot mer energieffektiva lösningar? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
E.ON producerar, distribuerar och säljer förnybar energi i form av el, fjärrvärme och kyla till privatpersoner och företag. Detta gör de med ambitionen att förenkla vardagen och utveckla samhället. E.ON strävar mot en mer hållbar framtid vilket genomsyras i deras utveckling av energilösningar.

I rollen som projektör kommer du att tillsammans med dina kollegor driva ombyggnation och utveckling av befintligt elnät. Till en början kommer du få upplärning av kollegor för att sedan kunna arbeta mer självständigt i projekt som du tilldelas. Du kommer att producera ritningar och underlag för elnät vilket innebär att du får vara med och planera E.ONs elnät som är under ständig förändring och utbyggnad.

Vi tror att du som söker har goda kunskaper inom elområdet och ett analytiskt sätt att sätta dig in i arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du som person har ett högt driv till att utveckla såväl dig själv som elnätet du jobbar med.

Du erbjuds


* En lärorik tjänst på ett spännande företag
* En konsultchef som stöttar och coachar dig i din utveckling


Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och utför arbetsuppgifter hos E.ON. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Projektera om- och nybyggnadsprojekt inom elnät, el-distribution samt energidistribution
- Producera ritningar och kalkyler till projekt
- Driva projekt fram till investeringsbeslut samt övergripande ansvara över korrekt implementering av projekt
- Arbeta med frågor kopplat till energiomställningen, så som lösningar inom eldriven trafik och småskaliga förnyelsebara källor

VI SÖKER DIG SOM
- Är el- eller energingenjör på civil- eller högskolenivå, alternativt har en slutförd elkraftsexamen från yrkeshögskola
- Har en drivande personlighet som ständigt är ute efter att lära sig mer och utvecklas
- Har B-körkort
- Har mycket goda kunskaper inom svenska och engelska

Det är meriterande om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet som projektör
* Har tidigare erfarenhet av arbete kopplat till projekt inom el- och energidistribution


Som person är du:


* Resultatinriktad
* Självutvecklande
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior konstruktör till Permobil!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 8
Medtech företaget Permobil är i en expansiv fas och söker nu en junior konstruktör till Chassis Development- teamet. I rollen som junior konstruktör får du möjligheten att vara med och påverka hur Permobils produkter ska utvecklas framåt. Vill du arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter i varierande projekt och lära av seniora kollegor, då är detta det perfekta arbetet för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Chassis Development består idag av sex personer med olika erfarenheter, två lead engineers, två konstruktörer, en mekatronikingenjör och en industridesigner.

Du erbjuds


* En möjlighet att visa framfötterna hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter
* En utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till framtiden inom Medtech
* En plats i ett sammansvetsat och härligt arbetsteam


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior konstruktör kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i varierade projekt för att ta fram och utveckla hjälpmedel då främst rullstolens Chassi, från idé till färdig produkt. Detta görs i mindre team om 2-3 personer från Chassis i samarbete med andra avdelningar.

Du kommer exempelvis:


* Skapa och modifiera tillverkningsunderlag i CAD med Solidworks som verktyg
* Utveckla nya och vidareutveckling av befintliga komponenter ur ett kvalitets- och funktionsperspektiv
* Skriva verifieringsrapporter och annan dokumentation som arbetet kräver


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom mekanik exempelvis maskinteknik eller teknisk design
- Behärskar svenska och engelska i tal likväl som skrift, då det krävs i kommunikation med kollegor, leverantörer samt för dokumentation
- Har ett stort tekniskt intresse

För att lyckas i rollen måste du vara nyfiken på användaren, bry dig om användarnas feedback och ha ett användarcentrerat mindset. Vi ser det som meriterande om du tidigare gjort enklare statiska beräkningar eller har ett intresse att lära dig det.

Som person ser vi att du är:


* Samarbetsinriktad
* Kvalitetsmedveten
* Självutvecklande


Övrig information:


* Start: december/ enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Per Uddéns väg 20, Timrå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Ansök nu

Projektledare till Telia Cygate

Projektledare, IT
Läs mer Nov 5
Brukar du få höra att du är en do:er som har koll på det mesta? Här är rollen för dig med intresse inom IT och som lockas av en koordinerande projektledarroll där du får vara med och driva ett migreringsprojekt i mål. Här får du bli en del av ett bolag med stark framåtanda! Läs mer och ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
Telia Cygate arbetar inom nätverk och säkerhet, och hjälper deras kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Vi söker nu en projektledare med kunskap inom IT som vill vara med och driva utvecklingen av ett nytt projekt. Du blir en del av ett team med olika kompetens och kommer till en början att få mycket stöttning av kollegor i samma roll för att ge dig bästa förutsättningarna för att lyckas.

Du erbjuds


* En möjlighet för dig med intresse inom IT att utvecklas i en projektledarroll där du får växa med mer ansvar ju tryggare du blir i rollen.
* En varierande vardag där du får jobba hos ett företag med många olika spännande projekt.
* En chans för dig som är i början av din karriär att få löpande uppföljning med din chef för att främja din utveckling.


Du kommer att bli anställd av Academic Work och jobba som konsult hos Telia Cygate. Projektet pågår från början av 2023 och 1,5 år framåt, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsättning under förutsättningen att alla parter är nöjda med samarbetet.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare kommer du att vara en av flera parter som säkerställer att aktuellt projekt drivs i mål. Du kommer bli en del av ett agilt team där ni har olika ansvar för nät som ska förberedas för migrering. En stor del av arbetet kommer att vara administrativt och du kommer att arbeta mot gemensamma deadlines. Vidare kommer du att ha löpande kontakt och samarbete med olika parter i projektet, både internt och externt.

Såhär beskriver Emma och Ingvar som jobbar på Telia Cygate idag sin roll som projektledare:

"Det roligaste i rollen är ombytligheten och känslan av ständig utveckling. Både på kontoret och vid kontakt med andra som sitter på andra kontor upplever jag en överlag positiv välkomnande inställning och vi skrattar mycket tillsammans. När den grundläggande kulturen är öppen och positiv blir det också lättare att tillsammans hantera de utmaningar som dyker upp."

"På Cygate får man ta stort ansvar direkt från start men aldrig utan stöd. Var man än vänder sig så är alla mån om att hjälpa till för att hela Cygate skall gå framåt."

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av driva projekt inom IT
- Har förståelse för IT-infrastruktur
- Har goda kunskaper i Excel
- Behärskar svenska i tal och skrift då det krävs i kommunikationen med olika parter

Vidare ser vi gärna att du har arbetat i liknande roll innan, men det viktigaste är ditt intresse och vilja att utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Som person är du:


* Strukturerad
* Kommunikativ
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående eller vid årsskiftet.
* Omfattning: Heltid, 1,5 år med chans till förlängning.
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Ingenjör till globala och familjära Eurocon!

Processingenjör, kemiteknik
Läs mer Nov 3
Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Trivs du med en familjär känsla på din arbetsplats där du får bidra till öppenhet och närhet med dina kollegor? Om du söker efter detta har du hamnat rätt då det är precis den arbetsmiljön du kommer finna på Eurocons huvudkontor i Örnsköldsvik. Just nu händer det mycket inom vårt bolag och vill därför utöka vår projekt- och processavdelningen med en ytterligare processingenjör!

OM TJÄNSTEN
Eurocon grundades 1990 och utgörs idag av nära 300 medarbetare. Organisationen präglas av låg personalomsättning med familjär känsla som bland annat visas genom gemenskap i kafferummet och närheten till ledning, chef och kollegor som gärna ställer upp som bollplank. I organisationen finns en stor kunskapsbank där alla delar med sig av sin expertis och där det finns en genuin vilja att hjälpa varandra.

I rollen som processingenjör på Eurocon ingår du ofta i en projektorganisation hos kund eller internt. Ditt team kommer utgöras av tio medarbetare i roller som processingenjör och projektledare som har olika lång arbetslivserfarenhet. Tillsammans med dina kollegor har ni möjlighet att lära av varandra och stötta varandra i arbetet såväl i konsultrollen. Arbetsbelastningen fördelas på teamet utefter kompetens och erfarenhet och ditt team arbetar ofta med de första delarna i projektet innan nästa avdelning tar vid och för projektet framåt.

Du erbjuds


* En roll i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.
* Stor frihet under ansvar.
* Många förmåner så som ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.


ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta med


* Studier/utredningar
* Föreslå/utarbeta processdesign
* Tekniska underlag till inköp med kunden
* Du kommer arbeta en viss del ute hos kund och resterande tid på kontoret eller hemifrån vid behov


Projekten du blir delaktig i kommer variera i storlek; både tidsmässigt, bemanningsmässigt och ekonomiskt. I varje unikt projekt arbetar Eurocon fram en anpassad lösning som passar för den aktuella kunden. Kunderna finns främst i regionen men även i resterande delar av Sverige och andra länder, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten cirka 20–70 dagar per år.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är


* Har en civilingenjörsutbildning inom kemiteknik eller annan civilingenjörsutbildning som är relevant för rollen
* Har några års relevant arbetserfarenhet exempelvis från massabruket i sin helhet, skogsindustrin eller fiberlinjen/återvinning
* Har du erfarenhet från kemisk industri/bioraffinaderi är det också intressant
* Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska då detta används dagligen i arbetet
* Har B-körkort


Det är meriterande om du talar spanska eller tyska.

Som person är du


* Samarbetsinriktad
* Nätverkande
* Kvalitetsmedveten
* Problemlösande


Övrig informtion


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik, Umeå eller Sundsvall.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner då urvals- och intervjufasen tar vid.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Eurocon är ett expanderande teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet. Med vårt höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi tillsammans med våra samarbetspartners en unik plattform varifrån vi kan leverera säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens samhälle.

Tillsammans med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter vi cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik

Läs mer om Eurocon här.

Ansök nu

Redovisningskonsult med fokus bokslut och deklarationer

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 2
Har du något års erfarenhet av bokföring och genomfört ett antal bokslut på egen hand? Söker du en arbetsgivare som värnar om balans mellan arbete och fritid, där det finns flexibilitet och närhet till beslut? Välkommen till en roll som redovisningskonsult på Admit och en roll som tar extra ansvar för genomförande av bokslut för Admits kunder. Urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Admit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Bolaget ägs av Stockwik Förvaltning som återfinns på small-cap listan hos OMX. På Sundsvallskontoret arbetar sex redovisningskonsulter med en stor variation av kunder inom olika branscher där alla ansvarar för sin egen kundstock. Nu söker de ytterligare redovisningskonsult till att framförallt stötta med bokslut och deklarationer, såväl hantera utpekade kunders redovisning från ax till limpa.

Admits erbjudande

Admit värnar om balans mellan arbete och privatliv. Som redovisningskonsult kommer det att vara perioder med högre arbetsbelastning, t.ex. vid bokslut/årsredovisning. Här får du möjligheten att ansvara för din egen tid och att du tar ut dina flextimmar - övertid är inte något att eftersträva!

Admit erbjuder också:


* Den stöttning du behöver i din utveckling och professionella karriär, för att exempelvis bli auktoriserad redovisningskonsult
* Kollektivavtal, friskvårdsbidrag (5000kr) mm.


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Admit.

ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningskonsult på Admit kommer du att arbeta med att levera tjänster inom ekonomiområdet, från enstaka delar till att agera som kundens kompletta ekonomifunktion. Du kommer framförallt att stötta kontorschefen med att genomföra bokslut och deklarationer för Admits kunder. Nedan listas de områden som Admit erbjuder tjänster inom med länkar för att läsa mer om varje specifik del:


* Bokföring
* Bokslut/årsredovisning
* Inkomstdeklaration
* Rådgivning


VI SÖKER DIG SOM
- Har något års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult
- Har god kunskap och erfarenhet av årsbokslut
- Har goda datorkunskaper och som lätt kan sätta dig in i olika ekonomisystem
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
- Innehar B-körkort

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av Briljant, Visma eller Fortknox.

Vi söker dig som söker balans mellan arbete och fritid. Du är en person som tar stort ansvar för ditt arbete och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Då din kundstock varierar över 10-30 kunder har du förmågan att hantera parallella arbetsuppgifter och kontakter.

Övrig information


* Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Admit erbjuder företag kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. De vill uppfattas som kundens egna ekonomiavdelning och står för leverans i en kunskapsmässig framkant oavsett bransch. Bolaget har 30 medarbetare fördelade på kontor i Sundsvall, Stockholm och Örebro. De levererar trygghet till små och medelstora företag över hela landet som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Ansök nu

Junior geotekniker till Sweco!

Geotekniker
Läs mer Nov 2
Är du nyexaminerad ingenjör och vill du utvecklas inom området geoteknik med ett härligt gäng kollegor? Tillsammans med Sweco kan vi nu erbjuda en möjlighet i tjänsten som junior geotekniker till kontoret i Sundsvall. Du kommer få möjlighet att arbeta och utvecklas långsiktigt inom området där du erbjuds spännande interna och externa utbildningar liksom mentorskap. Sök redan idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en junior geotekniker som ska växa in i rollen och på sikt ta egna uppdrag och på så vis även driva egna projekt. På kontoret i Sundsvall kommer du att ingå i ett geoteknikteam och tillsammans med erfarna kollegor utvecklas långsiktigt inom området. Här finns chansen att lära sig från de allra bästa!

#

Du erbjuds


* Att tidigt i karriären få ingå i en grupp med erfarna kollegor som kommer kunna lära dig rollen på bästa vis
* En arbetsplats som har gemensamma mål och som främjar hög tillit och delaktighet


Detta är ett konsultuppdrag, där du erbjuds en anställning hos Academic Work och kommer arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och Sweco ser långsiktigt på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som geotekniker på Sweco kommer du att arbeta med olika typer av geotekniska utredningar av varierande komplexitet. Utredningarna kan t.ex. handla om grundläggning inför byggnationer där du analyserar marken utifrån fältgeoteknikernas provtagning. Det kan även handla om projekt kopplade till väg-, bro- och järnvägsbyggnationer liksom utredningar där marken är i rörelse.

Du kommer till exempel att:


* Hantera och utvärdera fältdata
* Skriva utredningar och tekniska beskrivningar
* Gå med ute i fält för att lära dig hela processen
* Planera fältinsatser


VI SÖKER DIG SOM
- Är utbildad civilingenjör inom väg och vatten alternativt byggingenjör med inriktning mot geoteknik
- Har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande om du har:


* B-körkort
* Erfarenhet av CAD


För den här rollen lägger vi stort vikt vid din personliga lämplighet. Vi tror att du som söker är kommunikativ och nyfiken samt driver saker från idé till mål och tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Vidare är du resultatinriktad, flexibel och relationsskapande.

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall, Storgatan 51


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Sweco som företag på deras hemsida.

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Nov 2
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i trafiksäkerhetshöjande projekt, bärighetsutredning, förstärkning och nybyggnationer av broar, projekt i olika förekommande skeden med utredning, planskede, projektering och produktion. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen. Du kommer arbeta inom verksamhetsområdet Investering Väg.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter:

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom sektor samhällsbyggnad (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse/Januari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall/ Härnösand
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Infrastrukturtekniker till Tietoevry Connect

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 1
Till Tietoevry Connect söker vi dig som har erfarenhet av att drifta komplexa IT-miljöer och WMware! Gillar du att arbeta nära verksamheten och är redo för nästa utmaning i karriären? Tietoevry Connect kan erbjuda dig en spännande möjlighet i ett varierat och ansvarsfullt arbete där du kommer att få varva drift med rådgivning om ny teknik och inslag av arkitektur. Välkommen till ett unikt uppdrag hos nordens ledande techbolag!

OM TJÄNSTEN
Som infrastrukturtekniker på Tietoevry Connect kommer du att anta rollen som teknisk generalist och koordinator av specialistkompetens i arbetsuppgifter som innefattar att implementera, uppgradera, felsöka och dokumentera tekniska plattformslösningar. Du kommer både att drifta kundens omfattande IT-infrastruktur och nätverk såväl konsultera, stödja och guida kunden i tekniska frågor. Här erbjuds du möjlighet till att samla erfarenhet och utvecklas tekniskt i ett komplext och ansvarsfullt uppdrag, i en kontext med mycket självbestämmande - en unik karriärmöjlighet!

Du erbjuds:


* Frihet att utgår från var i landet du vill
* Stora möjligheter att påverka teknisk miljö i ett nära samarbete med kund
* Kontinuerlig kompetensutveckling och fina anställningsförmåner


ARBETSUPPGIFTER
- Hantera tredje linjens incidenter och problem
- Föreslå och genomföra förändringar enligt kunds önskemål
- Projektarbete vid större förändringar i IT-miljön
- Databashantering
- Applikationsdrift

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 2 års erfarenhet av att drifta stora IT-miljöer
- Har kunskap inom servervirtualisering (VMware)
- Har erfarenhet av scripting
- Är van att arbeta med ITIL som ramverk
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i arbetet

Det är meriterande med kunskap inom:


* Linux server
* Backuplösningar


Vi söker dig som drivs av att lära dig ny teknik och vill utveckla verksamheter genom att identifiera lösningsförslag utifrån kundens behov av IT-infrastruktur. Här råder frihet under ansvar, och du är en person som har förmåga att självständigt planera ditt arbeta och hitta vägar framåt för kundens bästa.

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tills vidare
* Placering: Remote, resor till slutkund i Västernorrland förekommer


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag

Tietoevry skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång.

Tietoevry har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Ansök nu

Ekonomiassistent med omgående start!

Administrativ assistent
Läs mer Okt 29
Studerar du ekonomi och letar efter ett givande extrajobb där du får applicera dina kunskaper i praktiken? Nu söker vi en ekonomiassistent till Bolagsrätt i Sundsvall. Som person är du nyfiken, kommunikativ och noggrann. Är detta en beskrivning av dig och är du redo att ta dig an den här möjligheten? Tjänsten ska tillsättas omgående - sök idag då urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Bolagsrätt i Sundsvall AB är specialiserade på aktiebolagsrätt, företagsnamn och andra frågor med anknytning till Bolagsverket. De upprättar och granskar handlingar samt hanterar bolagsrättsliga ärenden. De säljer även lagerbolag och tillhandahåller tjänster inom snabbavveckling. Kontoret består av sju jurister, fyra paralegals, nio assistenter och två ekonomer.

#

Du erbjuds


* Ett meriterande deltidsjobb under studierna
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner
* En chans att knyta värdefulla kontakter inför framtida arbetsliv


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ekonomiassistent kommer du tillhöra företags ekonomiavdelning och du kommer att arbeta med varierande administrativa uppgifter vilket inkluderar:


* Konteringar
* Fakturagranskningar
* Leverantörsreskontra


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar ekonomi på universitet, högskola eller yrkeshögskola
- Kan arbeta 16h i veckan fördelat på hel– eller halvdagar
- Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
- Har god datorvana

Som person arbetar du självständigt under eget ansvar, har hög arbetsvilja och drivkraft samt är flexibel och stresstålig. Vidare har du lätt för att samarbeta med kollegor och externa partners.

Övrig information


* Start: Omgående, inledningsvis fram till årsskiftet
* Omfattning: Deltid, 16h/veckan
* Placering: Köpmangatan 1


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Studerande administratör till RWE

Administrativ assistent
Läs mer Okt 29
Är du student och är intresserad av ett extrajobb hos ett företag som arbetar med förnybar energi och Sveriges framtid? RWE söker nu en strukturerad, initiativtagande och kommunikativ student som ska assistera med administration vid deras kontor i Viksjö. Missa inte denna chans och var en del i utvecklingen av Sverige och världens framtid inom energi!

OM TJÄNSTEN
I den här rollen kommer du att vara en del av RWEs team och stötta teamet ute på deras anläggning med varierande arbetsuppgifter rörande administration. Väl på plats kommer du få handledning på bästa sätt för att se över de rutiner och system som kommer att användas. Här kommer du få jobba i attraktiva, nyrenoveradeoch ljusa lokaler med ett härligt team, samtidigt som du får vara med i ett företag som ständigt utvecklas för framtiden inom energi.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RWE. Uppdraget är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 2 dagar i veckan under terminen. Uppdraget sträcker sig inledningsvis 6 månader, men med möjlighet till förlängning om tillfället ges. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Hantering av fakturor
- Hantering av arrendeunderlag
- Visuell kontroll av markinfrastruktur i vindparken

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasialutbildning med minst en termin kvar av studierna
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har goda kunskaper inom Microsoft Excel
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat i SAP eller Wordpress tidigare, men inget krav.

Vi söker dig som vill arbeta hands-on och har en prestigelös inställning till det arbete du utför. Som person tar du initiativ och ser vad som behövs göras för att arbetet ska förflyta på ett effektivt sätt. Du har en fallenhet för kommunikation och har ett strukturerat tillvägagångssätt i allt du gör samt jobbar för att effektivisera dessa områden.

Övrig information


* 1 December
* Deltid, ca 2 dagar i veckan
* Viksjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
RWE är ett 100-tal medarbetare i Sverige med huvudkontor i Malmö. De är en del av en energikoncern med höga ambitioner om förnyelsebar energi, och är i startgroparna av vår resa tillsammans med ungefär 3500 kollegor i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Pacific. Det finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen. I din roll har du stor frihet att själv lägga upp ditt arbete på det sätt som passar dig. Kulturen präglas av entreprenörskap, öppenhet och engagemang. Hos RWE får du ett dynamiskt arbete där relationer, utveckling och strategi kommer vara en stor del av din vardag. Läs mer om RWE här.

Ansök nu

Assistent till vår säljavdelning i Sundsvall

Försäljningsassistent
Läs mer Okt 25
Är du student och vill ha ett givande extrajobb under dina studier? Kämpar du dessutom lite mer än alla andra och har ambitionen att alltid komma längre. Då är rollen som Sales Assistant något för dig

OM TJÄNSTEN
Du kommer som Sales Assistant bli en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers! Du kommer tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att bidra till kontorets utveckling och framgång. Rollen som Sales Assistant innebär att stötta och underlätta för våra Account Managers i sitt dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag som är i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig att få inblick i hur en försäljning går till och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämparglöd. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
- Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder.
- Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra nuvarande kunder.
- Boka möten med kunder inom alla affärsområden
- Omvärldsbevakning av kunder
- Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers, exempelvis ombokningar av möten och övrig administration i vårt CRM system.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöte med våra Account Managers.

Vid lyckat samarbete efter färdiga studier och fortsatt intresse finns dessutom kan ta dig an rollen som Account Manager hos oss på heltid! Du kan läsa mer om rollen här

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar inom ekonomi, management, marknad, försäljning, affärsutveckling eller liknande med minst 1 år kvar av dina studier
- Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språk används i arbetet
- Är driven och utvecklingsfokuserad
- Har intresse för försäljning

Meriterande:


* Om du har arbetslivserfarenhet inom sälj eller servicearbete sedan tidigare


Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens. Först då är du öppen för feedback som du kan använda för att utvecklas och bygga långvariga relationer med kollegor inom säljorganisationen

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. We reward ambition!

Vår kultur #weareacademicwork

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission – We make people grow

Instagram@academicwork

Facebook

Övrig information

Start: Höstterminen enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid, ca 16 timmar /vecka med hänsyn till ditt studieschema

Placering: Sundsvall, Sjögatan 23

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [work@academicwork.se] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket i Sundsvall!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Okt 5
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa vägprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten. Du kommer arbeta inom verksamhetsområdet Underhåll Väg som förvaltar, underhåller och utvecklar vägnätet och dess tekniska system.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en uttagen examen om minst 180hp inom sektor samhällsbyggnad alternativt annan utbildningsbakgrund som Trafikverket bedömer som relevant för tjänsten som exempelvis ingenjörsutbildning inom bygg, maskinteknik eller industriell ekonomi (examensbevis behöver uppvisas)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet då du kommer arbeta med större datamängder och bland annat skapa, sortera samt filtrera data i Excel
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning och teknik samt erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av ?Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket i Sundsvall!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Okt 27
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa järnvägsprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten. Du kommer arbeta inom verksamhetsområdet Stora Projekt som ansvarar för upphandling, genomförande och uppföljning av Trafikverkets allra största nyinvesteringar. Avdelningen driver de projekt som har en budget på mer än 1 miljard kronor.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en uttagen examen om minst 180hp inom sektor samhällsbyggnad alternativt annan utbildningsbakgrund som Trafikverket bedömer som relevant för tjänsten som exempelvis ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller industriell ekonomi (examensbevis behöver uppvisas)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet då du kommer arbeta med större datamängder och bland annat skapa, sortera samt filtrera data i Excel
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning och teknik samt erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flexibla arbetstider
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av ?Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Junior fältgeotekniker till Sweco!

Geotekniker
Läs mer Okt 26
Är du en händig och teknikintresserad person som lockas av att få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset? Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete få vara delaktig i framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Här har du möjlighet att utan tidigare erfarenhet få läras upp i rollen som fältgeotekniker på Sweco. Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som fältgeotekniker arbetar man i lag om två där ni veckovis åker ut på en byggarbetsplats och tar geotekniska prover för att skicka vidare till analys för att se vad för typ av mark man kommer att bygga på. Exempel på en konkret arbetsvecka är att man lastar på arbetsbilen med borriggen för att sedan ta sig ut till sighten och börja ta geotekniska prover av marken. Du kommer även att ansvara för skötsel av borrvagn och utrustning. Inledningsvis kommer du få vara med, se och lära med mer seniora kollegor för att sedan börja arbeta mer självständigt.

Som person bör du ha ett tekniskt intresse samt tycka om att arbeta fysiskt ute i det fria, du gillar att upptäcka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra sonderingar och provtagningar av mark.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Utföra geotekniska undersökningar i mark
- Utföra underhåll av utrustning
- Samla in och föra in fältdata i Swecos system

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieexamen
- Har B-körkort
- Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande om du:


* Har en bakgrund som exempelvis yrkesarbetare
* Har en fallenhet och intresse för maskiner


Som person ser vi att du är en duktig problemlösare med god samarbetsförmåga och stort resultatfokus. Vidare är det även viktigt att du inte räds för att arbeta utomhus året runt och att du trivs med att befinna dig på annan ort under hela arbetsveckor.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Sweco som företag på derashemsida.

Ansök nu

Administrativ assistent till Bolagsrätt!

Administrativ assistent
Läs mer Okt 26
Vi söker nu två administrativa assistenter till vår kund Bolagsrätt för ett kortare heltidsuppdrag. Du behöver ingen lång meritlista utan vi söker dig som är nyfiken, van att arbeta i högt tempo och som vill utvecklas i en omväxlande roll. Låter det intressant? Då kan det vara dig vi söker! Tjänsten ska tillsättas omgående - sök idag då urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu två administrativa assistenter till ett kortare konsultuppdrag med start omgående till Bolagsrätt, uppdraget förväntas att pågå mellan 14/11 t.o.m. 31/12. Du kommer sitta i fina lokaler beläget i centrala Sundsvall tillsammans med ett härligt gäng kollegor som präglas av god stämning och högt i tak. Inledningsvis kommer du tillsammans med en mentor att få en upplärning och introduktion av dina arbetsuppgifter, för att sedan arbeta självständigt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som administrativ assistent hos Bolagsrätt arbetar du med att hantera administrativa ärenden som inkommer från Bolagsrätts kunder samt allmän kontorsservice.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:


* Mejlkontakt med kunder
* Posthantering
* Ärendehantering internt
* Inlämning av ärenden till Bolagsverket


Rollen ställer krav på att man kan hantera en stor mängd information samt att snabbt kunna ställa om och prioritera bland olika arbetsuppgifter under en arbetsdag. Du kan förvänta dig ett högt tempo där ingen dag är den andra lik och du kommer ständigt att utmanas i att behöva strukturera om din dag för att bli klar med rätt saker i rätt tid.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en godkänd gymnasieexamen
- Har mycket goda kunskaper i svenska samt behärskar engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande om du:


* Har erfarenhet från en liknande administrativ roll sedan tidigare


Övrig information


* Start: 14/11-22 t.o.m. 31/12-22
* Omfattning: Heltid, 8.30-17-30
* Placering: Sundsvall, Köpmangatan 1


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Bolagsrätt Sundsvall AB är dem specialiserade på aktiebolagsrätt, företagsnamn och andra frågor med anknytning till Bolagsverket. De upprättar och granskar handlingar samt hanterar bolagsrättsliga ärenden. De biträder även som ombud i registreringsärenden vid Bolagsverket. Läs mer på deras hemsida.

Ansök nu

Helpdesktekniker till stor statlig myndighet!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 26
Är du en stjärna på service och support? Här är din chans att bli en del av Academic Works nätverk och att få arbeta på ett uppdrag hos vår statliga kund. Har du tidigare kunskaper inom IT support samt är kommunikativ och pedagogisk när det kommer till att förklara lösningar på problem? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Läs mer och sök redan idag då behovet är omgående.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en helpdesktekniker. Vår kund är en stor statlig myndiget som nu behöver förstärkning till sin supportavdelning under inledningsvis 6 månader med chans till förlängning. I rollen som helpdesktekniker kommer du att arbeta i första linjen med teknisk IT-support och användarstöd mot myndighetens användare. Rollen är varierande och du blir en del i deras supportteam som ansvarar för att på ett serviceinriktat sätt, lösa IT-tekniska ärenden eller skicka vidare till nästa nivå, för deras ca 650 interna kunder.

Dina hjälpsamma kollegor kommer att ge dig Introduktion för att du snabbt ska komma in i arbetsuppgifterna och utveckla din egen IT-kompetens.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med felsökning, installationer, problemlösning
- Hantering av beställningar
- Uppföljning av olika ärenden

Supporten utförs via ärendehanteringssystem, telefon, mejl, fjärruppkoppling och ibland även på plats hos användaren. Grunden i kundens arbetssätt bygger på ITIL-processerna; event, incident, problem och request.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en slutförd gymnasieexamen
- Har minst 1 års aktuell erfarenhet inom IT-support alternativt eller inom BackOffice-funktioner
- Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande om du har kunskap inom något av följande områden:


* Active Directory
* Windows operativsystem
* Microsoft Office
* ITIL


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Fujitsu söker en fältservicetekniker till deras kunder

Servicetekniker, data
Läs mer Okt 21
Trivs du med arbete på fält, har ett intresse för service samt installation och vill jobba med kunder inom finans, handel och kontor? Fujitsu söker nu en ny medarbetare som vill arbeta i deras fältteam där dina arbetsdagar kommer vara varierande beroende på vilken kund du åker till för dagen. Vi söker dig som har tidigare kunskaper och erfarenheter av att arbeta ute på fält inom teknik och IT. Låter detta som något som kan intressera dig? Skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker på Fujitsus räkning efter en Fältservicetekniker. I denna roll kommer du att arbeta ute på fält hos Fujitsu's kunder. Du kommer att utgå från deras kontor där arbetsuppgifterna varierar utifrån kund till kund. Det kan innebära installation/felsökning/reparation av kassasystem, scannrar, arbetsstationer, bankomater, switchar, accesspunkter, servrar och lagring.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 2023-06-02 med stor chans till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Fältservicetekniker hos Fujitsu kommer rollens huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:


* Butiksinstallationer (Kassasystem, nätverk, servrar)
* Bankomat (Installation & felsökning)
* PC och Server (Installation & felsökning)
* Nätverkskomponenter (Installation & felsökning Switchar, accesspunkter)
* Installation och felsökning av mjukvara såsom Microsoft WindowsInstallation och felsökning av hårdvara


VI SÖKER DIG SOM
- Du har något års erfarenhet inom installation, hårdvara, nätverk, skrivare och annan kringutrustning
- Du är bevandrad i Windows-miljö och van med att arbeta självständigt såväl som i team
- Du är händig och har ett tekniskt intresse som syns i ditt arbete
- Du pratar svenska och engelska obehindrat
- Har B-körkort.

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid fram till 2023-06-02
* Placering: Sundsvall, Umeå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Frontendutvecklare till Knowit i Umeå/Sundsvall

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 19
Knowit Experience fortsätter expandera sin verksamhet i Umeå och Sundsvall och söker nu efter fler frontendutvecklare som vill hänga med på deras resa! Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och management utvecklar Knowit innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för sina kunder. Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Till denna roll så söker vi dig med ett genuint intresse och driv mot att bli en riktigt skicklig frontendutvecklare. Här kommer du att få möjligheten att ingå i ett team som stöttar, uppmuntrar och lär sig av varandra dagligen. Knowit Experience är ett bolag som värnar om sin personal och som alltid strävar efter att bli bättre, detta genom att värdesätta nya initiativ och möjligheter för medarbetare att växa.

Knowit har behov av frontendutvecklare gällande CMS:et Sitevision, men arbetar även med CMS som t.ex. Episerver, WordPress och Strapi.

Viktiga/meriterande områden du bör känna till:


* HTML
* CSS/SCSS
* Javascript


Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Knowit Experience i Umeå eller Sundsvall. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare kommer du ha en nära dialog med både kund och kollegor för att hitta den bästa lösningen från kundens behov. Du kommer arbeta i en variation av olika uppdrag med fokus på frontendutveckling.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta agilt i team, inhouse ut mot kund
* Arbeta nära kund där du kommer vara delaktig i hela processen från kravställning till färdig lösning
* Med de senaste teknikerna skapa professionella och användarvänliga helhetslösningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift, då det används dagligen i arbetet samt goda kunskaper i engelska

Vidare är det meriterande om du har kunskap inom flera av de tekniker som nämns ovan samt erfarenhet från en liknande roll.

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Problemlösande


Övrig informationStart: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Umeå eller Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Knowit Experience är Nordens ledande digitala fullservicebyrå, med närmare 900 medarbetare. I dag finns Experience i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Knowit strävar efter att skapa unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar. Läs mer om Knowit HÄR!Ansök här

Ansök nu

Student som vill jobba med AI & Machine Learning

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Okt 15
Är du intresserad av AI & Machine Learning och vill få en chans att arbeta med detta vid sidan av dina studier? Vi söker just nu en student med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta för det attraktiva företaget Bluecom som skapar IT-lösningar för bland stora nationella aktörer som Svenska Hockeyligan. Tveka inte och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I din roll hos Bluecom kommer du att få vara en del av deras verksamhet som skapar varierande IT-lösningar efter kunders behov. Verksamhetens idé är huvudsakligen kopplat till hantering av data som samlas in via nätverk och som sedan används för att generera intäkter. Denna data som samlas in behöver hanteras och bearbetas och det är här du kommer att få vara med och utveckla och bidra till denna verksamhet!

Du erbjuds


* Möjligheten till att arbeta extra vid sidan av studierna med en omväxlande roll i ett attraktiv företag som jobbar mot spännande kunder och en lukrativ bransch
* Utveckla dina kunskaper inom området AI & Machine Learning och skapa erfarenhet inom ett högaktuellt relativt outforskat område


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:


* Validering- och monitoreringsarbete
* Skapa och bygga nya integrationer till datasjöar via export och import av data
* Supportärenden kopplat till datasjöar


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en IT-relaterad eller teknisk utbildning på universitets- eller högskolenivå
- Har minst ett år kvar av din utbildning
- Har god kännedom om systemutveckling från utbildning eller fritid
- Besitter ett brinnande tekniskt intresse och vill lära sig mer om AI & Machine Learning

Meriterande för denna tjänst


* Tidigare arbetat med Elastic Search, Kafka, NiFi eller Kibana


Övrig information


* Omgående
* Deltid, 1-2 dagar i veckan
* Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bluecomär ett IT-företag med bred erfarenhet inom trådlöskommunikation, datacenterlösningar och nätverkssäkerhet. Bluecom grundades 2013 och har sedan dess levererat innovativa trådlösa tjänster till sina kunder. Idag verkar de i hela Sverige men har kvar sitt huvudkontor där allt startade, i Kramfors. Framgångsreceptet har varit att kunden alltid stått i fokus, det läggs ett stort värde i att arbeta nära kund och att leverera bredbandslösningar och IT-tjänster som är lätta att använda och som skapar nya möjligheter för kunden. Bluecom har efter många år i branschen också flera egenutvecklade lösningar för att möta kundernas behov. Bland dessa hittar vi bland annat innovativa annonseringslösningar och smidiga portaler som ger systemägaren värdefull data.

Ansök nu

Studerande administratör till RWE

Administrativ assistent
Läs mer Okt 13
Är du student och är intresserad av ett extrajobb hos ett företag som arbetar med förnybar energi och Sveriges framtid? RWE söker nu en strukturerad, initiativtagande och kommunikativ student som ska assistera med administration vid deras kontor i Viksjö. Missa inte denna chans och var en del i utvecklingen av Sverige och världens framtid inom energi!

OM TJÄNSTEN
I den här rollen kommer du att vara en del av RWEs team och stötta teamet ute på deras anläggning med varierande arbetsuppgifter rörande administration. Väl på plats kommer du få handledning på bästa sätt för att se över de rutiner och system som kommer att användas. Här kommer du få jobba i attraktiva, nyrenoveradeoch ljusa lokaler med ett härligt team, samtidigt som du får vara med i ett företag som ständigt utvecklas för framtiden inom energi.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RWE. Uppdraget är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 2 dagar i veckan under terminen. Uppdraget sträcker sig inledningsvis 6 månader, men med möjlighet till förlängning om tillfället ges. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Hantering av fakturor
- Hantering av arrendeunderlag
- Visuell kontroll av markinfrastruktur i vindparken

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasialutbildning med minst en termin kvar av studierna
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har goda kunskaper inom Microsoft Excel
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat i SAP eller Wordpress tidigare, men inget krav.

Vi söker dig som vill arbeta hands-on och har en prestigelös inställning till det arbete du utför. Som person tar du initiativ och ser vad som behövs göras för att arbetet ska förflyta på ett effektivt sätt. Du har en fallenhet för kommunikation och har ett strukturerat tillvägagångssätt i allt du gör samt jobbar för att effektivisera dessa områden.

Övrig information


* 1 December
* Deltid, ca 2 dagar i veckan
* Viksjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
RWE är ett 100-tal medarbetare i Sverige med huvudkontor i Malmö. De är en del av en energikoncern med höga ambitioner om förnyelsebar energi, och är i startgroparna av vår resa tillsammans med ungefär 3500 kollegor i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Pacific. Det finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen. I din roll har du stor frihet att själv lägga upp ditt arbete på det sätt som passar dig. Kulturen präglas av entreprenörskap, öppenhet och engagemang. Hos RWE får du ett dynamiskt arbete där relationer, utveckling och strategi kommer vara en stor del av din vardag. Läs mer om RWE här.

Ansök nu

Admit söker redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 7
Har du något års erfarenhet av bokföring och genomfört ett antal bokslut på egen hand? Söker du en arbetsgivare som värnar om balans mellan arbete och fritid, där det finns flexibilitet och närhet till beslut? Välkommen till en roll som redovisningskonsult på Admit! Urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Admit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Bolaget ägs av Stockwik Förvaltning som återfinns på small-cap listan hos OMX. På Sundsvallskontoret arbetar sex redovisningskonsulter med en stor variation av kunder inom olika branscher där alla ansvarar för sin egen kundstock. Med bakgrund av pensionsavgång samt en ny storkund söker de nu förstärkning av ytterligare en redovisningskonsult.

Som ny kommer du direkt att tilldelas en befintlig kundstock som du ansvarar för.

Admits erbjudande

Admit värnar om balans mellan arbete och privatliv. Som redovisningskonsult kommer det att vara perioder med högre arbetsbelastning, t.ex. vid bokslut/årsredovisning. Här får du möjligheten att ansvara för din egen tid och att du tar ut dina flextimmar - övertid är inte något att eftersträva!

Admit erbjuder också:


* Den stöttning du behöver i din utveckling och professionella karriär, för att exempelvis bli auktoriserad redovisningskonsult
* Kollektivavtal, friskvårdsbidrag (5000kr) mm.


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Admit.

ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningskonsult på Admit kommer du att arbeta med att levera tjänster inom ekonomiområdet, från enstaka delar till att agera som kundens kompletta ekonomifunktion. Nedan listas de områden som Admit erbjuder tjänster inom med länkar för att läsa mer om varje specifik del:


* Bokföring
* Bokslut/årsredovisning
* Inkomstdeklaration
* Rådgivning


VI SÖKER DIG SOM
- Har något års arbetslivserfarenhet inom bokföring
- Har kunskap och erfarenhet av årsbokslut
- Har goda datorkunskaper och som lätt kan sätta dig in i olika ekonomisystem
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
- Innehar B-körkort

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av Briljant, Visma eller Fortknox.

Vi söker dig som söker balans mellan arbete och fritid. Du är en person som tar stort ansvar för ditt arbete och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Då din kundstock varierar över 10-30 kunder har du förmågan att hantera parallella arbetsuppgifter och kontakter.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Admit erbjuder företag kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. De vill uppfattas som kundens egna ekonomiavdelning och står för leverans i en kunskapsmässig framkant oavsett bransch. Bolaget har 30 medarbetare fördelade på kontor i Sundsvall, Stockholm och Örebro. De levererar trygghet till små och medelstora företag över hela landet som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Admit ägs av Stockwik.

Ansök nu

Frontendutvecklare till Knowit i Umeå/Sundsvall

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 5
Knowit Experience fortsätter expandera sin verksamhet i Umeå och Sundsvall och söker nu efter fler frontendutvecklare som vill hänga med på deras resa! Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och management utvecklar Knowit innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för sina kunder. Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Till denna roll så söker vi dig med ett genuint intresse och driv mot att bli en riktigt skicklig frontendutvecklare. Här kommer du att få möjligheten att ingå i ett team som stöttar, uppmuntrar och lär sig av varandra dagligen. Knowit Experience är ett bolag som värnar om sin personal och som alltid strävar efter att bli bättre, detta genom att värdesätta nya initiativ och möjligheter för medarbetare att växa.

Knowit har behov av frontendutvecklare gällande CMS:et Sitevision, men arbetar även med CMS som t.ex. Episerver, WordPress och Strapi.

Viktiga/meriterande områden du bör känna till:


* HTML
* CSS/SCSS
* Javascript


Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Knowit Experience i Umeå eller Sundsvall. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare kommer du ha en nära dialog med både kund och kollegor för att hitta den bästa lösningen från kundens behov. Du kommer arbeta i en variation av olika uppdrag med fokus på frontendutveckling.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta agilt i team, inhouse ut mot kund
* Arbeta nära kund där du kommer vara delaktig i hela processen från kravställning till färdig lösning
* Med de senaste teknikerna skapa professionella och användarvänliga helhetslösningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift, då det används dagligen i arbetet samt goda kunskaper i engelska

Vidare är det meriterande om du har kunskap inom flera av de tekniker som nämns ovan samt erfarenhet från en liknande roll-

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Problemlösande


Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Umeå eller Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Knowit Experience är Nordens ledande digitala fullservicebyrå, med närmare 900 medarbetare. I dag finns Experience i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Knowit strävar efter att skapa unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar. Läs mer om Knowit HÄR!

Ansök nu

Student för kortare uppdrag hos TriNorth!

Orderadministratör
Läs mer Okt 5
Är du intresserad av ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av studierna? Vi söker dig som är studerande på eftergymnasial nivå och som är ordningsam och självgående. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag då behovet är omgående!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en student till ett kortare uppdrag som kommer att hjälpa till med enklare konfigurering, orderantering och leverans. Du kommer vara en del av ett team om fem personer med familjär anda och arbeta självständigt i rollen i nära dialog med bolagets medarbetare och chefer.

Du som medarbetare erbjuds flexibla tider som är perfekt att kombinera med dina pågående studier. Uppdraget kommer att vara på deltid och innebära att du arbetar cirka 1-2 pass i veckan i ca 3 veckor tills att arbetet är slutfört.

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
- Upplockning av utrustning
- Konfiguering av inställningar
- Packning av produkt med rätt kollinummer mot rätt kund
- Byta ut kretskort

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå med 1-1,5 terminer kvar av dina studier
- Har mycket goda kunskaper i svenska

Meriterande om du studerar datorteknik, systemvetenskap eller nätverksdrift.

Som person är du:


* Teknikintresserad
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid ca 1-2 dagar i veckan i ca 3 veckor totalt
* Placering: Sundsvall
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Utvecklare till Team RåDig på Skandia

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 1
Välkommen till Skandia! Vill du ingå i ett utvecklingsteam med fokus på system inom digital rådgivning? Vi söker efter dig som är en engagerad lagspelare med intresse för moderna tekniker och som vill vara med på Skandias fortsatta digitaliseringsresa! Om det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet, att det är högt i tak med en öppen och ärlig kommunikation samt att få jobba i teknisk framkant, då kommer du att trivas i Team RåDig där din insats kan göra verklig skillnad!

OM TJÄNSTEN
Idag består teamet av åtta personer. Teamet har funnits i tre år och har sedan start byggt upp systemet för digital rådgivning. De arbetar med fokus på hög kvalité i varje leverans och ser till att alla ska kunna alla delar. Du är välkommen om du har en stark nyfikenhet för att lära dig olika delar av systemutvecklingen och vill vara involverad i hela utvecklingsprocessen från design till implemention och test.

Skandia arbetar framgångsrikt sedan flera år enligt SAFe-metoden med ett antal agila tåg som vardera innehåller 8 - 12 team. Teamen jobbar flexibelt, hemma eller på kontoret, på den plats som bäst möter det upplägg respektive team etablerat. En dag i veckan träffas alla på kontoret!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som fullstackutvecklare kommer du att ingå i Team RåDig vars huvudfokus är system för digital rådgivning inom olika sparformer för privatkunder.

Arbetet handlar främst om nyutveckling, men det ingår även en del förvaltning av det system som teamet byggt upp. Teamet arbetar med följande tekniker:


* React
* C#
* TypeScript
* .Net 6
* Rest
*
* Entity Framework
* Git


Du erbjuds:


* En öppen arbetsmiljö som styrs av medarbetarnas engagemang och delaktighet där nya kreativa idéer och initiativ välkomnas med öppna armar
* Ett team som samarbetar och hjälper varandra där t ex mobb- och parprogrammering är viktiga inslag för kompetensutbyte
* Skandia värdesätter balans i livet och som anställd får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang, exempelvis ett stort antal förmåner som personallån i Skandiabanken, riktigt bra tjänstepension och friskvårdsbidrag
* Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser


VI SÖKER DIG SOM
- Ett par års erfarenhet av .Net-utveckling och Microsoft-tekniker
- Du känner till och anammar erkända principer och mönster, och skriver tydlig, överskådlig och underhållbar kod
- Erfarenhet av React
- God kommunikativ och skriftlig förmåga, du pratar och skriver svenska flytande då det är Skandias koncernspråk

Meriterande


* Tidigare erfarenhet av att arbeta enligt SAFe ramverk


Som person är du


* Engagerad, positiv och initiativtagande
* Problemlösande och trygg i din kompetens som utvecklare
* En utpräglad lagspelare som tycker om att samarbeta och lösa utmaningar tillsammans med andra, t.ex. via mobb- eller parprogrammering
* Nyfiken, har ett öppet förhållningssätt och tycker om förändring


#

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders inledande provanställning
* Placering: Bjälkvägen 1, 856 41 Sundsvall
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli anställd direkt hos Skandia och Skandias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen


INFORMATION OM FÖRETAGET
Hos Skandia är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Läs mer om Skandia här.

Ansök nu

Prestigelös ekonomiansvarig till HewSaw

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 30
Har du erfarenhet av bokföring och söker en roll där du verkligen får känna dig betydelsefull? Vi söker dig som gillar ordning och reda, ekonomi och administration. Hos HewSaw kommer du att få varva bokföring med löner och avtalsadministration, offerter och andra uppgifter. Du blir VDs högra hand i alla administrativa delar av att driva bolaget och välkomnas som en viktig spelare i laget! Välkommen med din ansökan, urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
HewSaw Sverige AB är ett helägt dotterbolag i Veisto-koncernen, som är en världsledande leverantör av sönderdelningsmaskiner till sågverksindustrin. Med stundande pensionsavgång i kombination med implementation av nytt ERP-system gör de en strategisk satsning att söka en efterträdare för start omgående. Du kommer att få möjlighet till gedigen upplärning av nurvarande ekonomiansvarig genom att arbeta sida vid sida under första halvan av 2023. Bolaget har totalt 11 anställda i Sverige, varav 5 personer utgår från huvudkontoret i Sundsvall.

Du erbjuds:


* En betydelsefull roll med mycket ansvar som rapporterar direkt till VD
* Möjlighet att moderinsera administration och ekonomiskt flöde
* Arbete i ett bolag med genuint familjär stämning
* Jobba i ett bolag med stark ekonomisk tillväxt med en minst sagt spännande orderbok kommande åren


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av HewSaw Sverige AB.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiansvarig kommer du att ansvara för hela ekonomiska flödet, men också övrig administration i bolaget. Initalt kommer du att få stöttning av nuvarande ekonom men också ta ett större ansvar i ERP-skiftet som planeras under första delen av 2023. I din roll kommer du bland annat att jobba med:


* Löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra
* Månads- och årsbokslut (i samarbete med revisor)
* Fakturering, offerter och prisförfrågningar
* Löner, AG, försäkringar mm
* Ordermottagning, inköpsorder och leveranser


VI SÖKER DIG SOM
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet av bokföring
- Goda datorkunskaper, gärna erfarenhet av moderna ERP-system
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i jobbet

Det är meriterande eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning, eller erfarenhet av bokföring i ett internationellt bolag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din vilja och attityd i rekryteringsprocessen. Med en betydande roll i ett litet men framgångsrikt bolag ser vi att du är en person som gillar ordning och reda, och har förmågan hantera olika typer av uppgifter parallellt. Du är villig att lära, nyfiken och trivs med att underlätta andras arbete.

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Självgående
* Noggrann


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Lärlingsvägen 11, Sundsvall.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
HewSaw Sverige AB är ett helägt dotterbolag i Veisto-koncernen, som är en ledande leverantör av sönderdelningsmaskiner till sågverksindustrin. Veistos huvudkontor ligger i Mäntyharju, Finland, där även tillverkning av maskinerna sker. Koncernen sysselsätter omkring 260 medarbetare och levererar utrustning över hela världen. HewSaw Sverige AB sköter marknadsföring, försäljning och service av HewSaw-sågmaskiner i Sverige, Norge och Danmark. Läs mer på www.hewsaw.com

Ansök nu

Projektingenjör till Trafikverket i Sundsvall!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Sep 22
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa järnvägsprojek. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten. Du kommer arbeta inom verksamhetsområdet Stora Projekt som ansvarar för upphandling, genomförande och uppföljning av Trafikverkets allra största nyinvesteringar. Avdelningen driver de projekt som har en budget på mer än 1 miljard kronor.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en uttagen examen om minst 180hp inom sektor samhällsbyggnad alternativt annan utbildningsbakgrund som Trafikverket bedömer som relevant för tjänsten som exempelvis ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller industriell ekonomi (examensbevis behöver uppvisas)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet då du kommer arbeta med större datamängder och bland annat skapa, sortera samt filtrera data i Excel
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning och teknik samt erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flexibla arbetstider
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av ?Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Farmaceut till Kronans Apotek i Sundsvall!

Farmaceut/Receptarie
Läs mer Sep 15
Kronans Apotek älskar hälsa och strävar hela tiden efter att utvecklas och se till kundens behov. För dig som är legitimerad farmaceut finns nu möjligheten att bli en del av Sveriges mest moderna och kundempatiska apotek! Inom kedjan toppar Sundsvallsregionens apotek listorna över nöjdast kunder, och vi söker dig som vill arbeta för hälsa tillsammans med engagerade kollegor. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Kronans Apotek, en del av Oriola, är Sveriges tredje största apotekskedja med över 320 apotek från Skåne i syd till Lappland i norr. Kronans har 10 apotek i Sundsvallsregionen där samansvetsade team av farmaceuter, apotekschefer, egenvårdsspecialister och apotekstekniker arbetar engagerat för att hjälpa kunder, ge råd och utföra arbetsuppgifter så som administration, kvalitets- och kampanjarbete. Hos Kronans Apotek välkomnas du till ett företag som genomsyras av ett öppet och transparent klimat där man ser potentialen i varje enskild medarbetare. Kulturen beskrivs som varm och inkluderande där man lär av varandra och delar kunskap inom sin arbetsgrupp.

Vi söker i första hand medarbetare till apoteken i Skönsberg och Birsta, men med sina många apotek i regionen finns också möjligeter till placering på något av de mindre apoteken i utkanten av Sundsvall. Här får du som vill möjlighet att prova olika typer av apotek och därmed också arbetsuppgifter och ansvarsområden, en fin möjlighet för dig som är ny i yrket att utvecklas. Oavsett var du är i livet, finns stora möjligheter att hitta lösningar efter dina behov och önskemål av utveckling inom yrket.

Du erbjuds


* Ett individuellt anpassat introduktionsprogram
* En flexibel roll där du får ta egna initiativ och eget ansvar
* Goda utvecklingsmöjligheter inte bara inom Kronans Apotek utan inom hela Oriolakoncernen
* Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal samt förmåner så som friskvårdsbidrag och subventionerade luncher


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Kronans Apotek.

ARBETSUPPGIFTER
- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog
- Du hjälper dina kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa
- Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder
- Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.

VI SÖKER DIG SOM
- Är legitimerad receptarie eller apotekare, nyutexaminerad eller med några års erfarenhet inom yrket
- Talar och skriver obehindrat på svenska då språket förekommer i det dagliga arbetet

Vidare är det meriterande med ytterligare språkkunskaper.

Under rekryteringsprocessen kommer du att utvärderas på följande personliga egenskaper:


* Samarbetsförmåga
* Serviceinriktad
* Initiativtagande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Arbetstider: 40 timmar/vecka med tjänstgöring varannan lördag, möjlighet att avlösa OB-timmar i ledig tid och arbeta 32timmar/vecka
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tillsammans för hälsa - hör mer om vad Kronans Apoteks medarbetare har att säga här!

Ansök nu

Teknisk koordinator till SSG!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 3
Vill du arbeta på ett innovativt tjänsteföretag där kundernas behov alltid står i fokus? Då ska du fortsätta läsa. SSG söker nu en strukturerad och uthållig person som gillar att grotta ner sig i detaljer för ett längre projektuppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera och strukturera artikeldata samt vidareutveckla befintliga arbetsmetoder och standarder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
SSG är inne på en spännande resa med ett starkt framtidsfokus och behöver därför stärka upp för att framgångsrikt kunna leverera enligt kundens önskemål. Standard Solutions Group AB är ett svenskt företag som levererar tekniska standarder, tjänster och utbildningar för industrin. SSG ägs av Sveriges största skogsindustrier, SCA, BillerudKorsnäs, Södra Skogsägarna, Holmen, StoraEnso och Metsä Board.

På kontoret i Sundsvall sitter ni i ljusa och fräscha lokaler där arbetsplatsens klimat präglas av innovation och teamarbete. För att du ska få rätt förutsättningar att komma in i arbetet så kommer du få en ordentlig introduktion samt en mentor som stöttar.

Du erbjuds:


* En härlig arbetsplats med öppensinnade och välkomnande kollegor
* Vägledning och stöttning av seniora kollegor på SSG samt en konsultchef på Academic Work som följer och stöttar ditt arbete under hela arbetstiden


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Strukturera kundernas artikeldata i enlighet med SSGs standarder och matcha eller nyregistrera kundens artiklar i SSGs produktdatabas. Läs mer om SSGs produktdatabas HÄR!
- Vidareutveckling av standarder, strukturer, interna rutiner- och arbetsmetoder
- Hålla en nära dialog med leverantörer och kunder för informationsutbyte och utredning

VI SÖKER DIG SOM
- Har som lägst avslutad gymnasial utbildning
- Har ett öppet sinne och viljan att lära
- Har ett tekniskt intresse
- Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska för att du ska kunna kommunicera med medarbetare och kunder
- Har en mycket god datorvana

Vidare är det meriterande om du:


* Har relevant eftergymnasial utbildning
* Har arbetat inom industriverksamhet i minst 1 år
* Har goda kunskaper i Excel
* Tidigare arbetat med teknisk data
* Tidigare arbetat i komplexa affärssystem eller liknande
* Har kunskaper inom ett tredje språk med fördel finska eller tyska


Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Strukturerad
* Uthållig


Övrig information


* Start: Omgående/ enligt överenskommelse
* Placering: Sundsvall
* Omfattning: Projektanställning, vi kommer inledande skriva avtal på 6 månader men med goda förutsättningar för ytterligare 6 månader. Kontorstider.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SSG Standard Solutions Groupsamlar svensk industri och skapar standardiserade tjänster för att göra industrin mer säker, effektiv och hållbar. I över 60 års tid har några av svensk industris främsta experter samverkat i våra kommittéer för att hitta gemensamma lösningar på gemensamma problem, lösningar som SSG?förverkligar. Resultatet är ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för anläggningar, entreprenörer och leverantörer. SSG är i stark tillväxt och våra ambitioner är höga. Vi arbetar för en breddning av våra erbjudanden på en internationell marknad, där vi ser både tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö, hållbarhet och digitalisering där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri konkurrenskraftig. På huvudkontoret i Sundsvall arbetar cirka 80 personer och vi finns även representerade i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Växjö och Bollnäs. SSG - Setting new standards

Ansök nu

Erfaren arbetsledare till Rekab

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Sep 16
Rekab ett av de ledande byggföretagen i norra Sverige. Med gott renommé, snabba beslutsvägar och stark laganda bygger de Norrland. Har du erfarenhet som arbetsledare och söker en ny utmaning? Rekab önskar att utöka arbetsledningen på ett unikt projekt med lång byggtid. Här finns också fina utvecklingsmöjligheter för dig som på sikt önskar gå mot en roll som platschef. Urval görs löpande!

OM TJÄNSTEN
Rekab erbjuder entreprenader med kommun, region och större fastighetsbolag som kunder, ofta med byggtider på långt över ett år. Delaktighet och korta beslutsvägar är grundbultar i vad som är Rekabs arbetssätt. Som arbetsledare kommer du att få ansvar för ett utpekat objekt i ett omfattande projekt, där du kommer att ingå i en arbetsledande grupp om ytterligare 2 arbetsledare och platschef. Du ansvarar för att arbetet flyter på tillsammans med egen personal, underleverantörer och partners. Lagandan är otroligt viktig, där ni på bygget oavsett roll eller erfarenhet alla fokuserar på resultatet och hjälper varandra för att nå det.

Du erbjuds


* Delaktighet i ett unikt och omfattande projekt
* Goda karriärvägar inom Rekab där du kan utvecklas till platschef
* Kollektivavtal, tjänstebil, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag mm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academci Work, men du kommer att anställas direkt av Rekab.

ARBETSUPPGIFTER
- Planera, leda och fördela arbete
- Ansvara för kommunikation och samordning med UE
- Ansvara för mindre inköp och ekonomi
- Stötta platschef i frågor avseende arbetsmiljö och kvalitet

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet som arbetsledare (bygg/betong) från större projekt (byggtid minst 3 år)
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, kommunceriar på engelska i tal
- Innehar b-körkort

Har du utbildning inom arbetsledning är det meriterande. Vi ser det också som meriterande med erfarenhet från betong och prefab.

Som person är du:


* Bra på att samarbeta
* Självgående
* Uthållig
* Flexibel


Vi tror också att du har ett intresse för affärer och partnerskap, där du hittar lösningar och jobbar för att både Rekab, beställare och samarbetspartners ska bli vinnare.

Övrig information


* Start: Augusti 2022, eller enligt överenskommelse
* Omfattning: 7-16, heltid.
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Rekab är händerna som bygger Norrland och omsätter idag ca 1 miljard kronor. Styrkan är kostnadseffektiva och korta beslutsvägar där medarbetaren har möjlighet att bidra, påverka och göra sin röst hörd. Rekab är sedan 2021 en del av Wästbygg Gruppen.Ansök här

Ansök nu

Webbutvecklare inom Wordpress till Knowit Experience i Umeå/Sundsvall

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 15
Knowit Experience fortsätter att expandera sin verksamhet i Umeå och Sundsvall och söker nu efter fler webbutvecklare inom Wordpress som vill hänga med på deras resa! Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och management utvecklar Knowit innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för sina kunder. Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
På Knowit kommer du att ingå i ett team som både stöttar, uppmuntrar och lär sig av varandra dagligen. I rollen som utvecklare inom Wordpress kommer du att arbeta nära kund, där du kommer få utrymme att driva och lyfta idéer som skapar bästa möjliga lösningar för Knowit's kunder. Knowit är ett bolag som värnar om sin personal och som alltid strävar efter att bli bättre, detta genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans att växa.

Viktiga/meriterande områden du bör känna till


* PHP/Wordpress
* HTML
* CSS/SCSS
* Javascript


Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Knowit Experience i Umeå/Sundsvall. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Arbeta agilt i team, inhouse ut mot kund
* Arbeta nära kund där du kommer vara delaktig i hela processen från kravställning till färdig lösning
* Ansvara för att hålla webbsidor till kund uppdaterade, snabba och säkra
* Med de senaste teknikerna skapa professionella och användarvänliga helhetslösningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då det används dagligen i arbetet

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av webbutveckling inom PHP/Wordpress från tidigare arbete

Som person är du


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå/Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Knowit Experience är Nordens ledande digitala fullservicebyrå, med närmare 900 medarbetare. Idag finns Experience i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Knowit strävar efter att skapa unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar. Läs mer om Knowit HÄR!

Ansök nu

Projektledare till SSG

Projektledare, IT
Läs mer Aug 16
Vill du arbeta på ett företag med starkt framtidsfokus, i en roll där du har många kontaktytor? Är du strukturerad, framåt och nyfiken? Då ska du fortsätta läsa. SSG förstärker teamet med en projektledare/leveransledare, en roll där du kommer vara en viktig del i leveransprocessen genom att koordinera arbetsuppgifter och se till att kundleveransen löper enligt plan. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
SSG är inne på en spännande resa och behöver därför stärka upp för att framgångsrikt kunna leverera enligt kundens önskemål. Standard Solutions Group AB är ett svenskt företag som levererar tekniska standarder, tjänster och utbildningar för industrin. SSG ägs av Sveriges största skogsindustrier, SCA, BillerudKorsnäs, Södra Skogsägarna, Holmen, StoraEnso och Metsä Board.

På kontoret i Sundsvall sitter ni i ljusa och fräscha lokaler där arbetsplatsens klimat präglas av innovation och teamarbete. För att du ska få rätt förutsättningar att komma in i arbetet så kommer du få en ordentlig introduktion samt en mentor som stöttar.

Du erbjuds:


* En utvecklande roll där du får ta mycket eget ansvar
* En trevlig arbetsplats med öppensinnade och välkomnande kollegor
* Vägledning och stöttning av seniora kollegor på SSG samt en konsultchef på Academic Work som följer och stöttar ditt arbete under hela arbetstiden


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara för kundmöten, anslutningsprocess och implementation av SSGs tjänst
- Vägleda kunder i hur tjänsten fungerar och utbilda i denna
- Ha löpande kontakt och stötta kunder under hela leveransen
- Administrativa uppgifter

VI SÖKER DIG SOM
- Din inställning och förmågan att lära är viktig och vi söker dig som tar ett stort ansvar och arbetar för att hålla en hög kvalitet i leveranser och kundkontakter
- Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska för att du ska kunna kommunicera med medarbetare och kunder
- Har mycket god datorvana

Vidare är det meriterande om du:


* Har erfarenhet av inköp och/eller har arbetat inom industriverksamhet i minst 1 år
* Har kunskaper inom ett tredje språk med fördel finska eller tyska
* Har erfarenhet av att arbeta med IFS eller liknande system
* Har relevant eftergymnasial utbildning


Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Ansvarstagande
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: September eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SSG Standard Solutions Group samlar svensk industri och skapar standardiserade tjänster för att göra industrin mer säker, effektiv och hållbar. I över 60 års tid har några av svensk industris främsta experter samverkat i våra kommittéer för att hitta gemensamma lösningar på gemensamma problem, lösningar som SSG?förverkligar. Resultatet är ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för anläggningar, entreprenörer och leverantörer. SSG är i stark tillväxt och våra ambitioner är höga. Vi arbetar för en breddning av våra erbjudanden på en internationell marknad, där vi ser både tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö, hållbarhet och digitalisering där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri konkurrenskraftig. På huvudkontoret i Sundsvall arbetar cirka 80 personer och vi finns även representerade i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Växjö och Bollnäs. SSG - Setting new standards

Ansök nu

Student för deltidsjobb på TietoEvry!

Nätverksadministratör
Läs mer Sep 15
Vill du smygstarta karriären genom att få in en fot på ett av Nordens största IT-företag? Vi söker nu ytterligare en ansvarstagande student som ska arbeta deltid på TietoEvry under en kortare period, ett jobb där man arbetar tätt med sina kollegor vilket gör jobbet ännu roligare! Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
I den här rollen kommer du att arbeta med att byta ut det trådlösa nätverket i Region Västernorrland, vilket innefattar Sundsvall och Öviks sjukhus. Man kommer att arbeta i team om två där man åker ut till sjukhuset och monterar ner och sätter upp nya accespunkter. Det finns inget krav på tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter utan du kommer att bli väl introducerad till arbetet innan du förväntas utföra det på egen hand.

Du kommer att jobba 2 pass i veckan måndag-fredag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Packa upp, sortera och märka de nya sändarna
- Åka ut till sjukhusen och byta ut gamla sändare till nya

VI SÖKER DIG SOM
- Läser en eftergymnasial utbildning om minst 50%
- Har B-körkort, bil tillhandahålls av Tieto
- Kan kommunicera obehindrat på svenska

Som person är du


* Noggrann
* Flexibel
* Serviceinriktad


Övrig information


* Omgående tills arbetet är slutfört
* Deltid, ca 16h i veckan
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Avdelningschef till GK i Sundsvall!

Projektledare, IT
Läs mer Aug 24
Gunnar Karlsen AB är skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Till Sundsvallskontoret söker de nu en avdelningschef för Service. Jobbet innefattar ansvar för såväl personal som affär, och vi tror att rollen kan passa både dig med ingenjörsbakgrund eller dig som kommer från branschen. Vill du ta nästa steg i karriären erbjuder Gunnar Karlsen dig ett jobb där du får utveckla dig själv och din kompetens genom ett omväxlande arbete hos det stora familjeföretaget där medarbetarna stor i fokus.

OM TJÄNSTEN
Gunnar Karlsen Sverige ABs kunder är både stora och små företag som anlitar dem i samband med nybyggnationer eller ombyggnationer. Bolaget är en del av en privatägd norsk koncern, företaget ägs av sin grundare och har sedan starten haft en jämn och stabil tillväxt tack vare att de arbetar långsiktigt och med en tydlig strategi för tillväxt. På Sundsvallskontoret arbetar 22 personer uppdelade på två avdelningar, en entreprenadavdelning och en serviceavdelning.

Academic Work söker nu för GKs räkning en avdelningschef som kommer att ansvara för serviceavdelningen, och rapporterar till distriktschef. En roll där relationer och affärsmässighet är A och O!

Du erbjuds:


* En ansvarsfull roll i ett bolag som är familjärt med korta beslutsvägar och stora möjligheter att utveckla verksamheten
* En arbetsmiljö där medarbetarna trivs, detta är något som syns såväl på medarbetarundersökningar och den låga personalomsättningen
* Arbete på ett företag som är en miljöförebild och har ett tydligt arbetssätt kopplat till klimatmål och hållbarhet som rapporterar till ESG
* Goda förutsättningar för att du ska lyckas väl i rollen med en introduktion som är skräddarsydd utifrån individ och behov


Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av GK.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag innefattar långsiktig planering, större inköp, koordinering av uppdrag samt uppföljning och utveckling av både personal och resultat. Serviceavdelningen består av 8 medarbetare. Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att utveckla verksamheten och personalen genom både goda relationer till medarbetare och kunder.

Rollen är både bred och varierad men du kommer till exempel att:


* Ansvara för resultatet på avdelningen med resultatutveckling och budget
* Arbetsmiljö- och personalansvar inklusive lönesättning och rekrytering
* Vårda befintliga kundrelationer såväl som arbeta fram nya kunder genom olika kundaktiviteter
* Verka för merförsäljning
* Upprätta faktureringsunderlag


Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg på karriärstrappan och dessutom göra det hos en arbetsgivare med god företagskultur och sunda värderingar. Hos Gunnar Karlsen får du utveckla dig och din kompetens genom ett omväxlande arbete där du driver affären självständigt och har många kontaktytor.

VI SÖKER DIG SOM
- Tidigare arbetat i en likande roll inom el/ energi/ vvs/ fastighetsteknik
- Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då det krävs i kommunikationen med kunder och medarbetare
- Har god datorvana
- Innehar B-körkort

Vidare är det meriterande om du:


* Har erfarenhet av byggbranschen
* Innehar OVK- certifikat BAS U/ BAS P
* Kunskap inom service/ entreprenadjuridik
* Har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk eftergymnasial utbildning
* Genomfört ledarskapsutbildning


Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är:


* Ansvarstagande
* Affärsmässig
* Samarbetsvillig
* Relationsskapande


Övrig information


* Start: Enligt överrenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om GK här!

Ansök nu

Elkonstruktör till Afry

Elkonstruktör
Läs mer Sep 3
Är du elkonstruktör med ett par års erfarenhet och söker större, mer komplexa eller roligare sammanhang? Hos Afry erbjuds du möjlighet till en stor variation av uppdrag och ansvar, med engagerade och modiga ledare. Afry söker dig som kan lära lika mycket av dom, som de kan av dig! Vill du specialisera dig som konstrukör? Absolut! Vill du bredda dig? Såklart! Vill du jobba långsiktigt och med stort fokus på hållbarhet? Du har du hittat rätt! Välkommen med din ansökan, urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Afry är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Här få du som elkonstruktör vara med och utveckla innovativa och hållbara lösningar för industrin. Ett arbete som erbjuder en unik helhetsförståelse för industrianläggningar och teknisk utveckling i nära samabete med andra teknikexperter. Du får möjlighet att jobba i både stora projekt som spänner från kravspecifikation och design till idrifttagning, såväl som med förbättringar och ombyggnationer för befintliga anläggningar. Kunderna återfinns till största del inom pappers- och massaindustrin. Vill du, finns också möjligheter att jobba i nationella eller internationella uppdrag.

Du erbjuds:


* Chefer som månar om att du har roligt på jobbet, både i uppdrag och tillsammans med dina kollegor
* Ett ledarskap som ger dig mycket ansvar att växa med och stöttar din utveckling genom att tänka stort
* Stora möjlighet till teknisk specialisering, exempelvis inom maskinsäkerhet eller att utvecklas bredare, som mot ex projektledning


ARBETSUPPGIFTER
- El- och instrumentkonstruktion för industrianläggningar
- Delaktig i både nykonstruktion och förbättringsprojekt
- Konsultation och teknisk expertis mot kund
- Uppdragsledning i mindre projekt

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 2 års erfarenhet av elkonstruktion
- Har mycket god datavana och intresse för olika konstruktionsprogram
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
- Innehar B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har:


* Eftergymnasial utbildning inom el- och automation
* Erfarenhet av PLC och styrsystem
* Bakgrund som industrielektriker


Som person är du:


* Problemlösande
* Bra på att samarbeta
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse, hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Tillsvidare, heltid.
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

AFRY - Making Future

"We are the dreamers. We are the makers. The forward thinkers and explorers. We are the pioneers of technology committed to making a difference."

Ansök nu

Sweco utökar sitt team med en junior VVS-ingenjör!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Aug 30
Är du energiingenjör och vill arbeta i ett företag där utvecklingsmöjligheterna är stora? Då har du chansen till en toppenstart i karriären! Swecos VVS-team växer och behöver utöka med en VVS-ingenjör! Här får du möjlighet att arbeta i en spännande miljö där du får vara med och påverka en viktig del av samhället. Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

OM TJÄNSTEN
Sweco i Sundsvall är inne i en expansiv fas, där den aktuella avdelningen har många nya spännande projekt och utmaningar på gång. Därför söker dom nu en junior VVS-ingenjör som kan komma in och stötta upp teamet och som vill utvecklas tillsammans med erfarna kollegor.

Du kommer att ingå i ett härligt team om 13 personer med bred kompetens som ger dig goda möjligheter till erfarenhetsutbyte och utveckling. Sweco tror på styrkan i att arbeta tillsammans och hjälpa varandra för att nå resultat och ta sig framåt. Till en början kommer du att stötta upp kollegor i befintliga projekt tills du känner dig trygg att ansvara för egna projekt. Teamet har en väldigt god sammanhållning och värdesätter att ha roligt tillsammans.

Detta är ett konsultuppdrag, där du erbjuds en anställning hos Academic Work och kommer arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och Sweco ser långsiktigt på uppdraget. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Vara med och designa energismarta anläggningar för värme-, vatten- och ventilationssystem
* Arbeta med olika typer av simuleringar och beräkningar med hjälp av BIM
* Projektera både ny- och ombyggnation av VVS-anläggningar i allt från bostäder till avancerade simhallar och industribyggnader
* Delta på projekteringsmöten och jobba i tvärfunktionella team


Tjänsten passar dig som tycker det är kul att arbeta med CAD och konstruktion och som lockas av möjligheten att följa hela projektet - från inledande problemställning via bygghandlingar till färdigt system. Sweco har en starkt lärande organisation, där medarbetarna får mycket ansvar samt utrymme att utvecklas och på sikt finns det goda möjligheter att till exempel axla en uppdragsledande roll.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot energiområdet
- Har erfarenhet av AutoCad eller Revit
- Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då all kommunikation och dokumentation sker på svenska

Meriterande om du har:


* Erfarenhet från en liknande roll
* Kunskaper inom området VVS eller fastighet


Som person ser vi att du är:


* Resultatinriktad
* Flexibel
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flextid
* Placering: Sundsvall, Storgatan 51


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Omfattning: Heltid, kontorstider medan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Sweco som företag på deras hemsida.

Ansök nu

Sales Assistant till Academic Work i Sundsvall

Säljassistent
Läs mer Aug 30
Är du Business Smart? Kämpar du lite mer än alla andra. Har ambitionen att alltid komma längre, lyckas lite bättre och är aldrig helt nöjd. Då är Sales Assistant något för dig!

OM TJÄNSTENDu kommer som Sales Assistant bli en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers! Du kommer tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att bidra till kontorets utveckling och framgång. Rollen som Sales Assistant innebär att stötta och underlätta för våra Account Managers i sitt dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämpaglöd. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
- Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder.
- Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra nuvarande kunder.
- Boka möten
- Omvärldsbevakning av kunder
- Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöte med våra Account Managers.

Vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi att du med fördel och fortsatt intresse tar dig an rollen som Account Manager hos oss på heltid! Du kan läsa mer om rollen här

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar inom ekonomi, management, marknad, försäljning, affärsutveckling eller liknande med minst 1 år kvar av dina studier
- Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språk används i arbetet
- Är driven och utvecklingsfokuserad
- Har intresse för försäljning

Meriterande:


* Om du har arbetslivserfarenhet inom sälj eller servicearbete sedan tidigare


Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens. Först då är du öppen för feedback som du kan använda för att utvecklas och bygga långvariga relationer med kollegor inom säljorganisationen

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. We reward ambition!

Vår kultur #weareacademicwork

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission – We make people grow

Instagram@academicwork

Facebook

Övrig information

Start: Höstterminen enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid, ca 16 timmar /vecka med hänsyn till ditt studieschema

Placering: Sundsvall, Sjögatan 23

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [work@academicwork.se] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Varmt välkommen!

Ansök nu

HR-partner till omgående uppdrag

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Aug 19
Är du på jakt efter ett brett HR-uppdrag hos en stor offentlig arbetsgivare där du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt? Då kan detta vara uppdraget för dig! Vår kund söker en person som ska stötta upp och agera konsultativt stöd till chefer inom olika arbetsgivarfrågor. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kunds HR-avdelning är under förändring vilket innebär att dom har behov av att ta in en konsult med erfarenhet som direkt kan komma in och stötta upp verksamheten. Du får chansen att agera chefsstöd i varierade arbetsgivarfrågor och arbeta med rutiner och processer gällande detta. Tjänsten är på heltid och uppdraget sträcker sig fram till årsskiftet.

Du erbjuds


* En meriterande karriärmöjlighet hos en stor offentlig arbetsgivare
* En roll där du kan bidra med din erfarenhet samt få vara med och påverka
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Som HR-partner kommer du att tillhöra ett team som arbetar med att ge proaktivt och konsultativt HR-stöd till ett antal chefer inom varierade arbetsgivarfrågor. Du ansvarar och verkar även för att riktlinjer och processer inom HR-området efterlevs.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk examen inom personalområdet eller annan relevant utbildning i kombination med erfarenhet inom HR-området som bedöms likvärdig
- Har erfarenhet av brett kvalificerat HR-arbete
- Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Har goda kunskaper i officepaketet

Vi ser det som meriterande:


* Om du arbetat i något av programmen: Heroma, Adato eller Lisa
* Om du har fördjupad kunskap inom arbetsmiljö eller arbetsrätt


Som person har du god personkännedom och en förmåga att kunna ta in mycket information och omvandla detta till en tydlig plan för vad som behöver göras. Utöver detta ser vi att du är stark inom kompetenserna nedan:


* Strukturerad
* Självgående
* God sammarbetsförmåga
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid fram till 30/12-2022
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Studenter för deltidsjobb på TietoEvry!

Nätverksadministratör
Läs mer Aug 19
Vill du smygstarta karriären genom att få in en fot på ett av Nordens största IT-företag? Vi söker nu fyra ansvarstagande studenter som ska arbeta deltid på TietoEvry under en kortare period, ett jobb där man arbetar tätt med sina kollegor vilket gör jobbet ännu roligare! Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
I den här rollen kommer du att arbeta med att byta ut det trådlösa nätverket i Region Västernorrland, vilket innefattar Sundsvall och Öviks sjukhus. Man kommer att arbeta i team om två där man åker ut till sjukhuset och monterar ner och sätter upp nya accespunkter. Det finns inget krav på tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter utan du kommer att bli väl introducerad till arbetet innan du förväntas utföra det på egen hand. Du kommer att jobba 2 pass i veckan måndag-fredag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Packa upp, sortera och märka de nya sändarna
- Åka ut till sjukhusen och byta ut gamla sändare till nya

VI SÖKER DIG SOM
- Har en pågående utbildning eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Har B-körkort, bil tillhandahålls av Tieto
- Kan kommunicera obehindrat på svenska

Som person är du


* Noggrann
* Flexibel
* Serviceinriktad


Övrig information


* Från v.36 tills arbetet är slutfört
* Deltid, ca 16h i veckan
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Erfaren infrastrukturtekniker till Tietoevry Connect

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Aug 17
Till Tietoevry Connect söker vi dig som har erfarenhet av att drifta komplexa IT-miljöer och WMware! Gillar du att arbeta nära verksamheten och är redo för nästa utmaning i karriären? Tietoevry Connect kan erbjuda dig en spännande möjlighet i ett varierat och ansvarsfullt arbete där du kommer att få varva drift med rådgivning om ny teknik och inslag av arkitektur. Välkommen till ett unikt uppdrag hos nordens ledande techbolag!

OM TJÄNSTEN
Som infrastrukturtekniker på Tietoevry Connect kommer du att anta rollen som teknisk generalist och koordinator av specialistkompetens i arbetsuppgifter som innefattar att implementera, uppgradera, felsöka och dokumentera tekniska plattformslösningar. Du kommer både att drifta kundens omfattande IT-infrastruktur och nätverk såväl konsultera, stödja och guida kunden i tekniska frågor. Här erbjuds du möjlighet till att samla erfarenhet och utvecklas tekniskt i ett komplext och ansvarsfullt uppdrag, i en kontext med mycket självbestämmande - en unik karriärmöjlighet!

Du erbjuds:


* Stora möjligheter att påverka teknisk miljö i ett nära samarbete med kund
* Kontinuerlig kompetensutveckling
* Fina anställningsförmåner


ARBETSUPPGIFTER
- Hantera tredje linjens incidenter och problem
- Föreslå och genomföra förändringar enligt kunds önskemål
- Projektarbete vid större förändringar i IT-miljön
- Databashantering
- Applikationsdrift

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 2 års erfarenhet av att drifta stora IT-miljöer
- Har kunskap inom servervirtualisering (VMware)
- Har erfarenhet av scripting
- Är van att arbeta med ITIL som ramverk
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i arbetet

Det är meriterande med kunskap inom:


* Linux server
* Backuplösningar


Vi söker dig som drivs av att lära dig ny teknik och vill utveckla verksamheter genom att identifiera lösningsförslag utifrån kundens behov av IT-infrastruktur. Här råder frihet under ansvar, och du är en person som har förmåga att självständigt planera ditt arbeta och hitta vägar framåt för kundens bästa.

Har erfarenhet av

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tills vidare
* Placering: Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag

Tietoevry skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång.

Tietoevry har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Ansök nu

Consultant Manager till Academic Work i Sundsvall

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 16
We make people grow! Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa goda relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. Du kommer att rekrytera konsulter till Academic Works kunder och vara deras närmsta chef. Här får du möjligheten att växa tillsammans med oss på Academic Work – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

OM TJÄNSTEN
Så här beskriver en av våra nuvarande Consultant Manager rollen:

"Det bästa med mitt jobb är att det är mycket variation, fart och fläkt! Vi firar framgångar och lyfter varandras prestationer varje vecka. Jag gillar att vi har ett otroligt genomarbetat arbetssätt som du kan luta dig mot i kund-, konsult- och kandidatkontakt vilket gör att du får goda förutsättningar att genomföra ditt arbete proffsigt. Detta samtidigt som du har befogenhet att också hitta egna lösningar och tänka utanför boxen – då är det som allra roligast!"

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Consultant Manager kommer du att tillhöra ett familjärt team som arbetar med bemanning av affärsområderna IT, Teknik, Finance eller Service, Office and Logistics. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling

Din teamledare är Tina Rabnell och hon ansvarar för teamet i Sundsvall. Hon arbetar också som Consultant Manager med egna kunder och konsulter. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Consultant Manager har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER
- Rekrytering: Kravprofil, annons, urval, intervju, presentation till kund och anställningsprocess
- Skapa kundrelationer: Bygga upp och underhålla affärsmässig relation till dina kunder
- Personalansvar för konsulter: Uppföljning av trivsel, utveckling, arbetsmiljö, utveckla ditt ledarskap, arbetsrätt etc.

VI SÖKER DIG SOM
… har följande kompetenser:


* Resultatinriktad
* Uthållig
* Personlig mognad
* Affärsmässig
* Orädd


Vad tar du med dig i rollen som Consultant Manager?


* Avklarad relevant akademisk utbildning eller KY utbildning inom exempelvis personalvetenskap/HR, beteendevetenskap, service management, ekonomi eller marknadföring
* Arbetslivserfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
* Intresse för att arbeta med människor och rekrytering
* B-körkort
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken


Vad är önskvärd erfarenhet?


* Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen
* Erfarenhet av ett säljinriktat arbete


Vår kultur #weareacademicwork


* HR och rekrytering hos oss
* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission – We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook


Dina förmånerWe reward ambition. Det betyder att i din roll som Consultant Manager kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Career Steps. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Lön: Månadslön med en fast del och en rörlig provisionsdel utan tak

Placering: Sundsall

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil. Efter att du skickat in din ansökan och kommit vidare i processen är det första steget i vår process är att utföra två tester, ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma).

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretagi Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Utvecklare till Ataio!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 16
Ataio är inne i ett spännande och expansivt skede och söker nu dig som vill bli en del av deras utvecklingsteam! Ataio Affärssystem är ett företag som erbjuder helhetslösningar för kunder i flera olika branscher! Vill du vara med på deras resa och arbeta med fullstackutveckling – sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ataio Affärssystems räkning en vass Fullstack - utvecklare. Ataio Affärssystem AB utvecklar, marknadsför och ger support till ett fullständigt browserbaserat affärssystem. De anpassar systemet efter kundens verksamhet och är fokuserade på att ge sina kunder systemstöd med hög passform. Företaget vänder sig till flera olika branscher där hisservice och byggbranschen är vanligt förekommande. Då efterfrågan på deras kundanpassade affärssystem ökat är de nu i behov av att anställa ytterligare en person. Huvudkontoret ligger i Lindesberg, strax norr om Örebro och det finns anställda i bl.a. Sundsvall och Stockholm. Här finns möjlighet för dig som vill arbeta helt remote.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ataios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ataio Affärssystem.

Du erbjuds


* En plats i ett scrumteam med kollegor som besitter en bred kompetens och där kunskapsutväxlingen är stor
* Ett lärorikt och självständigt arbete
* En trygg anställning hos ett företag där beslutsvägarna är korta


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med förvaltning av kunders anpassningar samt nyutveckling både till befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i flera projekt samtidigt och till viss del ha dialog med kund. Du kommer att arbeta både front- och backend.

VI SÖKER DIG SOM
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Ha arbetslivserfarenhet inom följande tekniker:
- Dotnet Core/Framework
- EF Core
- och server
- HTML/CSS

Det är meriterande om du också har


* Förståelse för ett företags ekonomiprocesser
* Arbetat med affärssystem
* Blazor
* IIS
* CI/CD


Som person är du:


* Problemlösande
* Ansvarstagande
* God samarbetsförmåga
* Initiativtagande


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön och bonusmodell
* Placering: Remote eller på kontoret i Lindesberg


INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om Ataio via denna länk: Ataio Affärssystem AB

Ansök nu