Poolia Sverige AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Marknadsassistent till SCA

Marknadsassistent
Läs mer Mar 22
Nytt
Vill du använda dina talanger inom kommunikation och administration? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu en marknadsassistent till vår kund SCA med start omgående och med placering på Östrand. Uppdraget förväntas pågå till och med augusti med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen kommer du att vara kontaktperson mot SCA:s kunder, säljare, logistikavdelningen och marknadsavdelningen. Du kommer att arbeta med hela den administrativa försäljningskedjan vilket innebär bland annat att lägga in order, boka leveranser, fakturera och följa upp; allt med en hög kostnadsmedvetenhet.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning inom natur/teknik eller ekonomi samt goda kunskaper i engelska. Tidigare erfarenhet från affärsadministration och kundservice är meriterande. Då arbetet även kan komma att inkludera viss ekonomiadministration i samband med bokslut och/eller reklamationshantering är det meriterande att du har en känsla för siffror.

För att trivas i den här rollen söker vi en administrativ person som förstår vikten av god kommunikation och en hög servicenivå. Rollen har många kontaktytor och mellan dessa blir du navet- så det är mycket viktigt att du trivs i roller som ställer höga krav på samarbete, struktur och att du är flexibel i ditt förhållningssätt.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Kärnan i SCA:s verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Inköpare, Sundsvall

Inköpare
Läs mer Mar 16
Vi söker nu en inköpare till vår kund i Sundsvall. Vill du arbeta på en trivsam och fartfylld arbetsplats med ett härligt team? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är ett konsultuppdrag, tills vidare med goda chanser att bli anställd hos kund på sikt.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och start önskas så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som inköpare kommer du att spela en viktig roll för organisationen och du kommer att ansvara för inköp av material och entreprenörstjänster. Ditt arbete förutsätter ett nära och engagerat samarbete med interna beställare och tekniskt ansvariga.

Du kommer att arbeta med inköpsarbete som avser beställning, leveransbevakning, reklamationer, fakturahantering, offertförfrågningar, avtal och analysering av leverantörsmarknaden. Samtidigt kommer du att medverka i större upphandlingar och projektinköp där du säkerställer rätt kvalitet till lägsta möjliga kostnad.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom inköp, ekonomi eller logistik och gärna tidigare erfarenhet inom tillverkande industri. Du är en van användare av affärssystem, Office-program, främst excel. Som person har du god kommunikationsförmåga, är resultatinriktad, organiserad och har lätt för att skapa goda kundkontakter. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Senior Design Engineer Service Products till Valmet

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Feb 20
Vill du vara med och utveckla Valmets uppdrageringsprodukter inom Balningsteknolgin?
Valmet befinner sig i en expansiv fas och söker dig som är senior maskinkonstruktör och vill vara med att driva utvecklingen framåt. Söker du en tjänst med möjlighet till ett varierande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter tillsammans med ett gäng motiverande, innovativa och drivna arbetskamrater? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Valmets maskinkonstruktionsgrupp är ansvarig för att utveckla och upprätthålla en portfölj av produkter som deras kunder väljer för att bland annat optimera prestandan i sina massabruk. De har ett väldigt brett spektrum av produkter och Valmet söker just nu en flexibel konstruktör till deras team.

I arbetet ingår utveckling av nya serviceprodukter men också konstruktionsarbete i utmanade ombyggnadsprojekt på Valmets egna maskiner likväl som på deras konkurrenters maskiner.

Valmet erbjuder personlig och professionell utveckling hos våra medarbetare som en investering.
Dem erbjuder ett stimulerande och flexibelt arbete i en global miljö där din förmåga att bidra med innovativa lösningar kommer till stor nytta. Valmet investerar i att utveckla sin personal, speciellt i vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet.

Som anställd på Valmet får till tillgång till flera förmåner som tillexempel
- Friskvårdstimme
- Friskvårdsbidrag
- Kompetensutveckling
- Flexibla arbetstider
- Stugor/lägenheter runt om i Sverige
- Personalcykel

Vem är du?
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör eller har liknande erfarenhet. Du har några års erfarenhet av maskinkonstruktion, gärna från tillverkande industri, och har ett stort driv och teknikintresse. Nätverkan är viktigt för att lyckas i rollen då vi arbetar i olika teamkonstellationer både inom och utanför gruppen. Vi ser gärna att du trivs med att arbeta med kollegor inom olika områden.

Valmet arbetar i Solidworks och vi utgår ifrån att du har erfarenhet från det eller annat 3D CAD-system. Det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift då Valmet har ett nära samarbete med kollegor och kunder på olika platser i världen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du blir anställd direkt hos Valmet.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Ansök nu

Automationsingenjör till Absolicon

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jan 16
Brinner du för teknisk utveckling, innovativa lösningar och är redo för att delta i en spännande resa? Vill du dessutom arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som automationsingenjör hos Absolicon.

Tjänsten avser anställning hos Absolicon med placeringsort Umeå, Härnösand eller Sundsvall, där du har en flexibel arbetstid med möjlighet till hybridarbete. Det förekommer resor i tjänsten och du kommer att ha möjlighet att påverka omfattningen själv.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som automationsingenjör hos Absolicon kommer du att arbeta i ett team som består av automations- och processingenjörer som tillsammans med konstruktörer, projektledare och underleverantörer levererar anläggningar för soldriven hetvatten- och ångproduktion till kund.

Du kommer att få en produktägarroll och ansvara för att ta fram programvara till PLC, HMI och övervakningssystem till solvärmeanläggningar. Där kommer du bidra med teknisk expertis till företagets övriga verksamhetsområden som bland annat produktionslinjen för solfångartillverkning. Vidare är du delaktig vid uppstart av nya anläggningar, driftsätter utrustning samt genomför löpande uppgraderingar och optimeringar.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning automation, elektronik eller datavenskap alternativt annan relvant utbildning. För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för teknik och programmering samt tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna med bakgrund inom processindustrin. Det är meriterande om du har kunskaper i Siemens S7/TIA-Portal och extra vikt läggs vid erfarenhet/förståelse för process och termodynamik.

Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt och där man strukturerat arbetar med många olika projekt samtidigt. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga vilket behövs i dina kontaktytor både internt och externt. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt har goda kunskaper inom mjukvaruutveckling. Du hanterar obehindrat engelska och svenska i både tal och skrift, övriga språk är meriterande.

Om verksamheten
Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består idag av 55 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Speditör till SCA

Speditör
Läs mer Jan 10
Vill du ha ett utvecklande och utmanade jobb inom logistik? Då kanske detta är din nya utmaning!
Vi söker nu en speditör till SCA med start omgående och uppdraget förväntas pågå under 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
SCA Sourcing & Logistics tillhandahåller omfattande sjö- och landtranssporttjänster inom Europa och till översjömarknader.

I rollen som speditör på SCA kommer du att arbeta huvudsakligen med att se till att kunders gods levereras till avtalad plats i rätt tid och på ett så konstadseffektivt sätt som möjligt. I arbetet ingår det att ta emot kundorder, sköta transportplanering och bokning, hantera kund- och leverantörsfakturor samt att sköta annan administration kopplat till deras affärer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning på högskolenivå, gärna inom logistik. För att lyckas i rollen som speditör behöver du ha goda datakunskaper och obehindrat kunna kommunicera på engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att du är ansvarsfull och en problemlösare som gillar ett högt tempo kombinerat med noggrannhet, ett sinne för siffror och att du har lätt för att kommunicera. Du är självgående, har en god samarbetsförmåga och en känsla för service. Då arbetsdagens uppgift kan variera är det viktigt att du har en stresstålighet och ser eventuella utmaningar som utvecklande i stället för problematiska. Vidare tror vi också att du är initiativrik, flexibel och gillar utvecklingsfrågor.

Är du redo för nya utmaningar med snabba tempoväxlingar där ingen dag är den andra lik i kombination med kontinuerligt utvecklingsarbete? Sök tjänsten redan idag!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Produktionsplanerare, Sundsvall

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 10
Är du ute efter en ny spännande utmaning där du får möjlighet att arbeta under eget ansvar? Drivs du av att kunna se resultat av ditt arbete? Vi söker nu en produktionsplanerare för uppdrag hos vår kund i Sundsvall. Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som produktionsplanerare kommer du att arbeta med produktionsplanering och materialstyrning i produktionen. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med långsiktig planering gällande resurs- och kapacitetsplanering. I dina arbetsuppgifter kommer även viss beredning ingå. Du kommer att följa upp utfall, stämma av KPI:er, nyckeltal och vara med att driva ett större förändringsarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har en akademisk examen inom teknik eller logistik. Du har vidare en god datorvana och är en van användare av excel. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av en roll som planerare inom tillverkande industri.

För att trivas i rollen bör du vara analytisk och noggrann samt snabbt kunna se sambandet mellan handling och konsekvens. Du är vidare en social, serviceinriktad och kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs bra i ett högt arbetstempo, är en problemlösare med god förmåga att koordinera, planera, samordna och prioritera ditt arbete.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Redovisningsekonom till myndighet i Sundsvall!

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 3
Vi söker en redovisningsekonom med start omgående till välkänd myndighet i Sundsvall. Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag via Poolia som pågår fram till slutet av april till att börja med.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom kommer du stödja ekonomipersonal i det ekonomiska arbetet mot en eller flera institution/er och avdelningar som finns inom koncernen. Ekonomiavdelningen arbetar bland annat i ekonomisystemet UBW (Agresso) samt budgetverktyget Hypergene. Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter och några vanligt förekomna arbetsuppgifter är följande:

- Arbete i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
- Arbete med redovisning och bokföring (kundreskontra, leverantörsreskontra, Huvudbokföring.
- Budgetarbete
- Ta fram rapporter om ekonomiska resultat och göra analyser kring resultat och bokslut
- delta i budgetuppföljning
- Arbete med avstämningar, felsökningar och kontroller
- Arbete med årsbokslut
- Uppgifter kopplade till rekvisitioner, uppföljning samt enklare analyser för projekt

Vem är du?
Krav för tjänsten:

- Gymnasium eller likvärdig utbildning
- Utbildning inom aktuellt område
- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kunskaper i förekommande bokföringssystem
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift


Känns detta intressant? Skicka in din ansökan per omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Controller till SCA Skog

Controller
Läs mer Dec 29
Är du en analytisk och systemintresserad ekonom som gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en Controller till SCA Skog i Sundsvall. Uppdraget är på heltid med önskad start så snart som möjligt och fram till 2024-06-30, med goda chanser till förlängning.

SCA Skog har som syfte att förse SCA:s industrier i norra Sverige med virkesråvara där avdelningen för industriförsörjning har det yttersta ansvaret för planering, anskaffning samt transport av råvaran.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen som Controller kommer du att arbeta med administration av avtal, regisitering av bla. Prislistor och kontrakt i Violsystemet. Du kommer att arbeta med utredningar och uppföljningar, budget- och prognosarbete och viss fakturahantering. I arbetet kommer du att ansvara för SCA:s virkesprislistor och vara support i Violsystemet till övriga enheter inom SCA då det pågår en systemförnyelse.

Vem är du?
För att passa in i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet. Du är en van användare av Excel och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och system.

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett sammansvetsat team som arbetar nära varandra mot gemensamma mål. Som person har du en stor ansvarskänsla och trivs när det ställs krav på noggrannhet och att leverera i tid. Effektivitet och struktur är något vi värdesätter för denna roll.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Projektkoordinator till Sundsvall

Ekonomikonsult
Läs mer Dec 19
Trivs du i en roll där du får arbeta administrativt med flera uppgifter parallellt, där du får vara spindeln i nätet? Vi söker en projektkoordinator till vår kund i Sundsvall. Uppdraget är tillsvidare och beräknas starta 1 februari med goda möjligheter till övertag hos kund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som projektkoordinator kommer du att arbeta med granskning/säkerställande av data på inkomna underlag, föra in uppgifter i systemet, skapa underlag och distribuera underlag till berörda avdelningar och arkivering. Du kommer att få arbeta med orderhantering, planering och efterkalkylering.

Det är en bred, rolig och ansvarsfull tjänst som ställer höga krav på noggrannhet och din förmåga att arbeta proaktivt för att ständigt driva projekten framåt. Rollen innebär många kontaktytor och du kommer att samarbeta med både säljare, kollegor och underleverantörer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, minst gymnasiekompetens och tidigare erfarenhet från administrativt arbete. Du besitter goda kunskaper inom Officepaketet, speciellt inom Excel och Word. Du talar och skriver obehindrat både i engelska och svenska.

För att passa in rollen behöver du vara van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer, är proaktiv i ditt sätt att se vad som behöver göras och genomföra det. Du är social, noggrann, strukturerad och trivs med att sitta som spindeln i nätet. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Hudiksvalls kommun rekryterar Personalchef

Personalchef/HR-chef
Läs mer Dec 22
Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, finner du Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Hudiksvalls Kommun växer hållbart och här genomsyrar hög kvalité all verksamhet. Här arbetar man aktivt med att uppnå visionen om att vara Sveriges bästa kommun att leva och verka i.

Hudiksvalls kommun rekryterar nu en Personalchef som vill vara en del av uppdraget att ge Hudiksvalls kommuns medarbetare och chefer bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Detta är en direkt rekrytering av Hudiksvalls kommun där vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa till i rekryteringsprocessen. Urvalet sker löpande så ta chansen att bli Hudiksvalls kommuns nästa kollega redan idag.


Om tjänsten
Personalenheten samordnar och ger stöd inom personal- och arbetsmiljöområdet och arbetar både operativt och strategiskt för att stödja kommunens 160 chefer.
Personalenheten består av två olika delar. Ett PA-team med fem medarbetare och en teamledare. PA-teamet ger stöd till kommunens chefer inom områden som arbetsrätt och avtal, lönebildning, rehabilitering, ledarutveckling, kompetensförsörjning och arbetsmiljö. Den andra delen av personalenheten är rekryterings- och bemanningsenheten, vars uppdrag är att rekrytera korttidsvikarier och att bemanna av vissa av kommunens verksamheter. Rekryterings- och bemanningsenheten består av 16 medarbetare, varav en enhetschef som är direktrapporterande till personalchef.

Som personalchef ingår du i kommunens centrala ledning där du tillsammans med förvaltningschefer och kommundirektör tar ett helhetsansvar för kommunens verksamhet. Den centrala ledningen genomgår något av en generationsväxling där flera av kommunens erfarna chefer går i pension. Hudiksvalls Kommun står framför en spännande utvecklingsresa där du som ny personalchef kommer vara med att bygga för framtiden.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som personalchef kommer du leda och samordna det kommunövergripande arbetet inom personalområdet, vilket är ett omväxlande och utvecklande uppdrag.

Den digitala transformationen och välfärdens kompetensförsörjningsutmaning Hudiksvalls kommer få stor påverkan på både medarbetare och på arbetsprocesser. Du som blivande personalchef kommer ha en avgörande betydelse för detta och vara en stor del av det strategiska arbetet för att Hudiksvalls kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare som kännetecknas av arbetsglädje, trivsel och allas lika värde.

Andra övergripande frågor som personalenheten arbetar intensivt med just nu är exempelvis bemanning, lönebildning och att utveckla MBL-processen. Du kommer att samordna och delta på kommunövergripande MBL och skyddskommitté samt arbeta aktivt för ett gott samarbete med fackliga organisationer och skyddsombud. Du kommer dessutom vara systemägare för vissa personalrelaterade system.

I ditt uppdrag kommer du också leda och fördela arbetet inom personalenheten, där du har ett övergripande verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Du stödjer dina medarbetare i komplexa personalfrågor och ni arbetar tillsammans för att skapa ett kvalitativt chefsstöd.

Du kommer representera Hudiksvalls kommun i olika offentliga sammanhang. Du omvärldsbevakar inom personalområdet och deltar i flera nätverk, något som ger möjligheter till kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

Vem är du?
För att känna dig trygg i rollen som personalchef har du relevant högskole-/universitetsexamen som t.ex. personalvetare eller annan utbildning som Hudiksvalls kommun finner likvärdigt. Vi ser att du har lång erfarenhet av framgångsrikt ledarskap i en större organisation. Du har erfarenhet från att aktivt driva strategiskt förändrings- och utvecklingsarbete i en komplex verksamhet. Vidare så har du god kännedom om de lagar som styr; främst inom arbetsrätt, MBL, arbetsmiljölagen och diskrimineringslagen. Du har även god förhandlingsvana. Det är meriterande om du har arbetat som personalchef, har god kännedom om kommunal verksamhet och arbete i politiskt styrda organisationer.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning till arbetet och ditt engagemang i personalfrågor. Vi tror att du är en person som trivs med att ha variation i ditt arbete, som drivs av nya utmaningar och som har ett engagemang för kommunens samhällsuppdrag. Hudiksvalls Kommun söker en trygg ledare som med sitt tillitsfulla ledarskap skapar engagemang, delaktighet och inspirerar till arbetsglädje. Vidare så tror vi att du är lyhörd, har en förmåga att samarbeta och bygga goda relationer genom förtroendefull dialog.

Hudiksvalls Kommun söker dig som inte ger upp när det är tufft utan fortsätter arbeta engagerat, målinriktat och alltid med fokus på verksamheten. Vi vill att du har ett strategiskt sätt att ta dig an arbetsuppgifter och att du ser till helheten. Du jobbar uthålligt och långsiktigt men kan också vara prestigelös och nytänkande vid behov för att se möjligheter till nya lösningar. Att snabbt kunna sätta sig in i nya situationer och sammanhang är inga problem för dig. Vidare är du bra på att skapa dig en bild av varje verksamhets unika förutsättningar. Du har också ett gott omdöme och en förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. I denna tjänst är det viktigt med god språklig analytisk förmåga då du behöver känna dig trygg med att skriva och tolka texter.

Med ovan sagt är det viktigaste att du brinner för kommunens frågor och motiveras av att göra skillnad till det bättre för de människor som kommunen är till för.


Om verksamheten
I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare, inom 300 olika yrken, som varje dag jobbar för att skapa värde för våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Ansök nu

Produktionsplanerare, Sundsvall

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 13
Är du ute efter en ny spännande utmaning där du får möjlighet att arbeta under eget ansvar? Drivs du av att kunna se resultat av ditt arbete? Vi söker nu en produktionsplanerare för uppdrag hos vår kund i Sundsvall. Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som produktionsplanerare kommer du att arbeta med produktionsplanering och materialstyrning i produktionen. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med långsiktig planering gällande resurs- och kapacitetsplanering. I dina arbetsuppgifter kommer även viss beredning ingå. Du kommer att följa upp utfall, stämma av KPI:er, nyckeltal och vara med att driva ett större förändringsarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har en akademisk examen inom teknik eller logistik. Du har vidare en god datorvana och är en van användare av excel. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av en roll som planerare inom tillverkande industri.

För att trivas i rollen bör du vara analytisk och noggrann samt snabbt kunna se sambandet mellan handling och konsekvens. Du är vidare en social, serviceinriktad och kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs bra i ett högt arbetstempo, är en problemlösare med god förmåga att koordinera, planera, samordna och prioritera ditt arbete.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Ekonom Sundsvall

Ekonomikonsult
Läs mer Nov 28
Om tjänsten
Vi söker en Ekonom till en av våra kunder i Sundsvall för ett konsultuppdrag med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Ekonom erbjuds du en utvecklande vardag med en bred inblick och närhet till fabrikens produktion. I arbetsuppgifterna ingår ekonomisk uppföljning och analys, främst inom produktion men även inom andra delar av verksamheten. Genom att vara ett stöd till både ekonomichefen och andra ledare inom företaget utgör du en viktig rådgivande funktion i ekonomiska frågor. Du kommer även agera som ett bollplank och stöd i utformandet av det nya ekonomisystemet som ska introduceras.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet som ekonom eller liknande roll, gärna från tillverkande bolag. Som person är du målfokuserad, lösningsorienterad och har en väl utvecklad analytisk förmåga med mycket god förståelse avseende, affär och ekonomi. I övrigt har du en god systemvana där du gärna tar dig an nya utmaningar. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära med en stark koppling mot tillverkande industri och du behärskar svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till Sundsvall

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Nov 25
Trivs du i en roll med ständiga förbättringar och där utveckling är vardag? Letat du efter nästa steg i din karriär? Vi söker dig som är redo för en spännande roll med varierande och inspirerande arbetsuppgifter där du har en perfekt möjlighet att utvecklas i en internationell miljö!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Kvalitetsingenjör arbetar du med kontroller av inkommande gods, avvikelsehantering och vara i daglig kontakt med kundens underleverantörer. En stor del av arbetet sker tillsammans med andra avdelningar som, inköp, produktion och konstruktion.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen bör du ha en teknisk bakgrund och/eller kompetens/färdighet inom verkstadsproduktion. Du behöver ha tidigare erfarenhet från tillverkning och kunskap inom ritningsläsning, mätning, svetsning, montering, bearbetning och ytbehandling.

Du bör ha lätt att kommunicera med en förmåga att skapa positiva relationer och samarbeta både internt och externt. Ett krav är att du behärskar engelska i tal och i skrift. Med fördel har du grunderna om QHSE- system (ISO 900, ISO14001, OHSAS 18001).

Intresserad? Sök tjänsten redan idag!

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Entreprenadingenjör Till Peab, Bygg

Entreprenadingenjör
Läs mer Nov 15
Vill du bli en del i ett engagerat och drivet gäng, som gillar utmaningar och att ha kul på jobbet? Peabs byggverksamhet i Sundsvall med omnejd är med där det händer och behöver därför stärka upp organisationen med ytterligare en Entreprenadingenjör.

Peab har det stora företagets muskler kombinerat med det lokala entreprenörskapet. Det finns stor kompetens att tillgå, stora utvecklingsmöjligheter, ett stimulerande och omväxlande arbete med ombyggnationer och nyproduktion.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Entreprenadingenjör är du ett stöd i tekniska och ekonomiska frågor i projektet. Du arbetar i anbudsprocessen med projektering, produktionsplanering, tidsplanering och viss kalkylering. Andra förekommande arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på projekteringsmöten, byggmöten, ha kontakt med beställarombud och leverantörer samt hantera ekonomiska regleringar och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt.

Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du kommer också att vara Peabs kontaktperson när det gäller garantiarbeten. Tillsammans med övrig personal i arbetschefsgruppen arbetar du med kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor och är den som är påläst och kunnig gällande aktuella lagar och föreskrifter.

Vem är du?
Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om att vara spindeln i nätet. Det är viktigt för Peab att du deltar i deras kärnvärden: Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig, eftersom det är grundläggande för allt Peab gör.

Du har erfarenhet inom byggteknik och är van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning. Du har ett hjärta för byggprocessen och vill skapa en trygg arbetsmiljö för Peabs medarbetare då ett av deras viktigaste fokusområden är arbetsmiljö och säkerhet.

Vi ser gärna att du har en relevant ingenjörsutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av kalkylarbete är en fördel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av att arbeta i projektplaneringssystem och affärssystem. Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Den här tjänsten är en direkt rekrytering till Peab vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia, men du kommer att bli anställd hos Peab. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia.

Om verksamheten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare med en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Erfaren fältservicetekniker i Sundsvall

Servicetekniker, kontorsmaskiner
Läs mer Nov 23
Är du en servicetekniker som söker ett jobb med frihet under ansvar? Vill du vara räddaren i nöden och lösa tekniska problem för en mängd olika företag och kunder? Då ska du se hit!

Vi söker en fältservicetekniker till vår kund som behöver förstärka sitt team i region Norr med placeringsort Sundsvall. Uppdraget är på heltid med start i december och pågår i 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och uppdraget kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet varierar efter kundens behov och kan innefatta installation /felsökning/reparation av kassasystem, scanners, PC-datorer och bankomater. Kunderna är inom Finans, Handel, kontor och du kommer att utför service, incidentjobb och installationer hos alla kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Installation och felsökning av mjukvara
• Installation och felsökning av hårdvara
• Felsöka, konfigurera och reparera nätverk och nätverkskomponenter
• Butiksinstallationer
• Bankomat

Du kommer att ha tillgång till en Poolbil för att ta dig ut på uppdrag och du arbetar enligt SLA. Tjänsten är säkerhetsklassad och vi kommer därmed att göra ett utdrag ur belastningsregistret vid anställning.


Vem är du?
Vi söker dig med servicetekniskutbildning och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket eftersom du kommer att arbeta självständigt. För tjänsten krävs även innehav av giltigt B-körkort.

Som person motiveras du av att leverera god service med hög kundnöjdhet som resultat. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt med stort engagemang och noggrannhet samtidigt som du ser samarbete med kunden som en viktig framgångsfaktor.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska.


Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Ansök nu

Project Logistics Coordinator

Speditör
Läs mer Nov 8
Poolia is now seeking a positive, results, driven and proactive logistics professional! Do you want to work with international project and global customers, and be be a part of a world class logistics team in a 220-year-old company? Welcome with your application today!

Valmet is the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper, and energy industries. Valmet's vision is to become the global champion in serving its customers. Our more than 13,000 professionals around the world work close to our customers and are committed to moving our customers' performance forward - every day.


Poolia are looking for a Project Logistics Coordinator to be located at Valmet's office in Sundsvall, Sweden.


Responsibilities
You will be responsible for the planning, coordinating, and executing the logistical flow for paper and pulp mill projects all over the world. You will be involved in the process from the sales phase to delivery phase, establishing the most convenient and cost-efficient logistic process that will bring the additional value for Valmet projects. You will also:

• Help define the logistics partners to team up with for each project
• Set up supplier project contracts
• Keep the project team up to date with your progress and final outcome (transportation costs, lead times, delivery terms and limitations).

To excel in this role, you must be service minded and have a structured way of working, very good planning skills and the ability to handle changes throughout the execution of projects. The role also requires:

• Previous experience working in international logistics
• Excellent communication skills (Swedish and English) to help with interactions with customers and suppliers, as well as customs organizations, banks and insurance agencies.
• Good IT skills in order to learn and use our logistics tools

A degree within Logistics or Economics would be considered an additional benefit as well as previous experience in forwarding.

We have an ongoing selection and are looking for a person who can start as soon as possible. During this period of assignment, you will be employed by Poolia.

We are looking forward to your application!


About the organisation
Poolia offers a high level of expertise in the core areas of permanent placement and temporary staffing. The permanent placement and temporary staffing services are divided into several specialist areas: Finance & Accounting, IT, Office Support, Human Resources, Sales & Marketing, Life Science & Engineering and Legal.
Another specialist area is executive recruitment through Poolia Executive Search. The Company was founded by Björn Örås in 1989, and in 2015 had just over 1,350 employees in Sweden, Finland and Germany and a turnover of SEK 757 million.


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Kompetensföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies.

Ansök nu

Redovisningsekonom till myndighet i Sundsvall!

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 2
Vi söker en redovisningsekonom med start omgående till välkänd myndighet i Sundsvall. Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag via Poolia som pågår fram till mitten av april.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom kommer du att arbeta på myndighetens ekonomiavdelning, med placering i Sundsvall. Ekonomiavdelningen ansvarar för myndighetens övergripande ekonomi och budget, finansiell redovisning samt bokslut. Avdelningen ger stöd till organisationen inom ekonomi- och budgetområdet. Du kommer även att ingå i redovisningsgruppen.

Ekonomiavdelningen har som mål att på ett effektivt sätt säkerställa kvaliteten i den ekonomiska redovisningen. Du blir en viktig del i detta arbete, dels i den löpande redovisningen, dels som deltagare i pågående utvecklingsarbeten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Anläggningsredovisning (aktivering, lånehantering, avskrivning, inventering m.m.)
- Avstämning/omföring av utgående moms i Agresso inkl. momsdeklaration
- Avstämning/omföring av arbetsgivaravgifter och skatt inkl. skattedeklaration
- Genomföra kontroller enligt fastställd kontrollplan
- Inrapportering i Hermes
- Stöd till verksamheten avseende redovisningsfrågor
- Delansvarig i att upprätta bokslut (Finansiell redovisning, noter, finansieringsanalys, motpartsredovisning m.m.)
- Genomföra uppdateringar avseende Agresso Tid

Vem är du?
Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem års arbetslivsfarenhet som redovisningsekonom. Du har även goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt samt kunskaper i förekommande bokföringssystem som tillexempel U4 Agresso eller Raindance. Meriterande om du har erfarenhet av statlig redovisning och obehindrat kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Ekonom Sundsvall

Ekonomikonsult
Läs mer Okt 27
Om tjänsten
Vi söker en Ekonom till en av våra kunder i Sundsvall för ett konsultuppdrag med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Ekonom erbjuds du en utvecklande vardag med en bred inblick och närhet till fabrikens produktion. I arbetsuppgifterna ingår ekonomisk uppföljning och analys, främst inom produktion men även inom andra delar av verksamheten. Genom att vara ett stöd till både ekonomichefen och andra ledare inom företaget utgör du en viktig rådgivande funktion i ekonomiska frågor. Du kommer även agera som ett bollplank och stöd i utformandet av det nya ekonomisystemet som ska introduceras.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet som ekonom eller liknande roll, gärna från tillverkande bolag. Som person är du målfokuserad, lösningsorienterad och har en väl utvecklad analytisk förmåga med mycket god förståelse avseende, affär och ekonomi. I övrigt har du en god systemvana där du gärna tar dig an nya utmaningar. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära med en stark koppling mot tillverkande industri och du behärskar svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Erfaren fältservicetekniker i Sundsvall

Servicetekniker, maskin
Läs mer Okt 24
Är du en servicetekniker som söker ett jobb med frihet under ansvar? Vill du vara räddaren i nöden och lösa tekniska problem för en mängd olika företag och kunder? Då ska du se hit!

Vi söker en fältservicetekniker till vår kund som behöver förstärka sitt team i region Norr med placeringsort Sundsvall. Uppdraget är på heltid med start i december och pågår i 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och uppdraget kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet varierar efter kundens behov och kan innefatta installation /felsökning/reparation av kassasystem, scanners, PC-datorer och bankomater. Kunderna är inom Finans, Handel, kontor och du kommer att utför service, incidentjobb och installationer hos alla kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Installation och felsökning av mjukvara
• Installation och felsökning av hårdvara
• Felsöka, konfigurera och reparera nätverk och nätverkskomponenter
• Butiksinstallationer
• Bankomat

Du kommer att ha tillgång till en Poolbil för att ta dig ut på uppdrag och du arbetar enligt SLA. Tjänsten är säkerhetsklassad och vi kommer därmed att göra ett utdrag ur belastningsregistret vid anställning.


Vem är du?
Vi söker dig med servicetekniskutbildning och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket eftersom du kommer att arbeta självständigt. För tjänsten krävs även innehav av giltigt B-körkort.

Som person motiveras du av att leverera god service med hög kundnöjdhet som resultat. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt med stort engagemang och noggrannhet samtidigt som du ser samarbete med kunden som en viktig framgångsfaktor.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska.


Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Ansök nu

Ekonomer för kommande uppdrag i Sundsvall

Ekonomikonsult
Läs mer Okt 18
Arbetsuppgifter kommer att variera efter den specifika kundens behov, men kan komma att inkludera områden som redovisning, bokföring, bokslut, lönehandläggning och finansiell analys och rapportering. Poolia arbetar brett inom ekonomi, vilket innebär att vi söker konsulter inom ekonomins hela spektra.

Om tjänsten
Vanligt förekommande tjänster:
• Redovisningsekonom
• Controller
• Ekonomiassistent
• Ekonomiadministratör
Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag.

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera ekonomisystem.

Vem är du?
• Du har en utbildning inom ekonomi och/eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig
• Vana att arbeta med affärssystem
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Antingen har du längre erfarenhet av arbete med ekonom eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service! Som person är du organiserad, strukturerad och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du uppskattar en roll där du får arbeta både självständigt och tillsammans med andra i en teammiljö. Du har även en vilja att ständigt fördjupa dina kunskaper och att anta nya utmaningar.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Entreprenadingenjör Till Peab, Bygg

Entreprenadingenjör
Läs mer Okt 11
Vill du bli en del i ett engagerat och drivet gäng, som gillar utmaningar och att ha kul på jobbet? Peabs byggverksamhet i Sundsvall med omnejd är med där det händer och behöver därför stärka upp organisationen med ytterligare en Entreprenadingenjör.

Peab har det stora företagets muskler kombinerat med det lokala entreprenörskapet. Det finns stor kompetens att tillgå, stora utvecklingsmöjligheter, ett stimulerande och omväxlande arbete med ombyggnationer och nyproduktion.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Entreprenadingenjör är du ett stöd i tekniska och ekonomiska frågor i projektet. Du arbetar i anbudsprocessen med projektering, produktionsplanering, tidsplanering och viss kalkylering. Andra förekommande arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på projekteringsmöten, byggmöten, ha kontakt med beställarombud och leverantörer samt hantera ekonomiska regleringar och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt.

Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du kommer också att vara Peabs kontaktperson när det gäller garantiarbeten. Tillsammans med övrig personal i arbetschefsgruppen arbetar du med kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor och är den som är påläst och kunnig gällande aktuella lagar och föreskrifter.

Vem är du?
Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om att vara spindeln i nätet. Det är viktigt för Peab att du deltar i deras kärnvärden: Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig, eftersom det är grundläggande för allt Peab gör.

Du har erfarenhet inom byggteknik och är van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning. Du har ett hjärta för byggprocessen och vill skapa en trygg arbetsmiljö för Peabs medarbetare då ett av deras viktigaste fokusområden är arbetsmiljö och säkerhet.

Vi ser gärna att du har en relevant ingenjörsutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av kalkylarbete är en fördel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av att arbeta i projektplaneringssystem och affärssystem. Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Den här tjänsten är en direkt rekrytering till Peab vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia, men du kommer att bli anställd hos Peab. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia.

Om verksamheten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare med en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Inköpare, Category Purchaser till Valmet AB, produktionen i Sundsvall

Inköpare
Läs mer Okt 11
Vi söker nu en affärsorienterad, engagerad inköpare till Valmets produktion i Sundsvall. Vill du arbeta på en trivsam och fartfylld arbetsplats med ett härligt team? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är ett konsultuppdrag som förväntas pågå minst 7 månader med goda möjligheter till förlängning. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och start senast 1 januari 2023.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som inköpare (Category Purchaser) hos Valmet är du en del av Supply Center Sundsvall och tjänsten omfattar huvudsakligen inköp av material för produktion och tillverkning/vidareförädling i Sundsvall. Du arbetar med offerthantering, inköp, leveransbevakning och utvärdering och uppföljning av leverantörer och deras prestanda. Vidare sköter du löpande kontakt med leverantörer nationellt som internationellt samt ombesörjer leverantörsbesök, leverantörsutveckling och enklare avtalsskrivning. I tjänsten ingår också uppgifter om ramen för processförbättring och dataunderhåll (MDM).

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av inköp, gärna med utgångpunkt i tillverkande industri eller annan teknisk verksamhet. Du behöver ha utbildning inom inköp/logistik/teknik och mycket god teknisk förståelse.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, resultat- och affärsorientering, förståelse för tekniska specifikationer, god kommunikation samt dialog med projektledare, leverantörer och konstruktörer. Har du erfarenhet och kunskap från branschen är det en fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete. Kunskap i ERP-systemen BAAN/Infor är meriterande.

Dina personliga kvalifikationer är av stor vikt. Vi söker dig som är engagerad, kommunikativ och utåtriktad. Du är strukturerad, målmedveten och van att driva frågor framåt, självständigt samt i grupp. Du ser nya lösningar och har en god förmåga att samarbeta. Vidare formulerar du dig flytande i både tal och skrift, både i svenska och engelska. Språkkunskaper utöver detta kan vara meriterande.

Om verksamheten
Välkommen till en trivsam och fartfylld arbetsplats! Valmet erbjuder ett stimulerande arbete i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter där ditt engagemang, kompetens samt förmåga att bidra med goda resultat kommer till stor nytta.

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Helpdesktekniker till Sundsvall

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 28
Är du en stjärna på service och support? Har du dessutom ett stort intresse för teknik? Då är det dig vi söker till vår kund i Sundsvall! Uppdraget är på konsultbasis till en början och förväntas starta 1 december 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I din roll kommer du att leverera support för teknisk infrastruktur och teknik. Du kommer att bemanna helpdesk, servicedesk och service på plats i kundens lokaler. Din främsta kontakt kommer att vara med interna kunder i huset men det förekommer även extern kundkontakt.

Du kommer via telefon/mail och chatt att ta emot inkommande ärenden från interna medarbetare som ringer in med IT-relaterande ärenden, hantera samt registrera dessa i ett ärendehanteringssystem.

Tjänsten innefattar support om cirka 650 interna användare med arbetsplatsnära IT, där Windows 10 är operativsystemet och Microsoft Exchange är mailsystemet. Det kan innefatta ärenden om allt från felsökning rörande kundens e-tjänster, installation av programvaror till att administrera IT-miljöer som exempelvis användarkonton och behörigheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har slutfört dina gymnasiestudier inom IT/teknik eller som har motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har minst ett års aktuell erfarenhet inom IT-support, service eller inom BackOffice-funktioner. Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du är prestigelös, har en stor samarbetsvilja samt en hög teamkänsla. Du har lätt för att kommunicera, lyssna in och är mottaglig mot användaren likväl som du har förmågan att anpassa dig efter situationen. Som person är du ansvarstagande och trygg med ett stort kundfokus där du trivs med att stödja och vara behjälplig.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer dig som konsult. Att få rätt person på rätt plats är vår grej, och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Extrajobb som utbildare i HLR och Första hjälpen till Presto!

Personalutbildare
Läs mer Okt 7
Om tjänsten
I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du, har ett deltidsarbete inom vård, är utbildad jourbrandman eller av annan orsak har kompetens inom HRL och brandsäkerhet vara med att bidra till ökad säkerhet hos företag? Då är detta uppdrag för dig!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig som sedan tidigare har en grundläggande kompetens och erfarenhet av att utbilda inom HLR och/eller brand. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kund.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
• Grundläggande brandsäkerhet
• Första hjälpen och HLR


Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system.
Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning, allt material transporteras till kunden inför utbildningstillfället.
Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.
Vem är du?
Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

• För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
• Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
• Du ska vara godkänd att kunna genomföra avtalad utbildning
• Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
• Du har B-körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil.


Om verksamheten
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.
Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lead Project Engineer, Plant Design

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Okt 14
Är du ansvarstagande, gillar att arbeta i stora projekt och med ständiga förbättringar? Då kanske det är dig vi har det stora nöjet att kunna välkomna som Lead Project Engineer till Valmets härliga gäng inom Plant Engineering i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen omfattar tekniskt ansvar inom layout och rördesign där du kommer vara disciplinansvarig inom ramen för aktuella projekt. Beroende på vilka tidigare erfarenheter du har kommer uppdragen kunna bestå av allt från mindre ombyggnadsprojekt till helhetsansvar i stora anläggningsprojekt.

Vem är du?
Du har en relevant högskoleingenjörsutbildning och/eller erfarenhet av anläggningskonstruktionsarbete inom processindustrin. Vidare ser vi gärna att du är en person med driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik och ledarskap. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du är lösningsorienterad och initiativtagande, då Valmet ständigt arbetar med förbättringar och utveckling av sina arbetsmetoder.

I rollen som Lead Project Engineer är det dessutom viktigt att du är affärsmässig och med det som grund en god beslutsfattare. Du har god kommunikationsförmåga och dessutom goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. Eftersom Valmet verkar på en global arena bör du tycka om att resa och uppskatta olika kulturer samt människor. Dessutom är erfarenhet av E3D/PDMS och COMOS meriterande men inte ett krav.

Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter erbjuder Valmet kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av olika personalförmåner med till exempel sjukvårdsförsäkring.

Om verksamheten
Vi erbjuder arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branchens mest engagerade, erfarna och kunniga ingenjörer. Hos oss finner du ett stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter, där hållbarhet utgör en central del av Valmets strategi. Vår avdelning - Plant Engineering - ansvarar för layout och rördesign, basic bygginfo, ståldesign samt torn, tankar och tryckkärl inom områdena massa, papper och energi.

Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet.

Vi ser fram emot din ansökan!

When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Administratör till Sundsvall!

Kontorist
Läs mer Sep 28
Är du en kommunikativ och noggrann person med ett stort intresse för administration? Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi en Administratör med fokus på leverans och fakturering till ett spännande företag i Sundsvall! Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som administratör kommer du att arbeta tätt tillsammans med övriga avdelningar på bolagets centralfunktion och vara behjälplig i det dagliga arbetet. Det är ett varierat arbete som är perfekt för dig som gillar mångsidighet! Utöver detta kommer du även att arbeta med fakturering, avtalshantering och registervård.

Vem är du?
Kvalifikationer för tjänsten:

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Goda kunskaper i MS Office samt att du hanterar IT-system som en naturlig del av din arbetsvardag
- Meriterande om du sedan innan har erfarenhet av administrativa uppgifter inom ett kommunalt bolag
- Meritande om du har arbetat i systemet Lime

För att passa in i rollen ser vi att du är en självgående person med ett stort lösningsorienterat sinne som agerar proaktivt i ditt arbete. Du är kommunikativ och har en förmåga att bygga goda relationer och visar en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du som söker är en person som är lättlärd, lyhörd och stresstålig då många arbetsuppgifter pågår parallellt med varandra.

Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Lead Project Engineer, Plant Design

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Sep 15
Är du ansvarstagande, gillar att arbeta i stora projekt och med ständiga förbättringar? Då kanske det är dig vi har det stora nöjet att kunna välkomna som Lead Project Engineer till Valmets härliga gäng inom Plant Engineering i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen omfattar tekniskt ansvar inom layout och rördesign där du kommer vara disciplinansvarig inom ramen för aktuella projekt. Beroende på vilka tidigare erfarenheter du har kommer uppdragen kunna bestå av allt från mindre ombyggnadsprojekt till helhetsansvar i stora anläggningsprojekt.

Vem är du?
Du har en relevant högskoleingenjörsutbildning och/eller erfarenhet av anläggningskonstruktionsarbete inom processindustrin. Vidare ser vi gärna att du är en person med driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik och ledarskap. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du är lösningsorienterad och initiativtagande, då Valmet ständigt arbetar med förbättringar och utveckling av sina arbetsmetoder.

I rollen som Lead Project Engineer är det dessutom viktigt att du är affärsmässig och med det som grund en god beslutsfattare. Du har god kommunikationsförmåga och dessutom goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. Eftersom Valmet verkar på en global arena bör du tycka om att resa och uppskatta olika kulturer samt människor. Dessutom är erfarenhet av E3D/PDMS och COMOS meriterande men inte ett krav.

Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter erbjuder Valmet kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av olika personalförmåner med till exempel sjukvårdsförsäkring.

Om verksamheten
Vi erbjuder arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branchens mest engagerade, erfarna och kunniga ingenjörer. Hos oss finner du ett stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter, där hållbarhet utgör en central del av Valmets strategi. Vår avdelning - Plant Engineering - ansvarar för layout och rördesign, basic bygginfo, ståldesign samt torn, tankar och tryckkärl inom områdena massa, papper och energi.

Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet.

Vi ser fram emot din ansökan!

When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Rekryteringskonsult till Uniflex & Poolia!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 12
Om tjänsten
Har du erfarenhet av bemanning eller rekrytering och vill ta nästa steg i din karriär? Eller är du en erfaren rekryteringskonsult och vill prova något nytt? Oavsett hittar du en spännande utmaning hos oss på Poolia & Uniflex i Sundsvall!

Vi växer så det knakar och söker nu en rekryteringskonsult för att stärka vårt team ytterligare.
Du blir en viktig del i ett ambitiöst, kompetent och flexibelt team som idag både arbetar med bemanning av Blue- och Whitecollartjänster. Vi ser nu en stor möjlighet att utveckla vår verksamhet inom rekryteringssegmentet, både på tjänstemanna- och arbetarsidan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen är mycket operativ med fokus på försäljning, leverans och entreprenörskap. Du driver in nya affärer, säkerställer en träffsäker matchning mellan kandidat och kund och vårdar och utvecklar dina kundrelationer.

På Poolia & Uniflex Sundsvall har vi styrkan att vara i en stor organisation samtidigt som kontoret präglas av ett familjärt klimat med stark laganda, delaktighet och korta beslutsvägar.

I rollen som rekryteringskonsult driver du dina rekryteringsuppdrag från start till mål. Du arbetar både självständigt med självklart även i samarbete med säljare och konsultchef där vi bidrar till varandras framgångar.

Vem är du?
Vi söker dig med arbetserfarenhet inom bemannings- och/eller rekryteringsbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning och att utveckla kundrelationer. Du behöver behärska svenska obehindrat och vara bekväm att skriva och tala på engelska.

Som person är du affärsmässig, relationsbyggande, resultat- och målorienterad samt har en kommunikativ förmåga och en stark drivkraft att lyckas.

Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och urval kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Extrajobb som utbildare i HLR och Första hjälpen till Presto!

Utbildningskonsulent, företag
Läs mer Sep 7
Om tjänsten
I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du, har ett deltidsarbete inom vård, är utbildad jourbrandman eller av annan orsak har kompetens inom HRL och brandsäkerhet vara med att bidra till ökad säkerhet hos företag? Då är detta uppdrag för dig!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig som sedan tidigare har en grundläggande kompetens och erfarenhet av att utbilda inom HLR och/eller brand. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kund.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
• Grundläggande brandsäkerhet
• Första hjälpen och HLR


Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system.
Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning, allt material transporteras till kunden inför utbildningstillfället.
Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.
Vem är du?
Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

• För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
• Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
• Du ska vara godkänd att kunna genomföra avtalad utbildning
• Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
• Du har B-körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil.


Om verksamheten
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.
Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceingenjör till Valmet

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Sep 5
Brinner du för teknik och vill arbeta med installation och service av maskiner? Valmet söker nu en Baling Service Specialist / Supervisor till deras team Fiber Field Service Sweden med bas i Sundsvall.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Serviceingenjör hos Valmet är du en av deras specialister vad gäller mekaniska installationer, testkörningar, mekaniskt underhåll, service och support till våra kunder. Vidare ansvarar du också för att ge support internt till andra delar av serviceorganisationen. När du inte är hos kund arbetar du med tidsuppskattning för service och montage samt planering av kommande uppdrag. I din roll kommer du att ingå i ett team med Valmets kunniga serviceingenjörer och samarbeta tätt ihop med Team leader för balning samt konstruktions- och säljavdelning.

Tjänsten innebär resor och omfattning varierar beroende på hur service och maskinleveranserna ligger i tiden. Resornas längd varierar mellan ett fåtal dagar för inspektioner och service hos kund till längre nyinstallationer som pågår flera veckor.

Vem är du?
Du har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Erfarenhet av mekaniskt arbete eller maskinsystem är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med maskiner med hydraulsystem. Har du PLC-kunskaper är detta meriterat. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift samt har god datorvana.

Vi söker dig som har förmåga att driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Ett genuint intresse för mekanik och maskinsystem liksom ett praktiskt handlag är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. Vidare tror vi att du är en person som har förmåga att förstå mekaniska rörelser och att du kan justera in maskiner för optimal drift. Har du även god datorvana och intresse är det en stor fördel.

Då arbetet till stor del sker ute hos Valmets kunder behöver du ha god kommunikativ förmåga samt en stark vilja att lösa de problem som uppstår. Dessutom tror vi att du stimuleras av stundom tuffa utmaningar samt att du har förmåga och vilja att utbilda och lära operatörer och mekaniker på fältet. För att lyckas riktigt bra i rollen behöver du också trivas med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Om verksamheten
Som Serviceingenjör hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en i en organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt.

Valmet AB verkar över hela världen och är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster till kunder inom pappersindustrin – från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även Eftermarknad och Service inom affärsområdena Massa och Papper. På Valmet arbetar vi aktivt för jämställdhet och mångfald och sätter högt värde på de egenskaper som detta innebär.

Ansök nu

BIO Service Specialist/ Site Supervisor

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Sep 5
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Valmet söker nu en engagerad Bio Service Specialist/Supervisor till deras team Fiber Field Service Sweden, med placering i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Service specialist kommer du att agera brygga mellan kund och projektledare i nya installationer och serviceprojekt hos kund. Du kommer även att hjälpa till med installationsplaner och kunddokument, uppskatta man-dagar på site och supportera design-teamet med avseende på service, underhåll och installation.

Vidare kommer du att sköta utbildningar både med kund och intern servicepersonal på teknologiområdet samt sköta eller vara delaktig i kontroller av tillverkningskvalitén hos Valmets underleverantörer. Tjänsten innefattar en hel del resande främst inom Europa men också globalt.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten ser vi att du som söker har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av fiber och Biomassa/bränsle alternativt mekaniska massa. Det är önskvärt om du besitter en bakgrund inom installation och projektledning.
Du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och en positiv inställning till förändring samt att du drivs av att leda och stötta ditt team. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Känns den här tjänsten som helt rätt utmaning för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Om verksamheten
Vad erbjuder Valmet?
Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter så erbjuder vi ett bra paket med förmåner som träningsmöjligheter på arbetsplatsen, friskvårdsbidrag, förmånliga stugor och lägenheter för uthyrning men även kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi på Valmet investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Hållbarhet utgör en stor central del av Valmets affärsstrategi och teknik för oss spelar en viktig roll när det gäller att bromsa och anpassa oss till klimatförändringen.

Om företaget
Valmet AB arbetar i hela världen och är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom pappersindustrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper. På Valmet arbetar vi aktivt för jämställdhet och mångfald, och sätter högt värde på de kvaliteter som detta medför.

Ansök nu

Orderadministratör

Orderadministratör
Läs mer Aug 23
Om tjänsten
Är du serviceinriktad och en noggrann person som dessutom har ett stort teknikintresse? Då kan det här vara en tjänst för dig! Poolia söker nu en Orderadministratör till vår kund. Urval kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I rollen som orderadministratör kommer ditt primära ansvar vara att hantera allmänna kundförfrågningar på eftermarknadsprodukter. Du kommer att arbeta både externt och internt med orderhantering, support, krav, returer, garantier och spårning av beställningar.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen så behöver du ha en passion för kunder och leverans samt ha ett gott öga för kundservice. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll och en teknisk bakgrund.

Som person är du tydlig i kommunikationen och har en förmåga att strukturera och prioritera arbetet i en komplex och internationell arbetsmiljö med olika intressenter. Du behöver vara noggrann, ha en god administrativ förmåga och fungera bra både självständigt och i team.

Då arbetet innefattar mycket kommunikation på såväl engelska som svenska bör du känna dig bekväm att arbeta på båda språken. Ytterligare språkkunskaper är en fördel. God IT-kompetens krävs och gärna erfarenhet av D365.

Arbetstiderna är förlagd på dagtid, mån-fre.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Project Logistics Coordinator

Logistiker
Läs mer Aug 22
Poolia is now seeking a positive, results, driven and proactive logistics professional! Do you want to work with international project and global customers, and be be a part of a world class logistics team in a 220-year-old company? Welcome with your application today!

Valmet is the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper, and energy industries. Valmet's vision is to become the global champion in serving its customers. Our more than 13,000 professionals around the world work close to our customers and are committed to moving our customers' performance forward - every day.


Poolia are looking for a Project Logistics Coordinator to be located at Valmet's office in Sundsvall, Sweden.


Responsibilities
You will be responsible for the planning, coordinating, and executing the logistical flow for paper and pulp mill projects all over the world. You will be involved in the process from the sales phase to delivery phase, establishing the most convenient and cost-efficient logistic process that will bring the additional value for Valmet projects. You will also:

• Help define the logistics partners to team up with for each project
• Set up supplier project contracts
• Keep the project team up to date with your progress and final outcome (transportation costs, lead times, delivery terms and limitations).

To excel in this role, you must be service minded and have a structured way of working, very good planning skills and the ability to handle changes throughout the execution of projects. The role also requires:

• Previous experience working in international logistics
• Excellent communication skills (Swedish and English) to help with interactions with customers and suppliers, as well as customs organizations, banks and insurance agencies.
• Good IT skills in order to learn and use our logistics tools

A degree within Logistics or Economics would be considered an additional benefit as well as previous experience in forwarding.

We have an ongoing selection and are looking for a person who can start as soon as possible. During this period of assignment, you will be employed by Poolia.

We are looking forward to your application!


About the organisation
Poolia offers a high level of expertise in the core areas of permanent placement and temporary staffing. The permanent placement and temporary staffing services are divided into several specialist areas: Finance & Accounting, IT, Office Support, Human Resources, Sales & Marketing, Life Science & Engineering and Legal.
Another specialist area is executive recruitment through Poolia Executive Search. The Company was founded by Björn Örås in 1989, and in 2015 had just over 1,350 employees in Sweden, Finland and Germany and a turnover of SEK 757 million.


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Kompetensföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies.

Ansök nu

Drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Aug 15
Är du på jakt efter en ny och spännande roll inom drift och underhåll samt innehar ett stort intresse för problemlösning? Då kanske det här är tjänsten för dig! Vi söker nu en drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden i Timrå.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som drift- och underhållstekniker har du det operativa ansvaret för att produktions- och distributionsverksamheten körs på ett optimalt och säkert sätt. Ditt arbetsområde kommer att vara Timrå med omnejd och arbetet är förlagt till dagtid.
Beredskap kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningen
- Kontinuerlig utveckla och att optimera anläggningen
- Drift, tillsyn, styrning och övervakning av produktionsanläggningen
- Driftuppföljning och analys

I dina arbetsuppgifter ingår också rondering och avvikelsehantering, där du rapporterar och korrigerar avvikelser och störningar i driften.


Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom energibranschen och tidigare arbetat med distributionssystem. Vi ser gärna att du är utbildad driftingenjör, drifttekniker och/eller utbildad inom området. Då underhålls- och förbättringsarbete till stor del drivs i projektform är det meriterande med tidigare erfarenhet av projektledning.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i något underhållssystem och innehar god datavana samt kunskaper i Office-paketet. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen tror vi att du är öppen, målinriktad och prestigelös. Du stimuleras av att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du proaktiv och ser det som en självklarhet att agera på eget initiativ för att utveckla verksamheten.

Låter detta som någonting för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poolia.


Om verksamheten
Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa mot att bli den ledande aktören inom hållbara energilösningar påbörjades under 2020. Tillsammans levererar våra 520 medarbetare hållbar fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag cirka 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

Varmt välkommen att bli en del av Adven/Värmevärden!

Ansök nu

VD-assistent, Sundsvall

VD-sekreterare
Läs mer Aug 23
Är du en kommunikativ och noggrann person med ett stort intresse för relationsskapande? Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi en VD-assistent till ett spännande företag i Sundsvall! Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som VD-assistent kommer du att arbeta tätt tillsammans med VD och vara behjälplig i det dagliga arbetet. Det är ett varierat arbete och är du en person som gillar mångsidighet är detta perfekt för dig! Du kommer att vara ett administrativt stöd till VD och deltar i de forum där VD medverkar genom att bland annat ta fram agendor, underlag och att föra protokoll. Vidare kommer du att hantera löpande kalenderinbokningar, planering och löpande ekonomi-administration.

Exempel på arbetsuppgifter som förkommer:

- Administrativt stöd till VD och ledningsgrupp
- Förbereda möten och presentationsmaterial och rapporter till VD
- Ha koll på, och säkerställa VD:s mail, telefonsamtal, kalender och bokningar
- Boka och planera konferenser och möten
- Hantera mötesbokningar såväl internt som externt samt boka resor för VD
- Bevakning av beslut hos ägarkommunerna och initiera åtgärder till följd av dessa
- Ansvara för bolagsformalia såsom kontakter med bolagsverket
- Driva bolagens arbete kring den interna kontrollen
- Säkerställa komplett styrelsematerial och göra styrelseutskick
- Boka och planera styrelsemöten, utforma PowerPoint-presentationer till dessa samt skriva protokoll från mötet
- Upprätta agendor till lednings- och samverkansmöten samt skriva protokoll på dessa
- Arkivering och diarieföring av VD:s korrespondens

Vem är du?
Krav för tjänsten:
Civilekonom, kommunikatör eller likvärdig akademisk utbildning
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Goda kunskaper i MS Office
God datavana

För att passa in i rollen ser vi att du är en självgående person med stor initiativförmåga som agerar proaktivt i ditt arbete. Det innebär tillexempel att du har en god framförhållning på aktiviteter i VD:s kalender, planering och förberedelser av aktuella händelser, underlag och dokumentation. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har en förmåga att bygga goda relationer med såväl interna kollegor som externa kontakter, så som branschorganisationer, styrelse och ägare. Du är en strukturerad och en noggrann person som har koll på rutiner och beslutsprocesser.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Extrajobb som utbildare i HLR och Första hjälpen till Presto!

Utbildningskonsulent, företag
Läs mer Aug 8
Om tjänsten
I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du, har ett deltidsarbete inom vård, är utbildad jourbrandman eller av annan orsak har kompetens inom HRL och brandsäkerhet vara med att bidra till ökad säkerhet hos företag? Då är detta uppdrag för dig!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig som sedan tidigare har en grundläggande kompetens och erfarenhet av att utbilda inom HLR och/eller brand. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kund.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
- Grundläggande brandsäkerhet
- Första hjälpen och HLR

Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system.
Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning.
Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.
Vem är du?
Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

- För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
- Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
- Tillgång till egen dator
- Du ska vara godkänd att kunna genomföra utbildning inom HLR och Första hjälpen
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Du har B-körkort och ett krav att du har tillgång till egen bil
Om verksamheten
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.
Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.


VARMT välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

BIO Service Specialist/ Site Supervisor

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Aug 4
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Valmet söker nu en engagerad Bio Service Specialist/Supervisor till deras team Fiber Field Service Sweden, med placering i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Service specialist kommer du att agera brygga mellan kund och projektledare i nya installationer och serviceprojekt hos kund. Du kommer även att hjälpa till med installationsplaner och kunddokument, uppskatta man-dagar på site och supportera design-teamet med avseende på service, underhåll och installation.

Vidare kommer du att sköta utbildningar både med kund och intern servicepersonal på teknologiområdet samt sköta eller vara delaktig i kontroller av tillverkningskvalitén hos Valmets underleverantörer. Tjänsten innefattar en hel del resande främst inom Europa men också globalt.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten ser vi att du som söker har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av fiber och Biomassa/bränsle alternativt mekaniska massa. Det är önskvärt om du besitter en bakgrund inom installation och projektledning.
Du som söker har ett stort intresse för att lära dig nya saker och en positiv inställning till förändring samt att du drivs av att leda och stötta ditt team. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Känns den här tjänsten som helt rätt utmaning för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Om verksamheten
Vad erbjuder Valmet?
Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter så erbjuder vi ett bra paket med förmåner som träningsmöjligheter på arbetsplatsen, friskvårdsbidrag, förmånliga stugor och lägenheter för uthyrning men även kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi på Valmet investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Hållbarhet utgör en stor central del av Valmets affärsstrategi och teknik för oss spelar en viktig roll när det gäller att bromsa och anpassa oss till klimatförändringen.

Om företaget
Valmet AB arbetar i hela världen och är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom pappersindustrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper. På Valmet arbetar vi aktivt för jämställdhet och mångfald, och sätter högt värde på de kvaliteter som detta medför.

Ansök nu

Serviceingenjör till Valmet

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Aug 4
Brinner du för teknik och vill arbeta med installation och service av maskiner? Valmet söker nu en Baling Service Specialist / Supervisor till deras team Fiber Field Service Sweden med bas i Sundsvall.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Serviceingenjör hos Valmet är du en av deras specialister vad gäller mekaniska installationer, testkörningar, mekaniskt underhåll, service och support till våra kunder. Vidare ansvarar du också för att ge support internt till andra delar av serviceorganisationen. När du inte är hos kund arbetar du med tidsuppskattning för service och montage samt planering av kommande uppdrag. I din roll kommer du att ingå i ett team med Valmets kunniga serviceingenjörer och samarbeta tätt ihop med Team leader för balning samt konstruktions- och säljavdelning.

Tjänsten innebär resor och omfattning varierar beroende på hur service och maskinleveranserna ligger i tiden. Resornas längd varierar mellan ett fåtal dagar för inspektioner och service hos kund till längre nyinstallationer som pågår flera veckor.

Vem är du?
Du har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Erfarenhet av mekaniskt arbete eller maskinsystem är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med maskiner med hydraulsystem. Har du PLC-kunskaper är detta meriterat. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift samt har god datorvana.

Vi söker dig som har förmåga att driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Ett genuint intresse för mekanik och maskinsystem liksom ett praktiskt handlag är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. Vidare tror vi att du är en person som har förmåga att förstå mekaniska rörelser och att du kan justera in maskiner för optimal drift. Har du även god datorvana och intresse är det en stor fördel.

Då arbetet till stor del sker ute hos Valmets kunder behöver du ha god kommunikativ förmåga samt en stark vilja att lösa de problem som uppstår. Dessutom tror vi att du stimuleras av stundom tuffa utmaningar samt att du har förmåga och vilja att utbilda och lära operatörer och mekaniker på fältet. För att lyckas riktigt bra i rollen behöver du också trivas med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Om verksamheten
Som Serviceingenjör hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en i en organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt.

Valmet AB verkar över hela världen och är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster till kunder inom pappersindustrin – från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även Eftermarknad och Service inom affärsområdena Massa och Papper. På Valmet arbetar vi aktivt för jämställdhet och mångfald och sätter högt värde på de egenskaper som detta innebär.

Ansök nu

Servicerådgivare

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Jul 13
Är du vår nya Servicerådgivare?
Vi söker just nu dig som vill leverera kvalitetskänsla till våra kunder och som vill vara med på en spännande resa inom ett starkt bolag - med härliga kollegor!

Passa på att söka tjänsten så snart som möjligt, då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för annons.

Om tjänsten
Arbetet som servicerådgivare hos oss innebär att du är våra kunders första kontakt. Din främsta uppgift är att ge både privatpersoner och företag service som överträffar förväntan. Du arbetar i ett lag bestående av reservdelspersonal, mekaniker och bilförsäljare.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Bokning av verkstadsbesök via telefon, mail och butik
• Planering av det dagliga arbetet på verkstaden i tillsammans med tekniker
• Beställning av reservdelar
• Ta emot kunder för verkstadsbesök
• Löpande kontakt med kunder som har sina bilar inne på verkstaden under dagen
• Lämna ut bilar till kunder efter verkstadsbesök
• Hålla rent och snyggt i kundmottagning och entré
• Ansvarar för att själv via leverantörer ta del av och ta till sig senaste informationen om de produkter vi säljer.


Vem är du?
För oss är det viktigt att du har viljan att göra det lilla extra för kunden och du inser vikten av att vara utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga som har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.

Din personlighet kommer att vara viktig vid denna rekrytering och vi ser utöver din erfarenhet inom service, att du ska vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Förutom detta så har du datorvana, vilket vi värdesätter högt, och B-körkort.

Om verksamheten
Bilhallen grundades 1964 i Viskan, Vi säljer, servar och reparerar ett av Sveriges största och snabbast växande bilmärken. KIA är idag ledande inom elektrifierade bilar och år 2024 ska endast elektrifierade bilar säljas. Vi satsar på kundnöjdhet genom snabb service och bilar som ligger rätt i tiden.

Vi är en del av koncernen Bilgruppen i Norr, som idag är verksamma i Umeå, Kramfors & Sundsvall.
Koncernen omsätter 760 miljoner kr och har totalt 60 anställda.
Som medarbetare hos oss satsar vi långsiktigt på dig och erbjuder löpande utbildning, goda utvecklingsmöjligheter och kul på jobbet!

Läs mer om oss på www.bilhallen.nu

Ansök nu

Extrajobb som utbildare i HLR och Första hjälpen till Presto!

Utbildningskonsulent, företag
Läs mer Jun 17
I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du, har ett deltidsarbete inom vård, är utbildad jourbrandman eller av annan orsak har kompetens inom HRL och brandsäkerhet vara med att bidra till ökad säkerhet hos företag? Då är detta uppdrag för dig!

Om tjänsten
Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig som sedan tidigare har en grundläggande kompetens och erfarenhet av att utbilda inom HLR och/eller brand. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kund.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
- Grundläggande brandsäkerhet
- Första hjälpen och HLR

Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system.
Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning.
Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.


Vem är du?
Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

- För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
- Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
- Tillgång till egen dator
- Du ska vara godkänd att kunna genomföra utbildning inom HLR och Första hjälpen
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Du har B-körkort och ett krav att du har tillgång till egen bil


Om verksamheten
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.

Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.


VARMT välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Orderadministratör

Orderadministratör
Läs mer Jul 1
Om tjänsten
Är du serviceinriktad och en noggrann person som dessutom har ett stort teknikintresse? Då kan det här vara en tjänst för dig! Uniflex söker nu en Orderadministratör till vår kund. Urval kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I rollen som orderadministratör kommer ditt primära ansvar vara att hantera allmänna kundförfrågningar på eftermarknadsprodukter. Du kommer att arbeta både externt och internt med orderhantering, support, krav, returer, garantier och spårning av beställningar.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen så behöver du ha en passion för kunder och leverans samt ha ett gott öga för kundservice. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll och en teknisk bakgrund.

Som person är du tydlig i kommunikationen och har en förmåga att strukturera och prioritera arbetet i en komplex och internationell arbetsmiljö med olika intressenter. Du behöver vara noggrann, ha en god administrativ förmåga och fungera bra både självständigt och i team.

Då arbetet innefattar mycket kommunikation på såväl engelska som svenska bör du känna dig bekväm att arbeta på båda språken. Ytterligare språkkunskaper är en fördel. God IT-kompetens krävs och gärna erfarenhet av D365.

Arbetstiderna är förlagd på dagtid, mån-fre.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Logistikkoordinator till Sundsvall

Logistiker
Läs mer Jul 1
Är du ute efter nya utmaningar och är en problemlösare som trivs med att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Logistikkoordinator till vår kund i Sundsvall med start omgående!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Logistik Koordinator kommer du arbeta operativt med att:
• Samarbeta och kommunicera information relaterad till projektet med samtliga involverade parter i leveransen och mottagandet av produkt
• Förbereda och utfärda följesedlar, import- och exportdokumentation, produktetiketter, säkerställa efterlevnad av import/exportbestämmelser, tullbestämmelser och lagkrav
• Planera, förhandla och boka transporter
• Optimera logistikflödet genom strukturella förändringar och ständiga förbättringar genom nära samarbete med inköps- och lageravdelningarna


Vem är du?
Du har en relevant akademisk utbildning inom området, meriterade om du har erfarenhet av liknande arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person har du en mycket god planerings- och samordningsförmåga. Vidare är du serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt men även tillsammans med andra i ett team. Du har en positiv inställning, är lösningsorienterad, nyfiken och gillar utmaningar.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Jun 29
Är du på jakt efter en ny och spännande roll inom drift och underhåll samt innehar ett stort intresse för problemlösning? Då kanske det här är tjänsten för dig! Vi söker nu en drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden i Timrå.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som drift- och underhållstekniker har du det operativa ansvaret för att produktions- och distributionsverksamheten körs på ett optimalt och säkert sätt. Ditt arbetsområde kommer att vara Timrå med omnejd och arbetet är förlagt till dagtid.
Beredskap kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningen
- Kontinuerlig utveckla och att optimera anläggningen
- Drift, tillsyn, styrning och övervakning av produktionsanläggningen
- Driftuppföljning och analys

I dina arbetsuppgifter ingår också rondering och avvikelsehantering, där du rapporterar och korrigerar avvikelser och störningar i driften.


Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom energibranschen och tidigare arbetat med distributionssystem. Vi ser gärna att du är utbildad driftingenjör, drifttekniker och/eller utbildad inom området. Då underhålls- och förbättringsarbete till stor del drivs i projektform är det meriterande med tidigare erfarenhet av projektledning.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i något underhållssystem och innehar god datavana samt kunskaper i Office-paketet. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen tror vi att du är öppen, målinriktad och prestigelös. Du stimuleras av att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du proaktiv och ser det som en självklarhet att agera på eget initiativ för att utveckla verksamheten.

Låter detta som någonting för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poolia.


Om verksamheten
Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa mot att bli den ledande aktören inom hållbara energilösningar påbörjades under 2020. Tillsammans levererar våra 520 medarbetare hållbar fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag cirka 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

Varmt välkommen att bli en del av Adven/Värmevärden!

Ansök nu

Senior Projektledare till Valmet

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 29
Om tjänsten
Poolia söker nu för Valmets räkning en senior projektledare som trivs med att arbeta i en internationell miljö. Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I rollen som Projektledare kommer du att koordinera, planera och genomföra kundprojekt från start till slut. Du styr, leder och fördelar arbetet, samt har en kontinuerlig kontakt med kunder, underleverantörer och medarbetare. Vidare ansvarar du för uppdragens lönsamhet och övergripande tid- och resursplanering. Du hanterar budget och ekonomisk uppföljning.

Valmet erbjuder ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av projektledning, gärna inom industrin. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och har en förmåga att förstå tekniska komplexa lösningar. Erfarenhet av Lean är meriterande. Vi förutsätter att du har en god datavana samt behärskar MS Office väl. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.

I den här rollen kommer du att vara Valmets ansikte utåt och vi ser gärna att du som söker har lätt att anpassa dig efter olika människor och kulturer. Du bör vara en förtroendegivande person som är driven, orädd och framåt. Du tycker om att leda och arbeta parallellt med ett flertal projekt samt att du trivs med att ha en central roll. Vidare är du strukturerad, målinriktad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och kan ta egna initiativ. Lättlärd och systematisk är egenskaper som värderas högt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia. Välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten
Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen.

Idag arbetar cirka 17 000 anställda i olika länder och sammanlagt 1 700 anställda i Sverige med stor kundbas i Skandinavien. Deras medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat.

I Sundsvall har Valmet 460 anställda och levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhantering och hydrolyssystem för framställning av biobränslen.

Ansök nu

Speditör till Sundsvall

Speditör
Läs mer Jun 27
Är du en person som gillar att utmanas och ständigt ställas inför att lösa nya uppgifter? Trivs du med att vara i en internationell miljö med mycket kundkontakt? Då har vi möjligheten för dig! Uppdraget är på konsultbasis med start omgående och är en tillsvidaretjänst.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som speditör kommer du ansvara för transportupphandling, transportbokning och utfärdandet av tull- och exporthandlingar. Du kommer även att sköta leverantörskontakter, leverantörsbevakning samt all kontroll och kontering av frakt- och speditionsfakturor. Vidare kommer du sköta transportreklamationer och ständigt arbeta med att förbättra befintliga processer och rutiner.

Vem är du?
För att passa in i rollen ser vi att du har relevant högskoleutbildning och/eller tidigare erfarenhet inom logistik, import eller export. Har du tidigare erfarenhet av internationella transport- och tullfrågor är detta meriterande. Eftersom du kommer att ingå i en internationell koncern talar och skriver du obehindrat på så väl svenska som engelska.
Som person gillar du problemlösning i ett högt tempo. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete även i pressade situationer. Du är flexibel och bekväm i att organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Vidare så har du en naturlig förståelse för kundrelationer och samverkan med samarbetspartners. Du är en lyhörd lagspelare som är rak och tydlig i din kommunikation.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
Är du en strukturerad och ansvarsfull ekonomiassistent som är redo för något nytt? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker just nu en ekonomiassistent för en kunds räkning i Sundsvall. Ta chansen och sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• skapande av betalningsunderlag
• in- och utbetalningar
• administrering av fakturor
• allmänna administrativa uppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som vant hanterar ett dagligt flöde av fakturor. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har du utbildning inom ekonomi är det meriterande.

Som person är du energisk och noggrann med stor känsla för ordning och reda. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt tillvägagångssätt på ett effektivt sätt. Att sätta upp och hålla tidsramar är självklart för dig. För att lyckas i konsultrollen är det dessutom viktigt att du är öppen och positiv, trivs med att möta nya människor och snabbt sätter dig in i nya miljöer och arbetsuppgifter.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Projektadministratör / costcontroller

Controller
Läs mer Jul 1
Vi söker med start omgående en projektadministratör och/eller controller till ett nyetablerat företag i Stockvik. Här ges du möjlighet att kliva in i en expansiv period med stora möjligheter att bygga en fantastik karriär. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Just nu söker vi efter cost controller/projektadministratör med ansvar för kostuppföljning och planering till kontoret i Stockvik. Som marknadsledande global projektleverantör med teknisk expertis inom energi-, kemi- och resurssektorerna är vi en viktig del i industrins hållbara omställning. Vill du arbeta i projekt som bidrar till långsiktighet och hållbarhet och där man arbetar med att möta den förändring världen och energi- och kemisektorn står inför? Vi har projekten för dig oavsett om du vill följa våra kunders livscykel i våra projekt eller öppna dörren för en internationell karriär.


Om tjänsten
Vi på Worley Sverige AB söker nya kollegor till vårt team i Stockvik. Här finns samtliga ingenjörsdiscipliner representerade för att driva EPCM-projekt, vilket främst sker lokalt hos oss.

Du kommer att vara en del av vår Site team och stötta våra ingenjörer som arbetar inom alla projektfaser från förstudie till genomförande. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med varierande uppgifter inom kostnadsuppföljning, planering och dokumentkontroll. Eftersom de flesta av projekten utförs lokalt och nära våra kunder finns möjlighet till ständig feedback mellan design och utförande. Du har daglig kontakt med anläggningarna och kommer att vara en av våra kunders kontaktpersoner. Genom att vara en del av projektteamet får du en bred kompetens inom industriell konstruktion både lokalt och internationellt.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Utföra kostnadsuppföljning och ta fram rapporter.
• Prognostisering av kassaflöden
• Koordinera och stötta ingenjörerna i projekt med dokumenthantering samt utskick till kunder samt andra discipliner i projektet.
• Arbeta i multi-disciplina projektgrupper nära projektledaren med support med projektadministration
• Göra enklare projektplanering samt följa upp.
• Följa upp PO:s
• Ansvara för kassaflödesprognoser för alla uppdrag och projekt.
• Rapportering om möjliga överutgifter (EV och Estimate To Complete (ETC)
• Upprätthåll SOW-listan

Du jobbar tätt samman med platschefen och i denna roll finns stora möjligheter för utveckling och du ges möjlighet att få stor insyn och kan vara med och bygga upp denna verksamhet.Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi att du är:
• Strukturerad och gillar ordning och reda
• Erfarenhet från projektadministration inom industri.
• Engelska och svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av MS Office i synnerhet Excell
• Erfarenhet av SAP
• Prestigelös och driven

Det är en merit med erfarenhet från processindustrin, pappersindustrin, kärnkraft eller raffinaderiindustrin.
Du gillar ordning och reda, är nyfiken, prestigelös men med en tydlig integritet. Rollen är bred och man hanterar många olika aktörer, roller och personer, detta är något du trivs och är bekväm med. Att vara en lagspelare är viktigt och du trivs med att ge råd och stöd åt andra inom ditt område. Du är förtroendeingivande, har stor integritet, god argumentationsförmåga och är duktig på att kommunicera med människor.Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Kvalificerad HR-partner till Peab Anläggning AB

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 16
Vill du ingå i ett engagerat och drivet HR-team hos Peab? Nu söker vi en kvalificerad HR-partner för en bred och omväxlande HR-roll till Peabs anläggningsverksamhet i Södra Norrland med placeringsort Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Peab är Sveriges största bygg- och anläggningsföretag. Vi driver många spännande projekt, stora som små, som utvecklar vårt samhälle. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill driva och utveckla HR-arbetet inom affärsområdet Anläggning i Norrland.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som HR-partner hos Peab kommer du att arbeta både operativt och strategiskt med frågor inom alla delar av HR-området. Du driver Peabs HR-processer i nära samverkan med chefer inom ditt geografiska ansvarsområde, samtidigt som du deltar i HR-teamets strategiska arbete med att långsiktigt utveckla dessa HR-processer. Allt för att på bästa sätt bidra till att uppnå Peabs mål.

Exempel på uppgifter som ingår i tjänsten:
• Kompetensförsörjning från attraheraarbete till rekrytering
• Arbetsrättslig hantering av personalärenden
• Lag- och avtalstolkningar, Samverkan och fackliga förhandlingar
• Kompetensutveckling och utbildningsinsatser
• Hälsofrämjande insatser och rehabilitering
• Att stötta och stärka våra chefer, både på plats och på distans
• Ytterligare fokusområde utifrån din kompetens

Peab är en stabil arbetsgivare i en spännande bransch. Vi verkar i hela Norden och erbjuder både goda utvecklingsmöjligheter i rollen och karriärvägar på sikt. Du får ta dig an varierande och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med fina kollegor i en organisation som vilar på våra gemensamma kärnvärden.

Vem är du?
Vi vill att du är en driven och självständig person med förmågan att kommunicera tydligt både i tal och i skrift. Du trivs med att ta ansvar och att jobba metodiskt mot uppsatta mål. Vidare är du lyhörd, engagerad och har en god förmåga att samarbeta, även på distans.

För att trivas i rollen söker vi dig som har minst fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. I grunden har du en akademisk utbildning från högskola/universitet inom PA eller motsvarande inriktning. Vi ser gärna att du har en god erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och förhandlingar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det här som rätt tjänst för dig? Tveka inte, utan skicka in din ansökan idag!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Peab med Poolia. Har du frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på Poolia.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Ekonom/Controller

Controller
Läs mer Jun 14
Vill du arbeta med ekonomi i en koncern med stark koppling till produktion? Är du analytisk och utvecklingsinriktad med en stor portion flexibilitet? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker en Ekonom/Controller till en av våra kunder i Sundsvall för ett konsultuppdrag med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Controller erbjuds du en utvecklande vardag med en bred inblick och närhet till fabrikens produktion. I arbetsuppgifterna ingår ekonomisk uppföljning och analys, främst inom produktion men även inom andra delar av verksamheten. Genom att vara ett stöd till både ekonomichefen och andra ledare inom företaget utgör du en viktig rådgivande funktion i ekonomiska frågor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-Genomföra analyser av den ekonomiska situationen och nyckeltal för bolaget och resultatenheter
-Stötta verksamhetschefer i förändringsarbete
-Löpande analysera varianser och föreslå förbättringar avseende standardkostberäkning
-Delta och/eller leda besparingsprojekt
-Uppföljning av materialkostnader och övriga kostnader
-Aktivt medverka i investeringsanalyser och investeringsuppföljningar
-Utveckla och förbättra rapportering samt styrningsmodeller
-Delaktig i månadsbokslut, avsättningar och lagervärdering
-Budget och prognosarbete
-Finansiell rapportering och övrig intern- och extern rapportering

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet som controller eller liknande roll, gärna från tillverkande bolag. Som person är du målfokuserad, lösningsorienterad och har en väl utvecklad analytisk förmåga med mycket god förståelse avseende, affär och ekonomi. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära med en stark koppling mot tillverkande industri och du behärskar svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Supporttekniker med Linux kunskaper

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 10
Vill du jobba i en teknisk support roll och hjälpa kunder med frågor men även installation och felsökning? Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt, uppdraget förväntas löpa över sommaren till att börja med.

Om tjänsten
Som Supporttekniker ger du teknisk support till kunder, inklusive installation, felsökning, problemlösning och underhåll. Du svarar på kundfrågor angående drift och fel samt rådgör med kunder om förebyggande underhålls- och konfigurationsjusteringar för att förbättra produktens prestanda och kundnöjdhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Tekniskt felsöka hård- och mjukvara
• Hantera incidenter och förfrågningar via de kanaler som används
• Registrera och hantera inkomna eskaleringar
• Hantera övriga förfrågningar relaterade till kunders lösningar, exempelvis RMA-hantering, uppsägningar och tilläggsbeställningar

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en supportroll och utvecklat din kunskap med en mängd olika arbetsprocesser inom området. Du arbetar självständigt och följer etablerade rutiner och metoder. Du har brett perspektiv på problem och är lösningsinriktad samt föreslår gärna förbättringar.

Vi tror att du som söker har pågående lämplig universitetsstudier inom IT eller motsvarande arbetserfarenhet. Meriterande är även om du tidigare har arbetat i Linux(Ubuntu).

Som person är du analytisk och trivs med att lösa komplexa problem. Du trivs att samarbeta med andra och ha kontakt med människor. Du söker konsekvent ny kunskap och erfarenhet genom att aktivt delta i det dagliga arbetet och delar med dig av dina erfarenheter. Ofta är det ena felet inte det andra likt – så behöver vara självgående - kunna tänka utanför boxen och våga ta egna initiativ i felsökningsprocessen.
Du följer uppsatta rutiner och arbetssätt samt föreslår och medverkar aktivt till att förbättra arbetssätten i teamen och har kontinuerlig dialog och nära samarbete med interna intressenter, såsom exempelvis utvecklare, produktägare, sälj och projektledare

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Ansök nu