Cheffle AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Cheffle AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Servitör/servitris till Hotel Baltic i Sundsvall

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 20
Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 87 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, sju fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök. Vi vill att du ska känna dig som hemma, med extra omtanke och värme som får våra gäster att trivas hos oss.


Baltic Hotel/ Mamma Augustas Kök söker serveringspersonal

Vi söker engagerande och entusiasmerande servitör/ servitris till vår restaurang Mamma Augustas Kök. Vi söker dig som kan ge det lilla extra genom ditt sätt att se vad som är viktigt för våra gäster.

Restaurang Mamma Augustas Kök har 90 sittplatser och en bar, vi serverar lunch, middag, à la carte och afternoon-tea, brunch, bufféer samt middagar med tema.

Restaurangen är öppen veckans alla dagar

Restaurangen finns på Best Western Hotel Baltic, Sjögatan 5. Hotellet och restaurangen har en modern miljö med inspiration från sent 1800-tal. Hotellet har 87 hotellrum, 7 lägenheter samt 2 konferenslokaler. Hotellet är präglat av det personliga mötet med gästen.

 

 

 

Arbetsuppgifter

 

Din profil

 

Vi söker dig som har höga ambitioner, kan ta egna initiativ och lösa situationer som uppkommer, tycka om utmaningar och vara stresstålig. Tycker om att jobba med klassisk, kreativ servering och har ett starkt fokus på uppgiften och ett öga för det där lilla extra.

Klassiskt arbetssätt och arbetsrutiner är minst lika viktiga för att kunna skapa ett bra teamwork samt en bra arbetsmiljö. Ca 5 års erfarenhet samt goda kunskaper om vin och övriga drycker är meriterande.

Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande jobb med möjlighet att vara en del i ett tight team och med expansiva ägare. Lön baseras på erfarenhet och gällande kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Heltid både dag- och kvällstid enligt överenskommelse samt helger

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag.

För mer information är du välkommen att kontakta vår F&B manager
Gunnar Sjöblom på tel nr 060-14 04 45.

 

Ansökan skickas till Food & Beverage Manager Gunnar Sjöblom via e-post restaurang@baltichotell.com

 


5 års erfarenhet eller mer

Ansök nu

Hotel Baltic i Sundsvall söker kock

Kock, à la carte
Läs mer Apr 5
Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 87 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, sju fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök. Vi vill att du ska känna dig som hemma, med extra omtanke och värme som får våra gäster att trivas hos oss.


Vill du jobba hos oss? Vi söker ytterligare en stjärna till kockteamet!Vi söker nu en engagerande och entusiasitk kock till vår restaurang Mamma Augustas Kök. Vi söker dig som kan ge det där lilla extra för att ge våra gäster en trevlig upplevelse. 

Restaurangen har en modern miljö med inspiration från sent 1800-tal och ett tydligt fokus på det personliga mötet med gästen. Restaurang Mamma Augustas Kök har 90 sittplatser och i vår bar kan våra gäster alltid få något gott att dricka. Hos oss serverar vi lunch, middag, àla carte och afternoon tea.

Vi söker dig med en hög ambitionsnivå som tycker om att arbeta med både klassisk och kreativ matlagning. Du har ett stort intresse för mat och dryck och ett tydligt fokus på uppgiften. Hos oss är det viktigt att samarbeta för att skapa en god arbetsmiljö och ett bra team. Vi erbjuder ett utmanande och varierande jobb där det finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet. 

Restaurangen är öppen måndag - lördag.

Lön baseras på erfarenhet och vi tillämpar kollektivavtal.

Tillträde: April

Arbetstid: Både dag- och kvällstid samt helger

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag.
2-4 års erfarenhet

Ansök nu

Det Goda Bruket i Sundsvall söker bagare och konditor

Bagare/Konditor
Läs mer Mar 21
Det goda bruket är ett familjärt lifestyle företag som serverar hantverksbakat fika, grymt kaffe, och mat lagad från grunden. Sedan starten har vi blivit nominerade två gånger till årets företagare av Sundsvalls kommun och senast i mars 2023 utsågs vi till årets dragningskraft i kommunen. Detta är något vi arbetat hårt för och självklart ska vi fortsätta växa och utveckla verksamheten för alla våra gäster och kunder som besöker oss. I anslutning till cafét har vi en inspirerande butik med inredning där vi lägger stort fokus på service och ett välkomnande mottagande. Tillsammans med vårt team har vi skapat en plats att må bra på, hos oss är gott att vara.


Vi söker dig som älskar att skapa instagram-vänliga bakverk och tårtor och som vill ta vår verksamhet till nästa nivå i detta fika-älskande land.

Hos oss bakar vi efter säsong och årstid. Det betyder att vi inte har något standardsortiment utan vi vill istället erbjuda gästen en ny och spännande upplevelse varje gång gästen står och väljer i kakskåpet/kylmontern.

Hos oss finns det goda möjligheter att lära och utvecklas i din yrkesroll. Hos oss är det viktigt med nytänkande för att utveckla vårt sortiment på ett kreativt sätt. I rollen har du därför möjligheten att påverka hur verksamheten utvecklas.

Vi bakar nästintill allt från grunden i ett kök som är långt i från glassigt - det är i stället hantverket som är det viktigaste.

Vi ser gärna att du är ordningsam och har en god förmåga att planera dina dagar. Att vara driven och ha ett stort intresse av att skapa goda sötsaker är naturligtvis en viktig egenskap. I rollen som konditor har du ett nära samarbete med ägarna. 

Schemalagd arbetstid är tisdag till söndag. Måndagar har vi stängt.

Varannan vecka arbetar man helg.

Lön efter ö.k.

6 månaders provanställning.

Önskad start är omgående eller under våren 2023.

Vi hjälper till att hitta bostad om man flyttar från annan ort.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


1-2 års erfarenhet

Ansök nu

Restaurang & Café Juniskär, Sundvall - serveringsansvarig - sommaren 2022!

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 25
Allmänt om tjänsten
Restaurang & Café Juniskär söker serveringsansvarig för sommarsäsongen 2022!
Är du redo för en sommar längst kustvägen strax utanför Sundsvall? Vi vill förstärka vårt team med en stjärna har en naturlig fallenhet för service, är stresstålig och kan se saker med gästens ögon. Passa på att spendera sommaren i en vacker miljö, med härliga kollegor och ett gott skratt!
Vi söker dig som:
Har minst två års erfarenhet av restaurangbranschen
Är ansvarsfull och organiserad
Har en naturlig fallenhet för service och bemötande
Hjälper våra gäster med allt från menyval till frågor
Har ett intresse för mat, dryck och service
Har en naturlig känsla för att hjälpa dina kollegor
Är en initiativtagare


I arbetsuppgifterna ingår:
Organisering och planering av bokningar
Svara i telefon och mail
Ansvara för serveringspersonal när ej restaurangchef är på plats
Upprätthålla rutiner
Hantera gästklagomål, om sådana uppkommer
Ge våra gäster en minnesvärd upplevelse


Låter det här som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


Om Restaurang & Café Juniskär
Restaurang & Café Juniskär är en restaurang längs kustvägen där vi arbetar med lokala råvaror i både mat och dryck.
Vi erbjuder en vacker arbetsplats i skärgårdsmiljö med en familjär känsla.

Ansök nu