Framtiden i Sverige AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Teknisk Säljare till Filterteknik!

Säljkonsulent
Läs mer Jun 23
Öppna dörrarna för både nya och befintliga kunder i Sundsvallsområdet! Filterteknik söker dig som har ett kvalitativt och långsiktigt säljtänk, ett driv och tekniskt intresse.
Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka in ditt CV redan idag!DINA ARBETSUPPGIFTER
Säljteamet på Filterteknik söker just nu sin 7e medarbetare. De söker dig som ensam vill ansvara för området Sundsvall med omnejd – vilket innebär en radie på ca 3 timmars bilfärd.

I rollen som teknisk säljare kommer du att bearbeta både nya och befintliga kunder inom traditionella industrier och även i ett, för Filterteknik, nytt segment. Arbetsdagen utgår från hemmet (eller annan överenskommelse) och mer praktiskt kan dina arbetsuppgifter beskrivas med följande;
•Ringa både varma och kalla säljsamtal
•Genomföra säljmöten på plats ute hos kunder
•Specificera kunds order av filter
•Arbeta efter säljmål och bonus
•Arbeta med stöd från supportmedarbetare och applikationstekniker

Här erbjuds du en tjänst med utvecklingspotential hos en trygg och stabil arbetsgivare. Du kommer att få en mobil, tjänstebil och en iPad där du sköter din kartläggning och orderhantering. Vad gäller resor kan övernattning förekomma.OM FÖRETAGET
Filterteknik är den största återförsäljaren av filter och filtreringssystem i Sverige. De levererar filterlösningar och hjälpmedel till både fordons- och tillverkningsindustrin med filter för motorer, hydraulik, ventilation, med mera, vilket gör att deras kunder är både många och olika.

Deras mål är att både produktion och drift för deras kunder ska löpa på som planerat utan onödigt slitage på maskiner som leder till oplanerade driftstopp, genom att alltid hitta de rätta, långsiktiga lösningarna. Vad gäller företagets egna arbetsplats går man efter värdeorden ansvar, nyfikenhet, mod och engagemang. Orden speglas i såväl kollegor som arbetssätt och arbetsplats där man strävar efter att utvecklas och skapa innovativa, effektiva lösningar för varje enskild kund.DIN PROFIL
I rollen som teknisk säljare arbetar du efter eget schema. Detta innebär att du behöver vara självgående, ansvarstagande och alltid jobba för kundens bästa. Som tidigare nämnt arbetar Filterteknik för hållbara och långsiktiga lösningar vilket gör att du som person ska vilja satsa på kvalitet framför kvantitet.

För att på bästa sätt axla den här säljrollen tror vi att du har ett tekniskt intresse och brinner för mötet med andra människor. Vi tror också att du jobbar strukturerat och professionellt för att se till varje kunds enskilda behov, och hjälpa dem optimera och förbättra deras filtersystem.

Här väger dina personliga egenskaper tyngst, och huvudsakligen söker vi dig som har ett gediget säljdriv, en vilja att läras och utvecklas samt en person som matchar våra kompetenskrav nedan.
Kan du även checka av några meriterande punkter får du helt klart en stjärna i kanten!KOMPETENSKRAV
•Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift
•Du har körkort B
•Du har en god datavana
•Du har en gymnasial utbildning inom teknik/praktiska ämnen eller motsvarande erfarenhet

MERITERANDE
•Du har erfarenhet från teknisk försäljning mot industri
•Du har grundläggande kunskap om hydraulik
•Du har kunskap/förståelse av processindustri
•Du har en eftergymnasial teknisk utbildning/relevant praktisk utbildningOM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
VILLKOR
Startdatum: 1a augusti (eller senare enligt överenskommelse)
Ort: Sundsvall
Arbetstider: 8-17 (förtroendetid)
Omfattning: 100%

Ansök nu

Nu söker vi junior leveranskoordinator till Sundsvall.

PC-koordinator
Läs mer Jun 17
Har du gått tekniskt gymnasium och vill få komma ut i arbetslivet eller söker du ditt nästa steg i karriären? Har du en fallenhet för att hålla ihop olika administrativa delar och trivs med att ha många kontaktytor?
Då är du den vi söker!


Rollbeskrivning
I rollen som leveranskoordinator kommer du ansvara för att säkerställa att all dokumentering för tekniska produkter kommer med inför leverans ut mot kunderna. Här kommer du få jobba med system som excel och Office paketet, du följer leveranslistor och ansvarar för att rätt dokument kommer med i varje leverans.
Du kommer ha kontakt med flera olika arbetsgrupper och koordinera leveranserna. Du rapporterar till linjechefen och även leveransansvarig.
Mentor och introduktion kommer du få på plats.


Arbetsuppgifterna är bla
•Paketering och leverans av manualer till företagets kunder
•Driver och koordinerar arbete med mindre och stora leveransprojekt i enlighet med avtal med kund.
•Samarbeta med olika tekniska grupper för att samla in information inför leverans
•Jobbar inom excel och Office paketet

Om vår kund
Vår kund är en nordisk lösnings och konsultpartner som har tjänster inom bland annat digitala transformation, cybersäkerhet och totaltförvar. De har ca 2100 medarbetare som hjälper företag industrier och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbar och säkert samhälle. De speglar sitt arbete utefter sina värdeord, samarbete, respekt och passion.

I denna tjänst kommer du jobba som konsult till ett välkänt företag i Sundsvall som jobbar med att utveckla en serie smarta massa- och fiberprocesser för att tillgodose det ständigt växande behovet av miljövänlig och kostnadseffektiv produktion.
Varje produkt i serien bygger på bästa tillgängliga teknik inom sitt område, och tillsammans täcker produkterna in hela processen.

Som leveranskoordinator ser vi att du gärna har:
•Gått tekniskt gymnasium eller motsvarande teknisk erfarenhet
•Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten
•Erfarenhet från lagerarbete exempelvis inom plock
•Erfarenhet av att samla in större dokumentationsarbeten

Om Framtiden AB
Här erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Du som junior får en chans att starta din karriär på ett hållbart och rättvist sätt. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering och finns till för att skapa känslan av "äntligen måndag" för fler människor!

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Process
Telefonintervju,intervju,träff med kund,träff med slutkund


Villkor
Start: Augusti/september
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Sundsvall
Omfattning: Heltid, 8-17


Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Elkonstruktör till Sundsvall!

Elkonstruktör
Läs mer Jun 8
Är du en energifylld person i början av din karriär som elkonstruktör? Vill du få möjlighet att växa inom bolaget med goda chanser att bredda dig inom elkonstruktion och vidareutveckla din kompetens? Vi söker dig som vill vara med på resan mot ett hållbart samhälle tillsammans med ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning! Du erbjuds en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar hos en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer! Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Som elkonstruktör kommer du att genomföra energiberäkningar med hjälp av olika programvaror, projektera elinstallationer samt upprätta riktningar för elektronik som ska implementeras i olika installationer. Man arbetar mycket i Auto-CAD och kartlägger befintliga siter om det krävs uppdateringar eller byggnation, tar fram underlag och hanterar listor i Excel.

Man arbetar ofta i mindre team tillsammans med både seniora och juniora kollegor i projektgrupper. Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan.

Vi arbetar främst med lokala kunder men deltar även i nationella och framöver även i internationella projekt. Som junior profil kommer du att börja som biträdande konstruktör där du blir tilldelad en mentor och får vara med och lära i projekt.

Om företaget:
Om du letar efter en arbetsplats där du får utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt har du kommit rätt.
Vi hedrar och välkomnar alla som är modiga nog att följa sitt hjärta och stå upp för vad de tror på. Vi tror på kraften av att inkludera och välkomna olika kulturer, kön, bakgrunder och övertygelser. Hos oss arbetar du i en miljö med olika människor. Vi består av juniora och seniora kollegor, ledare samt experter, med olika bakgrunder och erfarenheter.
Vi är 17 000 ingenjörer, designers och rådgivare. Vi arbetar inom infrastruktur, industri och energi för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Din profil:
För att lyckas i rollen tror vi du har en relevant utbildning på högskole- eller universitetsnivå och vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av yrket. Vidare är du initiativrik, öppen, ansvarstagande och självgående i ditt sätt att arbeta.
Du trivs med att jobba så väl i enmansuppdrag som i större sammanhang som omfattar flera teknikområden. För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt.

Krav:
•Relevant utbildning på högskole- eller universitetsnivå
•Svenska och engelska i tal och skrift
•B körkort
•Auto-CAD
•Kunskaper i Office-paketet

Meriterande:
•Tidigare erfarenhet från processindustrin
•Kunskap inom databas
•Elektriker som skolat om sig
Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: September
Placering: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid

Ansök nu

Nu söker vi en Junior Projektingenjör till ett spännande bolag!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jun 2
Just nu söker vi på Framtiden AB efter dig som är i början på din karriär och vill arbeta som projektingenjör! Det är till en av våra samarbetspartners i Sundsvall. Det är ett globalt bolag inom analys och teknik, som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus och industri, transport och infrastruktur samt inom miljö och energi.
Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan skicka in den redan idag eller tipsa en vän!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som projektingenjör kommer man att vara med och stötta projektledare i olika projekt. Du kommer att skriva protokoll, fotografera och dokumentera ute på fält. Det kan även vara så att du kommer att få arrangera möten åt din projektledare med t.ex. beställare, byggledare eller andra projektledare. Man kommer att utgå från Sundsvall och ingå i ett team på cirka
tio personer och detta team består av bland annat projektledare, byggledare, projekteringsledare och projektingenjörer.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett välkänt globalt företag som arbetar med analys och teknik och erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling. Detta företag är med och utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar för vårt samhälle! Det är ett av Sveriges och världens största teknikkonsultbolag.
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju!

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi anser att det är viktigt att vara självständig, driven, ansvarstagande och social för att klara av den här tjänsten. Det är viktigt att man tar sig an uppgifter, vågar fråga när man inte vet eller inte kan och att man vill driva projekt framåt.
En eftergymnasialutbildning är nödvändigt gärna med inriktning mot samhällsbyggnad, väg och vatten, bygg, anläggning eller projektledning.

KOMPETENSKRAV
* Eftergymnasialutbildning YH/högskole- eller civilingenjör inom t.ex. samhällsbyggnad, väg och vatten, bygg, anläggning eller projektledning.
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* Är bekväm med engelska som arbetsspråk.


MERITERANDE
Högskola- Civilingenjörsexamen.
B-körkort.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Sundsvall eller Östersund
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Junior geotekniker till Sundsvall!

Geotekniker
Läs mer Maj 19
Vill du vara med på en spännande resa på ett globalt bolag där du ges möjlighet att utvecklas och forma framtidens samhällen? Vill du vara en del av en varm och inkluderande kultur som präglas av mångfald, samarbete och ansvar? Vi söker dig som är ny i karriären och som är nyfiken på vad ett arbete som geotekniker kan innebära och erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för dig som vill jobba i ett prestigelöst team där du får vara med och göra skillnad!

Arbetsuppgifter:
Som junior geotekniker kommer du att ingå i en geoteknikgrupp med kollegor i Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund. Du arbetar i team om 2-3 personer tillsammans med seniora kollegor. Du kommer att arbeta i stora som små projekt över hela Sverige men främst i områdena närliggande Sundsvall.

Under ditt första år kommer du att få prova på de olika delarna i uppdragen, så fältarbete i form av marktekniska undersökningsrapporter, skriva PM, fältsamordning i projekten samt CAD-redovisning.

På sikt är planen att du ska få möjlighet att utvecklas i rollen och driva egna projekt med stöd från erfarna kollegor. Du kommer att få vara med och påverka både din egen samt gruppens utveckling och vårt mål är att du med tiden ska växa in i rollen och så småningom ta dig an större ansvarsområden.

Det finns även möjligheter att tidigt fördjupa sitt arbete mot ett specifikt område, till exempel geotekniska beräkningar eller geotekniska frågor kopplat till grundvatten.

Om företaget:
Företaget ligger teknikmässigt i framkant och arbetar ständigt med innovativ utveckling för att hålla sig uppdaterade inom de mest effektiva och hållbara lösningarna. En av deras styrkor är den lokala närvaron med möjlighet att involvera nationell och global expertis i sina uppdrag. De jobbar med allt från geotekniska undersökningar för skolor och bostäder till de största uppdragen där ett 20-tal teknikområden är engagerade. Dem är idag ca 190 geotekniker och fältgeotekniker över hela landet varav 90 av dessa är på avdelningen i Nord. Företaget växer och söker därför en junior geotekniker som vill vara med och växa tillsammans i gruppen i Jämtland med placering på kontoret i Sundsvall!

Din profil:
Som utbildningsbakgrund har du en civilingenjörsexamen med inriktning geologi eller en byggnadsteknisk utbildning med lämplig inriktning. Vi ser det meriterande att du har en anknytning till Sundsvall eller bor i närliggande ort.

För att passa i rollen behöver du vara initiativtagande och van vid att jobba målinriktat efter uppsatta tidsplaner, samt att du kan jobba kreativt med problemlösning.

Vi tror att du som person är ödmjuk och nyfiken, samt har en god kommunikationsförmåga och är bra på att skapa förtroende hos både kunder och kollegor.

Krav:
• Relevant utbildning inom geoteknik, geologi eller geovetare
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Anknytning till Sundsvall

Meriterande:
• B körkort
• Tidigare erfarenhet av branschen via exempelvis praktik

Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: September
Placering: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid

Ansök nu

Teknisk Säljare på Filterteknik

Säljkonsulent
Läs mer Maj 25
Öppna dörrarna för både nya och befintliga kunder i Sundsvallsområdet! Filterteknik söker dig som har ett kvalitativt och långsiktigt säljtänk, ett driv och tekniskt intresse.
Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka in ditt CV redan idag!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Säljteamet på Filterteknik söker just nu sin 7e medarbetare. De söker dig som ensam vill ansvara för området Sundsvall med omnejd – vilket innebär en radie på ca 3 timmars bilfärd.

I rollen som teknisk säljare kommer du att bearbeta med både nya och befintliga kunder inom traditionella industrier och även i ett, för Filterteknik, nytt segment. Arbetsdagen utgår från hemmet (eller annan överenskommelse) och mer praktiskt kan dina arbetsuppgifter beskrivas med följande;
•Ringa både varma och kalla säljsamtal
•Genomföra säljmöten på plats ute hos kunder
•Specificera kunds order av filter
•Arbeta efter säljmål och bonus
•Arbeta med stöd från supportmedarbetare och applikationstekniker
Här erbjuds du en tjänst med utvecklingspotential hos en trygg och stabil arbetsgivare. Du kommer att få en mobil, tjänstebil och en iPad där du sköter din kartläggning och orderhantering. Vad gäller resor kan övernattning förekomma.OM FÖRETAGET
Filterteknik är den största återförsäljaren av filter och filtreringssystem i Sverige. De levererar filterlösningar och hjälpmedel till både fordons- och tillverkningsindustrin med filter för motorer, hydraulik, ventilation, med mera, vilket gör att deras kunder är både många och olika.

Deras mål är att både produktion och drift för deras kunder ska löpa på som planerat utan onödigt slitage på maskiner som leder till oplanerade driftstopp, genom att alltid hitta de rätta, långsiktiga lösningarna. Vad gäller företagets egna arbetsplats går man efter värdeorden ansvar, nyfikenhet, mod och engagemang. Orden speglas i såväl kollegor som arbetssätt och arbetsplats där man strävar efter att utvecklas och skapa innovativa, effektiva lösningar för varje enskild kund.DIN PROFIL
I rollen som teknisk säljare arbetar du efter eget schema. Detta innebär att du behöver vara självgående, ansvarstagande och alltid jobba för kundens bästa. Som tidigare nämnt arbetar Filterteknik för hållbara och långsiktiga lösningar vilket gör att du som person ska vilja satsa på kvalitet framför kvantitet.

För att på bästa sätt axla den här säljrollen tror vi att du har ett tekniskt intresse och brinner för mötet med andra människor. Vi tror också att du jobbar strukturerat och professionellt för att se till varje kunds enskilda behov, och hjälpa dem optimera och förbättra deras filtersystem.

Här väger dina personliga egenskaper tyngst, och huvudsakligen söker vi dig som har ett gediget säljdriv, en vilja att läras och utvecklas samt en person som matchar våra kompetenskrav nedan.
Kan du även checka av några meriterande punkter får du helt klart en stjärna i kanten!


KOMPETENSKRAV
•Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift
•Du har körkort B
•Du har en god datavana
•Du har en gymnasial utbildning inom teknik/praktiska ämnen eller motsvarande erfarenhet

MERITERANDE
•Du har erfarenhet från teknisk försäljning mot industri
•Du har grundläggande kunskap om hydraulik
•Du har kunskap/förståelse av processindustri
•Du har en eftergymnasial teknisk utbildning/relevant praktisk utbildningOM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.VILLKOR
Startdatum: 1a augusti (senare om enligt överenskommelse)
Ort: Sundsvall
Arbetstider: 8-17 (förtroendetid)
Omfattning: 100%

Ansök nu

Energiingenjör till AFRY Sundsvall eller Gävle

Civilingenjör, energi
Läs mer Jun 3
Tar du examen inom kort eller kanske har du precis blivit färdig examinerad energiingenjör? Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Då har du hittat rätt! Sök tjänsten som energiingenjör till AFRY redan idag!

Arbetsuppgifter:
I rollen som energiingenjör kommer du att arbeta med miljö- och energisamordning. Du arbetar i team tillsammans med andra kollegor på AFRY. Du arbetar med underlag inför byggets projektstart. Du kommer exempelvis att arbeta med energiberäkning i IDA ICE, dagsljusberäkning och materialval för minskad klimat- och miljöpåverkan. Tjänsten är på heltid.

Om AFRY:
AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 17 000 medarbetare och kontor i 40 länder. De är experter inom inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

Din profil:
I rollen som energiingenjör ser vi att du är strukturerad och noggrann i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du har skinn på näsan och är självkritisk och stämmer gärna av en gång extra för att se till att det blivit rätt. Vi ser gärna att du har ett genuint miljö- och hållbarhetsintresse

Skallkrav:
För denna roll ser vi att du har:
•YH eller högskoleutbildning som energiingenjör alternativt annan energiinriktning
•Mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift
•B-körkort
Meriterande:
Det är meriterande om du har:
•Erfarenhet av energibalans beräkning
•Erfarenhet av dagsimulerings beräkning
•Erfarenhet av solstrålnings beräkning
•Erfarenhet av PV Sol
•Har egen bil
•Tidigare erfarenhet inom bygg
Om Framtiden AB:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan potentiellt gå över och bli anställd direkt hos AFRY

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Sundsvall, Gävle, Falun eller Umeå
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Energiingenjör till AFRY Sundsvall eller Gävle

Civilingenjör, energi
Läs mer Maj 2
Tar du examen inom kort eller kanske har du precis blivit färdig examinerad energiingenjör? Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Då har du hittat rätt! Sök tjänsten som energiingenjör till AFRY redan idag!

Arbetsuppgifter:
I rollen som energiingenjör kommer du att arbeta med miljö- och energisamordning. Du arbetar i team tillsammans med andra kollegor på AFRY. Du arbetar med underlag inför byggets projektstart. Du kommer exempelvis att arbeta med energiberäkning i IDA ICE, dagsljusberäkning och materialval för minskad klimat- och miljöpåverkan. Tjänsten är på heltid.

Om AFRY:
AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 17 000 medarbetare och kontor i 40 länder. De är experter inom inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

Din profil:
I rollen som energiingenjör ser vi att du är strukturerad och noggrann i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du har skinn på näsan och är självkritisk och stämmer gärna av en gång extra för att se till att det blivit rätt. Vi ser gärna att du har ett genuint miljö- och hållbarhetsintresse

Skallkrav:
För denna roll ser vi att du har:
•YH eller högskoleutbildning som energiingenjör alternativt annan energiinriktning
•Mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift
•B-körkort
Meriterande:
Det är meriterande om du har:
•Erfarenhet av energibalans beräkning
•Erfarenhet av dagsimulerings beräkning
•Erfarenhet av solstrålnings beräkning
•Erfarenhet av PV Sol
•Har egen bil
•Tidigare erfarenhet inom bygg
Om Framtiden AB:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan potentiellt gå över och bli anställd direkt hos AFRY

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Sundsvall, Gävle, Falun eller Umeå
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Nu söker vi en Junior Projektingenjör till ett spännande bolag!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Maj 5
Just nu söker vi på Framtiden AB efter dig som är i början på din karriär och vill arbeta som projektingenjör! Det är till en av våra samarbetspartners i Sundsvall. Det är ett globalt bolag inom analys och teknik, som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus och industri, transport och infrastruktur samt inom miljö och energi.
Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan skicka in den redan idag eller tipsa en vän!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som projektingenjör kommer man att vara med och stötta projektledare i olika projekt. Du kommer att skriva protokoll, fotografera och dokumentera ute på fält. Det kan även vara så att du kommer att få arrangera möten åt din projektledare med t.ex. beställare, byggledare eller andra projektledare. Man kommer att utgå från Sundsvall och ingå i ett team på cirka
tio personer och detta team består av bland annat projektledare, byggledare, projekteringsledare och projektingenjörer.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett välkänt globalt företag som arbetar med analys och teknik och erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling. Detta företag är med och utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar för vårt samhälle! Det är ett av Sveriges och världens största teknikkonsultbolag.
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju!

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi anser att det är viktigt att vara självständig, driven, ansvarstagande och social för att klara av den här tjänsten. Det är viktigt att man tar sig an uppgifter, vågar fråga när man inte vet eller inte kan och att man vill driva projekt framåt.
En eftergymnasialutbildning är nödvändigt gärna med inriktning mot samhällsbyggnad, väg och vatten, bygg, anläggning eller projektledning.

KOMPETENSKRAV
* Eftergymnasialutbildning YH/högskole- eller civilingenjör inom t.ex. samhällsbyggnad, väg och vatten, bygg, anläggning eller projektledning.
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* Är bekväm med engelska som arbetsspråk.


MERITERANDE
Högskola- Civilingenjörsexamen.
B-körkort.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Sundsvall eller Östersund
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Projektingenjör sökes till ett stort globalt bolag!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Dec 15
Just nu söker vi på Framtiden AB efter dig som är i början på din karriär och vill arbeta som projektingenjör! Det är till en av våra samarbetspartners i Sundsvall. Det är ett globalt bolag inom analys och teknik, som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus och industri, transport och infrastruktur samt inom miljö och energi.
Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan skicka in den redan idag eller tipsa en vän!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som projektingenjör kommer man att vara med och stötta projektledare i olika projekt. Du kommer att skriva protokoll, fotografera och dokumentera ute på fält. Det kan även vara så att du kommer att få arrangera möten åt din projektledare med t.ex. beställare, byggledare eller andra projektledare. Man kommer att utgå från Sundsvall och ingå i ett team på cirka
tio personer och detta team består av bland annat projektledare, byggledare, projekteringsledare och projektingenjörer.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett välkänt globalt företag som arbetar med analys och teknik och erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling. Detta företag är med och utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar för vårt samhälle! Det är ett av Sveriges och världens största teknikkonsultbolag.
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju!

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi anser att det är viktigt att vara självständig, driven, ansvarstagande och social för att klara av den här tjänsten. Det är viktigt att man tar sig an uppgifter, vågar fråga när man inte vet eller inte kan och att man vill driva projekt framåt.
En eftergymnasialutbildning är nödvändigt gärna med inriktning mot samhällsbyggnad, väg och vatten, bygg, anläggning eller projektledning.

KOMPETENSKRAV
* Eftergymnasialutbildning YH/högskole- eller civilingenjör inom t.ex. samhällsbyggnad, väg och vatten, bygg, anläggning eller projektledning.
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* Är bekväm med engelska som arbetsspråk.


MERITERANDE
Högskola- Civilingenjörsexamen.
B-körkort.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Sundsvall
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Arbetsledare till växande bolag inom vattenkraft

Arbetsledare, elkraft
Läs mer Nov 29
Har du ett stort intresse för teknik,
och är nyfiken på vattenkraft? Gillar du att ha ansvar och vill få chansen att
leda människor mot nya höjder och utmaningar? Då kan det vara dig vi letar
efter!
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos vår kund
kommer du att arbetsleda montörerna på plats på vattenkraftverken och coacha
gruppen, planera montaget samt se till att det fungerar ute på siten. Du kommer
att ha ett visst personalansvar halvtid och resterande tid arbeta som montör. Gruppen
består idag av 7 personer, men kommer att växa framåt. Resor ingår i arbetet och vanligt är att du arbetar
måndag-torsdag och sedan är ledig fredag-söndag men detta kommer att variera.
Om företaget
Vår kund är en av de ledande leverantörerna
av underhåll och entreprenad inom energi och industrisektorn. De utvecklar Sveriges
hållbara energiinfrastruktur och arbetar för ett mer hållbart samhälle. Mer information
om företaget ges vid en eventuell intervju. Din profil
Dig vi letar efter skall vara
öppen för nya lösningar, och drivas av att leda en grupp människor. Vi ser att
du har en god social förmåga och är lyhörd samt ordningsam. Eftersom resandet
är en stor del i rollen är det viktigt att du är resbar och uppskattar att
arbeta på detta sätt.
Skallkrav:
- Teknisk bakgrund, exempelvis
ingenjör inom elkraft, mekanik eller bygg
- Svenska och engelska i tal och
skrift
- Körkort B
Meriterande:
- Erfarenhet av att ha arbetat
som montör
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Erfarenhet av att jobba inom vattenkraft
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan
du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal
vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension,
sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du
alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela
anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att
utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Vi levererar personal till företag och
samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är
Glädje, Enkelhet och Kör! Framtiden arbetar med både
bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan
utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid
genom den personal som vi förmedlar.
Villkor
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Flexibelt, från Karlstad
och uppåt
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Vi behandlar ansökningarna
löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
passerat. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare till växande bolag inom vattenkraft

Arbetsledare, elkraft
Läs mer Okt 12
Har du ett stort intresse för teknik,
och är nyfiken på vattenkraft? Gillar du att ha ansvar och vill få chansen att
leda människor mot nya höjder och utmaningar? Då kan det vara dig vi letar
efter!
Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos vår kund
kommer du att arbetsleda montörerna på plats på vattenkraftverken och coacha
gruppen, planera montaget samt se till att det fungerar ute på siten. Du kommer
att ha ett visst personalansvar halvtid och resterande tid arbeta som montör. Gruppen
består idag av 7 personer, men kommer att växa framåt. Resor ingår i arbetet och vanligt är att du arbetar
måndag-torsdag och sedan är ledig fredag-söndag men detta kommer att variera.
Om företaget
Vår kund är en av de ledande leverantörerna
av underhåll och entreprenad inom energi och industrisektorn. De utvecklar Sveriges
hållbara energiinfrastruktur och arbetar för ett mer hållbart samhälle. Mer information
om företaget ges vid en eventuell intervju. Din profil
Dig vi letar efter skall vara
öppen för nya lösningar, och drivas av att leda en grupp människor. Vi ser att
du har en god social förmåga och är lyhörd samt ordningsam. Eftersom resandet
är en stor del i rollen är det viktigt att du är resbar och uppskattar att
arbeta på detta sätt.
Skallkrav:
- Teknisk bakgrund, exempelvis
ingenjör inom elkraft, mekanik eller bygg
- Svenska och engelska i tal och
skrift
- Körkort B
Meriterande:
- Erfarenhet av att ha arbetat
som montör
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Erfarenhet av att jobba inom vattenkraft
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan
du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal
vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension,
sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du
alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela
anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att
utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Vi levererar personal till företag och
samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är
Glädje, Enkelhet och Kör! Framtiden arbetar med både
bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan
utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid
genom den personal som vi förmedlar.
Villkor
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Flexibelt, från Karlstad
och uppåt
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Vi behandlar ansökningarna
löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
passerat. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resande servicetekniker till rolig tjänst i Sundsvall sökes!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 23
Har du ett tekniskt intresse och är en social kameleont? Är du en stjärna på att meka? Vi söker nu en servicetekniker till Sundsvall för en varierande roll med stor frihet.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker till vår kund Flintab, kommer ditt jobb fokusera runt vågar av olika slag.
En vanlig dag startar hemifrån där du har din servicebuss med de verktyg och material du behöver för att kunna utföra ditt arbete. Du kommer att förses med en iPad där du får planerar fina uppdrag för dagen och veckan samt administrerar och beställer nytt material igenom. En dag kan sedan bestå av ett längre jobb hos en kund alternativt så har du flera mindre uppdrag per dag. Du kommer att behöva jobba på annan ort då kunderna du hanterar befinner sig mellan Gävle till Umeå, detta kan innebär vissa övernattningar också.
Uppdragen varierar mellan akuta reparationer, underhåll, kalibrering, service och nyinstallationer, ingen dag är den andra lik.
Hos Flintab kommer du kunna ta många steg inom deras produktportfölj och utvecklas som tekniker.
Mer information om tjänsten ges vid en eventuell intervju.


Om företaget
Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. De har sedan etableringen 1981 byggt upp en rikstäckande försäljning- och serviceorganisation för att vara nära och kunna nå ut till alla kunder. Kunden har ett omfattande sortiment från små paketvågar till stora fordonsvågar.
Flintab erbjuder en miljö med god stämning och en bra gemenskap där kollegor gärna ställer upp för varandra. De anställda är motiverade, har hög arbetsmoral och trivs bra i företaget och har därmed stannat länge. Vår kund bryr sig om sina anställdas hälsa och därmed erbjuds även friskvårdsbidrag.
https://www.flintab.se/om-oss/


Din profil
Vi söker dig som trivs i att arbeta ensam mot personligt uppsatta mål då arbetet innebär mycket frihet under ansvar. Som person är du social och lägger stor vikt vid kundbemötande då du är företagets ansikte utåt mot dess kunder.
Skallkrav:
• Relevant utbildning inom teknik; exempelvis underhållstekniker, mekaniker, elektriker osv.
• Körkort B
• Arbetslivserfarenhet som tekniker
• God fysisk hälsa då arbetet kan innebära tunga lyft
Meriterande
• Truckkort
• El behörighet

Välkommen att ansöka om du känner att du passar in på ovan.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Ort: Sollentuna
Start: enligt ök.
Urval sker löpande och

Ansök nu