Allgencia bemanning & rekrytering AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Allgencia bemanning & rekrytering AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

CE-Chaufförer i Sundsvall sökes

Distributionsförare
Läs mer Jun 29
Nytt
Om tjänsten

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Allgencia Bemanning & Rekrytering där du kommer arbeta som konsult hos en av våra kunder. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Vi söker nu för kunds räkning flera förare med behörighet CE, som är intresserad av att jobba deltid eller heltid som chaufför. Detta är en spännande roll där du får möjligheten att utvecklas bakom ratten men även inom service.

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför och trivs i rollen. Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

Vidare har du lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus, du bör ha god kommunikativ och social förmåga. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer.

Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser till företagets kunder. Erfarenhet inom service är meriterande för denna tjänst då du även kommer ha direktkontakt och arbeta nära företagets kunder i denna roll. Vi söker därför dig som har förmågan att identifiera behov hos kunder och vara tillmötesgående.

Formella krav

• CE-körkort
• Giltigt YKB
• ADR
• Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
• Truckkort

Tillträdesdag

Vi söker löpande dig med C/CE kort för uppdrag hos våra kunder och som kan leda till anställning direkt hos kund.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag.

Heltid/deltid som utgår från Sundsvall.
Arbetet kan innefatta långa arbetsdagar. Dagar, kvällar och nätter.

Ansök nu

Vi söker nu en erfaren montör med kunskap inom hydraulik

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 22
SUNDSVALLS MEKANISKA VERKSTAD AB är ett renodlat legoföretag med inriktning på kompletta leveranser av maskiner, kringutrustningar och komponenter till stål-, process-, massa- och verkstadsindustrin.

Är du en händig och duktig montör med erfarenhet av montagearbete?
Då har du chansen att få arbeta med ett spännande gäng. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som montör kommer du att arbeta med ett gäng där montering sker från detalj till färdig produkt. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att montera maskiner efter ritningar med mekaniskt montage samt och hydraulik.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som montör behöver du ha goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik och hydraulik samt ha en känsla för kvalitet och leveranssäkerhet. Du har erfarenhet av kvalificerad teknisk montering och gärna en bakgrund som mekaniker eller reparatör.

Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga och noggrannhet och att du är strukturerad som person. Truck- och traverskort är meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Lordell på mathias@allgencia.se

Ansök nu

Vi söker nu en nattreceptionist till vår kund First Hotel Strand

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Jun 22
Detta hotell ligger nära hamnen i Sundsvall och bara några minuters promenad från centralstationen. Här erbjuds gratis tillgång till gym, bastu och WiFi. På morgonen serveras en frukostbuffé.

Rummen på First Hotel Strand ligger i 2 olika byggnader och är modernt inredda. Alla rum har trägolv och platt-tv. Vissa av rummen har kaklade badrum och lyxiga sängar från Jensen.

Strands relaxavdelning har separata bastur för män och kvinnor. På restaurangen The Steakhouse kan du äta goda måltider.

Sundsvalls huvudgata Storgatan ligger bara 120 meter bort. Personalen bistår gärna med tips på sevärdheter i närheten eller annan turistinformation.

Vi behöver dig som gillar service är nattmänniska och vill jobba som nattreceptionist
Lockas du av utmaningar och är intresserad av att möta nya miljöer och människor? Tycker du om att göra det där ”lilla extra” för en gäst, kund eller medarbetare? Är du intresserad av att utvecklas och lära dig mer om värdskap? Och hur detta kan påverka möten, relationer och intrycket av varumärket.

Vem är du?
Du drivs av att göra skillnad och överträffa förväntningar. Rollen är bred och du förväntas att vara flexibel, prestigelös, serviceminded och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen eller tidigare receptionsarbete, men det är inte ett krav. Du har känsla för kvalitet och trivs med att vara den första personen som gästerna möter. Du är ansvarstagande, serviceminded och van att ha många olika arbetsuppgifter parallellt. Du ligger alltid steget före och ser möjligheter att stötta och hjälpa dina kollegor samt hitta lösningar för utveckling av hotellets bemötande. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift och du är en van användare av internet och Office-paketet.
Du är minst 20 år och vi ser gärna att du är lokalt orienterad.
Men det viktigaste är att du har energi och tar ansvar.

Din roll
Du kommer att vara kundens ansikte utåt och ansvara för välkomnandet och mötesupplevelsen från början till slut. Det är viktigt att du själv tar egna initiativ och ser vad som behöver göras.
Du kommer hantera in- och utcheckningar, bokningar via telefon och mejl.
Tjänsten är tillsvidare där du kommer arbeta natt.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Lordell på mathias@allgencia.se

Ansök nu

Nu söker vi en säljare till Lambertsson i Sundsvall

Utesäljare
Läs mer Maj 20
Vi säkrar hela bygget

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar.

Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig med att få alla bitar på plats, från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Vi ger dig helt enkelt kraften och musklerna för ditt byggprojekt. Kortare byggtider, bättre kontroll över kostnaderna och smidigare processer är bara några av fördelarna med att anlita oss.

På Lambertsson är vi verkligen experter på vad vi gör. Våra anställda är specialister inom sitt specifika område, vilket garanterar ett utfört arbete av högsta kvalitet. En annan styrka är vårt kundorienterade arbetssätt. Ett nytt projekt inleds med ett uppstartsmöte, där vi tillsammans med dig som kund analyserar projektet. Därefter gör vi upp en plan, anpassad efter dina behov. Rätt lösning till rätt ekonomi, med andra ord. En filosofi som visat sig vara framgångsrik.

Lambertsson i Sundsvall växer och behöver stärka upp med en säljare

Trivs du som säljare och drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team samt att leverera goda resultat i rätt tid? Då kan jobbet som säljare vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt och inspirerande kollegor. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som säljare på Lambertsson kommer du ha en viktig och central roll med våra befintliga och nya kunder i bygg-och anläggningsbranschen. Du är Lambertssons ansikte utåt och i det dagliga arbetet kommer du arbeta mot uppsatta mål och skapa nya relationer samt utveckla befintliga. Ditt mål är att förstå kundens verksamhet och på bästa sätt bidra till kundens affär genom att erbjuda kundanpassade lösningar utifrån Lambertssons totala produkt- och tjänsteutbud. Du har ett nära samarbete med teamet på filialen i Sundsvall.
I Sundsvall erbjuder vi våra kunder en helhet med lösningar och produkter inom Rental, El, TA och Modul.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap om byggprocessen och jobbat med sälj eller har relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du behärskar svenska i tal och skrift, B-körkort är ett absolut krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, målinriktad och älskar att skapa nya relationer du är engagerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Du har en förmåga att skapa förtroende för såväl kunder, medarbetare och allmänhet. Du har lätt för att planera och organisera ditt arbete och trivs med problemlösning.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathias Lordell på telefonnummer, 070- 628 66 66.

Ansök nu

Vi söker en receptionist under sommaren till First Hotels i Sundsvall

Hotellreceptionist
Läs mer Maj 30
Detta hotell ligger nära hamnen i Sundsvall och bara några minuters promenad från centralstationen. Här erbjuds gratis tillgång till gym, bastu och WiFi. På morgonen serveras en frukostbuffé.

Rummen på First Hotel Strand ligger i 2 olika byggnader och är modernt inredda. Alla rum har trägolv och platt-tv. Vissa av rummen har kaklade badrum och lyxiga sängar från Jensen.

Strands relaxavdelning har separata bastur för män och kvinnor. På restaurangen The Steakhouse kan du äta goda måltider.

Sundsvalls huvudgata Storgatan ligger bara 120 meter bort. Personalen bistår gärna med tips på sevärdheter i närheten eller annan turistinformation.

Vi behöver dig som gillar service och vill sommarjobba i receptionen
Lockas du av utmaningar och är intresserad av att möta nya miljöer och människor? Tycker du om att göra det där ”lilla extra” för en gäst, kund eller medarbetare? Är du intresserad av att utvecklas och lära dig mer om värdskap? Och hur detta kan påverka möten, relationer och intrycket av varumärket.

Vem är du?
Du drivs av att göra skillnad och överträffa förväntningar. Rollen är bred och du förväntas att vara flexibel, prestigelös, serviceminded och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen eller tidigare receptionsarbete, men det är inte ett krav. Du har känsla för kvalitet och trivs med att vara den första personen som gästerna möter. Du är ansvarstagande, serviceminded och van att ha många olika arbetsuppgifter parallellt. Du ligger alltid steget före och ser möjligheter att stötta och hjälpa dina kollegor samt hitta lösningar för utveckling av hotellets bemötande. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift och du är en van användare av internet och Office-paketet.
Du är minst 20 år och vi ser gärna att du är lokalt orienterad.
Men det viktigaste är att du har energi och tar ansvar.

Din roll
Du kommer att vara kundens ansikte utåt och ansvara för välkomnandet och mötesupplevelsen från början till slut. Det är viktigt att du själv tar egna initiativ och ser vad som behöver göras.
Du kommer hantera in- och utcheckningar, bokningar via telefon och mejl.
Tjänsten är ett sommarjobb där du arbetar både dag och kväll.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Lordell på mathias@allgencia.se

Ansök nu

Lambertsson i Sundsvall växer och vi söker nu en arbetsledare

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Maj 10
Vi säkrar hela bygget

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar.

Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig med att få alla bitar på plats, från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Vi ger dig helt enkelt kraften och musklerna för ditt byggprojekt. Kortare byggtider, bättre kontroll över kostnaderna och smidigare processer är bara några av fördelarna med att anlita oss.

På Lambertsson är vi verkligen experter på vad vi gör. Våra anställda är specialister inom sitt specifika område, vilket garanterar ett utfört arbete av högsta kvalitet. En annan styrka är vårt kundorienterade arbetssätt. Ett nytt projekt inleds med ett uppstartsmöte, där vi tillsammans med dig som kund analyserar projektet. Därefter gör vi upp en plan, anpassad efter dina behov. Rätt lösning till rätt ekonomi, med andra ord. En filosofi som visat sig vara framgångsrik.

Trivs du i ledarrollen och drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team samt att leverera goda resultat i rätt tid? Då kan jobbet som arbetsledare vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt och inspirerande kollegor. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att ha en viktig och central roll. Du bistår kundcenterchefen och planerar, leder och fördelar arbetet inom teamet. Rollen innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, fakturering samt delaktighet i budgetarbete.

Tjänsten innehåller även en stor del operativt arbete, där ni i teamet hjälper varandra med service och underhåll inne på anläggningen samt utför uppdrag ute i fält. I Sundsvall erbjuder vi våra kunder en helhet med lösningar och produkter inom Rental, El, TA och Modul. Denna tjänst innebär i första hand arbete med trafikanordningar men vi hoppas samtidigt att du vill utvecklas och jobba med hela vår bredd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning och jobbat med trafikanordningar eller har relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Starkt meriterande om du har Trafikverkets kravkurser, har du dessutom Kran- och truckkort är det ett plus. Du behärskar svenska i tal och skrift, B- och C-körkort är ett absolut krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, målinriktad och prioriterar säkerheten och är engagerad samt trivs att arbeta både självständigt och i team.

Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du har lätt för att fatta beslut, planera och organisera ditt arbete och trivs med problemlösning.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Lordell på telefonnummer, 070- 628 66 66.

Ansök nu

Vi söker nu en arbetsledare för ett uppdrag hos vår kund Läktarproffs

Arbetsledare, rivning
Läs mer Apr 22
Läktarproffs AB - Hyr av proffsen

Sedan resan startade 1993 har det gått snabbt fram. Vi har gått från att vara en mindre lokal aktör till en familjeägd koncern med kunden i fokus. Vi erbjuder allt från event, kommersiella lokaler, bygg och rivning samt uthyrning av maskinpark. Vi omsätter 30 mkr och har ett fastighetsvärde på 150 mkr och strävar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt.

Kort om varje verksamhet:

Fastighet – Äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i egen regi.

Event – Uthyrning av partytält, festivalutrustning, lagerhallar, toaletter m.m.

Rivning – River allt som går att riva. Främst lokaler och hus.

Entreprenad – Uthyrning av maskinpark av diverse entreprenadmaskiner.

Nu söker vi en arbetsledare till vår kund Läktarproffs

Trivs du i ledarrollen och drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team samt att leverera goda resultat i rätt tid? Då kan jobbet som arbetsledare vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att ha en viktig och central roll. Du bistår kundens VD och planerar, leder och fördelar arbetet gentemot våra hantverkare inom bygg/rivning. Rollen innefattar även kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, fakturering, offertskrivning samt delaktighet vid budget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har byggutbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har minst 3 års erfarenhet inom rivningsbranschen och/eller byggproduktion. Meriterande är om du har erfarenhet att jobb med byggdagboken, då allt jobb ska rapporteras in där. Du behärskar svenska i tal och skrift, B-körkort, C-körkort och grävarkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och engagerad samt trivs att arbeta både självständigt och i team.

Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du har lätt för att fatta beslut, planera och organisera ditt arbete och trivs med problemlösning.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathias Lordell på telefonnummer, 070- 628 66 66.

Ansök nu

Söker dig som gillar ett fysiskt arbete

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Apr 14
Är du en person som gillar ett fysiskt arbete?
För kunds räkning söker vi nu dig som vill vara med på en nedmontering av en lagerbyggnad.

Arbetsuppgifter

• Nedmontering av tak och väggar
• Kontrollera och sortera material
• Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats
• Rapportera avvikelser till närmaste chef.

Krav:

• Körkort B
• Skyliftkort

Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du tycker om att jobba efter ett inrutat arbetsmönster, är ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är dessutom händig, självgående, driftig och har ett positivt bemötande mot dina kollegor. Du tycker dessutom om att jobba utomhus och är inte rädd för att ta i, då jobbet kräver god fysik.

Om anställningen

• Arbetstid: dagtid
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Anställningsform: visstid

Om ansökningsprocessen

Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Men har du frågor angående tjänsten vänder du dig till ansvarig rekryterare på Allgencia. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarig rekryterare: Mathias Lordell mathias@allgencia.se

Ansök nu

Söker dig som gillar ett fysiskt arbete

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Apr 5
Är du en person som gillar ett fysiskt arbete?
För kunds räkning söker vi nu dig som vill vara med på en nedmontering av en lagerbyggnad.

Arbetsuppgifter

• Nedmontering av tak och väggar
• Kontrollera och sortera material
• Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats
• Rapportera avvikelser till närmaste chef.

Krav:

• Körkort B
• Skyliftkort

Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du tycker om att jobba efter ett inrutat arbetsmönster, är ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är dessutom händig, självgående, driftig och har ett positivt bemötande mot dina kollegor. Du tycker dessutom om att jobba utomhus och är inte rädd för att ta i, då jobbet kräver god fysik.

Om anställningen

• Arbetstid: dagtid
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Anställningsform: visstid

Om ansökningsprocessen

Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Men har du frågor angående tjänsten vänder du dig till ansvarig rekryterare på Allgencia. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarig rekryterare: Mathias Lordell mathias@allgencia.se

Ansök nu