Sundsvall: Erfaren chefkock till nya Daiki Sushi i Sundsvall

Hitta ansökningsinfo om jobbet Erfaren chefkock till nya Daiki Sushi i Sundsvall i Sundsvall. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Sundsvall inom den kategorin.

Publicerad: 2025-07-05 // Varaktighet: Heltid

Daiki Restaurang AB driver idag en populär asiatisk restaurang i Perstorp. Nu expanderar vi och öppnar en ny restaurang i centrala Sundsvall. Vi söker dig som är en erfaren chefkock och som vill vara med från början och forma det nya köket tillsammans med oss. Vår meny består av sushi, varmrätter och fräscha asiatiska smaker.
Du har huvudansvaret i köket och leder det dagliga arbetet. Du planerar menyer, utvecklar rätter och ser till att arbetet flyter på. Du ansvarar också för hygienrutiner och att skapa en god arbetsmiljö. Rollen passar dig som gillar att bygga upp något från grunden och tycker om att jobba i ett mindre, familjärt team.
Vem är du?
Du har flerårig erfarenhet som kock, gärna som kökschef eller souschef inom asiatiskt kök. Du är trygg i din roll, noggrann och gillar att samarbeta. Du brinner för god mat och har höga krav på kvalitet. Det är meriterande om du varit med vid nyöppningar tidigare.
Om anställningen
Heltid. Tillsvidare med provanställning.
Start enligt överenskommelse.
Arbetsplats: Sjögatan 8, Sundsvall
Ansökan
Skicka din ansökan till daikisushi.se@gmail.com. Vi går igenom ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Sundsvall som Restaurangchef

Nedan visas andra jobb i Sundsvall som Restaurangchef.

Restuarangchef

Läs mer Maj 7
Redo att ta ledarskapet till nästa nivå?
Vi söker en passionerad och driven Restaurangchef som vill leda ett helt team, skapa fantastiska gästupplevelser och vara med och utveckla ett av Sveriges mest expansiva snabbmatskoncept – ChopChop!
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 2 års erfarenhet från en liknande ledarroll, gärna som restaurangchef, butikschef eller motsvarande. Du har jobbat inom restaurang eller detaljhandel och är van vid ett högt tempo, kundfokus och att arbeta mot tydliga mål. Den här erfarenheten har gett dig trygghet i att fatta snabba beslut, motivera teamet och samtidigt leverera på hög nivå – varje dag.
Om rollen
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för hela restaurangens drift. Du leder och inspirerar ditt team i vardagen, skapar en positiv arbetsmiljö och säkerställer att både gäster och medarbetare möts av energi, kvalitet och professionalism. Med hjälp av tydliga mål, struktur och ett starkt ledarskap driver du restaurangen framåt – både operativt och strategiskt.

Du har det fulla ansvaret för personal, resultat, arbetsmiljö, service och försäljning – med stöd från ett engagerat supportteam.
Hos oss kommer du att:
Leda och utveckla ditt team till att prestera på topp – varje dag
Sätta och följa upp mål kopplat till försäljning, service och kvalitet
Ansvara för schemaläggning, bemanning och personalutveckling
Säkerställa att gäster får en upplevelse som lever upp till våra ledord: Gott. Snabbt. Enkelt.
Jobba aktivt med rutiner, hygien, underhåll och regelefterlevnad Bidra till lokal marknadsföring och vara ett starkt ansikte utåt för ChopChop

Om dig Du är en trygg och inspirerande ledare som gillar att se människor växa. Du har erfarenhet av att leda team – gärna inom restaurang eller service – och trivs i en roll där du får ta ansvar, fatta beslut och driva resultat. Du är strukturerad, lösningsorienterad och motiveras av tydliga mål. Service ligger i ditt DNA och du har ett skarpt öga för detaljer utan att tappa helheten.
Vad vi erbjuder En spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar Ett starkt varumärke i ryggen och en stabil, trygg arbetsplats Goda möjligheter att växa vidare i takt med att vi expanderar Ett team med värme, energi och höga ambitioner – där vi har roligt på vägen!
Om ChopChop ChopChop är Europas första asiatiska drive-thru, grundat 2011. Med 43 restauranger runt om i Sverige och fler på gång, är vi ett snabbväxande företag där innovation, kvalitet och service står i centrum. Vi erbjuder mat lagad på råvaror av hög kvalitet och vill omdefiniera snabbmatsupplevelsen – både för våra gäster och medarbetare.
Redo att ta klivet som Restaurangchef? Skicka in din ansökan och bli en del av ChopChop-familjen. Tillsammans skapar vi framtidens snabbmat – och en riktigt rolig arbetsplats!

Ansök nu

Restaurangchef till Heat Sundsvall!

Läs mer Jan 20
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta.Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm,Uppsala, Västerås, Örebro,Gävle, Sandviken, Sundsvall, Östersund och Umeå.Om tjänsten:Att vara restaurangchef på Heat är roligt och omväxlande. Våra restaurangchefer är våra experter på plats. Det är de somskapar fantastiskt bra relationer främst med våra gäster, men även meduppdragsgivare/hyresvärd. Deleder sitt Heatteam framåt mot uppsatta mål,firar segrar och de är naturligalagkaptener.
Heat Sundsvall serverar ca 300 gäster/dag och levererar även catering till företag i närområdet.
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:- Följa Heats koncept med hjälp av våra tydliga riktlinjer och rutiner.-Arbeta i- och vara delaktig i driften.- Leda och kvalitetssäkra.- Inspirera och engagera dina medarbetare.- Hantera leverantörsfakturor och kundfakturor.- Rekrytering, schemaplanering och tidsrapportering.- Budgetering och enklare resultatuppföljning.Om dig: Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll,är lösningsfokuserad ochförstår vad det innebär att följa ett koncept inom restaurangbranschen. Duhar en stor passion för service, tidigare erfarenhet av ledarskap och vill vara en viktig del i Heats fortsatta segertåg genom landet. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.Körkort är ett krav för denna tjänst.
Vi erbjuder: Ett roligt och omväxlande arbete dagtid må-fre (kvälls- och helgarbete kan förekomma) i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag á 1500 kr/år, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer.

Ansök nu

Restaurangchef - ChopChop Sundsvall

Läs mer Apr 5
Drömmer du om att få sätta ditt eget prägel som ledare i en verksamhet! Vi söker just nu en restaurangchef till vår restaurang i Sundsvall.
Vi söker en passionerad och målmedveten restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen tillsammans med vår distriktschef. Som restaurangchef kommer du att ha fullständigt ansvar för att skapa, leda ett team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran distriktschef och tillsammans utveckla teamet.
Vi söker någon med en beprövad erfarenhet av att driva en framgångsrik restaurang och som kan inspirera och motivera sitt team till att leverera enastående kundservice. Du är en naturlig ledare, en mästare i att balansera affärsaspekterna med den hektiska driften i en restaurang och du är redo att sätta din prägel på vårt etablissemang.
Vi är ett snabbt växande restaurangkedja som startades 2011 och har idag 43 restauranger och behöver nu stärka upp teamet med en restaurangchef i vår enhet i Sundsvall.
Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med din restaurangchef och ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.


Vad vill vi?
Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig!
Vi söker dig som Värnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande.
Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.



Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal.
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss!


Vi söker dig:
Du är resultatdriven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 2-4 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!



http://www.chopchop.se
Tjänsten är planerad att starta med utbildning i Maj eller enligt överenskommelse.
Det är viktigt att du märker ansökan med "Restaurangchef - Sundsvall "

Ansök nu

MAX söker biträdande restaurangchef

Läs mer Mar 31
Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar?

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande.

Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.  

Vem söker vi?

Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor.

Vad erbjuder vi

En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap. 

Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. 

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Andra jobb i Sundsvall från Daiki restaurang AB

Nedan visas andra jobb i Sundsvall från Daiki restaurang AB .

Asiatisk kock till nya Daiki Sushi i Sundsvall

Kock, à la carte
Läs mer Jul 5
Daiki Restaurang AB har en restaurang i Perstorp och öppnar snart en ny i Sundsvall. Vi serverar sushi, poké bowls och andra populära asiatiska rätter. Nu söker vi en asiatisk kock som vill vara med och starta upp något nytt tillsammans med ett positivt team.
Du lagar sushi, varmrätter och tillbehör enligt vårt koncept. Du jobbar nära kökschefen och är delaktig i förberedelser, daglig service och håller rent och snyggt i köket. Du får möjlighet att utvecklas och bidra med egna idéer.
Vem är du?
Du har minst 2 års erfarenhet från asiatisk matlagning. Du är självgående, noggrann och gillar att jobba i team. Du är van att jobba i ett högt tempo men har också känsla för kvalitet. Det är ett plus om du pratar lite svenska eller engelska.
Om anställningen
Heltid. Tillsvidare med provanställning.
Start enligt överenskommelse.
Arbetsplats: Sjögatan 8, Sundsvall
Ansökan
Skicka din ansökan till daikisushi.se@gmail.com. Vi ser fram emot att höra från dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu