Foodmark AB jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb hos Foodmark AB i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Sundsvall.

Välkommen till vårt Team – vi söker en driven och engagerad Säljare DVH ...

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Maj 15
Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige. Foodmarks affärsidé är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken som Fjällbrynt, Rydbergs, Lohmanders, Delikatessfabriken samt Jensens såser.
Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter knappt 5 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 1 miljard. Foodmark har ca 250 anställda beroende på säsong och inom företagets kultur strävar vi ständigt efter att kunna erbjuda vår personal möjligheter att utveckla sina färdigheter och göra framsteg inom företaget eller koncernen.

Brinner du för försäljning och inspireras av bra kundsamarbeten? Är du dessutom affärsmässig, strukturerad och målmedveten i ditt arbete? Vill du vara med och driva försäljningsutvecklingen i linje med våra värdeord passion, handlingskraft & samarbete? Då kan det vara dig vi söker som säljare på dagligvaruhandeln!
Om tjänsten
Huvuduppdraget i denna tjänst är att utifrån våra strategiska mål, driva och utveckla försäljningen inom ditt distrikt. I din roll verkar du för att i dialog med kund utveckla och optimera butikernas försäljning samt skapa gemensam tillväxt inom kategorin. Detta innebär bland annat ansvar för att sälja in och följa upp nyheter, arbeta med olika former av kampanjer, rådgivning kring kategorin samt säkerställa att våra starka varumärken har bra tillgänglighet och synlighet i butikerna.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du brinner för försäljning och har hög social kompetens. Du har lätt för att skapa förtroende och goda relationer samt gör gärna det lilla extra både externt och internt. Att du är prestigelös och en naturlig lagspelare är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Denna roll kräver att du skapar en förståelse för kundens verksamhet och utmaningar. Till din hjälp har du våra starka varumärken samt en kreativ och kompetent organisation.
Du ansvarar för din budget med tillhörande resultatuppföljning. Distriktet omfattar Ångermanland/Jämtland/Medelpad/Hälsingland och regelbundna hotellövernattningar förekommer.
Lämplig bostadsort är Sundsvall med omnejd.
Vem är du?
Har erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln som säljare eller som avdelningsansvarig i butik.
Är målfokuserad, engagerad, självgående och lösningsorienterad
Är analytisk, arbetar med god struktur och bra planeringsförmåga
Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
Kan vara en god ambassadör för Foodmark och våra starka varumärken.

Vi erbjuder
Marknadsledande produkter som verkar inom kategorier som är viktiga för våra kunder.
En nyckelroll inom ett bolag som har högt ställda tillväxtmål, med en väldigt stark ägare i ryggen.
Möjligheten att vara med på en resa där du är med och påverkar framtidens Foodmark.
En miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar till lagarbete och utveckling
Glädjen att vara delaktig i ett ambitiöst och drivet team!
Tjänstebil & friskvårdsbidrag

Vi hoppas att just du är den person vi söker och att vi får tillfället att berätta mer om denna spännande möjlighet! Vi tillämpar sex månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan och CV via ”Lediga jobb” på vår hemsida www.foodmark.se senast den 15e juni. Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande så vi uppmanar dig att söka direkt.
Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta Rodrigo Garcia som är Nationell Säljcoach på rodrigo.garcia@foodmark.se alt Henrik Nilsson Försäljningschef DVH på henrik.nilsson@foodmark.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu