Löne- och personaladministratörer jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Sundsvall från den arbetsgivaren.

HR specialist, rekrytering - Sundsvalls roligaste rekryterarjobb

Personaladministratör
Läs mer Jul 16
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. SCA har en effektiv och integrerad värdekedja med ett miljöcertifierat skogsbruk och moderna produktionsanläggningar belägna i anslutning till skogsinnehavet. SCAs snabbt växande skog binder koldioxid, bolagets produkter bidrar till ett mer hållbart samhälle och den förnybara fibern kan ersätta produkter baserade på fossila råvaror. Vi drivs av skogens kraft och vi skapar vår framtid idag!

Ett hållbart arbetsliv

På SCA har du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Med skogens kraft bidrar vi till en hållbar framtid och hjälper våra kunder över hela världen att minska sina fossila avtryck. Vill du utvecklas och tänka nytt så kommer du att trivas hos oss, för vi ger alla möjlighet att nå sin fulla potential. Vi vet att det är människorna som gör framgångarna! Vi söker nu en HR-specialist, rekrytering, till vårt koncernövergripande rekryteringsteam. Gillar du rekrytering och drivs av att ha internkonsultrollen inom detta specialistområde? Då kanske det här är jobbet för dig! Placeringsort är Sundsvall. Välkommen med din ansökan.

Din nästa utmaning

Du kommer att ingå i SCAs rekryteringsteam där du är ansvarig för att driva egna rekryteringsuppdrag inom alla affärsområden och nivåer på tjänster på tjänstemannasidan inom SCA. I rollen bidrar du med råd och expertis inom området rekrytering. Du coachar chefen genom rekryteringen. Vi jobbar efter en harmoniserad kompetensbaserad rekryteringsprocess både vad gäller arbetssätt och systemstöd. Du är tillsammans med teamet delaktig i utveckling av arbetssätt, rutiner och val av samarbetspartners.
Du kommer också att arbeta med att nätverka i olika sammanhang som styr mot kompetensförsörjning. Du kommer att arbeta med attraktivitetsaktiviteter mot våra målgrupper, främst i att projektleda SCAs deltagande vid universitetsmässor, casekvällar, föreläsningar och andra universitetssamarbeten. Din geografiska placering är Sundsvall, men ditt arbetsområde är hela SCAs geografi dvs Sundsvall-Umeå-Piteå, så resor ingår i jobbet.

Vem är du?

Du gillar att arbeta med rekrytering och du har flerårig erfarenhet av att driva egna rekryteringsprocesser tillsammans med rekryterande chef. Du har stor vana i att arbeta med tester i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med AlvaLabs tester och det är en merit om du har erfarenhet av dessa. Du har erfarenhet av externt attraktivitetsarbete mot universitet. Har du också arbetat med employer branding arbete är det en merit.
Vi jobbar över alla affärsområden så det är en fördel om du är intresserad av verksamhet, affärer och ledarskap så att du lätt kan sätta dig in i den rekryterande chefens förutsättningar och behovet av kompetens. Som person är du professionell, lyhörd och har förmågan att prioritera. Du har en hög servicenivå och är van vid att arbeta efter en harmoniserad process. Du är effektiv, målorienterad, prestigelös och gillar samarbete samtidigt som du självständigt driver dina egna processer.
Du har en högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område och det är en fördel om du har erfarenhet från bemannings-/rekryteringsbranschen eller har egen chefserfarenhet där du har rekryterat personal i din roll. Din kommunikativa förmåga är god och du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Våra kärnvärden – ansvar, högklassighet och respekt – är grunden för allt vi gör på SCA. Därför är det viktigt att dina värderingar överensstämmer med dem. Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta gärna Maria Nyberg, Rekryteringschef SCA, maria.nyberg@sca.com, 070-561 02 76. Under min semester (22 juli-16 aug) nås jag lättast via sms.
Fackliga företrädare:
Maria Jonsson, Unionen, 060-19 30 19, maria.jonsson@sca.com och Martin Holmvall, Akademikerföreningen, 060-19 30 30, martin.holmvall@sca.com 
Sista ansökningsdag är: 2024-08-20

Ansök nu

Rekryteringsassistent till Academic Work i Sundsvall

HR-assistent
Läs mer Maj 29
Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Rollen som Rekryteringsassistent (Staffing & Recruitment Assistant) kan bli starten på din lysande karriär hos oss!

OM TJÄNSTEN

I rollen som Rekryteringsassistent (Staffing & Recruitment Assistant) kommer du att tillhöra rekryteringsteamet i Sundsvall. I teamet kommer du ha en viktig roll i att stötta våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras arbete. Rollen innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en massa nya kontakter. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling
Våra teamledare arbetar också som Consultant Manager utöver sin roll som din närmsta chef. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing & Recruitment Assistant har en tydlig utvecklingsplan för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Training Program och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Rekryteringsprocessen: Arbeta med allt från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från CV till det nya drömjobbet!
* Administration: Hjälpa till med bland annat lönehantering och arbetsgivarintyg
* Training program: En strukturerad plan där du tar dig an mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Det gör att du succesivt skaffar dig mer kunskap


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Kommunikation, Teknik eller och har 1,5 år kvar av dina studier
- Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service, administration och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
- Tycker om att jobba i team och har en god samarbetsförmåga

Vi söker dig som har följande kompetenser:
- Strukturerad
- Ansvarstagande
- Flexibel
- Orädd
- Självgående

Vår kultur #weareacademicwork
Vår kultur & våra värderingar
Vår mission – We make people grow
Instagram@academicwork
Facebook
We reward ambition. Det betyder att i din roll som Staffing & Recruitment Assistant kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Training Program. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, ca 16 timmar per vecka, fördelat på hel-eller halvdagar (samt mer tid under semesterperioder)
Placering: Sundsvall
Rekryteringsansvarig: Johan lilieqvist tillsammans med rekryterandechef
Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil. Efter att du skickat in din ansökan och kommit vidare i processen är det första steget i vår process att utföra två tester, ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma), vilka skickas till dig via mejl.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Johan.lilieqvist@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Administratör till Jämtfasad!

Personaladministratör
Läs mer Jun 15
Är du en social och flexibel person som trivs med många kontaktytor? Som administratör på Jämtfasad erbjuds du en varierad, administrativ och koordinerande roll hos en uppskattad arbetsgivare som månar om sina anställda. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Jämtfasad arbetar med byggnaders och konstruktioners yttre klimatskal och är specialiserade inom puts, tegel, och natursten. De restaurerar även kulturhistoriskt värdefulla miljöer och byggnader. Jämtfasads levererar hög kvalitet i deras arbeten med miljöriktiga produkter. Verksamheten strävar efter att arbete enligt FN förbundets globala mål för hållbar utveckling, Agenda 2030, och då primärt de mål de själva kan påverka som mest.

I rollen som administratör välkomnas du till grupp om 20 medarbetare med god sammanhållning och ett hjälpsamt klimat. Ditt övergripande ansvar i rollen är att agera spindeln i nätet och hantera administrativa ärenden så som personalfrågor och löpande dialog med kunderna.

Du erbjuds
- En flexibel roll med många kontaktytor
- Att bli en del av ett företag som månar om sina medarbetare där beslutsvägarna är korta
- En dedikerad konsultchef som stöttar dig i din utveckling

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantera personaladministration samt personalfrågor
* Ha löpande kundkontakt, primärt via telefon
* Stötta arbetsledare och ekonomiansvarig med administrativa uppgifter
* Strukturera och uppdatera system


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Har goda kunskaper i Microsoft Office paketet
- Talar och skriver obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet från en administrativ roll där du hanterat ekonomifrågor såsom fakturor, budget etc
- Erfarenhet från att ha hanterat personalfrågor
- Kunskap i Rekyl och/eller VIsma

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Social
- Ordningsam
- Stabil
- Ansvarstagande

Övrig information:
- Start: Oktober 2024
- Arbetstider: 7-16 med möjlighet att arbeta på distans ett par dagar/vecka
- Placering: Matfors

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Area Assistant- affärsnära stöd till NCC Asphalt North

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 2
Till vårt team behöver vi nu hitta en till stjärna inom administration och chefsstöd! Är du en lösningsorienterad person som trivs med att arbeta i en miljö som präglas av tight samarbete och ett stort driv? Fortsätt läsa för då kan du vara den vi söker!
Rollen som Area Assistant
Trivs du i rollen som spindeln i nätet, gillar du att ha varierande arbetsuppgifter och leverera en god service? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall är rollen som Area Assistent hos oss något för dig.
Arbetsuppgifterna som Area Assistant kan variera beroende på din profil, men nedan är exempel på arbetsuppgifter:
Förfrågningsarbete (anbudsprocessen, dokumentation, kreditkontroll)
Utförande (ordermottagning, arbetsordrar, resursplanering, dokumentation, kundregister, kvalitetsrapportering)
Efterarbete (fakturering, leverantörsfakturor, kostnadsfördelning, kundfordringar, kreditkontroll, uppföljning)
Delta i verksamhetens planeringsmöten
Stötta verksamheten & arbetsledningen i system och processer
Kundkontakter
Löneadministration
Stötta verksamheten inom produktionsrelaterade områden
Driva och utveckla våra rutiner och stötta verksamheten att jobba enligt våra fastställda rutiner
Support av verksamhetens månatliga rapportering


Din profil som Area Assistant
Som person är du driven och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter samt förstår att dessa kan variera från tid till tid och att vissa dagar inte blev som du planerade. Du stimuleras även av att ha många kontaktytor. Arbetet kräver noggrannhet, struktur men samtidigt flexibilitet. Du får ett stort ansvar och har en mycket viktig uppgift att fylla för att vår produktion ska fungera fullt ut.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör till Myndighet i Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 19
Vi söker för kunds räkning en löneadministratör till myndighet i Sundsvall. Uppdraget är heltid och förväntas starta 15 maj. Uppdraget förväntas pågå c.a 6 månader med chans till förlängning. Du blir anställd av oss på Dreamwork som konsult men arbetar på plats hos kund. Distansarbete kan efter överenskommelse med chef på plats komma att bli aktuell upp till två dagar i veckan, men utgångspunkten är arbete på plats i myndighetens lokaler.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i ett team med HR- och löneadministratörer som administrerar bland annat hanteringen av lön och anställningsunderlag, levererar utdata samt tar fram rapporter och intyg. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara löneadministratör och i detta ingår bland annat registrera lönehändelser, supporta i frågor kring lön samt avtalsfrågor och ha direktkontakt och support till medarbetare och chefer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Löneadministration
• Personalstatistik
• Hantering av personakter
• Pensionshantering
• HR-support

Du förväntas även vara delaktig och samverka med andra inom HR-området.


Vem är du?
Vi söker dig med minst gymnasium eller likvärdig utbildning.
Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med löneadministration. Du har goda kunskaper i MS Office. Du har stor vana av att arbeta i lönesystem som tex. Palasso eller likvärdigt. Du har goda kunskaper i ekonomisystem som tex. U4 Agresso, Raindance m.fl. samt har en vana av att arbeta med nyckeltal. Du har goda kunskaper i kollektivavtal. Meriterande är om du tidigare arbetat i en organisation som har skifttjänstgöring samt erfarenhet av att arbeta inom den statliga sektorn med tillämpning av de statliga villkorsavtalen. Du kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Detta uppdrag ställer höga krav på medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan en anställning kan träda i kraft kommer du därför att genomgå en säkerhetsprövning.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Vi söker två löneadministratörer till statlig myndighet i Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 19
Har du erfarenhet av löneadministration och är på jakt efter en roll där du får arbeta i ett HR-team på en samhällsviktig myndighet? Då har vi tjänsten för dig

Om uppdraget
Vi söker nu 2 st. löneadministratörer till Tullverket, tjänsten är ett konsultuppdrag som utförs genom oss på Bemannia. Uppdraget beräknas starta 15 maj och sträcker sig ett år framöver med en möjlighet till förlängning, omfattningen är 100% din placeringsort är Sundsvall. Distansarbete kan efter överenskommelse med ansvarig chef komma att bli aktuellt med upp till två dagar per vecka men utgångspunkten är att arbete sker på plats i Tullverkets lokaler.

HR-avdelningen har ansvar för frågor som rör kompetensförsörjning, chef- och ledarskap, arbetsmiljö och arbetsrätt. Inom HR-avdelningen finns specialister och generalister som på olika sätt arbetar med HR-frågorna nationellt. I HR-avdelningen ingår även HR-Specialister, HR-Generalister, Lärande-, Instruktörs- och Arbetstidsenheten. Hos oss får du möjlighet att tillsammans med andra kollegor utveckla HR-arbetet utifrån ett stödjande- och serviceuppdrag.

HR har en strategisk roll som innebär att arbeta med metodutveckling och policyarbete men även att praktiskt driva och utveckla HR-frågor.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du tillhöra HR-avdelningen och arbeta nära specialister och generalister och andra löneadministrationer som på olika sätt arbetar med HR-frågor nationellt. Du kommer arbeta med att administrera b.la hanteringen av lön och anställningsunderlag, levererar utdata samt ta fram rapporter och intyg. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara löneadministratör och i detta ingår bland annat registrera lönehändelser, supportera i frågor kring lön samt avtalsfrågor och ha direktkontakt och support till medarbetare och chefer.

Som löneadministratör arbetar du bland annat med att:

- Löneadministration

- Personalstatistik

- Hantering av personakter

- Pensionshantering

- HR-supportDina kvalifikationer

- Gymnasium eller likvärdig utbildning

- Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör

- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

- Goda kunskaper i lönesystem (exempelvis Primula och Heroma)

- Goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)

- Goda kunskaper om kollektivavtal

- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

- Möjlighet att medverka vid en eventuell onlineintervju mellan den 5-19 april

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan beslut om anställning kommer du att få genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll.

Meriterande

- Erfarenhet av organisation som har skifttjänstgöring

- Erfarenhet av att arbeta med nyckeltal

- Arbetat inom den statliga sektorn med tillämpning av de statliga villkorsavtalen.

- Erfarenhet av lönesystemet Palasso

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 3 april

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Sanna Perjons på sanna.perjons@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 884 96 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Två Löneadministratörer till Tullverket

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 20
Två Löneadministratörer till Tullverket

Om tjänsten:
Som Löneadministratör kommer du att arbeta i ett team med HR- och löneadministratörer som b.la administrerar hanteringen av lön och anställningsunderlag, levererar utdata samt tar fram rapporter och intyg. Som löneadministratör ingår även att registrera lönehändelser, ge support i frågor kring lön samt avtalsfrågor. Du kommer också att ha direktkontakt och ge support till medarbetare och chefer.

Övrigt förekommande arbetsuppgifter:
- Löneadministration
- Personalstatistik
- Hantering av personakter
- Pensionshantering
- HR-support

Du förväntas även vara delaktig och samverka med andra inom HR-området.

Uppdragsperiod och omfattning:
Tjänsten som löneadministratör med placeringsort i Sundsvall, är ett konsultuppdrag på heltid med start 15 maj och beräknas pågå under ett år. Möjlighet till en eller två längre förlängningar finns.

Du ska finnas tillgänglig för online intervju inom 2 veckor från den 5 april. Uppdraget på Tullverket kräver att du godkänner att en säkerhetsprövning genomförs på dig. Godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll är en förutsättning för att få tillträde till Tullverkets lokaler.

Krav för tjänsten:
• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Goda kunskaper i lönesystem (exempelvis Palasso, Primula och Heroma)
• Goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance med flera)
• Goda kunskaper om kollektivavtal
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

För att vi ska ha möjlighet att ta dig vidare i processen behöver du tydligt redogjort i ditt CV att samtliga ovan krav är uppfyllda. Ange vilket/vilka uppdrag som påvisar efterfrågad erfarenhet. Tidsperiod ska anges i år och månad ÅÅ-MM samt om det varit en heltid eller en deltidsanställning.

Meriterande för tjänsten:
- Arbetat inom den statliga sektorn med tillämpning av de statliga villkorsavtalen.
- Erfarenhet av organisation som har skifttjänstgöring
- Erfarenhet av lönesystemet Palasso
- Erfarenhet av att arbeta med nyckeltal

Om dig:
Vi söker dig som är noggrann och som har en god organisations - och prioriteringsförmåga för att hantera komplexa underlag för korrekt löneunderlag. Du har en god kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt  för att tydligt kunna förmedla information till både medarbetare och chefer samt för att ge support kring löne- och avtalsfrågor.
Som löneadministratör är det av största vikt att du visar integritet och behandlar information på ett säkert och förtroendefullt sätt. 

Då urval sker löpande kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 3 april.

För att säkerställa en kompetensbaserad rekrytering använder vi oss i denna process av arbetspsykologiska tester. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Om Adecco:
Vi är en del av det multinationella företaget Adecco Group som är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco samarbetar med många attraktiva företag och det finns stora möjligheter att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss.

Adecco är stolt leverantör till Kammarkollegiet inom ramavtalen för bemanning av kontorspersonal samt rekrytering av kontorspersonal och chefer i hela Sverige. Ramavtalen kan användas för avrop av alla myndigheter under regeringen samt myndigheter under riksdagen och andra offentligt styrda organ.

Om Tullverket:
Tullverket är en statlig myndighet som kontrollerar flödet av varor in och ut ur Sverige, bidrar till ett säkert samhälle och konkurrensneutral handel. Tullverket förenklar den legala handeln och förhindrar den illegala genom att erbjuda smidiga tullrutiner för utrikeshandeln, en enkel gränspassage för resande och ett effektivt gränsskydd. Tullverkets uppdrag kommer från Sveriges riksdag och regering. Tullverket grundades 1636 och har idag cirka 2 100 anställda. Tullverket verkar i hela landet men finns främst vid gränsorter med större resande- och godsflöden, i huvudsak i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ytterligare information finns på www.tullverket.se 

Kontaktuppgifter:
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anki Arnquist via Adeccos växel 010 – 173 73 00 alt. anki.arnquist@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Ansök nu

Löneadministratör till Myndighet i Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 19
Vi söker en engagerad löneadministratör till myndighet i Sundsvall. Uppdraget är heltid och förväntas starta 15 maj. Uppdraget kommer att pågå i 6 månader med chans till förlängning. Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett dedikerat team med HR- och löneadministratörer där du kommer att ha en central roll i hantering av löner och anställningsrelaterade frågor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter: Som löneadministratör kommer du att arbeta med löneadministration, personalstatistik, hantering av personakter, pensionshantering och HR-support. Din huvudsakliga uppgift blir att administrera lönehändelser och ge support kring lönefrågor samt avtalsfrågor till medarbetare och chefer. Du förväntas även samverka med andra inom HR-området.

Tjänsten är placerad i Sundsvall. Distansarbete kan efter överenskommelse med ansvarig chef bli aktuellt upp till två dagar per vecka, men utgångspunkten är arbete på plats i kundens lokaler. Tjänsterna är belagd på heltid.

Vem är du?
• Har erfarenhet av löneadministration och HR-support.
• Är van att arbeta självständigt och i team.
• Har god kommunikationsförmåga och servicekänsla.
• Trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och hantera olika arbetsuppgifter.

Detta uppdrag ställer höga krav på medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan en anställning kan träda i kraft kommer du därför att genomgå en säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team på HR-avdelningen!

Om verksamheten
Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 19
Arbetsbeskrivning
Nu har du möjlighet att arbeta i ett team med HR- och löneadministratörer som administrerar b.la hanteringen av lön och anställningsunderlag, levererar utdata samt tar fram rapporter och intyg.
Ort: Sundsvall
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara löneadministratör och i detta ingår bland annat registrera lönehändelser, supporta i frågor kring lön samt avtalsfrågor och ha direktkontakt och support till medarbetare och chefer.
Som löneadministratör arbetar du bland annat med:
Löneadministration
Personalstatistik
Hantering av personakter
Pensionshantering
HR-support

Du förväntas även vara delaktig och samverka med andra inom HR-området. Vidare ser vi att du är engagerad och tar gärna egna initiativ inom dina ansvarsområden. Du har även ett effektivt och noggrant arbetssätt, tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du är även positiv samt har lätt för att samarbeta. Låter detta som något för dig? Sök jobbet redan idag men senast 2024-04-02 då vi arbetar löpande med urval.

Ansvarsområden
Som löneadministratör arbetar du bland annat med: 
Löneadministration
Personalstatistik
Hantering av personakter
Pensionshantering
HR-support


Kvalifikationer
För att vara aktuell i rollen som löneadministratör behöver du ha:
Gymnasieutbildning
Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
Erfarenhet av organisation som har skifttjänstgöring 
Erfarenhet av att arbeta med nyckeltal
Arbetat inom den statliga sektorn med tillämpning av de statliga villkorsavtalen 
Erfarenhet av lönesystemet Palasso 


Erfarenhet
Löneadministration

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Studerande HR-administratör till Söderberg & Partners

HR-assistent
Läs mer Feb 28
”Jag skulle säga att Söderberg & Partners är en öppen organisation där de ser personen snarare än att de låser sig vid erfarenheter. Det är ett företag som inte är rädd för förändring och att vi har växt så snabbt är ett ytterligare bevis för hur man lyssnar på idéer ifrån medarbetarna. ” Så beskriver Ida kulturen på Söderberg & Partners. Ida började sin karriär som administratör på deltid och idag arbetar hon som affärsutvecklare för en av våra största affärssystem. Vill du vara med på resan hos ett växande bolag inom försäkrings- och finansbranschen och samtidigt bygga på meriterande erfarenhet inom HR?

Vi erbjuder:

- Ett meriterande extrajobb med en gedigen introduktionsplan inklusive utbildning, e-learning och handledning. Detta ger dig möjlighet att knyta kontakter för framtida arbetsliv.
- En arbetsplats med ett stort engagemang för hållbarhetsarbete
och en kultur präglad av värdeorden modig, driven, hjälpsam och ansvarsfull.

Som studerande HR-administratör kommer du att stödja vår centrala HR-avdelning i Stockholm i samarbete med våra lokala HR-kontakter i Sundsvall. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att assistera dina kollegor i olika personaladministrativa processer som att utfärda anställningsavtal och hantera ärenden. Det finns möjlighet att ta på sig större ansvar och arbeta med en bredd av uppgifter inom området för den som visar intresse och driv. Oavsett kommer du få värdefull erfarenhet och insyn i HR-yrket.

Kvalifikationer:

- Studerar heltid på eftergymnasial nivå (exempelvis universitet eller högskola) och har gärna 3 terminer kvar av dina studier.
- Har goda datakunskaper.
- Kan arbeta regelbundet, ca 8-16h/veckan, vid sidan av dina studier.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.


Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Ansök nu

Administratör till Insclear

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 8
Vi söker en administratör till Insclear!


Vi söker en administratör till vårt rapporteringsteam.
Du kommer ingå i ett team om fyra personer där arbetsuppgifterna i huvudsakligen är månatlig administration av lönefiler och rapportering till olika pensionsbolag, försäkringsförmedlare samt försäkringsbolag.
Du kommer delta på kundmöten och arbeta för goda kundrelationer.


Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön/ekonomi/pension, alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper via tidigare arbete
Är en van användare av system och tycker om att utnyttja digitala lösningar för att arbeta effektivt
Har god kommunikativ förmåga


Meriterande om du:
Har jobbat med flertalet olika lönesystem samt olika typer av företag och kollektivavtal
Har erfarenhet av löpande pensions- och försäkringsrapportering för både tjänstemän och arbetare. Exempelvis för Collectum, Fora samt Bliwa.
Genomfört Insuresec


Hos oss på Insclear sker det hela tiden spännande förändringar vilket kräver att vi alla är flexibla i vårt sätt att tänka och jobba. Vi är ett starkt team som arbetar både självständigt och gemensamt, varför vi lägger stor vikt vid hög samarbetsförmåga.
Vi söker dig som är strukturerad och tycker om att skapa ordning och reda. Du förstår vikten av noggrannhet i administrativa arbetsuppgifter. Du kommunicerar tydligt men med en lyhörd och ödmjuk approach och du ser möjligheter där andra ser hinder. Du bör gilla att tänka i förbättringsbanor och vilja effektivisera system och arbetssätt.


Tjänsten är en tillsvidare anställning.
Placeringsort: Sundsvall
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.


Om företaget
Insclear AB bildades 2013 och är ett samägt dotterbolag till Söderberg & Partners och Max Matthiessen (via Insclear Holding AB).
Med ett gemensamt bolag för administration kan vi erbjuda bättre och stabilare försäkringshantering.
Vår affärsidé är att erbjuda svenska företag effektiva verktyg för kontroll, uppföljning och samordning av tjänstepensionsförsäkringar.


Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Karlsson på hr@insclear.se eller Sara Brink på jobba@insclear.se.
Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist till kund i centrala Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 2
Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi en ambitiös lönespecialist till vår kund i Sundsvall.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som lönespecialist kommer du att huvudsakligen att arbeta med löner, utlägg och arbeta aktivt i olika system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet av ekonomi med specifik inriktning på lönehantering. Vi ser även gärna att du:

• Har minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta med lön
• Talar svenska och engelska obehindrat
• Har erfarenhet av att jobba med lön i olika program
• Har erfarenhet av att hantera löner på större företag

Vi vill att du är:

• Ordningsam
• Logisk
• Stresstålig
• Strukturerad

Vi söker dig som känner sig trygg i sin förståelse för siffror och administration, samt har en nyfikenhet att lära nytt. Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara orädd att ta dig an nya uppgifter och ser det som en utmaning!

Övrigt

Tveka inte att ansöka redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon. För att få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Thomas Nygren på thomas.nygren@kfx.se

Ansök nu

HR-administratör till långsiktigt uppdrag i Sundsvall

HR-assistent
Läs mer Feb 1
Om tjänsten

Har du erfarenhet eller är utbildad inom HR och söker nya utmaningar? Är du praktisk, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Då är denna tjänst något för dig!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

HR-

• Ta emot tankar, frågor och synpunkter och bemöta det med integritet
• Kunna ta tempen på kontoret - flagga för nedåtgående trender, trivsel etc.
• Underhålla och uppdatera Personalhandboken (rutiner och policys)
• Medarbetarstöd i det dagliga arbetet och HR hjulet: Svara på dagliga frågor, guida medarbetare att hitta rätt i personalhandboken, löner, semester, förmåner osv.
• Att själv kunna svara på frågor och förstå vilka frågor som ska skickas vidare till CHRO eller Office
• Stötta HR chefer i diverse HR processer

Office -

• Reception: Ansvara för att öppna dörren, ta emot externa besökare och hänvisa dem till rätt person
• Vara Office Managers förlängda arm med diverse kontorssysslor: leverantörskontakt, förbereda aw’s, snacks etc.
• Stötta Office Manager i planeringen av events

Office - Arbetsmiljö

Stötta i systematiskt arbetsmiljöarbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du:

• Har en relevant utbildning inom HR
• Har tidigare erfarenhet inom HR och/eller Office koordinering.
• Talar flytande och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Kunskaper i Microsoft Office

Omfattning: Enligt överenskommelse

Övrigt

Urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Byström på ebba.bystrom@kfx.se

Ansök nu

Rekryteringsassistent sökes till kund i Sundsvall!

HR-assistent
Läs mer Feb 2
Till vår kund i Sundsvall söker vi en rekryteringsassistent för ett spännande konsultuppdrag,

Välkommen med din ansökan redan idag!

Beskrivning av uppdrag
Vi söker en rekryteringsassistent till vår kund som tillsammans med ordinarie medarbetare ska arbeta med volymrekrytering av sommarvikarier. Rekryteringsassistenten kommer ingå i en arbetsgrupp med vikariesamordnare och stärka upp arbetet i deras rekryteringsprocesser med huvudsakligen administrativa uppgifter, genomgång av videointervjuer samt hålla telefonintervjuer. Arbetet är självständigt men sker i mycket nära samarbete med Bemanningsenhetens vikariesamordnare.

Som rekryteringsassistent är man delaktig i intervju och referensfasen av sökande kandidater i rekryteringsprocessen, du kommer även ansvara för vissa andra administrativa delar som är av vikt i rekryteringsprocessen. I rollen ingår också att dokumentera och sammanställa material samt ha kontakt med sökande.
Arbetsuppgifter
• Stöd till vikariesamordnare
• Administration av sammanställningar av sökande
• Boka intervjuer
• Genomföra telefonintervjuer
• Referenstagning
• Administration av mail till sökande i vårt rekryteringssystem.
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Rollen kräver att du trivs i att arbeta med flera processer parallellt och har förmåga att prioritera mellan dem och driva dem framåt på eget initiativ, och trivas att arbeta i grupp.
Vem är du?
Konsulten måste uppfylla;

• Examen från personal och arbetslivsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Har erfarenhet av HR-arbete genom praktik eller anställning
• Har mycket goda IT-kunskaper och mycket god vana av att arbeta med IT-stöd då det är vårt främsta arbetsredskap
• Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift

Det är meriterande om konsulten har;

• Kunskap om de olika arbeten inom vård och omsorgsarbete
• God kunskap och förståelse för rekryteringsprocessen samt grundkunskaper inom arbetsrätt.
• Erfarenhet av arbete med rekryteringsprocesser och/eller rekryterings-administration
• Hr-arbete inom politisk styrd organisation
• Erfarenhet och/eller kännedom regler kring arbetstillstånd för att få arbeta i Sverige

Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och strukturerad samt är bra på att följa rutiner och processer.
Du erbjuds
Du kommer att vara anställd av Jurek Talents AB och vara stationerad ute hos vår kund i Sundsvall. Uppdraget förväntas starta omgående men senast 1 mars 2024 och pågår fram till 30 april 2024 med eventuell förlängning, dock längst till 31 maj. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Ekonomiassistent till tidsbegränsat uppdrag i Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 7
Vi söker dig som är en riktig doer med ekonomierfarenhet inom lön- och fakturahantering. Är du tillgänglig omgående för ett kortare konsultuppdrag på 50%? Ansök i så fall direkt!
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent som skall stötta upp bolagets ekonomiavdelning under en period. Du kommer att vara placerad hos ett bolag som står inför en spännande resa. I rollen arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi men med tyngdpunkt på lönehantering, fakturering och löpande bokföring. Du arbetar mycket i systemet Flex.
Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara:
Lönehantering
Fakturering
Löpande bokföring
Momsregistrering
Kvittohantering
Andra enklare ekonomiuppgifter och övriga kontorssysslor

Din profil
För att passa för detta uppdrag har du några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi samt har god kännedom om hela löneprocessen, löpande bokföring och fakturahantering. Du är positiv och trygg som person och trivs i en omväxlande roll där du får skapa din egen struktur och ta mycket eget ansvar. Vidare har du en lösningsorienterad inställning och tycker om att ta reda på sådant som kan vara nytt för dig.
Krav för tjänsten
Erfarenhet av ekonomiarbete, inklusive hantering av hela löneprocessen
God kännedom och vana av faktureringsprocesser
Erfarenhet av löpande bokföring
Kunskap i lönesystemet Flex HRM Payroll
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Övrigt
Startdatum: Så snart som möjligt
Ort: Sundsvall
Omfattning: Ca 50%
Anställningsform: Konsultuppdrag på ca 3 månader. Du blir anställd av Stegra men uthyrd till kund under uppdragsperioden
Lön: Månadslön
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Södergren via 076-020 25 14 och lina@stegra.nu
Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra, här kan du läsa om hur rekryteringsprocessen hos Stegra går till.

Ansök nu

Ekonomiassistent till tidsbegränsat uppdrag i Sundsvall

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Feb 2
Vi söker dig som är en riktig doer med ekonomierfarenhet inom lön- och fakturahantering. Är du tillgänglig omgående för ett kortare konsultuppdrag på 50%? Ansök i så fall direkt!
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent som skall stötta upp bolagets ekonomiavdelning under en period. Du kommer att vara placerad hos ett bolag som står inför en spännande resa. I rollen arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi men med tyngdpunkt på lönehantering och fakturering. Du arbetar mycket i systemet Flex.
Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara:
Lönehantering
Fakturering
Momsregistrering
Kvittohantering
Andra enklare ekonomiuppgifter och övriga kontorssysslor

Din profil
För att passa för detta uppdrag har du några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och har god kännedom om hela löneprocessen samt fakturahantering. Du är positiv och trygg som person och trivs i en omväxlande roll där du får skapa din egen struktur och ta mycket eget ansvar. Vidare har du en lösningsorienterad inställning och tycker om att ta reda på sådant som kan vara nytt för dig.
Krav för tjänsten
Erfarenhet av ekonomiarbete, inklusive hantering av hela löneprocessen
God kännedom och vana av faktureringsprocesser
Kunskap i lönesystemet Flex HRM Payroll
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Övrigt
Startdatum: Så snart som möjligt
Ort: Sundsvall
Omfattning: Ca 50%
Anställningsform: Konsultuppdrag på ca 3 månader. Du blir anställd av Stegra men uthyrd till kund under uppdragsperioden
Lön: Månadslön
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Du kan läsa på stegra.nu för att få mer information om varför vi använder urvalstester. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Södergren via 076-020 25 14 och lina@stegra.nu
Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Du kan läsa mer om hur rekryteringsprocessen hos Stegra går till på stegra.nu.

Ansök nu

Löneadministratör till Layer Group i Sundsvall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Dec 10
Layer Group AB bildades i maj 2020. Bolagen inom gruppen arbetar under sitt regionala och väletablerade varumärke, men med stödet det innebär att vara en del av något större för att kunna leverera bättre kvalitet och service, nå högre tillväxt och få ännu bättre lönsamhet. Vår uppgift är att ge gruppens entreprenörer och verksamheter rätt förutsättningar för att skapa hög kundnöjdhet. Vår målsättning är att vara Sveriges och Finlands ledande ytskiktsleverantör som samlar de främsta lokala entreprenörerna. Gemensamt för alla företag är ambitionen att vilja nå nästa nivå vad gäller kvalitet och service. Det lokala varumärket, det goda namnet på respektive marknad, måste varje företag själv försvara och utveckla varje dag.

Nu söker vi en Löneadministratör med placering i Sundsvall

Nu bygger vi en till lönehubb inom Layer Group AB och placerar den i Sundsvall. I rollen som löneadministratör kommer Du att tillhöra företagets HR-avdelning. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp med flertalet löneadministratörer på flertalet orter i Sverige bland annat Stockholm och Hässleholm. I Sundsvall är du med på resan från start och tanken är att bygga upp lönefunktionen. Din chef är HR-chefen för Layer Group som finns på huvudkontoret i Solna.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett eget driv som samtidigt trivs med att ge service, du har ett öga för detaljer och tycker om att ha koll, då det är oerhört viktigt att rätt lön i rätt tid betalas ut. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen främst för kollektivanställda. I tjänsten ingår viss administration av exempelvis pensioner samt reseräkningar. Du kommer också att arbeta med att ta fram olika former av statistik samt ta ansvar och vara behjälplig med HR-administration och utvecklingen av den.

Formella kompetenser

-Några års erfarenhet av självständigt lönearbete och kan hela processen, från det månatliga såsom mer årliga rutiner såsom semesterårsskifte och lönerevision.

-Du känner dig trygg i rollen och har intresse för lönesystem. Det är meriterande om du har arbetat i Entre.

-Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, och då främst Excel.

-Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

I grunden har du lägst en gymnasial utbildning mot ekonomi, administration eller liknande. Vi ser gärna att du har arbetat inom något HR-område.
B-körkort är ett krav, det är dessutom meriterande om du jobbat med Måleri / Byggavtalet såsom med ackordsbearbetning.

Personliga egenskaper

-Du är effektiv och brinner för både HR- och lönearbetet.

-Du är positiv och glad.

-Du har ett eget driv och engagemang och ser till att slutföra det du påbörjat.

-Du tycker om att utveckla och förbättra då vi kontinuerligt jobbar med att förbättra och utveckla rutiner inom löneprocessen.

Vad du kan förvänta dig av oss?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete där du får en nyckelroll för att utveckla Layer Groups HR- och lönefunktionen i ett framåtlutat och expansivt företag. Tillsammans ska vi bygga upp värdefull expertis och ekonomisk effektivitet.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Layer Group med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Westin, 070-6021133

Du läser mer om Layer Group här:

Vi växer med lokala mästare | Layer Group

Ansök nu

Utbildare löneadministration

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 9
Recruitbyme är ett företag som hjälper våra kunder inom områdena; rekrytering, bemanning och utbildning, vi finns med huvudkontor i trivsamma lokaler på Teknikparken i Gävle och arbetar med uppdrag över hela landet. Bolaget startades 2021 av Mats Andersson, som har över 20 års erfarenhet inom ovanstående områden.Klimatsmart
När det gäller att arbeta med hållbarhet, så tar ansvar vi för att minska ner den globala uppvärmningen, vilket innebär att vi använder klimatsmarta transport resor för minska ner vårt klimatavtryck, samt att vi ser till att alla våra möten sker digitalt, vi arbetar mot dom globala målen 3,5,8,13 och 16.


Inkludering
Recruitbyme arbetar också med inkludering i alla våra tillsättningar och ser människans unika kärnkompetens bakom CV.et Vi kallar det helt enkelt för kompetensfokuserad inkludering, som inte tar hänsyn till aspekter såsom ålder, kön, etnisk härkomst eller sexuell orientering.


Om anställningen
För det här uppdraget kommer du att bli uthyrd via Recruitbyme till vår. Vilket innebär att du bli anställd av oss och vi tar hela arbetsgivaransvaret. Har du egen firma, så kan även underkonsult gå bra.


Om jobbet
Till ett kommande uppdrag i Sundsvall, söker vi en kvalificerad utbildare, som har kunskaper och färdigheter inom löneadministration.


Som utbildare ska du ge praktiska och teoretiska kunskaper om löneadministrativt arbete samt hantera löneprogram. Du ska också lära ut kunskap om de lagar och regler som styr företagens redovisning av avgifter och beskattningsunderlag, de löneadministrativa rutinerna samt kunskaper om skatteregler, brutto- och nettolön samt de skyldigheter och rättigheter som arbetsgivare och arbetstagare har.


Som utbildare i löneadministration är du en person som tar ansvar för att planera, genomföra och utvärdera kursen, du bör ha goda kunskaper om lagar, regler och system som rör lönehantering.


Dina pedagogiska färdigheter för att kunna förmedla dessa kunskaper på ett effektivt och engagerande sätt är en viktig del för bästa lärande resultat.


Kvalifikationer:


Erfarenhet av lönehantering och löneadministration.
Goda kunskaper i Excel och andra relevanta programvaror.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
God kommunikationsförmåga och förmåga att hantera känslig information
Pedogogisk förmåga och erfarenhet av att utbilda vuxna.Uppdraget för kursen löneadministration omfattar 30 yhp. och ingår i den tvååriga YH utbildningen till Redovisningsekonom


Uppdragets längd:


Start: Vecka 13 2024


Slut: vecka 18 2024


Om du är intresserad av denna position, vänligen skicka ditt CV och personliga brev till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Junior Lönespecialist till Valmet AB

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Dec 22
Om Valmet

When everything works together!

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17.500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careersValmet erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbete med många varierande uppgifter och uppdrag i ett globalt företag.

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som friskvårdsbidrag, personalcykel, friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring, hyra Valmetstugor/lägenheter i Sverige och utomlands. Framförallt är lärande och utveckling viktigt för oss. Tillsammans sätter vi årliga mål för kompetensutveckling och uppmuntrar till intern rörlighet inom företaget.

Läs gärna mer om oss på www.valmet.com

Vi förstärker vårt payroll team och söker dig som vill utvecklas som lönespecialist i ett globalt och innovativt företag där personalen, miljön och tekniken ligger i fokus.

Om rollen

Som lönespecialist har du och ditt team en central roll i att säkerställa en kvalitativ och effektiv hantering av vår löneadministration liksom att skapa en positiv upplevelse för de anställda.

Efter din onboarding och med stöd från ditt hjälpsamma och kunniga team, ansvarar du tillsammans med dina kollegor för löneadministrationen för vårt svenska och norska bolag. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra lönekorrigeringar och avstämningar av semester, kompskuld, bokföring och AGI samt att administrera pensionsavsättningar och relaterade processer. Du besvarar och följer upp kundärenden från medarbetare, chefer och externa parter i vårt ärendehanteringssystem. Vi förväntar oss även att du kommer med förbättringsförslag och bidrar till en kreativ och god arbetsmiljö.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som lönespecialist:

* Hantera redovisningar till myndigheter, inklusive intern återrapportering
* Sammanställa statistik till myndigheter och internt
* Ansvara för schemahantering
* Tillämpa sjukhanteringsrutiner
* Delta i årsrutiner och hantering av semesterårsskiften
* Uppdatera lönesystemet vid nyanställningar och förändringar samt hantera konsulter
* Följa och utveckla rutiner och riktlinjer för löneadministration
* Vid behov genomföra utbildningar och presentationerTjänstens placeringsort är Karlstad, Göteborg eller Sundsvall.Vem är du?

Vi söker dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet av löneadministration och som kan hantera löneberäkningar i lönesystem och program, gärna med erfarenhet av Agda PS. Du har grundläggande kunskaper inom arbetsrättsliga och skatterättsliga regler, en analytisk förmåga och är noggrann med siffror. Här trivs, levererar och utvecklas du som tycker att löneadministration är roligt och givande och som tänker dig en lång karriär inom löneadministration. Du är en kommunikativ lagspelare som tar ansvar för att driva ditt och teamets arbete framåt. Självklart behärskar du svenska och engelska väl i både i tal och skrift och vi ser det som meriterande om du har en certifiering inom löneadministration.Kontaktperson och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Valmet med Jefferson Wells, ManpowerGroup.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jefferson Wells, Ulrika Matsson, ulrika.matsson@jeffersonwells.se eller Payroll Manager Ulrika Lindegren, ulrika.lindegren@valmet.com

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 januari 2024, för att få möjlighet att vara del av ett suveränt team i ett globalt företag!

Observera att vi inte kan och får ta emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med CV och personligt brev via Jefferson Wells karriärsida.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvalificerad HR-administratör till HR-avdelningen

HR-assistent
Läs mer Dec 20
HR-avdelningen arbetar med hela kompetensförsörjningsprocessen och delprocesserna attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla. Vi ger stöd till universitetets ledning, institutioner och avdelningar. Inom Mittuniversitetet är vi 13 personer som arbetar på HR-avdelningen. Tillsammans utgör vi en avdelning som arbetar med vårt gemensamma uppdrag, uppdelat på orterna Sundsvall och Östersund.På HR-avdelningen arbetar HR-administratörer och HR-specialister, lönerna administrerar vi i samarbete med Statens servicecenter.

Som HR-administratör erbjuder vi dig ett kvalificerat arbete i en organisation med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld. Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.


Arbetsuppgifter ??

Som HR-administratör på Mittuniversitetet är du ett kvalificerat stöd till våra chefer och arbetsgivarföreträdare. Du bidrar till att HR är en kunskapsbärande partner och att våra arbetsgivarföreträdare får det HR-administrativa stöd de behöver, inom ramen för HR-avdelningens uppdrag, för att kunna fullgöra sitt arbetsgivar- samt chefsansvar. Du besvarar frågor om våra centrala och lokala kollektivavtal, lagar, föreskrifter, styrdokument och regelverk. Du sköter HR-administrativa uppgifter enligt fastställda processer och rutiner som du vidareutvecklar och följer upp. Du har flera kontaktytor och samarbeten både internt och externt så kommunikationen sker på både svenska och engelska.

Löner administreras i samarbete med Statens servicecenter. Din roll är att granska och kvalitetssäkra underlag innan de attesteras och betalas ut. Du är ett stöd i frågor om förmåner, reseräkningar, utlägg, arbetstid, ledighet, närvaro, frånvaro mm. Du arbetar med lönesystemet Primula och har kontakt med Statens servicecenter på en operativ nivå.

Du tar fram olika typer av underlag som t ex statistik, arbetar med uppföljning och i övrigt förekommande uppgifter inom det HR-administrativa området. Du är direkt underställd HR-chefen och arbetar i team tillsammans med övriga HR-administratörer och HR-specialister.

 

Din bakgrund

Du ska ha relevant utbildningsbakgrund och flerårig erfarenhet inom det administrativa området. Det betyder att du ska vara en kvalificerad administratör som utför ditt arbete med kvalitet och hög servicenivå.

Du ska ha god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i att använda digitala verktyg och officepaketet. 

 

Dina egenskaper  

Som HR-administratör krävs att du är noggrann, arbetar systematiskt och har ordning och reda. Du tar eget ansvar för och planerar samt organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar samt kan prioritera om vid behov. Arbetet kan periodvis vara mer hektiskt t ex inför lönekörning och kräver god förmåga att prioritera och sortera.

Du är lugn, tillmötesgående och fokuserar på rätt saker. Du har mycket god samarbetsförmåga, är lyhörd samt kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Eftersom HR är en funktion som ger stöd till chefer och andra arbetsgivarföreträdare krävs att du är serviceinriktad och professionell. Du använder din samlade kompetens inom HR-området och bidrar till teamets arbete. Du är tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att leverera kvalitativa lösningar.

 

Anställning och tillträde

Anställningen är ett vikariat på heltid med tillträde 2024-03-01 eller enligt överenskommelse, under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst tom 2025-04-30.

Anställningsort: Sundsvall/Östersund

 

Information

Närmare upplysningar lämnas av HR-chef Victoria Sjöbom, tfn 072-595 73 18.  

 

Ansökan

Ansökningshandlingar ska vara på svenska eller engelska.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2024-01-14.

Mittuniversitetet, med campus både i Sundsvall och Östersund, är ett lärosäte med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Samtidigt befinner vi oss intill hav, skog och fjäll vilket skapar förutsättningar för en fantastisk livskvalitet. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld.


Som anställd vid Mittuniversitetet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar.


Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.


Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Junior löneadministratör till deltidsuppdrag i Sundsvall

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Dec 21
Om tjänsten


Vi söker just nu för en kunds räkning en junior löneadministratör till ett konsultuppdrag på minst 6 månader på deltid ca 50 procent med stor chans till förlängning eller eventuellt fast anställning. företaget är beläget ca 10 min resväg från Sundsvalls centrum

Dina arbetsuppgifter kommer innehålla lättare löneadministration och ingen tidigare erfarenhet av området krävs.
För att trivas i rollen bör du gilla administration och ha god vana att arbete i diverse administrativa system.

Fullständig gymnasieexamen inom ekonomi och administration är starkt meriterande.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Personliga egenskaper

För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som löneadministratör är du affärsmässig, relationskapande och räds inte för nya utmaningar. Du motiveras av mötet med nya människor och vill göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Du har lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt. Vi tror att du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Övrigt


Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Ebba Byström på ebba.bystrom@kfx.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Student som söker extrajobb med HR-inriktning?

HR-assistent
Läs mer Nov 30
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du prova på en ny roll? Vill du få relevant erfarenhet samtidigt som du studerar? Då tycker vi att du ska läsa vidare, för kanske är det tillsammans med oss du vågar ta steget mot något nytt! Vi söker efter dig som i dagsläget är studerande på högskola/universitet och som vill kombinera det med ett spännande och lärorikt extrajobb där du även får möjlighet att sommarjobba.

Vi söker just nu en student som kommer hantera HR-relaterade arbetsuppgifter och möta kunder. För att trivas i denna yrkesroll så tror vi att du är en person som är naturligt nyfiken på människor.

Uppdraget sträcker sig löpande samtidigt som dina studier och du bör kunna arbeta ca 30%. Arbetstiderna är förlagda på plats och under dagtid. Vi ser gärna att du har möjlighet till en viss flexibilitet vid behov. I rollen får du en grundlig introduktion kring dina arbetsuppgifter och du har stöd av kollegor ute på arbetsplatsen.
Din profil
Vi tror att du läser en utbildning inriktad mot HR, beteendevetare, ekonomi eller något helt annat men älskar mötet med människor! Du har möjligtvis 1-2 år kvar av dina studier. Efter examen ser du dig själv i en yrkesroll där du får driva ditt arbete under stort eget ansvar, i sällskap av härliga kollegor, och där en stor del av arbetet består av att träffa människor i olika konstellationer. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrken eller administrativa yrken kan det vara meriterande.

Vi söker dig som är ambitiös, driven och inte rädd för att ta initiativ. För dig är det viktigt att göra det lilla extra i varje möte med människor, service är ditt ledord och du är lyhörd för vad som är nästa steg. Du har förmågan att vara prestigelös och flexibel i situationer som kräver det.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav i detta uppdrag.

Ansökan
Vill du tillsammans med oss på Clockwork ta nya steg i karriären? Då vill vi gärna veta mer om dig! Skicka in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se innan sista ansökningsdag 2023-12-14. Vid funderingar kontakta Kristin Berglund Goode på 073-351 27 71 eller kristin.berglund.goode@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Student som söker extrajobb med HR-inriktning?

HR-assistent
Läs mer Dec 5
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du prova på en ny roll? Vill du få relevant erfarenhet samtidigt som du studerar? Då tycker vi att du ska läsa vidare, för kanske är det tillsammans med oss du vågar ta steget mot något nytt! Vi söker efter dig som i dagsläget är studerande på högskola/universitet och som vill kombinera det med ett spännande och lärorikt extrajobb där du även får möjlighet att sommarjobba.

Vi söker just nu en student som kommer hantera HR-relaterade arbetsuppgifter och möta kunder. För att trivas i denna yrkesroll så tror vi att du är en person som är naturligt nyfiken på människor.

Uppdraget sträcker sig löpande samtidigt som dina studier och du bör kunna arbeta ca 30%. Arbetstiderna är förlagda på plats och under dagtid. Vi ser gärna att du har möjlighet till en viss flexibilitet vid behov. I rollen får du en grundlig introduktion kring dina arbetsuppgifter och du har stöd av kollegor ute på arbetsplatsen.
Din profil
Vi tror att du läser en utbildning inriktad mot HR, beteendevetare, ekonomi eller något helt annat men älskar mötet med människor! Du har möjligtvis 1-2 år kvar av dina studier. Efter examen ser du dig själv i en yrkesroll där du får driva ditt arbete under stort eget ansvar, i sällskap av härliga kollegor, och där en stor del av arbetet består av att träffa människor i olika konstellationer. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrken eller administrativa yrken kan det vara meriterande.

Vi söker dig som är ambitiös, driven och inte rädd för att ta initiativ. För dig är det viktigt att göra det lilla extra i varje möte med människor, service är ditt ledord och du är lyhörd för vad som är nästa steg. Du har förmågan att vara prestigelös och flexibel i situationer som kräver det.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav i detta uppdrag.

Ansökan
Vill du tillsammans med oss på Clockwork ta nya steg i karriären? Då vill vi gärna veta mer om dig! Skicka in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se innan sista ansökningsdag 2023-12-14. Vid funderingar kontakta Kristin Berglund Goode på 073-351 27 71 eller kristin.berglund.goode@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Student som söker extrajobb? Kolla hit!

HR-assistent
Läs mer Nov 24
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du prova på en ny roll? Vill du få relevant erfarenhet samtidigt som du studerar? Då tycker vi att du ska läsa vidare, för kanske är det tillsammans med oss du vågar ta steget mot något nytt! Vi söker efter dig som i dagsläget är studerande på högskola/universitet och som vill kombinera det med ett spännande och lärorikt extrajobb där du även får möjlighet att sommarjobba.

Till kommande uppdrag söker vi konsulter som kommer hantera HR-relaterade arbetsuppgifter och möta kunder. För att trivas som konsult så tror vi att du är en person som gillar att nätverka och du är naturligt nyfiken på människor.

Uppdraget sträcker sig löpande samtidigt som dina studier och du bör kunna arbeta åtminstone 30%. Arbetstiderna är förlagda på plats och under dagtid. Vi ser gärna att du har möjlighet till en viss flexibilitet vid behov. I rollen får du en grundlig introduktion kring dina arbetsuppgifter och du har stöd av kollegor ute på arbetsplatsen.
Din profil
Vi tror att du läser en utbildning inriktad mot HR, beteendevetare, ekonomi eller liknande och har en stor nyfikenhet på människor. Du har möjligtvis 1-2 år kvar av dina studier. Efter examen ser du dig själv i en yrkesroll där du får driva ditt arbete under stort eget ansvar, i sällskap av härliga kollegor, och där en stor del av arbetet består av att träffa människor i olika konstellationer. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrken eller administrativa yrken kan det vara meriterande.

Vi söker dig som är ambitiös, driven och inte rädd för att ta initiativ. För dig är det viktigt att göra det lilla extra i varje möte med människor, service är ditt ledord och du är lyhörd för vad som är nästa steg. Du har förmågan att vara prestigelös och flexibel i situationer som kräver det.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav i detta uppdrag.

Ansökan
Vill du tillsammans med oss på Clockwork ta nya steg i karriären? Då vill vi gärna veta mer om dig! Beskriv i din ansökan varför du skulle vara en klockren HR-administratör hos vår kund. Skicka in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se innan sista ansökningsdag 2023-12-14. Vid funderingar kontakta Kristin Berglund Goode på 073-351 27 71 eller kristin.berglund.goode@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Student som söker extrajobb med HR-inriktning?

HR-assistent
Läs mer Nov 27
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du prova på en ny roll? Vill du få relevant erfarenhet samtidigt som du studerar? Då tycker vi att du ska läsa vidare, för kanske är det tillsammans med oss du vågar ta steget mot något nytt! Vi söker efter dig som i dagsläget är studerande på högskola/universitet och som vill kombinera det med ett spännande och lärorikt extrajobb där du även får möjlighet att sommarjobba.

Till kommande uppdrag söker vi konsulter som kommer hantera HR-relaterade arbetsuppgifter och möta kunder. För att trivas som konsult så tror vi att du är en person som gillar att nätverka och du är naturligt nyfiken på människor.

Uppdraget sträcker sig löpande samtidigt som dina studier och du bör kunna arbeta ca 30%. Arbetstiderna är förlagda på plats och under dagtid. Vi ser gärna att du har möjlighet till en viss flexibilitet vid behov. I rollen får du en grundlig introduktion kring dina arbetsuppgifter och du har stöd av kollegor ute på arbetsplatsen.
Din profil
Vi tror att du läser en utbildning inriktad mot HR, beteendevetare, ekonomi eller liknande och har en stor nyfikenhet på människor. Du har möjligtvis 1-2 år kvar av dina studier. Efter examen ser du dig själv i en yrkesroll där du får driva ditt arbete under stort eget ansvar, i sällskap av härliga kollegor, och där en stor del av arbetet består av att träffa människor i olika konstellationer. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrken eller administrativa yrken kan det vara meriterande.

Vi söker dig som är ambitiös, driven och inte rädd för att ta initiativ. För dig är det viktigt att göra det lilla extra i varje möte med människor, service är ditt ledord och du är lyhörd för vad som är nästa steg. Du har förmågan att vara prestigelös och flexibel i situationer som kräver det.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav i detta uppdrag.

Ansökan
Vill du tillsammans med oss på Clockwork ta nya steg i karriären? Då vill vi gärna veta mer om dig! Beskriv i din ansökan varför du skulle vara en klockren HR-administratör hos vår kund. Skicka in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se innan sista ansökningsdag 2023-12-14. Vid funderingar kontakta Kristin Berglund Goode på 073-351 27 71 eller kristin.berglund.goode@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Student som söker extrajobb? Kolla hit!

HR-assistent
Läs mer Nov 23
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du prova på en ny roll? Vill du få relevant erfarenhet samtidigt som du studerar? Då tycker vi att du ska läsa vidare, för kanske är det tillsammans med oss du vågar ta steget mot något nytt! Vi söker efter dig som i dagsläget är studerande på högskola/universitet och som vill kombinera det med ett spännande och lärorikt extrajobb där du även får möjlighet att sommarjobba.

Till kommande uppdrag söker vi konsulter som kommer hantera HR-relaterade arbetsuppgifter och möta kunder. För att trivas som konsult så tror vi att du är en person som gillar att nätverka och du är naturligt nyfiken på människor.

Uppdraget sträcker sig löpande samtidigt som dina studier och du bör kunna arbeta åtminstone 30%. Arbetstiderna är förlagda på plats och under dagtid. Vi ser gärna att du har möjlighet till en viss flexibilitet vid behov. I rollen får du en grundlig introduktion kring dina arbetsuppgifter och du har stöd av kollegor ute på arbetsplatsen.
Din profil
Vi tror att du läser en utbildning inriktad mot HR, beteendevetare, ekonomi eller liknande och har en stor nyfikenhet på människor. Du har möjligtvis 1-2 år kvar av dina studier. Efter examen ser du dig själv i en yrkesroll där du får driva ditt arbete under stort eget ansvar, i sällskap av härliga kollegor, och där en stor del av arbetet består av att träffa människor i olika konstellationer. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrken eller administrativa yrken kan det vara meriterande.

Vi söker dig som är ambitiös, driven och inte rädd för att ta initiativ. För dig är det viktigt att göra det lilla extra i varje möte med människor, service är ditt ledord och du är lyhörd för vad som är nästa steg. Du har förmågan att vara prestigelös och flexibel i situationer som kräver det.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav i detta uppdrag.

Ansökan
Vill du tillsammans med oss på Clockwork ta nya steg i karriären? Då vill vi gärna veta mer om dig! Beskriv i din ansökan varför du skulle vara en klockren HR-administratör hos vår kund. Skicka in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se innan sista ansökningsdag 2023-12-14. Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag vilket innebär att vi kommer göra urval utifrån behov. Vid funderingar kontakta Kristin Berglund Goode på 073-351 27 71 eller kristin.berglund.goode@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Löne- och pensionshandläggare till Sundsvalls kommun

Löneadministratör
Läs mer Aug 2
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Servicecenter är en verksamhet som ligger direkt under kommundirektören. I Servicecenter ingår funktioner för tjänster inom HR, administration och ekonomi. Lön och Pension är en del av HR och hanterar löner, arvoden, pensioner och försäkringar för anställda inom Sundsvalls kommun samt de kommunala bolagen och kommunalförbund. I vårt uppdrag ingår även att förvalta, drifta och underhålla PA/lönesystemet Heroma.

Lön och pension arbetar kontinuerligt med att minska administrationen med hjälp av en digital medarbetare och ersätta pappersblanketter med digitala blanketter. Våra ärenden hanteras via ett ärendehanteringssystem.

Lön och Pension består idag av 24 medarbetare, vi söker nu dig som vill bli en del av oss! Vi erbjuder dig ett varierat arbete och trevliga arbetskamrater.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av pensionsadministration samt handläggning av löner och arvoden. Du kommer även att arbeta med rapportering och administration av pensioner samt viss uppföljning av kontroll av löner.

Du agerar stöd till chefer och anställda i avtalsfrågor kopplade till löne- och pensionsområdet samt inom självservicefunktion för löne- och arbetstidshantering. I dina arbetsuppgifter ingår även svar på förfrågningar från olika myndigheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning och vidareutbildning med inriktning mot löneadministration alternativt 2 års erfarenhet av löne- och pensionsadministration.

Du har digital mognad och goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har kunskaper inom Heroma samt god kännedom om allmänna bestämmelser och de kommunala pensionsavtalen.

Som person är du serviceinriktad och tillmötesgående, du har vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är engagerad och självständig, samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi värdesätter flexibilitet och din förmåga att vara digital i ditt arbetssätt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och kan använda språket i så väl tal som skrift.

ÖVRIGT
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Implementeringsspecialist lön och pension till Insclear i Sundsvall

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Jan 10
Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta i ett starkt team som arbetar både självständigt och gemensamt, varför vi lägger stor vikt vid hög samarbetsförmåga. Sedvanliga arbetsuppgifter innefattar implementering av nya kunder i Insclears system genom att exempelvis sätta upp löneberäkningar för pension. Löpande kontakt med löneadministratörer hos kunder är en naturlig del i dagliga arbetet och i ditt ansvarsområde ingår även utveckling av processer och förbättringar i interna system vilket ställer krav på att du har förståelse för hela processen i ett brett perspektiv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundsvall

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du som söker är en lagspelare med ett analytiskt förhållningssätt, systemintresse och du bör tycka om att ständigt tänka i förändringsbanor. Vidare har du en känsla för service, är kommunikativ och tycker om att kommunicera internt såväl som externt. Du trivs i en roll med högt tempo där du har mycket eget ansvar och hanterar många olika kontaktytor. Du kommunicerar tydligt men med en lyhörd och ödmjuk approach och du ser möjligheter där andra ser hinder.
Vidare lägger bolaget stor vikt vid din personlighet. Du som söker är noggrann, effektiv, gillar att vara med och påverka och förbättra.

Vi söker dig som har:

- God vana att arbeta i system inom lön och pensionsadministration

- Mycket goda kunskaper inom Excel och dess användningsområden

- Erfarenhet av att analysera och kontrollera lönedata för beräkning av pension

Om företaget
Insclear AB bildades 2013 och är ett samägt dotterbolag till Söderberg & Partners och Max Matthiessen (via Insclear Holding AB). Med ett gemensamt bolag för administration kan vi erbjuda bättre och stabilare försäkringshantering. Vår affärsidé är att erbjuda svenska företag effektiva verktyg för kontroll, uppföljning och samordning av tjänstepensionsförsäkringar.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Luleå och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Insclear med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Löne- och pensionsspecialist till Insclear Sundsvall

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Mar 21
Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta i ett starkt team som arbetar både självständigt och gemensamt, varför vi lägger stor vikt vid hög samarbetsförmåga. Sedvanliga arbetsuppgifter innefattar implementering av nya kunder i Insclears system genom att exempelvis sätta upp löneberäkningar för pension. Löpande kontakt med löneadministratörer hos kunder är en naturlig del i dagliga arbetet och i ditt ansvarsområde ingår även utveckling av processer och förbättringar i interna system vilket ställer krav på att du har förståelse för hela processen i ett brett perspektiv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundsvall alternativ Stockholm.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du som söker är en lagspelare med ett analytiskt förhållningssätt, systemintresse och du bör tycka om att ständigt tänka i förändringsbanor. Vidare har du en känsla för service, är kommunikativ och tycker om att kommunicera internt såväl som externt. Du trivs i en roll med högt tempo där du har mycket eget ansvar och hanterar många olika kontaktytor. Du kommunicerar tydligt men med en lyhörd och ödmjuk approach och du ser möjligheter där andra ser hinder.
Vidare lägger bolaget stor vikt vid din personlighet. Du som söker är noggrann, effektiv, gillar att vara med och påverka och förbättra.

Vi söker dig som har:

- God vana att arbeta i system inom lön och pensionsadministration

- Mycket goda kunskaper inom Excel och dess användningsområden

- Erfarenhet av att analysera och kontrollera lönedata för beräkning av pension

Om företaget
Insclear AB bildades 2013 och är ett samägt dotterbolag till Söderberg & Partners och Max Matthiessen (via Insclear Holding AB). Med ett gemensamt bolag för administration kan vi erbjuda bättre och stabilare försäkringshantering. Vår affärsidé är att erbjuda svenska företag effektiva verktyg för kontroll, uppföljning och samordning av tjänstepensionsförsäkringar.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Luleå och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Insclear med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Sundsvalls tingsrätt

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Mar 30
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/sa-fungerar-domstolarna/ 


 
Inledning
Vi är en medelstor domstol centralt placerad i Sundsvall.

Domkretsen omfattar Sundsvalls, Timrå och Ånge kommuner. Vi är samlokaliserade med Rättshjälpsmyndigheten och Hyres- och arrendenämnden i Sundsvall och är sammanlagt cirka 50 medarbetare på arbetsplatsen.

Domstolens administration leds av chefsadministratören och består i dag av 8 medarbetare. Administrationen arbetar bl a med intern och extern service, personal- och ekonomiadministration, registratur och arkiv, nämndemannahantering, ordning- och säkerhet, teknik och IT.  

Vi är en utvecklingsinriktad arbetsplats och strävar efter att vara en modern och öppen arbetsplats med engagerade, kunniga och ansvarstagande medarbetare. Vi vill gärna ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför.

Arbetet innebär (Arbetsuppgifter)
Arbetsuppgifterna är många och varierande. Huvudsakligen ska du arbeta med ekonomi- och personaladministrativa arbetsuppgifter men även med andra uppgifter som IT-administration, nämndemannahantering samt handläggning av ansökningar om gemensamma äktenskapsskillnader.

Vi inom administrationen hjälper och backar upp varandra så att våra kollegors arbetsuppgifter tas om hand vid frånvaro.

Vi söker dig som(Kvalifikationskrav)
Vi söker en erfaren och serviceinriktad administratör som är van att hantera flera arbetsuppgifter parallellt med god kvalitet.

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har minst 3-årig gymnasieutbildning och erfarenhet av serviceinriktat ekonomi- och personaladministrativt arbete. Har du en eftergymnasial utbildning inom det administrativa området kan det vara meriterande.

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service och kvalitet. Du har en god samarbetsförmåga och planerar och organiserar ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt med hög kvalitet och noggrannhet. För att trivas hos oss behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt och kunna rycka in där det behövs.

Du kommer att samordna administrationen kring teknik- och IT-frågor så du är en van datoranvändare med god kompetens i Officepaketet. Vidare har du god kommunikativ förmåga och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och att du bidrar till ett gott medarbetarskap.

Vi erbjuder dig
Som administratör erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en viktig och spännande verksamhet. Det finns goda möjligheter till kompetensutbildning genom diverse utbildningar. Du erbjuds även flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och möjlighet till flextid.

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Löneassistent till Sundsvall

Löneadministratör
Läs mer Apr 3
Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Sundsvall söker vi nu en löneadministratör. Som löneadministratör arbetar du huvudsakligen med lönebearbetning, utbetalning av lön, avtalstolkning och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att ge stöd och utbildning till chefer och medarbetare. Tjänsten innebär att du arbetar med flera bolag inom kundens koncern. Koncernen är lokalt förankrad i Norrland med korta beslutsvägar och en stark känsla av entreprenörskap.

Start för tjänsten är under våren 2023.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är i början eller vill utveckla din karriär inom lön och har viss kunskap inom lagstiftning, kollektivavtal och andra relevanta delar inom området HR/lön. Du har viss kunskap inom pension, försäkring samt löneprocessen och vill lära dig mer och växa in i rollen. Som person är du självgående, serviceinriktad och har förmågan att både hantera och prioritera flera ärenden samtidigt. Du är ansvarsfull, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär kontakt med medarbetare i samtliga koncernens bolag. Vidare ser vi att du behöver vara drivande och produktiv i ditt arbetssätt, då du kommer tilldelas mycket frihet under ansvar i din tjänst

Du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex Applications och Flex HRM.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Sales and Business Manager Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lönecontrollers till Sundsvall

Löneadministratör
Läs mer Feb 14
Är du en engagerad och kunnig lönecontroller som söker en arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag? Då kan det vara just dig vi väntar på i centrala Sundsvall!

Söderberg & Partners Payroll söker dig som vill utmanas i din roll som lönecontroller och utveckla dina kunskaper inom lön och system. Hos oss arbetar våra lönecontrollers med hela löneprocessen från insamling och hantering av löneunderlag till lönekörning, rapporter, statistik samt kontrolluppgifter och semesterårsskiften. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Söderberg & Partners.

Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och har därför en kontinuerlig dialog där vi delar med oss av vår kunskap kring idéer för hur vi ska utveckla vår service och kunna leverera högkvalitativt arbete i våra avtals- och kundärenden. Våra värderingar i företagskulturen är viktiga för oss och något vi lever efter i vardagen - är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Vi söker dig som:

- Har utbildning inom lön eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig av att arbeta med lönehantering
- Har god kommunikativ förmåga och tycker om kundkontakt
- Har goda IT-kunskaper och arbetar i Excel på daglig basis

Oavsett om du är i början av din karriär eller har ett par års erfarenhet av lönearbete så är du välkommen in med din ansökan. Vårt team kännetecknas av att vi är hjälpsamma och din introduktion kommer varvas av e-learning, genomgångar av kollegor och att arbeta praktiskt. Vi hoppas att det är dig vi söker och ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper i flera olika lönesystem. Ange gärna i din ansökan hur länge och med vad du arbetat i respektive lönesystem.

Rekryteringen sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vi söker två personer att utöka vårt team med och placeringsorten är flexibel. Vi sitter både i Sundsvall och Örnsköldsvik, så resor kommer förekomma till kontoret i Sundsvall.


Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Ansök nu

Löneadministratör till Sundsvall

Löneadministratör
Läs mer Mar 15
Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Sundsvall söker vi nu en löneadministratör. Som löneadministratör arbetar du huvudsakligen med lönebearbetning, utbetalning av lön, avtalstolkning och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att ge stöd och utbildning till chefer och medarbetare. Tjänsten innebär att du arbetar med flera bolag inom kundens koncern. Koncernen är lokalt förankrad i Norrland med korta beslutsvägar och en stark känsla av entreprenörskap.

Start för tjänsten är under våren 2023.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är i början eller vill utveckla din karriär inom lön och har viss kunskap inom lagstiftning, kollektivavtal och andra relevanta delar inom området HR/lön. Du har viss kunskap inom pension, försäkring samt löneprocessen och vill lära dig mer och växa in i rollen. Som person är du självgående, serviceinriktad och har förmågan att både hantera och prioritera flera ärenden samtidigt. Du är ansvarsfull, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär kontakt med medarbetare i samtliga koncernens bolag. Vidare ser vi att du behöver vara drivande och produktiv i ditt arbetssätt, då du kommer tilldelas mycket frihet under ansvar i din tjänst

Du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex Applications och Flex HRM.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Sales and Business Manager Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Löneassistent till Sundsvall

Löneadministratör
Läs mer Mar 21
Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Sundsvall söker vi nu en löneadministratör. Som löneadministratör arbetar du huvudsakligen med lönebearbetning, utbetalning av lön, avtalstolkning och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att ge stöd och utbildning till chefer och medarbetare. Tjänsten innebär att du arbetar med flera bolag inom kundens koncern. Koncernen är lokalt förankrad i Norrland med korta beslutsvägar och en stark känsla av entreprenörskap.

Start för tjänsten är under våren 2023.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är i början eller vill utveckla din karriär inom lön och har viss kunskap inom lagstiftning, kollektivavtal och andra relevanta delar inom området HR/lön. Du har viss kunskap inom pension, försäkring samt löneprocessen och vill lära dig mer och växa in i rollen. Som person är du självgående, serviceinriktad och har förmågan att både hantera och prioritera flera ärenden samtidigt. Du är ansvarsfull, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär kontakt med medarbetare i samtliga koncernens bolag. Vidare ser vi att du behöver vara drivande och produktiv i ditt arbetssätt, då du kommer tilldelas mycket frihet under ansvar i din tjänst

Du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex Applications och Flex HRM.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Sales and Business Manager Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör till Sundsvall

Löneadministratör
Läs mer Feb 21
Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Sundsvall söker vi nu en löneadministratör. Som löneadministratör arbetar du huvudsakligen med lönebearbetning, utbetalning av lön, avtalstolkning och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att ge stöd och utbildning till chefer och medarbetare. Tjänsten innebär att du arbetar med flera bolag inom kundens koncern. Koncernen är lokalt förankrad i Norrland med korta beslutsvägar och en stark känsla av entreprenörskap.

Start för tjänsten är under våren 2023.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är i början eller vill utveckla din karriär inom lön och har viss kunskap inom lagstiftning, kollektivavtal och andra relevanta delar inom området HR/lön. Du har viss kunskap inom pension, försäkring samt löneprocessen och vill lära dig mer och växa in i rollen. Som person är du självgående, serviceinriktad och har förmågan att både hantera och prioritera flera ärenden samtidigt. Du är ansvarsfull, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär kontakt med medarbetare i samtliga koncernens bolag. Vidare ser vi att du behöver vara drivande och produktiv i ditt arbetssätt, då du kommer tilldelas mycket frihet under ansvar i din tjänst

Du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex Applications och Flex HRM.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Sales and Business Manager Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior löneadministratör till Sundsvall

Löneadministratör
Läs mer Feb 15
Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Sundsvall söker vi nu en junior löneadministratör. Som löneadministratör arbetar du huvudsakligen med lönebearbetning, utbetalning av lön, avtalstolkning och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att ge stöd och utbildning till chefer och medarbetare. Tjänsten innebär att du arbetar med flera bolag inom kundens koncern. Koncernen är lokalt förankrad i Norrland med korta beslutsvägar och en stark känsla av entreprenörskap.

Start för tjänsten är under våren 2023.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är i början eller vill utveckla din karriär inom lön och har viss kunskap inom lagstiftning, kollektivavtal och andra relevanta delar inom området HR/lön. Du har viss kunskap inom pension, försäkring samt löneprocessen och vill lära dig mer och växa in i rollen. Som person är du självgående, serviceinriktad och har förmågan att både hantera och prioritera flera ärenden samtidigt. Du är ansvarsfull, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär kontakt med medarbetare i samtliga koncernens bolag. Vidare ser vi att du behöver vara drivande och produktiv i ditt arbetssätt, då du kommer tilldelas mycket frihet under ansvar i din tjänst

Du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönesystemet Flex Applications och Flex HRM.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Sales and Business Manager Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Administratör lön-pension-försäkring till SSG

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Feb 24
SSG samlar svensk industri och skapar standardiserade tjänster för att göra industrin mer säker, effektiv och hållbar. I över 60 års tid har några av svensk industris främsta experter samverkat i våra kommittéer för att hitta gemensamma lösningar på gemensamma problem, lösningar som SSG förverkligar. Resultatet är ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för anläggningar, entreprenörer och leverantörer.

SSG är i stark tillväxt och våra ambitioner är höga. Vi arbetar för en breddning av våra erbjudanden på en internationell marknad, där vi ser både tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö, hållbarhet och digitalisering där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri konkurrenskraftig.

På huvudkontoret i Sundsvall arbetar cirka 80 personer och vi finns även representerade i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Reykjavik. SSG - Setting new standards.


SSG är inne i en mycket spännande fas och söker dig som vill vara med att bidra till vår utveckling och tillväxt. Trivs du i en tjänst med ansvar och självständigt arbete samtidigt som du ger service till våra medarbetare? Sök då tjänsten som administratör hos oss!Arbetsbeskrivning

Som administratör hos oss kommer du ha en bred roll och en viktig funktion i bolaget för det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen. Det innebär att du behöver vara flexibel och trivas i en roll där du hanterar många olika arbetsuppgifter. Inriktningen är främst inom löner, tidrapporter, personaladministration och försäkringar. Tjänsten är ny, vilket innebär att du delvis kommer få möjlighet att forma den utefter dina kompetenser och intressen. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst bestå av:* Löneprocessen - tidrapporter och andra underlag till lönehandläggare
* Statistik
* Hantering av resurser och användare i affärssystem
* Personal- och anställningsadministration
* Support inom lönefrågor
* Process och praktisk hantering av resor, utlägg och representation
* Administration av anställningsrelaterade frågor som exempelvis pension och försäkringar, löneväxling och bilförmåner
* Övrig administration för kontor och inköp med meraDu ingår i ett team på fem medarbetare på ekonomiavdelningen och samarbetar med övriga funktioner på huvudkontoret i Sundsvall där tjänsten är placerad.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom lämpligt område och några års erfarenhet av arbete med löner, tidrapportering, pension och försäkring. Du är väl förtrogen med tillämpning av regelverk och praxis inom området. Du har god administrativ förmåga och är en van användare av Excel.

Kontaktytorna i denna roll är många och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Vidare är du positiv, serviceinriktad och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du arbetar noggrant och effektivt med en hög kvalitet och tar ett stort eget ansvar för det som behöver göras.

Du har högt intresse för SSG s ledande principer affärsmässighet, kvalitet, kundfokus och hållbarhet, som våra värderingar Respekt, Ansvar, Öppenhet och Proaktivitet.Vad kan vi erbjuda dig

SSG är i en stark tillväxtfas och du blir en viktig del av SSG:s utveckling och framtid. Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du får vara en del av både utveckling och utmaningar kopplat till tillväxten. På SSG satsar vi på ledar- och medarbetarutveckling och att utveckla vår kultur. Vi arbetar i agila tvärfunktionella team och har korta beslutsvägar med stor möjlighet att påverka utvecklingen inom respektive ansvarsområde. Vi har stort fokus på vår egen arbetsmiljö och en hållbar prestationskultur, vilket skapar trivsel och gemenskap. Vi erbjuder friskvårdstid och friskvårdspeng, vinstdelning, sommar-och vintertid, arbetstidsförkortning samt privatvårdförsäkring.Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering och har du frågor eller vill veta mera är du välkommen att ringa Karin Frisendahl, 070- 377 45 46, karin.frisendahl@jeffersonwells.se.

Din ansökan vill vi ha via länken senast den 5 mars.

Ansök nu

Administratör lön-pension-försäkring till SSG

Personalkontorist
Läs mer Feb 1
SSG samlar svensk industri och skapar standardiserade tjänster för att göra industrin mer säker, effektiv och hållbar. I över 60 års tid har några av svensk industris främsta experter samverkat i våra kommittéer för att hitta gemensamma lösningar på gemensamma problem, lösningar som SSG förverkligar. Resultatet är ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för anläggningar, entreprenörer och leverantörer.

SSG är i stark tillväxt och våra ambitioner är höga. Vi arbetar för en breddning av våra erbjudanden på en internationell marknad, där vi ser både tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö, hållbarhet och digitalisering där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri konkurrenskraftig.

På huvudkontoret i Sundsvall arbetar cirka 80 personer och vi finns även representerade i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Reykjavik. SSG - Setting new standards.


SSG är inne i en mycket spännande fas och söker dig som vill vara med att bidra till vår utveckling och tillväxt. Trivs du i en tjänst med ansvar och självständigt arbete samtidigt som du ger service till våra medarbetare? Sök då tjänsten som administratör hos oss!

Arbetsbeskrivning

Som administratör hos oss kommer du ha en bred roll och en viktig funktion i bolaget för det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen. Det innebär att du behöver vara flexibel och trivas i en roll där du hanterar många olika arbetsuppgifter. Inriktningen är främst inom löner, tidrapporter, personaladministration och försäkringar. Tjänsten är ny, vilket innebär att du delvis kommer få möjlighet att forma den utefter dina kompetenser och intressen. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst bestå av:* Löneprocessen - tidrapporter och andra underlag till lönehandläggare
* Statistik
* Hantering av resurser och användare i affärssystem
* Personal- och anställningsadministration
* Support inom lönefrågor
* Process och praktisk hantering av resor, utlägg och representation
* Administration av anställningsrelaterade frågor som exempelvis pension och försäkringar, löneväxling och bilförmåner
* Övrig administration för kontor och inköp med meraDu ingår i ett team på fem medarbetare på ekonomiavdelningen och samarbetar med övriga funktioner på huvudkontoret i Sundsvall där tjänsten är placerad.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom lämpligt område och några års erfarenhet av arbete med löner, tidrapportering, pension och försäkring. Du är väl förtrogen med tillämpning av regelverk och praxis inom området. Du har god administrativ förmåga och är en van användare av Excel.

Kontaktytorna i denna roll är många och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Vidare är du positiv, serviceinriktad och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du arbetar noggrant och effektivt med en hög kvalitet och tar ett stort eget ansvar för det som behöver göras.

Du har högt intresse för SSG s ledande principer affärsmässighet, kvalitet, kundfokus och hållbarhet, som våra värderingar Respekt, Ansvar, Öppenhet och Proaktivitet.Vad kan vi erbjuda dig

SSG är i en stark tillväxtfas och du blir en viktig del av SSG:s utveckling och framtid. Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du får vara en del av både utveckling och utmaningar kopplat till tillväxten. På SSG satsar vi på ledar- och medarbetarutveckling och att utveckla vår kultur. Vi arbetar i agila tvärfunktionella team och har korta beslutsvägar med stor möjlighet att påverka utvecklingen inom respektive ansvarsområde. Vi har stort fokus på vår egen arbetsmiljö och en hållbar prestationskultur, vilket skapar trivsel och gemenskap. Vi erbjuder friskvårdstid och friskvårdspeng, vinstdelning, sommar-och vintertid, arbetstidsförkortning samt privatvårdförsäkring.Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering och har du frågor eller vill veta mera är du välkommen att ringa Karin Frisendahl, 070- 377 45 46, karin.frisendahl@jeffersonwells.se.

Din ansökan vill vi ha via länken senast den 20 februari.

Ansök nu

Resursplanerare | SCA | Sundsvall

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 11
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom innehåller mycket problemlösning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower AB en resursplanerare till ett uppdrag som varar 9 månader på SCA i Sundsvall. Vill du vara med på SCAs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower AB och SCA. Du kommer att bli anställd av Manpower AB men arbeta på plats hos SCA Logistics i Tunadal.

Om jobbet som resursplanerare

I rollen som resursplanerare ansvarar du för att planera personal och maskiner samt hantera en del personalärenden som tidsregistrering. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att koordinera fartyg och lastning med andra enheter inom SCA Logistics. En del faktureringsarbete kan också förekomma.

Är du rätt för rollen som resursplanerare?

Till uppdraget hos SCA söker vi dig som har erfarenhet av arbete som resurs- eller logistikplanerare eller motsvarande som bedöms likvärdigt och vana att hantera många kontaktytor. Dessutom har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, god datorvana och goda kunskaper i MS Office.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du fokuserar på att hitta lösningar. Därutöver har du en flexibel inställning till förändring.

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Besök gärna SCAs hemsida sca.com för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Som konsult hos Manpower har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Emma Lindberg via e-post: emma.lindberg@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower AB

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Seniora och Juniora Lönekonsulter till Deloitte i Sundsvall!

Löneadministratör
Läs mer Okt 13
Arbetar du som lönekonsult och vill utvecklas till nästa nivå inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk? Är du nyutexaminerad lönespecialist? Värdesätter du omväxling i arbetet och gillar kontakt med kunder och kollegor? Då ska du komma till Deloitte! Här ingår du i ett sammansvetsat och glatt team som arbetar med tjänster inom hela löneprocessen.

Om tjänsten
Tillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder att utveckla sin lönefunktion efter kundens specifika behov och förutsättningar. Vi beräknar rätt lön och ersättningar för den anställde och tillser korrekta underlag för bolagets redovisning av personalkostnader.  Vi har koll på regelverket och är en naturlig samarbetspartner i kontakten med myndigheter, branschorganisationer och pensionsbolag. Vi jobbar med alla typer av kunder; små, stora och börsnoterade i alla branscher. Kunderna finns både lokalt och runt om i Sverige men även utomlands.

Vi söker
Vi söker dig som har examen från YH-utbildning eller har arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Det är meriterande om du har såväl utbildning som erfarenhet - antingen från redovisnings- och lönebyrå eller från arbete inom någon lönefunktion. Även systemkunskaper i Agda PS, Hogia Lön+ och Fortnox är meriterande.

Vi erbjuder
Vi har en företagskultur där det är självklart att man delar med sig av sin kunskap, att man månar om varandra, hjälps åt i leverans till kund och inte minst har kul tillsammans. Vår omfattande kundportfölj, våra coachande kollegor samt tillgången till vårt nationella och globala nätverk ger dig stor möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi arbetar enligt Deloittes övergripande ramverk för kvalitet av redovisnings- och lönetjänster (REKO) och erbjuder dig som inte redan är det en utvecklingsplan för att bli auktoriserad lönekonsult.

Ansökan
Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsintyg. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vid inskickad ansökan ska du få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte detta mejl råder vi dig att skicka in din ansökan på nytt. Skulle det uppstå några problem är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila.


 
Frågor
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gunilla Holmgren via mejl gholmgren@deloitte.se eller Philip Maycock via mejl pmaycock@deloitte.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila på Human Resources, via mejl jcapdevila@deloitte.se.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Ansök nu

HR-administratör

HR-assistent
Läs mer Dec 22
Internationella Engelska Skolan Sundsvall rekryterar nu en HR och immigrationsadministratör till vårt administrativa team.
IES erbjuder en internationell och stimulerande miljö där engagemang, yrkesstolthet och det engelska språket är de gemensamma nämnarna. Vi arbetar i en miljö där lärare kan undervisa och elever kan lära sig, därför krävs en engagerad och flexibel administration som är bra på såväl svenska som engelska.
Krav:
Administrativ erfarenhet inom HR alternativt lämplig utbildning för uppdraget.
Stor kunnighet i engelska samt svenska.

Meriterande:
Kunskap om och erfarenhet av arbete med kollektivavtal, lönehantering eller immigration.
God kunskap inom data.

Arbetsuppgifter:
Huvudansvaret är att stödja rektorer med rekryteringsadministration och HR-frågor relaterade till de anställda i skolan. Administration av immigrationsdokumentation och kontroll av arbetstagares behörighet att arbeta på IES.
Anställningsprocess.
Arkivering.
Annonsering på IES careers
Första kontakt till personal i alla frågor som rör anställning på IES
Support, implementering och kommunikation av avtal, policyer och rutiner.
Kontakt med Försäkringskassan och andra myndigheter gällande sjukskrivning och rehabilitering
Följa upp och hantera korttidsfrånvaro, övertid och komptid.
Hantera överföringar mellan skolor, inklusive immigrationsinformation
Sköta kontakt med huvudkontorets HR och Immigrationsavdelning, samt KPMG för immigrationsärenden.Mer om företaget och vår skola i Sundsvall finns på vår hemsida www.engelska.se.
För att söka denna tjänst, vänligen maila CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av att arbeta på Internationella Engelska Skolan Sundsvall till linnea.wennberg.sundsvall@engelska.se
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker fortlöpande.

Ansök nu

Projektadministratör till NRC i Ånge

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 16
Är du en person med känsla för siffror som vill arbeta administrativt? Lockas du av möjligheten att få jobba med frihet under ansvar? NRC stärker nu upp teamet med en projektadminstratör till deras kontor i Ånge. Missa inte möjligheten att ta nästa kliv i karriären och samtidigt bli en del av ett attraktivt infrastrukturbolag! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för NRCs räkning en projektadministratör för ett långsiktigt behov. NRC är en infrastrukturentreprenör som nu har behov av att stärka sitt team på projektkontoret i Ånge.

Du erbjuds


* Ett varierat administrativt arbete i nära samarbete med dina kollegor
* Stöd från handledare och från resterande team i andra delar av Sverige
* En kultur med högt i tak som värdesätter prestigelöshet och initiativkraft


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Hantera ärenden och dokument på uppdrag av platschefen
- Följa upp projektens ekonomi
- Hantera fakturor
- Stötta i frågor gällande exempelvis kollektivavtals- och lönefrågor
- Skapa och följa upp tidsplaner
- Administrera schemaläggning
- Sköta och följa egenkontroller

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en administrativ roll och som vill lära dig mer inom området. Vidare trivs du med att skapa relationer då tjänsten bygger mycket på att samarbeta och arbeta serviceinriktat mot bland annat löneavdelning, HR, personal, projektingenjörer och platschef. Utöver det har du kollegor i samma roll på andra kontor i Sverige som du enkelt kommer att kunna bolla idéer och dela kunskap med.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avklarad gymnasieutbildning
- Tidigare har arbetat i en administrativ roll under minst 1 års tid (Vänligen notera detta tydligt i din ansökan)
- Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska då det krävs i dialog med interna parter
- Har B-körkort
- Har goda datorkunskaper och sedan tidigare är bekant med Office-paketet

Det är meriterande om du tidigare arbetat med personal- eller ekonomisk administration. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet från ett infrastrukturbolag.

Som person är du:


* Strukturerad
* Ansvarstagande
* En person som enkelt kan samarbeta med andra


Övrig information


* Start: Januari 2023, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Ånge
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Ansök nu

HR-administratör till HR-avdelningen

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 9
HR-avdelningen arbetar med hela kompetensförsörjningsprocessen och delprocesserna attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla. Vi ger stöd till universitetets ledning, institutioner och avdelningar. Inom Mittuniversitetet är vi 12 personer som arbetar på HR-avdelningen. Tillsammans utgör vi en avdelning som arbetar med vårt gemensamma uppdrag, uppdelat på orterna Sundsvall och Östersund.På HR-avdelningen arbetar HR-administratörer och HR-specialister, lönerna administrerar vi i samarbete med Statens servicecenter.

Som HR-administratör erbjuder vi dig ett kvalificerat arbete i en organisation med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld. Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:
Som HR-administratör på Mittuniversitetet är du ett kvalificerat stöd till våra chefer och arbetsgivarföreträdare. Du bidrar till att HR är en kunskapsbärande partner och att våra arbetsgivarföreträdare får det HR-administrativa stöd de behöver, inom ramen för HR-avdelningens uppdrag, för att kunna fullgöra sitt arbetsgivar- samt chefsansvar. Du besvarar frågor om våra centrala och lokala kollektivavtal, lagar, föreskrifter, styrdokument och regelverk. Du sköter HR-administrativa uppgifter enligt fastställda processer och rutiner som du vidareutvecklar och följer upp.

Du arbetar med anställningsadministration av både nationella och internationella anställningar i en verksamhet som har stort fokus på internationalisering. Du har flera kontaktytor och samarbeten både internt och externt så kommunikationen sker på både svenska och engelska.

Löner administreras i samarbete med Statens servicecenter. Din roll är att granska och kvalitetssäkra underlag innan de attesteras och betalas ut. Du är ett stöd i frågor om förmåner, reseräkningar, utlägg, arbetstid, ledighet, närvaro, frånvaro mm. Du arbetar med lönesystemet Primula och har kontakt med Statens servicecenter på en operativ nivå.

Du tar fram olika typer av underlag som t ex statistik, arbetar med uppföljning och i övrigt förekommande uppgifter inom det HR-administrativa området. Du är direkt underställd HR-chefen och arbetar i team tillsammans med övriga HR-administratörer och -specialister.

Din bakgrund:
Du ska ha relevant utbildningsbakgrund och flerårig erfarenhet inom det administrativa området. Det betyder att du ska vara en kvalificerad administratör som utför ditt arbete med kvalitet och hög servicenivå.

Du ska ha god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i att använda digitala verktyg och officepaketet. 

Dina egenskaper:
Som HR-administratör krävs att du är noggrann, arbetar systematiskt och har ordning och reda. Du tar eget ansvar för och planerar samt organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar samt kan prioritera om vid behov. Arbetet kan periodvis vara mer hektiskt t ex inför lönekörning och kräver god förmåga att prioritera och sortera.

Du är lugn, tillmötesgående och fokuserar på rätt saker. Du har mycket god samarbetsförmåga, är lyhörd samt kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Eftersom HR är en funktion som ger stöd till chefer och andra arbetsgivarföreträdare krävs att du är serviceinriktad och professionell. Du använder din samlade kompetens inom HR-området och bidrar till teamets arbete. Du är tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att leverera kvalitativa lösningar.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning:?100%

Tillträde:? Enligt överenskommelse? 

Anställningsort: ?Sundsvall/Östersund

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.? 

Kontaktperson: Närmare upplysningar lämnas av HR-chef Victoria Sjöbom, tfn 072-595 73 18.? 

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast?2023-01-10.

Mittuniversitetet, med campus både i Sundsvall och Östersund, är ett lärosäte med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Samtidigt befinner vi oss intill hav, skog och fjäll vilket skapar förutsättningar för en fantastisk livskvalitet. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld.


Som anställd vid Mittuniversitetet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar.


Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.


Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Bemanningsplanerare till Bonnier News Local

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 17
Brinner du för ordning och reda och att göra skillnad? Se hit!
Nu söker vi dig med god förmåga inom planering, schemaläggning och administration till Bonnier News Local.
Den här tjänsten är som klippt och skuren för dig som trivs i en serviceinriktad roll där du får arbeta lösningsorienterat och självgående. Som Bemanningsplanerare kommer du ha en nyckelroll i att planera bemanning på lång och kort sikt på våra lokala redaktioner.

Om tjänsten

Som Bemanningsplanerare är du mellanhand mellan verksamheten och vårt bemanningsbolag. Detta innebär att du kommer ha mandat gällande intaget av inhyrd personal. Du kommer även ha daglig kontakt med chefredaktörer och nyhetschefer. Utefter verksamhetens behov kommer du ansvara för uppbyggnad av nya grundscheman. Vidare innebär rollen arbete med personalbudget och prognos.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är planering av bemanning, tidrapportering i Medvind, uppdatering och underhåll av schema samt framtagning av statistik gällande olika typer av frånvaro och ledighetssaldon. Du ska vara behjälplig i det årliga budgetarbetet gällande personalkostnader samt följa upp och kontera vikariekostnader. Du ska också säkerställa efterlevnad av kollektivavtal samt arbetsrättsliga lagar och vid behov vara delaktig i MBL-förhandlingar gällande scheman.

Den vi söker

Det här jobbet passar dig som är relationsskapande, ansvarsfull och lösningsfokuserad i din yrkesroll. Ett flexibelt arbetssätt och god prioriteringsförmåga är A & O, då du behöver kunna hantera förändringar med högt tempo. Du behöver även ha en god samarbetsförmåga.

Krav

- Eftergymnasial utbildning på högskolenivå eller motsvarande kurser inom personal och administration
- God kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift på svenska
- God datorvana
- Kunskaper inom arbetsrätt
- 2-3 års erfarenhet från arbete med bemanning och planering

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av tidrapporteringssystemet Medvind samt verktyget Workday

Praktiskt:

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställning på 6 månader med placering i Sundsvall alternativt annan placeringsort inom Bonnier News Local.

Sista ansökningsdag: 11 december 2022. Urvalet sker löpande.


Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Ansök nu

Hovrätten för Nedre Norrland söker en administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 10
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/sa-fungerar-domstolarna/ 


 
Inledning
Hovrätten och kammarrätten är samlokaliserade i en vacker och kreativ miljö i centrala Sundsvall där närmare 100 medarbetare arbetar tillsammans.

Hovrätten och kammarrätten arbetar ständigt med att utveckla arbetsformerna för att uppfylla medborgarnas krav på rättssäkerhet, effektivitet, öppenhet och tillgänglighet.  Det gör att arbetet hos oss är betydelsefullt, spännande och en utmaning. Vi är också mån om ett öppet och trivsamt arbetsklimat där allas delaktighet och ansvarstagande värdesätts.


Arbetsuppgifter
Hovrätten för Nedre Norrland och Kammarrätten i Sundsvall har en gemensam administrativ enhet som stödjer och ger service till båda domstolarna. Tjänsten är placerad där.

Du kommer att arbeta med administration kring nämndemän såsom schemaläggning och bokning, registrering och kontroll av tjänstgöringsrapporter, fakturahantering samt viss del rese- och hotellbokningar. Vidare ingår bland annat att samordna och hålla utbildning för nya nämndemän samt att följa och bidra till utveckling av Nämndemannastödet som är det system som används i arbetet.

Du kommer även att arbeta med administrativa arbetsuppgifter som domstolarnas administrativa diarium där det bland annat ingår att registrera och expediera inkommande och utgående handlingar samt med arkivarbete. Du kommer vid behov att arbeta i vår växel.

Övriga administrativa arbetsuppgifter som administrativa enheten hanterar ingår också till viss del i din tjänst. I och med att vi är en liten enhet är det självklart att vi hjälps åt, framförallt vid bland annat frånvaro och arbetstoppar. Det innebär att du successivt kommer att få lära dig övriga administrativa arbetsuppgifter.

Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst två års aktuell erfarenhet av administrativt arbete. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom statlig myndighet kan vara meriterande.

Du är van datoranvändare med mycket god kompetens i Officepaketet. Du har även en god förmåga och vilja att lära dig de särskilda system som används i verksamheten.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och kommunicerar på ett tydligt och enkelt sätt. Som person är du serviceinriktad och visar intresse för andra och deras frågeställningar. Du är noggrann, ansvarstagande, tillgänglig, arbetar proaktivt och följer upp ditt arbete. Du har god förmåga att lära nytt och arbetar lösningsorienterat. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och hanterar förändringar och arbetstoppar på ett konstruktivt sätt.

Du har god samarbetsförmåga och bidrar till god stämning på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Hovrätten är en arbetsgivare som tar ansvar för och bryr sig om sina medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs!

Vi erbjuder ett stimulerande, meningsfullt och roligt arbete. Vi har individuell lönesättning, erbjuder minst 28 dagar semester och i vårt friskvårdserbjudande ingår t.ex. friskvårdsbidrag och massage.

Vi lägger stor vikt vid att ha en bra arbetsmiljö och våra lokaler, kontorsarbetsplatser och arbetsredskap är moderna och ergonomiska.

 
För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Löneadministratör för direktrekrytering till kund!

Löneadministratör
Läs mer Okt 18
Vi söker nu en löneadministratör till ett växande redovisningsföretag med familjär stämning där skratt blandas med hög kvalité. Här erbjuds du en stark ansvarskänsla och delaktighet i utvecklingen av dig själv och företaget.

Vi söker nu för vår kunds räkning en engagerad och effektiv löneadministratör. Vår kund är en redovisningsbyrå med inriktning både på redovisning och löneadministration. Kundkretsen omfattar flera hundra företag i olika branscher. Majoriteten av kunderna innefattas i små/medelstora företag. På kontoret som är beläget i centrala Sundsvall är det i dagsläget en handfull anställda.

Arbetet sker under kontorstid vardagar 8-17. men med viss flextid. Det finns goda möjligheter för dig som anställd för auktorisation och ta del av vidareutbildning. Företaget kännetecknas som en mjuk byrå med långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor.

Vi söker nu en självständig löneadministratör som kan ta egna initiativ och har hög ansvarskänsla. Arbetsuppgifterna består av att administrera olika företags löner och supporta såväl medarbetare som chefer när de har frågor och funderingar rörande löner. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen såsom hantering av tidrapporter, löneberedning, rapportering till ekonomiavdelningen, rapportering av pensionsunderlag och försäkringar, statistik, intyg samt semesterberäkningar – allt detta i nära och kontinuerlig kontakt med företagets kunder som deras egen konsult/löneansvarig.

Startdatum för tjänsten är flexibelt där vi först och främst letar efter rätt person till denna tjänst. StudentConsulting hjälper till i rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av kundföretaget i fråga.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löneadministration antingen genom erfarenhet och/eller utbildning. Har du erfarenhet av arbete från en redovisningsbyrå är det ett plus i kanten.

Som person tror vi du har förmågan att se helheten och är väl förtrogen med hela lönehanteringskedjan. Du trivs med att arbeta i team och med det menar vi att du är bra på att samarbeta och kommunicera på ett prestigelöst och serviceinriktat sätt. Du har förmågan att etablera samt utveckla förtroendefulla kontakter och är serviceminded. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid att du är en engagerad person med positiv attityd. Givetvis är det också viktigt att du är strukturerad och noggrann. Du ska vara flytande i såväl svenska som engelska och ha god datorvana.

Vi håller löpande urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Lönecontrollers till Sundsvall

Löneadministratör
Läs mer Sep 29
Är du en engagerad och kunnig lönecontroller som söker en arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag? Då kan det vara just dig vi väntar på i centrala Sundsvall!

Söderberg & Partners Payroll söker dig som vill utmanas i din roll som lönecontroller och utveckla dina kunskaper inom lön och system. Hos oss arbetar våra lönecontrollers med hela löneprocessen från insamling och hantering av löneunderlag till lönekörning, rapporter, statistik samt kontrolluppgifter och semesterårsskiften. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Söderberg & Partners.

Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och har därför en kontinuerlig dialog där vi delar med oss av vår kunskap kring idéer för hur vi ska utveckla vår service och kunna leverera högkvalitativt arbete i våra avtals- och kundärenden. Våra värderingar i företagskulturen är viktiga för oss och något vi lever efter i vardagen - är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

- Har utbildning inom lön eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig av att arbeta med lönehantering
- Har god kommunikativ förmåga och tycker om kundkontakt
- Har goda IT-kunskaper och arbetar i Excel på daglig basis

Oavsett om du är i början av din karriär eller har ett par års erfarenhet av lönearbete så är du välkommen in med din ansökan. Vårt team kännetecknas av att vi är hjälpsamma och din introduktion kommer varvas av e-learning, genomgångar av kollegor och att arbeta praktiskt. Vi hoppas att det är dig vi söker och ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper i flera olika lönesystem. Ange gärna i din ansökan hur länge och med vad du arbetat i respektive lönesystem.

Rekryteringen sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse
Omfattning/antal tjänster: Heltid, 2 stycken
Placering: Kyrkogatan 22, Sundsvall
Kontaktperson: Matilda Andersson, 0728555456

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist Koncern

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 9
Peabs stödfunktion Arbetsmiljö och Arbetsrätt söker nu en Arbetsmiljöspecialist. Uppdraget för stödfunktionen är bland annat att ge rätt förutsättningar för verksamheten att skapa säkra och hälsosamma arbetsplatser med justa arbetsförhållanden och en god säkerhetskultur. Du stödjer hela Peabs nordiska verksamhet inom bygg, anläggning, byggindustri och projektutveckling inom området och rapporterar till koncernens Arbetsmiljö- och förhandlingschef.

Om tjänsten

I rollen som Arbetsmiljöspecialist samverkar du internt med andra funktioner, utgår från verksamhetens behov och erbjuder ditt stöd inom arbetsmiljöområdet där bland annat följande ingår:

- Vidareutveckling av det systematiska hälso- och arbetsmiljöarbetet: tillsammans med övriga kollegor följa upp arbetsmiljöarbetet, kartlägga utvecklingsområden och föreslå åtgärder
- Agera ambassadör för en god säkerhetskultur och sprida goda exempel
- Vid behov delta i arbets-/projektgrupper samt i vissa fall leda arbetsgrupper
- Utveckla och förvalta tilldelade ansvarsområden
- Bidra och medverka i Peabs digitaliseringsresa
- Samordna med kollegor och ansvara för att upprätthålla och vidareutveckla strukturen inom ramen för tjänsten i Peabs verksamhetsledningssystem
- Omvärldsbevakning

Tjänstens geografiska placering är Solna, Malmö eller Sundsvall men kan även diskuteras utifrån andra större orter.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning inom området, samt flerårig erfarenhet av kvalificerat arbetsmiljöarbete. Du har gedigen kunskap inom arbetsmiljölagstiftning och dess tillämpning. Vidare har du erfarenhet från Byggbranschen.

Vi ser gärna att du har teoretisk och praktisk kompetens/erfarenhet av att:
- Utbilda och informera
- Identifiera arbetsmiljöproblem/riskfaktorer i befintlig och planerad arbetsmiljö i både produktions- och kontorsmiljöer
- Lämna förslag till åtgärder, underlag för kravspecifikationer, medverka vid val, utformning och uppföljning av åtgärder

Som person är du analytisk, strukturerad och har förmågan att se helheter. Du har ett stort intresse för arbetsmiljöfrågor och är utvecklingsorienterad inom arbetet med att utveckla säkra arbetsmiljöer. Du söker förankring och samarbeten för att få med dig organisationen men är samtidigt handlingskraftig och driven på egen hand. Du har god vana att arbeta i Office-paketet och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska är god.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsmiljö- och förhandlingschef Urban Alm, 0733–372354. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Ansök nu

Personaladministratör sökes för extrajobb!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Aug 24
Är du student och nyfiken på att starta en karriär inom rekryterings och bemanningsbranschen? Vill du ha ett utmanande arbete vid sidan av dina studier? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu dig som är student och vill arbeta internt hos oss med assistering kring bemanning samt vår rekryteringsprocess. Din roll som personaladministratör kommer variera beroende på behov och vi ser gärna att du är flexibel både vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter.

För att söka tjänsten krävs att du är student på minst 50 % och vi ser gärna att du läser en inriktning mot ekonomi, personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning på högskola eller universitet.

Vi har ett långsiktigt behov av tjänsten och ser gärna att du har minst ett års studier kvar. Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat har hittats.

Arbetstiderna är flexibla och kan förläggas mellan kl. 08:00 och 17:00, måndag-fredag. Du kommer arbeta vid behov och tjänstgöringsgraden kommer att variera. Vi krav ställer dock att du ska kunna arbeta i snitt cirka 10 timmar/vecka.

Exempel på arbetsuppgifter är att kunna ta referenser, gå igenom urval, genomföra telefonintervjuer, personliga intervjuer, lägga schema m.m.

Din profil
För att passa hos oss krävs att du är självgående, initiativtagande och att du ser utveckling och ansvar som en spännande utmaning.

Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel då behovet snabbt kan ändras både vad gäller arbetsuppgifternas innehåll och arbetstider.

Kravet för att söka denna tjänst är att du läser en universitets- eller högskoleutbildning på minst 50% med inriktning mot personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och behärskar engelska i så väl tal och skrift. Eftersom det kan förekomma resor i arbetet är B-körkort ett krav.

Blir du vår nästa personaladministratör? Anta utmaningen och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Seniora och Juniora Lönekonsulter till Deloitte i Sundsvall!

Löneadministratör
Läs mer Aug 19
Arbetar du som lönekonsult och vill utvecklas till nästa nivå inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk? Är du nyutexaminerad lönespecialist? Värdesätter du omväxling i arbetet och gillar kontakt med kunder och kollegor? Då ska du komma till Deloitte! Här ingår du i ett sammansvetsat och glatt team som arbetar med tjänster inom hela löneprocessen.

Om tjänsten
Tillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder att utveckla sin lönefunktion efter kundens specifika behov och förutsättningar. Vi beräknar rätt lön och ersättningar för den anställde och tillser korrekta underlag för bolagets redovisning av personalkostnader.  Vi har koll på regelverket och är en naturlig samarbetspartner i kontakten med myndigheter, branschorganisationer och pensionsbolag. Vi jobbar med alla typer av kunder; små, stora och börsnoterade i alla branscher. Kunderna finns både lokalt och runt om i Sverige men även utomlands.

Vi söker
Vi söker dig som har examen från YH-utbildning eller har arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Det är meriterande om du har såväl utbildning som erfarenhet - antingen från redovisnings- och lönebyrå eller från arbete inom någon lönefunktion. Även systemkunskaper i Agda PS, Hogia Lön+ och Fortnox är meriterande.

Vi erbjuder
Vi har en företagskultur där det är självklart att man delar med sig av sin kunskap, att man månar om varandra, hjälps åt i leverans till kund och inte minst har kul tillsammans. Vår omfattande kundportfölj, våra coachande kollegor samt tillgången till vårt nationella och globala nätverk ger dig stor möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi arbetar enligt Deloittes övergripande ramverk för kvalitet av redovisnings- och lönetjänster (REKO) och erbjuder dig som inte redan är det en utvecklingsplan för att bli auktoriserad lönekonsult.

Ansökan
Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsintyg. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vid inskickad ansökan ska du få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte detta mejl råder vi dig att skicka in din ansökan på nytt. Skulle det uppstå några problem är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila.


 
Frågor
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gunilla Holmgren via mejl gholmgren@deloitte.se eller Philip Maycock via mejl pmaycock@deloitte.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila på Human Resources, via mejl jcapdevila@deloitte.se.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Ansök nu