Sundsvall: Köksmästare till Heat Sundsvall

Hitta ansökningsinfo om jobbet Köksmästare till Heat Sundsvall i Sundsvall. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Sundsvall inom den kategorin.

Publicerad: 2023-03-16 // Varaktighet: Heltid

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Heat Sundsvall är en helt ny restaurang och vi ser gärna att du är med från allra första början - helst redan innan restaurangen är klar för öppning vilket innebär tillträde 1 juni 2023. Du kommer att ha möjlighet att vara ledig i juli.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.



För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Sundsvall som Kökschef

Nedan visas andra jobb i Sundsvall som Kökschef.

HEAD CHEF

Läs mer Apr 18
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Som köksmästare är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär varierande arbetstider. Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

Är du vår nya Head Chef på Clarion Hotel Sundsvalll?

Vi söker en inspirerande, coachande och tydlig ledare som tillsammans med teamet ska ta vårt hotell in i framtiden! Du har erfarenhet från motsvarande tjänst tidigare, håller hög kvalitétsnivå, är strukturerad med ett stort ekonomiskt sinne.

Din profil

Du är en matkreatör som i ditt tydliga ledarskap inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot verksamhetens mål med nöjda återkommande gäster. Du håller hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass, du är miljömedveten och van att jobba med hållbarhetsfrågor. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.

Detta är en roll där vi söker erfarenhet från att drifta större restauranger och storkök. På Clarion hotell Sundsvall går gästen först och gästerna är många som kommer till oss för att konferera, bankett, lunch och till vår framstående restaurang NÒR. Möjligheterna är många, och vår verksamhet är mångsidig från det lilla till det stora sällskapen.

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvar:

• Du har jobbat med hela spectrumet med stora volymer och logistik, till det lilla med absolut viktigaste mötena - alltid med hög kvalitet.
• Du är kvalitétsmedveten och har god kunskap i svensk och europeisk matlagning.
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Du är van att driva igenom F&B-koncept och jobba strategiskt framåt.
• Naturlig och coachande ledare, schemaläggning, rekrytering.
• Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
• Väl insatt i köksekonomi, kalkylering, råvarukostnad, inköp, lagerstyrning och inventering.
• Goda datakunskaper.
• Meriterande om du har kunskaper i Strawberry specifika system.
• Bidra till att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare.
• Personalansvar, vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal samt coachning i kök.
• Arbeta aktivt med företagets systemmätning för gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet samt ekonomiska mål.
• Tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

I din tjänst ingår:

• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedback-kultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner.
• Kontinuerligt ha en dialog med ledningsgruppen gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder), moderat make-up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Månadsvis avlägga prognos för avdelningen i enlighet efter de ekonomiska mål/förutsättningar hotellet har och står efter.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentanalyser.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via F&B Manger eller Ledningsgrupp.

Våra förväntningar:

Clarion hotell Sundsvall förväntar sig att ditt arbete genomsyras av våra värdeord: energi, mod och begeistring. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en “våga fråga” attityd. Nyfiken och engagerad ser vi att du är i allt och alla du möter, vilket skildrar begeistring.

WeCare är en del av vår identitet och av vår kultur. Det är vi stolta över. Som en del av Strawberry delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Detta kallar vi för WeCare.

Tillsvidareanställning med anställningsgrad 100%, provanställning tillämpas
Tillträde och lön efter överenskommelse
Tillgång till flertal förmåner
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag

Clarion hotell Sundsvall - Clarion living, not just staying.

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Ansök nu

Köksmästare till Heat Sundsvall!

Läs mer Okt 2
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Sundsvall är ett av våra senaste tillskott och serverar ca 350 gäster/dag, och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

Ansök nu

Sundsvalls mat och måltider söker köksansvarig kock till Ljustadalens skola

Läs mer Mar 4
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Sundsvalls mat och måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls Kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och äldre. Det är viktigt för oss att bjuda på det lilla extra och sätta guldkant på tillvaron för våra matgäster. Det gör vi bland annat genom att ha hög kompetens och erfarenhet inom måltidsområdet samt serverar näringsriktiga och attraktiva måltider. Vi arbetar för mer ekologiska, närproducerade och säsonganpassade råvaror och självklart lagar vi nästan all mat från grunden.

Ljustadalens skola är en F-6 skola med cirka 300 elever. Köket är ett mottagningskök som själva tillagar tillbehör, salladsbuffé samt frukost och mellanmål till fritids. I köket arbetar sammanlagt fyra medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som köksansvarig kock organiserar, leder, fördelar och ansvarar du för det dagliga arbetet i köket. Du deltar i matlagning och säkerställer matens kvalitet men i rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter som beställningar, avvikelserapportering, planering och uppföljning i kostdatasystem och egenkontrollsystem.

Tillsammans med kollegor och enhetschef utvecklar du verksamheten samt följer upp kvaliteten på maten, arbetsmiljön och livsmedelssäkerheten. Andelen administrativ tid som ingår i rollen som köksansvarig kock är kopplad till verksamhetens storlek och komplexitet.

Köket är en central plats på skolan. Det innebär att ett respektfullt samarbete och samverkan med övrig verksamhet är en viktig del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock med flera års erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att leda arbetsgrupper samt erfarenhet av skolmåltider. Tjänsten innebär en del administrativa arbetsuppgifter, vi förutsätter därför att du har god datorvana. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift.

För att lyckas i det här uppdraget är dina personliga egenskaper viktiga och vi kommer att lägga stor vikt vid dem vid rekryteringen. Du är drivande, nytänkande och möter våra kunder och matgäster med värme och engagemang. Då rollen innebär många kontakter behöver du ha en god samarbetsförmåga. Att leda och fördela det dagliga arbetet skall vara naturligt för dig. Eftersom köksarbete bitvis kan vara stressigt är det viktigt att du har en god organisationsförmåga.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer som gör att den tillsätts den vägen.

Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

VI SÖKER KÖKSCHEF!

Läs mer Nov 23
Efter 6 härliga år söker sig vår ständige köksmästare Daniel vidare mot nya äventyr.
Vi letar nu en kreativ själ som kan ta Bloco mot nya gastronomiska höjder! Lunch, à la carte, event och cateringar är vad vi gör, stort personligt inflytande både i form av koncept, menyer och tid är vad som erbjuds! Allt på en sprakande arbetsplats med underhållande kollegor!


Maila till jonas@blocosundsvall.se för information och ansökan.

Ansök nu

Köksmästare till Heat Sundsvall!

Läs mer Jan 14
Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Heat Sundsvall är en helt ny restaurang och vi ser gärna att du är med från allra första början - helst redan innan restaurangen är klar för öppning vilket innebär tillträde under mars 2023.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.



För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

Ansök nu

Andra jobb i Sundsvall från Heat Restauranger AB

Nedan visas andra jobb i Sundsvall från Heat Restauranger AB .

Kock till Heat Sundsvall!

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 21
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall, Sandviken och Västerås

Om dig och om tjänsten: Du är utbildad kock med några års erfarenhet som vill laga mat från grunden. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa.

Heat Sundsvall är att vara en nybyggd restaurang med ny, fräsch maskinpark. Vi lägger stor vikt vid en god arbetsmiljö och säkerställer att alla våra restauranger är lättarbetade. Tjänsten är heltid, dagtid helgfri måndag-fredag. Kvällsarbete kan förekomma, men du får i så fall information om det i god tid.

Välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Restaurangchef till Heat Sundsvall!

Restaurangchef
Läs mer Nov 6
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall, Sandviken och Västerås.

Om tjänsten: Att vara restaurangchef på Heat är roligt och omväxlande. Våra restaurangchefer är våra experter på plats. Det är de som skapar fantastiskt bra relationer främst med våra gäster, men även med uppdragsgivare/hyresvärd. De leder sitt Heatteam framåt mot uppsatta mål, firar segrar och de är naturliga lagkaptener.

Heat Sundsvall är en helt ny restaurang och vi ser gärna att du är med från allra första början - helst redan innan restaurangen är klar för öppning vilket innebär tillträde senast juni 2023.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Följa Heats koncept med hjälp av våra tydliga riktlinjer och rutiner.
- Arbeta i- och vara delaktig i driften.
- Leda och kvalitetssäkra.
- Inspirera och engagera dina medarbetare.
- Hantera leverantörsfakturor och kundfakturor.
- Rekrytering, schemaplanering och tidrapportering.
- Budgetering och enklare resultatuppföljning.

Om dig: Du är lösningsfokuserad och förstår vad det innebär att följa ett koncept inom restaurangbranschen. Du har en stor passion för service, tidigare erfarenhet av ledarskap och vill vara en viktig del i Heats fortsatta segertåg genom landet. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder: Ett roligt och omväxlande arbete dagtid må-fre (kvälls- och helgarbete kan förekomma) i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag á 1500 kr/år, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer.

Ansök nu

Extrapersonal till kök och matsal Heat Sundsvall!

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 6
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sundsvall, Sandviken, Örebro och Västerås.

Om tjänsten: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i kassan, du tar hand om våra kalla och varma bufféer och ser till att de är snygga, påfyllda och rena. Du kommer också att få förbereda dressingar och olika tillbehör till den kalla buffén.

I köket hjälper du till med enklare uppgifter som inte kräver utbildning, men vi det är meriterande med tidigare erfarenhet.

Alla i teamet hjälps åt för att ge våra gäster deras bästa stund på dagen!

Om dig: Du har någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Köksmästare till Heat Sundsvall!

Kökschef
Läs mer Okt 2
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Sundsvall är ett av våra senaste tillskott och serverar ca 350 gäster/dag, och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

Ansök nu

Restaurangmedarbetare till Heat Sundsvall!

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 19
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om tjänsten: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i kassan, du tar hand om våra kalla och varma bufféer och ser till att de är snygga, påfyllda och rena. Du kommer också att få förbereda dressingar och olika tillbehör till den kalla buffén samt beredning av grönsaker till vår fina salladsbuffé. Alla i teamet hjälps åt för att ge våra gäster deras bästa stund på dagen. Tjänsten är på 75 % dagtid mån-fre. Helg/kväll kan förekomma men då får du information om det i god tid innan.

Om dig: Du har någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Diskare till Heat Sundsvall!

Diskare
Läs mer Jun 26
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och öppnar inom kort i Sundsvall samt Upplands Väsby, Umeå och Malmö.

Om dig och om tjänsten: Du har några års erfarenhet av arbete som diskare inkl. findisk och grovdisk. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull.
På Heat har vi väl utarbetade rutiner för våra diskrum vilket underlättar ditt arbete och ger en hög kvalitet.
Förutom att hantera disk så kommer salladsproduktion att ingå i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men är du rätt person så lär vi dig det du inte kan. Tjänsten är på 75 % dagtid mån-fre med möjlighet att arbeta upp till heltid.

Heat Sundsvall är en helt ny restaurang med ny, fräsch maskinpark. Vi öppnar 1 september 2023 och önskar att du kan tillträda tjänsten en vecka innan öppning.

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu