Sundsvall: Best Western Hotel Baltic söker kock till Mamma Augustas Kök

Hitta ansökningsinfo om jobbet Best Western Hotel Baltic söker kock till Mamma Augustas Kök i Sundsvall. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Sundsvall inom den kategorin.

Publicerad: 2022-10-27 // Varaktighet: Heltid

Restaurang Mamma Augustas Kök har 90 sittplatser och en bar, vi serverar lunch, middag, à la carte, wine&dine;, dinners, sparkling thursday, sunday brunch och afternoon tea.
Vi söker dig som har höga ambitioner, tycker om att jobba med klassisk, kreativ matlagning och har ett starkt fokus på uppgiften och kan ge det lilla extra genom ditt sätt att se vad som är viktigt för våra gäster.
Matlagningsglädje, arbetssätt och arbetsrutiner är minst lika viktiga för att kunna skapa ett bra teamwork samt en bra arbetsmiljö.
Restaurangen finns på Best Western Hotel Baltic, Sjögatan 5. Hotellet och restaurangen har en modern miljö med inspiration från sent 1800-tal. Hotellet har 87 hotellrum, 5 lägenheter samt 2 konferenslokaler. Hotellet är präglat av det personliga mötet med gästen.
Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande jobb med möjlighet till utveckling, vara en del i ett tight team och med expansiva ägare. Lön baseras på erfarenhet och gällande kollektivavtal.
Tillträde: Omgående
Arbetstid: Både dag- och kvällstid samt helger
Välkommen med din ansökan redan idag.
För mer information är du välkommen att kontakta våra kökschef Kai Ahola.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Sundsvall som Kock, à la carte

Nedan visas andra jobb i Sundsvall som Kock, à la carte.

Kock

Läs mer Okt 24
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Gör varje hotellvistelse till ett mästerverk

Hos oss på Clarion hotel Sundsvall omdefinierar vi förstklassig hotell- och servicenäring med urban sofistikering, hög standard och en hotellatmosfär som både är vibrerande och välkomnande. Vi söker nu en köksmästare som vet att varje oförglömlig hotellvistelse börjar med ett fantastiskt första intryck som följer med i varje gästinteraktion.

Som del av vårt köksteam hjälper du till att skapa oförglömliga middagsupplevelser för våra gäster. Som viktig medlem i vår kökspersonal, kommer du att förbereda delikata, högkvalitativa rätter samtidigt som du bidrar till menyutveckling och säkerställer att rätterna presenteras på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter:

• Förbereda rätter i enlighet med fastställda procedurer, rutiner och vinstmål.
• Daglig organisering och planering för à la carte, lunch och middag.
• Ha god kommunikation med närmaste chef och övriga personer i arbetsteamet.
• Upprätthålla ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot medarbetare och kunder.

Detta är en extra vid behovstjänst med startdatum enligt överenskommelse. Tjänsten omfattar varierande skiftarbete, inklusive arbete på kvällar och helger.

Stämmer detta in på dig?

• Erfarenhet från utbildning inom gastronomi och restaurang, formell utbildning och arbetslivserfarenhet från kök
• Flexibel och pålitlig med entusiasm kring mat och kundservice
• God kommunikatör med känsla för detaljer
• Bekväm med multitasking och självständigt beslutsfattande

Bonuspoäng för:

• Omfattande arbetslivserfarenhet från hotell, kök eller restaurang.
• Bra på att vända utmaningar till möjligheter, växla mellan flera arbetsuppgifter samtidigt och upprätthålla hög standard på arbetsutförandet, även när det dyker upp utmaningar och svårigheter.
• Goda kunskaper inom problemlösning och en proaktiv inställning till arbetet.
• Inom Strawberry värdesätter vi mångfald. Olika bakgrund, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö.

Varför bli en del av Clarion & Strawberry?

Hos oss på Clarion blir du en del av ett varumärke som kombinerar det bästa från urban stil och högsta kvalitet. Ett engagemang som även sträcker sig till vårt arbetsteam. Här kan läsa vad du kommer att kunna åtnjuta:

• En inspirerande arbetsmiljö med högt tempo där dina insatser kommer att värdesättas
• Möjligheter att avancera och utvecklas inom den dynamiska Strawberry-koncernen
• Personalrabatter och särskilda vän- & familjepriser i våra 200+ hotell
• Exklusiva priserbjudanden på kundupplevelser, resor, shopping och mycket mer

Om Strawberry

Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm.

Redo att göra skillnad?

Stämmer detta in på dig? Vänta inte, skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team och hjälpa till att skapa förstklassiga gästupplevelser med Clarion. Vi behandlar ansökningar löpande, så det är möjligt att en del av våra tjänster blir tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Kockar

Läs mer Sep 4
CHILI & WOK söker kock till vår restaurang i Sundsvall!


Vi söker dig som är van att arbeta i team och har en god servicekänsla. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad.
Du bör kunna hantera olika möten med människor, vara lyhörd för kundens behov och inneha en god samarbetsförmåga. Du bör även ha en förmåga att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo.
Meriterande är att du har arbetat med förberedning och tillagning av asiatiska rätter i minst 1-2 år.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter som sker i ett restaurangkök. Det innebär förberedelser och tillagning av asiatisk mat. De rätter som ska tillagas har sin inspiration från Vietnam.


OM OSS
Vi startade CHILI & WOK med ambitionen att förnya och förbättra synen på asiatisk mat.
Det naturliga valet för oss var att utgå från maten vi vuxit upp med och att dela med oss av älskade familjerecept.
Konceptet är enkelt: vi lagar klassisk asiatisk mat i modern tappning, med stort fokus på gästens välmående och upplevelse.
Maten som vi serverar på CHILI & WOK skapas med traditionella smaker och med den nya tidens matlagning i fokus. Snart finns vi över hela landet.
Vi har kollektivavtal med Visita.

Ansök nu

Kock, à la carte

Läs mer Aug 27
Är du en passionerad kock med erfarenhet av det nordiska köket och en förkärlek för svensk husmankost? Vi söker nu en skicklig och dedikerad kock till våran kund. Där du får en chans att att växa som kock. Vi erbjuder en chans att arbeta i en inspirerande miljö där kvalitet och värdskap står i centrum.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att förbereda och tillaga rätter med fokus på nordiska smaker och svensk tradition. Rollen innebär även att du ska: 

Utveckla och förnya menyer i samarbete med kökschefen. 

Säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och presenteras med stil. 

Arbeta med råvaror av högsta kvalitet, ofta från lokala producenter.

Kvalifikationer och egenskaper 

Erfarenhet som kock och goda kunskaper inom restaurangverksamhet. 

Fördjupade kunskaper i det nordiska köket och svensk husmanskost. 

Stark känsla för kvalitet och passion för att ge gästerna en oförglömlig upplevelse. 

Kan bedriva service självständigt och gillar att möta människor.

Vara flexibel och kunna hoppa in där det behövs

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.



Vår kund ligger utanför Sundsvall i ett vacket naturnära område. Vi söker dig som vill ta ansvar, vara med och utveckla och bidra till att verksamheten växer. Möjlighet finns till långt samarbete.

Start omgående eller enligt överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse!





Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Linda Jonsson på Nordic Bemanning & Rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se



Om Oss:

Nordic Bemanning & Rekrytering har över 15 års erfarenhet av personallösningar inom diverse branscher och är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, förmedlar vi personal med noggrannhet och träffsäkerhet på flera orter i Sverige. Hos oss får du tillgång till ett brett nätverk och en trygg arbetsplats

Ansök nu

kock

Läs mer Aug 13
Nu söker vi dig som vill jobba i ett mindre kök, bredvid och tillsammans med vår köksmästare.
Där du får möjligheten till en flexibel och kreativ roll, med vilt, lokalt och norden i fokus i vår matlagning. Vi jobbar främst mot konferenser, där 2 och 3 rätters menyer serveras, genuina vällagade luncher, bröllop, julbord mm, där du är med och skapar upplevelsen.
Du vill ta ansvar och driva köket tillsammans med vår köksmästare, ta ansvar och hjälpa till med menyer och inköp. Vi jobbar nära våra gäster så hög social kompetens efterfrågas. Du vill bli en självklar del i vårt team och vara med och långsiktigt utveckla en verksamhet med en spännande framtid. Där utveckling står högt på agendan.
Jobbet innebär en mix av dagar/kvällar och delvis helger. Du är flexibel och noggrann med tider och brinner för service, och engagemang för hela verksamheten.
Boende finns att tillgå, samt exklusiva möjligheter till främst jakt men också fiske om det är ett intresse. Naturen är något vi jobbar väldigt nära.
Hunger, nyfikenhet och ambition går före erfarenhet. Och vi kan tillsammans med vår köksmästare erbjuda goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.
Låter det här som ett intressant steg i din yrkeskarriär? mejla oss.
Lön och sysselsättningsgrad enl övk.

Ansök nu

Asiatisk kock till nya Daiki Sushi i Sundsvall

Läs mer Jul 5
Daiki Restaurang AB har en restaurang i Perstorp och öppnar snart en ny i Sundsvall. Vi serverar sushi, poké bowls och andra populära asiatiska rätter. Nu söker vi en asiatisk kock som vill vara med och starta upp något nytt tillsammans med ett positivt team.
Du lagar sushi, varmrätter och tillbehör enligt vårt koncept. Du jobbar nära kökschefen och är delaktig i förberedelser, daglig service och håller rent och snyggt i köket. Du får möjlighet att utvecklas och bidra med egna idéer.
Vem är du?
Du har minst 2 års erfarenhet från asiatisk matlagning. Du är självgående, noggrann och gillar att jobba i team. Du är van att jobba i ett högt tempo men har också känsla för kvalitet. Det är ett plus om du pratar lite svenska eller engelska.
Om anställningen
Heltid. Tillsvidare med provanställning.
Start enligt överenskommelse.
Arbetsplats: Sjögatan 8, Sundsvall
Ansökan
Skicka din ansökan till daikisushi.se@gmail.com. Vi ser fram emot att höra från dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Andra jobb i Sundsvall från Hotell Baltic AB

Nedan visas andra jobb i Sundsvall från Hotell Baltic AB .

Mamma Augustas Kök söker kock

Kock, à la carte
Läs mer Jul 1
Är du en person med höga ambitioner, brinner för matlagning och har passion för yrket? Då är du rätt person att söka jobbet.
Restaurang Mamma Augustas Kök har 85 sittplatser och en bar, vi serverar lunch, middag, à la carte, afternoon-brunch, bufféer samt middagar med tema.
Restaurangen finns på Best Western Hotel Baltic, Sjögatan 5. Hotellet och restaurangen har en modern miljö med inspiration från sent 1800-tal. Hotellet har 87 hotellrum, 7 lägenheter samt 2 konferenslokaler. Hotellet är präglat av det personliga mötet med gästen.
Vi söker dig som tycker om att jobba med klassisk, kreativ matlagning och har ett starkt fokus på uppgiften och kan ge det lilla extra genom ditt sätt att se vad som är viktigt för våra gäster.
För denna tjänst krävs det att du är en tydlig lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo.
För att trivas hos oss tycker du om att jobba efter ett varierande schema, du har ett öga för det lilla extra, har ett starkt fokus och tycker att arbetsrutiner är minst lika viktiga för att kunna skapa ett bra teamwork samt en bra arbetsmiljö.
Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande jobb med möjlighet att vara en del i ett tight team och med expansiva ägare. Lön baseras på erfarenhet och gällande kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse,
Arbetstid: 100%, både dag- och kvällstid samt helger
För mer information är du välkommen att kontakta vår Kökschef Kai Ahola eller vår F&B manager Gunnar Sjöblom på tel. nr 060-14 04 45
Välkommen att skicka ansökan via e-post till restaurang@baltichotell.com
Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Mamma Augustas Kök söker servitör/servitris.

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 16
Är du en passionerad och erfaren servitör/servitris som älskar att det personliga mötet med gästen?
Restaurang Mamma Augustas Kök har 90 sittplatser och en bar, vi serverar lunch, middag, à la carte, afternoon-brunch, bufféer samt middagar med tema.
Restaurangen finns på Best Western Hotel Baltic, Sjögatan 5. Hotellet och restaurangen har en modern miljö med inspiration från sent 1800-tal. Hotellet har 87 hotellrum, 7 lägenheter samt 2 konferenslokaler. Hotellet är präglat av det personliga mötet med gästen.
Vi söker dig som har erfarenhet av à la carte servering och behärskar att ta hand om en egen station. Du är en person med höga ambitioner, brinner för service och har passion för yrket. För denna tjänst krävs det att du är en tydlig lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo.
För att trivas hos oss tycker du om att jobba efter ett varierande schema, du har ett öga för det lilla extra, har ett starkt fokus och tycker att arbetsrutiner är minst lika viktiga för att kunna skapa ett bra teamwork samt en bra arbetsmiljö.
Goda kunskaper om vin och övriga drycker är meriterande.
Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande jobb med möjlighet att vara en del i ett tight team och med expansiva ägare. Lön baseras på erfarenhet och gällande kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 80%, både dag- och kvällstid samt helger
För mer information är du välkommen att kontakta vår F&B manager Gunnar Sjöblom på tel. nr 060-14 04 45 alt e-post restaurang@baltichotell.com
Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Best Western Hotel Baltic söker frukostansvarig

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Sep 23
Vi söker nu en frukost/bufféansvarig till Hotel Baltic/ Mamma Augustas Kök
Best Western Hotel Baltic är ett hotell med fokus på gäster som reser mycket, och besöker oss om och om igen. Hotellet har en klassisk modern miljö med inspiration från sent 1800-tal och är präglat av det personliga mötet med gästen.
Hotellet har 87 rum, 7 hotelllägenheter, 2 konferenslokaler samt restaurang Mamma Augustas Kök. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls Stenstad.
Älskar du mat, kreativitet och vill ge våra gäster en fantastisk upplevelse i en klassiskt vacker hotellmiljö? Den vi söker är ständigt i högt tempo, men som även fungerar som en lagspelare i vårt väl sammansvetsade Hotel Baltic team. Du ser lösningar där andra ser problem, tar egna initiativ och kan behålla lugnet i stressiga situationer.
Vi ser att du är en självklar nyckelspelare till att fortsätta utveckla vår frukostbuffé.
Du ansvarar för vår frukostbuffé och välkomnar även våra gäster med ett glatt leende och säkerställer att buffén håller en toppkvalité. Det innebär även en stor del köksarbete för förberedelser, se till att matsalen hålls fräsch och snygg, servera, plocka disk- samt skapa en varm och trivsam miljö.
Vi ser gärna att du har några års vana från liknande arbetsuppgifter, restaurangutbildning samt vana av att beställa varor är meriterande.
Tjänsten är en heltid- vardagar, men även helger förekommer. Lön efter överenskommelse och självklart finns kollektivavtal.
Sista tid för ansökan är 15 dec, intervjuer hålls löpande så observera att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Wernersson på tel. 070-324 12 59 alt via e-post susanne@baltichotell.com

Ansök nu

Hotel Baltic

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Aug 6
Best Western Hotel Baltic är ett hotell med fokus på gäster som reser mycket, och besöker oss om och om igen. Hotellet har 87 rum, 7 hotelllägenheter, modernt hotellgym, 2 konferenslokaler samt restaurang Mamma Augustas Kök. Hotellet har en modern miljö med inspiration från sent 1800-tal och är centralt beläget i Sundsvalls Stenstad. Hotellet är präglat av det personliga mötet med gästen.
Vi söker dig som känner passion och engagemang för sitt arbete. Du är en glad person som är personlig i mötet med våra gäster, du är uppdaterad och kunnig så du kan erbjuda en service utöver det vanliga. Problemlösningar ser du som en positiv utmaning, du är stresstålig och trivs med ett högt tempo! Du möter gästens förväntningar så att gästen fortsättningsvis väljer att bo på vårt hotell om och om igen.
Som nattreceptionist sätter du värdskap och säkerhet högst, du har glimten i ögat och är bestämd när det krävs. Du är ansvarstagande, trygg i dig själv, engagerad och strukturerad. Du leder och fördelar ditt arbete själv, då du arbetar ensam i receptionen på natten
I arbetsuppgifterna ingår in och utcheckning, administrativ arbete kring gäster och bokningar, kioskförsäljning, frukosthantering, brand & säkerhetsrutiner samt allehanda göromål förekommande i en hotellreception.
Tidigare erfarenhet av nattarbete, och tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.
• Goda kunskaper i att arbeta med dator som arbetsredskap
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Arbetstider: Nattetid, deltid 85 %.
• Tillträde enligt överenskommelse
• Lön enligt kollektivavtal
• Personalförmåner
Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss
Family & Friends rabatt för familj och vänner
Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildning, intern & extern
Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande jobb med möjlighet att vara en del i ett tight team och med expansiva ägare.
Tillträde omgående – rekrytering och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Hotel Baltic/ Mamma Augustas Kök söker servitör/servitris

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 19
Vi söker engagerande och entusiasmerande servitör/ servitris till vår restaurang Mamma Augustas Kök. Vi söker dig som kan ge det lilla extra genom ditt sätt att se vad som är viktigt för våra gäster.
Restaurang Mamma Augustas Kök har 90 sittplatser och en bar, vi serverar lunch, middag, à la carte och afternoon-tea, brunch, bufféer samt middagar med tema. Restaurangen är öppen veckans alla dagar
Restaurangen finns på Best Western Hotel Baltic, Sjögatan 5. Hotellet och restaurangen har en modern miljö med inspiration från sent 1800-tal. Hotellet har 87 hotellrum, 7 lägenheter samt 2 konferenslokaler. Hotellet är präglat av det personliga mötet med gästen.
Vi söker dig som har höga ambitioner, kan ta egna initiativ och lösa situationer som uppkommer, tycka om utmaningar och vara stresstålig. Tycker om att jobba med klassisk, kreativ servering och har ett starkt fokus på uppgiften och ett öga för det där lilla extra. Klassiskt arbetssätt och arbetsrutiner är minst lika viktiga för att kunna skapa ett bra teamwork samt en bra arbetsmiljö. Ca 5 års erfarenhet samt goda kunskaper om vin och övriga drycker är meriterande.
Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande jobb med möjlighet att vara en del i ett tight team och med expansiva ägare. Lön baseras på erfarenhet och gällande kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid både dag- och kvällstid enligt överenskommelse samt helger
För mer information är du välkommen att kontakta vår F&B manager Gunnar Sjöblom på tel nr 060-14 04 45 alt e-post restaurang@baltichotell.com
Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu