Poolia Sverige AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Interim Enhetschef IT

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 5
I syftet att hantera den aktuella vakansen under hösten, söker vi nu för kunds räkning en trygg och erfaren Interim Enhetschef under en rekryteringsprocess, som upp till 6 månader ska leda en IT-enhet. Enheten består av ca. 30 medarbetare i varierande åldrar och med relativt lång anställningstid. I uppdraget ingår att arbeta med individ- och grupputveckling och medarbetarsamtal. Du har även ett arbetsmiljöansvar och budgetansvar i uppdraget. Uppdraget ska utföras på plats hos kunden i Sundsvall, möjlighet till distansarbete finns efter överenskommelse upp till 50 %.

Uppdraget är säkerhetsklassat.
Omfattning: Heltid (100%)
Start: 240819
Längd: 6 månader, med möjlighet till 3 månaders förlängning.

Du är underkonsult och fakturerar från eget bolag.

Vem är du?
Kompetens och erfarenhetskrav
Skallkrav:
- Du har minst 5 års erfarenhet som ledare med personalansvar.
- u har minst 5 års erfarenhet av IT-ledning och team.
- Du har erfarenhet av att arbeta med grupputveckling, minst 3 större utvecklingsinsatser, >500 timmar per utvecklingsuppdrag.
- Du har minst 3 års erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning.

Personliga egenskaper
Ledarskapsförmåga:
- Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.
- Du har erfarenhet av att leda stora personalgrupper och har lätt för att skapa engagemang och delaktighet.
- Du har en god erfaren av att leda en teambaserad organisation inom IT-området.
- Du har en god erfarenhet av ledarskap inom offentlig förvaltning.

Gott omdöme:
- Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.

Helhetssyn:
- Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och förstår din roll.

Förmåga att kommunicera tydligt:
- Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. - Du påminner och följer upp.


Om verksamheten
Denna tillsättning utförs av Poolia Interim Management, Pion Groups verksamhet för tillsättning av interimschefer.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Plant Manager till Schneider Electric

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jun 28
Schneider Electric är en global specialist inom digital utveckling av energihantering och automation med en unik närvaro i svenska hem, fastigheter, industrier och infrastrukturer. Hos oss är hållbarhet ledordet. Med vår 180-årig historia och djupa rötter i energisektorn omformar vi idag branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron för människor världen över. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” finns överallt och för alla.

Varför Schneider Electric?

• Innovation och hållbarhet: Var en del av ett företag som leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation.
• Globala möjligheter: Arbeta med ett mångsidigt team i mer än 100 länder, vilket ger oändliga möjligheter till karriärutveckling och personlig utveckling.
• Inkluderande kultur: Vi värdesätter mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö där alla kan trivas.
• Medarbetarhälsa: Dra nytta av våra omfattande wellnessprogram, inklusive flexibla arbetsarrangemang, mental hälsostöd och träningsinitiativ.
• Karriärutveckling: Få tillgång till ett brett utbud av utbildningsprogram och utvecklingsmöjligheter för att avancera dina färdigheter och din karriär

Vågar du leda den digitala omvandlingen tillsammans med Schneider för att skapa en mer hållbar värld? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Plant Manager kommer du att ha ansvar för att leda och utveckla verksamheten vilket innefattar Schneider Electrics ” EcoFit™ business”. Du sätter säkerheten i första hand och skall vidare säkerställa hög kvalitet, god servicenivå, kostnadseffektivitet och hög kundnöjdhet för all utrustning som tillverkas.

Du kommer att stödja verksamheten genom att utveckla en stark kundorienterad kultur inom teamen samt att arbetet går i linje med den övergripande BU-strategin. Det geografiska området innefattar den nordiska marknaden. Därtill ska du ansvara för att utveckla olika avdelningar genom att coacha medarbetarna och förbättra deras kompetenser, vilket inkluderar att identifiera utvecklingsbehov och skapa utbildningsprogram.

Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom tillverkande industri och flera års framgångsrik erfarenhet i ledande befattningar. Vi ser att du har en stark bakgrund inom ingenjörsyrket, och en ingenjörsexamen är ett krav. Har du dessutom en examen inom elektroteknik, ser vi det som en stor fördel.

Du bör besitta
• Starka ledarskaps- och kommunikationsförmågor.
• Erfarenhet av att arbeta med kvalitets- och förbättringsprocesser.
• Kunskap att jobba med ETO-processer (Front end & core supply chain)
• God förståelse för ekonomiska och operativa nyckeltal.
• Behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Schneider Electric med Poolia. Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Poolias rekryteringskonsult Pär Jonsson på par.jonsson@poolia.se, +46 768 694 756.

Om verksamheten
När du arbetar för Schneider Electric arbetar du för ett företag som fokuserar på sina medarbetare. Vi är stolta över att främja mångfald, inkludering, utveckling av människor och integration mellan arbetsliv och privatliv!
Schneider Electric™ skapar uppkopplade tekniska lösningar som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 160 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Från de enklaste tjänsterna till komplexa operativa system, vår teknik, mjukvara och tjänster förbättrar hur våra kunder hanterar och automatiserar sin verksamhet. Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick:
https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult till Greenstep

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 26
Vill du jobba på en familjär arbetsplats med härliga kollegor? Vill du känna att du utvecklas både personligt och professionellt och får anpassa din utvecklingsplan till din ambition och förmåga? Greenstep är en heltäckande tillväxtpartner som nu etablerar sin verksamhet i Sundsvall, därav söker vi dig som vill arbeta som erfaren redovisningskonsult hos oss!

Ansök redan idag och bli en del av Greenstep-familjen!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetet som erfaren redovisningskonsult arbetar du mångsidigt med olika uppgifter kopplat till dina kunders ekonomiförvaltning. Uppgifterna innefattar allt från verksamhetsanalyser, redovisning, upprättande av period- och årsbokslut samt beskattningsfrågor. Kundarbete är en viktig del av ditt arbete och därmed trivs du i en roll där kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden är en central del av din vardag. Som erfaren redovisningskonsult är du trygg i din egen kompetens och du trivs i en roll där du handleder dina juniora kollegor och hjälper dem växa i sitt arbete.

Vem är du?
Du är en driven, social och engagerad person med ett prestigelöst förhållningssätt och som trivs i en arbetsgemenskap där alla arbetar mot våra gemensamma mål och stöttar varandra. Du har ett starkt självledarskap och utvecklar aktivt din kompetens samt arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och är flexibel i ditt arbete.
Vi ser dessutom att besitter:
• En högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och/eller redovisning
• Cirka 5 års erfarenhet av mångsidigt ekonomi- och redovisningsarbete
• Tidigare erfarenhet av olika system och en förmåga att lära dig snabbt nya system, erfarenhet av system som NetSuite, Fortnox, Capego Procountor och/eller Business central ses som en merit
• Flera års erfarenhet av att självständigt upprätta period- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
• Tidigare erfarenhet av konsultrollen
• Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

I denna rekryteringsprocess samarbetar Greenstep med Poolia. Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Poolias rekryteringskonsult Pär Jonsson på par.jonsson@poolia.se, +46 768 694 756.


Om verksamheten
En mix av kunder som sträcker sig från startups och lokala fonder till börsnoterade och internationella företag. Hos oss får du arbeta både med svenska och internationella kunduppdrag. Vi tror på samarbete och vill lyckas som ett team. Därmed finns det över 700 kunniga kollegor i Greenstep-familjen som vill hjälpa dig uppnå dina mål!
Vi erbjuder dessutom:
• Professionell, inkluderande och öppen företagskultur, där vi arbetar i team och hjälper varandra att tillsammans nå våra mål!
• En konkurrenskraftig lön och vinstdelningsprogrammet "Tillsammans", där 10% av den årliga vinsten delas till medarbetarna
• Moderna och centralt belägna trivsamma kontor i Stockholm, Norrköping, Umeå, Sundsvall och Göteborg
• Kontinuerlig kompetensutveckling i arbetet och utbildningar som stöttar kompetensutvecklingen
• Attraktivt tjänstepensions- och försäkringspaket, friskvårdsbidrag samt olika motions och personalevenemang

Greenstep är ett familjeföretag som grundades 2010 i Finland och är idag en expertorganisation som erbjuder kvalitativa tjänster för att stötta kundernas affärsverksamhet och tillväxt. Greenstep är en familj med över 700 medarbetare som arbetar inom redovisning, lön, HR, skatt- och affärsjuridik, CFO, hållbarhetstjänster, ERP-system och automation. Vi utför vårt specialistarbete utgående från vår gemensamma värdegrund, vars kärna är en vilja att glädja kunden genom kvalité och anpassat enligt kundernas behov. Greenstep har i dagsläget kontor i Finland, Sverige, Åland, Norge, Estland samt verksamhet i Nederländerna och UK. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Istället för föråldrade hierarkier fokuserar vi på teamtänkande och självledarskap i en arbetsgemenskap där ingen blir lämnad ensam. Hos oss blir du en del av en arbetsgemenskap där expertis, hållbarhet och en genuin vilja att hjälpa och stötta våra kunder och varandra som kollegor är en självklar del av vardagen. ??

Ansök nu

Beredare, Sundsvall

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 27
Vi söker nu en Beredare till vår kund i Sundsvall. Det är ett ansvarsfullt och utvecklande arbete där du får vara med från start och påverka kommande projekt hos vår kund. Tjänsten är tillsvidare och du kommer till en början att bli anställd av oss på Poolia.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Beredare kommer du att ansvara för beredning, planering och internprojektledning av kundorder och projekt inom kundens produktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar kalkylering och beredning av förfrågningar samt offerter för nya projekt och planering av inkomna beställningar. Dessutom ingår projektledning samt uppföljning av planerade ordrar med avseende på utfall och tidsplan. Du förväntas att aktivt medverka i produktionens utveckling och vara drivande i kundens förbättringsarbete i både stort och smått.

Du kommer att ges stor frihet under eget ansvar och rollen innebär ett brett omfång mellan produktion, leverans och uppföljning. Det finns även stora möjligheter att påverka och utveckla rollen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk utbildningsbakgrund från högskola eller motsvarande samt gärna tidigare erfarenhet inom tillverkning och verkstad. Du besitter en god ritningsförståelse och om tekniska kalkyler och planering. God vana av administration och datasystem och talar/skriver flytande i svenska och engelska. Vidare är du van att arbeta självständigt, med en känsla av att leverera i tid.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Vi söker en Redovisningsekonom för sommarvikariat!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 21
Är du en noggrann och driven ekonom som söker en utmaning i sommar? Vi har en spännande möjlighet för dig!

Om tjänsten
I din roll som Redovisningsekonom kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa noggrannheten och effektiviteten i vår kunds ekonomiska arbete. Du kommer att ansvara för flera viktiga uppgifter, inklusive löpande bokföring, avstämning av balanskonton, avstämning av resultaträkningen, samt upprättande av bokslut och budget.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör ha goda kunskaper i Excel och erfarenhet av bokföringsprogram. För att lyckas i rollen är du noggrann, analytisk och strukturerad. Du har med fördel arbetat i SAP, IFS och/eller Agresso.

Vi erbjuder en dynamisk och positiv arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom ekonomi, med stöd från ett erfaret och engagerat team.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till vår kunds framgång? Skicka din ansökan redan idag!

Urval kommer att ske löpande och anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Interim chef för marksektionen Sundsvalls kommun.

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 7
Om tjänsten
Nu söker vi för ett konsultuppdrag dig som har chefserfarenhet inom mark och exploatering.

- Omfattning: Heltid 100%
- Start: så snart som möjligt
- Längd: 6-9 månader

Tjänsten kräver din närvara på plats.

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som chef för marksektionen ansvarar du för att planera, organisera och följa upp sektionens uppdrag och arbetsprocesser. Du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.

sektionen består av 10 medarbetare inom skog- och marksektionen (markingenjörer, markförhandlare, administratörer och skogsförvaltare).

Tillsammans har ni en unik möjlighet att vara med att sätta färdvägen för kommunens fortsatta utveckling genom att föra en aktiv markförvaltning. Det handlar om att säkra kommunens framtida skogs- och markägande genom aktiva markköp, byten och försäljning till att finna nya kreativa sätt att förvalta den kommunala marken.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen, behöver du uppfylla nedan kriterier:

Utbildning:

Relevant högskoleutbildningsbakgrund inom samhällsvetenskap/planering, juridik, lantmäteri, kultur-geografi eller motsvarande som vi bedömer som likvärdig. Meriterande med någon form av ledarskapsutbildning.

Erfarenhet:

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnadsprocessen samt tidigare erfarenhet av ledarskap som har inneburit personal-, ekonomi- och/eller verksamhetsansvar. Meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom mark och exploatering, lantmäteriet, juridik, samhällsplanering eller motsvarande samt om du har god förståelse för kommunala organisationers styrning och processer.

Även meriterande om du har tidigare erfarenhet och intresse av att utveckla och effektivisera arbetsprocesser, inte minst kopplat till en digital omställningsprocess.


- Allmänna IT-kunskaper, t ex Office-program.
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Känns det som att detta uppdrag kan vara något för dig? Då söker du tjänsten via länken i annonsen.
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen

Ansök nu

Interim kommunikationschef till Bolagsverket Sundsvall

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Apr 5
Om tjänsten
Nu söker vi dig som kan ta ett uppdrag som interim kommunikationschef hos Bolagsverket i Sundsvall.

Omfattning: Heltid 100%
Start: 2024 08 12
Längd: 2025 08 31

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.
Distansarbete upp till 40% av en heltid.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uppdraget innebär att arbeta som enhetschef för kommunikationsenheten tillika kommunikationschef för Bolagsverket.
I rollen ingår att:
• Ha ett strategiskt ansvar för enhetens område.
• Ha ett ansvar för enhetens produktion, kompetens och kvalitet. I ansvaret ligger att se till att enheten når sina mål på ett
effektivt sätt och med rätt kvalitet.
• Ansvara för enhetens verksamhetsplanering, budget, resultat och omvärldsbevakning.
• Representera Staben i frågor som rör enhetens arbetsområden såväl internt som externt.
• Ingå i Stabens ledningsgrupp och ha en helhetssyn på Stabens frågor.
• Ha personalansvar och arbetsmiljöansvar för underställd personal.
• Ansvara för enhetens verksamhetsutveckling och enligt beslutad inriktning.
• Intern styrning och kontroll inklusive riskanalys och riskhantering.

Kommunikationsenheten ansvarar för:
• Samordning och stöd i intern och extern kommunikation-
• Grafisk profil, form och produktion-
• Redaktionen för internt och externt innehåll och värdering av nyheter.
• Sociala medier.
• Intranät (Insidan).
• Externa webbplatser; www.bolagsverket.se.
• Språkvård.
• Mallar och blanketter.
• Upphovsrätt.
• Media-och pressrelationer/ kontakter.
• Kriskommunikation.
• Samordning av Bolagsverkets marknadskommunikation och mediearbete
• Hantering av struktur för intern information (administrativ informationshantering)

Övriga arbetsuppgifter
• Delta i vissa nätverk mellan myndigheter
• Delta i vissa samverkansuppdragVem är du?
För att vara aktuell för uppdraget, behöver du uppfylla nedan kriterier:

- Du skall ha tidigare erfarenhet av att arbetet som kommunikationschef, meriterande om det är från myndighet eller annan
offentlig verksamhet.
- Du har tillräcklig förmåga att leda, tänka strategiskt, vara tydlig, samarbeta, ha helhetssyn samt kommunicera på svenska och
engelska för att kunna leverera uppdraget med tillfredsställande kvalitet.

- Du kan lämna goda referenser från likande arbete/uppdrag.
Om verksamheten
Tycker du att detta skulle kunna vara ett uppdrag för dig?
Då söker du tjänsten via länken i annonsen.

Välkommen!

Ansök nu

Interim kommunikationschef till Bolagsverket Sundsvall

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Apr 8
Nu söker vi dig som kan ta ett uppdrag som interim kommunikationschef hos Bolagsverket i Sundsvall.
Omfattning: Heltid 100%
Start: 2024 08 12
Längd: 2025 08 31

Du blir anställd av Poolia, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.
Distansarbete upp till 40% av en heltid.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uppdraget innebär att arbeta som enhetschef för kommunikationsenheten tillika kommunikationschef för Bolagsverket.

I rollen ingår att:
• Ha ett strategiskt ansvar för enhetens område.
• Ha ett ansvar för enhetens produktion, kompetens och kvalitet. I ansvaret ligger att se till att enheten når sina mål på ett
effektivt sätt och med rätt kvalitet.
• Ansvara för enhetens verksamhetsplanering, budget, resultat och omvärldsbevakning.
• Representera Staben i frågor som rör enhetens arbetsområden såväl internt som externt.
• Ingå i Stabens ledningsgrupp och ha en helhetssyn på Stabens frågor.
• Ha personalansvar och arbetsmiljöansvar för underställd personal.
• Ansvara för enhetens verksamhetsutveckling och enligt beslutad inriktning.
• Intern styrning och kontroll inklusive riskanalys och riskhantering.

Kommunikationsenheten ansvarar för:
• Samordning och stöd i intern och extern kommunikation-
• Grafisk profil, form och produktion-
• Redaktionen för internt och externt innehåll och värdering av nyheter.
• Sociala medier.
• Intranät (Insidan).
• Externa webbplatser; http://www.bolagsverket.se.
• Språkvård.
• Mallar och blanketter.
• Upphovsrätt.
• Media-och pressrelationer/ kontakter.
• Kriskommunikation.
• Samordning av Bolagsverkets marknadskommunikation och mediearbete
• Hantering av struktur för intern information (administrativ informationshantering)

Övriga arbetsuppgifter:
• Delta i vissa nätverk mellan myndigheter
• Delta i vissa samverkansuppdrag

Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget, behöver du uppfylla nedan kriterier:
– Du skall ha tidigare erfarenhet av att arbetet som kommunikationschef, meriterande om det är från myndighet eller annan
offentlig verksamhet.
– Du har tillräcklig förmåga att leda, tänka strategiskt, vara tydlig, samarbeta, ha helhetssyn samt kommunicera på svenska och
engelska för att kunna leverera uppdraget med tillfredsställande kvalitet.
– Du kan lämna goda referenser från likande arbete/uppdrag.

Om verksamheten
Poolia Interim Management tar fram lösningar när planerade eller oplanerade vakanser uppstår på chefsnivå i en organisation. Våra uppdragsgivare finns inom alla branscher, såväl inom privat som offentlig sektor. Vi jobbar hårt för att ständigt utveckla vårt kontaktnät med erfarna ledare med olika bakgrund och erfarenhet.

Att samarbeta med oss på Poolia Interim Management ger dig möjligheter att få inblick i olika verksamheter, företag och roller. Vi vänder oss till dig som trivs med att leda i förändring och som gillar att dela med dig av din erfarenhet som chef.
Läs mer om Poolia Interim Management på https://www.poolia.se/rekrytering/interimmanagement/

Ansök nu

Mechanical Design Engineer till Schneider

Maskinkonstruktör
Läs mer Mar 21
Vill du vara med och utveckla Schneiders produkter tillsammans med ett gäng innovativa kollegor? Vi söker nu en Mechanical Design Engineer till vår kund Schneider i Sundsvall. Detta är ett konsultuppdrag till en start med en varaktighet på 3–6 månader med möjlighet till förlängning hos Schneider.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Mechanical Design Engineer kommer du att vara ansvarig för att planera och utföra ritningar och förbereda teknisk dokumentation för att kommunicera designspecifikationer, testresultat och annan relvant information till andra ingenjörer och kunder. Du kommer också att följa upp produktionen och ge kundfeedback för att kontinuerligt förbättra Schneiders produkter och tillämpa bästa praxis i utvecklingsprocessen. Det finns möjlighet för viss distansarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och som tidigare har arbetat med CREO och AutoCAD-program. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom maskinkonstruktion och erfarenhet inom de elektriska fälten. Du besitter utmärkta tekniska och analytiska färdigheter och kunskap om tillverkningsprocesser och material för att säkerställa att designerna kan tillverkas effektivt.

För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad och besitta en proaktiv problemlösningsförmåga. Besitta bra muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på engelska för att kunna kommunicera och samarbeta med externa och interna kollegor.

Om du är en Mechanical Design Engineer som är redo att ta nästa steg i din karriär, och om du vill vara en del av ett framgångsrikt och innovativt team på Schneider Electric i Sundsvall, så är detta tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Schneider ElectricTM skapar uppkopplade tekniska lösningar som omformar industrier, förvandlar städer och berikar liv. Våra 160 000 anställda trivs i mer än 100 länder. Från de enklaste tjänsterna till komplexa operativa system, vår teknik, mjukvara och tjänster förbättrar hur våra kunder hanterar och automatiserar sin verksamhet. Hjälp oss att leverera lösningar som säkerställer att Life Is On överallt, för alla och i varje ögonblick: https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ

Ansök nu

Ekonom, Sundsvall

Ekonomikonsult
Läs mer Mar 13
Vi letar efter en engagerad ekonom som vill vara en nyckelspelare hos vår kund i Sundsvall.
Har du en ekonomiutbildning samt har arbetat som ekonom eller controller tidigare kan det vara dig vi söker! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
En stor del av rollen består av att ha kontakt med verksamheten, leverantörer och kunder. Det är viktigt att du är prestigelös och har möjlighet att ta tag i det som behovs. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration så som:

- Redovisning och bokföring
- Budget och prognos
- Rapportering
- Ekonomisk rådgivning
- Fakturering

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du behöver ha goda kunskaper i Office-program, särskilt Excel och i systemet SAP.

Då du kommer att arbeta väldigt brett så ställer det höga krav på dig som person, att du är serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad samt besitter en god kommunikativ förmåga.

Om du trivs i en dynamisk miljö och vill vara en del av ett framgångsrikt team, ser vi fram emot din ansökan!

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Vi söker en ekonom/administratör till Trafikverket

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Mar 12
Just nu letar vi efter en erfaren ekonom/administratör för ett spännande uppdrag på Trafikverket.

• Omfattning: heltid, 100%
• Start: snarast möjligt, med viss flexibilitet
• Längd: till och med 2024-12-31, med möjlighet till förlängning.
Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att anställas av oss på Dreamwork men arbeta för Trafikverket i norra regionen. Du har möjlighet att utföra arbetet på distans från valfri ort inom norra regionen, vilket inkluderar Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland.

Trafikverket har kontor i Sundsvall, Härnösand, Umeå, Skellefteå, Luleå eller Kiruna. Övriga kollegor sitter i Luleå, samt även uppdragsgivaren. Om så önskas kan arbetsplats erbjudas på någon av de tidigare nämnda orterna.


Om tjänsten
Som ekonom/administratör kommer du att arbeta med planering och samordning av underhållsplanen. Detta innebär bland annat att te emot och tolka anvisningar, strukturera upp arbetet och säkerställa kvaliteten på det inlämnade underlaget, samt arbete med kontinuerlig uppföljning. Vara spindeln i nätet för de som beställer uppdrag och de som ska utföra uppdrag. Du kommer även att arbeta inom ekonomi och redovisning såsom bokslutsarbete, kontroller och kvalitetsgranskningar samt kommunikation och utbildning inom redovisningsfrågor. I rollen som ekonom/administratör kommer du ha daglig kontakt med projektteam samt vara stöd till och ha nära samarbete med controllers. Fördelningen mellan de olika rollerna, ekonom och administratör, kommer att vara ca 50–50 under uppdragstiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Några exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
• Planering och samordning av underhållsplanen
• Hantera befintliga och kommande internbeställningar
• Granska åtgärdsbeskrivningar och bilagor
• Bokslutsarbete
• Kvalitetsgranskning och kontroller
• Arbetet innebär även att strukturera upp arbetet samt säkerställa kvaliteten på inlämnat underlag samt arbeta med kontinuerlig uppföljning av underhållsplanen. Ta emot och tolka anvisningar, skapa och samordna behovslistor. Löpande arbeta med kvalitetsgranskning och kontroller inom exempelvis områdena kontering och tidsredovisning.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha:
• Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.), erfarenheten bör inte vara äldre än 5 år
• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt), erfarenheten bör inte vara äldre än 5 år
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
Ovan krav bör tydligt framgå i ditt CV vid ansökan.

Som person ser vi att du är pedagogisk och kommunikativ, samt har en hög servicekänsla. Därtill är du noggrann och strukturerat samt har en god samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör till Myndighet i Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 19
Vi söker för kunds räkning en löneadministratör till myndighet i Sundsvall. Uppdraget är heltid och förväntas starta 15 maj. Uppdraget förväntas pågå c.a 6 månader med chans till förlängning. Du blir anställd av oss på Dreamwork som konsult men arbetar på plats hos kund. Distansarbete kan efter överenskommelse med chef på plats komma att bli aktuell upp till två dagar i veckan, men utgångspunkten är arbete på plats i myndighetens lokaler.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i ett team med HR- och löneadministratörer som administrerar bland annat hanteringen av lön och anställningsunderlag, levererar utdata samt tar fram rapporter och intyg. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara löneadministratör och i detta ingår bland annat registrera lönehändelser, supporta i frågor kring lön samt avtalsfrågor och ha direktkontakt och support till medarbetare och chefer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Löneadministration
• Personalstatistik
• Hantering av personakter
• Pensionshantering
• HR-support

Du förväntas även vara delaktig och samverka med andra inom HR-området.


Vem är du?
Vi söker dig med minst gymnasium eller likvärdig utbildning.
Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med löneadministration. Du har goda kunskaper i MS Office. Du har stor vana av att arbeta i lönesystem som tex. Palasso eller likvärdigt. Du har goda kunskaper i ekonomisystem som tex. U4 Agresso, Raindance m.fl. samt har en vana av att arbeta med nyckeltal. Du har goda kunskaper i kollektivavtal. Meriterande är om du tidigare arbetat i en organisation som har skifttjänstgöring samt erfarenhet av att arbeta inom den statliga sektorn med tillämpning av de statliga villkorsavtalen. Du kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Detta uppdrag ställer höga krav på medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan en anställning kan träda i kraft kommer du därför att genomgå en säkerhetsprövning.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Löneadministratör till Myndighet i Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 19
Vi söker en engagerad löneadministratör till myndighet i Sundsvall. Uppdraget är heltid och förväntas starta 15 maj. Uppdraget kommer att pågå i 6 månader med chans till förlängning. Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett dedikerat team med HR- och löneadministratörer där du kommer att ha en central roll i hantering av löner och anställningsrelaterade frågor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter: Som löneadministratör kommer du att arbeta med löneadministration, personalstatistik, hantering av personakter, pensionshantering och HR-support. Din huvudsakliga uppgift blir att administrera lönehändelser och ge support kring lönefrågor samt avtalsfrågor till medarbetare och chefer. Du förväntas även samverka med andra inom HR-området.

Tjänsten är placerad i Sundsvall. Distansarbete kan efter överenskommelse med ansvarig chef bli aktuellt upp till två dagar per vecka, men utgångspunkten är arbete på plats i kundens lokaler. Tjänsterna är belagd på heltid.

Vem är du?
• Har erfarenhet av löneadministration och HR-support.
• Är van att arbeta självständigt och i team.
• Har god kommunikationsförmåga och servicekänsla.
• Trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och hantera olika arbetsuppgifter.

Detta uppdrag ställer höga krav på medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan en anställning kan träda i kraft kommer du därför att genomgå en säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team på HR-avdelningen!

Om verksamheten
Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Speditör, Sundsvall

Speditör
Läs mer Feb 21
Är du en person som gillar att utmanas och ständigt ställas inför att lösa nya uppgifter? Trivs du med att vara i en internationell miljö med mycket kundkontakt? Då har vi möjligheten för dig! Uppdraget är på konsultbasis med start omgående.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som speditör kommer du ansvara för transportupphandling, transportbokning och utfärdandet av tull- och exporthandlingar. Du kommer även att sköta leverantörskontakter, leverantörsbevakning samt all kontroll och kontering av frakt- och speditionsfakturor. Vidare kommer du sköta transportreklamationer och ständigt arbeta med att förbättra befintliga processer och rutiner.

Vem är du?
För att passa in i rollen ser vi att du har relevant högskoleutbildning och/eller tidigare erfarenhet inom logistik, import eller export. Har du tidigare erfarenhet av internationella transport- och tullfrågor är detta meriterande. Eftersom du kommer att ingå i en internationell koncern talar och skriver du obehindrat på så väl svenska som engelska.

Som person gillar du problemlösning i ett högt tempo. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete även i pressade situationer. Du är flexibel och bekväm i att organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Vidare så har du en naturlig förståelse för kundrelationer och samverkan med samarbetspartners. Du är en lyhörd lagspelare som är rak och tydlig i din kommunikation.


Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Säsongsjobb i vår och sommar hos Spira Blommor!

Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Läs mer Feb 23
Stig in i en värld av färg och doft som fältsäljare för Spira Blommor i vår och sommar!

Spira Blommor är en ledande leverantör av högkvalitativa blommor till livsmedelsbutiker över hela landet och söker nu en driven säsongsmedarbete för jobb under vår och sommar. Har du en annan huvudsaklig sysselsättning eller arbetar deltid finns möjlighet att börja redan i maj.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som fältsäljare kommer du att vara det glada ansiktet utåt och möter kunder och shoppare i butikerna. Du kommer att ha ansvaret för att sälja och leverera fantastiska blommor till kunder i butiken och se till att blomsteravdelningen skiner med kvalitet och effektivitet i alla dess delar.

Dina dagar kommer att spenderas med att besöka olika butiker och vårda blomsteraffären, genom att ordna exponering, skyltning med priser och information, beställningar och ombesörjande av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer, alltid med ett leende på läpparna. Du har ett intresse för blommor och ett öga för detaljer. Att ha körkort och tillgång till egen bil är ett krav i denna tjänst.

Om du har tidigare erfarenhet från livsmedelshandel, blomsterbranschen eller försäljning är det som att du redan känner doften av framgång i luften. Men även om du inte har den exakta erfarenheten är det din inställning och ditt engagemang som verkligen spelar roll. Vi letar efter någon som är redo att lära, växa och blomstra i denna spännande roll.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Konstruktör, Sundsvall

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 23
Är du en kreativ och teknisk kunnig person som brinner för design och konstruktion?
Vi letar dig med erfarenhet av konstruktionsområdet och är redo för sin nästa utmaning!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som konstruktör kommer du att delta i utvecklingsprojekt och arbeta med konstruktion, både med nya och förbättring av befintliga. Det är en varierande roll där du kommer delta i arbete med beräkningar, skapa ritningsunderlag och teknisk dokumentation. Du kommer också att delta vid montering, provkörning och idrifttagning. Du kommer att ta ledande ansvar för både internt och externt konstruktionsarbete, samt vara involverad i kravspecifikationer och godkännande av teknisk dokumentation.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i detta jobb har du en akademisk ingenjörsexamen, på BSc- eller MSc-nivå, eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du ett geniunt teknikintresse och med fördel några års erfarenhet inom konstruktion och produktutveckling. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper inom 3D-CAD. Du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift, och ytterligare språkkunskaper är en fördel.

Vi söker dig som är nyfiken och innovativ. Du drivs av att utveckla nya produkter eller förbättra redan existerande produkter som skapar värde. Du trivs i en väl organiserad arbetsmiljö med flera pågående projekt och kännetecknas av en ödmjuk och en positiv inställning.

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara med och forma framtidens tekniska lösningar, skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Ansök nu

Ekonom, Sundsvall

Ekonomikonsult
Läs mer Dec 27
Vi letar efter en engagerad ekonom som vill vara en nyckelspelare hos vår kund i Sundsvall.
Har du en ekonomiutbildning samt har arbetat som ekonom eller controller tidigare kan det vara dig vi söker! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå i ca 5 – 6 månader till att börja med. Urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
En stor del av rollen består av att ha kontakt med verksamheten, leverantörer och kunder. Det är viktigt att du är prestigelös och har möjlighet att ta tag i det som behovs. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration så som:

- Redovisning och bokföring
- Budget och prognos
- Rapportering
- Ekonomisk rådgivning
- Fakturering

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du behöver ha goda kunskaper i Office-program, särskilt Excel. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat i systemet SAP.

Då du kommer att arbeta väldigt brett så ställer det höga krav på dig som person, att du är serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad samt besitter en god kommunikativ förmåga.

Om du trivs i en dynamisk miljö och vill vara en del av ett framgångsrikt team, ser vi fram emot din ansökan!

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Ekonomiassistent, Sundsvall

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 27
Är du en strukturerad och serviceinriktad person som tycker om siffror? Har du tidigare erfarenhet av fakturering och leverantörsreskontra? Då kan du vara rätt person för tjänsten!
Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund med placeringsort i Sundsvall.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och uppdraget förväntas pågå 5–6 månader framåt. För rätt person finns goda chanser till anställning hos kunden. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som ekonomiassistent får du möjlighet att utvecklas och bredda din erfarenhet inom ekonomi. Du kommer att hantera och granska fakturor, ta fram underlag till anbud och kund- och leverantörsreskontra. Därtill tillkommer övrig administration.

Arbetsplatsen präglas av en härlig stämning och du arbetar med ett trevligt gäng med en god sammanhållning. Ordinarie arbetstid är: 07:00-16:00 mån-fre.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relvant utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du har en god datorvana och har lätt för att lära dig nya system. Därtill talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP.

För att trivas i tjänsten som ekonomiassistent är du en person som är självständig och snabblärd. Du trivs i ett högt tempo och kan med enkelhet prioritera dina arbetsuppgifter för att skapa möjlighet att arbeta effektivt. Vidare är du en person som bidrar med en positiv energi bland dina kollegor, du är hjälpsam, prestigelös och tar gärna egna initiativ som gynnar verksamheten.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Produktionsplanerare, Sundsvall

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 13
Är du en skicklig produktionsplanerare med fingertoppskänsla för att optimera tillverkningsprocesser? Är du dessutom på jakt efter en ny spännande utmaning där du får möjlighet att arbeta under eget ansvar? Då kan du vara den pusselbiten vi söker efter till vår kund i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som produktionsplanerare kommer du att ha en central roll där du ansvarar för att skapa och optimera produktionsplaner, säkerställa rätt resurser och att ha material tillgängliga vid rätt tidpunkt, samt hantera produktionsflöden effektivt. Du kommer att vara den som balanserar produktionskapacitet, lagerhållning och leveranser för att säkerställa en effektiv tillverkningsprocess.

Vem är du?
Vi letar efter dig med en gedigen erfarenhet av produktion och planering inom tillverkningsindustrin. Du är van vid att arbeta med planeringsverktyg och har förmågan att analysera och optimera produktionsprocesser för att maximera effektivitet och minimera avvikelser. Din förmåga att samarbeta med olika avdelningar och hålla koll på detaljer gör dig till en viktigt länk i produktionskedjan.

Om du är redo att ta dig an denna utmaning, väntar vi spänt på din ansökan! Sök redan idag och bli en del av ett härligt och dedikerat team!

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Förste ombudsman i Sundsvall

Ombudsman
Läs mer Dec 14
Vill du vara en del av en idéstyrd organisation där värdegrund och våra medlemmars bästa står i fokus? Handelsanställdas förbund söker nu en engagerad Förste ombudsman i Sundsvall. I rollen kommer du att vara personalansvarig och ha ekonomiansvar för avdelningen. Här får du möjlighet att driva det fackliga arbetet tillsammans med avdelning och styrelse. Om du delar vår vision och vill vara med och forma en meningsfull inverkan på våra medlemmars arbetsliv, kan detta vara den perfekta möjligheten för dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Handelsanställdas förbund med start enligt överenskommelse. Urvalsprocess och intervjuer påbörjas den 29 december och sista ansökningsdag är den 10 januari 2024. Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
I rollen som Förste ombudsman har du det övergripande ansvaret för att driva det fackliga arbetet på avdelningen med en helhetssyn där medlemmarna placeras i centrum. Du kommer att leda, samordna, planera och kvalitetsutveckla arbetet inom avdelningens alla delar.

Du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa medlemmarnas bästa intressen. Arbetet sker genom att verkställa, utveckla och effektivisera verksamheten i enlighet med beslut från avdelnings- och förbundsstyrelsen samt fasta policys. Vidare kommer du att ansvara för avdelningens budget-, verksamhetsplanering och uppföljning

Som Förste ombudsman förväntas du också ha ett engagemang för att leda avdelningen, dess verksamhet och dess medarbetare. Du kommer att vara chef över avdelningens medarbetare och samtidigt ledamot i avdelningsstyrelsen. Flexibilitet och förmåga att växla mellan olika roller, från ombudsmannen till chefs- och ledarrollen, är av yttersta vikt. Ditt ledarskap är inriktat på att stärka medarbetarnas förmåga och vilja att leverera högkvalitativt arbete.

Facklig kontaktperson är Lars Jarslet, telefon 010 145 08 204 eller lars.jarslet@handels.se
För mer information om tjänsten kontakta Magnus Möller, enhetschef, telefon: 010 450 80 40 eller magnus.moller@handels.se

I denna rekrytering samarbetar Handels med Poolia och ansvarig rekryteringskonsult är Eva Nilsson, telefon 073 944 53 12.


Vem är du?
För att lyckas i denna roll bör du ha en stark vilja att göra skillnad. Du ska ha goda kunskaper i arbetsrätt och organisationsfrågor samt förmåga att arbeta konsultativt. Du har genomfört ombudsmannautbildningen med godkänt resultat och har gedigen erfarenhet som lokal ombudsman. Även du som är utan tidigare chefserfarenhet är välkommen att söka. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi välkomnar sökande oavsett kön, ålder, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och könsöverskridande identitet eller uttryck. Vi förutsätter att du delar fackföreningsrörelsens värderingar.

Om verksamheten
Handelsanställdas förbund är LO:s tredje största fackförbund med omkring 156 000 medlemmar inom detalj- och partihandeln, frisörer och folkrörelser. Med 19 avdelningar runt om i landet strävar vi efter att göra skillnad och skapa en rättvis arbetsmiljö. Besök handels.se för mer information om vårt förbund och dess verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av vårt engagerade team!

Ansök nu

Produktionskonstruktörer till Valmet

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Okt 20
Har du kompetens inom konstruktion, ett genuint tekniskt intresse och vill vara med och driva utvecklingen av Valmets produktionsanläggning i Sundsvall? Valmet söker nu två produktionskonstruktörer till avdelningen Produktionsteknik. Detta är ett spännande konsultuppdrag med goda möjligheter att på sikt bli anställd av Valmet.

Är du redo för en spännande utmaning inom produktion av stora komplexa produkter som bidrar till hållbara energilösningar och en grönare framtid? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Valmet erbjuder ett stimulerande arbete i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter, där ditt engagemang direkt kommer att påverka produktionsenhetens utveckling och resultat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Att vara en viktig länk mellan maskinkonstruktion och tillverkningen, med uppgift att anpassa
konstruktionsunderlag för att uppnå effektiva produktionsflöden
- Daglig uppdatering och förbättring av artikeldata. Detta i samband med införandet av Valmets nya ERP-
system Infor LN
- Skapande av nya artikelstrukturer anpassade för inköp och produktion
- Skapande av produktionsritningar innehållande t.ex krymp- & bearbetningsmån, fogberedning och
geometrier för tillskärning
- Produktvård av befintliga produkter
- Deltagande vid utveckling av nya produkter
- Stöd vid inköpsrelaterade frågor
- Uppdatering av verktyg och fixturer

I din roll kommer du att använda olika system såsom:
Infor LN, PDM, Solid Works, AutoCAD, ProEngineer, Spotlight, EPDM och M-files.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i detta jobb bör du ha en civilingenjörs- eller högskoleutbildning inom maskinteknik, eller motsvarande erfarenhet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av mekanisk produktion gärna inom svets, bearbetning, skärning eller montage. Tjänsten kräver att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Som person har du en stor portion eget driv och initiativförmåga kombinerat med ett stort teknikintresse. Du brinner för innovativa lösningar och är både kvalitets- och kostnadsmedveten i ditt tänk och agerande. Det är viktigt att du drivs av resultat och kan arbeta självständigt.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Redovisningsekonom i Sundsvall

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 10
Vi söker en Redovisningsekonom som är redo att ta sig an en mångsidig och spännande roll inom redovisning och ekonomisk förvaltning. I denna position kommer du att börja som konsult, men med mycket goda möjligheter att senare anställas direkt av kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I din roll som Redovisningsekonom kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa noggrannheten och effektiviteten i vår kunds ekonomiska arbete. Du kommer att ansvara för flera viktiga uppgifter, inklusive löpande bokföring, avstämning av balanskonton, avstämning av resultaträkningen, samt upprättande av bokslut och budget.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i den här rollen bör du ha en relevant utbildning och tidigare erfarenhet inom redovisning. Det kan vara en universitetsexamen inom redovisning eller en yrkesutbildning med inriktning mot redovisning.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du har minst ett års praktisk erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning. Du bör även ha förmågan att förstå och arbeta med uppbyggnaden av balansräkningen och resultaträkningen, samt ha erfarenhet av att göra avstämningar av balanskonton som inkluderar kassa och bank. Grundläggande kunskaper inom skatt och moms är också värdefulla, liksom erfarenhet av löpande bokföring.

Meriterande, men inte ett krav, är erfarenhet av hantering av deklarationer (inklusive arbetsgivardeklarationer och momsdeklarationer), upprättande av årsbokslut och budget.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som en engagerad och erfaren Redovisningsekonom, ser vi fram emot din ansökan.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Platschef till Picea Bygg, Sundsvall

Platschef, bygg
Läs mer Sep 25
Vill du vara med och förändra Sundsvall och driva utvecklingen framåt för framtiden?
Trivs du i en miljö där du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå? Drivs du även av personligutveckling och vill spendera dagarna med ett sammansvetsat gäng? Då ska du läsa mer!


Om tjänsten
Poolia söker en platschef till Picea Bygg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Picea Bygg.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som platschef har du ett omväxlande jobb med ett stort eget ansvar, en central roll i projektet med ansvar för projektens utförande. Det är därför viktigt att du har förmågan att överblicka helheten och har en god planering samt ett gott samarbete med berörda i projektet. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot uppsatta mål. Du är produktions och affärsinriktad, bedriver projekten enligt tidplan och budget, ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet efterlevs.

• I rollen ingår att leda egen personal och underentreprenörer.
• Vara väl inläst för den aktuella arbetsplatsens gällande handlingar och ritningar.
• Långsiktig planering.
• Ekonomisk uppföljning.
• Ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande ritningar och anvisningar/beskrivningar samt att säkerhetsföreskrifter följs.
• Säkerställa att arbetet sker i enlighet med Picea Bygg AB´s policys samt gällande lagar, föreskrifter och avtal.
• Säkerställer att riskanalyser genomförs där så krävs.
• Driver det systematiska arbetsmiljöarbetet.
• Kommunicerar med beställare, underentreprenörer, konsulter och myndigheter.
• Deltar aktivt i kalkylstadiet med förfrågningar, mängdning, läsa in handlingar och föreslå förbättringsåtgärder.
• Deltar mycket aktivt i marknadsarbete och omvärldsbevakning.
• Följer och bidrar till att utveckla Picea Byggs projektrutiner.

Vem är du?
För att lyckas väl i rollen ser vi att du innehar en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande relevant kompetens förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt:

• Minst 10 års arbetserfarenhet från byggbranschen varav minst 5 år i ledande ställning i rollen som arbetsledare, platschef, uppdragsledare, projektör eller projektledare.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra och långsiktig relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Picea Bygg AB. Du är stresstålig och strukturerad som person. Du har god matematisk kunnande och är en social person som är van att lösa problem samt innehar en grundläggande datavana.

Om verksamheten
Picea Bygg är ett privatägt fullserviceföretag som funnits i branschen i 27 år. Vi tillhör en koncern som jobbar med fastighetsutveckling och våra kollegor inom koncernen är inriktade på entreprenadverksamhet och maskinuthyrning. Vi utför uppdrag inom om- och tillbyggnad samt nyproduktion och byggservice. Främst arbetar vi med kunder som kommuner, fastighetsbolag, försäkringsbolag och industrier. Med lokal närvaro i Medelpad, regional styrka och lång branscherfarenhet tar Picea Bygg helhetsgreppet även om större projekt. Vi strävar alltid efter att öka våra kunders effektivitet, nu och i framtiden.

Vår kultur präglas av korta beslutsvägar och fler viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete är:

• Långsiktiga kundrelationer
• Hög kompetens
• Öppenhet och ärlighet
• Motiverade medarbetare


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Leverans- och produktionsplanerare till SCA

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 6
Gillar du att vara i händelsernas centrum? Nu kan du vara med och styra logistiken för pappersmassa ut från världens största produktionslinje för barrsulfatmassa, till kunder i Europa, Nordamerika och Asien. Vi söker en Leveransplanerare till vår kund SCA på Östrand där det handlar om avancerat teamwork i en toppmodern industri. Ett unikt jobb på en unik arbetsplats. Du kommer att bli anställd av Poolia och uppdraget förväntas pågå till och med 2024-12-31 med chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som leveransplanerare är du mitt i händelsernas centrum och har en affärskritisk roll. Du synkar leveranser med produktion och försäljning. Du beräknar justeringar utifrån produktionsparametrar, lagernivåer, planerade leveranser och andra prioriteringar. Med din ansvarskänsla och ditt engamgang får du teamet kring leverans, sälj, marknad och produktion att dra åt samma håll. Östrand är världens största produktionslinje för blekt barrsulfatmassa. Den nybyggda industrin håller världsklass när det gäller kvalitet, miljö och konkurrenskraft.

Vem är du?
Vi söker en initiativrik och ansvarsfull person som har en akademisk examen inom teknik/ekonomi eller motsvarande, gärna med inriktning logistik/supply chain. Arbetet är analytiskt och kommunikativt – du behöver ha sinne för båda. Teknisk förståelse för datasystem, matematisk fallenhet och en god samarbetsförmåga är andra viktiga delar. Du är en god användare av excel. Produktionsplaneraren behöver också ha stor förståelse för kundernas specifika krav och behov. Att du ställer dig bakom SCA:s värdegrund baserad på ansvar, högklassighet och respekt är självklart.

Om verksamheten
Kärnan i SCA:s verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Ansök nu

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Arkivassistent
Läs mer Sep 6
Poolia söker en Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall med start senast den 2 oktober. Som Arkivarie kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa korrekt informationshantering och arkivering, vilket är av yttersta vikt för myndighetens framgång i det digitala skiftet. Uppdraget förväntas pågå till och med 30 juni 2024 med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Arkivarie på Bolagsverket via Poolia kommer du att vara ansvarig för att utveckla och vidareutveckla arkivkrav för befintliga och nya IT-system samt skapa tillhörande bevarandeplaner. Du kommer också att delta i implementeringen av e-arkiv och ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer. Dina insatser kommer att vara avgörande för att säkerställa att myndighetens information hanteras och bevaras på ett säkert och effektivt sätt.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen krävs en kombination av kompetenser och egenskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av informationsförvaltning och arkivhantering, särskilt inom det digitala området. Arbetet kräver ett analytiskt och strategiskt tankesätt för att säkerställa att informationen hanteras på rätt sätt och bevaras enligt myndighetens behov. Vidare är kunskap om och praktisk erfarenhet av verktyg som Jira, Confluence, Word, Excel och E-arkiv av stor betydelse.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Platschef till Picea Bygg, Sundsvall

Platschef, bygg
Läs mer Aug 18
Vill du vara med och förändra Sundsvall och driva utvecklingen framåt för framtiden?
Trivs du i en miljö där du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå? Drivs du även av personligutveckling och vill spendera dagarna med ett sammansvetsat gäng? Då ska du läsa mer!


Om tjänsten
Poolia söker en platschef till Picea Bygg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Picea Bygg.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som platschef har du ett omväxlande jobb med ett stort eget ansvar, en central roll i projektet med ansvar för projektens utförande. Det är därför viktigt att du har förmågan att överblicka helheten och har en god planering samt ett gott samarbete med berörda i projektet. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot uppsatta mål. Du är produktions och affärsinriktad, bedriver projekten enligt tidplan och budget, ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet efterlevs.

• I rollen ingår att leda egen personal och underentreprenörer.
• Vara väl inläst för den aktuella arbetsplatsens gällande handlingar och ritningar.
• Långsiktig planering.
• Ekonomisk uppföljning.
• Ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande ritningar och anvisningar/beskrivningar samt att säkerhetsföreskrifter följs.
• Säkerställa att arbetet sker i enlighet med Picea Bygg AB´s policys samt gällande lagar, föreskrifter och avtal.
• Säkerställer att riskanalyser genomförs där så krävs.
• Driver det systematiska arbetsmiljöarbetet.
• Kommunicerar med beställare, underentreprenörer, konsulter och myndigheter.
• Deltar aktivt i kalkylstadiet med förfrågningar, mängdning, läsa in handlingar och föreslå förbättringsåtgärder.
• Deltar mycket aktivt i marknadsarbete och omvärldsbevakning.
• Följer och bidrar till att utveckla Picea Byggs projektrutiner.

Vem är du?
För att lyckas väl i rollen ser vi att du innehar en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande relevant kompetens förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt:

• Minst 10 års arbetserfarenhet från byggbranschen varav minst 5 år i ledande ställning i rollen som arbetsledare, platschef, uppdragsledare, projektör eller projektledare.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra och långsiktig relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Picea Bygg AB. Du är stresstålig och strukturerad som person. Du har god matematisk kunnande och är en social person som är van att lösa problem samt innehar en grundläggande datavana.

Om verksamheten
Picea Bygg är ett privatägt fullserviceföretag som funnits i branschen i 27 år. Vi tillhör en koncern som jobbar med fastighetsutveckling och våra kollegor inom koncernen är inriktade på entreprenadverksamhet och maskinuthyrning. Vi utför uppdrag inom om- och tillbyggnad samt nyproduktion och byggservice. Främst arbetar vi med kunder som kommuner, fastighetsbolag, försäkringsbolag och industrier. Med lokal närvaro i Medelpad, regional styrka och lång branscherfarenhet tar Picea Bygg helhetsgreppet även om större projekt. Vi strävar alltid efter att öka våra kunders effektivitet, nu och i framtiden.

Vår kultur präglas av korta beslutsvägar och fler viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete är:

• Långsiktiga kundrelationer
• Hög kompetens
• Öppenhet och ärlighet
• Motiverade medarbetare


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Arkivarie
Läs mer Sep 1
Vi söker nu, för ett konsultuppdrag, en arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall.
Omfattning: Heltid 100%
Start: 2023 10 02
Längd: 9 månader med chans till förlängning

Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund Bolagsverket i Sundsvall. Möjlighet till distansarbete finns under delar av uppdragstiden men inte på heltid.

Om tjänsten
Som arkivarie har du övergripande ansvar för arkivfrågor vid myndigheten. I ditt arbete är du med och skapar förutsättningar för att upprätthålla en struktur och ordning på Bolagsverkets handlingar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ta fram texter, bilder och datafiler utifrån förfrågningar (allmänna handlingar).
• Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
• Ordna och förteckna arkiv.
• Framställa arkivredovisning.
• Göra bedömningar avseende innehåll i handlingar för vad som måste bevaras och vad som kan gallras, samt hur handlingar ska förvaras.
• Delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.
• Utveckla och vidareutveckla arkivkrav på befintliga och nya IT-system samt ta fram tillhörande bevarandeplaner.
• Delta i arbetet med införande av e-arkiv.
• Ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, minst tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie.

Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet.
• Kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Publik360, W3D3, Platina, lipax One Visual Arkiv m.fl.).
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
• Kunskap i standarder som OAIS, METS, PREMIS PAIMAS.

Som person har du en god förmåga att skapa goda relationer och att samarbeta. Likaså kan du arbeta självständigt, strukturerat och organiserat och driver ditt arbete framåt. Du ser nya lösningar och är öppen för nya arbetssätt, ditt intresse för området för att du ser till att hålla dig uppdaterad.

Stämmer detta in på dig? Då är du välkommen in med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande.


Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Arkivarie
Läs mer Sep 7
Vi söker nu, för ett konsultuppdrag, en arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall.
Omfattning: Heltid 100%
Start: 2023 10 02
Längd: 9 månader med chans till förlängning

Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund Bolagsverket i Sundsvall. Möjlighet till distansarbete finns under delar av uppdragstiden men inte på heltid.

Om tjänsten
Som arkivarie har du övergripande ansvar för arkivfrågor vid myndigheten. I ditt arbete är du med och skapar förutsättningar för att upprätthålla en struktur och ordning på Bolagsverkets handlingar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ta fram texter, bilder och datafiler utifrån förfrågningar (allmänna handlingar).
• Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
• Ordna och förteckna arkiv.
• Framställa arkivredovisning.
• Göra bedömningar avseende innehåll i handlingar för vad som måste bevaras och vad som kan gallras, samt hur handlingar ska förvaras.
• Delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.
• Utveckla och vidareutveckla arkivkrav på befintliga och nya IT-system samt ta fram tillhörande bevarandeplaner.
• Delta i arbetet med införande av e-arkiv.
• Ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, minst tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie.

Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet.
• Kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Publik360, W3D3, Platina, lipax One Visual Arkiv m.fl.).
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
• Kunskap i standarder som OAIS, METS, PREMIS PAIMAS.

Som person har du en god förmåga att skapa goda relationer och att samarbeta. Likaså kan du arbeta självständigt, strukturerat och organiserat och driver ditt arbete framåt. Du ser nya lösningar och är öppen för nya arbetssätt, ditt intresse för området för att du ser till att hålla dig uppdaterad.

Stämmer detta in på dig? Då är du välkommen in med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande.


Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Masterdata Administratör till Sundsvall

Systemadministratör
Läs mer Aug 14
Söker du en utmanade roll där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar för processutveckling? Vi söker nu en Masterdata administratör till vår kund i Sundsvall! Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser till anställnings hos kunden på sikt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Masterdata Administratör kommer du att kombinera förändringskraft, dina administrativa färdigheter tillsammans med din förmåga att navigera i informationssystem med data.
Du kommer att skapa och underhålla både kund- och materialmasterdata i SAP och sätta upp rutiner som möjliggör hög datakvalitet i kundens system. Du kommer också att skapa och underhålla bland annat leverantörer för verksamhetens inköpsbehov. Rollen innefattar även underhåll av finansmasterdata, huvudbokskonton, kostnadsställen och resultatenheter.

Vidare ingår det att ha kontakt med olika avdelningar inom organisationen för att samla in och följa upp data och dess kvalitet. En stor del av rollen innebär att sätta upp och utveckla vidare styrning av masterdata samt kontinuerligt förbättra processerna.

Vem är du?
Du som söker har en relevant utbildning inom ekonomi/administration eller data/IT och gärna tidigare erfarenhet inom masterdata, data, IT-system och underhåll. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift på en mycket god nivå. Du har goda kunskaper i Microsoft 365 och har med fördel tidigare erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem.

Som person motiveras du av strukturer och tycker om att bygga samt driva processer. Du har en kommunikativ kommunikationsstil och ett systematiskt tillvägagångsätt. Vi ser framför oss att du är lösningsorienterad och har en analytisk sida samt att du kan växla perspektiv från en övergripande helhetssyn till att kunna gå till detaljnivå. Det är många arbetsuppgifter som handlar om att automatisera och förenkla processer så det är bra om du besitter en god initiativförmåga samt är van att driva uppgifter ändå in i mål.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Automationsingenjör till Renewcell

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Aug 10
Är styrsystem ett av dina stora intressen? Vill du dessutom ha ett arbete som direkt bidrar till att rädda miljön? Vi söker nu till Renewcell en erfaren Automationsingenjör som kan utveckla och optimera deras automationsutrustning.

Tjänsten är en direkt rekrytering och du blir anställd av Renewcell med placering i Sundsvall. Välkommen att söka redan idag. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Renewcell är ett snabbväxande svenskt textilåtervinningsföretag med en unik teknik och ett team av människor i världsklass med uppdraget att förändra den globala textilindustrin till det bättre. "Vi planerar att återvinna motsvarande mer än 1,4 miljarder t-shirts varje år från år 2030". Detta är en unik möjlighet för dig som lockas av att vara med från start och vara delaktig i utveckling och expansion av Renewcells verksamhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Automationsingenjör ingår du i Renewcells underhållsteam och kommer vara en nyckelperson i arbetet med att utveckla och optimera deras automationsutrustning i nära samråd med driften. Arbetet ställer höga krav på kvalitet och förmåga att skapa struktur. Du kommer även att vara delaktig som resurs i projektgrupper och grupper för avancerad problemlösning. Kunskap och erfarenhet av PLC- och/eller DCS-system är en förutsättning. ABB 800xA och Siemens S7 är exempel på styrsystem som finns i anläggningen.

Eftersom du kommer in i ett tidigt skede i företagets utveckling så har du stora möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

I rollen som Automationsingenjör kommer du t.ex. att:
• Utveckla och optimera automationsutrustning.
• Arbeta med felsökning samt ständiga förbättringar i deras olika system.
• Delta i projekt, t.ex. upphandling av nya system.
• Arbeta med konfigurering av omriktare, instrumentering mm
• Utbyte av fältutrustning

Vem är du?
Renewcell erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet, där du kommer att arbeta i ett ungt bolag som skapar helt nya processer. För att trivas bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för underhåll och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då vi har ett tätt samarbete med personal inom såväl drift, underhåll samt externa samarbetspartners.

Vi tror att du som söker har ingenjörsexamen eller tekniskt gymnasium, alternativt lång erfarenhet inom yrket.

Dessutom har/besitter du:
• Tidigare erfarenhet från processindustri eller tillverkningsindustri.
• Gärna bakgrund från elektrisk felsökning.
• Erfarenhet av projekt, programmering och idrifttagning är meriterande.
• Goda IT-kunskaper om nätverk och server är meriterande.

Om verksamheten
Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa kallad CIRCULOSE® som i sin tur kan bli till nya kläder. Fast Company utsåg Renewcell till ett av världens mest innovativa företag 2023 och TIME Magazine inkluderade CIRCULOSE® på listan över världens 100 bästa uppfinningar 2020.

Ansök nu

Handläggare till Chefsstöd hos Trafikverket

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 10
Om tjänsten
Nu söker vi för konsultuppdrag två (2) st handläggare till Chefsstöd Trafikverket.

- Omfattning: Heltid 100% (Ner till 80% är ok också)
- Start: 20230901
- Längd: 20240630, med möjlighet till förlängning ytterligare 12 månader.

Det finns möjlighet att jobba från Borlänge, Solna eller Sundsvall.

Distansarbete upp till 40% är möjligt efter överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Inom avdelningen Verksamhetsstyrning stärker nu Trafikverket upp med 2 st konsulter inom chefsstöd för att hantera ärenden för konsultavrop och on-boarding av konsulter och anställda inom VO IKT.

Arbetet innebär att stödja chefer i att avropa och administrera avrop, optionsförlängningar och tilläggsavtal på alla de avtal som finns att tillgå inom IKT.

Du kommer att arbeta med:
• Administration av konsultavrop, så som att hantera beställningar inom Trafikverkets beställäningssystem
• Handlägga behörigheter för konsulter och nyanställda
• Handlägga beställningar för utrustning och resurser

Arbetet innebär även att man visar omdöme för god service samt att säkra en korrekt hantering av ärenden. Du är en del av ordinarie verksamhet och deltar i de möten som åligger uppdraget. Möten sker antingen via Skype eller fysiskt på överenskommen plats.


Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget behöver du uppfylla nedan kriterier:

• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område. Trafikverket bedömer vad som avses vara likvärdig utbildning.
• Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

Ovanstående tre krav behöver du verifiera och skall tydligt framgå i ditt CV.

Dessutom behöver du:
- kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
- Utfört minst ett tidigare uppdrag/arbete där du skaffat dig erfarenhet från administrativa uppgifter från en större organisation.

Låter detta som ett jobb som passar in på dig? Då är du välkommen att söka via länken i annonsen, urvalet sker löpande.

Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 900

Ansök nu

Underhållsingenjör till Renewcell

Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft
Läs mer Aug 10
Brinner du för underhållsprocesser och driftsäkerhet? Vill du ha ett jobb som direkt bidrar till att rädda miljön? Vi söker nu en erfaren Underhållsingenjör till Renewcells anläggning i Sundsvall. Tjänsten är heltid, tillsvidare och du blir anställd av Renewcell. Tjänsten är placerad i Sundsvall. Välkommen med din ansökan redan idag. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Renewcell är ett snabbväxande svenskt textilåtervinningsföretag med en unik teknik och ett team av människor i världsklass med uppdraget att förändra den globala textilindustrin till det bättre. "Vi planerar att återvinna motsvarande mer än 1,4 miljarder t-shirts varje år från år 2030". Detta är en unik möjlighet för dig som lockas av att vara med från start och vara delaktig i utveckling och expansion av vår verksamhet.

I rollen som Underhållsingenjör kommer du att arbeta med de långsiktiga underhållsplanerna. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med driftsäkerhet och tillgänglighet på anläggningen utifrån grundorsaksanalyser. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede så har du stora möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att bygga upp ett effektivt förebyggande och avhjälpande underhåll där stort fokus även läggs på att systematiskt jobba med underhållsplaner, anläggningsdokumentation, reservdelsoptimering och FU-ronder. Planering av underhållsarbeten vid Renewcells underhållsstopp tillsammans med Underhållsplaneraren är också en mycket viktig uppgift i rollen.

I rollen som Underhållsingenjör kommer du t.ex. att:
• Följa upp standardiserade mätetal och skapa handlingsplaner.
• Driva ständiga förbättringar för att optimera process och processutrustning
• Skapa och revidera anläggnings- och reservdelsstruktur i UH-System.
• Uppdatera befintligt FU-program för operatörsunderhåll och specialistunderhåll.
• Förbättra och standardisera underhållsarbeten på maskinnivå.

Vem är du?
Renewcell erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet och du kommer att arbeta i ett ungt bolag som skapar helt nya processer. För att trivas bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för underhåll och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då dem har ett tätt samarbete med sin driftspersonal samt extern underhållspersonal.

Vi tror att du som söker har ingenjörsexamen eller likvärdig erfarenhet.

Dessutom har/besitter du:
• Tidigare erfarenhet inom processindustrin/tillverkningsindustrin.
• Gärna mekanisk bakgrund
• Starkt säkerhetstänk kring arbetsmiljö, maskinsäkerhet och elsäkerhet.
• Du är van att arbeta med analyser.
• Har tidigare arbetat i någon typ av UH-system
• Har tidigare erfarenhet från att arbeta i projekt.

Om verksamheten
Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa kallad CIRCULOSE® som i sin tur kan bli till nya kläder. Fast Company utsåg Renewcell till ett av världens mest innovativa företag 2023 och TIME Magazine inkluderade CIRCULOSE® på listan över världens 100 bästa uppfinningar 2020.

Ansök nu

Inköpare till Absolicon

Inköpare
Läs mer Aug 8
Är du en erfaren inköpare som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du dessutom arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka denna tjänst till Absolicon! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå till att börja med 4 månader med god chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som inköpare hos Absolicon ansvarar du både för det operativa och det strategiska inköpsarbetet. Du tillhör avdelningen inom teknik, projekt och inköp där du tillsammans arbetar med ett team av ingenjörer och specialister som arbetar med hela kedjan från inköp till forskning och utveckling av tekniska produkter samt tillverkningsprocesser.

Dina arbetsuppgifter innebär att sköta det dagliga löpande operativa inköpsarbetet samt att ta fram och utveckla inköpsstrategier. Du kommer att ta fram förfrågningsunderlag, sköta förhandlingar och kontraktsskrivningar. Vidare arbetar du med löpande utveckling av befintliga leverantörer samt utvärdering av nya. Du kommer att upprätthålla en stabil, säker och kostnadsoptimerad leverantörsbas.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från inköp inom industrisidan och som är van att självständigt driva förhandlingar gentemot leverantörer samt arbetat med att utveckla dessa.
Du har en teknisk bakgrund och en god förståelse av att läsa/tolka mekaniska ritningsunderlag. Absolicons leverantörer och kunder finns på en global marknad så vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö. Du har en eftergymnasial utbildning inom ex. inköp, business, ekonomi och/eller teknisk ingenjörsutbildning.

För att trivas och passa i rollen är det viktigt att du har en god affärsmässig förståelse och är kommersiellt driven med ett strategiskt förhållningssätt. Det är även viktigt att du drivs av resultat, är anpassningsbar och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har lätt för att kommunicera och att få andra delaktiga, vilket behövs vid dina kontakter såväl internt som externt. Du är också noggrann och har en känsla att förstå detaljerna.

Om verksamheten
Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består idag av ca 30 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se

Ansök nu

Handläggare Trafikverket i Sundsvall

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 4
Poolia Sundsvall söker nu en erfaren och engagerad handläggare för ett spännande uppdrag hos Trafikverket. Uppdraget omfattar 100% sysselsättningsgrad och planeras att påbörjas den 1 september 2023 eller så snart som möjligt efter kontraktstecknande. Uppdraget sträcker sig till och med den 30 juni 2024 med möjlighet till förlängning.

Om tjänsten
Arbetsbeskrivning: Som handläggare hos Trafikverket kommer du att spela en viktig roll i att stödja chefer genom att administrera och hantera avrop inom IKT. Ditt arbete kommer även att innebära att du kontinuerligt visar omdöme för god service och säkerställer en korrekt hantering av ärenden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
• Administration av konsultavrop: Du kommer att vara ansvarig för att hantera beställningar inom beställningssystem och säkerställa en smidig och effektiv process.
• Hantering av behörigheter: Du kommer att handlägga behörighetsfrågor för konsulter och nyanställda, vilket innefattar att säkerställa rättighetstilldelningar och tillgång till nödvändiga resurser.
• Beställningar av utrustning och resurser: Du kommer att ta hand om beställningar av utrustning och andra resurser som krävs för verksamheten.

Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla följande krav:
• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom ett relevant område.
• Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdiga verktyg.
• Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Valmet

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 31
Är du redo för en spännande utmaning i rollen som Produktionsplanerare på Valmet? Tjänsten är ett konsultuppdrag, tillsvidare med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som produktionsplanerare hos Valmet kommer du att ansvara för att planera produktionen på kort och lång sikt för att säkerställa smidiga produktionsflöden och optimera produktiviteten. Du kommer att ha en central roll i verksamheten och ha ett tätt samarbete och kommunikation med produktionsledarna.

Arbetet innefattar i huvudsak detaljplanering och uppföljning på utfall samt tidplan med säkerhet och miljö i åtanke. Du kommer att medverka i produktionens utveckling och vara drivande i Valmets förbättringsarbete i både stort och smått.

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har en akademisk examen inom relvant område. Du har en god datorvana och är en van användare av excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en roll som planerare inom en tillverkande industri.

För att trivas i rollen bör du vara analytisk och noggrann samt snabbt kunna se sambandet mellan handling och konsekvens. Du är en social, serviceinriktad och kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du en problemlösare med god förmåga att koordinera, planera, samordna och prioritera ditt arbete. Det är viktigt att du kan vara flexibel och kunna hantera snabba förändringar likväl som att omprioritera ditt arbete vid ett högt tempo.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Masterdata Administratör till Sundsvall

Systemadministratör
Läs mer Jul 7
Söker du en utmanade roll där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar för processutveckling? Vi söker nu en Masterdata administratör till vår kund i Sundsvall! Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser till anställnings hos kunden på sikt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Masterdata Administratör kommer du att kombinera förändringskraft, dina administrativa färdigheter tillsammans med din förmåga att navigera i informationssystem med data.
Du kommer att skapa och underhålla både kund- och materialmasterdata i SAP och sätta upp rutiner som möjliggör hög datakvalitet i kundens system. Du kommer också att skapa och underhålla bland annat leverantörer för verksamhetens inköpsbehov. Rollen innefattar även underhåll av finansmasterdata, huvudbokskonton, kostnadsställen och resultatenheter.

Vidare ingår det att ha kontakt med olika avdelningar inom organisationen för att samla in och följa upp data och dess kvalitet. En stor del av rollen innebär att sätta upp och utveckla vidare styrning av masterdata samt kontinuerligt förbättra processerna.

Vem är du?
Du som söker har en relevant utbildning inom ekonomi/administration eller data/IT och gärna tidigare erfarenhet inom masterdata, data, IT-system och underhåll. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift på en mycket god nivå. Du har goda kunskaper i Microsoft 365 och har med fördel tidigare erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem.

Som person motiveras du av strukturer och tycker om att bygga samt driva processer. Du har en kommunikativ kommunikationsstil och ett systematiskt tillvägagångsätt. Vi ser framför oss att du är lösningsorienterad och har en analytisk sida samt att du kan växla perspektiv från en övergripande helhetssyn till att kunna gå till detaljnivå. Det är många arbetsuppgifter som handlar om att automatisera och förenkla processer så det är bra om du besitter en god initiativförmåga samt är van att driva uppgifter ändå in i mål.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Inköpare till Absolicon

Inköpare
Läs mer Jul 7
Är du en erfaren inköpare som brinner för teknisk utveckling och innovativa lösningar? Vill du dessutom arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka denna tjänst till Absolicon! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå till att börja med 4 månader med god chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som inköpare hos Absolicon ansvarar du både för det operativa och det strategiska inköpsarbetet. Du tillhör avdelningen inom teknik, projekt och inköp där du tillsammans arbetar med ett team av ingenjörer och specialister som arbetar med hela kedjan från inköp till forskning och utveckling av tekniska produkter samt tillverkningsprocesser.

Dina arbetsuppgifter innebär att sköta det dagliga löpande operativa inköpsarbetet samt att ta fram och utveckla inköpsstrategier. Du kommer att ta fram förfrågningsunderlag, sköta förhandlingar och kontraktsskrivningar. Vidare arbetar du med löpande utveckling av befintliga leverantörer samt utvärdering av nya. Du kommer att upprätthålla en stabil, säker och kostnadsoptimerad leverantörsbas.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från inköp inom industrisidan och som är van att självständigt driva förhandlingar gentemot leverantörer samt arbetat med att utveckla dessa.
Du har en teknisk bakgrund och en god förståelse av att läsa/tolka mekaniska ritningsunderlag. Absolicons leverantörer och kunder finns på en global marknad så vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö. Du har en eftergymnasial utbildning inom ex. inköp, business, ekonomi och/eller teknisk ingenjörsutbildning.

För att trivas och passa i rollen är det viktigt att du har en god affärsmässig förståelse och är kommersiellt driven med ett strategiskt förhållningssätt. Det är även viktigt att du drivs av resultat, är anpassningsbar och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har lätt för att kommunicera och att få andra delaktiga, vilket behövs vid dina kontakter såväl internt som externt. Du är också noggrann och har en känsla att förstå detaljerna.

Om verksamheten
Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består idag av ca 30 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se

Ansök nu

Underhållsingenjör till Renewcell

Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft
Läs mer Jul 6
Brinner du för underhållsprocesser och driftsäkerhet? Vill du ha ett jobb som direkt bidrar till att rädda miljön? Vi söker nu en erfaren Underhållsingenjör till Renewcells anläggning i Sundsvall. Tjänsten är heltid, tillsvidare och du blir anställd av Renewcell. Tjänsten är placerad i Sundsvall. Välkommen med din ansökan redan idag. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Tjänsten går ut på att arbeta systematiskt med långsiktig underhållsplanering. Renewcell är ett snabbväxande svenskt textilåtervinningsföretag med en unik teknik och ett team av människor i världsklass med uppdraget att förändra den globala textilindustrin till det bättre. "Vi planerar att återvinna motsvarande mer än 1,4 miljarder t-shirts varje år från år 2030". Anläggningen i Sundsvall är under uppbyggnad med planerad produktionsstart under sensommaren 2022. Detta är en unik möjlighet för dig som lockas av att vara med från start och vara delaktig i utveckling och expansion av vår verksamhet.

I rollen som Underhållsingenjör kommer du att arbeta med de långsiktiga underhållsplanerna. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med driftsäkerhet och tillgänglighet på anläggningen utifrån grundorsaksanalyser. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede så har du stora möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att bygga upp ett effektivt förebyggande och avhjälpande underhåll där stort fokus även läggs på att systematiskt jobba med underhållsplaner, anläggningsdokumentation, reservdelsoptimering och FU-ronder. Planering av underhållsarbeten vid Renewcells underhållsstopp tillsammans med Underhållsplaneraren är också en mycket viktig uppgift i rollen.

I rollen som Underhållsingenjör kommer du t.ex. att:
• Följa upp standardiserade mätetal och skapa handlingsplaner.
• Driva ständiga förbättringar för att optimera process och processutrustning
• Skapa och revidera anläggnings- och reservdelsstruktur i UH-System.
• Uppdatera befintligt FU-program för operatörsunderhåll och specialistunderhåll.
• Förbättra och standardisera underhållsarbeten på maskinnivå.

Vem är du?
Renewcell erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet och du kommer att arbeta i ett ungt bolag som skapar helt nya processer. För att trivas bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för underhåll och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då dem har ett tätt samarbete med sin driftspersonal samt extern underhållspersonal.

Vi tror att du som söker har ingenjörsexamen eller likvärdig erfarenhet.

Dessutom har/besitter du:
• Tidigare erfarenhet inom processindustrin/tillverkningsindustrin.
• Gärna mekanisk bakgrund
• Starkt säkerhetstänk kring arbetsmiljö, maskinsäkerhet och elsäkerhet.
• Du är van att arbeta med analyser.
• Har tidigare arbetat i någon typ av UH-system
• Har tidigare erfarenhet från att arbeta i projekt.

Om verksamheten
Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa kallad CIRCULOSE® som i sin tur kan bli till nya kläder. Fast Company utsåg Renewcell till ett av världens mest innovativa företag 2023 och TIME Magazine inkluderade CIRCULOSE® på listan över världens 100 bästa uppfinningar 2020.

Ansök nu

Automationsingenjör till Renewcell

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jul 6
Är styrsystem ett av dina stora intressen? Vill du dessutom ha ett arbete som direkt bidrar till att rädda miljön? Vi söker nu till Renewcell en erfaren automationsingenjör som kan utveckla och optimera deras automationsutrustning.

Tjänsten är en direkt rekrytering och du blir anställd av Renewcell med placering i Sundsvall. Välkommen att söka redan idag. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Tjänsten går ut på att jobba långsiktigt och strategiskt med underhåll i nära samråd med driften. Renewcell är ett snabbväxande svenskt textilåtervinningsföretag med en unik teknik och ett team av människor i världsklass med uppdraget att förändra den globala textilindustrin till det bättre. "Vi planerar att återvinna motsvarande mer än 1,4 miljarder t-shirts varje år från år 2030". Detta är en unik möjlighet för dig som lockas av att vara med från start och vara delaktig i utveckling och expansion av Renewcells verksamhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som automationsingenjör ingår du i Renewcells underhållsteam och kommer vara en nyckelperson i arbetet med att utveckla och optimera deras automationsutrustning i nära samråd med driften. Arbetet ställer höga krav på kvalitet och förmåga att skapa struktur. Du kommer även att vara delaktig som resurs i projektgrupper och grupper för avancerad problemlösning. Kunskap och erfarenhet av PLC- och/eller DCS-system är en förutsättning. ABB 800xA och Siemens S7 är exempel på styrsystem som finns i anläggningen.

Eftersom du kommer in i ett tidigt skede i företagets utveckling så har du stora möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

I rollen som automationsingenjör kommer du t.ex. att:
• Utveckla och optimera automationsutrustning.
• Arbeta med felsökning samt ständiga förbättringar i deras olika system.
• Delta i projekt, t.ex. upphandling av nya system.
• Arbeta med konfigurering av omriktare, instrumentering mm
• Utbyte av fältutrustning

Vem är du?
Renewcell erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet, där du kommer att arbeta i ett ungt bolag som skapar helt nya processer. För att trivas bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för underhåll och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då vi har ett tätt samarbete med personal inom såväl drift, underhåll samt externa samarbetspartners.

Vi tror att du som söker har ingenjörsexamen eller tekniskt gymnasium, alternativt lång erfarenhet inom yrket.

Dessutom har/besitter du:
• Tidigare erfarenhet från processindustri eller tillverkningsindustri.
• Gärna bakgrund från elektrisk felsökning.
• Erfarenhet av projekt, programmering och idrifttagning är meriterande.
• Goda IT-kunskaper om nätverk och server är meriterande.

Om verksamheten
Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa kallad CIRCULOSE® som i sin tur kan bli till nya kläder. Fast Company utsåg Renewcell till ett av världens mest innovativa företag 2023 och TIME Magazine inkluderade CIRCULOSE® på listan över världens 100 bästa uppfinningar 2020.

Ansök nu

Inköpare, Sundsvall

Inköpare
Läs mer Jun 28
Har du erfarenhet av strategiskt inköp inom det tekniska området och är redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu en strategisk inköpare till vår kund i Sundsvall med start så snart som möjligt. Tjänsten är ett löpande konsultuppdrag med goda chanser att bli anställd hos kund på sikt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som strategisk inköpare kommer du att spela en central roll i att säkerställa effektiva och konstadseffektiva inköp av material, komponenter och tjänster. Du kommer att ansvara för att utveckla och genomföra inköpsstrategier som optimerar leverantörsrelationer och bidra till att uppnå företagets övergripande mål.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Identifiera, utvärdera och välja lämpliga leverantörer baserat på kvalitet, pris, leveranstid och hållbarhetskriterier.
- Förhandla avtal och prissättning med leverantörer för att säkerställa konkurrenskraftiga villkor och konstadsbesparingar.
- Övervaka och hantera leverantörspresentationer genom att etablera tydliga mätpunkter och genomföra regelbundna utvärderingar.
- Arbeta tätt tillsammans med interna kollegor, såsom exempelvis produktion.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik. Gärna några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete, med fördel inom en tillverkande industri. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

För att trivas i rollen behöver du ha en god förhandlingsförmåga och kunna upprätthålla långsiktiga relationer med leverantörer. Du besitter god samarbetsförmåga och ser problem som en resurs till att finna lösningen. Till sist, kan du arbeta med såväl helhet som detaljer och förstår vikten av att tydliggöra samt följa upp planer i syfte att uppnå utveckling.

Om du är en teknikintresserad och resultatinriktad strategisk inköpare, ser vi fram emot att höra från dig!

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

VD-assistent, Sundsvall

VD-sekreterare
Läs mer Jun 28
Är du en kommunikativ och noggrann person med ett stort intresse för relationsskapande?
Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en VD-assistent till ett spännande företag i Sundsvall! Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som VD-assistent kommer du att arbeta tätt tillsammans med VD och vara behjälplig i det dagliga arbetet. Det är ett varierande arbete och är du en person som gillar mångsidighet är detta perfekt för dig! Du kommer att vara ett administrativt stöd till VD och delta i de forum där VD medverkar genom att bland annat ta fram agendor, underlag och att föra protokoll. Vidare kommer du att hantera löpande kalenderinbokningar, planering och löpande ekonomi-administration.

Exempel på arbetsuppgifter som förkommer:

• Administrativt stöd till VD och ledningsgrupp
• Förbereda möten och presentationsmaterial och rapporter till VD
• Ha koll på, och säkerställa VD:s mail, telefonsamtal, kalender och bokningar
• Boka och planera konferenser och möten
• Hantera mötesbokningar såväl internt som externt samt boka resor för VD
• Bevakning av beslut hos ägarkommunerna och initiera åtgärder till följd av dessa
• Ansvara för bolagsformalia såsom kontakter med bolagsverket
• Säkerställa komplett styrelsematerial och göra styrelseutskick
• Upprätta agendor till lednings- och samverkansmöten samt skriva protokoll på dessa
• Arkivering och diarieföring av VD:s korrespondens

Vem är du?
Krav för tjänsten:
Civilekonom, kommunikatör eller likvärdig akademisk utbildning
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Goda kunskaper i MS Office
God datavana

För att passa in i rollen ser vi att du är en självgående person med stor initiativförmåga som agerar proaktivt i ditt arbete. Det innebär tillexempel att du har en god framförhållning på aktiviteter i VD:s kalender, planering och förberedelser av aktuella händelser, underlag och dokumentation. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har en förmåga att bygga goda relationer med såväl interna kollegor som externa kontakter, så som branschorganisationer, styrelse och ägare. Du är en strukturerad och en noggrann person som har koll på rutiner och beslutsprocesser.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Lärare i matematik – 25%

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 19
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lärare inom matematik på deltid, ca 25% under höstterminen och med start 25 augusti. Kanske är du en student med stort intresse för matematik och är intresserad av att lära ut dina kunskaper eller är du redan behörig i att undervisa matematik? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
För den här rollen värdesätter vi att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera eleverna. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi ser även att du motiveras av att utmana dig själv, dina kollegor och elever.

Du kommer att vara en del av en verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. Klara brinner för skolutveckling och för att lyckas tillsammans med eleverna så är lärarnas förutsättning en central del i deras koncept. Hos Klara får du en arbetsplats med stort engagemang och fokus på delaktighet och gemensamt ansvar för varje individ. Tillsammans är ledordet, där pedagogisk personal, elevhälsoteam och ledning jobbar aktivt tillsammans.

• Tjänsten är på deltid, 25%, med undervisning fyra lektioner i veckan i kursen matematik 3c på naturvetenskapsprogrammet.
• Tjänsten är ett vikariat under höstterminen med tillträde i augusti 2023.

Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt då tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom sin utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 11 skolor, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Läs mer om oss på www.klaragymnasium.se.

Det här är Klara Teoretiska Gymnasium

Klara teoretiska gymnasium i Sundsvall startade 2007 och erbjuder tre högskoleförberedande program, SA, EK och NA. På Klara Teoretiska Gymnasium använder vi oss av en involverande, varierad och formativ pedagogik. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Våra elever har inflytande över kursplaneringar, val av examinationsformer och vårt inkluderande arbetssätt. Som en FN-certifierad skola och en skola med en stark internationell prägel, utvecklar vi hela tiden nya utbyten och arbetssätt för att ge våra elever de verktyg de behöver för att utvecklas och vara med och bidra till en bättre värld. Vi har i dagsläget 285 elever samt 22 medarbetare på skolan.

Ansök nu

Tysktalande orderadministratör till Permobil

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 2
Är du bra på order och administration? Har du dessutom ett öga för detaljer samt gillar service och att ha många kontaktytor? Då är detta rollen för dig! Vi söker nu en tysktalande orderadministratör till vår kund Permobil i Timrå/Sundsvall. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd, mån-fre.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som orderadministratör är ditt primära ansvar att ta emot och hantera inkommande orders genom löpande kontakt med företagets kunder. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ge optimal service och support mot tyskland samt besvara frågor, ta emot beställningar, sköta reklamation och viss fakturahantering.

Vem är du?
• Tidigare erfarenhet av ett administrativt arbete
• Utmärkta kunskaper i tyska och engelska i både tal och skrift
• Har god systemvana och gärna ett teknisk intresse
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av D365
• Meriterande om du har fler språkkunskaper

För att passa in i rollen som orderadministratör är du kommunikativ och besitter en hög servicekänsla med ett driv och engagemang i din yrkesroll. Du har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behåller lugnet även i pressade situationer. Som person är du öppen, social och värdesätter goda relationer mer kunder och kollegor. Vidare är ditt arbetssätt organiserat och du har en förmåga att vara flexibel när det behövs.

Låter detta spännande? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in i din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på Poolia.

Om verksamheten
Permobil founder Dr. Per Uddén believed that helping people achieve the greatest level of independence is a basic human right and, for over 50 years, Permobil has held fast to that belief. Permobil is a global leader in advanced rehabilitation technology, passionate about better understanding our users’ needs and improving their quality of life through state-of-the-art healthcare solutions. Today, those solutions include power wheelchairs, seating and positioning products, power assist, and manual wheelchairs.

Permobil is part of Patricia Industries, a subsidiary of Investor AB, and is headquartered in Sweden. Permobil has 1600 team members in more than 15 countries around the world. For more information regarding the company’s storied history and complete product line, visit permobil.com.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Valmet

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 22
Är du redo för en spännande utmaning i rollen som Produktionsplanerare på Valmet? Tjänsten är ett konsultuppdrag, tillsvidare med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som produktionsplanerare hos Valmet kommer du att ansvara för att planera produktionen på kort och lång sikt för att säkerställa smidiga produktionsflöden och optimera produktiviteten. Du kommer att ha en central roll i verksamheten och ha ett tätt samarbete och kommunikation med produktionsledarna.

Arbetet innefattar i huvudsak detaljplanering och uppföljning på utfall samt tidplan med säkerhet och miljö i åtanke. Du kommer att medverka i produktionens utveckling och vara drivande i Valmets förbättringsarbete i både stort och smått.

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har en akademisk examen inom relvant område. Du har en god datorvana och är en van användare av excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en roll som planerare inom en tillverkande industri.

För att trivas i rollen bör du vara analytisk och noggrann samt snabbt kunna se sambandet mellan handling och konsekvens. Du är en social, serviceinriktad och kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du en problemlösare med god förmåga att koordinera, planera, samordna och prioritera ditt arbete. Det är viktigt att du kan vara flexibel och kunna hantera snabba förändringar likväl som att omprioritera ditt arbete vid ett högt tempo.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Recruiter till Valmet

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 30
Vill du bli en del av Valmets HR-team och arbeta med rekrytering i en global organisation?
Valmet förstärker nu sitt team och söker en erfaren samt engagerad rekryterare som har ett brinnande intresse för människor och för att skapa oslagbara kandidatupplevelser.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt och beräknas pågå under minst 6 månader till att börja med. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Valmets HRs roll är att bidra till verksamhetens framgång genom att utveckla en arbetsmiljö som attraherar rätt personer samt få dem att växa och vilja prestera sitt bästa. Valmet vill göra skillnad med varje rekrytering som görs, och det är här du kliver in i bilden.

I den här rollen kommer ditt uppdrag vara att hjälpa och stötta Valmets chefer genom rekryteringsprocessen. Tjänsterna som du rekryterar till är varierande och placerade på olika orter samt olika delar av organisationen. Du kommer därför att få ett stort nätverk av både chefer och kollegor som du samarbetar med. I tjänsten ingår vissa resor inom Sverige.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Ha uppstartsmöten med chefer för att planera rekryteringarna och förstå kraven för de olika tjänsterna.
• Skriva attraktiva jobbannonser och annonsera i relevanta kanaler.
• Gå igenom ansökningar och hålla i intervjuer tillsammans med cheferna.
• Utföra personlighets- och logiska tester (SHL).
• Arbeta i olika rekryteringsverktyg.
• Delta i aktiviteter så som studentmässor och arbetsmarknadsdagar.
• Hålla dig uppdaterad om nyheter inom rekrytering samt utveckla rekryteringsprocessen.

Dina HR-kollegor som du jobbar tillsammans med är placerade i Karlstad, Sundsvall och Göteborg.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har en relevant utbildning för tjänsten och gärna några års erfarenhet av en liknande roll. Du behöver ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som söker är en person som gillar att ta eget ansvar och få saker gjorda. Du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att bygga relationer i ditt arbete.

Hos Valmet kommer du att få en rolig och utmanande roll i en global organisation, där du får möjlighet att samla på dig erfarenhet och utvecklas i din roll som rekryterare. Sist men inte minst så kommer du att arbeta med ett härligt gäng HR-kollegor som gillar att jobba tillsammans och som stöttar varandra.

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Ansök nu

Projektkoordinator till Valmet Produktion

Produktionskoordinator
Läs mer Maj 19
Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande uppdrag som projektkoordinator till Valmets produktionsenhet i Sundsvall. Detta är en spännande möjlighet för dig som är tekniskt intresserad, är duktig på planering och kommunikation samt nyfiken att ta dig en an koordinerade roll.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, tillsvidare med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som projektkoordinator på Valmet kommer du att ha en viktig roll i produktionen med att delge Valmets kunder regelbunden statusuppdatering och projektplaner. Du kommer att arbeta med löpande översikt över projektens framsteg och status för att identifiera och identifiera eventuella problem som kan påverka projektens tidsplan och kvalitet. Du kommer att samarbeta nära och kommunikativt med projektledning och produktionsledning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Utföra och sammanställa rapportering för enskilt projekt på produktionen
* Skapa och underhålla protokoll
* Fotografering och sammanställning i rapport
* Daglig dialog med projektionsledare och projektledare

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har en högskoleexamen inom ett tekniskt område och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller erfarenhet från tillverkande industri. God kunskap inom Officepaketet, speciellt Excel och en mycket god förmåga att uttrycka dig i engelska, i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer, är proaktiv i ditt sätt genom att se vad som behöver göras och genomföra det. Du är social, noggrann, strukturerad, kommunikativ och trivs med att sitta som spindeln i nätet. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.

Ansök nu

Kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 17
Är du en självgående och lösningsfokuserad kommunikatör med social kompetens? 
Vi söker en erfaren kommunikatör till ett internationellt bolag inom den tillverkande industrin. 

I rollen som kommunikatör kommer du att ha en central roll i att utveckla och implementera kommunikationsstrategier för vår kund i Sundsvall. Du kommer att ansvara för att skapa en stark extern närvaro, stärka varumärket och säkerställa effektiv kommunikation med både interna och externa intressenter. 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
* Producera kommunikationsmaterial 

* Utveckla och genomföra kommunikationsstrategier som stödjer företagets mål och värderingar.


* Skapa engagerande och effektivt innehåll för olika kanaler, inklusive webbplatser, sociala medier, pressmeddelanden och marknadsföringsmaterial.

* Samarbeta nära med olika interna avdelningar för att säkerställa en samstämmig kommunikation både internt och externt.

* Planera och genomföra interna evenemang och möten för att främja en effektiv intern kommunikation.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap alternativt motsvarande kunskaper. Det är önskvärt om du minst har två års erfarenhet från en liknande roll och gärna från en tillverkande industri. Vi ser det meriterande om du har en god förståelse för digital kommunikation och kunskap om SoMe. 


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Design Control – Medical Device Manager to Permobil

Civilingenjör, medicinsk teknik
Läs mer Maj 12
Would you like to work in an international environment where you’ll make a difference every day? At Permobil, we’re looking for game-changers to join us as we innovate for individuals and develop the world’s most advanced assistive solutions.

Permobils Medical Device Management team, R&D, in Timrå/Sundsvall is now looking for a Design Control – Medical Device Manager with focus on Design Control. We are looking forward to your application!

At Permobil, the people who use our products come first. Our purpose is to create advanced assistive solutions that make the lives of adults and children living with disabilities more enriching. Our people are passionate about pushing the boundaries of technology to deliver innovations that improve lives. We are a sustainable and responsible business committed to continuous improvement, and our customers can trust us to provide market-leading solutions driven by insights-based clinical data.

Responsibilities
As Medical Device Manager focusing on design control, you will collaborate in a cross functional team together with mechanical, electronics and software development engineers at R&D to ensure the quality of Permobils medical devices. You will support the development engineers in deliverables needed according to design control in Permobil´s QMS.

Your main tasks will be:
> to write design verification and validation plans, and reports with inputs from development engineers
> lead and/or participate in risk management and requirements setting

In this role you will also continuously develop processes by updating work instructions and templates needed for the R&D product development team, supporting the organization to work efficiently and ensure compliance within design control.

Why Permobil is a great next step for you!
1. You’ll make a difference. Every day
Everything we do leads to understanding and improving the lives of our users. Through our evidence-based innovation, we make a difference to people’s lives.
2. You’ll make your mark as part of our future
We collaborate with colleagues across borders to Innovate for Individuals. The impact you make personally could lead change around the world.
3. You’ll feel welcome from day one
We’re known for being great colleagues, who are collaborative, fun and at the cutting-edge. Everyone in the Permobil family cares as much as you do about making a positive difference.
4. You can have a lifestyle you love
In Timrå/Sundsvall location you’re always close to nature, yet never far from civilisation. We want everyone who works for us to have a lifestyle they love – at work and beyond.

Your profile
To succeed in this role, you are passionate and ambitious. You pay attention to details and have great problem-solving capabilities. We are looking for a team player with great communication skills that possess great leadership skills and enjoy developing efficient processes.

Your Background
> Bachelor or master's degree in science or equivalent education
> At least a few years working experience
> Medical device industry or Pharma industry experience including applicable regulations
> Good knowledge of risk management (ISO 14971:2019)
> Previous experience in the field of medical technology or biomedicine, either through studies or work experience, is meritorious
> Fluent in English both oral and written, Swedish is meritorious.
> Project management and product development experience is meritorious.

We are looking forward to your application! We will conduct selection continuously so send us your applications today!

About the organisation
Permobil founder Dr. Per Uddén believed that helping people achieve the greatest level of independence is a basic human right and, for over 50 years, Permobil has held fast to that belief. Permobil is a global leader in advanced rehabilitation technology, passionate about better understanding our users’ needs and improving their quality of life through state-of-the-art healthcare solutions. Today, those solutions include power wheelchairs, seating and positioning products, power assist, and manual wheelchairs.

Permobil is part of Patricia Industries, a subsidiary of Investor AB, and is headquartered in Sweden. Permobil has 1600 team members in more than 15 countries around the world. For more information regarding the company’s storied history and complete product line, visit permobil.com.

Fun facts about us: One of our products was 1 of 100 best inventions in Time magazine in 2021
https://time.com/collection/best-inventions-2021/
https://time.com/collection/best-inventions-2021/6112517/permobil-explorer-mini/

Ansök nu

Beredare, Sundsvall

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 10
Vi söker nu en Beredare till vår kund i Sundsvall. Det är ett ansvarsfullt och utvecklande arbete där du får vara med från start och påverka kommande projekt hos vår kund. Tjänsten är tillsvidare och du kommer till en början att bli anställd av oss på Poolia.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Beredare kommer du att ansvara för beredning, planering och internprojektledning av kundorder och projekt inom kundens produktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar kalkylering och beredning av förfrågningar samt offerter för nya projekt och planering av inkomna beställningar. Dessutom ingår projektledning samt uppföljning av planerade ordrar med avseende på utfall och tidsplan. Du förväntas att aktivt medverka i produktionens utveckling och vara drivande i kundens förbättringsarbete i både stort och smått.

Du kommer att ges stor frihet under eget ansvar och rollen innebär ett brett omfång mellan produktion, leverans och uppföljning. Det finns även stora möjligheter att påverka och utveckla rollen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk utbildningsbakgrund från högskola eller motsvarande samt gärna tidigare erfarenhet inom tillverkning och verkstad. Du besitter en god ritningsförståelse och om tekniska kalkyler och planering. God vana av administration och datasystem och talar/skriver flytande i svenska och engelska. Vidare är du van att arbeta självständigt, med en känsla av att leverera i tid.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Additive Manufacturing Engineer till Valmet

Civilingenjör, maskin
Läs mer Maj 2
Valmet söker nu en Additive Manufacturing Engineer till sin anläggning i Sundsvall.

Välkommen till en lärorik och innovativ arbetsplats! Valmet erbjuder ett stimulerande arbete i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter, där ditt engagemang direkt kommer påverka produktionsenhetens utveckling och resultat. Tjänsten som Additive Manufacturing Engineer ger stor frihet under ansvar och möjligheter att få en unik helhetssyn på additiv tillverkning från data till levererad produkt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Huvuduppgiften är att driva den additiva tillverkningen i samarbete med en operatör som arbetar med 3d-skrivaren och kringutrustning i verkstaden.

Arbetet innefattar till stor del följande:
- Förbereda den data som skall tillverkas och säkerställa en effektivitet i produktionen
- Tillse att produktionsenheten har allt som krävs för att upprätthålla kontinuitet och kvalitet
- Vara flexibel mellan kontor och verkstad för att fokusera på det som är viktigast för leverans och ledtider
- Hålla produktionsmöten med ett geografiskt utspritt team då mycket av produktionen skickas till Valmets gjuterier i Hagfors och Valkeakoski
- Ansvara för teknologivisningar för både interna och externa besökare
- Kommunicera med interna och externa intressenter
- Säkerställa en god hälsa och säkerhet i arbetet på produktionsenheten

Du rapporterar till Design Manager Refiner Segments. Arbetet kräver närvaro på tillverkningsenheten.

Vem är du?
Vi söker dig som har lämplig teknisk erfarenhet. Kanske har du läst en teknisk universitetsutbildning eller skaffat dig en bred teknisk bas genom arbete. Den ideala kandidaten har en mångsidighet som kan användas för att lösa problem och driva kontinuerliga förbättringar på enheten.

Du är en ansvarstagande och slutförande person som trivs lika bra med att arbeta på kontoret som att vara hands-on i verkstaden. Du har goda kunskaper i något CAD-verktyg och känner dig bekväm med datorer och nya mjukvaror. Processen i fråga är metallpulverbäddslaser och merparten av produktionen sker för närvarande i en kopparlegering. Kunskaper i 3d-printing, metallurgi, fysik, maskinteknik, elektronik eller annat relvant område för produktionsmetoden är meriterande. Du talar bra svenska och engelska då produktionsenheten får både interna och externa besökare.

Som anställd på Valmet får du tillgång till många förmåner, exempelvis friskvårdsersättning och friskvårdstimme med tillgång till gym och gruppaktiviteter på siten. Vi har även en personalstiftelse där du får möjlighet och hyra någon av Valmets fastigheter/stugor i Sverige och utomlands.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Kompetensföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies.

Ansök nu