OnePartnerGroup Sundsvall AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos OnePartnerGroup Sundsvall AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Extrajobb julkortssortering PostNord i Sundsvall

Terminalarbetare
Läs mer Nov 27
Julkortssortering PostNord i Sundsvall
OnePartnerGroup söker dig som är student eller innehar en annan sysselsättning på minst 50%.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på PostNords brevterminal på Kolvägen i Sundsvall och dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av julkortssortering. Uppdraget sträcker sig mellan 12/12 - 22/12 2023
Vi erbjuder dig ett roligt extrajobb, bra lön och såklart trevliga kollegor!
Villkor
Du är minst 18 år
Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du skall kunna börja jobb omgående och ha möjlighet att jobba antingen dagtid, kvällstid eller natt mellan 12/12-22/12.

Din profil
Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, du är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att sortera och distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara effektiv och noggrann, rollen ställer höga krav på personligt ansvar.
Anställningsomfattning
Behovsanställd
Anställningsform
Deltid
Arbetstid och lön
Uppdraget sträcker sig 12/12-22/12 2023
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 2023-12-11. Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag. Du skickar in ditt cv och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringsansvarige Patrik Olsson, 0660- 689 605.
Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Ansök nu

Teknisk säljare till SCN

Utesäljare
Läs mer Jun 14
Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Sundsvall, Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai.
Om jobbet
Till vårt kontor i Sundsvall söker vi nu en teknisk säljare som blir ansvarig för distrikt Norrland tillsammans med ytterligare en lokal kollega. Här kommer du att jobba med att utveckla befintliga kunder samt uppsöka nya potentiella kunder längs Norrlandskusten. Ditt ansvarsområde blir att sälja sensorer och komponenter, vi jobbar mot alla typer av maskinbyggare och säljer allt från givare till styrsystem. Du ansvarar för hela säljprocessen: besöksbokning, företags- och produktpresentationer, offerthantering och du gör affären, det är ett högt tempo med mycket kundkontakter som kräver ett stort driv och engagemang. Du utgår från kontoret i Sundsvall och en rimlig fördelning kan vara att du jobbar administrativt och uppsökande från kontoret varannan vecka och befinner dig ute hos våra kunder resterande tid.
Din profil
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort driv och engagemang i dina kunder. Du är modig, nyfiken på teknik och gillar att ställas inför utmaningar och lösa problem och behov. Vi letar efter någon som kan känna igen sig i följande:
Något eller några års erfarenhet av sälj i någon form
Trivs med att arbeta uppsökande
God svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Om du har erfarenhet från industribranschen eller annan teknisk bakgrund är det meriterande, men du kan komma långt med ett stort tekniskt intresse och förståelse. Det är viktigt att du har förmågan att förstå dina produkter för att på ett tryggt sätt kunna avläsa och lösa kundernas behov. Det här kan vara en bra språngbräda för dig som vill utvecklas i rollen som säljare och ta nästa steg in i en stor och väletablerad organisation.
Vårt erbjudande
Som en del av Sensor Control Nordic AB blir du en del av ett välmående företag med stark tillväxt. Du får kontinuerlig utbildning i produktkatalogen såväl som säljprocessen och har stor möjlighet att påverka din utveckling. Du styr själv över ditt arbete och planerar din verksamhet utifrån en målbild och till din hjälp har du ett gediget team av erfarna kollegor runt om i landet samt på plats i Sundsvall. Vi satsar på våra medarbetare och vill vara en del av din resa mot att bli framgångsrik!
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid med tjänsteresor, förmånsbil ingår, lön + provision enligt överenskommelse.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-07-30 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Arbetsledare Carlhag

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Maj 8
Carlhag har sedan starten 1995 etablerat sig som en stabil och trygg leverantör av lyftutrustningar. Vi är en auktoriserad återförsäljare åt ABUS Kransystem AB i Sverige sedan många år. Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter och tjänster med inriktning på materialhantering. Genom vårt breda och omfattande produktprogram kan vi erbjuda lösningar till de allra flesta kunder och branscher. Drivkraften är självklar för Carlhag – maximal kundnöjdhet. Kvalitet, säkerhet, kunskap och kundnöjdhet är exempel på värderingar som utvecklat företaget till vad det är idag.

Vi söker nu dig som är en tydlig och trygg ledare som kan ta plats på kontoret i Skönsberg för att bli en del av teamet på Carlhag AB. Här kommer du att få möjligheten att påverka utvecklingen av verksamheten och jobba nära dina kollegor, kunder och leverantörer.
Om tjänsten
I rollen som arbetsledare har du ett operativt såväl som strategiskt ansvar. Du planerar och följer upp dina medarbetares arbete och har tät kontakt med kunder och leverantörer. Du säkerställer att service, reparationer och montage genomförs med fokus på service där du ansvarar för att dina medarbetare har rätt förutsättningar. Tempot är högt och uppgifterna många, så planeringen behöver skötas proaktivt och strukturerat. Största delen av ditt arbete utförs på kontoret, ofta digitalt samt över telefon, men det kan förekomma resor. All planering behöver göras med hänsyn till kund- och medarbetarnöjdhet såväl som med ett affärstänk. Arbetsledaren är en viktig funktion för att driva verksamhetens utveckling framåt med Carlhags värdeord – kvalitet, säkerhet, kunskap och kundnöjdhet i fokus.

Då vi strävar efter att arbeta effektivt i den här rekryteringsprocessen kommer vi att jobba med löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.
Din profil
För att vara aktuell för den här tjänsten krävs det att du har:
Erfarenhet av planeringsarbete
Goda ledaregenskaper
God kommunikativ förmåga i tal och skrift
B-körkort


Du är en trygg och tydlig ledare som vågar fatta obekväma beslut när det behövs och har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare. Vi tror att erfarenhet från att leda och/eller driva planeringsarbete inom industri, byggbranschen eller liknande kan vara en bra byggsten för att du ska lyckas i den här rollen. Du behöver trivas med att ha ett jobb med lite nerv, där det kan brinna till och hända oväntade saker. Det är viktigt att du har förmågan att lyfta blicken och se helheten i allt från ett projekt till verksamheten i stort. Du känner dig bekväm i och har goda verktyg för att hantera stressade och utmanande situationer. Konflikter är inget du ryggar undan för men är trygg och ödmjuk i ditt bemötande.

Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse


Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-06-30 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Lagerarbetare till Sund Birsta AB

Truckförare
Läs mer Jun 7
Lagerarbetare till Sund Birsta AB
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Om jobbet
Du kommer att jobba i industrimiljö med traditionellt lagerarbete, plocka material, ta emot gods, skicka gods och liknande arbetsuppgifter. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, varför det är viktigt att du är i god fysisk form. För de större, tyngre lyften använder du dig av truck.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktisk och tekniskt intresserad, det är meriterande om du har en teknisk utbildningsbakgrund. Tidigare erfarenhet av industri och lagerarbete är ett stort plus. Vidare behöver du ha ett truckkort och körvana samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du engagerad och noggrann i ditt arbete, du har kundfokus och känsla för kvalitet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup och uthyrd som konsult till Sund Birsta under sommaren. Vi ser gärna att du efter sommaren har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier, som går att kombinera med en fortsatt timanställning under hösten.  

För ytterligare information, kontakta konsultchef Anna Lee, 073-397 74 29. Ansök senast 2023-06-25 på www.onepartnergroup.se, men urval sker löpande så ansök redan i dag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Anställningsomfattning
Visstid
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt avtal
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Brevsorterare till PostNord sommaren 2023

Postterminalarbetare
Läs mer Mar 30
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.
Om jobbet
Till vår brevsorteringsterminal i Sundsvall söker vi nu terminalarbetare för att täcka vårt behov under sommaren 2023. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara att arbeta på våra linor som sorterar brev och mindre paket. Vi arbetar dygnet runt måndag till fredag och behöver förstärkning både på våra dagskift samt till våra kvälls/nattskift. Arbetstider för dagtid är ca 07.00-15.00 och tiderna för kvällsnattskift är ca 20.00-04.00 med en längre rast i mitten av skiftet. Observera att tiderna i dagsläget är ungefärliga och kan komma att justeras. Arbetar du kvälls/nattskift jobbar du inte måndag-fredag utan har ett anpassat schema där du jobbar färre dagar i sträck. 

Arbetet kan upplevas monotont och stundtals fysiskt ansträngande, arbetet genomförs främst stående. 
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett glatt och positivt sätt. Du är inte rädd för att ta i och störs inte av att arbetsmiljön kan uppfattas som något bullrig eller att arbetet kan innebära högt tempo. Du förstår vikten av att hålla tider och rutiner samt att du är en viktig del av teamet. ör att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du har fyllt 18 år. Du behöver behärska svenska på et sådant sätt att du snabbt och enkelt kan ta till dig instruktioner. Vi genomför bakgrundskontroll med utdrag ur belastningsregistret på samtliga anställda samt slumpmässiga drogtester. 

Anställningstiden gäller ca vecka 26-33 och du behöver kunna arbeta under hela perioden. Vid behov kan det överenskommas att du avslutar någon vecka tidigare, om du till exempel har en terminsstart som krockar med perioden. Det kan vara uppskattas att du kan genomföra utbildning/introduktionspass redan under vecka 25. 

För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du har en annan sysselsättning på sidan, till exempel studier där du vill tjäna in pengar över sommaren, alternativt ett annat jobb på sidan. 
Anställningsomfattning
75-100%
Anställningsform
Du blir anställd av OnePartnerGroup som konsult och uthyrd på uppdrag till PostNord. 
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, vardagar
Övrig information
Sista ansökningsdag är 2023-05-07, urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.  Ansök via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta konsultchef Sandra Höberg 073–7654024.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

C samt CE-chaufförer till PostNord under sommaren

Distributionsförare
Läs mer Mar 13
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.
Om jobbet
För PostNords räkning söker vi nu C- och CE- chaufförer, det gäller i första hand sommarbemanning, uppskattningsvis under perioden juni-augusti. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken körning du blir tilldelad, men i huvudsak förlagd till dagtid under vardagar. Det är viktigt att du är tillgänglig för att köra enligt ditt schema under hela perioden. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. Jobbet består till stor del av distribution och hämtning av pall, paket och brev.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetet kan innebära högt tempo och vi söker dig som trivs när det händer grejer. Arbetet som distributionsförare kan vara fysiskt krävande så du behöver trivas med den typen av uppgifter. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Gymnasieexamen eller motsvarande
- Körkort behörighet C eller CE
- Giltigt YKB samt giltigt digitalt färdskrivarkort
- Behärskar svenska i tal och skrift.

Om du har erfarenhet som chaufför är det meriterande men inget krav. 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall, uthyrd på uppdrag hos PostNord.
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, främst dagtid och eftermiddagar
Övrig information
Sista ansökningsdag är 2023-04-31, urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.  Ansök via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta konsultchef Sandra Höberg 073–7654024.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Truckoperatörer till SCA sommaren 2023

Truckförare
Läs mer Mar 10
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall.
 
Om jobbet
För sommarsäsongen 2023 söker vi nu truckoperatörer för att stärka upp teamet på SCA Tunadal. Du kommer främst att köra truck men kommer även till stor del att arbeta med kroppen. Arbetet är förlagt till skiftgång både dagtid och nattetid. Många av dina arbetsuppgifter hanteras digitalt via datorer och handdatorer. Anställningen kommer att röra sig under perioden juni-augusti 2023, det är viktigt att du är tillgänglig för hela perioden. Vi ser gärna att du är tillgänglig för utbildning innan din arbetsperiod.
Vem är du?
Vi söker dig som känner att du efterlever SCAs kärnvärden Högklassighet, Ansvar och Respekt. Du blir en viktig del av teamet varför det är avgörande att du är arbetsvillig och har förmågan att lyfta blicken för att se hur du bäst kan bidra och vara en tillgång för produktion såväl som säkerheten på din arbetsplats. Du är nyfiken och trivs med att lära dig nya saker och engagerar dig i ditt arbete såväl som i dina teamkamrater. Du föredrar ett praktiskt arbete och trivs med att jobba med kroppen. För att vara aktuell för den här rollen krävs det att du har truckkort och praktisk erfarenhet av att köra truck. Då vi på SCA Tunadal främst använder oss av 15-tons motviktstruckar är det starkt meriterande om du har erfarenhet av att köra dessa samt innehar truckkort TLP10 klass B1. Du behöver känna dig bekväm med att lära dig och sätta dig in i nya datasystem samt ha hög säkerhetsmedvetenhet. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande industrimiljö tidigare, men är du rätt person som är ivrig att lära dig så är det inget krav. Vidare behöver du ha en plan för hur du ska ta dig till och från arbetet för olika arbetstider, samt att du behöver behärska svenska i tal och skrift. 

SCA värnar om en drogfri arbetsmiljö, därför vill vi att du innan anställning genomgår ett drogtest. 
Om anställningen
Du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd på uppdrag till SCA Tunadal under visstid. Uppdraget är på heltid. För att ingå anställning hos OnePartnerGroup krävs att du fyllt 18 år samt att du är beredd på att vi genomför en bakgrundskontroll. 
Arbetstid och lön
Skiftgång, lön enligt avtal
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2023-04-30. Du ansöker via onepartnergroup.se, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarige Sandra Högberg, 073-765 40 24.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Mar 8
Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai. Vi växer och därför etablerar vi nu ett lokalkontor i Sundsvall som ska ansvara för våra kunder i Norrland.
Om jobbet
Som Account manager blir du ansvarig för distrikt Norrland tillsammans med en Junior account manager. Här kommer du att jobba med att utveckla både befintliga kunder samt uppsöka nya potentiella kunder och lägga stort fokus på nykundsbearbetning. Hos oss får du möjligheten att fokusera på det som är allra viktigast: att skapa långsiktiga kundrelationer och att vara kundens naturliga förstahandsval. Kontakten med våra befintliga kunder och våra prospekts sker genom telefon, besök, mail och Teamsmöten. Vi jobbar mot alla typer av maskinbyggare och säljer allt från givare till styrsystem. Ditt ansvarsområde blir att sälja industri PC, maskinstyrningar och frekvensomriktare. Ditt distrikt är geografiskt relativt stort och du gör ca 200 kundbesök och 30 övernattningar per år. Du ansvarar för hela säljprocessen: besöksbokning, företags- och produktpresentationer, offerthantering och du gör affären. Det är ett högt tempo med mycket kundkontakter som kräver ett stort driv och engagemang. Kunderna finns idag främst längs Norrlandskusten och vi ser stor potential i att bygga relationer med fler kunder. Du lägger själv upp ditt arbete i samråd med kollegor i både Sundsvall och på huvudkontoret. Du utgår från ett kontor i Sundsvall och en rimlig fördelning kan vara att du jobbar administrativt och uppsökande från kontoret varannan vecka och befinner dig på vägarna och hos våra kunder resterande tid. Kontoret i Sundsvall är en nyetablering och du kommer att ha en nyckelroll i att utveckla teamet och vara ett viktigt stöd för din mer juniora kollega.
Din profil
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort driv och engagemang i dina kunder. Du är modig, nyfiken på teknik och gillar att ställas inför utmaningar och lösa problem och behov. Vi tror att du har flera års erfarenhet av fältsälj och trivs med att arbeta uppsökande. Du har en teknisk bakgrund och har lätt för att snabbt sätta dig in i och förstå produkter, lösningar och utmaningar av teknisk karaktär. Du är fokuserad på affären och mån om att hjälpa dina kunder på ett snabbt och effektivt sätt. Du vågar utmana dina kunder och ger ett tryggt och förtroendeingivande intryck. Du är en god lyssnare såväl som kommunikatör och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Telefonen är ett naturligt verktyg för dig och du har en god strategi för hur du tar hand om dig själv och mår bra under dina tjänsteresor. Din karaktär och dina erfarenheter gör att du har god förståelse för ditt eget ansvar i att dra in och utveckla affärer. För att teamet i Sundsvall ska utvecklas och bli framgångsrikt behöver du vara pedagogisk, drivande och trivas med att stötta och lyfta dina kollegor. B-körkort är ett krav för att vara aktuell för den här tjänsten.
Vårt erbjudande
Som en del av Sensor Control Nordic AB blir du en del av ett välmående företag med stark tillväxt och får chansen att vara med på en resa mot att bli en ledande aktör inom fältet. Du styr själv över ditt arbete och planerar din verksamhet utifrån en målbild. Till din hjälp har du ett gediget team av erfarna kollegor runt om i landet och under uppstartstiden räknar vi med att ha en erfaren kollega på plats i Sundsvall större delen av tiden för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll. Kontoret i Sundsvall är en långsiktig satsning som bygger på ett behov och efterfrågan från marknaden. Vi satsar på våra medarbetare och vill vara en del av din resa mot att bli framgångsrik!
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid med omfattande tjänsteresor, förmånsbil ingår, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-04-09 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Junior Account Manager

Account manager
Läs mer Mar 8
Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.
Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai. Nu växer vi och därför etablerar vi nu ett lokalkontor i Sundsvall som ska ansvara för våra kunder i Norrland.
Om jobbet
Som Junior account manager blir du ansvarig för distrikt Norrland tillsammans med en Account manager. Här kommer du att jobba med att utveckla både befintliga kunder samt uppsöka nya potentiella kunder och lägga stort fokus på nykundsbearbetning. Hos oss får du möjligheten att fokusera på det som är allra viktigast: att skapa långsiktiga kundrelationer och att vara kundens naturliga förstahandsval. Kontakten med våra befintliga kunder och våra prospekts sker genom telefon, besök, mail och Teamsmöten. Vi jobbar mot alla typer av maskinbyggare och säljer allt från givare till styrsystem. Ditt ansvarsområde blir att sälja sensorer och komponenter. Ditt distrikt är geografiskt relativt stort och du gör ca 200 kundbesök och har 30 övernattningar per år. Du ansvarar för hela säljprocessen: besöksbokning, företags- och produktpresentationer, offerthantering och du gör affären. Det är ett högt tempo med mycket kundkontakter som kräver ett stort driv och engagemang. Kunderna finns idag främst längs Norrlandskusten och vi ser stor potential i att bygga relationer med fler kunder. Du lägger själv upp ditt arbete i samråd med kollegor i både Sundsvall och på huvudkontoret. Du utgår från ett kontor i Sundsvall och en rimlig fördelning kan vara att du jobbar administrativt och uppsökande från kontoret varannan vecka och befinner dig på vägarna och hos våra kunder resterande tid. 
Din profil
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort driv och engagemang i dina kunder. Du är modig, nyfiken på teknik och gillar att ställas inför utmaningar och lösa problem och behov. Vi tror att du har något eller några års erfarenhet av sälj i någon form och vet att du trivs med att arbeta uppsökande. Om du har erfarenhet från industribranschen eller annan teknisk bakgrund är det meriterande, men du kan komma långt med ett stort tekniskt intresse och förståelse. Det är viktigt att du har förmågan att förstå dina produkter för att på ett tryggt sätt kunna avläsa och lösa kundernas behov. Du är en god lyssnare såväl som kommunikatör och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Telefonen är ett naturligt verktyg för dig och du har en god strategi för hur du tar hand om dig själv och mår bra under dina tjänsteresor. Du kommer att få utbildning i produktkatalogen och har alltid möjlighet att fråga och bolla med erfarna kollegor. Det här kan vara en bra språngbräda för dig som vill utvecklas i rollen som säljare och ta nästa steg in i en stor och väletablerad organisation. B-körkort är ett krav.
Vårt erbjudande
Som en del av Sensor Control Nordic AB blir du en del av ett välmående företag med stark tillväxt och får chansen att vara med på en resa mot att bli en ledande aktör inom fältet. Du styr själv över ditt arbete och planerar din verksamhet utifrån en målbild. Till din hjälp har du ett gediget team av erfarna kollegor runt om i landet och under uppstartstiden räknar vi med att ha en erfaren kollega på plats i Sundsvall större delen av tiden för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll. Kontoret i Sundsvall är en långsiktig satsning som bygger på ett behov och efterfrågan från marknaden. Vi satsar på våra medarbetare och vill vara en del av din resa mot att bli framgångsrik!
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid med omfattande tjänsteresor, förmånsbil ingår, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-04-09 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Urvalsprocess/Utbildning till Saneringstekniker i Sundsvall

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Mar 14
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Nu söker vi dig som vill ta del av utbildningen till Saneringstekniker med Placeringsort i Sundsvall. 

Välkommen med din ansökan!
Om rollen
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!
Om utbildningen
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab Örnsköldsvik.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Utbildningen är CSN-berättigad och all teori sker på distans.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Personlighetstester kan förekomma som en del av denna rekryteringsprocess. Bakgrundskontroll kommer genomföras på samtliga kandidater personlighetstester kan förekomma. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2023-03-29. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Anna Lee på OnePartnerGroup Sundsvall på anna.lee@onepartnergroup.se
Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Teknisk Förvaltare till Neobo Fastigheter

Fastighetsförvaltare
Läs mer Feb 22
Neobo fastigheter söker Teknisk förvaltare till Norra Regionen
 
Neobo är ett nytt bostadsbolag som har avknoppats från Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) vars uppgift är att långsiktigt förvalta och förädla bostadsfastigheter över hela Sverige. Portföljen består av 8 369 lägenheter fördelat över 267 fastigheter som är spridda över 40 kommuner. Bolagets vision är att vara en långsiktig och trygg hyresvärd för människor i Sverige och arbeta aktivt med hållbarhet för att bidra till en god samhällsutveckling.
Vi söker nu Teknisk förvaltare till vår Norra Region som består av 2 850 lägenheter och ca 30 000 kvm lokaler.

Läs mer på:  Neobo Fastigheter

Arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare arbetar du löpande tillsammans med förvaltningen med fastigheternas tekniska frågor. Syftet är att uppnå ett optimalt driftnetto samtidigt som du ser till att lagar, regler och miljö-/myndighetskrav uppfylls och efterföljs.

Du ansvarar för optimering av energianvändning genom att initiera och genomföra energibesparande åtgärder, upprätthålla löpande energisparsprogram samt driva energieffektiviseringsprojekt. I dina arbetsuppgifter ingår även att identifiera, utvärdera och utveckla bostadsregionens fastighetsportfölj. 

Andra uppgifter som ingår: Bistå förvaltare som sakkunnig för tekniska frågor.
Följa upp energianvändning och redovisa till regionledningen. 
Administration av underlag gällande fakturering och driftsbudget.
Vara behjälplig med kalkyler inför ombyggnationer och energiprojekt.
Du utgår från Sundsvall men tjänsten kommer innebära resor inom hela Norra Regionen som sträcker sig från Luleå till Nynäshamn. 

Kvalifikationer och erfarenheter

För att vara aktuell för tjänsten som teknisk förvaltare har du en YH-utbildning eller Högskole-/universitetsutbildning inom teknik med inriktning på fastighet alternativt minst 3–5 års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att driva projekt inom bygg eller installationsverksamhet och har goda kunskaper om energifrågor, kalkylering, effektivisering samt bygg- och marktekniska frågor. Du har kännedom om upphandling av entreprenader samt förståelse för regelverken som styr verksamheten. Vidare hanterar du det svenska och engelska språket väl i tal och skrift samtidigt som du har god administrationsvana och hög IT-mognad, helst med erfarenhet av olika fastighetssystem. B-körkort är ett krav.


Profil 

Vi söker dig med affärstänk som hyser stort intresse för teknik- och energifrågor, du besitter en god analytisk förmåga samt tar ansvar och utför dina uppgifter på ett organiserat och strukturerat vis. Att du är serviceorienterad och kommunikativ är viktigt då du har ett tätt samarbete med kollegor, leverantörer och hyresgäster samt att du i din roll måste kunna förmedla information till organisationen. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god problemlösningsförmåga och är driven och handlingskraftig i ditt beslutsfattande. 


Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringsansvarig Anna Lee 079-397 74 29 eller anna.lee@onepartnergroup.se. Då vi inte tar emot ansökan via mejl hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 26/3, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    


Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Teknisk innesäljare till Sund Birsta AB

Innesäljare
Läs mer Feb 10
Vi söker en teknisk innesäljare till Sund Birsta!
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Om jobbet
Som teknisk innesäljare på Sund Birsta hanterar du ordrar och beställningar från kunder och du hjälper dem att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Det kan röra sig om förfrågningar på service, reservdelar, maskinuppgraderingar och reparationer. Du har dagligen kontakter med dina kunder, både personliga möten samt via telefon och mail.
Du arbetar självständigt med eget ansvar över ditt marknadsområde och sätter tillsammans med Area Manager strategier och handlingsplaner utifrån ett marknadsperspektiv. Du har stöd av erfarna och kunniga kollegor och tillsammans jobbar ni för att leverera av hög kvalitet.  
Din profil
Vi tror att du har att du har ett stort tekniskt kunnande och förståelse. Har du en teknisk utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Om du nyligen har examinerats inom till exempel industridesign eller liknande utbildning så kan det här vara en bra språngbräda för dig ut i industribranschen.  Du behöver känna dig trygg i både svenska och engelska i tal såväl som i skrift, då stor del av kommunikationen sker på engelska. Är du bekväm i ytterligare språk som till exempel italienska, franska eller spanska är det ett plus. Vidare är det viktigt att du är van användare av Office-paketet.
För att lyckas i den här rollen krävs det att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du strävar efter att ge kunden högsta service i allt från kontakt till leverans och uppföljning. Du har förmågan att uppfatta kundens behov och se både helheten och detaljerna. Då du till stor del arbetar självständigt är det viktigt att du är trygg i dig själv, men samtidigt fungerar väl i grupp. Du är service-minded och har ett trevligt och positivt bemötande till dina kunder. 
Det är viktigt att du har ett stort engagemang och vilja att utveckla dig själv såväl som din roll. Samtidigt som du behöver vara noggrann så är det viktigt att du kan driva dina affärer till avslut och kunna guida dina kunder. Du behöver ha förmågan att connecta med kunder nationellt såväl som internationellt, både via telefon och mail. Din energi och positivitet kommer att vara avgörande för din framgång i rollen. 
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-03-12 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Junior Account Manager

Account manager
Läs mer Jan 30
Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.
Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai. Nu växer vi och därför etablerar vi nu ett lokalkontor i Sundsvall som ska ansvara för våra kunder i Norrland.
Om jobbet
Som Junior account manager blir du ansvarig för distrikt Norrland tillsammans med en Account manager. Här kommer du att jobba med att utveckla både befintliga kunder samt uppsöka nya potentiella kunder och lägga stort fokus på nykundsbearbetning. Hos oss får du möjligheten att fokusera på det som är allra viktigast: att skapa långsiktiga kundrelationer och att vara kundens naturliga förstahandsval. Kontakten med våra befintliga kunder och våra prospekts sker genom telefon, besök, mail och Teamsmöten. Vi jobbar mot alla typer av maskinbyggare och säljer allt från givare till styrsystem. Ditt ansvarsområde blir att sälja sensorer och komponenter. Ditt distrikt är geografiskt relativt stort och du gör ca 200 kundbesök och har 30 övernattningar per år. Du ansvarar för hela säljprocessen: besöksbokning, företags- och produktpresentationer, offerthantering och du gör affären. Det är ett högt tempo med mycket kundkontakter som kräver ett stort driv och engagemang. Kunderna finns idag främst längs Norrlandskusten och vi ser stor potential i att bygga relationer med fler kunder. Du lägger själv upp ditt arbete i samråd med kollegor i både Sundsvall och på huvudkontoret. Du utgår från ett kontor i Sundsvall och en rimlig fördelning kan vara att du jobbar administrativt och uppsökande från kontoret varannan vecka och befinner dig på vägarna och hos våra kunder resterande tid. 
Din profil
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort driv och engagemang i dina kunder. Du är modig, nyfiken på teknik och gillar att ställas inför utmaningar och lösa problem och behov. Vi tror att du har något eller några års erfarenhet av sälj i någon form och vet att du trivs med att arbeta uppsökande. Om du har erfarenhet från industribranschen eller annan teknisk bakgrund är det meriterande, men du kan komma långt med ett stort tekniskt intresse och förståelse. Det är viktigt att du har förmågan att förstå dina produkter för att på ett tryggt sätt kunna avläsa och lösa kundernas behov. Du är en god lyssnare såväl som kommunikatör och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Telefonen är ett naturligt verktyg för dig och du har en god strategi för hur du tar hand om dig själv och mår bra under dina tjänsteresor. Du kommer att få utbildning i produktkatalogen och har alltid möjlighet att fråga och bolla med erfarna kollegor. Det här kan vara en bra språngbräda för dig som vill utvecklas i rollen som säljare och ta nästa steg in i en stor och väletablerad organisation. B-körkort är ett krav.
Vårt erbjudande
Som en del av Sensor Control Nordic AB blir du en del av ett välmående företag med stark tillväxt och får chansen att vara med på en resa mot att bli en ledande aktör inom fältet. Du styr själv över ditt arbete och planerar din verksamhet utifrån en målbild. Till din hjälp har du ett gediget team av erfarna kollegor runt om i landet och under uppstartstiden räknar vi med att ha en erfaren kollega på plats i Sundsvall större delen av tiden för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll. Kontoret i Sundsvall är en långsiktig satsning som bygger på ett behov och efterfrågan från marknaden. Vi satsar på våra medarbetare och vill vara en del av din resa mot att bli framgångsrik!
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid med omfattande tjänsteresor, förmånsbil ingår, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-03-12 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jan 30
Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai. Vi växer och därför etablerar vi nu ett lokalkontor i Sundsvall som ska ansvara för våra kunder i Norrland.
Om jobbet
Som Account manager blir du ansvarig för distrikt Norrland tillsammans med en Junior account manager. Här kommer du att jobba med att utveckla både befintliga kunder samt uppsöka nya potentiella kunder och lägga stort fokus på nykundsbearbetning. Hos oss får du möjligheten att fokusera på det som är allra viktigast: att skapa långsiktiga kundrelationer och att vara kundens naturliga förstahandsval. Kontakten med våra befintliga kunder och våra prospekts sker genom telefon, besök, mail och Teamsmöten. Vi jobbar mot alla typer av maskinbyggare och säljer allt från givare till styrsystem. Ditt ansvarsområde blir att sälja industri PC, maskinstyrningar och frekvensomriktare. Ditt distrikt är geografiskt relativt stort och du gör ca 200 kundbesök och 30 övernattningar per år. Du ansvarar för hela säljprocessen: besöksbokning, företags- och produktpresentationer, offerthantering och du gör affären. Det är ett högt tempo med mycket kundkontakter som kräver ett stort driv och engagemang. Kunderna finns idag främst längs Norrlandskusten och vi ser stor potential i att bygga relationer med fler kunder. Du lägger själv upp ditt arbete i samråd med kollegor i både Sundsvall och på huvudkontoret. Du utgår från ett kontor i Sundsvall och en rimlig fördelning kan vara att du jobbar administrativt och uppsökande från kontoret varannan vecka och befinner dig på vägarna och hos våra kunder resterande tid. Kontoret i Sundsvall är en nyetablering och du kommer att ha en nyckelroll i att utveckla teamet och vara ett viktigt stöd för din mer juniora kollega.
Din profil
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort driv och engagemang i dina kunder. Du är modig, nyfiken på teknik och gillar att ställas inför utmaningar och lösa problem och behov. Vi tror att du har flera års erfarenhet av fältsälj och trivs med att arbeta uppsökande. Du har en teknisk bakgrund och har lätt för att snabbt sätta dig in i och förstå produkter, lösningar och utmaningar av teknisk karaktär. Du är fokuserad på affären och mån om att hjälpa dina kunder på ett snabbt och effektivt sätt. Du vågar utmana dina kunder och ger ett tryggt och förtroendeingivande intryck. Du är en god lyssnare såväl som kommunikatör och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Telefonen är ett naturligt verktyg för dig och du har en god strategi för hur du tar hand om dig själv och mår bra under dina tjänsteresor. Din karaktär och dina erfarenheter gör att du har god förståelse för ditt eget ansvar i att dra in och utveckla affärer. För att teamet i Sundsvall ska utvecklas och bli framgångsrikt behöver du vara pedagogisk, drivande och trivas med att stötta och lyfta dina kollegor. B-körkort är ett krav för att vara aktuell för den här tjänsten.
Vårt erbjudande
Som en del av Sensor Control Nordic AB blir du en del av ett välmående företag med stark tillväxt och får chansen att vara med på en resa mot att bli en ledande aktör inom fältet. Du styr själv över ditt arbete och planerar din verksamhet utifrån en målbild. Till din hjälp har du ett gediget team av erfarna kollegor runt om i landet och under uppstartstiden räknar vi med att ha en erfaren kollega på plats i Sundsvall större delen av tiden för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll. Kontoret i Sundsvall är en långsiktig satsning som bygger på ett behov och efterfrågan från marknaden. Vi satsar på våra medarbetare och vill vara en del av din resa mot att bli framgångsrik!
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid med omfattande tjänsteresor, förmånsbil ingår, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-03-12 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

Utesäljare
Läs mer Feb 2
Vill du också vara med i branschens bästa säljteam? Region Nord söker nu en säljare med inriktning proaktiv försäljning inom återvinning i Sundsvall med omnejd.

PreZero Recycling AB erbjuder långsiktiga återvinningslösningar och samarbetar idag med företag och verksamheter i alla tänkbara branscher. Genom att välja PreZero får kunden en nära och engagerad partner med lokal känsla och kännedom, med fokus på miljö och ekonomi på ett sätt som ger bästa möjliga utfall utifrån kundens avfall.

PreZero är marknadsledande inom återvinning, marksanering och vattenhantering och har under årens lopp tagit fram banbrytande och innovativa lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. Läs mer på www.prezero.com

Dina arbetsuppgifter

Som Säljare hos PreZero jobbar du självständigt med att driva försäljning genom att etablera nya kontakter och utveckla befintliga kundrelationer.

Du utgår från kontoret i Sundsvall och ditt försäljningsarbete fokuseras i och runt Sundsvall. Du kommer att tillhöra försäljningsteam Region Nord som förutom Sundsvall består av kontoren i Umeå, Hudiksvall, Gävle och Dalarna.

Som säljare hos PreZero kommer du att få vara med på en stor och positiv förändringsresa med modernisering i en av de viktigaste branscherna, där fokus ligger på miljö, hållbarhet och återvinning. För rätt person finns möjligheten att utvecklas i rollen och även avancera inom företaget.

Din profil

Vi tror att du har en säljbakgrund där du tidigare har arbetat med B2B-försäljning. Vi söker dig som vill jobba självständigt och har ett driv, vilja och engagemang att leverera hög kvalitet och ett gott resultat. Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och orädd att fatta egna beslut samt ta egna initiativ.

Du trivs i en nätverkande och säljande roll där du på ett övertygande och förtroendegivande sätt vågar coacha och utmana kunden. Du är samtidigt prestigelös och tvekar inte att hugga i där det behövs.

B-körkort ett krav. För tjänsten krävs även att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Anställningsomfattning

Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas

Anställningsform

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Anna Lee, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-397 74 29. Ansök senast 2023-02-26 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Vi söker en operatör/lagerarbetare till Teknikprodukter

Maskinoperatör, gummiindustri
Läs mer Jan 2
Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter som sedan 1984 levererat till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på arbetet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg. I Teknikprodukter ingår även Rönnes som är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930, ingår sedan den 1 april 2019 i Teknikprodukter Nordic AB.

Teknikprodukter Nordic AB är en resursstark aktör som jobbar med ständiga förbättringar för att växa och utvecklas. Vi står stadigt med båda fötterna på jorden och våra framtidssatsningar påverkas inte av samhällsutmaningar som till exempel inflation eller lågkonjunktur. 

Om tjänsten
Vi söker just nu en mångsidig och kundfokuserad operatör/lagerarbetare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare på vår anläggning i Sundsvall. En normal arbetsdag innehåller många olika arbetsuppgifter som till exempel tillverkning och rensning av packningar, hjälpa kunder i butiken, packa och emballera gods samt förbereda utleveranser. Det kan förekomma en del tunga lyft och liknande, varför det är viktigt att du har god fysik.
Din profil
Vi tror att du har en allsidig teknisk kunnighet och ett intresse för teknik. Har du erfarenhet från att jobba på lager eller med logistik så är det meriterande. Du behöver kunna arbeta självständigt, ta egna beslut, vara kreativ och ha lätt för att finna lösningar på oväntade problem. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är prestigelös, flexibel, har ett eget driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten. Du har avslutad gymnasieutbildning, god PC-vana samt goda kunskaper i engelska och svenska. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha B-körkort. Teknikprodukter värdesätter ett väl fungerande arbetslag och med en stark teamkänsla, varför dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen. 
Vårt erbjudande 
Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och möjlighet till årsbonus när det går bra för företaget. Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil och erbjuder friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-02-12 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Säljande orderadministratör till Sund Birsta AB

Innesäljare
Läs mer Nov 25
Vi söker en säljande orderadministratör till Sund Birsta!
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Om jobbet
Som säljande orderadministratör på Sund Birsta hanterar du ordrar och beställningar från kunder och du hjälper dem att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Det kan röra sig om förfrågningar på service, reservdelar, maskinuppgraderingar och reparationer. Du har dagligen kontakter med dina kunder, både personliga möten samt via telefon och mail.
Du arbetar självständigt med eget ansvar över ditt marknadsområde och sätter tillsammans med Area Manager strategier och handlingsplaner utifrån ett marknadsperspektiv. Du har stöd av erfarna och kunniga kollegor och tillsammans jobbar ni för att leverera av hög kvalitet.  
Din profil
Vi tror att du har att du har ett stort tekniskt kunnande och förståelse. Har du en teknisk utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Om du nyligen har examinerats inom till exempel industridesign eller liknande utbildning så kan det här vara en bra språngbräda för dig ut i industribranschen.  Du behöver känna dig trygg i både svenska och engelska i tal såväl som i skrift, då stor del av kommunikationen sker på engelska. Är du bekväm i ytterligare språk som till exempel italienska, franska eller spanska är det ett plus. Vidare är det viktigt att du är van användare av Office-paketet.
För att lyckas i den här rollen krävs det att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du strävar efter att ge kunden högsta service i allt från kontakt till leverans och uppföljning. Du har förmågan att uppfatta kundens behov och se både helheten och detaljerna. Då du till stor del arbetar självständigt är det viktigt att du är trygg i dig själv, men samtidigt fungerar väl i grupp. Du är service-minded och har ett trevligt och positivt bemötande till dina kunder. 
Det är viktigt att du har ett stort engagemang och vilja att utveckla dig själv såväl som din roll. Samtidigt som du behöver vara noggrann så är det viktigt att du kan driva dina affärer till avslut och kunna guida dina kunder. Du behöver ha förmågan att connecta med kunder nationellt såväl som internationellt, både via telefon och mail. Din energi och positivitet kommer att vara avgörande för din framgång i rollen. 
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-01-15 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

CIDAN Machinery söker resande servicetekniker

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Nov 28
CIDAN Machinery Sweden AB är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER, THALMANN och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Schweiz, Tyskland, England, Kina och Danmark. Gruppen har drygt 300 anställda och omsätter cirka 850 Mkr.
Se mer information på www.cidanmachinery.se.

I takt med verksamhetens fortsatta tillväxtresa söker vi nu en resande servicetekniker som med ett tekniskt intresse och nyfikenhet bidrar till CIDAN:s fortsatta utveckling. Här erbjuds du en spännande och självständig roll med tydliga utvecklingsmöjligheter hos ett expansivt, internationellt bolag - kanske är det dig vi söker? 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som resande servicetekniker är du självständigt ute hos kund och installerar, reparerar samt genomför service på företagets maskiner. I detta ingår förebyggande underhåll, uppstart av maskiner, utbilda och träna kunder i handhavandet av maskiner samt att du återkopplar maskinfel och andra erfarenheter från fältet. Till din hjälp har du bland annat en supporttekniker, servicekoordinator och reservdelsansvarig på kontoret som stöttar dig i komplexa frågeställningar, planerar dina kundbesök samt beställer detaljer. Du ansvarar för att rapportera ditt arbete, inklusive felorsak och åtgärder i företagets administrativa system och strävar alltid efter en hög driftsäkerhet genom ett systematiskt och kvalitativt arbete. Rollen utgår från hemmet och du ansvarar för din egna servicebil med tillhörande reservdelar och verktyg. Då dina kunder finns längs med hela norrlandskusten kan din boendeort vara belägen någonstans längs den sträckan, lämpligtvis i området Sundsvall-Umeå.

I tjänsten finns goda möjligheter att bli självständig, där man får frihet att vara kreativ och komma på lösningar. I samband med starten av din anställning kommer du få en gedigen introduktion av företaget i Götene med både utbildning och auskultering tillsammans med övriga tekniker. Vill du vara med och stärka CIDAN så är det en spännande utveckling som väntar dig!
Din profil
För att passa i rollen tror vi att du har en gymnasieutbildning inom exempelvis el, fordonsteknik eller mekanik. Vad gäller tidigare arbetslivserfarenhet värdesätter vi tidigare erfarenheter av arbete med reparation av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Vidare är du van vid att arbeta med dator och styrsystem. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska, övriga språkkunskaper som tyska är meriterande. Då resor förekommer i stor omfattning med regelbundna övernattningar under arbetsveckorna är B-körkort ett krav.

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och strukturerad. Framförallt är du nyfiken och har en stark vilja av att utvecklas kombinerat med ett tekniskt intresse. Vidare är du servicemedveten, kommunikativ och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med din omgivning.
Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Högberg, 073-765 40 24. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Servicetekniker till Nordamerika

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Nov 15
Resande servicetekniker till Sund Birsta AB, Nordamerika
Ända sedan de första Sund Birsta maskinerna togs i bruk under 1950-talet har vi arbetat med att förbättra vår teknologi för att kunna möta de ständigt ökande kraven från våra kunder. Detta har resulterat i en rad tekniska innovationer som satt standarden för prestanda, hållbarhet, energieffektivitet och säkerhet för hanteringsutrustning inom valsverksindustrin. Idag anses vi därför vara den ledande leverantören på marknaden.
Vårt huvudkontor har ända sedan starten funnits i Sundsvall och här sker fortfarande utveckling av vår kärnteknologi. Det är också här de mest komplexa delarna av vår utrustning monteras och testas för att säkerställa den höga kvalité och prestanda som våra kunder förväntar sig. 
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. 
Om jobbet
Som servicetekniker arbetar du till största del med inspektioner, reparationer och service av våra maskiner. Du får möjlighet att resa runt till våra kunder i Nordamerika, utmana din utveckling av ditt tekniska intresse och bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du fungerar som teknisk support till kunder såväl som till kollegorna på säljavdelningen och du är en viktig del i att utbilda kundens personal i att drifta våra maskiner. Initialt utgår du från vårt huvudkontor i Sundsvall för utbildning och introduktion, i förlängningen kommer dina kunder att finnas i Nordamerika. För att ha närmare till dina kunder erbjuds du därför möjlighet att längre fram placeras i Florida, USA och det är önskvärt att du vill bosätta dig där på sikt.
Din profil
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett gediget tekniskt intresse, såväl som goda ”people skills” och ett pedagogiskt sätt. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, träffa nya människor och skifta miljöer. Flexibel är en egenskap du kan identifiera dig med, samt att du är strukturerad och serviceinriktad. Du behöver känna dig trygg med att ta täten i ditt arbete, samt ha goda kommunikativa förmågor med dina kunder såväl som kollegor. Du behöver dessutom ha följande kvalifikationer:

Högskole- eller civilingenjör med inriktning mot mekanik, hydraulik, elsystem, automation PLC eller liknande


Operativ erfarenhet inom området mekanik, hydraulik och/eller elsystem


B-körkort


Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll inom ett framgångsrikt internationellt företag som har ett starkt varumärke inom stålindustrin. Du jobbar intensivt under perioder och har möjlighet till längre ledigheter. Vi värnar om våra anställda och försöker anpassa arbetet för att ge dig en god balans i vardagen. Hos oss får du möjlighet att se världen, möta olika kulturer och knyta långsiktiga kontakter. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider. Fast lön enligt överenskommelse, traktamente samt resetillägg

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-12-18 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Extrajobb med julkortssortering nattetid i Sundsvall

Terminalarbetare
Läs mer Nov 28
Studenter för julkortssortering kl 22-06 i Sundsvall
Julen närmar sig och vi på OnePartnerGroup söker dig som är student eller innehar en annan sysselsättning på minst 50%, och som vill dryga ut studentkassan.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på postterminalen i Sundsvall och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av julkortssortering. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta måndag-fredag 12 december till 23 december kl 22-06. 
Vi erbjuder dig möjlighet att etablera kontakt med OnePartnerGroup, ett kul extra jobb, bra lön och trevliga kollegor.

Krav
Du är minst 18 år
Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Utdrag från belastningsregistret kommer göras innan anställning. 

Villkor
Start: 12 december 

Arbetstider: 22:00-06:00

Din profil
Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, du är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att sortera och distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara effektiv och noggrann, rollen ställer höga krav på personligt ansvar.

För ytterligare information, kontakta konsultchef Anna Lee på 073-397 74 29. Ansök senast 2022-12-04 på www.onepartnergroup.se, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.


Anställningsomfattning
Deltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Skift, enligt avtal


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Studenter för julkortssortering i Sundsvall

Postterminalarbetare
Läs mer Nov 17
Studenter för julkortssortering till Sundsvall
Julen närmar sig och vi på OnePartnerGroup söker dig som är student eller innehar en annan sysselsättning på minst 50%, och som vill dryga ut studentkassan.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på postterminalen i Sundsvall och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av julkortssortering. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta från 12 december till 23 december, och vara tillgänglig för ett introduktionspass måndag den 12 december.
Vi erbjuder dig möjlighet att etablera kontakt med OnePartnerGroup, ett kul extra jobb, bra lön och trevliga kollegor.

Krav
Du är minst 18 år
Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Utdrag från belastningsregistret kommer göras innan anställning. 

Villkor
Start: 12 december eller enligt överenskommelse 

Arbetstider: 18:00-22:00, 22:00-06:00, du kommer att arbeta något av dessa skift under hela perioden, du kommer att få möjlighet att önska ett skift som passar dig .

Din profil
Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, du är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att sortera och distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara effektiv och noggrann, rollen ställer höga krav på personligt ansvar.

För ytterligare information, kontakta konsultchef Anna Lee på 073-397 74 29. Ansök senast 2022-12-04 på www.onepartnergroup.se, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.


Anställningsomfattning
Deltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Skift, enligt avtal


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

Utesäljare
Läs mer Nov 15
Om företaget

PreZero Recycling AB erbjuder hållbar återvinning på lokal, regional och global nivå. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Tillsammans med våra kunder bidrar vi till den cirkulära ekonomin och en mer hållbar framtid.

Vi har arbetat med avfalls- och återvinningsfrågor i många år. För oss är det vår historia, vår nutid och vår framtid - vårt DNA helt enkelt. Vi förädlar våra kunders avfall till värdefull råvara – det ger vinster för kunden, miljön, ekonomin och samhället. 
Våra värderingar: trygghet, engagemang och nytänkande, styr vår verksamhet i grunden och gör oss till de vi är. Det guidar såväl företaget, som våra medarbetares vardag i mötet med kunder, leverantörer och kollegor.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Känner du att du vill bidra till ett bättre klimat och genom det ett mer hållbart samhälle? Är du en engagerad, resultatinriktad säljare med stor vilja att göra skillnad? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Säljare hos PreZero jobbar du självständigt med att driva försäljning där du etablerar nya kontakter samt vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer.
Du erbjuder lösningsförsäljning och rådgivning för att hjälpa våra kunder i avfallsfrågor som bidrar till en modernare avfallshantering så att de på sikt når sina miljömål. Vår bransch är i ständig utveckling och du behöver ta eget ansvar för att söka information och hålla dig uppdaterad när det gäller avfall, priser och logistiklösningar.

Du utgår från vårt kontor i Sundsvall och ditt försäljningsarbete fokuseras i och runt Sundsvall där du kommer att tillhöra försäljningsteam Region Nord. Som säljare hos PreZero kommer du att få vara med på en stor och positiv förändringsresa med modernisering i en av de viktigaste branscherna, där fokus ligger på miljö, hållbarhet och återvinning. Det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen och även avancera inom företaget.
Din profil
För att passa i denna roll ser vi att du har en säljbakgrund där du tidigare har arbetat med B2B-försäljning. Vi söker dig som vill jobba självständigt och har ett driv, vilja och engagemang att leverera hög kvalitet och ett gott resultat. Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och orädd att fatta egna beslut.

Du trivs i en nätverkande och säljande roll där du på ett övertygande och förtroendegivande sätt vågar coacha och utmana kunden. Du är samtidigt prestigelös och tvekar inte att hugga i där det behövs.

B-körkort ett krav. För tjänsten krävs även att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-11-27 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

Utesäljare
Läs mer Sep 23
Om företaget

PreZero Recycling AB erbjuder hållbar återvinning på lokal, regional och global nivå. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Tillsammans med våra kunder bidrar vi till den cirkulära ekonomin och en mer hållbar framtid.

Vi har arbetat med avfalls- och återvinningsfrågor i många år. För oss är det vår historia, vår nutid och vår framtid - vårt DNA helt enkelt. Vi förädlar våra kunders avfall till värdefull råvara – det ger vinster för kunden, miljön, ekonomin och samhället. 
Våra värderingar: trygghet, engagemang och nytänkande, styr vår verksamhet i grunden och gör oss till de vi är. Det guidar såväl företaget, som våra medarbetares vardag i mötet med kunder, leverantörer och kollegor.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Känner du att du vill bidra till ett bättre klimat och genom det ett mer hållbart samhälle? Är du en engagerad, resultatinriktad säljare med stor vilja att göra skillnad? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Säljare hos PreZero jobbar du självständigt med att driva försäljning där du etablerar nya kontakter samt vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer.
Du erbjuder lösningsförsäljning och rådgivning för att hjälpa våra kunder i avfallsfrågor som bidrar till en modernare avfallshantering så att de på sikt når sina miljömål. Vår bransch är i ständig utveckling och du behöver ta eget ansvar för att söka information och hålla dig uppdaterad när det gäller avfall, priser och logistiklösningar.

Du utgår från vårt kontor i Sundsvall och ditt försäljningsarbete fokuseras i och runt Sundsvall där du kommer att tillhöra försäljningsteam Region Nord. Som säljare hos PreZero kommer du att få vara med på en stor och positiv förändringsresa med modernisering i en av de viktigaste branscherna, där fokus ligger på miljö, hållbarhet och återvinning. Det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen och även avancera inom företaget.
Din profil
För att passa i denna roll ser vi att du har en säljbakgrund där du tidigare har arbetat med B2B-försäljning. Vi söker dig som vill jobba självständigt och har ett driv, vilja och engagemang att leverera hög kvalitet och ett gott resultat. Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och orädd att fatta egna beslut.

Du trivs i en nätverkande och säljande roll där du på ett övertygande och förtroendegivande sätt vågar coacha och utmana kunden. Du är samtidigt prestigelös och tvekar inte att hugga i där det behövs.

B-körkort ett krav. För tjänsten krävs även att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Anställningsomfattning
Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-11-13 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Speditör till Sund Birsta

Expeditör, spedition
Läs mer Okt 12
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk.
För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Om jobbet
Som speditör ansvarar du för att sköta all planering och samordning kring leveranser av våra produkter ut till kunder runt om i världen. Du är en del av kundserviceavdelningen som består av reservdelssäljare, inköpare och speditörer. Utöver dina ordinarie arbetsuppgifter arbetar du nära och stöttar dina kollegor på avdelningen som fokuserar på eftermarknaden med mål att sälja reservdelar, service och förbättringar.
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat
- Administration av transportdokument
- Boka transporter (flyg, väg, tåg, båt)
- Registrera frakter
- Samordna kontakt med speditörer, transportbolag, agenturer och andra kontaktytor
- Fakturering
Din profil
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet inom spedition alternativt annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då stor del av kommunikationen sker med internationella kunder är goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift en förutsättning. Det är viktigt att du är en erfaren användare av program inom MSOffice och är van att jobba med affärssystem.
Som person är du ansvarstagande och trivs i en serviceinriktad roll där både struktur och noggrannhet är av stor vikt. Att kunna prioritera och även prioritera om under dagen är viktigt eftersom vi har kunden i fokus, är flexibla och anpassar oss utifrån situationen.
- Du kan se både detaljer och samtidigt ha koll på helheten.
- Du har viljan att utvecklas och bidra till att utveckla företaget
- Drivs med att jobba självständigt och ändå vara en del i en grupp
- Du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Övrig information
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-10-31 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Speditör till Sund Birsta

Expeditör, spedition
Läs mer Okt 12
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk.
För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Om jobbet
Som speditör ansvarar du för att sköta all planering och samordning kring leveranser av våra produkter ut till kunder runt om i världen. Du är en del av kundserviceavdelningen som består av reservdelssäljare, inköpare och speditörer. Utöver dina ordinarie arbetsuppgifter arbetar du nära och stöttar dina kollegor på avdelningen som fokuserar på eftermarknaden med mål att sälja reservdelar, service och förbättringar.
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat
- Administration av transportdokument
- Boka transporter (flyg, väg, tåg, båt)
- Registrera frakter
- Samordna kontakt med speditörer, transportbolag, agenturer och andra kontaktytor
- Fakturering
Din profil
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet inom spedition alternativt annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då stor del av kommunikationen sker med internationella kunder är goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift en förutsättning. Det är viktigt att du är en erfaren användare av program inom MSOffice och är van att jobba med affärssystem.
Som person är du ansvarstagande och trivs i en serviceinriktad roll där både struktur och noggrannhet är av stor vikt. Att kunna prioritera och även prioritera om under dagen är viktigt eftersom vi har kunden i fokus, är flexibla och anpassar oss utifrån situationen.
- Du kan se både detaljer och samtidigt ha koll på helheten.
- Du har viljan att utvecklas och bidra till att utveckla företaget
- Drivs med att jobba självständigt och ändå vara en del i en grupp
- Du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Övrig information
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-10-31 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Flexibla truckförare för extrajobb

Terminalarbetare
Läs mer Okt 11
Vi söker flexibla truckförare för extrajobb!
Vi har flera kunder inom lager och logistik i Sundsvall och Timrå och nu behöver vi utöka vår styrka med positiva och arbetsvilliga lagerarbetare. Du kommer att jobba med att behandla ankommande och avgående gods, arbetstempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. För att vara aktuell för det här uppdraget behöver du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Du behöver ha hög flexibilitet och gärna ha möjlighet att jobba både dag- kvälls- och nattpass. Du kommer att vara stationerad vid en och samma terminal under din anställning.
Din Profil
Du är över 18 år och har en avslutad gymnasieutbildning. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inget krav, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang. Du behöver ha ett truckkort och tillgång till bil eller liknande för att ta dig till arbetsplatsen även för nattpass eller riktigt tidig morgon. Arbetet är ofta fysiskt krävande, så du behöver ha eget driv, vara noggrann och klara av ett högt tempo. 
Anställningsomfattning
Vid behov
Anställningsform
Timanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/kvällstid/natt, lön enligt avtal
Övrig information
Urval sker löpande och tjänsten tillsätts då rätt person hittats. Vid frågor om tjänsten, kontakta Anna Lee, anna.lee@onepartnergroup.se, 073-397 74 29. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
För att få arbeta på denna arbetsplats kommer vi göra bakgrundskontroll inför anställning. 
Välkommen med din ansökan!
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Industriarbetare till Imerys Mineral AB i Sundsvall

Terminalarbetare
Läs mer Okt 12
Industriarbetare till Imerys Mineral AB i Sundsvall
Imerys är världsledande inom mineralbaserade speciallösningar för industrin, med över 16 000 anställda och över 200 anläggningar över hela världen, och levererar funktionella lösningar med högt mervärde till diversifierade industrisektorer, från bearbetningsindustrier till konsumentvaror.
Om jobbet
Du kommer att jobba i industrimiljö med traditionellt lagerarbete, plocka material, ta emot gods, skicka gods och liknande arbetsuppgifter. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, varför det är viktigt att du är i god fysisk form. För de större, tyngre lyften använder du dig av lastmaskin eller travers.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktisk och tekniskt intresserad, det är meriterande om du har en teknisk utbildningsbakgrund. Du har tidigare erfarenhet av industri och lagerarbete samt god förståelse för arbetsmiljö och vikten av skydd och säkerhet. För denna tjänst är det ett krav att du har truckkort och traverskort samt goda yrkeskunskaper i svenska. Som person är du engagerad och noggrann i ditt arbete, du är flexibel och ansvarstagande med kundfokus och känsla för kvalitet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup och uthyrd som konsult till Imerys Mineral AB i Sundsvall under tre till sex månader. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

För ytterligare information, kontakta konsultchef Anna Lee på 073-397 74 29. Ansök senast 2022-11-13 på www.onepartnergroup.se, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.
Anställningsomfattning
Visstid
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Främst dagtid, lön enligt avtal
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Resande servicetekniker till Sund Birsta AB, Nordamerika

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Aug 23
Resande servicetekniker till Sund Birsta AB, Nordamerika
Ända sedan de första Sund Birsta maskinerna togs i bruk under 1950-talet har vi arbetat med att förbättra vår teknologi för att kunna möta de ständigt ökande kraven från våra kunder. Detta har resulterat i en rad tekniska innovationer som satt standarden för prestanda, hållbarhet, energieffektivitet och säkerhet för hanteringsutrustning inom valsverksindustrin. Idag anses vi därför vara den ledande leverantören på marknaden.
Vårt huvudkontor har ända sedan starten funnits i Sundsvall och här sker fortfarande utveckling av vår kärnteknologi. Det är också här de mest komplexa delarna av vår utrustning monteras och testas för att säkerställa den höga kvalité och prestanda som våra kunder förväntar sig. 
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. 
Om jobbet
Som resande servicetekniker arbetar du till största del med inspektioner, reparationer och service av våra maskiner. Du får möjlighet att resa runt till våra kunder i Nordamerika, utmana din utveckling av ditt tekniska intresse och bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du fungerar som teknisk support till kunder såväl som till kollegorna på säljavdelningen och du är en viktig del i att utbilda kundens personal i att drifta våra maskiner. Initialt utgår du från vårt huvudkontor i Sundsvall för utbildning och introduktion, i förlängningen kommer dina kunder att finnas i Nordamerika. För att ha närmare till dina kunder erbjuds du därför möjlighet att längre fram placeras i Florida, USA. Det finns även möjlighet att även fortsättningsvis utgå från Sverige.
Din profil
För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett gediget tekniskt intresse, såväl som goda ”people skills” och ett pedagogiskt sätt. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, träffa nya människor och skifta miljöer. Flexibel är en egenskap du kan identifiera dig med, samt att du är strukturerad och serviceinriktad. Du behöver känna dig trygg med att ta täten i ditt arbete, samt ha goda kommunikativa förmågor med dina kunder såväl som kollegor. Du behöver dessutom ha följande kvalifikationer:

Högskole- eller civilingenjör med inriktning mot mekanik, hydraulik, elsystem, automation PLC alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet


Operativ erfarenhet inom området mekanik, hydraulik och/eller elsystem


B-körkort


Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Talar du fler språk, till exempel spanska eller portugisiska är det meriterande.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll inom ett framgångsrikt internationellt företag som har ett starkt varumärke inom stålindustrin. Du jobbar intensivt under perioder och har möjlighet till längre ledigheter. Vi värnar om våra anställda och försöker anpassa arbetet för att ge dig en god balans i vardagen. Hos oss får du möjlighet att se världen, möta olika kulturer och knyta långsiktiga kontakter. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider. Fast lön enligt överenskommelse, traktamente samt resetillägg

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-10-23 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Utesäljare till Teknikprodukter Nordic AB

Utesäljare
Läs mer Aug 8
Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter som sedan 1984 levererat till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på arbetet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg. I Teknikprodukter ingår även Rönnes som är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930, ingår sedan den 1 april 2019 i Teknikprodukter Nordic AB.

Teknikprodukter Nordic AB är en resursstark aktör som jobbar med ständiga förbättringar för att växa och utvecklas. Vi står stadigt med båda fötterna på jorden och våra framtidssatsningar påverkas inte av samhällsutmaningar som till exempel inflation eller lågkonjunktur. 
Om jobbet
Som säljare på Teknikprodukter ansvarar du för att ständigt ta vara på möjligheter och utveckla våra affärer. Du arbetar med hela vårt sortiment och bearbetar både nya och befintliga kunder. Du kommer att ta över en befintlig kundstock och jobba med att bygga upp och utveckla relationer med dina kunder. Vi tror på frihet under ansvar och du planerar själv ditt arbete och ditt resande. Ditt geografiska ansvarsområde kommer vara norra Sverige, från Söderhamn i söder till Kiruna i norr och uppskattningsvis kräver tjänsten ca. 80 övernattningar per år. Din bas kommer att vara på Teknikprodukter och Rönnes i Sundsvall. Vi erbjuder ett spännande jobb i ett välskött företag med kunnig, erfaren och lojal personal.
Din profil
Vi söker dig som är målinriktad och resultatdriven, du är självgående och trivs med att driva dina affärer framåt. Då du har stor frihet och möjlighet att själv planera ditt arbete krävs det att du är disciplinerad och har hög arbetsmoral. Det är meriterande om du har erfarenhet från industrin och vi tror att du har ett stort tekniskt intresse. Det är inte nödvändigt att du har erfarenhet som säljare, men du behöver ha en säljprofil och trivas med kundkontakten. Då du till stor del av din tid är på resande fot behöver du trivas med att skifta miljöer och hålla ett högt tempo. Du känner dig bekväm i de flesta sociala situationer och har lätt för att bygga relationer med olika typer av människor. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där du har ett tryggt stöd av en erfaren säljavdelning samt stora möjligheter till personlig utveckling i din yrkesroll. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen.

För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du har B-körkort, goda kunskaper i Office-paketet, svenska och engelska i tal och skrift.
Vårt erbjudande 
Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och bonus när du nåt dina mål. Rönnes och Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil och erbjuder friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-09-25 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Teknisk säljare till Sund Birsta AB

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Aug 2
Vi söker en teknisk säljare till Sund Birsta!
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Om jobbet
Som teknisk innesäljare på Sund Birsta hanterar du ordrar och beställningar från kunder och du hjälper dem att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Det kan röra sig om förfrågningar på service, reservdelar, maskinuppgraderingar och reparationer. Du har dagligen kontakter med dina kunder, både personliga möten samt via telefon och mail.
Du arbetar självständigt med eget ansvar över ditt marknadsområde och sätter tillsammans med Area Manager strategier och handlingsplaner utifrån ett marknadsperspektiv. Du har stöd av erfarna och kunniga kollegor och tillsammans jobbar ni för att leverera av hög kvalitet.  
Din profil
Vi tror att du har att du har ett stort tekniskt kunnande och förståelse. Har du en teknisk utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du behöver känna dig trygg i både svenska och engelska i tal såväl som i skrift, då stor del av kommunikationen sker på engelska. Är du bekväm i ytterligare språk som till exempel italienska, franska eller spanska är det ett plus. Vidare är det viktigt att du är van användare av Office-paketet.
För att lyckas i den här rollen krävs det att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du strävar efter att ge kunden högsta service i allt från kontakt till leverans och uppföljning. Du har förmågan att uppfatta kundens behov och se både helheten och detaljerna. Då du till stor del arbetar självständigt är det viktigt att du är trygg i dig själv, men samtidigt fungerar väl i grupp.   
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-09-18 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Produktionspersonal till Unimedic i Matfors

Handpaketerare
Läs mer Aug 4
Unimedic Pharma är ett svenskt specialistläkemedelsföretag med lång erfarenhet inom läkemedelsutveckling, distribution och försäljning av läkemedel. Kärnan i verksamheten är att bidra till en bättre hälsa, det gör vi genom att i nära samarbete med hälso- och sjukvård utveckla och tillhandahålla läkemedel för barn och vuxna med särskilda medicinska behov.
Om jobbet
Vi söker produktionspersonal till Unimedic Pharma som ligger beläget i Matfors. Du blir initialt anställd som konsult hos OnePartnerGroup i sex månader med målsättningen att du därefter övergår till en tillsvidareanställning hos Unimedic Pharma. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand bestå av packning av läkemedel. Arbetet kan ibland upplevas som något monotont.
Vem är du?
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, du är noggrann och har förmåga att dokumentera eget arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i renrumsmiljö eller i steril verksamhet. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Som person är du pålitlig, ansvarsfull och självgående. Du behöver vara strukturerad, ha en positiv inställning och trivas med att jobba i lag. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen. 
Vårt erbjudande
På Unimedic Pharma arbetar vi gemensamt för att kontinuerligt stärka företagets värdegrund och bygga en kultur som vilar på mod, nyfikenhet och hjärta. Här har vi duktiga medarbetare som tar ansvar och själva fattar beslut. Det gör oss snabbfotade, skapar energi och ger förutsättningar för nytänkande och kreativitet.
Vi tror på en prestigelös miljö där vi ser och uppmuntrar varandra. Gärna skrattar och har roligt tillsammans. På Unimedic Pharma är det viktigt att ha modet att vara ödmjuk, så även vara nyfiken på att lära känna kollegor och samarbetspartners, liksom vår affärsidé och strategier. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall med goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos Unimedic Pharma.
Arbetstid och lön
Dagtid/ enligt avtal
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2022-09-11. Du ansöker via onepartnergroup.se, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarige Sandra Högberg, 073-765 40 24.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Saneringstekniker - Sundsvall

Saneringsarbetare
Läs mer Jul 4
Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt saneringsteam, och ju fler vi blir, desto fler som drabbats av det oförutsägbara kan vi hjälpa, vare sig det rör sig om brand-, klotter- eller vattenskador.

Utbildningen ger dig kunskaper för att möta en vardag med varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen som saneringstekniker präglas av olika former av saneringsuppdrag. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab räddar vi värden – och på sätt och vis världen – genom att sanera, torka och återställa, istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Under din utbildning till saneringstekniker kommer du att varva teori och praktik. Allt för att du ska utvecklas in i rollen som saneringstekniker och i framtiden bli våra kunders vardagshjälte.
I de praktiska momenten hos Ocab arbetar du tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss och lär oss av varandras kunskaper. Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. Det finns alltid något nytt att lära sig, och utöver dina praktiska och teoretiska kunskaper så kommer din vilja att utvecklas att vara din starkaste egenskap.
Och karriärmöjligheter efter dina studier är lysande! Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Hos oss finns utrymme att fortsätta lära dig och forma ditt liv både på och utanför arbetet. Vi har många exempel på medarbetare som börjat som saneringstekniker och sedan utvecklats till en bredare roll med ett större övergripande ansvar alternativt blivit mer specialiserade inom specifika områden av skadesanering.

För att passa i rollen som saneringstekniker tar du dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang, du har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för att uppnå ett resultat för kundens bästa. Du är bra på problemlösning och har en god förmåga att möta andra människor i unika situationer.
För att trivas på utbildningen är det viktigt att du är nyfiken och öppensinnad, och ett sunt tänk runt arbetsmiljö och säkerhet hoppas vi är lika viktigt för dig som det är för oss. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande för att värna om både dig själv och dina kollegor.

Ocabs krav för anställning Körkort B.
Kunna kommunicera i svenska, både i tal och skrift.
Kan hantera digitala arbetsverktyg, som exempelvis dator och smartphone.
Egenskaper för att lyckas i rollen som saneringstekniker Du behöver vara en lagspelare med samarbetsförmåga.
Du behöver vara lyhörd och förstå kundens behov.
Du är arbetsvillig och nyfiken att lära mer.
Du kan vara en god ambassadör för Ocab och trivs med kundkontakt.
Du strävar alltid efter att göra ditt bästa.
Du gillar att hålla ordning och reda.
Du behöver vara i god fysisk form.
 
Övrig information om rollen som saneringstekniker
Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel-, lukt-, asbest-, och PCB.
Ordinarie arbetstider hos oss är kl. 07-16. Eftersom vi inte kan styra när olyckan sker jobbar vi dock under dygnets alla timmar, och för den som vill finns det möjlighet att ingå i vår jourgrupp. Även arbete på annan ort kan förekomma.
För våra medarbetare ska vi vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Utbildningen
Utbildningen startar 7 november och pågår i 30 veckor. OnePartnerGroup hanterar rekryteringen för att säkerställa en matchning och en framtida anställning hos Ocab. Kommunen sköter antagningen. Utbildningen till saneringstekniker är en kommunal utbildning och därmed är det kommunen som sköter antagningen. Sista ansökningsdag till utbildningen är 4 september.

Lämna en intresseanmälan inklusive personuppgifter om du tror att rollen som saneringstekniker passar dig. Utbildningen har begränsat antal platser.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb som paketsorterare

Terminalarbetare
Läs mer Aug 25
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.
Vi söker extrapersonal för paketsortering
För PostNords räkning söker vi nu extrapersonal som kan rycka in med kort varsel vid behov. Arbetsuppgifter innefattar att sortera och hantera paket vid PostNords terminal i Birsta. För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50%, såsom tex. studier, annat arbete eller pension. 

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett glatt och positivt sätt. Det är varierande arbetstider, allt från riktigt tidig morgon till kväll, så du behöver vara flexibel. Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar utdrag från belastningsregistret.
Krav
Du behöver ha en annan sysselsättning om minst 50%, vara minst 18 år och kunna förstå och göra dig förstådd på svenska.
Anställningsomfattning
Extra/Vid behov
Anställningsform
Timanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, vardagar
Övrig information
Det är kort ansökningstid, så sök redan idag!. Sista ansökningsdag är 2022-09-11. Skicka ditt CV och personliga brev via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Sandra Högberg 073–7654024.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Lagerarbetare till Sund Birsta AB

Lagerarbetare
Läs mer Jul 28
Lagerarbetare till Sund Birsta AB
Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.
Om jobbet
Du kommer att jobba i industrimiljö med traditionellt lagerarbete, plocka material, ta emot gods, skicka gods och liknande arbetsuppgifter. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, varför det är viktigt att du är i god fysisk form. För de större, tyngre lyften använder du dig av truck.
Kvalifikationer
V i söker dig som är praktisk och tekniskt intresserad, det är meriterande om du har en teknisk utbildningsbakgrund. Tidigare erfarenhet av industri och lagerarbete är ett stort plus. Vidare behöver du ha ett truckkort och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du engagerad och noggrann i ditt arbete, du har kundfokus och känsla för kvalitet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup och uthyrd som konsult till Sund Birsta under sex månader. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

För ytterligare information, kontakta konsultchef Sandra Högberg, 073-765 40 24. Ansök senast 2022-08-11 på www.onepartnergroup.se, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Anställningsomfattning
Visstid
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt avtal
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Teamchef/Leveransansvarig på GDM

Driftchef, data
Läs mer Jun 28
GDM skapar digitala möjligheter och långsiktigt värde för både små och stora företag. Med en kombination av strategisk förmåga och passion för teknik levererar vi tjänster och rådgivning inom Infrastruktur och drift, Support, Arbetsplats och Säkerhet. Vi erbjuder lösningar som ger större trygghet, färre problem och lägre kostnader. Vi tar hand om helheten, håller ihop leveransen och tar ansvar för att det fungerar på ett effektivt och smidigt sätt så våra kunder kan sova lugnt om natten.
På GDM jobbar vi med support i världsklass och nu söker vi dig som är en erfaren ledare och som känner dig hemma i våra värdeord; kundnärhet, relationer och omtanke, innovation och utveckling samt ansvar och engagemang.
Om jobbet
I den här rollen är du övergripande resultatansvarig för all verksamhet inom ditt team. Du har ansvar för att optimera ditt team utifrån utvecklingsplaner, kundavtal och kundbehov samt beslutad budget. Du leder, utvecklar och följer upp dina medarbetare samt ansvarar för löpande administration och rapportering. Du är en viktig del i att utveckla och bygga ut ditt team och har därför ansvar för att rekrytera och kompetensutveckla ditt team. Du leder och stöttar teamet genom att löpande hålla ditt team uppdaterat, säkerställa effektiv planering och coacha dina medarbetare till att bli framgångsrika delar av leveransprocessen. Vidare är du en viktig del i arbetet ut mot kund då du håller dig uppdaterad på dina kunders behov, driver möten med kund samt förankrar deras behov i ditt team. Du är en viktig representant för GDM för ditt team såväl som dina kunder. 
Din profil
Vi tror att du har relevant erfarenhet av ledande roller, erfarenhet från IT-branschen är önskvärt men inte avgörande, så länge du har god förståelse för leveransprocessen, avtal och att arbeta mot en slutkund. Har du en högskoleutbildning där du tillförskaffat dig kunskap som kan anses bidra är det meriterande. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper, erfarenhet från att leda affärsorienterad verksamhet samt erfarenhet från att leda med höga krav på kvalitet och kundnöjdhet. Du identifierar dig med begrepp som strukturerad, pedagogisk och självgående. Då du kommer att befinna dig i situationer där du förväntas hålla i presentationer är det viktigt att du känner dig bekväm med att tala inför större grupper, likväl som att formulera dig i skrift. 

Vi söker dig som har goda erfarenheter, är driven och vill utvecklas i en framåtlutad organisation. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt person finns goda möjligheter till att utvecklas vidare inom företaget. 
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-07-31 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Produktionspersonal till Unimedic i Matfors

Handpaketerare
Läs mer Jun 13
Unimedic Pharma är ett svenskt specialistläkemedelsföretag med lång erfarenhet inom läkemedelsutveckling, distribution och försäljning av läkemedel. Kärnan i verksamheten är att bidra till en bättre hälsa, det gör vi genom att i nära samarbete med hälso- och sjukvård utveckla och tillhandahålla läkemedel för barn och vuxna med särskilda medicinska behov.
Om jobbet
Vi söker produktionspersonal till Unimedic Pharma som ligger beläget i Matfors. Du blir initialt anställd som konsult hos OnePartnerGroup i sex månader med målsättningen att du därefter övergår till en tillsvidareanställning hos Unimedic Pharma. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand bestå av packning av läkemedel.
Vem är du?
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, du är noggrann och har förmåga att dokumentera eget arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i renrumsmiljö eller i steril verksamhet. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Som person är du pålitlig, ansvarsfull och självgående. Du behöver vara strukturerad, ha en positiv inställning och trivas med att jobba i lag. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen. 
Vårt erbjudande
På Unimedic Pharma arbetar vi gemensamt för att kontinuerligt stärka företagets värdegrund och bygga en kultur som vilar på mod, nyfikenhet och hjärta. Här har vi duktiga medarbetare som tar ansvar och själva fattar beslut. Det gör oss snabbfotade, skapar energi och ger förutsättningar för nytänkande och kreativitet.
Vi tror på en prestigelös miljö där vi ser och uppmuntrar varandra. Gärna skrattar och har roligt tillsammans. På Unimedic Pharma är det viktigt att ha modet att vara ödmjuk, så även vara nyfiken på att lära känna kollegor och samarbetspartners, liksom vår affärsidé och strategier. Vi arbetar hårt för att vara ett företag där man ska och får våga! Vi förespråkar tvärfunktionellt samarbete där individuellt ansvar väger tyngre än hierarkisk styrning. Känslan av stolthet över att det vi gör faktiskt betyder något och gör skillnad är viktig för oss alla i företaget.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall med goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos Unimedic Pharma.
Arbetstid och lön
Dagtid/ enligt avtal
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2022-07-10. Du ansöker via onepartnergroup.se, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarige Sandra Högberg, 073-765 40 24.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Vi söker en operatör med tekniskt intresse

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Maj 24
Rönnes är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930. Sedan den 1 april 2019 ingår Rönnes i Teknikprodukter Nordic AB. Teknikprodukter är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg.
Den huvudsakliga verksamheten på Rönnes i Sundsbruk är tillverkning av packningar till bland annat verkstads-, process- och massaindustrin. I sortimentet finns det även andra mekaniska komponenter som exempelvis tätningar, kullager och transmissionsprodukter.

Om tjänsten
Vi söker just nu en mångsidig och kundfokuserad operatör/lagerarbetare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare på vår anläggning i Sundsvall. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är prestigelös, flexibel, har ett eget driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. En normal arbetsdag innehåller många olika arbetsuppgifter som till exempel tillverkning och rensning av packningar, hjälpa kunder i butiken, packa och emballera gods samt förbereda utleveranser.
Din profil
Vi tror att du har en allsidig teknisk kunnighet och ett intresse för teknik. Du behöver kunna arbeta självständigt, kunna ta egna beslut, vara kreativ och ha lätt för att finna lösningar på oväntade problem. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten. Du har avslutad gymnasieutbildning, god PC-vana samt goda kunskaper i engelska och svenska. Rönnes värdesätter ett väl fungerande arbetslag och med en stark teamkänsla, varför dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen. 
Vårt erbjudande 
Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och möjlighet till årsbonus när det går bra för företaget. Rönnes och Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil och erbjuder friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-06-30 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Vi söker en operatör/lagerarbetare till Rönnes

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Maj 27
Rönnes är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930. Sedan den 1 april 2019 ingår Rönnes i Teknikprodukter Nordic AB. Teknikprodukter är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg.
Den huvudsakliga verksamheten på Rönnes i Sundsbruk är tillverkning av packningar till bland annat verkstads-, process- och massaindustrin. I sortimentet finns det även andra mekaniska komponenter som exempelvis tätningar, kullager och transmissionsprodukter.

Om tjänsten
Vi söker just nu en mångsidig och kundfokuserad operatör/lagerarbetare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare på vår anläggning i Sundsvall. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är prestigelös, flexibel, har ett eget driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. En normal arbetsdag innehåller många olika arbetsuppgifter som till exempel tillverkning och rensning av packningar, hjälpa kunder i butiken, packa och emballera gods samt förbereda utleveranser.
Din profil
Vi tror att du har en allsidig teknisk kunnighet och ett intresse för teknik. Du behöver kunna arbeta självständigt, kunna ta egna beslut, vara kreativ och ha lätt för att finna lösningar på oväntade problem. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten. Du har avslutad gymnasieutbildning, god PC-vana samt goda kunskaper i engelska och svenska. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha B-körkort. Rönnes värdesätter ett väl fungerande arbetslag och med en stark teamkänsla, varför dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen. 
Vårt erbjudande 
Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och möjlighet till årsbonus när det går bra för företaget. Rönnes och Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil och erbjuder friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.
Anställningsomfattning
Tills vidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-06-30 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Vi söker C- och CE-chaufförer

Distributionsförare
Läs mer Jun 13
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.

Vi söker serviceinriktade C- och CE-chaufförer

För PostNords räkning söker vi nu C- och CE- chaufförer, det gäller i första hand sommarbemanning. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. Jobbet består till stor del av distribution och hämtning av pall, paket och brev.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad, du ser fram emot ett fysiskt arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar utdrag från belastningsregistret.

Krav
Gymnasieexamen eller motsvarande samt C eller CE Körkort. Du behöver även ha ett giltigt YKB samt giltigt digitalt färdskrivarkort.
Erfarenhet som chaufför är meriterande men inget krav. 

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, främst dagtid och eftermiddagar

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2022-04-18 Skicka ditt CV och personliga brev via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Sandra Höberg 073–7654024 alt Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060–7890501

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Produktionstekniker Tillverkningsindustri

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Maj 23
Produktionstekniker navAero Avionics
navAero Avionics
grundades 2003 och har sedan dess varit världsledande i utvecklandet av EFB teknologi. navAero ägs idag av Anuvu, som är en amerikansk koncern aktiv inom flygbranschen. navAero har sitt kontor i Sundsvall med ett 20-tal anställda som hanterar utveckling, produktion och kundprojekt. En EFB är enkelt förklarat en dator som används av piloterna inför, under och efter en flygning. Idag används primärt kommersiella tablets som t.ex. iPads eller Microsoft Surface som EFB. navAeros produkter integrerar dessa tablets i flygplanets cockpit med mekaniska hållare, dockningsstationer för laddning samt inkoppling på andra system i flygplanet för dataöverföring. https://www.anuvu.com/our-markets/aviation


Vi söker nu en serviceinriktad Produktionstekniker, du kommer att arbeta i vår produktionsorganisation och vara en länk mellan utveckling och produktion. Du erbjuds en spännande roll i ett framgångsrikt bolag. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Underhålla och ansvara för befintlig produktions och testutrustning.
Utbilda produktions och underhållspersonal i nya produkter och utrustning
Skapa instruktions och underhållsmanualer.
Utföra felsökning och testning för att stödja produktionspersonalen.
Arbeta aktivt för att förbättra produkt och produktions kvalitén. Rapportera avvikelser och föreslå förbättringar.  

Vi söker dig som har relevant utbildning och ett stort elektronik- och teknikintresse. Intresse och viss förståelse för Linux är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du en serviceinriktad och prestigelös lagspelare.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid, lön efter överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Sandra Högberg 073–7654024 Ansök senast 2022-06-19 på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Montör till navAero Avionics

Elektronikmontör
Läs mer Maj 23
Montör till navAero Avionics
navAero Avionics
grundades 2003 och har sedan dess varit världsledande i utvecklandet av EFB teknologi. navAero ägs idag av Anuvu, som är en amerikansk koncern aktiv inom flygbranschen. navAero har sitt kontor i Sundsvall med ett 20-tal anställda som hanterar utveckling, produktion och kundprojekt. En EFB är enkelt förklarat en dator som används av piloterna inför, under och efter en flygning. Idag används primärt kommersiella tablets som t.ex. iPads eller Microsoft Surface som EFB. navAeros produkter integrerar dessa tablets i flygplanets cockpit med mekaniska hållare, dockningsstationer för laddning samt inkoppling på andra system i flygplanet för dataöverföring. https://www.anuvu.com/our-markets/aviation

Vi behöver stärka upp produktionen vid vår anläggning Sundsvall och söker nu en Montör. Du kommer att arbeta i vårt produktionsteam med alla förkommande uppgifter på avdelningen. Du erbjuds ett roligt jobb i ett framgångsrikt bolag. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Materialhantering
Montering av mekaniska enheter och kretskort
Montering av kablage
Programmering och test
Packning och etikettering
Produktions administration
Garanti och reparationsärenden. 

Vi söker dig som har relevant utbildning och ett stort elektronik- och teknikintresse. Du har dokumenterad erfarenhet av att tolka ritningar och specifikationer, har du erfarenhet av elektroniktillverkning och eller har lödcertifikat är det mycket meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du en kommunikativ och serviceinriktad lagspelare.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid, lön efter överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Sandra Högberg 073–7654024 Ansök senast 2022-06-19 på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Flexibla truckförare för extrajobb

Terminalarbetare
Läs mer Maj 20
Vi söker flexibla truckförare för extrajobb!
Vi har flera kunder inom lager och logistik i Sundsvall och Timrå och nu behöver vi utöka vår styrka med positiva och arbetsvilliga lagerarbetare. Du kommer att jobba med att behandla ankommande och avgående gods, arbetstempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. För att vara aktuell för det här uppdraget behöver du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Du behöver ha hög flexibilitet och gärna ha möjlighet att jobba både dag- kvälls- och nattpass. Du kommer att vara stationerad vid en och samma terminal under din anställning.
Din Profil
Du är över 18 år och har en avslutad gymnasieutbildning. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inget krav, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang. Du behöver ha ett truckkort och tillgång till bil eller liknande för att ta dig till arbetsplatsen även för nattpass eller riktigt tidig morgon. Arbetet är ofta fysiskt krävande, så du behöver ha eget driv, vara noggrann och klara av ett högt tempo. 
Anställningsomfattning
Vid behov
Anställningsform
Timanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/kvällstid/natt, lön enligt avtal
Övrig information
Urval sker löpande och tjänsten tillsätts då rätt person hittats. Vid frågor om tjänsten, kontakta Sandra Högberg, sandra.hogberg@onepartnergroup.se, 073-765 40 24. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Välkommen med din ansökan!
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Konsultchef till OnePartnerGroup Sundsvall

Personalchef/HR-chef
Läs mer Apr 14
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som främst jobbar med rekrytering och bemanning. Vi finns på ett 50-tal orter och har cirka 2500 engagerade medarbetare. I Västernorrland har vi varit aktiva i branschen sedan tidigt -00 tal med lokala kontor i Sundsvall och Örnsköldsvik. 

Vi behöver stärka upp teamet i Sundsvall med ytterligare en konsultchef. En tjänst för dig som trivs i kontakten med kandidater, konsulter och kunder och har en stor nyfikenhet på rekrytering och bemanningsbranschen. Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer samt tycker om att arbeta med att ta stort ansvar för hela processer då kan rollen som konsultchef vara något för dig.  
Om jobbet
Som konsultchef på OnePartnerGroup Sundsvall får du chansen att utveckla flera bitar inom rekrytering bemanningsbranschen. Du får jobba med allt från kundkontakt till rekrytering och bemanning med konsultansvar. En dag hos oss kan innehålla allt från kalla samtal med potentiella kunder, kundbesök, intervjuer till administrativa uppgifter där du jobbar i vårt affärssystem Recman. Du planerar till stor del din egen vardag och bokar dina egna möten, vilket innebär att du behöver vara både organiserad och energisk!
Vem är du?
Vi söker dig som har en del arbetslivserfarenhet, det behöver inte vara från branschen även om det är meriterande. Du trivs med en varierande arbetsdag och uppskattar att ha kontakt med kunder, kandidater och konsulter. Som person behöver du vara inlyssnande gentemot kunder och konsulters behov, se möjligheter även där det finns utmaningar.

För att vara en god match för teamet på OnePartnerGroup krävs att du har ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter. För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är social till naturen och gillar att knyta nya kontakter och nätverka. För att lyckas bra i detta jobb har du en god lokalkännedom om näringslivet i Västernorrland och ett starkt kontaktnät. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom yrket, dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen.

Ett krav för att vara aktuell för den här tjänsten är att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift samt att du känner dig bekväm med engelska. Du behöver ha B-körkort för att ta dig till dina kundmöten på ett smidigt sätt.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Urval sker löpande och tjänsten tillsätts då rätt person hittats, du skickar din ansökan i form av cv och personligt brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Vedman, VD på OnePartnerGroup Sundsvall Örnsköldsvik på 0660-689 602. Observera att vi inte tar mot ansökningshandlingar via mail. 

Välkommen med din ansökan!
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Extrajobb som paketsorterare

Terminalarbetare
Läs mer Maj 13
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.
Vi söker extrapersonal för paketsortering
För PostNords räkning söker vi nu extrapersonal som kan rycka in med kort varsel vid behov. Arbetsuppgifter innefattar att sortera och hantera paket vid PostNords terminal i Birsta. För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50%, såsom tex. studier, annat arbete eller pension. 

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett glatt och positivt sätt. Det är varierande arbetstider, allt från riktigt tidig morgon till kväll, så du behöver vara flexibel. Under sommaren kommer det att finnas ett ökat behov. Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar utdrag från belastningsregistret.
Krav
Du behöver ha en annan sysselsättning om minst 50%, vara minst 18 år och kunna förstå och göra dig förstådd på svenska.
Anställningsomfattning
Extra/Vid behov
Anställningsform
Timanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, vardagar
Övrig information
Det är kort ansökningstid, så sök redan idag!. Sista ansökningsdag är 2022-05-20. Skicka ditt CV och personliga brev via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Sandra Högberg 073–7654024.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

navAero Avionics söker Produktionstekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Apr 8
navAero Avionics söker Produktionstekniker
navAero Avionics
grundades 2003 och har sedan dess varit världsledande i utvecklandet av EFB teknologi. navAero ägs idag av Anuvu, som är en amerikansk koncern aktiv inom flygbranschen. navAero har sitt kontor i Sundsvall med ett 20-tal anställda som hanterar utveckling, produktion och kundprojekt. En EFB är enkelt förklarat en dator som används av piloterna inför, under och efter en flygning. Idag används primärt kommersiella tablets som t.ex. iPads eller Microsoft Surface som EFB. navAeros produkter integrerar dessa tablets i flygplanets cockpit med mekaniska hållare, dockningsstationer för laddning samt inkoppling på andra system i flygplanet för dataöverföring. https://www.anuvu.com/our-markets/aviation


Vi behöver stärka upp produktionen vid vår anläggning Sundsvall och söker nu en Produktionstekniker. Du kommer att arbeta i vår produktionsorganisation och vara en länk mellan utveckling och produktion. Du erbjuds en viktig roll i ett framgångsrikt och expansivt bolag. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  Utveckla ny produktions och testutrustning.
Underhålla och ansvara för befintlig produktions och testutrustning.
Utbilda produktions och underhållspersonal i nya produkter och utrustning
Skapa instruktions och underhållsmanualer.
Utföra kvalificerad felsökning och testning för att stödja produktionspersonalen.
Arbeta aktivt för att förbättra produkt och produktions kvalitén. Rapportera avvikelser och föreslå förbättringar.  

Vi söker dig som har relevant utbildning och ett stort elektronik- och teknikintresse. Du har dokumenterad erfarenhet inom testutveckling och dokumentation. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du en kommunikativ och serviceinriktad lagspelare.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid, lön efter överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök senast 2022-05-15 på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

Ansök nu

Vi söker serviceinriktade C- och CE-chaufförer

Distributionsförare
Läs mer Apr 19
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.

Vi söker serviceinriktade C- och CE-chaufförer

För PostNords räkning söker vi nu C- och CE- chaufförer, det gäller i första hand sommarbemanning. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. Jobbet består till stor del av distribution och hämtning av pall, paket och brev.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad, du ser fram emot ett fysiskt arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar utdrag från belastningsregistret.

Krav
Gymnasieexamen eller motsvarande samt C eller CE Körkort. Du behöver även ha ett giltigt YKB samt giltigt digitalt färdskrivarkort.
Erfarenhet som chaufför är meriterande men inget krav. 

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, främst dagtid och eftermiddagar

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2022-04-18 Skicka ditt CV och personliga brev via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Sandra Höberg 073–7654024 alt Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060–7890501

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Elektromekanisk montör till Prosharp

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 21
Elektromekanisk montör till Prosharp

Vi söker en positiv, teknisk och händig person som är intresserad av att ingå i Prosharps produktionsteam med montage av våra skridskoslipmaskiner i LEAN-miljö. Läs mer om Prosharp på www.prosharp.se

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering och packning. Du skall vara flexibel och noggrann och kunna ta egna initiativ.

Arbetslivserfarenhet och utbildning
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har utbildning på gymnasienivå, det är meriterande om du arbetat som montör tidigare, alternativt som finmekaniker eller liknande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du erbjuds ett omväxlande arbete i en spännande bransch där Prosharp är tekniskt ledande och där utvecklingsmöjligheterna är goda för den som har intresse och vilja.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning 
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt avtal 

Du kommer initialt vara anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till Prosharp. Ansök på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2022-05-01 Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 070-2680836

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Lagerarbetare till SundBirsta AB

Lagerarbetare
Läs mer Apr 13
Lagerarbetare till SundBirsta AB

Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta på SundBirstas lager i Sundsvall. Du kommer att jobba i industrimiljö med traditionellt lagerarbete, plocka material, ta emot gods, skicka gods etcetera, administrativt arbete förekommer.

Kvalifikationer
V i söker dig som är praktisk och tekniskt intresserad, det är meriterande om du har en teknisk utbildningsbakgrund. Tidigare erfarenhet av industri och lagerarbete är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du engagerad och noggrann i ditt arbete, du har kundfokus och känsla för kvalité. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

För ytterligare information: Kontakta Jens Olsson på telefonnummer 060–7890501
Ansök senast 2022-05-01 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag.

Anställningsomfattning
Visstid
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt avtal

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Vi söker serviceinriktade C- och CE-chaufförer

Distributionsförare
Läs mer Apr 4
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com.

Vi söker serviceinriktade C- och CE-chaufförer

För PostNords räkning söker vi nu C- och CE- chaufförer, det gäller i första hand sommarbemanning. Som chaufför är du viktig medarbetare och ansiktet utåt, därför ställer vi höga krav på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. Jobbet består till stor del av distribution och hämtning av pall, paket och brev.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad, du ser fram emot ett fysiskt arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar utdrag från belastningsregistret.

Krav
Gymnasieexamen eller motsvarande samt C eller CE Körkort. Du behöver även ha ett giltigt YKB samt giltigt digitalt färdskrivarkort.
Erfarenhet som chaufför är meriterande men inget krav. 

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Sundsvall
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider, främst dagtid och eftermiddagar

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2022-04-18 Skicka ditt CV och personliga brev via www.onepartnergroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Sandra Höberg 073–7654024 alt Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060–7890501

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Verkmästare med teknikintresse

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Mar 8
På X-Maskiner arbetar vi med försäljning och service av jordbruk-, entreprenad- och grönytemaskiner. Några av våra största varumärken är John Deere, Yanmar och Avant. Vi är återförsäljare av hela Nordfarms sortiment av redskap och tillbehör och har alltid ett brett utbud av bra begagnade maskiner i lager. 
Vi finns i fyra städer: Hudiksvall, Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik.

Om tjänsten
X-maskiner i Sundsvall växer och behöver nu utöka sin styrka med en verkmästare. I den här rollen kommer du att ansvara för ett team som är under tillväxt och till en början kommer du att arbeta ganska operativt för att stötta i verkstaden men även för att bli proffs på de produkter du kommer att arbeta med. I första hand rör det sig om jordbruksmaskiner från John Deere, som ligger långt fram i den teknologiska utvecklingen. Du är verksamhetens ansikte utåt och kommer i stor utsträckning att möta kunder och ha kontakt med leverantörer. Arbetsplatsen ligger i nya, fräscha lokaler i Birsta. 

Dina arbetsuppgifter inkluderar
- Kundmottagning
- Kundkontakt och support
- Felsökning av maskiner, främst ur ett mjukvaruperspektiv
- Ansvar och ledning av verkstadspersonal
- Delegering och arbetsfördelning
- Administrativa uppgifter kopplat till kund, leverantörer, säljare etc.
Vem är du?
För att lyckas i den här rollen krävs att du har erfarenhet från verkstadsmiljö. Vi tror att du har en bakgrund från jordbruksmaskiner, grävmaskiner, skogsmaskiner, lastbilar eller transport- eller personbil och har stor teoretisk samt praktisk förståelse för maskinteknik. Vidare är du en trygg ledare med ett tydligt ledarskap. Du behöver ha lite ”skinn på näsan” och kunna hantera anställda, kunder och leverantörer med pondus och ödmjukhet.
Mycket av dina arbetsuppgifter genomförs vid datorn, inte minst i form av felsökning av maskinerna. Därför krävs det att du förutom praktisk kunskap och erfarenhet från verkstadsarbete även har ett stort intresse och kompetens för datateknik och maskinmjukvara. Du behöver känna dig trygg med att arbeta med kvalificerade datasystem på amerikanska produkter, varför det är viktigt att du känner dig säker på engelska språket.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
DagtidFast månadslön enligt överenskommelse
Övrig information
I denna rekrytering samarbetar X-maskiner med OnePartnerGroup Sundsvall. Du skickar in din ansökan i form av CV och Personligt brev via www.onepartnergroup.se. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Sandra Högberg, sandra.hogberg@onepartnergroup.se, 073-765 40 24. 

Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mail. 

Välkommen med din ansökan!
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu