Sundsvall: DISHWASHER

Hitta ansökningsinfo om jobbet DISHWASHER i Sundsvall. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Sundsvall inom den kategorin.

Publicerad: 2024-05-13 // Varaktighet: Deltid

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Do you want to work in Nothern Europe's most creative and expansive hotel?

Are you a person who enjoys challenges and strive to be unique? We firmly belive that great tallent can come from anywhere. We are never average, are you?

At Clarion hotel Sundsvall, we are a lovely group who together offer a spectacular and elegant hotel right next to the Selångersån in the middle of Sundsvall's city centre. Here you find a pool on the roof, restaurant, bar, large conference rooms and 270 cozy rooms that give you the feeling of coming home.

We are looking for you who thrive in a familiar and positiv environment and who can spread joy and energy to both colleagues and guest every day!

Right now we are looking for a Dishwasher. As a dishwasher, you are an important part of creating a unique experience for the restaurant's guests. Therefore, we believe that you are responsible, like to work at a fast pace, have the courage to dare to ask questions, take your own initiative and always keep track of the situation. You are driven by good collaboration between you and your colleagues and have the insight to take full ownership not only of your area, but of the guest's overall experience. Always and every time!

The position involves work during the day, evening and weekends. Do you like to challenge and be challenged? Then maybe you are the one we are looking for.

The position includes tasks such as:

• Take care of dishes & dishware, local areas and be a team player in the house.
• Transport inventory to the correct unit.
• Handle garbage disposal.
• Some furnishing of our surfaces.

• Upon employment, a complete job description with mandate and expectations is presented.

The employment is extra if needed.

At Clarion, we work with a reinforcing feedback culture to help and uplift each other, all the while with the goal of delivering a personal and passionate service that should lead to a good result.

Are you as curious about us as we are about you and want to be part of creating a world-class arena for meetings between people, companies and cultures?

Apply before the application deadline.

Do you want to know more about Clarion Hotel Sundsvall? Follow us on Social Media for exciting updates until the opening!

Clarion Hotel, together with the hotel chains Quality Hotel, Collection Hotel and Comfort Hotel, is part of Strawberry with over 200 hotels in Sweden, Norway, Finland, Denmark and the Baltics. We run a multi-branding organization with Room For All and great development opportunities.

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Alla platsannonser →

Andra jobb i Sundsvall som Diskare

Nedan visas andra jobb i Sundsvall som Diskare.

YumYum söker diskare

Läs mer Mar 29
Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att diska till att skära grönsaker. Vi söker nya medarbetare som brinner för att jobba i lag med god samarbete och som ta ansvar även kunna jobba självständigt.
Vid intresset mejla in CV och personligt brev tillsammans med ett foto.
Adressen är Norra Förmansvägen 26, 857 53 Sundsvall.

Ansök nu

Vi söker medarbete till Marcopolo

Läs mer Jan 13
Vi är nu ute efter att stärka upp vårt team på vara arbetsplatsen. Är ute efter några drivna och duktiga diskare och för beredare till restaurangen.

Ansök nu

Diskare till Heat Sundsvall!

Läs mer Jun 26
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och öppnar inom kort i Sundsvall samt Upplands Väsby, Umeå och Malmö.

Om dig och om tjänsten: Du har några års erfarenhet av arbete som diskare inkl. findisk och grovdisk. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull.
På Heat har vi väl utarbetade rutiner för våra diskrum vilket underlättar ditt arbete och ger en hög kvalitet.
Förutom att hantera disk så kommer salladsproduktion att ingå i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men är du rätt person så lär vi dig det du inte kan. Tjänsten är på 75 % dagtid mån-fre med möjlighet att arbeta upp till heltid.

Heat Sundsvall är en helt ny restaurang med ny, fräsch maskinpark. Vi öppnar 1 september 2023 och önskar att du kan tillträda tjänsten en vecka innan öppning.

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Andra jobb i Sundsvall från Nordic Choice Commercial Services AB

Nedan visas andra jobb i Sundsvall från Nordic Choice Commercial Services AB .

EXECUTIVE CHEF

Kökschef
Läs mer Jun 12
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar mötesplatser som ökar livskvaliteten för våra gäster och kollegor. Hos oss är du alltid där det händer, mitt i hjärtat av staden eller på flygplatsen. Och kärnan i det hela; Vår engagerade och kunniga personal, som ser till att gästerna upplever något mer än bara en övernattning.

Vi söker nu en efterträdare som vår Executive chef som väljer att gå vidare till nya utmaningar.

Som Executive chef bidrar du till att skapa en unik upplevelse för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Med din kunskap och passion för mat så kommer du vara en del till att vi fortsätter utvecklas och skapa förutsättningar för nya affärer. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Vill du skratta & ha roligt på jobbet? Välkommen till gänget!

Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig:

- Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotell personal

- Att du ingår i beslut som rör din avdelning

- Att just din åsikt spelar roll

- Att du kommer att uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer

- Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt

- Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill

- Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring

Vi erbjuder:


Möjligheter till professionell och personlig utveckling konkurrensvillkor


En kultur präglad av hög yrkeskompetens, yrkesstolthet och engagemang

• Personalförmåner inom strawberry & samarbetspartners

Våra mål är skyhöga och du kommer att mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag tar de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest engagerade och kompetenta medarbetarna i branschen. Är du en av dem?

Just nu söker vi en driftig, professionellt skicklig Kock. En stark ledare med öga för kvalitet och erfarenheter. Du kommer att ingå i hotellets ledningsgrupp, och rapportera till General Manager.

Som Executive Chef ansvarar du för drift och kvalitet i kökets produktion samt ansvarig för avdelningens medarbetare.

Tjänsten har personalansvar för:

• Sous Chefs
• Kockar
• Diskare

I tjänsten ingår bland annat följande arbets- och ansvarsområden:

• Att leda den dagliga driften av hotellets livsmedelsproduktion, samt operativt arbete på avdelningen.
• Samarbeta med övrig ledning, kollegor och medarbetare för att fokusera på goda och oförglömliga gästupplevelser.
• Analysera avdelningens prestationsutveckling, och utarbeta proaktivt aktivitetsplaner.
• Uppdatera kontinuerligt menyer enligt gällande riktlinjer för lunch, bankett och A La Carte.
• Se till att alla anställda på avdelningen är uppdaterade om hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner och andra relevanta tillämpliga lagar, förordningar och regler.
• Samordna och informera avdelningens personal om tider, prioriteringar och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Personalansvar som bland annat innebär att upprätta tjänstgöringslistor, följa gällande lagar och regler gällande arbetstid, arbetsmiljö och sjukfrånvaro.
• Se till att kökets medarbetare utvecklas professionellt och professionellt.
• Rekrytering av personal enligt företagets policy
• Ansvar för framskrivningar, aktuella KPI:er och lönsamhet.
• Prissätta och säkerställa rätt portionsstorlek på produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
• Se till att alla köp är i enlighet med inköpspolicyn.
• Ta fram menyer, samt vara lyhörd och proaktiv i förhållande till kundernas önskemål.
• Varuräkning enligt hotellets och kedjans policy
• Duty tjänstgöring enligt dutyschema
• Rapporterar till f&b manager

Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.

Lön: Enligt överrenskommelse
Anställningsform: 100% anställning
Arbetstider: Varierande, dagtid, kvällar & helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?!

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag går ut.

Ansök nu

Kock

Köksbiträde
Läs mer Apr 9
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Som hotellmedarbetare med inriktning kock är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Vi ser att du gärna har erfarenhet från arbete i kök. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär varierande arbetstider. Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

Kvalifikationer:


Erfarenhet från liknande befattning


God kunskap om livsmedelsbranschen, nationellt och internationellt. engelska eller skandinaviska språket


Oberoende, strukturerad, noggrann och pålitlig


Stor arbetskapacitet med förmåga att hantera flera ärenden parallellt


Förmåga att snabbt skaffa ny kunskap och förmedla den till andra


God samarbetsförmåga - du kommer att ha mycket kontakt internt och externt


God kommunikationsförmåga


Diplom från relevanta ämnen

Personlighetsdrag:


Brännande kärlek till mat och stort intresse för mattrender.


God samarbetsförmåga och ordningssinne.


Leta efter detaljer.


Du måste ha förmågan att se vad som krävs för att våra gäster ska bli nöjda


Bra kommunikatör


Förmåga att inspirera andra


EU-pass eller arbetsvisum

Vi erbjuder:


Möjligheter till professionell och personlig utveckling konkurrensvillkor


En kultur präglad av hög yrkeskompetens, yrkesstolthet och engagemang

• Personalförmåner inom strawberry

Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.

Lön: Enligt kollektivavtal
Anställningsform: Extra vid behov
Arbetstider: Varierande, tidiga morgonar, kvällar & helger
Tillträde: Enligt överenskommelse

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Rekrytering sker löpande!

Vad väntar du på?!

Ansök nu

Sous Chef

Souschef
Läs mer Apr 18
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel® är mer än ett hotell - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är mer än en anställd - du är en del av upplevelsen! Idag är vi ett fantastiskt team med olika erfarenheter och bakgrund men där vi alla har några saker gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion. Låter detta som du? Ansök idag och låt oss tillsammans skapa en av Göteborgs mest omtalade destinationer!

På Clarion Hotel Sundsvall hittar du vår Restaurang Nòr, ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst.

I vårt designade Living Room kan du njuta till fullo med en rykande kopp kaffe, låta dig inspireras av alla människor som går förbi, njuta av god gastronomi och härlig dryck från våra restauranger och barer, samt vara en självklar del av skådespelet på hotellet.

I hotellets högsta våning hittar du Elements Spa Sundsvall, ett toppmodernt spa som väcker alla sinnen för att sätta din stund i rätt stämning. Här finner du en uppvärmd takpool med en slående utsikt över Sundsvall samt ång- och torrbastu. På helgerna kommer vi att höja pulsen med pool club på taket. Olika dagar, olika tider, olika setups - men alltid med en fantastisk upplevelse som gemensam nämnare. Välj din vibe för dagen och boka in ditt besök därefter.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhet engagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Våra mål är skyhöga och du kommer att mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag tar de extra stegen för att leverera gäst upplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest engagerade och kompetenta medarbetarna i branschen. Är du en av dem?

Just nu söker vi en driven Sous Chef, en stark ledare med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av matproducerande områden samt disk
• Ansvar för kockar, kallskänkor & diskare
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten enligt brand standard
• Tjänstgöring enligt rullande schema men mest kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att, i samråd med resten av ansvariga i köken, tillhandahålla högsta möjliga matkvalité inom fastlagda lönsamhetsmål för avdelningen.
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget . Användning av menu engineering.

• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar.

Kvalifikationer:


Erfarenhet från liknande befattning minst 5 års erfarenhet.


God kunskap om livsmedelsbranschen, nationellt och internationellt. engelska eller skandinaviska språket.


Oberoende, strukturerad, noggrann och pålitlig.


Stor arbetskapacitet med förmåga att hantera flera ärenden parallellt.


Förmåga att snabbt skaffa ny kunskap och förmedla den till andra.


God samarbetsförmåga - du kommer att ha mycket kontakt internt och externt.


God kommunikationsförmåga.

Personlighetsdrag:


Brännande kärlek till mat och stort intresse för mattrender.


God samarbetsförmåga och ordningssinne.


Leta efter detaljer.


Du måste ha förmågan att se vad som krävs för att våra gäster ska bli nöjda


Bra kommunikatör.


Förmåga att inspirera andra.


EU-pass eller arbetsvisum.

Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform: 100% anställning
Arbetstider: Varierande, dagtid, kvällar & helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Rekrytering sker löpande!

På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?

Sök innan sista ansökningsdag.

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Strawberry med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök nu

HEAD CHEF

Kökschef
Läs mer Apr 18
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Som köksmästare är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär varierande arbetstider. Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

Är du vår nya Head Chef på Clarion Hotel Sundsvalll?

Vi söker en inspirerande, coachande och tydlig ledare som tillsammans med teamet ska ta vårt hotell in i framtiden! Du har erfarenhet från motsvarande tjänst tidigare, håller hög kvalitétsnivå, är strukturerad med ett stort ekonomiskt sinne.

Din profil

Du är en matkreatör som i ditt tydliga ledarskap inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot verksamhetens mål med nöjda återkommande gäster. Du håller hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass, du är miljömedveten och van att jobba med hållbarhetsfrågor. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.

Detta är en roll där vi söker erfarenhet från att drifta större restauranger och storkök. På Clarion hotell Sundsvall går gästen först och gästerna är många som kommer till oss för att konferera, bankett, lunch och till vår framstående restaurang NÒR. Möjligheterna är många, och vår verksamhet är mångsidig från det lilla till det stora sällskapen.

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvar:

• Du har jobbat med hela spectrumet med stora volymer och logistik, till det lilla med absolut viktigaste mötena - alltid med hög kvalitet.
• Du är kvalitétsmedveten och har god kunskap i svensk och europeisk matlagning.
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Du är van att driva igenom F&B-koncept och jobba strategiskt framåt.
• Naturlig och coachande ledare, schemaläggning, rekrytering.
• Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
• Väl insatt i köksekonomi, kalkylering, råvarukostnad, inköp, lagerstyrning och inventering.
• Goda datakunskaper.
• Meriterande om du har kunskaper i Strawberry specifika system.
• Bidra till att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare.
• Personalansvar, vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal samt coachning i kök.
• Arbeta aktivt med företagets systemmätning för gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet samt ekonomiska mål.
• Tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

I din tjänst ingår:

• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedback-kultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner.
• Kontinuerligt ha en dialog med ledningsgruppen gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder), moderat make-up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Månadsvis avlägga prognos för avdelningen i enlighet efter de ekonomiska mål/förutsättningar hotellet har och står efter.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentanalyser.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via F&B Manger eller Ledningsgrupp.

Våra förväntningar:

Clarion hotell Sundsvall förväntar sig att ditt arbete genomsyras av våra värdeord: energi, mod och begeistring. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en “våga fråga” attityd. Nyfiken och engagerad ser vi att du är i allt och alla du möter, vilket skildrar begeistring.

WeCare är en del av vår identitet och av vår kultur. Det är vi stolta över. Som en del av Strawberry delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Detta kallar vi för WeCare.

Tillsvidareanställning med anställningsgrad 100%, provanställning tillämpas
Tillträde och lön efter överenskommelse
Tillgång till flertal förmåner
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag

Clarion hotell Sundsvall - Clarion living, not just staying.

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Ansök nu