Nordic BR Norr AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Nordic BR Norr AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Trädgårdsmästare

Trädgårdsmästare, odling
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som älskar att vara ute och arbeta med bland det bästa vi har - naturen.

Är du utbildad trädgårdsmästare? I den här rollen kommer du att tillsammans med dina trädgårdsgrupper arbeta med skötsel och utveckling av trädgårdar hos kunder. Vidare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av skötsel/underhållsarbete i grönytor och parker, beskärningskunskap, växtkännedom samt god vana av att hantera de verktyg och maskiner som yrket kräver. Naturligtvis vill vi att du brinner för trädgårdsyrket och har en blick för det där lilla extra!

Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel.

Krav för tjänsten:

Trädgårdsmästarutbildning eller landskapsingenjörsexamen

Goda kunskaper i svenska; i tal samt skrift

Körkort B


Meriterande:

Arbete på väg

Utbildning gällande relevanta maskiner

Utbildning i lekplatsbesiktning

Bas-P och/eller Bas-U utbildningHär söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen.Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör trivas med det.Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar kl. 07-16

Placeringsort: SundsvallIntervjuer sker löpande och tjänsten tilllsätts så snart vi hittar rätt person för jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE-Chaufför för nattkörning 4 dgr/veckan

Distributionsförare
Läs mer Jun 20
Är du intresserad av att köra nattetid med start omgående?

För kunds räkning söker vi nu dig med:
- CE-kort- YKB- ADR
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att köra styckegods och besitter god förmåga att hantera uppdraget på ett professionellt sätt. Du har yrkesstolthet och trivs bakom ratten men även med att lasta och lossa bilen som också är en del av dina dagliga uppgifter. Arbetstiderna är förlagda till ca kl.17.30-04.30 och du kör 4 gånger i veckan. Du utgår från Timrå och rutten går sedan vidare med lossning längs med vägen. Vid din slutdestination lastar du på igen och lossar även efter vägen tillbaka till Timrå.
Detta kommer att inledas som ett bemanningsuppdrag där du under de första 6 månaderna är anställd av Nordic bemanning & rekrytering och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Är det ett lyckosamt samarbete så finns mycket goda möjligheter till fast anställning direkt på företaget i fråga efter dessa 6 månader.

Viktigt för rollen är att du är ansvarstagande, serviceminded och har ett gediget säkerhetstänk. Du tar väl hand om både gods och bil och framför fordonet på ett säkert och representabelt vis efter vägarna.
Tveka inte att söka tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Jun 10
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

Svetsare för start omgående!

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 3
Duktig på att svetsa?

För vår kunds räkning söker vi nu efter svetsare som är redo för start per omgående. Du kan förvänta dig att dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehålla flertalet moment som förekommer på en svetsverkstad med metoden mig/mag. Vi tror att du som sökande har yrkeserfarenhet som svetsare, kan läsa och följa ritningar samt har en känsla för kvalitet och noggrannhet. Du kan dessutom jobba självständigt, samtidigt som du är en god lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiderna är förlagd till dagtid kl 07-16 mån-fre.
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag alt. kontakta oss så berättar vi mer.Intervjuer kommer att ske löpande.

Kontakt: Malin Persson, tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.seOm oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansök nu

Park- & fastighetsskötare till Sundsvall!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 30
Intresserad av arbete inom park och natur? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

För omgående start söker vi nu personer som vill arbeta med traditionell park- & fastighetsskötsel. Arbetet är varierande och belagt i utomhusmiljö. Vi tror att du som söker den här tjänsten gillar god ordning, drivs av att se förbättring och är serviceinriktad. Vi tror även att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vidare är KRAV för tjänsten B-körkort, meriterande är motorsågskörkort & röjsågskörkort.

För att trivas i denna roll bör du vara självgående, kvalitetsmedveten samt van att arbeta fysiskt och trivas med det. Vi tror att du är en person med ett positivt tankesätt som vill bidra med kreativitet & intresse för att göra fint kring stans parker & fastigheter.Så, är du intresserad av ett varierande jobb inom drift & skötsel? Sök redan idag!

Intervjuer kommer att hållas löpande och anställning sker direkt vi hittar rätt personer för jobbet.Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med stor noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid mån-fer kl.07.00-16.00

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

Tekniker till Northbike

Motorcykelmekaniker
Läs mer Maj 30
Besitter du ett brinnande intresse för MC? Är du tekniskt kunnig och vill fortsätta utvecklas? Välkommen att söka rollen som tekniker hos Northbike!

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som mekaniker/servicetekniker inom MC/fordon. Du har som minst fordonsteknisk utbildning i grunden men utöver det även ett gediget intresse för att skruva. Har du intresset finns det här stora möjligheter till fortsatt utveckling då du kommer vara omgiven av ett kompetent team.Vi tror att du som söker tjänsten är serviceinriktad och vill alltid sätta kunden i första hand. Du är flexibel i ditt arbete då det kan dyka upp arbeten som måste prioriteras, du skall vara lättsam, glad, stresstålig och kunna bidra med positiv energi till gruppen. Under högsäsong råder högt tempo vilket du trivs med. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska för att kunna tillgodogöra dig serviceinformation.Har du funderingar? Tveka inte att höra av dig.

Varmt välkommen att söka tjänsten som tekniker hos Northbike och bli en del av ett härligt gäng!
Skicka in din ansökan via angiven länk alt. maila in din ansökan till malin.persson@nordicbemanning.se
Vi ses!

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår Northbike.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid

Ansök nu

Händig montör med start augusti

Plattsättare, utan yrkesbevis
Läs mer Maj 30
Besitter du god erfarenhet av montagearbete? Nu söker vi en händig person för heltidsjobb som montör.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu dig med dokumenterad erfarenhet av montagearbete. Du kommer att vara med i arbetet vid montage av braskaminer, vedspisar, murspisar, kassetter, kakelugnar samt skorstenar. Utöver detta kommer du även att renovera upp befintliga skorstenar och murstockar. Vi tror att du som söker tjänsten är bekväm med enklare snickeriarbeten och kanske även är erfaren inom måleri, klinker- och kakelsättning, murnings- och putsarbeten.


I övrigt ser vi att du är kvalitetsmedveten, positiv och arbetar bra både enskilt och i team. Du blir i många fall ansiktet utåt i och med din kontakt med kund, därför ser vi att du är social och trivs med kundkontakten.


B-körkort är ett krav och meriterande är BE. Du kommunicerar bra i svenska både i tal och skrift.
Start för denna tjänst är i augusti och omfattningen är heltid, måndag-fredag kl. 07-16.Detta kommer att inledas som ett bemanningsuppdrag där du under de första 6 månaderna blir anställd av Nordic bemanning & rekrytering och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Vid lyckosamt samarbete finns därefter ambition till fast anställning direkt hos vår kund.
Tveka inte att söka tjänsten om du trivs vid fysiskt, praktiskt arbete.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansök nu

Park- & fastighetsskötare till Sundsvall!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 30
Intresserad av arbete inom park och natur? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

För omgående start söker vi nu personer som vill arbeta med traditionell park- & fastighetsskötsel. Arbetet är varierande och belagt i utomhusmiljö. Vi tror att du som söker den här tjänsten gillar god ordning, drivs av att se förbättring och är serviceinriktad. Vi tror även att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vidare är KRAV för tjänsten B-körkort, meriterande är motorsågskörkort & röjsågskörkort.

För att trivas i denna roll bör du vara självgående, kvalitetsmedveten samt van att arbeta fysiskt och trivas med det. Vi tror att du är en person med ett positivt tankesätt som vill bidra med kreativitet & intresse för att göra fint kring stans parker & fastigheter.Så, är du intresserad av ett varierande jobb inom drift & skötsel? Sök redan idag!

Intervjuer kommer att hållas löpande och anställning sker direkt vi hittar rätt personer för jobbet.Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med stor noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid mån-fer kl.07.00-16.00

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

Säljsupport med varierande arbetsuppgifter till Northbike

Utställningskoordinator
Läs mer Maj 30
Besitter du intresse för motorer? Är det något du alltid drömt om att jobba med? Nu söker vi dig som vill ta chansen att bli en del av Sundsvalls mekka för fritidsfordon.

Rollen som Säljsupport på Northbike innebär att man är husets allt- i allo gällande logistik med huvudfokus på att:
- Se till att fordonen står där de ska,
- Flytta dessa mellan verkstad och säljyta,
- Ta emot fordon från transporter dvs. lasta och lossa på ett säkert vis.
- Du kommer att tvätta, putsa och se till att fordonen är i toppskick


Som person trivs du med fysiskt arbete och vara där det händer. Händer det inte så ser du till att det händer, detta med din känsla för att se vad som behöver göras. Du trivs med att arbeta i lag och kommer ingå i ett Säljsupportteam om 3 personer. Fördelaktigt för rollen är att du har ett intresse för motorer och ett tekniskt öga. Vidare ligger tyngden i att du besitter mycket ansvarskänsla och inte räds för att hugga i. Självklart är du positiv, flexibel och behjälplig mot dina kollegor, kunder samt leverantörer.


Detta är först och främst ett vikariat på 1 år med goda chanser till fortsatt arbete.


Arbetstiderna är förlagd till ett varanann vecka-upplägg. Ena veckan jobbar du kl. 07.30-16.30 och nästa kl. 09.00-18.00. Samt varannan lördag. Du jobbar aldrig röda dagar då butiken håller stängt dessa dagar.Start för vikariatet sker enligt överenskommelse men senast i slutet av juni.


Nordic bemanning & rekrytering tillhandahåller rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos NorthBike. Alla frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Malin Persson som nås på tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.seVarmt välkommen att söka rollen som Säljsupport och ha kul på jobbet, varje dag!


DREAM IT. LIVE IT.

Om Northbike

NORDENS STÖRSTA FRITIDSFORDONS-HANDLARE
4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.Hos Northbike hittar du motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.

Northbike grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB.Företaget har successivt vuxit, och vid 2009 flyttade Northbike till större lokaler vid Norra vägen 8 där man delade lokaler med systerbolaget Northcar.6:e April 2019 flyttade Northbike i Sundsvall till nybyggda lokaler med fantastiskt läge vid kajen i Sundsvalls södra brofäste, 7200kvm drömmar!

Lokaler som till 100% är anpassade för vår verksamhet, med utrymmen, butiksytor, parkeringar mm som gör lokalerna fantastiska för såväl kunder som personal.Northbike i Sundsvall är idag en av nordens största MC-handlare och har alltid ett lager på över 200st motorcyklar av alla märken. Varumärken på hojsidan som Northbike i Sundsvall är auktoriserade för är BMW, KTM, Honda, Kawasaki, Triumph samt Harley-Davidson som drivs av systerföretaget Harley-Davidson Sundsvall.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Ansök nu

Snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Maj 24
Är du snickare med god tidigare erfarenhet? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat som snickare. Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Du arbetar bra både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanliga snickeriarbeten, renovering, finsnickeri och rivning. Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten och pålitlig. Självklart trivs du även med problemlösning och är innovativ.
- Du skall ha god material- och verktygskännedom.- B-körkort, gärna BE- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Med positiv inställning och god arbetsmoral finns här en chans att bli en viktig del hos ett familjärt företag i framfart. Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic bemanning & rekrytering och därav besvaras alla frågor kring tjänsten av Nordic.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering.

Tel: 072-403 07 73 alt malin.persson@nordicbemanning.se
Är du utbildad snickare men inte hunnit samla på dig speciellt mycket arbetslivserfarenhet? Välkommen att skicka in din ansökan du med, kanske har vi din nästa utmaning!

Ansök nu

Inbytestestare till Northbike!

Motorcykelmekaniker
Läs mer Maj 20
Har du ett brinnande intresse för mc? Besitter du dessutom fordonsteknisk bakgrund? Perfekt, då vi har drömjobbet för dig!

Om tjänsten

Nu förstärker Northbike med ytterligare en Inbytestestare. Vi ser att du som söker den här tjänsten innehar fordonsteknisk bakgrund genom utbildning alt. har erfarenhet som vi bedömer likvärdig, och självklart gillar du att köra MC. Kanske är du självlärd genom ditt gedigna intresse? Vi söker dig med rätt inställning! Rollen innebär att du undersöker befintligt skick på inbytta fordon, dvs. begagnade fordon som kunder kommer och byter in när det köper annat eller nytt fordon från Northbike.
Utöver den tekniska delen trivs du även med att arbeta praktiskt då du dessutom kommer att rekonda fordon, polering m.m.

För att trivas i den här rollen är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du lämnar inget åt slumpen utan drar nytta av ditt brinnande intresse för fordon för att kunna utföra dina arbetsuppgifter lyckosamt. Du har ett öga för vad som behöver göras och innehar god initiativförmåga. Som person är du prestigelös och samarbetar gärna och bra ihop med andra kollegor.

Arbetstiderna är förlagt till dagtid/heltid vardagar kl. 08.00-17.00. Inga arbetspass på röda dagar förekommer då Northbike håller butiken stängd dessa dagar.
Nordic bemanning & rekrytering tillhandahåller rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Northbike. Det kommer att tillämpas provanställning med ambition att övergå i fast anställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person för jobbet. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller tipsa någon du känner! Har du frågor om rollen? Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072 403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Om Northbike

NORDENS STÖRSTA FRITIDSFORDONS-HANDLARE

4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.Hos Northbike hittar du motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.

Northbike grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB.Företaget har successivt vuxit, och vid 2009 flyttade Northbike till större lokaler vid Norra vägen 8 där man delade lokaler med systerbolaget Northcar.6:e April 2019 flyttade Northbike i Sundsvall till nybyggda lokaler med fantastiskt läge vid kajen i Sundsvalls södra brofäste, 7200kvm drömmar!

Lokaler som till 100% är anpassade för vår verksamhet, med utrymmen, butiksytor, parkeringar mm som gör lokalerna fantastiska för såväl kunder som personal.Northbike i Sundsvall är idag en av nordens största MC-handlare och har alltid ett lager på över 200st motorcyklar av alla märken. Varumärken på hojsidan som Northbike i Sundsvall är auktoriserade för är BMW, KTM, Honda, Kawasaki, Triumph samt Harley-Davidson som drivs av systerföretaget Harley-Davidson Sundsvall.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

Butikssäljare

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Nu söker vi en glad och självgående butikssäljare!

Om tjänsten

Som butikssäljare hos vår kund består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla sortimentet och förse kunderna med den bästa av service.
Att vara serviceminded är en naturlig del av dig och du trivs som bäst när det är full rulle. Du är lösningsfokuserad och besitter förmågan att prioritera arbetsuppgifterna under din arbetsdag. Du förstår vikten av att butiken är välfylld och fint exponerad samt trivs med att ha lite fart under fötterna. Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.
Utöver att ge service i världsklass ute på golvet så tillkommer arbetsuppgifter som kassahantering, orderhantering och annan administration.
Du kommer att ingå i ett glatt och erfaret team som kommer att ge dig den bästa introduktionen och handledningen för att du snabbt ska känna dig varm i kläderna.


Det viktigaste är att du brinner för service, är driven och ansvarsfull. Du arbetar resultatinriktat och drar nytta av din kommunikativa förmåga.
Här erbjuds ett roligt, fartfyllt arbete med stor omväxling.
Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic bemanning & rekrytering och därför hänvisar vi samtliga frågor till jonathan.carlsson@nordicbemanning.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte med att ansöka redan idag.
Start sker enligt överenskommelse men senast i början på augusti.
Arbetstiderna på denna tjänst är varierande men förlagt till dagtid, måndag till lördag ca kl 10:00-18:00

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd hos vår kund.

Ansök nu

C-chaufförer sökes för sopbilskörning, start omgående!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 18
Köra sopbil? Kan det vara något för dig? Välkommen att söka denna tjänst med start omgående!

Om tjänsten

Nu söker vi ett par C-chaufförer med YKB för sopbilskörning. Du kommer att köra lastbilen och transportera återvinningsmaterial så som plast, kartong m.m från soputrymmen.

Har du CE och/eller adr är det meriterande men inget krav. Start är per omgående så du bör vara tillgänglig nu i närtid.
Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072-403 07 73.

Intervjuer sker löpande och vi anställer direkt vi hittar rätt personer för jobbet.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Maj 17
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Wecall

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 2
Om tjänsten

Mitt i Sundsvalls vackra centrum finner du den här moderna arbetsplatsen där du och dina kollegor står för den yttersta kundkontakten.
Om du är en ansvarsfull lagspelare som vill ha möjlighet att göra karriär så ger den här tjänsten dig goda möjligheter till personlig utveckling och nya utmaningar.

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag som i sina nya centralt belägna lokaler i Sundsvall stöttar företag i växel- sälj- och kundtjänst. Företaget grundades 2004 i Sundsvall men finns nu även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. De levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Din profil

Skallkrav:

- Flytande i tal och skrift på Svenska

- Flytande i tal och skrift på Engelska

Meriterande:

- Flytande i tal och skrift på övriga språk
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt

För att kunna erbjuda service av högsta klass krävs det att du är noggrann, besitter hög social kompetens och är en bra ambassadör för företaget i dina kundkontakter.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall.

För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

072-3419831

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Inbytestestare till Northbike!

Motorcykelmekaniker
Läs mer Maj 16
Har du ett brinnande intresse för mc? Besitter du dessutom fordonsteknisk bakgrund? Perfekt, då vi har drömjobbet för dig!

Om tjänsten

Nu förstärker Northbike med ytterligare en Inbytestestare. Vi ser att du som söker den här tjänsten innehar fordonsteknisk bakgrund genom utbildning alt. har erfarenhet som vi bedömer likvärdig, och självklart gillar du att köra MC. Kanske är du självlärd genom ditt gedigna intresse? Vi söker dig med rätt inställning! Rollen innebär att du undersöker befintligt skick på inbytta fordon, dvs. begagnade fordon som kunder kommer och byter in när det köper annat eller nytt fordon från Northbike.
Utöver den tekniska delen trivs du även med att arbeta praktiskt då du dessutom kommer att rekonda fordon, polering m.m.

För att trivas i den här rollen är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du lämnar inget åt slumpen utan drar nytta av ditt brinnande intresse för fordon för att kunna utföra dina arbetsuppgifter lyckosamt. Du har ett öga för vad som behöver göras och innehar god initiativförmåga. Som person är du prestigelös och samarbetar gärna och bra ihop med andra kollegor.

Arbetstiderna är förlagt till dagtid/heltid vardagar kl. 08.00-17.00. Inga arbetspass på röda dagar förekommer då Northbike håller butiken stängd dessa dagar.
Nordic bemanning & rekrytering tillhandahåller rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Northbike. Det kommer att tillämpas provanställning med ambition att övergå i fast anställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person för jobbet. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller tipsa någon du känner! Har du frågor om rollen? Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072 403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Om Northbike

NORDENS STÖRSTA FRITIDSFORDONS-HANDLARE

4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.Hos Northbike hittar du motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.

Northbike grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB.Företaget har successivt vuxit, och vid 2009 flyttade Northbike till större lokaler vid Norra vägen 8 där man delade lokaler med systerbolaget Northcar.6:e April 2019 flyttade Northbike i Sundsvall till nybyggda lokaler med fantastiskt läge vid kajen i Sundsvalls södra brofäste, 7200kvm drömmar!

Lokaler som till 100% är anpassade för vår verksamhet, med utrymmen, butiksytor, parkeringar mm som gör lokalerna fantastiska för såväl kunder som personal.Northbike i Sundsvall är idag en av nordens största MC-handlare och har alltid ett lager på över 200st motorcyklar av alla märken. Varumärken på hojsidan som Northbike i Sundsvall är auktoriserade för är BMW, KTM, Honda, Kawasaki, Triumph samt Harley-Davidson som drivs av systerföretaget Harley-Davidson Sundsvall.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Maj 10
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

Säljsupport med varierande arbetsuppgifter till Northbike

Utställningskoordinator
Läs mer Maj 9
Besitter du intresse för motorer? Är det något du alltid drömt om att jobba med? Nu söker vi dig som vill ta chansen att bli en del av Sundsvalls mekka för fritidsfordon.

Rollen som Säljsupport på Northbike innebär att man är husets allt- i allo gällande logistik med huvudfokus på att:
- Se till att fordonen står där de ska,
- Flytta dessa mellan verkstad och säljyta,
- Ta emot fordon från transporter dvs. lasta och lossa på ett säkert vis.
- Du kommer att tvätta, putsa och se till att fordonen är i toppskick


Som person trivs du med fysiskt arbete och vara där det händer. Händer det inte så ser du till att det händer, detta med din känsla för att se vad som behöver göras. Du trivs med att arbeta i lag och kommer ingå i ett Säljsupportteam om 3 personer. Fördelaktigt för rollen är att du har ett intresse för motorer och ett tekniskt öga. Vidare ligger tyngden i att du besitter mycket ansvarskänsla och inte räds för att hugga i. Självklart är du positiv, flexibel och behjälplig mot dina kollegor, kunder samt leverantörer.


Detta är först och främst ett vikariat på 1 år med goda chanser till fortsatt arbete.


Arbetstiderna är förlagd till ett varanann vecka-upplägg. Ena veckan jobbar du kl. 07.30-16.30 och nästa kl. 09.00-18.00. Samt varannan lördag. Du jobbar aldrig röda dagar då butiken håller stängt dessa dagar.Start för vikariatet sker enligt överenskommelse men senast i slutet av juni.


Nordic bemanning & rekrytering tillhandahåller rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos NorthBike. Alla frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Malin Persson som nås på tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.seVarmt välkommen att söka rollen som Säljsupport och ha kul på jobbet, varje dag!


DREAM IT. LIVE IT.

Om Northbike

NORDENS STÖRSTA FRITIDSFORDONS-HANDLARE
4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.Hos Northbike hittar du motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.

Northbike grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB.Företaget har successivt vuxit, och vid 2009 flyttade Northbike till större lokaler vid Norra vägen 8 där man delade lokaler med systerbolaget Northcar.6:e April 2019 flyttade Northbike i Sundsvall till nybyggda lokaler med fantastiskt läge vid kajen i Sundsvalls södra brofäste, 7200kvm drömmar!

Lokaler som till 100% är anpassade för vår verksamhet, med utrymmen, butiksytor, parkeringar mm som gör lokalerna fantastiska för såväl kunder som personal.Northbike i Sundsvall är idag en av nordens största MC-handlare och har alltid ett lager på över 200st motorcyklar av alla märken. Varumärken på hojsidan som Northbike i Sundsvall är auktoriserade för är BMW, KTM, Honda, Kawasaki, Triumph samt Harley-Davidson som drivs av systerföretaget Harley-Davidson Sundsvall.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Maj 6
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

Park- & fastighetsskötare till Sundsvall!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 5
Intresserad av arbete inom park och natur? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

För omgående start söker vi nu personer som vill arbeta med traditionell park- & fastighetsskötsel. Arbetet är varierande och belagt i utomhusmiljö. Vi tror att du som söker den här tjänsten gillar god ordning, drivs av att se förbättring och är serviceinriktad. Vi tror även att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vidare är KRAV för tjänsten B-körkort, meriterande är motorsågskörkort & röjsågskörkort.

För att trivas i denna roll bör du vara självgående, kvalitetsmedveten samt van att arbeta fysiskt och trivas med det. Vi tror att du är en person med ett positivt tankesätt som vill bidra med kreativitet & intresse för att göra fint kring stans parker & fastigheter.Så, är du intresserad av ett varierande jobb inom drift & skötsel? Sök redan idag!

Intervjuer kommer att hållas löpande och anställning sker direkt vi hittar rätt personer för jobbet.Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med stor noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid mån-fer kl.07.00-16.00

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

Ventilationsmontör

Ventilationsmontör
Läs mer Maj 6
Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker!

För kunds räkning söker vi nu dig med erfarenhet av ventilationsmontage. Du kommer att arbeta med reparation och installation av olika system och gör detta enligt tydliga ritningar och beskrivningar.
Individuellt arbete är inget du räds för och är en problemlösare av rang. Du får arbetet att fortskrida i god takt utan att tumma på kvalitet. Du är bekväm med att ha ständig kommunikation med uppdragsgivare, byggare och kollegor. Du blir ofta ansiktet utåt hos kund, som kan vara likväl privatperson som företag, vilket inte är något bekymmer för dig.


Detta är en del av vår uthyrningsverksamhet och du kommer att bli anställd av Nordic bemanning & rekrytering men arbeta som konsult hos vår kund. Vid ett lyckosamt samarbete finns goda möjligheter till anställning hos företaget i fråga framget.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi behandlar dessa löpande!

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Maj 3
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

B-chaufför för distribution med start omgående

Budbilsförare
Läs mer Maj 3
För vår kunds räkning söker vi nu dig med erfarenhet av distribution med b-bil

Om tjänsten

Vi behöver förstärka med chaufförer till vår b-bils distribution i Sundsvall- & Timråområdet. Helst ser vi att du har erfarenhet av detta sedan tidigare men för rätt person, som har god lokalkännedom, finns goda möjligheter att här etablera sig.
Du kommer att köra ut paket samt lasta och lossa ditt fordon. Du trivs att sitta bakom ratten samt att träffa kunder vid dina många stopp. Vi söker dig som är arbetsvillig, ansvarstagande och framför ditt fordon på ett säkert vis. Du passar tider och har ett glatt humör.

Detta är en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av oss på Nordic men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund.
Vid ett ömsesidigt lyckosamt arbete finns goda möjligheter till fast anställning hos vår kund framgent.
Vi har behov per omgående så därför ser vi gärna att du som söker är tillgänglig i närtid.Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittar rätt person.
Arbetet kräver att du kan behärska svenska i tal och skrift.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se
Hoppas vi ses!

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Wecall

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 17
Om tjänsten

Mitt i Sundsvalls vackra centrum finner du den här moderna arbetsplatsen där du och dina kollegor står för den yttersta kundkontakten.
Om du är en ansvarsfull lagspelare som vill ha möjlighet att göra karriär så ger den här tjänsten dig goda möjligheter till personlig utveckling och nya utmaningar.

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag som i sina nya centralt belägna lokaler i Sundsvall stöttar företag i växel- sälj- och kundtjänst. Företaget grundades 2004 i Sundsvall men finns nu även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. De levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Din profil

Skallkrav:

- Flytande i tal och skrift på Svenska

- Flytande i tal och skrift på Engelska

Meriterande:

- Flytande i tal och skrift på övriga språk
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt

För att kunna erbjuda service av högsta klass krävs det att du är noggrann, besitter hög social kompetens och är en bra ambassadör för företaget i dina kundkontakter.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall.

För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

072-3419831

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Wecall

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 10
Om tjänsten

Mitt i Sundsvalls vackra centrum finner du den här moderna arbetsplatsen där du och dina kollegor står för den yttersta kundkontakten.

Om du är en ansvarsfull lagspelare som vill ha möjlighet att göra karriär så ger den här tjänsten dig goda möjligheter till personlig utveckling och nya utmaningar.

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag som i sina nya centralt belägna lokaler i Sundsvall stöttar företag i växel- sälj- och kundtjänst. Företaget grundades 2004 i Sundsvall men finns nu även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. De levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Din profil

Skallkrav:

- Flytande i tal och skrift på Svenska

- Flytande i tal och skrift på Engelska

Meriterande:

- Flytande i tal och skrift på övriga språk
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt

För att kunna erbjuda service av högsta klass krävs det att du är noggrann, besitter hög social kompetens och är en bra ambassadör för företaget i dina kundkontakter.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall.

För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

072-3419831

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Apr 19
Är du utbildad snickare med god tidigare erfarenhet? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat som snickare. Du innehar yrkesbevis och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanliga snickeriarbeten, renovering, finsnickeri och rivning. Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten och pålitlig. Självklart trivs du även med problemlösning och att vara innovativ.
- Du skall ha god material- och verktygskännedom.- B-körkort- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Med positiv inställning och god arbetsmoral finns här en chans att bli en viktig del hos ett familjärt företag i framfart. Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic bemanning & rekrytering och därav besvaras alla frågor kring tjänsten av Nordic.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering.

Tel: 072-403 07 73 alt malin.persson@nordicbemanning.se
Är du utbildad snickare men inte hunnit samla på dig speciellt mycket arbetslivserfarenhet? Välkommen att skicka in din ansökan du med, kanske har vi din nästa utmaning!

Ansök nu

Snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Apr 22
Är du utbildad snickare med god tidigare erfarenhet? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat som snickare. Du innehar yrkesbevis och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanliga snickeriarbeten, renovering, finsnickeri och rivning. Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten och pålitlig. Självklart trivs du även med problemlösning och att vara innovativ.
- Du skall ha god material- och verktygskännedom.- B-körkort- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Med positiv inställning och god arbetsmoral finns här en chans att bli en viktig del hos ett familjärt företag i framfart. Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic bemanning & rekrytering och därav besvaras alla frågor kring tjänsten av Nordic.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering.

Tel: 072-403 07 73 alt malin.persson@nordicbemanning.se
Är du utbildad snickare men inte hunnit samla på dig speciellt mycket arbetslivserfarenhet? Välkommen att skicka in din ansökan du med, kanske har vi din nästa utmaning!

Ansök nu

Säljare till Wecall Sports

Innesäljare
Läs mer Apr 11
Har du ett gediget intresse för sport och affärer?

Om tjänsten

I rollen som innesäljare kommer du att vara en del av det team som jobbar nära de olika organisationerna som Wecall Sports idag samarbetar med.

Idrotten genomsyrar hela verksamheten och givetvis ställs det höga krav på engagemang, samarbete och att tillsammans uppnå uppsatta mål.

Här finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom företaget och skapa en karriär inom försäljning.

Wecall Sports arbetar åt elitidrottsföreningar och idrottsförbund i Sverige. De rekryterar sponsorer och säljer sponsorpaket åt klubbarna och ökar på så vis deras intäkter medan klubbarna kan fokusera på sporten. Wecall Sports är marknadsledande i Sverige när det gäller mängdförsäljning av sponsorpaket och rekrytering av partners till idrottsföreningar och förbund. De sköter hela processen från första samtalet med en potentiell sponsorpartner till att leverera sponsorpaketet. Ett sponsorpaket kan exempelvis bestå av biljetter till föreningens matcher och marknadsföring i hallen. Wecall Sports levererar en helhetslösning där de exempelvis sköter biljetthantering, trycker upp tröjor och fakturerar slutkund. Wecall Sports består av tävlingsmänniskor som i flera fall tävlat och tävlar på högsta nivå och har därför en bred kunskap när det gäller idrott och försäljning. Deras samarbetspartners hittar du på allra högsta nivå inom fotboll, ishockey, bandy, innebandy, handboll och trav.

Din profil

Till tjänsten söker vi dig som är van att vara en del av en grupp, förstår vikten av samarbete och kan bidra individuellt till att gruppen når nya höjder.

Utöver det, söker vi dig som hanterar;

- Svenska, mycket väl i tal och skrift

- Engelska, mycket väl i tal och skriftVi ser det som meriterande om du har;

- B-körkort

- Tidigare erfarenhet av försäljning

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall Sports.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Heltid, dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Lastmaskinmekaniker sökes för start omgående!

Traktormekaniker
Läs mer Apr 5
Nu söker vi för vår kunds räkning en mekaniker med erfarenhet från mek med tyngre maskiner likt lastmaskiner samt markvårdande maskiner!

Du kommer att arbeta med maskiner av olika slag i en verkstad på ett mindre företag i Sundsvall. Du ingår i ett mindre arbetslag med kompetenta och trevliga kollegor där ni tillsammans kan erbjuda kunderna lång erfarenhet och brett kunnande. Tillsammans bemästrar ni alla förekommande arbeten inom mekanik, el & hydraulik. Vi söker därför dig som har tidigare erfarenhet av service, reparation och underhåll och är en problemlösare av rang. Vi tror att du har minst några års tidigare erfarenhet av att arbeta som mekaniker av fordon/maskiner och har ett brinnande intresse för yrket. Du är självgående och ser vad som ska göras och när. Maskinerna som lämnas in på verkstaden kan variera i storlek och är främst lastmaskiner av olika slag samt många markvårdande maskiner för alla årstider.
Vidare ser vi att du som söker tjänsten är extremt mån om att arbeta kvalitetsmedvetet, kundfokuserat och värdesätter att tillsammans med dina kollegor utföra samt slutföra arbetsuppgifterna på bästa möjliga vis. Du besitter ett gediget säkerhetstänk och följer självklart säkerhetsrutiner och bär rätt utrustning för att minimera risken för skador och olyckor.
Då du kommer att träffa kunder är det viktigt att du är serviceminded, engagerad och trivs med kundbemötande.
Krav för tjänsten:- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarade relevant utbildning.- God kommunikationsförmåga på svenska då arbetet kräver det.
Meriterande är kunskap gällande hydraulik, pneumatik, mekanik & svetsning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund. Vid ömsesidigt lyckosamt samarbete finns goda möjligheter till anställning direkt hos företaget efter 6 månader som konsultanställd.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Start: Omgående/enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person. Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se
Vi ses!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Wecall

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 22
Om tjänsten

Mitt i Sundsvalls vackra centrum finner du den här moderna arbetsplatsen där du och dina kollegor står för den yttersta kundkontakten.

Om du är en ansvarsfull lagspelare som vill ha möjlighet att göra karriär så ger den här tjänsten dig goda möjligheter till personlig utveckling och nya utmaningar.

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag som i sina nya centralt belägna lokaler i Sundsvall stöttar företag i växel- sälj- och kundtjänst. Företaget grundades 2004 i Sundsvall men finns nu även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. De levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Din profil

Skallkrav:

- Flytande i tal och skrift på Svenska

- Flytande i tal och skrift på Engelska

Meriterande:

- Flytande i tal och skrift på övriga språk
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt

För att kunna erbjuda service av högsta klass krävs det att du är noggrann, besitter hög social kompetens och är en bra ambassadör för företaget i dina kundkontakter.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall.

För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

072-3419831

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Däckskiftare

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Apr 14
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

Ser fram emot kontakt.

Ansök nu

Däckskiftare inför höstens säsong

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Apr 14
Är du däckskiftare med erfarenhet av verkstadsarbete?

Om tjänsten

Var en del av det verkstadslag som samarbetar för att tillsammans få en effektiv arbetsplats.

Vi söker dig som är
- Initiativtagande
- Bra på att samarbeta
- Ansvarsfull
- Tidigare erfarenhet av däckskifte är ett krav.

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.


- B-körkort är ett krav.

Då flera av våra samarbetspartners går in i däcksäsong söker vi nu flera erfarna och glada arbetare som vill rycka ut och förstärka under denna topp.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna sker direkt när vi har hittat de rätta personerna för uppdraget.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic Bemanning & Rekrytering via tel. 0723419831 alt. jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

Ser fram emot kontakt.

Ansök nu

Gymnasieekonom som vill göra karriär inom redovisning

Ekonomikontorist
Läs mer Mar 24
För kunds räkning söker vi dig som är nyutbildad redovisningsekonom och nu vill etablera dig och dina kunskaper i branschen.

Vi söker efter dig som är härligt driven, social och framåtlutad som person och nu vill ta chansen att få växa inom ett familjärt bolag i Sundsvall.
Du är en problemlösare av rang och trivs med utmaningar där din goda förmåga att analysera kommer väl till hands. Du räds inte för att arbeta ensam men trivs även bra med arbetsuppgifter som kräver samarbete. Vidare tror vi att du som söker den här tjänsten är intresserad av affärsutveckling och vill arbeta för ett bolag där allas åsikter hörs.


Som lägst är du utbildad gymnasieekonom med mycket god förståelse för ekonomiarbetet. Tillsammans med din nya arbetsplats vill du vara med på en karriärsresa där du med tiden kommer att bli självgående som redovisningsekonom tack vare bolagets utvecklingsplan för dig. Planen utformas efter dig som person och dina kunskaper.

Har du vidareutbildning inom redovisning är detta meriterande och din startsträcka blir naturligt kortare.

Du kommer att vara anställd av Nordic bemanning & rekrytering under dina 6 första månader och arbeta som konsult hos vår kund. Vid ömsesidigt lyckosamt samarbete blir du därefter anställt direkt på företaget i fråga.
Vår kund är ett företag som hjälper sina kunder med allt inom ekonomiarbetet, allt från löpande redovisning till bokslut, deklarationer och ekonomistyrning.
Med stort ökat inflöde av uppdrag behöver nu ekonomiavdelningen förstärkas.

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet. I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person för rollen!

Ansök nu

Elektriker för start omgående/enligt överenskommelse

Installationstekniker
Läs mer Mar 22
Nu söker vi en erfaren elektriker med rätt inställning för direktrekrytering till vår kund!

Om tjänsten

Som certifierad elektriker hos vår kund kommer du ha en viktig roll med att stödja upp deras montörer med olika typer av installationer. Du kommer att vara med på vår resa i omställningen till förnybar energi och har stora möjligheter att utvecklas i företaget.Vi söker dig som har slutfört 3 årig gymnasieutbildning med inriktning EL samt har slutfört din lärlingstid som elektriker.
B-kort är ett krav för att vara aktuell i denna tjänst.Meriterande är AL-behörighet.
Övernattning på annan ort kan förekomma.

Din profil

Som person är du:

- Kvalitetsmedveten
- Samarbetsvillig
- Självgående - Lösningsorienterad- Organiserad

Självklart har du även ett gediget säkerhetstänk och använder den utrustning som tilldelats.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din kontakt med oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Västernorrland
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person för jobbet. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Har du frågor kring tjänsten? Kontakt Malin Persson via malin.persson@nordicbemanning.se alt. 072-403 07 73
Vi ses!

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Mar 18
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

Säljare till Papperskungen!

Utesäljare
Läs mer Mar 17
Har du erfarenhet av att driva fullständiga försäljningsprocesser? Letar du din nästa utmaning?

Om tjänsten

Till vår kund Papperskungen.se söker vi nu en driven säljare till ett nystartat projekt där deras nya produkt skall sättas i hamn. För att trivas i den här rollen har du god tidigare erfarenhet av försäljning, främst inom b2b. Du sporras av att få nykundsbearbeta, boka in kundmöten och slutligen knyta ihop säcken med att få göra affärer.
Med att presentera en ny restaurangdiskning för glas, porslin och bestick där medlet skapas på plats genom två komponenter kommer dina kunder att spara både pengar och spara på miljön. Allt detta pga att medlet nu helt doseras och anpassas efter diskgodset och vattnets hårdhet. Försäljningen sker därmed främst mot restauranger och övriga storköksverksamheter. Det är ingen nackdel om du har god inblick i restaurangverksamheten där du kommer att cirkulera mycket i din roll.
Vi ser att du som söker tjänsten är ansvarstagande, målinriktad och har en mycket god tendens att se och höra köpsignaler från dina kunder. Du är en fena på att skapa behov som kanske inte finns och arbetar strategiskt för att uppnå lönsamhet. I övrigt är du en glad och positiv person som nu vill ut leverera service i världsklass till dina nya affärsrelationer.
Krav är B-körkort och tillgång till egen bil. Ditt område kommer att vara Sundsvall med omnejd och du kommer hem varje dag.
Du skall kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift då arbetet kräver det.
Du kommer att få lära dig allt kring produkten vid anställningsstart så att du är proffs när du sätter igång.Välkommen att söka ett riktigt roligt jobb hos ett riktigt roligt företag i framfart!
Detta är först och främst en projektanställning om 3 månader för att sätta igång projektet. Vid framgång och god utveckling kommer det även finnas möjlighet till fortsättning och tillsvidareanställning.

Vår kund

"Välkommen till Papperskungen, här kan du beställa billigt kontorsmaterial och emballage till ditt företag utan att tumma på kvalitén! Vårt mål är att alltid kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärt kontorsmaterial till små och medelstora företag över hela Sverige.

Sedan 1994 har vi på Papperskungen hjälpt tusentals företag att via vår webshop handla snabbare, enklare, och sänkt våra kunders inköpspriser på kontorsvaror, emballage & butiksmaterial. Med cirka 30000 artiklar behöver ni bara en leverantör! - Papperskungen.se.

Sedan vi startade vår webbutik 1994 har vi levererat emballage och kontorsvaror av alla dess slag till företag, kommuner, landsting och privatpersoner – snabbt, smidigt och enkelt.Vår vision är och har alltid varit att erbjuda funktionellt kontorsmaterial på ett smidigt sätt direkt online. Vår webbutik är öppen dygnet runt vilket gör att du enkelt kan beställa vad du behöver när det passar dig bäst. Du kan också enkelt få en överblick över vårt breda sortiment och jämföra olika varor för att hitta vad som passar dig bäst.

Vi vet att pris, kvalité och leverans är viktigt för våra kunder. Därför har vi alltid konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa produkter och levererar alltid snabbt, i tid och direkt till din företagsadress"

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd av oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult under de första 3 månaderna.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Villkor

Start: Omgående/enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid, mån-fre

Placeringsort: Sundsvall
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nordic bemanning & rekrytering som ansvarar för hela rekryteringsprocessen.
Jonathan Carlsson tel 072-341 98 31 alt. jonathan.carlsson@nordicbemanning.se
Malin Persson tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Ansök nu

Erfaren målare till växande företag sökes

Målare
Läs mer Mar 14
Till vår kund söker vi nu erfarna målare!

Om tjänsten

Är du på jakt efter din nästa utmaning i arbetslivet? Har du god tidigare erfarenhet av måleriarbete? Perfekt!
Vår kund är ett välkänt namn i måleribranschen i Sundsvall som nu behöver förstärka laget med fler duktiga målare.Arbetsuppgifterna innefattar all typ måleriarbete, förarbete och efterarbete. Vi ser gärna att du är utbildad målare men god erfarenhet går också bra.
Du är självgående i ditt arbete och besitter förmågan att se vad som ska göras och när. Du har god material- och verktygskännedom och arbetar hela tiden kvalitetsmedvetet.Noggrann, positiv och duktig på att sköta en god kundkontakt är också viktiga delar att förlika sig med.
Krav för tjänsten är B-körkort.Meriterande är om du innehar Fallskyddsutbildning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din kontakt med oss.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. via malin.persson@nordicbemanning.se


Intervjuer sker löpande och anställnings sker så fort vi hittar rätt person för jobbet. Välkommen in med din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

Ansök nu

Snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Mar 14
Är du utbildad snickare med god tidigare erfarenhet? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat som snickare. Du innehar yrkesbevis och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanliga snickeriarbeten, renovering, finsnickeri och rivning. Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten och pålitlig. Självklart trivs du även med problemlösning och att vara innovativ.
- Du skall ha god material- och verktygskännedom.- B-körkort- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Med positiv inställning och god arbetsmoral finns här en chans att bli en viktig del hos ett familjärt företag i framfart. Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic bemanning & rekrytering och därav besvaras alla frågor kring tjänsten av Nordic.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Placeringsort: Sundsvall
Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering.

Tel: 072-403 07 73 alt malin.persson@nordicbemanning.se
Är du utbildad snickare men inte hunnit samla på dig speciellt mycket arbetslivserfarenhet? Välkommen att skicka in din ansökan du med, kanske har vi din nästa utmaning!

Ansök nu

VVS:sare sökes för direktrekrytering till expansivt bolag i Sundsvall

VVS-montör
Läs mer Mar 7
Söker du nya, spännande utmaningar som rörmokare?

Om tjänsten

För direktrekrytering till vår kund som befinner sig i ett expansivt läge söker vi nu ett flertal rörmokare. Vi söker dig som är certifierad/innehar yrkesbevis och har tidigare erfarenhet inom yrket. Vår kund är en helhetsleverantör och tillhandahåller de flesta tjänster inom VVS. Det förekommer såväl byte- & reparationsarbete till trygg och säker nyinstallation.B-körkort är ett krav för tjänsten och du kommer att ansvara för din egen servicebil. Som rörmokare är du ofta företagets ansikte utåt, därav är du med fördel bekväm med att ha mycket kundkontakt.
Vi tror att vår nästa rörmokare kan känna igen sig i nedanstående;- Kvalitetsmedveten
- Serviceminded
- Lösningsorienterad
- Plikttrogen

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din kontakt med oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson via malin.persson@nordicbemanning.se alt tel 072-403 07 73

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Mar 3
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Wecall

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 3
Om tjänsten

Mitt i Sundsvalls vackra centrum finner du den här moderna arbetsplatsen där du och dina kollegor står för den yttersta kundkontakten.

Om du är en ansvarsfull lagspelare som vill ha möjlighet att göra karriär så ger den här tjänsten dig goda möjligheter till personlig utveckling och nya utmaningar.

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag som i sina nya centralt belägna lokaler i Sundsvall stöttar företag i växel- sälj- och kundtjänst. Företaget grundades 2004 i Sundsvall men finns nu även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. De levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Din profil

Skallkrav:

- Flytande i tal och skrift på Svenska

- Flytande i tal och skrift på Engelska

Meriterande:

- Flytande i tal och skrift på övriga språk
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt

För att kunna erbjuda service av högsta klass krävs det att du är noggrann, besitter hög social kompetens och är en bra ambassadör för företaget i dina kundkontakter.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall.

För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

072-3419831

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

VVS:sare sökes för direktrekrytering till expansivt bolag i Sundsvall

VVS-montör
Läs mer Feb 16
Söker du nya, spännande utmaningar som rörmokare?

Om tjänsten

För direktrekrytering till vår kund som befinner sig i ett expansivt läge söker vi nu ett flertal rörmokare. Vi söker dig som är certifierad/innehar yrkesbevis och har tidigare erfarenhet inom yrket. Vår kund är en helhetsleverantör och tillhandahåller de flesta tjänster inom VVS. Det förekommer såväl byte- & reparationsarbete till trygg och säker nyinstallation.B-körkort är ett krav för tjänsten och du kommer att ansvara för din egen servicebil. Som rörmokare är du ofta företagets ansikte utåt, därav är du med fördel bekväm med att ha mycket kundkontakt.
Vi tror att vår nästa rörmokare kan känna igen sig i nedanstående;- Kvalitetsmedveten
- Serviceminded
- Lösningsorienterad
- Plikttrogen

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din kontakt med oss.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson via malin.persson@nordicbemanning.se alt tel 072-403 07 73

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/Dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

Junior systemutvecklare till roll som Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 10
Om du vill kunna göra skillnad för elever och lärare världen över och vara en del av ett team som brinner för lärande och digitalisering i skolan - då är det här arbetsplatsen för dig. Vill du utvecklas som systemutvecklare finns det stora möjligheter att göra det här.

Haldor har basen i Sundsvall men expanderar internationellt med kunder i 15 länder. De utvecklar pedagogiska SaaS-tjänster, sömlöst integrerade i Microsoft Teams, och var först i världen med att göra det. Idag driver de teknikutvecklingen inom skola med sina skalbara, innovativa tjänster.

Om tjänsten

I rollen som supporttekniker på Haldor kommer du arbeta i hela supportkedjan både självständigt och tillsammans med de andra i supportteamet. Du kommer ta emot frågor och ärenden från kunder och ge dem support via vår helpdesk och till viss del telefon. Ditt största fokus kommer att vara felsökning och teknisk problemlösning. För att passa i den här rollen behöver du vara en flexibel problemlösare som kan se möjligheter när saker inte går som planerat. Du behöver tycka om att ha kontakt med kunder och kunna förklara saker på ett pedagogiskt sätt. Det är också bra om du gillar att självständigt söka svar på problem, men kan be om hjälp när det behövs. I arbetsuppgifterna ingår också att:· Söka och hantera kundinformation i Microsoft och Azure.· Hjälpa våra kunder med deras problem på ett serviceinriktat och professionellt sätt· Hantera incidenter och driftstörningar

Vem är du?

Vi söker dig som: · Har erfarenhet av Microsoft Teams och Office 365· Tycker det är roligt att lösa problem och felsöka med hjälp av flera olika system · Redan kan eller vill lära sig allt om databaser och .· Har god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska (tal och skrift).· Det är meriterande om du också har:· Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning· Erfarenhet av Microsoft och Azure· Har erfarenhet och kunskap av att arbeta med IT-support· Erfarenhet av incidenthantering Haldor lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Haldor strävar efter mångfald och jämställdhet och ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Haldor.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid eller deltid

Arbetstider: Vardagar 8-17 med möjlighet till flex

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Junior systemutvecklare till roll som Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 10
Om du vill kunna göra skillnad för elever och lärare världen över och vara en del av ett team som brinner för att lärande och digitalisering i skolan - då är det här arbetsplatsen för dig. Vill du utvecklas som systemutvecklare finns det stora möjligheter att göra det här.

Haldor har basen i Sundsvall men expanderar internationellt med kunder i 15 länder. De utvecklar pedagogiska SaaS-tjänster, sömlöst integrerade i Microsoft Teams, och var först i världen med att göra det. Idag driver de teknikutvecklingen inom skola med sina skalbara, innovativa tjänster.

Om tjänsten

I rollen som supporttekniker på Haldor kommer du arbeta i hela supportkedjan både självständigt och tillsammans med de andra i supportteamet. Du kommer ta emot frågor och ärenden från kunder och ge dem support via vår helpdesk och till viss del telefon. Ditt största fokus kommer att vara felsökning och teknisk problemlösning. För att passa i den här rollen behöver du vara en flexibel problemlösare som kan se möjligheter när saker inte går som planerat. Du behöver tycka om att ha kontakt med kunder och kunna förklara saker på ett pedagogiskt sätt. Det är också bra om du gillar att självständigt söka svar på problem, men kan be om hjälp när det behövs. I arbetsuppgifterna ingår också att:· Söka och hantera kundinformation i Microsoft och Azure.· Hjälpa våra kunder med deras problem på ett serviceinriktat och professionellt sätt· Hantera incidenter och driftstörningar

Vem är du?

Vi söker dig som: · Har erfarenhet av Microsoft Teams och Office 365· Tycker det är roligt att lösa problem och felsöka med hjälp av flera olika system · Redan kan eller vill lära sig allt om databaser och .· Har god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska (tal och skrift).· Det är meriterande om du också har:· Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning· Erfarenhet av Microsoft och Azure· Har erfarenhet och kunskap av att arbeta med IT-support· Erfarenhet av incidenthantering Haldor lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Haldor strävar efter mångfald och jämställdhet och ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Haldor.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid eller deltid

Arbetstider: Vardagar 8-17 med möjlighet till flex

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Wecall

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 9
Om tjänsten

Mitt i Sundsvalls vackra centrum finner du den här moderna arbetsplatsen där du och dina kollegor står för den yttersta kundkontakten.

Om du är en ansvarsfull lagspelare som vill ha möjlighet att göra karriär så ger den här tjänsten dig goda möjligheter till personlig utveckling och nya utmaningar.

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag som i sina nya centralt belägna lokaler i Sundsvall stöttar företag i växel- sälj- och kundtjänst. Företaget grundades 2004 i Sundsvall men finns nu även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. De levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Din profil

Skallkrav:

- Flytande i tal och skrift på Svenska

- Flytande i tal och skrift på Engelska

Meriterande:

- Flytande i tal och skrift på övriga språk
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt

För att kunna erbjuda service av högsta klass krävs det att du är noggrann, besitter hög social kompetens och är en bra ambassadör för företaget i dina kundkontakter.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall.

För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

072-3419831

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Wecall

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 27
Om tjänsten

Mitt i Sundsvalls vackra centrum finner du den här moderna arbetsplatsen där du och dina kollegor står för den yttersta kundkontakten.

Om du är en ansvarsfull lagspelare som vill ha möjlighet att göra karriär så ger den här tjänsten dig goda möjligheter till personlig utveckling och nya utmaningar.

Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag som i sina nya centralt belägna lokaler i Sundsvall stöttar företag i växel- sälj- och kundtjänst. Företaget grundades 2004 i Sundsvall men finns nu även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. De levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Din profil

Skallkrav:

- Flytande i tal och skrift på Svenska

- Flytande i tal och skrift på Engelska

Meriterande:

- Flytande i tal och skrift på övriga språk
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt

För att kunna erbjuda service av högsta klass krävs det att du är noggrann, besitter hög social kompetens och är en bra ambassadör för företaget i dina kundkontakter.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic bemanning & rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Wecall.

För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare.

Jonathan Carlsson

jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

072-3419831

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 8-17

Placeringsort: Sundsvall

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Jan 25
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-341 98 31 alt jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu

Snöskottare för extrajobb i vinter!

Snöskottare
Läs mer Nov 26
Nu söker vi ett glatt och härligt gäng för vinterns snöskottning!

Om tjänsten

I arbetsuppgifterna ingår manuell snöskottning, manuell halkbekämpning och även takskottning samt borttagning av istappar. Fallskyddsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav, vi ser till att du har de utbildningar som krävs när det är dags för start. Har du gått Skotta säkert-utbildningen så är även de meriterande. Det är toppen om du har erfarenhet av snöskottning sedan tidigare så att du är införstådd i vad arbetet innebär. Du som söker tjänsten bör trivas med att arbeta fysiskt, och detta i alla möjliga väderförhållanden.
Vi letar efter dig som vill jobba extra, kanske på sidan av dina studier, och kan vara flexibel gällande arbetstider då detta varierar utefter väder och vind. Vi tror att du kan hoppa in med kort varsel och ser det som en god möjlighet till en extrainkomst.Det krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, såsom annat jobb eller just studier men samtidigt kan vara flexibel trots det.
En stor fördel är om du är morgonpigg av dig då arbetsdagarna ofta startar redan kl 04.00.
Vi tror att du som söker till årets snöskottning är kvalitetsmedveten och vill lämna ifrån dig ett gott jobb efter dagens slut. Vidare ser vi att du har ett gediget säkerhetstänk, använder utrustning och redskap som sig bör för att undvika skador och olyckor.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som uthyrd konsult.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Intervjuer sker löpande tjänsterna tillsätts eftersom. Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev redan idag!
Förtydliga gärna i din ansökan om du har en annan huvudsaklig sysselsättning.


Frågor hänvisas till Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. via malin.persson@nordicbemannning.se
Vi ses!

Ansök nu

Koordinator med erfarenhet av löpande bokföring

Ekonomikontorist
Läs mer Dec 15
Nu söker vi en flexibel person för en spännande och varierande hos vår kund Sundsvalls Glas-Service AB!

Här kommer en unik möjlighet att bli en enormt viktig del av ett spännande och expansivt företag med en härligt familjär känsla!

För att matcha in i den här rollen skall du inneha god erfarenhet av ekonomiarbete. Du älskar siffror och har god förståelse för hur ekonomiarbetet bidrar till ett gott resultat för hela företaget. Vi ser att du har ekonomisk utbildning i grunden från tex YH-utbildning, universitet eller motsvarande tidigare yrkeserfarenhet. Vi önskar också att du har arbetat några år inom just ekonomiadministration.

Detta är en extremt varierande roll där ekonomiarbetet sträcker sig till ca 50% av din heltidstjänst. Resterande 50% av rollen kommer du själv vara med att bygga upp och forma. Är du en person som gillar sälj så finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom just det och trivs du med att agera spindeln i nätet och arbeta ännu mer administrativt så finns även goda förutsättningar för det. Kanske har du en kreativ ådra och även brinner för att se till att de mjuka värdena på företaget inte hamnar mellan stolarna, perfekt, det finns utrymme för det också! Är du en alert person som trivs med att vara på tårna och redo att hugga in på det som behövs för stunden inne på firman, kanske lagerarbete? Här skräddarsyr vi tjänsten utefter vem DU är.

Som person tror vi helt enkelt att du inte räds för att kavla upp ärmarna och bistå vid de funktioner som behövs. Schemalägga projekt och ta hand om övrig administration, eller varför inte se till att det finns fika och kaffe redo till dig och dina härliga medarbetare. Du kommer att vara ansiktet utåt och ta emot kunder, därför är det viktigt att du trivs i en koordinerande roll där du samtidigt får dra nytta & nöje av att du är serviceminded som person. Du blir helt enkelt Glas-Service egna "spindel i nätet"!

Gällande dina ekonomiska arbetsuppgifter kommer bland annat bokföring, reskontra, lönehantering, rapportering, skattefrågor, bokslut, deklarationsfrågor men även övriga administrativa uppgifter i form av leverantörsfakturor, redovisning, debitering och kreditering att vara en del av din vardag. Detta känner du dig trygg i sedan tidigare och vill nu ta chansen till en mer varierande mer roll. Du är självgående och trivs med att få ta initiativ till förbättring och utveckling. Viktigt är att du trivs med gå till jobbet varje dag med helikoptersyn över vad som behöver prioriteras. Och självfallet, sprida din härliga energi vidare!Du kommer att axla ekonomiavdelningen själv vilket innebär att det är en förutsättning att du trivs med eget ansvar samt besitter ett stort driv, engagemang och företagsmässigt tänk. Att du är flexibel, ansvarsfull och lösningsorienterad är A & O för att trivas i denna roll.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.
Summa summarum gällande denna roll, du trivs att vara där det händer, samtidigt som du är den personen som strukturerar och håller ordning och reda!

För dig med ekonomierfarenhet och vill skräddarsy din egen drömroll, välkommen att söka denna tjänst redan idag!

Sundsvalls Glas-service AB startade år 1970 och tillhandahåller det mesta inom glas, metall och solskydd. Vi har många års erfarenhet av både stora och små projekt och anpassar varje unikt jobb efter kundens behov och önskemål. Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter för bästa möjliga slutresultat. Företaget är beläget strax utanför Bergsåker, Lillhälloms industriområde.
Denna tjänst kommer att inledas som ett bemanningsuppdrag på 6 månader där du arbetar hos konsult hos Glas-Service via Nordic. Efter dessa 6 månader är ambitionen anställning direkt hos uppdragsgivaren om alla parter är nöjda med samarbetet.

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanning- & rekryteringsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Din provanställning på 6 månader sker via Nordic bemanning & rekrytering. Därefter blir du tillsvidareanställd på Sundsvalls Glas-service.

Hela rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic. Har du funderingar gällande tjänsten, varmt välkommen att kontakta Malin Persson på Nordic, tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se
Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker så snart vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Start: Omgående/enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar/dagtid

Placeringsort: Sundsvall

Ansök nu

C-chaufför sökes för distributionskörning/dagtid mån-fre

Distributionsförare
Läs mer Dec 15
C-chaufför sökes för start omgående

Nu söker vi en chaufför till vår kunds distributionskörning!

Om tjänsten

Vi söker dig med C-kort & YKB som är intresserad och erfaren av att köra distribution. Du arbetar mån-fre dagtid, ca 07.00-16.00 och du kör i Sundsvall med omnejd. Start för jobbet är omgående.

Vidare ser vi att du trivs med kundkontakt och besitter god servicekänsla då du blir företagets ansikte utåt vid lossning. Du som söker tjänsten bör kunna kommunicera obehindrat på svenska på arbetet kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som uthyrt konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Jonathan Carlsson på Nordic bemanning & rekrytering. Tel 072-341 98 31 alt jonathan.carlsson@nordicbemanning.se

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person för jobbet.

Vi ses!

Ansök nu