NCH Europe, LLC, USA (Sverigefilialen) jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos NCH Europe, LLC, USA (Sverigefilialen) i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Fältsäljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 15
NCH Maintenance
Fält säljare

NCH söker en försäljningsinspirerad och driven person. Du är målmedveten och självständig men uppskattar samtidigt att arbeta tillsammans i en grupp för gemensamt uppsatta mål. NCH erbjuder marknaden system och underhållslösningar. NCH har ett mycket brett sortiment inom underhåll med över 100 patenterade lösningar inom avlopp, tvätt utrustning, avfettning, absorbering, slipande och skärande, sanering, smörjmedel, och mycket mer. NCH har för övrigt marknadens bredaste sortiment gällande industriella detaljtvättar.

Du förvaltar befintliga kundrelationer i distriktet, du är ansvarig för att förvärva nya. Detta genom relationsbyggande med uppsökande verksamhet där lösningar på våra kunders underhåll är i fokus.
Vårt mål är att kunden genom våra lösningar skall spara tid och pengar. Höja kvaliteten på utfört arbete samt skapa en bättre miljö på arbetsplatsen samt den vi gemensamt delar.

Du är en erfaren säljare med en kommersiell eller teknisk erfarenhet och / eller utbildning, eller en som helt enkelt tror sig passa inom yrket men idag inte har erfarenhet. Att känna till industrin eller underhållsprodukter är en fördel, men framförallt är du en energisk och resultatsinriktad person som trivs med människor och vill hitta lösningar på deras problem. Denna uppgift kräver körkort och flytande svenska språkkunskaper.

Som person är du positiv, självmotiverad, entusiastisk och redo att arbeta för din framgång. Du har bra samarbets-, kommunikations- och förhandlingsförmåga. Du kan styra din tid, är duktig på att organisera och du kan hantera ditt arbete med hjälp av distanscoachning mellan de möten när vi fysiskt träffas.
En stor del av vår verksamhet är kontraktsrelaterad med inkluderat serviceåtagande som du som representant åtar dig ansvaret över. Vår service kräver ingen större teknisk kvalifikation, men ni tvekar inte att kavla upp ärmarna när det finns behov.

Vi erbjuder dig
• en fast anställning i ett prestigefyllt företag med högkvalitativa produkter
• garantilön med provision
• tjänstebil
• uppmuntrande försäljningspriser
• mobilt och självständigt arbete
• ett försäljningsområde som inte kräver övernattningar
• moderna verktyg
• Ett omfattande introduktionsprogram (12 veckor) för produkter och tjänsten
• kontinuerlig utbildning relaterad till nya produkter och professionell utveckling

Skicka ditt CV och din ansökan så snart som möjligt till jonas.holm@nch.com . Platsen tillsätts omedelbart efter att vi ha hittat rätt person.

NCH Europe är en kemisk industrikoncern som tillverkar och säljer lösningar av hög kvalitet för vatten-, energi- och underhållsföretag. Våra kunder inkluderar olika industrianläggningar och företag med inriktning på teknisk infrastruktur. Vi arbetar i 25 europeiska länder och har cirka 2500 anställda. I Sverige arbetar vi för drygt 200 personer.

NCH Europe hör till NCH-koncernen, vars omsättning är på 1 miljarder dollar. NCH grundades 1919 i USA, Texas, och den tillverkar lösningar för industri- och underhållsbehov. Idag är koncernen verksam i 55 länder globalt.

Mer information om NCH Europe och våra produkter finns på vår hemsida http://www.ncheurope.com/se

Ansök nu