Sundsvall: Service personal extra vid behov

Hitta ansökningsinfo om jobbet Service personal extra vid behov i Sundsvall. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Sundsvall inom den kategorin.

Publicerad: 2025-09-15 // Varaktighet: Deltid

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar mötesplatser som ökar livskvaliteten för våra gäster och kollegor. Hos oss kommer du alltid att vara där det händer, mitt i hjärtat av staden eller på flygplatsen. Och kärnan i det hela; Vår engagerade och kunniga personal, som ser till att gästerna upplever något mer än bara en övernattning.

Kanske du studerar och vill göra något extra på sidan av? Vill du vara en del av vår framtid inom Clarion Sundsvall? Gillar du att bli utmanad och att utmana? Känner du att du känner igen dig själv i det du precis läst? Ja, då kanske du är den vi söker.

Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig:

• Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotellpersonal
• Att du ingår i beslut som rör din avdelning
• Att just din åsikt spelar roll
• Att du kommer att uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer
• Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt
• Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill
• Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring

På Clarion Hotel Sundvall hittar du Brasserie NÒR som är ett modernt brasserie som hyllar det nordiska köket med en fast och stabil förankring i Europa. Det betyder att vi tar hand om våra lokala råvaror och traditionella rätter men uppdaterar dem med centraleuropeiska smaker. Igenkänning med en twist!

Hotellet har 270 rum, 1 bankettsal samt 9 mötesrum.

Vi har även vårat Livingroom på entreplan, där man hittar ett skönt barhäng med liv & rörelse och aktiviteter samt banketter.

Längst upp på hotellet hittar man Element spa & vårat egna Gym, på vårt spa har vi en fantastisk uppvärmd utepool, ångbastu, torrbastu & relax duschar.

Våra mål är skyhöga och du kommer att mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag tar de extra stegen för att leverera gäst upplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest engagerade och kompetenta medarbetarna i branschen. Är du en av dem?

Nu söker vi ivriga, erfarna och karismatiska serveringspersonal med erfarenhet av bar, du ingår i ett mycket kompetent team som rapporterar till Restaurangchefen.

Som serveringspersonal har du en avgörande roll i att skapa unika upplevelser för barens och restaurangens gäster. Det är önskvärt att du har ett brinnande intresse för, och god kunskap om, mat och dryck, har humor, är professionell och personlig i dina möten med andra människor samt har en positiv energi som smittar. Du är företagsam, gillar att testa dig fram med olika drycker, och gillar att specialisera dig på något unikt. Ju pirrigare desto bättre. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete.

Du är en lagspelare, men kan även arbeta bra självständigt. Du är ansvarsfull och drivs av ett gott samarbete mellan dig och dina kollegor och du tar varje dag fullt ägande över gästernas totala hotellupplevelse, och inte bara ditt eget arbetsområde.

Tjänsten innebär arbete både dagar, kvällar och helger – precis som det är normalt att arbeta på hotell.
Lön: enligt kollektivavtal
Tjänst: Extra vid behov

I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

• Att skapa oförglömliga upplevelser för restaurang- och bargäster.
• Traditionellt bar- och serveringsarbete.
• Övervaka kontinuerligt gästernas tillfredsställelse och vidta åtgärder vid behov.
• Arbete på övriga outlets vid intresse
• Arbeta ensam i bar kan förekomma
• Bankett servering

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Sundsvall som Servitör/Servitris

Nedan visas andra jobb i Sundsvall som Servitör/Servitris.

Serveringspersonal Brasserie Nor

Läs mer Okt 22
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Gör varje hotellvistelse till ett mästerverk

Hos oss på Clarion hotel Sundsvall omdefinierar vi förstklassig hotell- och servicenäring med urban sofistikering, hög standard och en hotellatmosfär som både är vibrerande och välkomnande. Vi söker nu en servitör som vet att varje oförglömlig hotellvistelse börjar med ett fantastiskt första intryck som följer med i varje gästinteraktion.

Som en del av vårt restaurangteam kommer du att briljera inom kundservice, ha passion för mat och att skapa oförglömliga restaurangupplevelser för våra gäster. Vi söker nu en passionerad och talangfull person som vill bli en del av vårt dynamiska team.

Dina arbetsuppgifter:

• Registrera kundbeställningar korrekt, inklusive särskilda förfrågningar och dietrestriktioner samt säkerställa att dessa kommuniceras korrekt till kökspersonalen.
• Leverera mat och dryck till bordet smidigt och snabbt, säkerställa att allt serveras med korrekt temperatur och kontrollera att allt är utfört enligt kundens önskemål.
• Tillhandahålla uppmärksam och vänlig kundservice, hantera kundens frågor eller angelägenheter samt säkerställa en positiv måltidsupplevelse.
• Ha god kommunikation med närmaste chef och övriga personer i restaurangteamet.

Detta är en extra vid behov tjänst med startdatum enligt överenskommelse. Tjänsten omfattar varierande skiftarbete, inklusive arbete på kvällar och helger. Klicka här för att läsa mer om Brasserie Nor

Stämmer detta in på dig?

• Arbetslivserfarenhet från restaurang eller bankett
• Flexibel och pålitlig, med en passion att skapa fantastiska kundupplevelser
• God kommunikatör med känsla för detaljer
• Bekväm med multitasking och har god stresshantering

Bonuspoäng för:

• Bra på att vända utmaningar till möjligheter, växla mellan flera arbetsuppgifter samtidigt och hålla hög standard på arbetet, även när det dyker upp utmaningar och svårigheter.
• Goda kunskaper inom problemlösning och en proaktiv inställning till arbetet.
• Fyllda 20 år
• Inom Strawberry värdesätter vi mångfald. Olika bakgrund, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö.

Varför bli en del av Clarion & Strawberry?

Hos oss på Clarion blir du en del av ett varumärke som kombinerar det bästa från urban stil och högsta kvalitet. Ett engagemang som även sträcker sig till vårt arbetsteam. Här kan läsa vad du kommer att kunna åtnjuta:

• En inspirerande arbetsmiljö med högt tempo där dina insatser kommer att värdesättas
• Möjligheter att avancera och utvecklas inom den dynamiska Strawberry-koncernen
• Personalrabatter och särskilda vän- & familjepriser i våra 200+ hotell
• Exklusiva priserbjudanden på kundupplevelser, resor, shopping och mycket mer

Om Strawberry

Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm.

Redo att göra skillnad?

Stämmer detta in på dig? Vänta inte, skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team och hjälpa till att skapa förstklassiga gästupplevelser med Clarion. Vi behandlar ansökningar löpande, så det är möjligt att en del av våra tjänster blir tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Servitör/Servitris

Läs mer Okt 20
Vi söker 2 st. servitör/servitris, arbetstider är på både kvällarna och helgerna.
Du bör kunna skriva och tala flytande svenska.
Vi har kollektavtal med HRF.

Ansök nu

Service/servitör/konferens

Läs mer Aug 13
Nu söker vi dig eller er, som är flexibel, gillar ansvar och som vill utvecklas.
Östanskär är en hotell och konferensanläggning 25km utanför sundsvall, längs indalsälven ligger anläggningen med skogen och naturen runt omkring och som en självklar del i vår identitet. Vi bedriver främst konferensverksamhet, men har också julbord, privata grupper, bröllop mm.
Vi söker dig som vill bli en del i vårt restaurang team, du har erfarenhet av servering, kan jobba dagar och helger vid behov samt kvällar.
Hos oss har du möjligheten att utvecklas och själv vara med och skapa din tjänst. Vi är en förhållandevis liten arbetsgrupp, där alla skall kunna göra allt.
Mötet och service känslan med gäster, och vara noggrann vad gäller tider och se helheten i verksamheten och vilja vara en del i att utveckla den är en självklarhet. Servering, konferens och städning är det primära arbetet.
Är du nyfiken på detta så skicka ett mejl till oss och beskriv varför just du skulle passa till denna tjänst. Tjänstens omfattning är enligt överenskommelse. Så även lönen.

Ansök nu

Servitris/Servitör på Bite Line City

Läs mer Aug 2
Bite Line i Sundsvall öppnade redan 1989. Här finner du en familjär amerikansk sportbar, där du bland annat kan njuta av amerikansk mat, sport på skärmarna.
www.biteline.se
Du som ansöker har själv besökt restauranger och vet vad som är avgörande för din totalupplevelse. Vi söker dig som brinner för att ge bra service och alltid sätter gästerna i fokus. Det är en självklarhet för oss att du har rätt attityd, är ambitiös och flexibel. Bite Line är en amerikansk restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid står i fokus.
Vi söker nu medarbetare som har passion för service, mat, dryck och sport. Som anställd på Bite Line är du en del av vårt team och vi behöver nu förstärkning till vår härliga Bite Line familj.


Vi söker dig som:
Har arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar och har kassavana.
Har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.
I dagsläget söker vi extra personal dagtid, kvällstid samt under helger. Vi behöver även personal som kan ställa upp på kort varsel.
START: Omgående, rekrytering och urval sker löpande.
OMFATTNING: Deltid/Extra
ARBETSTIDER: Vardagar, helger och kvällar
PLATS: Sundsvall


Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag till jobb@biteline.se
Märk ansökan med Bite Line Servis

Ansök nu

Andra jobb i Sundsvall från Nordic Choice Commercial Services AB

Nedan visas andra jobb i Sundsvall från Nordic Choice Commercial Services AB .

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Okt 24
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Gör varje hotellvistelse till ett mästerverk

Hos oss på Clarion hotel Sundsvall omdefinierar vi förstklassig hotell- och servicenäring med urban sofistikering, hög standard och en hotellatmosfär som både är vibrerande och välkomnande. Vi söker nu en köksmästare som vet att varje oförglömlig hotellvistelse börjar med ett fantastiskt första intryck som följer med i varje gästinteraktion.

Som del av vårt köksteam hjälper du till att skapa oförglömliga middagsupplevelser för våra gäster. Som viktig medlem i vår kökspersonal, kommer du att förbereda delikata, högkvalitativa rätter samtidigt som du bidrar till menyutveckling och säkerställer att rätterna presenteras på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter:

• Förbereda rätter i enlighet med fastställda procedurer, rutiner och vinstmål.
• Daglig organisering och planering för à la carte, lunch och middag.
• Ha god kommunikation med närmaste chef och övriga personer i arbetsteamet.
• Upprätthålla ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot medarbetare och kunder.

Detta är en extra vid behovstjänst med startdatum enligt överenskommelse. Tjänsten omfattar varierande skiftarbete, inklusive arbete på kvällar och helger.

Stämmer detta in på dig?

• Erfarenhet från utbildning inom gastronomi och restaurang, formell utbildning och arbetslivserfarenhet från kök
• Flexibel och pålitlig med entusiasm kring mat och kundservice
• God kommunikatör med känsla för detaljer
• Bekväm med multitasking och självständigt beslutsfattande

Bonuspoäng för:

• Omfattande arbetslivserfarenhet från hotell, kök eller restaurang.
• Bra på att vända utmaningar till möjligheter, växla mellan flera arbetsuppgifter samtidigt och upprätthålla hög standard på arbetsutförandet, även när det dyker upp utmaningar och svårigheter.
• Goda kunskaper inom problemlösning och en proaktiv inställning till arbetet.
• Inom Strawberry värdesätter vi mångfald. Olika bakgrund, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö.

Varför bli en del av Clarion & Strawberry?

Hos oss på Clarion blir du en del av ett varumärke som kombinerar det bästa från urban stil och högsta kvalitet. Ett engagemang som även sträcker sig till vårt arbetsteam. Här kan läsa vad du kommer att kunna åtnjuta:

• En inspirerande arbetsmiljö med högt tempo där dina insatser kommer att värdesättas
• Möjligheter att avancera och utvecklas inom den dynamiska Strawberry-koncernen
• Personalrabatter och särskilda vän- & familjepriser i våra 200+ hotell
• Exklusiva priserbjudanden på kundupplevelser, resor, shopping och mycket mer

Om Strawberry

Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm.

Redo att göra skillnad?

Stämmer detta in på dig? Vänta inte, skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team och hjälpa till att skapa förstklassiga gästupplevelser med Clarion. Vi behandlar ansökningar löpande, så det är möjligt att en del av våra tjänster blir tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Serveringspersonal Brasserie Nor

Servitör/Servitris
Läs mer Okt 22
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Gör varje hotellvistelse till ett mästerverk

Hos oss på Clarion hotel Sundsvall omdefinierar vi förstklassig hotell- och servicenäring med urban sofistikering, hög standard och en hotellatmosfär som både är vibrerande och välkomnande. Vi söker nu en servitör som vet att varje oförglömlig hotellvistelse börjar med ett fantastiskt första intryck som följer med i varje gästinteraktion.

Som en del av vårt restaurangteam kommer du att briljera inom kundservice, ha passion för mat och att skapa oförglömliga restaurangupplevelser för våra gäster. Vi söker nu en passionerad och talangfull person som vill bli en del av vårt dynamiska team.

Dina arbetsuppgifter:

• Registrera kundbeställningar korrekt, inklusive särskilda förfrågningar och dietrestriktioner samt säkerställa att dessa kommuniceras korrekt till kökspersonalen.
• Leverera mat och dryck till bordet smidigt och snabbt, säkerställa att allt serveras med korrekt temperatur och kontrollera att allt är utfört enligt kundens önskemål.
• Tillhandahålla uppmärksam och vänlig kundservice, hantera kundens frågor eller angelägenheter samt säkerställa en positiv måltidsupplevelse.
• Ha god kommunikation med närmaste chef och övriga personer i restaurangteamet.

Detta är en extra vid behov tjänst med startdatum enligt överenskommelse. Tjänsten omfattar varierande skiftarbete, inklusive arbete på kvällar och helger. Klicka här för att läsa mer om Brasserie Nor

Stämmer detta in på dig?

• Arbetslivserfarenhet från restaurang eller bankett
• Flexibel och pålitlig, med en passion att skapa fantastiska kundupplevelser
• God kommunikatör med känsla för detaljer
• Bekväm med multitasking och har god stresshantering

Bonuspoäng för:

• Bra på att vända utmaningar till möjligheter, växla mellan flera arbetsuppgifter samtidigt och hålla hög standard på arbetet, även när det dyker upp utmaningar och svårigheter.
• Goda kunskaper inom problemlösning och en proaktiv inställning till arbetet.
• Fyllda 20 år
• Inom Strawberry värdesätter vi mångfald. Olika bakgrund, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö.

Varför bli en del av Clarion & Strawberry?

Hos oss på Clarion blir du en del av ett varumärke som kombinerar det bästa från urban stil och högsta kvalitet. Ett engagemang som även sträcker sig till vårt arbetsteam. Här kan läsa vad du kommer att kunna åtnjuta:

• En inspirerande arbetsmiljö med högt tempo där dina insatser kommer att värdesättas
• Möjligheter att avancera och utvecklas inom den dynamiska Strawberry-koncernen
• Personalrabatter och särskilda vän- & familjepriser i våra 200+ hotell
• Exklusiva priserbjudanden på kundupplevelser, resor, shopping och mycket mer

Om Strawberry

Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm.

Redo att göra skillnad?

Stämmer detta in på dig? Vänta inte, skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team och hjälpa till att skapa förstklassiga gästupplevelser med Clarion. Vi behandlar ansökningar löpande, så det är möjligt att en del av våra tjänster blir tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Hovmästare Brasseri Nor

Hovmästare
Läs mer Okt 22
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Är du redo att skapa oförglömliga upplevelser?

Clarion hotel Sundsvall söker en talangfull och entusiastisk hovmästare som vill leda vårt dynamiska team. Vi letar efter någon som är bra på service, har en passion för mat och att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster.

Vad du kommer att göra:

• Koordinera och leda ditt team.
• Utbilda ny personal, fördela arbetsuppgifter och hantera eventuella problem som uppstår under serveringen.
• Vara den primära kontaktpunkten både gentemot våra gäster (hälsa välkommen, visa till bord, presentera menyer, ta beställningar och säkerställa att specialkost och allergier tillgodoses) och gentemot köket (samordna serveringen tillsammans med kökspersonalen).

Detta är en tillsvidare tjänst på 75% med startdatum enligt överenskommelse. Tjänsten kräver arbete på varierande arbetspass, inklusive kvällar och helger.

Här kommer du att lyckas om du är:

Som ledare inom Strawberry förväntas du efterleva kulturen genom att skapa energiska team och engagerande arbetsplatser som gör att människor älskar att komma till jobbet. Du bygger broar genom relationer, samarbete och förtroende. Du äger genom att fatta beslut med företagets bästa i åtanke, sätta tydliga mål och hålla dig själv och andra ansvariga för att uppnå resultat. Du visar vägen med vision och syfte, och utvecklar potential genom att maximera individuella styrkor för att hjälpa andra att nå sin fulla potential.

Bonuspoäng för:

• Erfarenhet från restaurang och bar eller bankett
• Flexibel och pålitlig, med en passion för att skapa fantastiska upplevelser.
• God kommunikatör med uppmärksamhet på detaljer.
• Förmåga att förvandla utmaningar till möjligheter, hantera flera uppgifter samtidigt och hålla hög standard även när det blir tufft.
• Stark problemlösningsförmåga och ett proaktivt arbetssätt.
• Fyllda 20år
• Vi värdesätter styrkan i mångfalden inom Strawberry. Olika bakgrunder, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö

Vad vi erbjuder:

• En spännande och varierad arbetsmiljö med högt tempo
• Verktyg och stöd för att växa både professionellt och personligt
• Personalrabatter och friends & family-priser på våra 200+ hotell
• Fyra gratis hotellnätter per år
• 25 % rabatt på mat och dryck på alla våra restauranger och barer
• Fantastiska erbjudanden på upplevelser, resor, shopping och mycket mer!

Om oss

Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm.

Redo att påbörja en spännande resa med Strawberry?

Ansök idag för att vara med och skapa oförglömliga upplevelser! Ansökningar granskas löpande, och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Intervjuer genomförs fortlöpande.

Ansök nu

Bar Manager

Bartender
Läs mer Okt 6
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Bar Chef – Clarion Hotel Sundsvall

Vi på Clarion Hotel Sundsvall söker nu en engagerad och erfaren Bar Chef till vår restaurang och takbar NÒR. Vi vill ge våra gäster minnesvärda upplevelser – från första intrycket till sista klunken – och söker dig som delar vår passion för service och kvalitet.

Om tjänsten
Som Bar Chef är du skiftledare och ansvarar för att den dagliga driften i baren fungerar smidigt. Du arbetar nära ditt team för att leverera hög service och utveckla vårt dryckesutbud.

Arbetsuppgifter:
• Servera mat och dryck till gäster
• Säkerställa kvalitet på service och produkter
• Delta i utvecklingen av drink- och vinlistor
• Utbilda och stötta personalen
• Göra beställningar och hålla ordning i baren
• Assistera hovmästaren vid behov

Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet som bartender, gärna i ledande roll
• Är serviceinriktad och trivs i en fartfylld miljö
• Är noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta
• Har förmåga att motivera och leda ett team
• Är flexibel och kan arbeta kvällar och helger

Vi erbjuder:
• En arbetsplats med härlig energi och högt tempo
• Möjlighet att utvecklas inom företaget
• Personalrabatter på hotell, restauranger och upplevelser inom Strawberry
• Fyra fria hotellnätter per år
• 25 % rabatt på mat och dryck i våra restauranger

Omfattning och start:
Tillsvidare eller tidsbegränsad anställning på 75 %. Start enligt överenskommelse.

Ansökan:
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bar supervisor

Bartender
Läs mer Aug 14
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Bar Supervisor – Clarion Hotel Sundsvall

Vi på Clarion Hotel Sundsvall söker nu en engagerad och erfaren Bartender/ Bar Supervisor till vår restaurang och takbar NÒR. Vi vill ge våra gäster minnesvärda upplevelser – från första intrycket till sista klunken – och söker dig som delar vår passion för service och kvalitet.

Om tjänsten
Som Bar Supervisor är du skiftledare och ansvarar för att den dagliga driften i baren fungerar smidigt. Du arbetar nära ditt team för att leverera hög service och utveckla vårt dryckesutbud.

Arbetsuppgifter:
• Servera mat och dryck till gäster
• Säkerställa kvalitet på service och produkter
• Delta i utvecklingen av drink- och vinlistor
• Utbilda och stötta personalen
• Göra beställningar och hålla ordning i baren
• Assistera hovmästaren vid behov

Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet som bartender, gärna i ledande roll
• Är serviceinriktad och trivs i en fartfylld miljö
• Är noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta
• Har förmåga att motivera och leda ett team
• Är flexibel och kan arbeta kvällar och helger

Vi erbjuder:
• En arbetsplats med härlig energi och högt tempo
• Möjlighet att utvecklas inom företaget
• Personalrabatter på hotell, restauranger och upplevelser inom Strawberry
• Fyra fria hotellnätter per år
• 25 % rabatt på mat och dryck i våra restauranger

Omfattning och start:
Tillsvidare eller tidsbegränsad anställning på 75 %. Start enligt överenskommelse.

Ansökan:
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu