Premicare AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Premicare AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Specialist i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Maj 13
Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag ca 60 000 patienter och en personalstyrka bestående av 230 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter vår värdegrund där omtanke, passion, kvalitet och innovation är våra ledstjärnor i vardagen och en viktig del i att skapa en positiv företagskultur.
Vi söker nu en specialist inom allmänmedicin till Premicare Ljustadalen Hälsocentral.
Arbetsuppgifter
I arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss har du ett mycket varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta besök. Delar av din arbetstid har du en konsultativ roll gentemot dina kollegor på enheten för att triagera och bedöma olika medicinska tillstånd. I tjänsten ingår visst arbete mot SÄBO och hemsjukvård, både konsultativt mot kommunens medarbetare och fysiskt på plats vid avdelning eller i ordinärt boende. Jourtjänstgöring är möjligt utifrån eget intresse och önskemål. Du kommer utifrån din tjänstgöringsgrad att vara patientansvarig läkare för delar av enhetens listade patienter.
Handledning av kollegor, ST- och AT/BT-läkare samt läkarkandidater är en viktig del av ditt arbete på Ljustadalens hälsocentral.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är ett härligt gäng som nu ser fram emot att välkomna en ny medarbetare. Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål. Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg och extra semesterdagar från det att du fyller 40.
Ljustadalens hälsocentral är en vårdenhet med ca 4100 listade patienter. Vi är idag runt 15 medarbetare på enheten och vi ser fram emot att förstärka vår läkargrupp. Här finns läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, specialistsjuksköterskemottagning, laboratorium, ett psykosocialt team och ett rehabteam. I nära anslutning till vårdcentralen finns även barnhälsovård och familjecentral.
Är du den vi söker?
För att vara aktuell för den här tjänsten ska du vara utbildad allmänspecialist. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att göra ett arbete med hög kvalité och ser även samarbete med kollegor som en viktig parameter. Du lägger stort fokus på bemötande och har ett flexibelt arbetssätt för att få en välfungerande vardag och kunna möta våra patienters behov. En öppen dialog och korta beslutsvägar gör att idéer och förbättringsförslag varmt välkomnas och vi vill att alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. Vi ser gärna att du har ett intresse av att handleda blivande läkarkollegor och ST-läkare.
Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att självständigt strukturera och prioritera ditt arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Känn dig varmt välkommen till Premicare - vi ser fram emot din ansökan!
Krav: körkort B
Språk: svenska
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: tillsvidareanställning deltid eller heltid, planeras enligt önskemål. Vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdatum: vi behandlar ansökningarna löpande
Distansarbete: hybridarbete
Kontakt vid frågor: Enhetschef Anton Berglund; anton.berglund@premicare.com

Ansök nu

Kurator

Primärvårdskurator
Läs mer Dec 15
Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 50 000 patienter och en personalstyrka bestående av 240 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter vår värdegrund där omtanke, passion, kvalitet och innovation är våra ledstjärnor i vardagen och en viktig del i att skapa en positiv företagskultur.
Vi söker nu en kurator till ett nybildat psykosocialt team för hälsocentralerna i Ljustadalen, Timrå och Söråker! Du kommer att vara placerad på Timrå hälsocentral och en del av arbetet sker digitalt.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar bedömning och behandling av psykisk ohälsa, både enskilt och i grupp. En viktig del i ditt arbete är att ta fram nya arbetssätt och skapa ett bättre flöde för våra patienter. Du kommer att vara drivande i uppstarten av ett samverkansteam inom psykisk ohälsa där syftet är att vi ska ta hand om våra patienter gemensamt med nya arbetssätt för att möta det ökade vårdbehovet.
Möten med patienterna sker på plats på hälsocentralen och digitalt. Det är ett självständigt arbete där du sköter din egna mottagning och du har ett tätt samarbete med våra psykiatrisjuksköterskor, övriga kuratorer och läkare. Samverkan sker även med andra myndigheter.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är ett härligt gäng som nu ser fram emot att välkomna en ny medarbetare. Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål. Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg och extra semesterdagar från det att du fyller 40.
På Premicare är det avgörande att du, som medarbetare, känner dig trygg i att vi prioriterar utifrån din arbetsmiljö och hur du, enligt vårt varumärkeslöfte, kan stödja våra patienter genom att coacha dem mot optimal hälsa. Vi kallar detta "jobbscore kort," en vägledning för hur din arbetsdag ser ut och hur verksamheten prioriterar vid olika situationer.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig och utbildning inom kognitiv beteendeterapi (KBT), minst steg 1. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet som kurator och det är meriterande om du tidigare har jobbat inom primärvård. Du är en trygg användare av olika IT-system och det är en fördel om du har erfarenhet av Cosmic och iKBT. Meriterande är också erfarenhet av att arbeta med iKBT i det digitala verktyget Stöd och behandling.
Du är van vid att arbeta självständigt likväl som i team och du är trygg i din yrkesroll. Som person är du ansvarstagande och du har en god organisationsförmåga samt ett gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i utveckling av nya arbetssätt och vid användande av digitala verktyg. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Krav på B-körkort.
Arbetstid: anställning på heltid som inleds med en provanställning. Möjlighet till distansarbete.
Tillträde: enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum: 2024-01-02. Urval sker löpande.
Kontakt: Kristina Skoog, enhetschef Timrå hälsocentral, kristina.skoog@premicare.com.

Ansök nu

Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 23
Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 50 000 patienter och en personalstyrka bestående av 220 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård.
Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter vår värdegrund där omtanke, passion, kvalitet och innovation står i fokus. Det är våra ledstjärnor i vardagen och en viktigt del i att skapa en positiv företagskultur.
Vi söker nu en enhetschef till Timrå hälsocentral!
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens primärvård genom att på ett coachande sätt utveckla och leda förändringar i verksamheten, samtidigt som du stödjer dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du leder och skapar samverkan mellan alla professioner och har ett stort samarbetsuppdrag med våra övriga enheter och delvis externa parter som region och kommun. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi utifrån våra mål och riktlinjer. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål. Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, extra semesterdagar från det att du fyller 40.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning och som har tidigare ledarskapserfarenhet. Vården står inför stora utmaningar och förändrade arbetssätt kommer att behövas, vilket innebär att du som ledare måste vara trygg att leda i förändring. Du ser dina medarbetare och är en närvarande ledare. Du har fokus på de förutsättningar primärvården i Regionen har och är med i utvecklingen av verksamheten därefter. Att uppmuntra till dialog, delaktighet och att kommunicera är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och du ser den enskilde medarbetaren såväl som det större sammanhanget.
Ditt ledarskap kännetecknas av vår värdegrund. Du drivs av att skapa arbetsglädje och strävar efter att uppnå en hög kvalité i arbetet. Du vill vara en del av verksamhetens utveckling och vi ser att du har ett särskilt intresse av att vara med i införandet av digitala verktyg i våra arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Är du intresserad?
B-körkort är ett krav.
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: Tillsvidaretjänst 100 %.
Sista ansökningsdatum: 2023-03-07
Kontakt: Verksamhetschef Emma Björk, emma.bjork@premicare.com

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Dec 22
Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 50 000 patienter och en personalstyrka bestående av 220 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter våra värdeord; omtanke, passion, kvalitet och innovation, våra ledstjärnor i vardagen och en viktigt del i att skapa en positiv företagskultur.
Vi söker nu en läkare inom allmänmedicin till hälsocentralen i Ljustadalen!
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär utredning och behandling av patienter på hälsocentralen, det sker både självständigt och vid vår bedömningsmottagning där du samarbetar tillsammans med övriga professioner. Hälsocentralen har ca 4 500 listade patienter i varierade åldrar och med olika behov.
Som läkare hos oss kommer du att bedöma, planera, behandla och följa upp dina patienter med insatser som till exempel läkemedelsförskrivning, intygsskrivning och remisshantering. Dokumentation i vårt journalsystem är också en del av ditt arbete. Du kommer att vara en viktig del av det utvecklingsarbete som pågår med att införa digitala arbetssätt på våra enheter och förutom det löpande dagliga arbetet pågår flera former av livsstilsinriktat förebyggande arbete. Handledning av läkarkandidater och studenter är ett annat spännande uppdrag i din yrkesroll liksom samverkan med externa partners som till exempel Försäkringskassan och sjukhus/specialistvård.
Vad kan vi erbjuda dig?
Du och din arbetsmiljö är viktigt för oss och vi tillämpar individuella lösningar för en god arbetssituation som passar just dina förutsättningar. Vi kan erbjuda dig ett flexibelt arbete där du har möjlighet till variation genom att både vara på plats för att träffa dina patienter och att kunna arbeta på distans. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål och det ges goda möjligheter till kompetensutveckling.
Vi har ett starkt fokus på vår värdegrund där vi arbetar efter våra ledstjärnor; innovation, passion, omtanke och kvalitet och ska genomsyra vår vardag. Vi brinner för att skapa en engagerad och utvecklande arbetsplats för våra medarbetare där det finns en stor utvecklingspotential. Du kommer vara del i ett glatt gäng med många olika kompetenser. Du träffar både dina läkarkollegor och anställda inom rehabilitering vid veckovisa möten.
Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg och extra semesterdagar från det att du fyller 40.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialisering inom allmänmedicin. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom hälsocentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att göra ett arbete med hög kvalité. Du är ansvarstagande och har ett gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i hälsocentralens utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss!
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: tillsvidaretjänst
Sista ansökningsdatum: 2023-01-31. Ansökningarna behandlas löpande.
Kontakt vid frågor: enhetschef Johan Lövgren, johan.lovgren@premicare.com

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 27
Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 50 000 patienter och en personalstyrka bestående av 220 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter våra värdeord; omtanke, passion, kvalitet och innovation, våra ledstjärnor i vardagen och en viktig del i att skapa en positiv företagskultur.
Vi söker nu en distriktssköterska alternativt en sjuksköterska till Ljustadalens hälsocentral!
Arbetsuppgifter
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska är varierat och ingen dag är den andra lik. I arbetet ingår att utföra medicinska bedömningar och behandlingar samt ansvara för egen vårddokumentation. Mötet med patienterna sker genom tidsbokade besök på mottagningen samt vid telefonrådgivning. I arbetsuppgifterna ingår även förebyggande folkhälsoarbete samt att delta i utvecklings- och kvalitetsarbete. Du kommer att vara en viktig del av det utvecklingsarbete som pågår med att införa digitala arbetssätt på våra enheter.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är ett härligt gäng som nu ser fram emot att välkomna en ny medarbetare. Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål. Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg och extra semesterdagar från det att du fyller 40.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eventuellt med vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare arbete på hälsocentral är meriterande liksom arbete i systemet Systemcross.
För oss är det viktigt att du är lojal och trygg i din yrkesroll, du gillar utmaningar och är positivt inställd till utvecklingsarbete. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ. En god organisationsförmåga värdesätts högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: tillsvidaretjänst, 100% (vi tillämpar provanställning)
Sista ansökningsdatum: 2022-10-11. Urval sker löpande.
Kontaktperson: enhetschef Johan Lövgren, johan.lovgren@premicare.com

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Mar 4
Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 50 000 patienter och en personalstyrka bestående av 220 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård.
Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter våra värdeord; omtanke, passion, kvalitet och innovation, våra ledstjärnor i vardagen och en viktigt del i att skapa en positiv företagskultur.
Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en undersköterska till Ljustadalens hälsocentral.
Arbetsuppgifter
Provtagning, att förbereda patienter till bokade mottagningar och undersökningar samt ge viss rådgivning, assistera läkare vid vissa undersökningar och göra omläggningar. Det ingår även att skicka kallelser och lab. remisser, att hantera provsvar och andra administrativa uppgifter som till exempel journalhantering.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina önskemål och behov. Du ingår i ett team tillsammans med andra undersköterskor och samarbetar med övriga professioner.
Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, extra semesterdagar från det att du fyller 40.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Särskilt meriterande är om du tidigare har arbetat på hälsocentral eller vårdavdelning på sjukhus och har erfarenhet av journalsystemet SystemCross och BoS. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt, är flexibel och tar egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetstid/varaktighet: tillsvidareanställning 80-100 %, dagtid. Provanställning tillämpas.
Tillträde: enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum: 2022-03-20
Kontakt: enhetschef Johan Lövgren, johan.lovgren@premicare.com

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska

Distriktssköterska
Läs mer Jan 11
Premicare grundades 2005 och är en koncern med verksamhetsintriktning hälso- och sjukvård. Vi driver hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland samt Region Gävleborg tillsammans med ca 220 medarbetare och 50 000 patienter. Vi arbetar med både fysisk och digital vård.
Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer även vara en del i ett team där du samarbetar med läkare, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut. Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär samt telefonrådgivning. På hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar såsom astma/KOL, diabetes, hälsosamtal m.m.
Din arbetsmilljö är viktigt för oss och vi tillämpar individuella lösningar för en god arbetsituation. Vi kan erbjuda dig en kombinerad tjänst med digitalt distansarbete och fysiskt mottagningsarbete på den lokala enheten.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är utbildad distriktssjuksköterska/sjuksköterska, erfarenhet från arbete på hälsocentral är meriterande. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga samt har ett gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i hälsocentralens utveckling.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, bra bemötande, förmåga att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ värderas högt.
Tillträde: så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: Vi tillämpar provanställning. Tillsvidaretjänst, 100%.
Sista ansökningsdatum: 220128, ansökningar kommer att behandlas löpande.
Kontakt för ytterligare information: johan.lovgren@premicare.com
För ansökan: https://jobb.premicare.com

Ansök nu

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Distriktssköterska
Läs mer Maj 4
Premicare Ljustadalen drivs i privat regi enligt Vårdval Västernorrland. Vi söker nu en medarbetare som kan förstärka vårt härliga gäng på en positiv och utvecklande arbetsplats.
Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer vara en del i ett team där du samarbetar med läkare, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut. Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär, arbete på vår nyöppnade bedömningsmottagning och telefonrådgivning. På hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar så som Astma/KOL, diabetes, hälsosamtal m.m.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är utbildad distriktssjuksköterska/sjuksköterska, erfarenhet från arbete på hälsocentral är meriterande. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga samt har ett gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i hälsocentralens utveckling. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, bra bemötande, förmåga att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ värderas högt.


Tillträde: så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: Vi tillämpar provanställning. Tillsvidaretjänst, 100%.
Sista ansökningsdatum: 210517, ansökningar kommer att behandlas löpande.
Kontakt och ansökan: johan.lovgren@premicare.com

Ansök nu

Distriktssköterska

Distriktssköterska
Läs mer Mar 5
Premicare grundades 2005 och är en koncern med verksamhetsintriktning hälso- och sjukvård. Vi driver hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland samt region Gävleborg tillsammans och har ca 200 medarbetare och 50 000 patienter.
Vad kan vi erbjuda dig?
Premicare Ljustadalen drivs i privat regi enligt Vårdval Västernorrland. Vi söker nu en ny vikarierande medarbetare med möjlighet till förlängning som kan förstärka vårt härliga gäng på en positiv och utvecklande arbetsplats. Arbetet på hälsocentralen är varierat och utmanande, med självständig mottagning för både planerade och akuta besök, samt telefonrådgivning. Du kommer även vara en del i ett team där du samarbetar med läkare, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning distriktssköterska, alt. sjuksköterska. Erfarenhet av arbete på hälsocentral och diabetesutbildning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, bra bemötande, förmåga att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ värderas högt.
Tillträde: 200515 eller enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: heltidsvikariat med möjlighet till tillsvidareanställning
Sista ansökningsdatum: 220319, intervjuer sker löpande.
Kontaktperson, verksamhetschef: johan.lovgren@premicare.com

Ansök nu