Berners Person - och Transportbilar AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Berners Person - och Transportbilar AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Miljö-, och Arbetsmiljösamordnare

Backofficepersonal
Läs mer Maj 17
Vår grymma miljö & arbetsmiljösamordnare ska flytta söder ut så nu söker en ny samordnare till vår Hållbarhetsavdelning på Berners!
Om jobbet I din arbetsroll kommer du huvudsakligen vara ansvarig för vårt kemikaliehanteringssystem uppdatera säkerhetsdatablad och göra riskanalyser, samordna arbetsmiljöutbildningar arbeta med tillståndsprocesser och arbeta med övergripande frågor som rör brandskyddsarbetet internt. Du kommer bistå i arbetet till CSRD-rapportering utifrån dina ansvarsområden.
Arbetet är operativt och innebär såväl praktiskt som att administrativt stötta platschefer med riskanalyser, skydds- och miljöronder samt aktivt delta vid revisioner. I rollen ser vi gärna att du håller utbildningar/informerar om kemikalier och miljöfrågor som rör verksamheten.
Om dig Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt. Du behöver ha kunskap om miljölagstiftningen, kunna tolka och tillämpa miljö-, och kemikalielagstiftning gällande företagets produkter samt lagstadgad rapportering till myndigheter.
B-körkort är ett krav då det förekommerresor i tjänsten mellan våra anläggningar.
Vi på Berners erbjuderHos oss på Berners finns goda utvecklingsmöjligheter och omväxlande arbetsuppgifter i en spännande och expansiv organisation. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.
Förmåner Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE
Rabatter på boende i Skistars anläggningar

Ansökan: Ansökan är öppen till 9/6. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Ansök nu

Reservdelschef till Berners Sundsvall

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Maj 14
Är du en erfaren ledare som gillar att utveckla det affärsmässiga och samarbeta mellan gränserna?Som reservdelschef får du möjligheten att leda ett team med enorm kunskapoch tillsammans med dem jobba för att utveckla vår reservdelsavdelning.
Om jobbet som reservdelschef Som chef på reservdelar arbetar du brett med att leda och utvecklaavdelningen.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Skapa engagemang, motivation och förutsättningar för medarbetarna att nå avdelningens uppsatta mål
Budgetansvar samt uppföljning ochanalys av reservdelsekonomin
Utveckla verksamheten och skapa nya affärsmöjligheter
Personalansvar inkluderande lönesättning och arbetsmiljöansvar
Om teamet på reservdelar Sundsvall
Som reservdelschef har du ansvar förett team med 6 medarbetare som jobbar som reservdelsmän. Det finns en stor kompetens inom teamet och där det vardagliga arbetet fungerar väldigt väl!
Detta gör att möjligheterna att jobba med utveckling av teamet och avdelningen är stor där vi hoppas att din erfarenhet och kunskap ska göra oss på Berners ännu mer slagkraftiga!
Vi söker dig som vill vara en ledare! Vi söker dig som är van att leda genom dina medarbetare och har en närvarande ledarstil. Du ska kunna se utvecklingsmöjligheter och drivas av attarbeta medaffärsmöjligheterna inom ett företag.
Då vi har många olika avdelningar som berör varandra så behöver du ha ett helikopterperspektiv och inte rädas att hitta samarbete mellan reservdelsavdelningen och andra avdelningar.Personlighet och ledarskapsförmåga kommer att vara viktigast för oss, men för att lyckas i rollen är det även viktigt att du:
harflera års erfarenhet som ledare medpersonalansvar inom en serviceorganisation
har erfarenhet av budgetarbetet och förståelse för vad som skapar ekonomiskt resultat
drivs av att arbeta med affärsutveckling och förbättringar

Då det förekommer viss resande inom tjänsten äräven körkort B ett krav.
Vi på Berners erbjuder Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.
Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.
Förmåner Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
Friskvårdsbidrag och tillgång tillFeelgood plus
Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE
Rabatter på boende i Skistars anläggningar

Ansökan:Ansökan är öppen till 28 maj,vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Personlighetstester är en del av rekryteringsprocessen.Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Berners Team Transportbilar

Bilförsäljare
Läs mer Apr 4
Vill du arbeta med långsiktiga kundrelationer och gillar att göra det tillsammans i ett team? Nu söker vi en ny säljare till Volkswagen Transportbilar. Ta chansen att söka ett utmanande och socialt jobb samtidigt som du representerar ett av världens starkaste varumärken!

Om jobbet som säljare Som säljare i arbetar du med försäljning av både nya och begagnade transportbilar i Sundsvall. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till leverans och uppföljning, med fokus på kundnöjdhet.
Då majoriteten av kunderna är företagskunder är försäljningsprocesserna ofta längre och kunderna återkommande, vilket gör att arbetet med att bygga relationer och vara lösningsorienterad blir än viktigare. Tillsammans med dina kollegor ser du till att varje kund får rätt lösning för ett tryggt och enkelt bilägande.
Om team TransportbilarDu blir en del av Team Transportbilar som erbjuder våra kunder en fullserviceanläggning med allt från nybilsförsäljning till service, reparation och avancerade påbyggnationer. Vi är ett stort gäng som arbetar tillsammans med flera yrkesgrupper i teamet, tekniker, kundmottagare och säljare.
Vi söker dig som... Har B-körkort
Har god datakunskap
Det är meriterande om du har: Arbetat med relationsbyggande försäljning
Haft längre försäljningsprocesser
Arbetat med företagsförsäljning

Försäljningsprocesserna inom bilbranschen är ofta längre, därför söker vi dig som är uthållig och prestationsinriktad, du kan motivera dig själv framåt även de dagarna som inte levererar konkreta resultat. Som person är du duktig på att bygga relationer och vara lyhörd inför kundens behov och situation. Du är lösningsorienterad och uttrycket ”problem är till för att lösas” är kanske slitet men det är dit som vi strävar. Du är en lagspelare som ser det som en självklarhet att hjälpa sina kollegor!
Vi på Berners erbjuderDet finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.
Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.
Förmåner Månadslön med provision
Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
Tjänstebil
Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

Arbetstider:Vardagar 08:00-17:00Ansökan: Ansökan är öppen till 21 april och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Teamleadare till VW Personbilar i Sundsvall

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 4
Trivs du i en ledande roll och söker möjligheten att ansvara över ett eget team? Vi söker en driven och kundfokuserad teamledare som vill vara med och leverera femstjärnig service till våra kunder.

Om jobbet
Som teamledare kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen samtidigt som du leder och stöttar ditt team. Rollen innebär att ha ett övergripande ansvar för att planera och fördela arbetsuppgifter utifrån tillgängliga resurser. Du kommer också att ingå i den dagliga driften och jobba med kundkontakter och administration.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

- Leda och planera det dagliga arbetet

- Uppföljning av kundnöjdhet och verkstads KPI:er

- Avvikelsehantering

- Coacha teamet

- Stötta i alla förekommande arbetsuppgifter i kundmottagningen

Om teamet
Du kommer att bli en del av teamet som arbetar med VW personbilar i Sundsvall. Gänget som gör jobbet varje dag består av fordonstekniker, servicerådgivare och garantihandläggare. De värdesätter ett nära samarbete och att man hjälper och stöttar där det behövs. Tillsammans jobbar de aktivt för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakt tills bilen är klar för utlämning.Vi söker dig som..

- Har erfarenhet från ledande befattning och som är trygg i din ledarroll

- Är Teamspelare med en positiv inställning och förmåga att motivera andra

- Har starkt fokus på kundservice och kvalitet.

- Har god systemvana

- B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och förståelse för arbetsflöden i verkstadsmiljö.

Som person är du trygg i din ledarroll och kan stötta samt motivera ditt team till att växa i sin roll och sitt arbete. Förmågan att anpassa sig till förändringar och vara öppen för nya idéer och strategier är viktigt i en föränderlig arbetsmiljö där tempot bitvis kan vara högt.
Du behöver också vara bra på att planera och organisera arbetet för att säkerställa effektivitet, kvalitet och kundnöjdhet.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE

Arbetstider: Dagtid, helgfri måndag-fredag
Ansökan: Ansökan är öppen till 27 oktober och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereparatör till Berners i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 15
Efter 48 år ska en av våra trotjänare på skadeverkstaden i Sundsvall att gå i pension och vi söker därför en skadereparatör! Kanske är du en erfaren eller nyutbildad skadereparatör eller en fordonstekniker som är intresserad av att växla över till skadesidan? Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du på sikt kommer att
bli del av ett nytt och modernt skadecenter när vi i
september flyttar in i nya lokaler!

Tjänsten som skadereparatör
Hos oss får du
omväxlande arbete med några av världens ledande varumärken i en verkstad med
tillgång till den senaste tekniken. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att
vara

- reparera skador

- mindre plåtarbeten

- glasarbeten och byta ut delar för att återställa kundens bil till
ursprungsskick

Vi söker dig som...

- Är utbildad skadereparatör eller fordonstekniker

- Har B-körkort för manuell växellåda

- God datavana eftersom all reparationsinformation finns i våra
system

- Är noggrann och har känsla för vad ett gott hantverk är

- Är positiv och har god samarbetsförmåga!

Om teamet på skadeverkstaden
Vi välkomnar dig till en sammansvetsad arbetsgrupp där många har arbetat länge hos oss. Teamet består av 13 skadetekniker och tre skaderådgivare, varav en är teamleader samt en verkstadschef. Skadeverkstaden arbetar tätt tillsammans med lackverkstaden och i september inviger vi ett helt nytt skadecenter - Norrlands största och modernaste i sitt slag! Vi ser fram emot nya fräscha lokaler helt anpassade efter skadeprocessen där du bland annat får arbeta i nya besiktninghallar.

- I det här projektet har vi haft 100 % fokus på arbetsmiljön för personalen, med bra material, ventilation och belysning, säger Patrik Hagemo, chef skadeverkstaden i Sundsvall.Läs mer om vårt nya skadecenter här (https://www.berners.se/aktuellt/nytt-skadecenter?utm_content=272201754&utm_medium=social&utm_source=facebook&hss_channel=fbp-127314170628705).

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE

- Rabatter på boende i Skistars anläggningar

Arbetstider: Dagtid
Ansökan: Ansökan är öppen till 3 mars men vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaten.

Sökord: Skadetekniker, plåtslagare

Ansök nu

Skaderådgivare till Berners skadeverkstad

Bilskadereglerare
Läs mer Jan 3
Till vår skadeverkstad söker vi nu en strukturerad skaderådgivare som vill arbeta i full fart med att ge kunden bästa service. Har du administrativ arbetslivserfarenhet och trivs med kundkontakt? Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du på sikt kommer att bli del av ett nytt och modernt skadecenter när vi i september flyttar in i nya lokaler!

Om jobbet som skaderådgivare

Som skaderådgivare tar du emot våra kunder på ett trevligt, professionellt sätt och ser till att de får bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer bland annat att:

- Besvara samtal och ta emot kunder

- Besikta kundernas bilar i samråd med kunderna

- Planera och fördela verkstadsarbete till teknikerna

- Följa upp pågående arbete i verkstaden

- Sammanställa och fakturera arbetsordrar/skadekalkyler

- Ha kontakt med försäkringsbolag och göra kostnadsberäkningar för skador i Cabas kalkylprogram.

Om Berners skadeverkstad

Vi välkomnar dig till en sammansvetsad arbetsgrupp där många har arbetat länge hos oss. Teamet består av 13 skadetekniker och tre skaderådgivare, varav en är teamleader samt en verkstadschef. Skadeverkstaden arbetar tätt tillsammans med lackverkstaden och i september inviger vi ett helt nytt skadecenter - Norrlands största och modernaste i sitt slag! Vi ser fram emot nya fräscha lokaler helt anpassade efter skadeprocessen där du bland annat får arbeta i nya besiktninghallar.

- I det här projektet har vi haft 100 % fokus på arbetsmiljön för personalen, med bra material, ventilation och belysning, säger Patrik Hagemo, chef skadeverkstaden i Sundsvall.Läs mer om vårt nya skadecenter här (https://www.berners.se/aktuellt/nytt-skadecenter?utm_content=272201754&utm_medium=social&utm_source=facebook&hss_channel=fbp-127314170628705).

Vi söker dig som har...

- administrativ arbetslivserfarenhet

- god systemvana

Det är meriterande om du har:
- arbetat med kundkontakt

- fordonskunskaper från arbetsliv, utbildning eller på hobbynivå

- erfarenhet av att arbeta i CABAS

Som person är du strukturerad och håller ordning och reda omkring dig. Du är kommunikativ, trivs med kundkontakt och har en naturlig känsla för service.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE

- Rabatter på boende i Skistars anläggningar

Arbetstider: 7.00-16.00
Ansökan: Ansökan är öppen till 28 januari.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Ansök nu

Skaderådgivare till Berners skadeverkstad

Bilskadereglerare
Läs mer Jan 11
Till vår skadeverkstad söker vi nu en strukturerad skaderådgivare som vill arbeta i full fart med att ge kunden bästa service. Har du administrativ arbetslivserfarenhet och trivs med kundkontakt? Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du på sikt kommer att bli del av ett nytt och modernt skadecenter när vi i september flyttar in i nya lokaler!

Om jobbet som skaderådgivare

Som skaderådgivare tar du emot våra kunder på ett trevligt, professionellt sätt och ser till att de får bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer bland annat att:

- Besvara samtal och ta emot kunder

- Besikta kundernas bilar i samråd med kunderna

- Planera och fördela verkstadsarbete till teknikerna

- Följa upp pågående arbete i verkstaden

- Sammanställa och fakturera arbetsordrar/skadekalkyler

- Ha kontakt med försäkringsbolag och göra kostnadsberäkningar för skador i Cabas kalkylprogram.

Om Berners skadeverkstad

Vi välkomnar dig till en sammansvetsad arbetsgrupp där många har arbetat länge hos oss. Teamet består av 13 skadetekniker och tre skaderådgivare, varav en är teamleader samt en verkstadschef. Skadeverkstaden arbetar tätt tillsammans med lackverkstaden och i september inviger vi ett helt nytt skadecenter - Norrlands största och modernaste i sitt slag! Vi ser fram emot nya fräscha lokaler helt anpassade efter skadeprocessen där du bland annat får arbeta i nya besiktninghallar.

- I det här projektet har vi haft 100 % fokus på arbetsmiljön för personalen, med bra material, ventilation och belysning, säger Patrik Hagemo, chef skadeverkstaden i Sundsvall.Läs mer om vårt nya skadecenter här (https://www.berners.se/aktuellt/nytt-skadecenter?utm_content=272201754&utm_medium=social&utm_source=facebook&hss_channel=fbp-127314170628705).

Vi söker dig som har...

- administrativ arbetslivserfarenhet

- god systemvana

Det är meriterande om du har:
- arbetat med kundkontakt

- fordonskunskaper från arbetsliv, utbildning eller på hobbynivå

- erfarenhet av att arbeta i CABAS

Som person är du strukturerad och håller ordning och reda omkring dig. Du är kommunikativ, trivs med kundkontakt och har en naturlig känsla för service.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE

- Rabatter på boende i Skistars anläggningar

Arbetstider: 7.00-16.00
Ansökan: Ansökan är öppen till 21 januari.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Ansök nu

Biltestare

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 3
Försäljningen av begagnade bilar är en viktig del av vår affär och här i Sundsvall hanterar vi över 1000 bilar per år. Nu söker vi en biltestare som blir en viktig del i teamet som jobbar för att vi snabbt ska kunna erbjuda våra kunder ett bra utbud av begagnade bilar.

Om jobbet

I rollen som biltestare kommer du att kontrollera och testa bilarnas skick innan de går vidare för värdering och försäljning. Det gäller både inbytesbilar och bilar vi köper in från privatpersoner och företag.

I arbetsuppgifterna ingår:

- Grundligt granska och testa fordonets skick

- dokumentera samtliga fel, brister eller skador

- lämna förslag på reparationsåtgärder

- göra enklare reparationer

- läsa felminne

- provkörningar

Om teamet

Du kommer att tillhöra avdelningen för begagnat försäljningen med tre säljare och en logistikansvarig, men även jobba nära övriga försäljningsavdelningar som bokar tester.

Vi söker dig som

- har teknisk kompetens och erfarenhet av fordon

- är noggrann och jobbar strukturerat enligt testprotokoll

- är självgående och flexibel

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE

Arbetstider: 07.00- 16.00
Ansökan: Ansökan är öppen till 26 november, vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Billackerare till Berners i Sundsvall

Fordonslackerare
Läs mer Okt 4
Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver en ny kollega till vår billackering i Sundsvall!

Tjänsten som billackerare
Som lackerare kommer du att arbeta med förberedelse för lackering, slipning, lackering, efterjustering och plastreparationer. Du kommer att ingå i ett team som har ett tätt samarbete i hela arbetsprocessen och levererar med hög kvalitet.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet och/eller utbildning inom billackering

- Är händig och har känsla för vad ett gott hantverk är

Som person kan du arbeta självgående, strukturerat och är noggrann samtidigt som du klarar tidsfrister med bibehållen kvalitet. Du har en positiv attityd och ser till helheten och värdesätter samarbetet i teamet. Du har också lätt för att ta till dig information och följa rutiner och processer för att alltid kunna leverera en hög kvalitet på dina lackarbeten. Arbetsbelastningen kan ibland vara hög så det är viktigt att du kan hantera tidspressade situationer.

På Berners erbjuder vi dig
Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor på lackeringen.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

Arbetstider: 7:00-16:00
Ansökan: Ansökan är öppen till 29 oktober och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Utrustningstekniker till Team Transportbilar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 4
Vi har många nybilsleveranser på väg in och för att säkerställa leverans till kunden söker vi tekniker till utrustningsverkstaden! Är du tekniskt kunnig eller tidigare arbetat inom till exempel el eller installation? Vill du arbeta i en bransch i förändring där det går snabbt i utvecklingen av både elbilar och avancerad teknisk utrustning?

Om Team Transportbilar
Som utrustningstekniker blir du en del av Team transportbilar och ingår i ett team med servicerådgivare och fordonstekniker där flera är specialutbildade märkestekniker. Vi jobbar som ett helhetsteam med service, reservdelar och försäljning därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan vara flexibel. Vi är ett starkt team som värdesätter samarbete med positiv energi och glada skratt där vi vill att du ska vara med!

Jobbet som utrustningstekniker
I jobbet som utrustningstekniker färdigställer du kundens nya transportbil med montering av önskad extrautrustning. Det kan vara allt från extraljus & ledramper till avancerade fordonsinredningar samt till viss del servicearbeten & reparationer med kundnyttan i fokus.

Vi söker dig som
- Är händig och trivs med att ha ett jobb i rörelse
- Har tidigare erfarenhet eller utbildning inom el, programmering, teknik, installation eller fordon
- Har B-körkort

Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Som person har du en positiv inställning och bidrar till en bra gruppdynamik, är noggrann, nyfiken och vill göra ett bra jobb och som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att de blir utförda snyggt och professionellt.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer

Arbetstider:
Ansökan: Ansökan är öppen till 28 maj. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare till personbilsverkstaden Sundsvall

Frontofficepersonal
Läs mer Maj 24
Gillar du att arbeta i en rådgivande roll gentemot kunder och vill ha ett omväxlande arbete? Vi söker en driven och kundorienterad servicerådgivare! Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en bransch i förändring.

Om jobbet som servicerådgivare

I rollen som servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan våra kunder och verkstaden. Tillsammans med verkstadsteamet arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer till exempel att arbeta med att:

- Ha kontakt med kunder vid in- och utlämning av bil

- Ha kontakt med kunder via mail, onlinebokning och telefon

- Hjälpa kunder i teknisk rådgivning, bokning av service & reparation

- Planera in arbetet i verkstaden

- Upprätta kostnadskalkyler

- Fakturera och göra garantiärenden

Om verkstadsteamet

Du kommer att bli en viktig del i vårt verkstadsteam som arbetar med personbilar. I teamet finns fordonstekniker i verkstaden, servicerådgivare och garantihandläggare. Tillsammans strävar vi för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

För att lyckas i rollen som servicerådgivare

- Trivs med att arbeta med kundkontakt i en rådgivande roll

- Är van vid att ha telefonen och dator som ditt hjälpmedel

- Har lätt för att sätta dig in och hantera flera olika IT-system

- Gillar att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett tempo som bitvis är högt.

- Har B-körkort

Det är meriterande om du

- Har fordonsteknisk erfarenhet eller kunskap

- Har tekniskt intresse

Som person är du serviceinriktad...

..och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter som kräver flexibilitet och förmåga att lösa problem. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer

Arbetstider:
Ansökan: Ansökan är öppen till 30 juni och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare till personbilsverkstaden Sundsvall

Frontofficepersonal
Läs mer Maj 24
Gillar du att arbeta i en rådgivande roll gentemot kunder och vill ha ett omväxlande arbete? Vi söker en driven och kundorienterad servicerådgivare! Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en bransch i förändring.

Om jobbet som servicerådgivare

I rollen som servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan våra kunder och verkstaden. Tillsammans med verkstadsteamet arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer till exempel att arbeta med att:

- Ha kontakt med kunder vid in- och utlämning av bil

- Ha kontakt med kunder via mail, onlinebokning och telefon

- Hjälpa kunder med bokning av service & reparation

- Planera in arbetet i verkstaden

- Upprätta kostnadskalkyler

- Fakturera och göra garantiärenden

Om verkstadsteamet

Du kommer att bli en viktig del i vårt verkstadsteam som arbetar med personbilar. I teamet finns fordonstekniker i verkstaden, servicerådgivare och garantihandläggare. Tillsammans strävar vi för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

För att lyckas i rollen som servicerådgivare

- Trivs med att arbeta med kundkontakt i en rådgivande roll

- Är van vid att ha telefonen och dator som ditt hjälpmedel

- Har lätt för att sätta dig in och hantera flera olika IT-system

- Gillar att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett tempo som bitvis är högt.

- Har B-körkort

Vem är du?

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service och trivs med att möta nya människor varje dag. Du är öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning reda. Du är effektiv i ditt arbete, tar egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av människor och situationer.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer

Arbetstider:
Ansökan: Ansökan är öppen till 30 juni och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Personbilssäljare

Bilförsäljare
Läs mer Maj 12
Vill du arbeta med långsiktiga kundrelationer? Ta chansen att söka ett utmanande jobb som säljare hos oss på Berners och få möjlighet att representera några av världens starkaste varumärken!

Om jobbet som säljare

I jobbet som säljare tar du hand om allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning med fokus på kundnöjdhet genom hela processen. Du planerar, genomför och följer upp försäljning av nya och begagnade fordon, tillbehör och tjänster som finansiering, serviceavtal och försäkringar. Jobbet handlar om så mycket mer än bara bilar! Hos oss står kunden i fokus och ska alltid få rätt lösning för ett tryggt och enkelt bilägande.Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett utpräglat mål-, och resultatfokus och drivkraft att med telefon/mail som arbetsredskap aktivt bearbeta marknaden för att hitta nya kunder. Du är genuint intresserad av försäljning och har förmågan att bygga långvariga relationer med våra kunder.

Snabba fötter, stort engagemang och glimten i ögat är egenskaper vi värdesätter. Du är ambitiös och beslutsam och inspireras av att prestera efter företagets mål. En viktig egenskap är uthållighet och fokusering då försäljning inte är något som gör sig självt. Goda datakunskaper och att vara en van användare av sociala medier är också en förutsättning för tjänsten.
Tidigare arbetslivserfarenhet från relationsskapande försäljning är bra, men vi kommer att lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper.Vi på Berners erbjuder

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang. Genom Volkswagen group genomgår du säljutbildning och kontinuerliga utbildningar och vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter inom Berners.

Förmåner

- Månadslön med provision

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer

Ansökan: Ansökan är öppen till 4 juni och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljare, säljare, Sales, KAM, AM, Key account manager, Account manager, bilsäljare, bilförsäljare

Ansök nu

Utrustningstekniker till Team Transportbilar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 3
Vi har många nybilsleveranser på väg in och för att säkerställa leverans till kunden söker vi tekniker till utrustningsverkstaden! Är du tekniskt kunnig eller tidigare arbetat inom till exempel el eller installation? Vill du arbeta i en bransch i förändring där det går snabbt i utvecklingen av både elbilar och avancerad teknisk utrustning?

Om Team Transportbilar
Som utrustningstekniker blir du en del av Team transportbilar och ingår i ett team med servicerådgivare och fordonstekniker där flera är specialutbildade märkestekniker. Vi jobbar som ett helhetsteam med service, reservdelar och försäljning därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan vara flexibel. Vi är ett starkt team som värdesätter samarbete med positiv energi och glada skratt där vi vill att du ska vara med!

Jobbet som utrustningstekniker
I jobbet som utrustningstekniker färdigställer du kundens nya transportbil med montering av önskad extrautrustning. Det kan vara allt från extraljus & ledramper till avancerade fordonsinredningar samt till viss del servicearbeten & reparationer med kundnyttan i fokus.

Vi söker dig som
- Är händig och trivs med att ha ett jobb i rörelse
- Har tidigare erfarenhet eller utbildning inom el, programmering, teknik, installation eller fordon
- Har B-körkort

Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Som person har du en positiv inställning och bidrar till en bra gruppdynamik, är noggrann, nyfiken och vill göra ett bra jobb och som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att de blir utförda snyggt och professionellt.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer

Arbetstider:
Ansökan: Ansökan är öppen till 26 mars och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Avdelningschef till Berners Skadeverkstad i Sundsvall

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Feb 28
Nu söker vi en ny ledare till Skadeverkstaden i Sundsvall som vill fortsätta utveckla verksamheten och medarbetarna! Vill du arbeta i en expansiv bransch där elektrifieringen och den tekniska utvecklingen ständigt skapar nya utmaningar och möjligheter?

Tjänsten som avdelningschef

Som avdelningschef har du helhetsansvar för hela verksamheten på skadeverkstaden. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden inkluderar bland annat:

- Personalansvar för ca 20 medarbetare, där du arbetar med coachning och utveckling både av individ och teamet

- Budget och resultatuppföljning

- Arbetsmiljöansvar

- Arbeta målmedvetet för att nå ökad kundnöjdhet, förbättrade processer och kvalitetsmål

- Delaktig i avtalsförhandlingar med våra försäkringsbolag.

Du har stort eget ansvar och befogenheter att driva och utveckla verksamheten för att nå uppsatta mål med fokus på medarbetarna, kunderna och lönsamheten. Till din hjälp har du en teamledare och en verkmästare, flera erfarna chefskollegor på andra delar av servicemarknaden och servicechefen som din närmsta chef. Du samarbetar dessutom med din motsvarighet i Östersund.

Om Skadeverkstaden

Som avdelningschef ansvarar du för både skadeverkstaden och lackverkstaden. Gänget som gör jobbet varje dag är skadereparatörer, lackerare och servicerådgivare som jobbar tillsammans för att lösa våra kunders behov på bästa sätt. Många av medarbetarna har lång erfarenhet och besitter mycket kunskap medan ett antal av medarbetare är mer juniora.

Vi är i projekteringsfasen av ett nytt skadecenter i närheten av nuvarande anläggning och vi ser fram emot nya lokaler med större ytor och en mer samlad verksamhet.

Vi söker dig som...

- Har flera års erfarenhet av ledarskap och personalansvar

- Är van att arbeta efter högt uppsatta mål och efter egen budget

- Har förmåga att samarbeta och bygga team

- Arbetar självgående och har lätt för att fatta beslut

- Är lösningsorienterad och ser vad som behöver förändras

- Har B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid dig som ledare! För oss är det viktigare att du är en stabil ledare och verkligen gillar att leda andra, än att du har erfarenhet från branschen. Därför kommer personlighetstest vara en del av rekryteringsprocessen.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Du blir en del av och certifierad i Volkswagen Groups ledarskapsprogram för verkstadschefer.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner

- Månadslön enligt överenskommelse och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer

Arbetstider: Kontorstider, förtroendetid
Ansökan: Ansökan är öppen till 21 mars och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Jag har inget intresse av att skruva med bilar - för mig är det mer betydande att jag jobbar med människor! Ledarskapet skiljer sig egentligen ingenting åt från när jag jobbade på Intersport, för mig handlar det om att bygga ett team och att låta alla få komma till tals. Det bästa med rollen är att man kan se resultat på förändringar så pass omgående. Varje ny bil vi tar in är en ny chans att göra något annorlunda!"Håkan Andersson, Avdelningschef på Skadeverkstaden i Östersund

Ansök nu

Servicerådgivare till Team Transportbilar Sundsvall

Frontofficepersonal
Läs mer Dec 14
Gillar du att arbeta i en rådgivande roll gentemot kunder och vill ha ett omväxlande arbete? Vi söker en strukturerad och kundorienterad servicerådgivare! Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en bransch i förändring.

Arbetsuppgifterna som servicerådgivare
I rollen som servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan våra kunder och verkstaden. Tillsammans med verkstadsteamet arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer till exempel att arbeta med att:

- Ha kontakt med kunder vid in- och utlämning av bil

- Ha kontakt med kunder via mail, onlinebokning och telefon

- Hjälpa kunder i teknisk rådgivning, bokning av service & reparation

- Planera in arbetet i verkstaden

- Upprätta kostnadskalkyler

- Fakturera och göra garantiärenden

Om teamet
Du kommer att bli en del av teamet som arbetar med personbilar eller transportbilar. Vi är ett stort gäng som jobbar som fordonstekniker i verkstaden och servicerådgivare. Tillsammans strävar vi för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

För att lyckas i rollen som servicerådgivare

- Trivs med att arbeta med kundkontakt i en rådgivande roll

- Är van vid att ha telefonen och dator som ditt hjälpmedel

- Har lätt för att sätta dig in, och navigera, i flera olika IT-system

- Gillar att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett tempo som bitvis är högt.

- Har B-körkort

Det är meriterande om du

- Har kunskap om tillbehör och påbyggnationer av Transportbilar

- Har teknisk kompetens och intresse

Som person är du serviceinriktad...
..och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter som kräver flexibilitet och förmåga att lösa problem. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet.

Hos oss på Berners erbjuder vi dig
Hos oss får du ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och expansiv organisation med några av marknadens främsta varumärken. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang!

För oss på Berners är jämställdhet och mångfald viktigt och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende & hotell på SkiStars destinationer

Ansökan: Ansökan är öppen till 15 januari, vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Kontakt: Marcus Bergmansson, verkstadschef Team Transportbilar 070-1089002

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare till Team Transportbilar Sundsvall

Frontofficepersonal
Läs mer Dec 15
Gillar du att arbeta i en rådgivande roll gentemot kunder och vill ha ett omväxlande arbete? Vi söker en strukturerad och kundorienterad servicerådgivare! Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en bransch i förändring.

Arbetsuppgifterna som servicerådgivare
I rollen som servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan våra kunder och verkstaden. Tillsammans med verkstadsteamet arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer till exempel att arbeta med att:

- Ha kontakt med kunder vid in- och utlämning av bil

- Ha kontakt med kunder via mail, onlinebokning och telefon

- Hjälpa kunder i teknisk rådgivning, bokning av service & reparation

- Planera in arbetet i verkstaden

- Upprätta kostnadskalkyler

- Fakturera och göra garantiärenden

Om teamet
Du kommer att bli en del av teamet som arbetar med transportbilar. Vi är ett stort gäng som jobbar som fordonstekniker i verkstaden och servicerådgivare. Tillsammans strävar vi för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

För att lyckas i rollen som servicerådgivare

- Trivs med att arbeta med kundkontakt i en rådgivande roll

- Är van vid att ha telefonen och dator som ditt hjälpmedel

- Har lätt för att sätta dig in, och navigera, i flera olika IT-system

- Gillar att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett tempo som bitvis är högt.

- Har B-körkort

Det är meriterande om du

- Har kunskap om tillbehör och påbyggnationer av Transportbilar

- Har teknisk kompetens och intresse

Som person är du serviceinriktad...
..och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter som kräver flexibilitet och förmåga att lösa problem. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet.

Hos oss på Berners erbjuder vi dig
Hos oss får du ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och expansiv organisation med några av marknadens främsta varumärken. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang!

För oss på Berners är jämställdhet och mångfald viktigt och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Förmåner

- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå

- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar

- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus

- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening

- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp

- Rabatt på boende & hotell på SkiStars destinationer

Ansökan: Ansökan är öppen till 15 januari, vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Kontakt: Marcus Bergmansson, verkstadschef Team Transportbilar 070-1089002

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereparatör/plåtslagare till Berners verkstad i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 1
Är du utbildad skadereparatör eller fordonstekniker som är intresserad av att växla över till skadesidan. I vårt skadeteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning och nyfikenhet att lära dig.

Om jobbet som skadereparatör

Hos oss får du omväxlande arbete med några av världens ledande varumärken i en verkstad med tillgång till den senaste tekniken. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara

- reparera skador
- mindre plåtarbeten
- glasarbeten och byta ut delar för att återställa kundens bil till ursprungsskick.


Vi söker dig som

- Är utbildad skadereparatör eller fordonstekniker
- Har B-körkort för manuell växellåda
- God datavana eftersom all reparationsinformation finns i våra system
- Är noggrann och har känsla för vad ett gott hantverk är
- Är positiv och har god samarbetsförmåga!


Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Arbetstider: Dagtid
Ansökan: Ansökan är öppen till 30 november och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

CUPRA master – säljare med en tvist

Bilförsäljare
Läs mer Nov 4
Vill du arbeta med relationsskapande försäljning och är nyfiken på bilbranschens utveckling? Vi söker en målinriktad och relationsorienterad säljare till Cupra! Du erbjuds en tjänst med stor frihet och möjlighet att arbeta med ett bilmärke i framkant.

Om jobbet
Som Cupra master arbetar du som relationsskapande säljare och har ansvar för hela försäljningsprocessen för bilmärket Cupra. Att vara en Cupra Master innebär också att kundkontakten fortsätter även efter bilen är såld och levererad. Du blir kundens kontaktperson under hela bilägandet och den första som kunden ringer om denna har behov av service eller reparation. Det här är ett nytt och fräscht concept från Cupra där du blir vår egen expert inom märket!

Arbetsuppgifter
- Kundanskaffning genom nykundsbearbetning och deltagande vid mässor
- Tillgänglig för våra kunder som inkommer i bilhallen, via telefon och mail
- Ta fram offert och offertuppföljning
- Kontakt med kunden inför och efter leverans av bilen
- Kontakt med verkstad och utrustningsverkstad
- Vara kundens kontaktperson även efter leverans och besvara ärenden kring service, reparation etc.

- Ansvarig för hur Cupra presenteras och marknadsförs genom att ansvara för demobilar, bilhallen och hur märket marknadsförs digitalt.


Försäljningsteamet

Du bli en del av försäljningsteamet för Skoda, Seat och Cupra med kollegor i Sundsvall och Östersund. Försäljningschefen för teamet sitter i Östersund men är vanligtvis på plats i Sundsvall en gång i veckan. I teamet hittar du gemenskap, glädje och stöd vilket du även får av övriga märken och servicemarknad! Samtidigt är det här en roll för dig som trivs med att ha stort eget ansvar och driva bilmärkets försäljning självständigt.

För oss är din personlighet och motivation viktigast!
Försäljningsprocesserna inom bilbranschen är ofta långa, därför söker vi dig som är uthållig och målinriktad - du kan motivera dig själv framåt mot dina mål, även de dagarna som inte levererar några konkreta resultat.

Som person är du är duktig på att bygga relationer och vara lyhörd inför kundens behov och situation. Slutligen är du nytänkande - vi hoppas att du ska kunna komma med nya idéer kring hur vi utvecklar både din egen tjänst och försäljning av märket!

Rekryteringsprocessen är anpassa för att vi ska kunna lära känna dig som person och göra urval baserat på personlighet i stället för enbart CV. Därför ombeds du göra personlighetstest & ett logiskt test som ett första steg i rekryteringsprocessen.

Det är meriterande om du har

Tidigare arbetslivserfarenhet i en yrkesroll där du har drivit dig själv mot uppsatta mål
Arbetat med relationsskapande försäljning
Erfarenhet eller kunskap från bilbranschen

Vi på Berners erbjuder

Här ges du en chans att arbeta med Cupras bilmodeller - premiumbilar med toppmodern teknik och snygg design, upptäck deras bilmodeller här (https://www.berners.se/personbilar/cupra/).

Har du inte arbetat inom bilbranschen tidigare?
Så länge du har ett intresse att lära dig så kan du vara lugn! Du kommer att få en utbildning och bli certifierad av Volkswagen Group i både försäljningsteknik och produktkännedom. Dessutom har vi flera kollegor i huset som har arbetat med märket tidigare!

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön med provision enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Ansökan: Ansökan är öppen till 25 november och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

CUPRA master – säljare med en tvist

Bilförsäljare
Läs mer Nov 4
Vill du arbeta med relationsskapande försäljning och är nyfiken på bilbranschens utveckling? Vi söker en målinriktad och relationsorienterad säljare till Cupra! Du erbjuds en tjänst med stor frihet och möjlighet att arbeta med ett bilmärke i framkant.

Om jobbet
Som Cupra master arbetar du som relationsskapande säljare och har ansvar för hela försäljningsprocessen för bilmärket Cupra. Att vara en Cupra Master innebär också att kundkontakten fortsätter även efter bilen är såld och levererad. Du blir kundens kontaktperson under hela bilägandet och den första som kunden ringer om denna har behov av service eller reparation. Det här är ett nytt och fräscht concept från Cupra där du blir vår egen expert inom märket!

Arbetsuppgifter
- Kundanskaffning genom nykundsbearbetning och deltagande vid mässor
- Tillgänglig för våra kunder som inkommer i bilhallen, via telefon och mail
- Ta fram offert och offertuppföljning
- Kontakt med kunden inför och efter leverans av bilen
- Kontakt med verkstad och utrustningsverkstad
- Vara kundens kontaktperson även efter leverans och besvara ärenden kring service, reparation etc.

- Ansvarig för hur Cupra presenteras och marknadsförs genom att ansvara för demobilar, bilhallen och hur märket marknadsförs digitalt.


Försäljningsteamet

Du bli en del av försäljningsteamet för Skoda, Seat och Cupra med kollegor i Sundsvall och Östersund. Försäljningschefen för teamet sitter i Östersund men är vanligtvis på plats i Sundsvall en gång i veckan. I teamet hittar du gemenskap, glädje och stöd vilket du även får av övriga märken och servicemarknad! Samtidigt är det här en roll för dig som trivs med att ha stort eget ansvar och driva bilmärkets försäljning självständigt.

För oss är din personlighet och motivation viktigast!
Försäljningsprocesserna inom bilbranschen är ofta långa, därför söker vi dig som är uthållig och målinriktad - du kan motivera dig själv framåt mot dina mål, även de dagarna som inte levererar några konkreta resultat.

Som person är du är duktig på att bygga relationer och vara lyhörd inför kundens behov och situation. Slutligen är du nytänkande - vi hoppas att du ska kunna komma med nya idéer kring hur vi utvecklar både din egen tjänst och försäljning av märket!

Rekryteringsprocessen är anpassa för att vi ska kunna lära känna dig som person och göra urval baserat på personlighet i stället för enbart CV. Därför ombeds du göra personlighetstest & ett logiskt test som ett första steg i rekryteringsprocessen.

Det är meriterande om du har

Tidigare arbetslivserfarenhet i en yrkesroll där du har drivit dig själv mot uppsatta mål
Arbetat med relationsskapande försäljning
Erfarenhet eller kunskap från bilbranschen

Vi på Berners erbjuder

Här ges du en chans att arbeta med Cupras bilmodeller - premiumbilar med toppmodern teknik och snygg design, upptäck deras bilmodeller här (https://www.berners.se/personbilar/cupra/).

Har du inte arbetat inom bilbranschen tidigare?
Så länge du har ett intresse att lära dig så kan du vara lugn! Du kommer att få en utbildning och bli certifierad av Volkswagen Group i både försäljningsteknik och produktkännedom. Dessutom har vi flera kollegor i huset som har arbetat med märket tidigare!

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön med provision enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Ansökan: Ansökan är öppen till 25 november och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

https://youtu.be/Oxb10iREeoA

Ansök nu

Servicerådgivare till Berners i Sundsvall

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Nov 4
Gillar du att arbeta i en rådgivande roll gentemot kunder och vill ha ett omväxlande arbete? Vi söker en strukturerad och kundorienterad servicerådgivare till vårt personbilsteam! Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en bransch i förändring.

Arbetsuppgifterna som servicerådgivare
I rollen som servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan våra kunder och verkstaden. Tillsammans med verkstadsteamet arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer till exempel att arbeta med att:
- Ha kontakt med kunder vid in- och utlämning av bil
- Ha kontakt med kunder via mail, onlinebokning och telefon
- Hjälpa kunder i teknisk rådgivning, bokning av service & reparation
- Planera in arbetet i verkstaden
- Upprätta kostnadskalkyler
- Fakturera och göra garantiärenden


Om personbilsteamet
Du kommer att bli en del av servicemarknadsteamet som arbetar med personbilar. Vi är ett stort gäng som arbetar som personbilstekniker i verkstaden, kundmottagare och servicerådgivare.

Som servicerådgivarna har du ett tätt samarbete med övriga avdelningar såsom reservdelsavdelningen och försäljning. Du kommer på sikt att bli specialiserad inom ett bilmärke.

För att lyckas i rollen som servicerådgivare söker vi dig som
- Har erfarenhet av kundkontakt
- Har en systemförståelse och erfarenhet av att arbeta administrativt
- Är van vid att ha både dator och telefon som hjälpmedel i ditt arbete
- Har B-körkort


Det är starkt meriterande om du har arbetat i en arbetsledande position och om du har en teknisk förståelse.

Som person söker vi dig som gillar att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund. Du är servicemedveten och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och har förmågan att arbeta i ett högt tempo när så krävs. För att fungera i rollen behöver du även vara strukturerad och noggrann.

Vi på Berners erbjuder
Hos oss får du ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och expansiv organisation med några av marknadens främsta varumärken. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang!

För oss på Berners är jämställdhet och mångfald viktigt och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Ansökan: Ansökan är öppen till 20 november och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereparatör/plåtslagare till Berners verkstad i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 12
Är du utbildad skadereparatör eller fordonstekniker som är intresserad av att växla över till skadesidan. I vårt skadeteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning och nyfikenhet att lära dig.

Om jobbet som skadereparatör

Hos oss får du omväxlande arbete med några av världens ledande varumärken i en verkstad med tillgång till den senaste tekniken. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara

- reparera skador
- mindre plåtarbeten
- glasarbeten och byta ut delar för att återställa kundens bil till ursprungsskick.


Vi söker dig som

- Är utbildad skadereparatör eller fordonstekniker
- Har B-körkort för manuell växellåda
- God datavana eftersom all reparationsinformation finns i våra system
- Är noggrann och har känsla för vad ett gott hantverk är
- Är positiv och har god samarbetsförmåga!


Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Arbetstider: Dagtid
Ansökan: Ansökan är öppen till 30 oktober och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereglerare till Berners i Sundsvall

Bilskadereglerare
Läs mer Okt 12
Till vår skadeverkstad söker vi nu en kundfokuserad skadereglerare som vill vara en del i ett serviceinriktat gäng och arbeta i full fart med att ge kunden bästa service. Har du erfarenhet från branschen som plåtslagare, tekniker eller kundmottagare och vill prova på nytt yrke? Vi erbjuder ett utvecklande jobb och kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group.

Om jobbet som kundmottagare

Som kundmottagare tar du emot våra kunder på ett trevligt, professionellt sätt och ser till att de får bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer till exempel att arbeta med att:
- Besvara samtal och ta emot kunder
- Planera och fördela verkstadsarbete till teknikerna
- Följa upp pågående arbete i verkstaden
- Sammanställa och fakturera arbetsordrar/skadekalkyler
- Ha kontakt med försäkringsbolag och göra kostnadsberäkningar för skador i Cabas kalkylprogram.


Vi söker dig som

- Har några års arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen
- Goda IT-kunskaper då vi arbetar i flera olika IT-system
- Har en naturlig känsla för service och förmåga att skapa bra kundrelationer
- Är lösningsorienterad
- Är strukturerad och van vid att hantera flera saker samtidigt


Vi på Berners erbjuder

Hos oss får du arbeta med några av marknadens ledande varumärken i en spännande och expansiv organisation. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Arbetstider: Dagtid
Ansökan: Ansökan är öppen till 16 oktober och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereglerare till Berners i Sundsvall

Bilskadereglerare
Läs mer Sep 6
Till vår skadeverkstad söker vi nu en kundfokuserad skadereglerare som vill vara en del i ett serviceinriktat gäng och arbeta i full fart med att ge kunden bästa service. Har du erfarenhet från branschen som plåtslagare, tekniker eller kundmottagare och vill prova på nytt yrke? Vi erbjuder ett utvecklande jobb och kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group.

Om jobbet som kundmottagare

Som kundmottagare tar du emot våra kunder på ett trevligt, professionellt sätt och ser till att de får bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Du kommer till exempel att arbeta med att:
- Besvara samtal och ta emot kunder
- Planera och fördela verkstadsarbete till teknikerna
- Följa upp pågående arbete i verkstaden
- Sammanställa och fakturera arbetsordrar/skadekalkyler
- Ha kontakt med försäkringsbolag och göra kostnadsberäkningar för skador i Cabas kalkylprogram.


Vi söker dig som

- Har några års arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen
- Goda IT-kunskaper då vi arbetar i flera olika IT-system
- Har en naturlig känsla för service och förmåga att skapa bra kundrelationer
- Är lösningsorienterad
- Är strukturerad och van vid att hantera flera saker samtidigt


Vi på Berners erbjuder

Hos oss får du arbeta med några av marknadens ledande varumärken i en spännande och expansiv organisation. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Arbetstider: Dagtid
Ansökan: Ansökan är öppen till 25 september och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fordonstekniker till Berners Transportbilar i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 31
Är du utbildad fordonstekniker eller har erfarenhet som biltekniker? Vi på Berners söker tekniker till transportbilsverkstaden! Ta chansen att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv bransch!

Om jobbet som tekniker

Som biltekniker arbetar du bland annat med:

- Diagnoser och felsökning av bilar
- Servicearbeten
- Reparationsarbeten


Som tekniker har du ett omväxlande arbete där du inledningsvis arbetar med lättare servicearbete och får mer avancerade arbetsuppgifter allt eftersom att du utbildas och lärs upp inom yrket.

Om Team transportbilar

Som fordonstekniker blir du en del av Team transportbilar och ingår i ett team med servicerådgivare och fordonstekniker där flera är specialutbildade märkestekniker. Vi jobbar som ett helhetsteam med service, reservdelar och försäljning därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan vara flexibel. Vi är ett starkt team som värdesätter samarbete med positiv energi och glada skratt där vi vill att du ska vara med!

Vi söker dig som...

- Har fordonsteknisk utbildning, gymnasial eller annan teknisk utbildning

- Goda kunskaper inom bilelektronik

- B-körkort

- God datorvana då man som tekniker använder datorn för felsökning och vid inhämtande av instruktionerDet är meriterande om
- Har några års erfarenhet som biltekniker

Som tekniker har du ett stort tekniskt intresse för bilar och är stolt i ditt yrkesutövande!


Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Arbetstider: 7:00-16:00
Ansökan: Ansökan är öppen till 25 september och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadereparatör/plåtslagare till Berners verkstad i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 8
Är du utbildad skadereparatör eller fordonstekniker som är intresserad av att växla över till skadesidan. I vårt skadeteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning och nyfikenhet att lära dig.

Om jobbet som skadereparatör

Hos oss får du omväxlande arbete med några av världens ledande varumärken i en verkstad med tillgång till den senaste tekniken. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara

- reparera skador
- mindre plåtarbeten
- glasarbeten och byta ut delar för att återställa kundens bil till ursprungsskick.


Vi söker dig som

- Är utbildad skadereparatör eller fordonstekniker
- Har B-körkort för manuell växellåda
- God datavana eftersom all reparationsinformation finns i våra system
- Är noggrann och har känsla för vad ett gott hantverk är
- Är positiv och har god samarbetsförmåga!


Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus (https://feelgood.se/feelgood-plus-anvandare/om-feelgood-plus)
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Arbetstider: Dagtid
Ansökan: Ansökan är öppen till 25 september och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fordonstekniker till Berners i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 23
Vi på Berners söker tekniker till till personbilsverkstaden i Sundsvall! Ta chansen att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken, dessutom tillsammans med riktigt trevliga kollegor!

Om jobbet som fordonstekniker

Som tekniker får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten. Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling.

Om verkstaden

Som fordonstekniker blir du en del av vårt team personbilsteam och ingår i ett team med servicerådgivare och fordonstekniker där flera är specialutbildade märkestekniker.

Vi söker dig som har

- Har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
- Har B-körkort


Det är meriterande om du
- Har några års erfarenhet som biltekniker
- Har goda kunskaper inom el/data/felsökning då teknikutvecklingen går snabbt framåt


Du har ett stort tekniskt intresse för bilar och är stolt i ditt yrkesutövande! Som person är du positiv, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Ansökan: Ansökan är öppen till 17 september och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Master Technician till Berners i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 23
Vi på Berners i Sundsvall söker en Master Technician som vill arbeta med avancerad teknik inom fordonsbranschen. Ta chansen att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv bransch!

Din arbetsuppgifter
Som vår blivande Master Technician har du bred kompetens inom bilteknikens samtliga områden inklusive felsökning. Med tiden förväntar vi oss att du med hjälp av utbildningen vi erbjuder dig kan ta huvudansvaret för komplexa diagnoser och felsökningar samt övriga mer avancerade reparationer. Du deltar löpande i Volkswagen groups Masterprogram och håller dig uppdaterad med fordonstekniska nyheter och relevant information som du delar med dig till övriga tekniker på verkstaden.

Om verkstaden

Som Master Technician blir du en del av vårt team personbilsteam med fordonstekniker och servicerådgivare.

Din profil

För att lyckas väl i din nya roll har du ett par års dokumenterad erfarenhet som tekniker. Du arbetar idag på en hög teknisk nivå och har ambitionen att ta dig till Masternivå. Med andra ord är du självgående och säker inom bilteknikens samtliga områden, diagnostisering och fordonsel.

Vi ser även gärna sökande som istället har en teoretisk teknisk bakgrund. Du har förvärvat dina kunskaper genom att exempelvis studerat teknik eller el på gymnasial- eller eftergymnasial utbildning.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete. Eftersom denna möjlighet innebär en längre period av studier och såväl teoretiska som praktiska examinationer ställer vi krav på att du är driven och självmotiverad samt att du har förmågan att förstå och ta till dig ny teknisk information och kunskap.

Vi på Berners erbjuder

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen groups, där du blir en del i Volkswagen groups Masterprogram, så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
- Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer


Ansökan: Ansökan är öppen till 18 september, vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Utrustningstekniker till Transportbilar i Sundsvall

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 22
Berners utökar vår serviceorganisation och vi söker en ny utrustningstekniker till vårt team i Sundsvall.

Bilbranschen genomgår en stor förändring med mycket ny teknologi, därför söker vi dig som tycker om teknik och vill vara med och utvecklas. Vi jobbar som ett helhetsteam med service, reservdelar och försäljning därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan vara flexibel.

I jobbet som utrustningstekniker färdigställer du kundens nya transportbil med montering av önskad extra utrustning. Det kan vara allt från extraljus & ledramper till avancerade fordonsinredningar samt till viss del servicearbeten & reparationer med kundnyttan i fokus.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker eller så har du motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Som person har du en positiv inställning och bidrar till en bra gruppdynamik, är noggrann, nyfiken och vill göra ett bra jobb och som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att de blir utförda snyggt och professionellt. Vi är ett starkt team som värdesätter samarbete med positiv energi och glada skratt där vi vill att du ska vara med!

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt grymma kollegor.

Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Vi är en auktoriserad märkesverkstad och du kommer att ingå i ett team med flera duktiga specialutbildade märkestekniker. Vi har idag Europas modernaste transportbilsanläggning och har vunnit pris som Sveriges bästa transportbilsteam.

Vill du vara en del av vårt framgångsrika team? Vi ser fram emot Din ansökan!

Sista ansökningsdag är 11 september. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Billackerare till Berners i Sundsvall

Fordonslackerare
Läs mer Jun 16
Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver en ny kollega till vår billackering i Sundsvall!

Tjänsten som billackerare
Som lackerare kommer du att arbeta med förberedelse för lackering, lackering, slipning, efterjustering och plastreparationer.

Vi söker dig som
- Har erfarenhet och/eller utbildning inom billackering
- Är händig och har känsla för vad ett gott hantverk är


Det är meriterande om du även har erfarenhet av plastreparationer.

Som person kan du arbeta självgående, strukturerat och är noggrann samtidigt som du klarar tidsfrister med bibehållen kvalitet. Du har en positiv attityd och ser till helheten och värdesätter samarbetet i teamet. Du har också lätt för att ta till dig information och följa rutiner och processer för att alltid kunna leverera en hög kvalitet på dina lackarbeten.

På Berners erbjuder vi dig
Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor på lackeringen.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
- Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
- Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
- Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
- Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
- Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp


Arbetstider: 7:00-16:00
Ansökan: Ansökan är öppen till 10 juli och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Utrustningstekniker Transportbilar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 11
Vi utökar vår serviceorganisation och söker en ny utrustningstekniker till vårt team.

Bilbranschen genomgår en stor förändring med mycket ny teknologi, därför söker vi dig som tycker om teknik och vill vara med och utvecklas. Vi jobbar som ett helhetsteam med service, reservdelar och försäljning därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan vara flexibel.

I jobbet som utrustningstekniker färdigställer du kundens nya transportbil med montering av önskad extra utrustning. Det kan vara allt från extraljus & ledramper till avancerade fordonsinredningar samt till viss del servicearbeten & reparationer med kundnyttan i fokus.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker eller så har du motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Som person har du en positiv inställning och bidrar till en bra gruppdynamik, är noggrann, nyfiken och vill göra ett bra jobb och som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att de blir utförda snyggt och professionellt. Vi är ett starkt team som värdesätter samarbete med positiv energi och glada skratt där vi vill att du ska vara med!

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt grymma kollegor.

Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Vi är en auktoriserad märkesverkstad och du kommer att ingå i ett team med flera duktiga specialutbildade märkestekniker. Vi har idag Europas modernaste transportbilsanläggning och har vunnit pris som Sveriges bästa transportbilsteam.

Vill du vara en del av vårt framgångsrika team? Vi ser fram emot Din ansökan!

Sista ansökningsdag är 12 juni. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bilglastekniker

Bilglasmontör
Läs mer Apr 28
Till vår personbilsverkstad söker vi en bilglastekniker som främst kommer att jobba med att byta och reparera vindrutor/fordonsglas på personbilar.

I arbetsuppgifterna ingår också kundmottagning och ta emot leveranser av glas. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Som person är du öppen, social, noggrann och självgående. För att lyckas i din roll krävs att du har något års erfarenhet av att arbeta med glas/rutbyten och har grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med kollegorna på personbilsverkstaden.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Ansökan är öppen till 29 maj och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tekniker till Audi

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 22
De bästa bilarna behöver de bästa teknikerna så nu söker vi dig som är redo för en ny utmaning och vill bli en del i vårt Auditeam!

Hos oss blir du en viktig kugge i ett team som med stor kompetens, engagemang och kundfokus alltid jobbar för att lösa kundens problem. Som tekniker får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten.

Du som söker tjänsten är utbildad fordonstekniker eller motsvarande, har du några års yrkeserfarenhet är det ett stort plus, men det viktigaste är din vilja att utvecklas i rollen som tekniker då teknikutvecklingen går snabbt med digitalisering och elektrifiering i fokus. Du behöver också ha god datavana och B körkort.

Som person är du en problemlösare som inte tvekar att hjälpa till där det behövs. Du är också noggrann i ditt arbete, flexibel och självgående. Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala kompetens, samarbetsförmåga och att du bidrar med positiv energi till teamet. Vi jobbar nära våra kunder så det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och i ditt kundbemötande.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med gänget på Audi. Här får du arbeta med ett marknadsledande varumärke i en spännande och expansiv organisation. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Välkommen med din ansökan senast 22 maj!
Vi behandlar ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Inbytestestare

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 1
På Berners Person & Transportbilar i Sundsvall hanterar vi ca 1000 begagnade personbilar under ett år, både genom bilar vi byter in eller via egna inköp. Att snabbt få en begagnad bil iordningställd för försäljning är viktigt så att vi ständigt har ett uppdaterat lager med begagnade bilar att erbjuda våra kunder.

Nu söker vi en händig person som ska ansvara för att göra inbytestester på våra begagnade bilar. Rollen innebär också att vara en länk mellan bilförsäljningen och verkstaden så att bilen efter genomfört inbytestest går igenom flödet med ev. service/reparationer, åtgärder av ev. skador och blir rekondad och klar för försäljning.

Vi söker dig som har stort bilintresse och har kompetens för att göra enklare reparationer på personbilar vid behov. Antingen har du fordonsteknisk utbildning eller kanske är du en bra hobbymekaniker eller jobbar med fordon i någon annan form och därför har bra teknisk kompetens

Förutom teknisk kompetens är det viktigt att du kan jobba självständigt och ta egna initiativ så att arbetet flyter på och inga bilar fastnar i processen. Därför är det viktigt att du är bra på att organisera, kan samarbeta och kommunicera, är lösningsfokuserad och har snabba fötter.

I jobbet har du stora möjligheter att själv styra arbetet och lägga upp planeringen, arbetet är fritt med omväxlande arbetsuppgifter och många kontakter på olika avdelningar på företaget. Vi erbjuder en trygg anställning i ett expansivt och satsande företag.

Alla våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund med ledorden glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Senaste dag att söka är 16 mars.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare

Frontofficepersonal
Läs mer Jan 31
I rollen som servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan våra kunder och verkstaden. I ditt arbete kommer du att ha daglig kundkontakt både vid in/utlämning av bil och via mail/onlinebokning och telefon. Du hjälper kunderna med allt från teknisk rådgivning, bokar tider för service, reparationer, upprättar kostnadskalkyler, fakturering och garantier. Tillsammans med kollegorna i verkstadsteamet arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

För att trivas som servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett tempo som bitvis är högt. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga och att man trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter som kräver flexibilitet och förmåga att lösa problem. Du är van att ha både telefon och dator som hjälpmedel i ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i nya tekniska system. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt med både kunder och kollegor.

B-körkort är ett krav, teknisk kompetens och erfarenhet av systemen Automaster och Elsa är meriterande.

Hos oss får du ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och expansiv organisation med några av marknadens främsta varumärken. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang!

För oss på Berners är jämställdhet och mångfald viktigt och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Välkommen med din ansökan senast 20 februari!

Ansök nu

Fordonstekniker/skadereparatör

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Nov 22
Vi växer och behöver utöka med en skadereparatör till vårt team på skadeverkstaden i Sundsvall!

Vi söker dig som är utbildad skadereparatör eller så är du kanske fordonstekniker som är intresserad av att växla över till skadesidan. I vårt skadeteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning och nyfikenhet att lära dig.

Hos oss får du omväxlande arbete med några av världens ledande varumärken i en modern verkstad med tillgång till den senaste tekniken. Dina arbetsuppgifter är framförallt att reparera skador, mindre plåtarbeten, glasarbeten och byta ut delar för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Du behöver ha god datavana eftersom all reparationsinformation finns i våra system.

Som person har du en positiv inställning, är social och har viljan att göra ett bra jobb. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. En självklarhet för rollen är att man är noggrann och har känsla för vad ett gott hantverk är. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med teamet på skadeverkstaden

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Ansökan är öppen till 31/12 och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Billackerare

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 19
Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver en ny kollega till vår billackering i Sundsvall!

Vi söker dig som är billackerare med några års arbetserfarenhet från yrket, som är händig och har känsla för vad ett gott hantverk är. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara lackering, slipning, efterjustering och plastreparationer.

Vi söker dig som kan arbeta självgående, strukturerat och är noggrann samtidigt som du klarar tidsfrister med bibehållen kvalitet. Du har en positiv attityd och ser till helheten och värdesätter samarbetet i teamet. Du har också lätt för att ta till dig information och följa rutiner och processer för att alltid kunna leverera en hög kvalitet på dina lackarbeten.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt härliga kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Ansökan är öppen till 31/10 och vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 17
Vi behöver utöka vårt verkstadsteam i Sundsvall med en glad och händig tekniker! Hos oss får du utvecklingsmöjligheter, omväxlande arbetsuppgifter i en modern märkesverkstad och dessutom riktigt trevliga kollegor!

Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Vi är en auktoriserad märkesverkstad och du kommer att ingår i ett team med flera duktiga specialutbildade märkestekniker.

Som tekniker får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten.

Du som söker tjänsten är utbildad fordonstekniker eller motsvarande och har några års arbetslivserfarenhet från yrket. Har du redan god kunskap inom el/data/felsökning är det ett stort plus då teknikutvecklingen går snabbt. I vårt verkstadsteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning att alltid lösa kundens problem på bästa sätt.

Vi söker dig som har en positiv inställning, är noggrann och vill göra ett bra jobb och som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och att du bidrar med positiv energi till teamet.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt grymma kollegor.

Vi ser fram emot Din ansökan! Sista ansökningsdag är 17 oktober. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Verkstadschef transportbilar

Verkstadschef
Läs mer Aug 13
Vill du bli chef för ett av Sveriges mest framgångsrika team?

Hos oss på team Transportbilar är just teamet i fokus och vi är ett sammansvetsat gäng som verkligen värdesätter samarbete där alla bidrar med positiv energi, glada skratt och alltid har kunden i centrum i alla led. Förra året fick vi Volkswagens pris som bästa teamet bland alla återförsäljare i Sverige, det är vi otroligt stolta över!

På vårt Transportbilcenter erbjuder vi våra kunder en fullserviceanläggning med allt från service och reparationer till avancerade påbyggnationer. Gänget som gör jobbet varje dag är riktigt vassa tekniker och kundmottagare som jobbar tillsammans för att lösa våra kunders behov på bästa sätt. Nu söker vi en verkstadschef med mycket driv och engagemang för att fortsätta utveckla både verksamhet och medarbetare.

Som verkstadschef har du helhetsansvar för hela verksamheten, vilket inkluderar ca 15 medarbetare, budget/resultatuppföljning och arbetsmiljö samt att arbeta målmedvetet för ökad kundnöjdhet och förbättrade processer. Du har stort eget ansvar och befogenheter att driva och utveckla verksamheten för att nå uppsatta mål med starkt fokus på medarbetarengagemang, nöjda kunder och lönsamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigare att du är en stabil ledare som har egen drivkraft och verkligen gillar att leda andra, än att du har erfarenhet från branschen. För att lyckas i rollen ser vi att du:

- Är van att arbeta efter högt uppsatta mål och efter egen budget.
- Är handlingskraftig och social med mycket hög servicekänsla.
- Har förmåga att bygga team och skapa goda relationer.
- Arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt tillsammans med teamet
- Kan skapa engagemang och arbetsglädje
- Är affärsmässig och förtroendeingivande
- Är öppen och lyhörd


Hos oss får du arbeta med några av marknadens ledande varumärken i en spännande och expansiv organisation. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang. Dessutom; riktigt trevliga kollegor, utvecklingsmöjligheter och omväxlande arbetsuppgifter i en modern märkesverkstad!

Ansök nu

Miljö-, och arbetsmiljösamordnare

Backofficepersonal
Läs mer Jul 13
Hos oss på Berners är hållbarhet ett av våra stora fokusområden. Vi vill vara med och ta ansvar för att våra verksamheter gör så litet avtryck som möjligt i vår miljö, att våra medarbetare är friska och har en säker och hälsosam arbetsmiljö. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta utveckla och driva vårt arbete inom hållbarhet, miljö och arbetsmiljö!

I din arbetsroll kommer du bland annat att vara ansvarig för vårt kemikaliehanteringssystem, uppdatera säkerhetsdatablad och göra riskanalyser. Du driver vårt förändringsarbete med att ersätta material och kemiska produkter med alternativ som har mindre effekt på hälsa och miljö.

Arbetet är operativt och innebär såväl praktiskt som att administrativt stötta platschefer med riskanalyser, skydds- och miljöronder samt aktivt delta vid revisioner. I rollen ser vi gärna att du håller utbildningar/informerar om kemikalier och miljöfrågor som rör verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt. Du behöver ha kunskap om miljölagstiftningen, kunna tolka och tillämpa miljö-, och kemikalielagstiftning gällande företagets produkter samt lagstadgad rapportering till myndigheter.

Hos oss på Berners finns goda utvecklingsmöjligheter och omväxlande arbetsuppgifter i en spännande och expansiv organisation. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Sista ansökningsdatum är 22 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utrustningstekniker transportbilar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 19
Hos oss på team Transportbilar är just teamet i fokus och vi är ett sammansvetsat gäng som verkligen värdesätter samarbete där alla bidrar med positiv energi, glada skratt och alltid har kunden i centrum i alla led. Förra året fick vi Volkswagens pris som bästa teamet bland alla återförsäljare i Sverige, det är vi otroligt stolta över!

Nu söker vi en utrustningstekniker som vill bli en i vårt gäng!

I jobbet som utrustningstekniker färdigställer du kundens nya transportbil med montering av önskad extra utrustning inför leverans. Det kan vara allt från extraljus/ledramper, frontbågar/takbågar/sidorör, olika modeller av flak/kåpor, motorvärmare och dragkrokar till avancerade fordonsinredningar.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker eller så har du motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och kan vara kreativ och uppfinningsrik för att hitta lösningar på kundens önskemål. Du kan självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att de blir utförda snyggt och professionellt.

Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag. Våra arbetsplatser har en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positiv och engagemang.

Sista ansökningsdag är 9 juni.
Vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Bilrekondare

Bilrekonditionerare
Läs mer Maj 18
På Berners Däck och Bilvårdscenter kan vi erbjuda ett fullständigt produktutbud inom allt som rör rekond och bilvård. Vi har ett stort miljöfokus och har en av Sveriges miljövänligaste tvättanläggningar i både Sundsvall och Östersund.

Nu söker vi en serviceinriktad rekondare till vårt kunniga bilvårdsteam.

I arbetsuppgifterna ingår allt inom bilvård, exempelvis handtvätt av bil, rengöring av lack och förbättring av lackskador, vaxning och polering, lackförsegling, dammsugning och invändig rengöring.

Vi söker dig som är en praktiskt lagd och händig person med stort bilintresse. Du är en glad och engagerad person som väljer att se lösningar och möjligheter och som bidrar med positiv energi och samarbete i arbetsgruppen.

Viljan att göra ett bra jobb och ha känsla för kvalitet kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är viktiga delar i yrkesrollen. Dessutom behöver du vara flexibel och klara av att arbeta i högt tempo då det kan vara hög belastning under vissa perioder.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Här får du möjlighet att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med grymma kollegor. Vi jobbar för att vara en jämställd arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Vi ser fram emot Din ansökan, sista ansökningsdag är 6 juni!

Ansök nu

Skadereparatör

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 4
Vi behöver en ny kollega till vårt skadeteam i Sundsvall, så är du skadereparatör är det här jobbet för dig!

Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse, är händig och har känsla för vad ett gott hantverk är. Kanske är du utbildad skadereparatör eller fordonstekniker, eller så har du skaffat dig motsvarande kunskap på annat sätt. I vårt skadeteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning och nyfikenhet att lära dig.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med några av världens ledande varumärken i en modern verkstad med tillgång till den senaste tekniken och kontinuerlig utbildning. I arbetsuppgifterna ingår reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänkarbeten och diverse glasarbeten. Du behöver ha god datavana eftersom all reparationsinformation finns i våra system.

Som person har du en positiv inställning, är social och har viljan att göra ett bra jobb. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. En självklarhet för rollen är att man är noggrann och att man har sinne för kvalitet.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Sista ansökningsdag är 28 mars, vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Kundmottagare

Frontofficepersonal
Läs mer Mar 5
Till vår skadeverkstad söker vi nu en kundfokuserad och driven kundmottagare som vill vara en del i ett serviceinriktat gäng och arbeta i full fart med att ge kunden bästa service.

Som kundmottagare tar du emot våra kunder på ett trevligt, professionellt sätt och ser till att de får bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning. Dina mest prioriterade arbetsuppgifter är att planera och fördela verkstadsarbeten till teknikerna, att följa upp pågående arbete, sammanställa och fakturera arbetsordrar/skadekalkyler.

Du kommer också att ha kontakter med försäkringsbolagen och kostnadsberäkningar för skador i Cabas kalkylprogram.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från serviceyrken, har en naturlig känsla för service och förmåga att skapa bra kundrelationer. Vår strävan är att alltid ha fullständigt nöjda kunder, därför är det viktigt att du har hög social kompetens och ser möjligheter och lösningar istället för problem.

Du är också strukturerad i ditt arbetssätt och är van att hantera flera saker samtidigt, att hålla ordning och reda omkring dig och på din arbetsplats är en självklarhet för dig. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med så väl kunder som arbetskamrater. Då vi jobbar i många olika system är goda datakunskaper är en absolut förutsättning för jobbet.

Hos oss får du arbeta med några av marknadens ledande varumärken i en spännande och expansiv organisation. Du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din fortsatta utveckling i yrket. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 28 mars!

Ansök nu

Skadechef

Verkstadschef
Läs mer Nov 17
Berners Skadeverkstad och lack är en viktig del i vår verksamhet. Här hanterar vi allt från stora plåtskador, plastreparationer och riktarbeten till lackering och rutbyten. Gänget som gör jobbet varje dag är riktigt vassa skadetekniker, lackerare och kundmottagare som jobbar tillsammans för att lösa våra kunders behov på bästa sätt. Nu söker vi en skadechef med mycket driv och engagemang fortsätter utveckla både verksamhet och medarbetare.

Som skadechef har du helhetsansvar för verksamheten med plåt-, och lackverkstad vilket inkluderar ca 25 medarbetare, budget/resultatuppföljning och arbetsmiljö samt att arbeta målmedvetet för ökad kundnöjdhet och förbättrade processer.

Du har stort eget ansvar och befogenheter att driva och utveckla verksamheten för att nå uppsatta mål med starkt fokus på medarbetarengagemang, nöjda kunder och lönsamhet. Du har frihet att utforma arbetet inom ramen för uppdraget och har stor variation med många spännande och utvecklande arbetsuppgifter.

För oss är det viktigare att du är en stabil ledare som har egen drivkraft, stimuleras av att nå uppsatta mål och verkligen gillar att leda andra, än att du har erfarenhet från branschen. Har du erfarenhet från skadeverksamhet är det meriterande, men viktigast är dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du:

- Är van att arbeta efter högt uppsatta mål och efter egen budget.
- Är handlingskraftig och social med mycket hög servicekänsla.
- Har förmåga att bygga team och skapa goda relationer.
- Arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt tillsammans med teamet
- Har förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer
- Är affärsmässig och förtroendeingivande


Alla våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund med ledorden glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Sista ansökningsdag är 13 december, vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Säljare Skoda

Bilförsäljare
Läs mer Okt 26
Vill du bli en del i ett starkt team som brinner för försäljning och skapar framgång tillsammans? Då ska du söka jobbet som säljare hos oss på Skoda och få möjlighet att representera ett varumärke med starkt utvecklingsfokus i en spännande och expansiv organisation! Vi välkomnar särskilt kvinnliga sökanden!

Hos oss får du kontinuerlig utbildning för din fortsatta utveckling i yrket, hela bilbranschen är under omvandling så du kommer att få vara med på en spännande utvecklingsresa. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

I jobbet som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning med fokus på kundnöjdhet genom hela processen. Jobbet handlar om så mycket mer än bara bilar. Hos oss står kunden i fokus och ska alltid få rätt lösning för ett tryggt och enkelt bilägande.

Vi söker dig som har ett utpräglat mål-, och resultatfokus och drivkraft att med telefon/mail som arbetsredskap aktivt bearbeta marknaden för att hitta nya kunder. Du är genuint intresserad av försäljning och har förmågan att bygga långvariga relationer med våra kunder.

Snabba fötter, stort engagemang och glimten i ögat är egenskaper vi värdesätter. Du är ambitiös och beslutsam och inspireras av att prestera efter företagets mål. En viktig egenskap är uthållighet och fokusering då försäljning inte är något som gör sig självt. Goda datakunskaper och att vara en van användare av sociala medier är också en förutsättning för tjänsten.
Tidigare arbetslivserfarenhet från relationsskapande försäljning är bra, men vi kommer att lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag är 22 november, välkommen med din ansökan!

Ansök nu