Enhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Sundsvall från den arbetsgivaren.

Enhetschef till 1177 på telefon, Region Västernorrland

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 28
Vi är verksamheten i tiden. Om du söker en utmaning är 1177 på telefon rätt arbetsplats för dig, här utvecklas kompetens och digital teknik hand i hand. Målet är att invånare ska få ökad tillgänglighet till personliga råd och snabbare hjälp via flera kommunikationskanaler.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

1177 på telefon är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt i alla regioner i Sverige. Vi ansvarar för sjukvårdsrådgivning i hela Region Västernorrland under dygnets alla timmar. Vi samverkar även med Västerbotten, Norrbotten och Jämtland/Härjedalens sjukvårdsrådgivningar vissa dagar och tider på dygnet. Vi har kontor på orterna Örnsköldsvik, Härnösand och Sundsvall.

ROLLEN SOM ENHETSCHEF

Vill du bli vår nya ledare?
Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för medarbetarna vid verksamheten och vid din sida finns regionens stödfunktioner samt din chef.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen och du kommer spela en viktig roll i utvecklingen för att hjälpa invånare att få en god vård. Du kommer att ingå i ledningsgrupp med verksamhetschef och områdets övriga länsövergripande uppdrag, där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen i kombination med ett tidsbegränsat chefsförordnande med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Regionen företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi söker dig som i grunden är sjuksköterska eller har annan adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av sjukvårdsrådgivning. Viss del av arbete inom din grundprofession kan komma att ingå i uppdraget.

Som enhetschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet men detta är inget krav då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt med din chef som bollplank. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschef vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 21
St Olof vårdcentral ligger två km från Sundsvalls stadskärna. Vår profil är den lilla personliga vårdcentralen, där det finns utrymme både för personal och patienters tyckande och mående. Vi satsar på kvalitet och god arbetsmiljö med hög grad av delaktighet.
Vi har idag drygt 6300 listade patienter. Verksamheten styrs på plats och det är nära till beslut, då ägarna jobbar i verksamheten. Vi är i dagsläget drygt 25 anställda. Verksamheten består av flera professioner och mottagningar med bl.a. läkare, distriktssköterskor, mödra- och barnhälsovård, fysioterapeuter, kurator, sjukskrivningskoordinator, dietist och laboratorium. Vi söker nu en enhetschef.
ROLLEN SOM ENHETSCHEF
Som enhetschef leder, planerar och skapar du förutsättningar för den dagliga operativa verksamheten. Du ingår i ledningsgruppen och hjälper till att driva verksamheten framåt i enlighet med övergripande mål. Din roll ska komplettera vår verksamhetschefs uppdrag och du ansvarar framför allt för interna frågor. Du har arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för våra medarbetare.
Vi söker dig som är strukturerad, engagerad och självständig i rollen som chef. Du ska vara lyhörd och främja ett tryggt och kreativt arbetsklimat med högt i tak för våra anställda. Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har en förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du ska ha en hög grad av personlig mognad och självkännedom och vara bekväm med att fatta beslut. Du ska ha en god kunnighet om primärvård och ha erfarenhet av liknande uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar befintligt team.

Ansök nu

Enhetschef för läkare vid Länsverksamhet Ortopedi, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 16
Är du en erfaren ledare och redo att prova något nytt? Lockas du av att arbeta i en dynamisk verksamhet där samarbete är en nyckelfaktor? Nu söker vi dig som vill leda vårt läkarlag inom Ortopedin i Sundsvall!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ortopedi ansvarar för att tillgodose behovet av akut och planerad ortopedisk verksamhet i region Västernorrland. Verksamheten bedrivs vid alla länets tre sjukhus och skiljer sig delvis mellan sjukhusen. Vid Sundvalls sjukhus finns avdelning, mottagning och ortopedteknisk enhet, samt en läkarenhet där ett 20-tal specialister och ST-läkare arbetar. Vid sidan av en omfattande akutverksamhet bedriver enheten subspecialiserad verksamhet i multiprofessionella team.

ROLLEN SOM ENHETSCHEF

Som enhetschef för Sundsvalls ortopedläkargrupp får du leda ett tjugotal mycket motiverade läkare i olika stadier av sin professionella utveckling. Den närmaste tiden kommer stort fokus att ligga på att utarbeta produktions- och kapacitetsstyrning, med hänsyn tagen till den komplexitet som sjukvården innebär och med bibehållet fokus på en god arbetsmiljö och individuella utvecklingsmöjligheter. Läkargruppen har samverkansytor med ett stort antal andra enheter och som chef blir du central i arbetet med gemensamma processflöden.

Du kommer att leda ortopedläkarnas dagliga arbete med stöd av läkare i de frågor och beslut som kräver medicinska hänsyn. Du har också gott stöd av kvalitetssjuksköterska och verksamhetsutvecklare, samt HR- och ekonomistöd knutna till verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för länsverksamhet Ortopedi och arbetar där aktivt för att länsverksamheten som helhet ska nå uppsatta mål. Du har ett nära samarbete med övriga läkarenhetschefer inom verksamheten och angriper tillsammans med dem frågor som rör kompetensförsörjning och fördelning av det gemensamma produktionsuppdraget. Du har goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap, bland annat genom chefshandledning och regionens chefsutbildningar.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning/examen eller annan utbildning/erfarenhet som verksamheten bedömer som relevant. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare chefserfarenhet och/eller från arbete inom Hälso- och sjukvård.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du är en självgående och strukturerad person som har förmåga att se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har god samarbetsförmåga och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.

Ditt chefsförordnande kommer vara begränsat på 2-4 år med Regionens chefspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschef för läkare vid Länsverksamhet Ortopedi, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 23
Är du en erfaren ledare och redo att prova något nytt? Lockas du av att arbeta i en dynamisk verksamhet där samarbete är en nyckelfaktor? Nu söker vi dig som vill leda vårt läkarlag inom Ortopedin i Sundsvall!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ortopedi ansvarar för att tillgodose behovet av akut och planerad ortopedisk verksamhet i region Västernorrland. Verksamheten bedrivs vid alla länets tre sjukhus och skiljer sig delvis mellan sjukhusen. Vid Sundvalls sjukhus finns avdelning, mottagning och ortopedteknisk enhet, samt en läkarenhet där ett 20-tal specialister och ST-läkare arbetar. Vid sidan av en omfattande akutverksamhet bedriver enheten subspecialiserad verksamhet i multiprofessionella team.

ROLLEN SOM ENHETSCHEF

Som enhetschef för Sundsvalls ortopedläkargrupp får du leda ett tjugotal mycket motiverade läkare i olika stadier av sin professionella utveckling. Den närmaste tiden kommer stort fokus att ligga på att utarbeta produktions- och kapacitetsstyrning, med hänsyn tagen till den komplexitet som sjukvården innebär och med bibehållet fokus på en god arbetsmiljö och individuella utvecklingsmöjligheter. Läkargruppen har samverkansytor med ett stort antal andra enheter och som chef blir du central i arbetet med gemensamma processflöden.

Du kommer att leda ortopedläkarnas dagliga arbete med stöd av läkare i de frågor och beslut som kräver medicinska hänsyn. Du har också gott stöd av kvalitetssjuksköterska och verksamhetsutvecklare, samt HR- och ekonomistöd knutna till verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för länsverksamhet Ortopedi och arbetar där aktivt för att länsverksamheten som helhet ska nå uppsatta mål. Du har ett nära samarbete med övriga läkarenhetschefer inom verksamheten och angriper tillsammans med dem frågor som rör kompetensförsörjning och fördelning av det gemensamma produktionsuppdraget. Du har goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap, bland annat genom chefshandledning och regionens chefsutbildningar.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning/examen eller annan utbildning/erfarenhet som verksamheten bedömer som relevant. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare chefserfarenhet och/eller från arbete inom Hälso- och sjukvård.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du är en självgående och strukturerad person som har förmåga att se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har god samarbetsförmåga och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.

Ditt chefsförordnande kommer vara begränsat på 2-4 år med Regionens chefspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschef för läkare vid Länsverksamhet Ortopedi, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 13
Är du en erfaren ledare och redo att prova något nytt? Lockas du av att arbeta i en dynamisk verksamhet där samarbete är en nyckelfaktor? Nu söker vi dig som vill leda vårt läkarlag inom Ortopedin i Sundsvall!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ortopedi ansvarar för att tillgodose behovet av akut och planerad ortopedisk verksamhet i region Västernorrland. Verksamheten bedrivs vid alla länets tre sjukhus och skiljer sig delvis mellan sjukhusen. Vid Sundvalls sjukhus finns avdelning, mottagning och ortopedteknisk enhet, samt en läkarenhet där ett 20-tal specialister och ST-läkare arbetar. Vid sidan av en omfattande akutverksamhet bedriver enheten subspecialiserad verksamhet i multiprofessionella team.

ROLLEN SOM ENHETSCHEF

Som enhetschef för Sundsvalls ortopedläkargrupp får du leda ett tjugotal mycket motiverade läkare i olika stadier av sin professionella utveckling. Den närmaste tiden kommer stort fokus att ligga på att utarbeta produktions- och kapacitetsstyrning, med hänsyn tagen till den komplexitet som sjukvården innebär och med bibehållet fokus på en god arbetsmiljö och individuella utvecklingsmöjligheter. Läkargruppen har samverkansytor med ett stort antal andra enheter och som chef blir du central i arbetet med gemensamma processflöden.

Du kommer att leda ortopedläkarnas dagliga arbete med stöd av läkare i de frågor och beslut som kräver medicinska hänsyn. Du har också gott stöd av kvalitetssjuksköterska och verksamhetsutvecklare, samt HR- och ekonomistöd knutna till verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för länsverksamhet Ortopedi och arbetar där aktivt för att länsverksamheten som helhet ska nå uppsatta mål. Du har ett nära samarbete med övriga läkarenhetschefer inom verksamheten och angriper tillsammans med dem frågor som rör kompetensförsörjning och fördelning av det gemensamma produktionsuppdraget. Du har goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap, bland annat genom chefshandledning och regionens chefsutbildningar.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning/examen eller annan utbildning/erfarenhet som verksamheten bedömer som relevant. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare chefserfarenhet och/eller från arbete inom Hälso- och sjukvård.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du är en självgående och strukturerad person som har förmåga att se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har god samarbetsförmåga och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.

Ditt chefsförordnande kommer vara begränsat på 2-4 år med Regionens chefspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschef Hälso- och sjukvård till Sundsvalls kommun

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 2
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Vård och omsorgsförvaltningen i Sundsvalls kommun jobbar med tillitsbaserad ledning och styrning samt ett arbetssätt med fokus på verksamhetens syfte och medborgarens behov.

Nu söker vi dig som drivs och motiveras av ett coachande ledarskap och trivs med att arbeta nära verksamheten och kan driva på förändringsarbete om så behövs. Du uppskattar högt tempo som av dig kräver en hög grad av flexibilitet och krav på samverkan för att nå verksamhetens gemensamma höga mål.

Är du intresserad av en ny utmaning där du erbjuds chansen att få vara med att påverka och utveckla verksamheten är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen att få vara med och göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som enhetschef ansvarar du för att utveckla, driva och följa upp verksamheten utifrån övergripande mål. Personal- och budgetansvar ingår också i uppdraget. Chefskapet avser ansvar för distriktssköterskor och sjuksköterskor på äldreboenden och i hemsjukvård.

Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Arbetet innebär samverkan med övriga enheter och verksamheter för att förvaltningen som helhet ska uppnå sina mål. Ett tvärprofessionellt arbetssätt är ett krav.

Som enhetschef är det viktigt att du kontinuerligt håller dig uppdaterad inom aktuell lagstiftning samt bevakar förändringar som påverkar verksamheten så att du vid behov kan initiera och driva förändringsarbete. Du rapporterar direkt till verksamhetschef.
Enhetschefen kommer att ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer.

I din vardag vägleds du av Sundsvalls kommuns värdegrund och av värdeorden mod, öppenhet och helhetssyn.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen alternativt relevant akademisk examen eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har erfarenhet av arbetsledning, personal- och budgetansvar samt erfarenhet av verksamhetsstyrning, utveckling och förändringsledning. Du har också goda kunskaper i Office-paketet och god datavana. Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt B-körkort.

Det är meriterande med några års yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet och/eller erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet samt chefserfarenhet.

För att trivas i uppdraget har du förmågan att leda, motivera, skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du uppmuntrar och inspirerar för att uppnå gemensamma mål och resultat. Du kännetecknas av att ha ett brett perspektiv, driver processer och är lyhörd. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga och en god förmåga att snabbt kunna växla fokus inför nya uppdrag och utmaningar.

Som ledare uppfattas du som trygg och du leder för att effektivt nå gemensamma mål på ett strukturerat och effektivt sätt. Din förmåga att samarbeta och samverka, både internt och externt är god och du är tydlig och transparent i din kommunikation.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Fackliga representanter:
Ulf Larsson Vårdförbundet
Maria Lundberg Fysioterapeuterna
Hanna Nordstedt Sveriges Arbetsterapeuter

Fackliga representanter nås via kommunens växel, 060- 19 10 00.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Enhetschef Hälso- och sjukvård till Sundsvalls kommun

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 12
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Vård och omsorgsförvaltningen i Sundsvalls kommun jobbar med tillitsbaserad ledning och styrning samt ett arbetssätt med fokus på verksamhetens syfte och medborgarens behov.

Nu söker vi dig som drivs och motiveras av ett coachande ledarskap och trivs med att arbeta nära verksamheten och kan driva på förändringsarbete om så behövs. Du uppskattar högt tempo som av dig kräver en hög grad av flexibilitet och krav på samverkan för att nå verksamhetens gemensamma höga mål.

Är du intresserad av en ny utmaning där du erbjuds chansen att få vara med att påverka och utveckla verksamheten är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen att få vara med och göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som enhetschef ansvarar du för att utveckla, driva och följa upp verksamheten utifrån övergripande mål. Personal- och budgetansvar ingår också i uppdraget. Chefskapet avser ansvar för distriktssköterskor och sjuksköterskor på äldreboenden och i hemsjukvård.

Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Arbetet innebär samverkan med övriga enheter och verksamheter för att förvaltningen som helhet ska uppnå sina mål. Ett tvärprofessionellt arbetssätt är ett krav.

Som enhetschef är det viktigt att du kontinuerligt håller dig uppdaterad inom aktuell lagstiftning samt bevakar förändringar som påverkar verksamheten så att du vid behov kan initiera och driva förändringsarbete. Du rapporterar direkt till verksamhetschef.
Enhetschefen kommer att ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer.

I din vardag vägleds du av Sundsvalls kommuns värdegrund och av värdeorden mod, öppenhet och helhetssyn.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen alternativt relevant akademisk examen eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har erfarenhet av arbetsledning, personal- och budgetansvar samt erfarenhet av verksamhetsstyrning, utveckling och förändringsledning. Du har också goda kunskaper i Office-paketet och god datavana. Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt B-körkort.

Det är meriterande med några års yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet och/eller erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet samt chefserfarenhet.

För att trivas i uppdraget har du förmågan att leda, motivera, skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du uppmuntrar och inspirerar för att uppnå gemensamma mål och resultat. Du kännetecknas av att ha ett brett perspektiv, driver processer och är lyhörd. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga och en god förmåga att snabbt kunna växla fokus inför nya uppdrag och utmaningar.

Som ledare uppfattas du som trygg och du leder för att effektivt nå gemensamma mål på ett strukturerat och effektivt sätt. Din förmåga att samarbeta och samverka, både internt och externt är god och du är tydlig och transparent i din kommunikation.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Fackliga representanter:
Ulf Larsson Vårdförbundet
Maria Lundberg Fysioterapeuterna
Hanna Nordstedt Sveriges Arbetsterapeuter

Fackliga representanter nås via kommunens växel, 060- 19 10 00.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Enhetschef för läkare vid Länsverksamhet Ortopedi, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 14
Är du en erfaren ledare och redo att prova något nytt? Lockas du av att arbeta i en dynamisk verksamhet där samarbete är en nyckelfaktor? Nu söker vi dig som vill leda vårt läkarlag inom Ortopedin i Sundsvall!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ortopedi ansvarar för att tillgodose behovet av akut och planerad ortopedisk verksamhet i region Västernorrland. Verksamheten bedrivs vid alla länets tre sjukhus och skiljer sig delvis mellan sjukhusen. Vid Sundvalls sjukhus finns avdelning, mottagning och ortopedteknisk enhet, samt en läkarenhet där ett 20-tal specialister och ST-läkare arbetar. Vid sidan av en omfattande akutverksamhet bedriver enheten subspecialiserad verksamhet i multiprofessionella team.

ROLLEN SOM ENHETSCHEF

Som enhetschef för Sundsvalls ortopedläkargrupp får du leda ett tjugotal mycket motiverade läkare i olika stadier av sin professionella utveckling. Den närmaste tiden kommer stort fokus att ligga på att utarbeta produktions- och kapacitetsstyrning, med hänsyn tagen till den komplexitet som sjukvården innebär och med bibehållet fokus på en god arbetsmiljö och individuella utvecklingsmöjligheter. Läkargruppen har samverkansytor med ett stort antal andra enheter och som chef blir du central i arbetet med gemensamma processflöden.

Du kommer att leda ortopedläkarnas dagliga arbete med stöd av läkare i de frågor och beslut som kräver medicinska hänsyn. Du har också gott stöd av kvalitetssjuksköterska och verksamhetsutvecklare, samt HR- och ekonomistöd knutna till verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för länsverksamhet Ortopedi och arbetar där aktivt för att länsverksamheten som helhet ska nå uppsatta mål. Du har ett nära samarbete med övriga läkarenhetschefer inom verksamheten och angriper tillsammans med dem frågor som rör kompetensförsörjning och fördelning av det gemensamma produktionsuppdraget. Du har goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap, bland annat genom chefshandledning och regionens chefsutbildningar.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning/examen eller annan utbildning/erfarenhet som verksamheten bedömer som relevant. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare chefserfarenhet och/eller från arbete inom Hälso- och sjukvård.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du är en självgående och strukturerad person som har förmåga att se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har god samarbetsförmåga och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.

Ditt chefsförordnande kommer vara begränsat på 2-4 år med Regionens chefspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 23
Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 50 000 patienter och en personalstyrka bestående av 220 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård.
Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter vår värdegrund där omtanke, passion, kvalitet och innovation står i fokus. Det är våra ledstjärnor i vardagen och en viktigt del i att skapa en positiv företagskultur.
Vi söker nu en enhetschef till Timrå hälsocentral!
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens primärvård genom att på ett coachande sätt utveckla och leda förändringar i verksamheten, samtidigt som du stödjer dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du leder och skapar samverkan mellan alla professioner och har ett stort samarbetsuppdrag med våra övriga enheter och delvis externa parter som region och kommun. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi utifrån våra mål och riktlinjer. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål. Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, extra semesterdagar från det att du fyller 40.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning och som har tidigare ledarskapserfarenhet. Vården står inför stora utmaningar och förändrade arbetssätt kommer att behövas, vilket innebär att du som ledare måste vara trygg att leda i förändring. Du ser dina medarbetare och är en närvarande ledare. Du har fokus på de förutsättningar primärvården i Regionen har och är med i utvecklingen av verksamheten därefter. Att uppmuntra till dialog, delaktighet och att kommunicera är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och du ser den enskilde medarbetaren såväl som det större sammanhanget.
Ditt ledarskap kännetecknas av vår värdegrund. Du drivs av att skapa arbetsglädje och strävar efter att uppnå en hög kvalité i arbetet. Du vill vara en del av verksamhetens utveckling och vi ser att du har ett särskilt intresse av att vara med i införandet av digitala verktyg i våra arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Är du intresserad?
B-körkort är ett krav.
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstid/varaktighet: Tillsvidaretjänst 100 %.
Sista ansökningsdatum: 2023-03-07
Kontakt: Verksamhetschef Emma Björk, emma.bjork@premicare.com

Ansök nu

Enhetschef till Hälso- och sjukvård

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 16
Vård och omsorgsförvaltningen i Sundsvalls kommun jobbar med tillitsbaserad ledning och styrning samt ett arbetssätt med fokus på verksamhetens syfte och medborgarens behov.

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som enhetschef ansvarar du för att utveckla, driva och följa upp verksamheten utifrån övergripande mål. Personal- och budgetansvar ingår också i uppdraget. Chefskapet avser ansvar för Lindgårdens sjuksköterskor, socialpsykiatrins sjuksköterskor. Att ansvara för VFU, traineesjuksköterskor samt ansvar för delegering och delegeringsutbildning.
I arbetsgruppen finns medarbetare som består av 19 sjuksköterskor.
Verksamheten finns i kommunens centrala del vid Lindgårdens äldreboende.

Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Arbetet innebär samverkan med övriga enheter och verksamheter för att förvaltningen som helhet ska uppnå sina mål.

Som enhetschef är det viktigt att du kontinuerligt håller dig uppdaterad inom aktuell lagstiftning samt bevakar förändringar som påverkar verksamheten så att du vid behov kan initiera och driva förändringsarbete. Du rapporterar direkt till verksamhetschef.

I din vardag vägleds du av Sundsvalls kommuns värdegrund och av värdeorden mod, öppenhet och helhetssyn.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har examen som sjuksköterska. Alternativt har du annan relevant examen och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare har du erfarenhet av arbetsledning, personal- och budgetansvar samt erfarenhet av verksamhetsstyrning, utveckling och förändringsledning.

Det är meriterande om du har vidareutbildning till distriktssköterska, äldrevård eller inom psykiatri samt några års yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet och/eller erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet.

Som person är du strukturerad och målfokuserad. För att lyckas i rollen krävs det att du är en tydlig och lyhörd ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och är en trygg person som uppträder med personlig mognad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Övriga fackliga representanter nås via växeln, tfn: 060-19 10 00:
Vårdförbundet, Ulf Larsson
Akademikerförbundet SSR, Peter Gustavsson
Kommunal, Carina Melander, Åsa Selander
Fysioterapeuterna, Katarina Carlsson

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Enhetschef för läkare vid Länsverksamhet Ortopedi, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 14
Är du en erfaren ledare och redo att prova något nytt? Lockas du av att arbeta i en dynamisk verksamhet där samarbete är en nyckelfaktor? Nu söker vi dig som vill leda vårt läkarlag inom Ortopedin i Sundsvall!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ortopedi ansvarar för att tillgodose behovet av akut och planerad ortopedisk verksamhet i region Västernorrland. Verksamheten bedrivs vid alla länets tre sjukhus och skiljer sig delvis mellan sjukhusen. Vid Sundvalls sjukhus finns avdelning, mottagning och ortopedteknisk enhet, samt en läkarenhet där ett 20-tal specialister och ST-läkare arbetar. Vid sidan av en omfattande akutverksamhet bedriver enheten subspecialiserad verksamhet i multiprofessionella team inom hand-, fot- och ryggkirurgi. Vid enheten bedrivs även länets protesrevisionsverksamhet.

ROLLEN SOM ENHETSCHEF

Som enhetschef för Sundsvalls ortopedläkargrupp får du leda ett tjugotal mycket motiverade läkare i olika stadier av sin professionella utveckling mot ett mer strukturerat och målstyrt arbetssätt. Den närmaste tiden kommer stort fokus att ligga på att utarbeta produktions- och kapacitetsstyrning, med hänsyn tagen till den komplexitet som sjukvården innebär och med bibehållet fokus på en god arbetsmiljö och individuella utvecklingsmöjligheter. Läkargruppen har samverkansytor med ett stort antal andra enheter och som chef blir du central i arbetet med gemensamma processflöden.

Vi söker dig som har varit chef några år och vill prova något nytt. Du kommer att leda ortopedläkarnas dagliga arbete med stöd av läkare i de frågor och beslut som kräver medicinska hänsyn. Du har också gott stöd av kvalitetssjuksköterska och verksamhetsutvecklare, samt HR- och ekonomistöd knutna till verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för länsverksamhet Ortopedi och arbetar där aktivt för att länsverksamheten som helhet ska nå uppsatta mål. Du har ett nära samarbete med övriga läkarenhetschefer inom verksamheten och angriper tillsammans med dem frågor som rör kompetensförsörjning och fördelning av det gemensamma produktionsuppdraget. Du har goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap, bland annat genom chefshandledning och regionens chefsutbildningar.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du är en självgående och strukturerad person som har förmåga att se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har god samarbetsförmåga och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.

Ditt chefsförordnande kommer vara begränsat på 2-4 år med Regionens chefspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Klinikchef till Distriktsveterinärerna Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 25
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Sundsvall! Praktiken är blandad med till största delen häst, en del produktionsdjur och en liten smådjursverksamhet som vi vill få att växa. Våra mottagningar ligger i Matfors och Fränsta; i Fränsta har vi en ny och fullt utrustad smådjursklinik med en liten hästavdelning – och det är här vi kommer fokusera vår mottagningsverksamhet. Mottagningen i Matfors kommer att de vara utgångsläge för fältverksamhet framöver. Arbetsgrupperna består i dagsläget av fyra veterinärer, en legitimerad djursjukskötare och en djurvårdare. Det finns ett stort behov av att rekrytera veterinärer och även djurvårdare när verksamheten växer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är en affärsdriven verksamhet med kunden i fokus. I din roll som klinikchef kommer du att bygga upp, leda och vidareutveckla verksamheten i praktikområdet. Tjänsten innebär stora möjligheter till verksamhetsutveckling samtidigt som ett stort engagemang kommer att vara nödvändigt.

Som klinikchef leder du dina medarbetare genom ett nära och coachande ledarskap för att tillsammans hantera de dagliga utmaningarna.

Vi kan erbjuda delaktighet i en liten arbetsgrupp som är driven men behöver någon som håller i rodret på ett tydligt och framåtdrivande sätt. Det finns idag ett behov av rekrytering till arbetsgruppen och det behövs fokus på att leda ett team i behov av förändring gällande arbetssätt och arbetsmiljö. Du kommer få stora möjligheter att påverka mottagningens inriktning i framtiden samt tillsammans med medarbetarna arbeta för en mottagning med struktur och goda rutiner.

Som klinikchef i Sundsvall (där du har kontor i Matfors och Fränsta) ingår du i Region nord där du tillsammans med övriga klinikchefer och regionchef ingår i regionledningsgruppen. Från vårt kontor i Jönköping finns även stöd i form av HR-partner, löneadministratör, ekonomiavdelning med flera.

Anställningen är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lockas av utmaningen att bygga upp och leda en arbetsgrupp i en tid av förändring. Du är intresserad och engagerad i både verksamhet och medarbetare och har ett tydligt driv i ditt arbete. Problem eller möjligheter? Du har förmågan att bedriva ett verklighetsnära och inkluderande ledarskap med tydlig kommunikation och tydliga målsättningar för medarbetarna och verksamheten.

Du har relevant akademisk utbildning för rollen eller annan erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av ledarskapsarbete, svensk veterinärlegitimation eller svensk djursjukskötarlegitimation är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Ansök nu

Enhetschef till Vård- och omsorgsförvaltningen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 24
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och omsorgsförvaltningen i Sundsvalls kommun arbetar med ett förhållningssätt som präglas av tillitsbaserad ledning och styrning. Målsättningen med detta förhållningssätt är att arbeta med att förändra kultur och arbetssätt med fokus på verksamhetens syfte och medborgarens behov.

Ditt uppdrag som enhetschef i vård- och omsorgsförvaltningen spänner över många områden med viktiga uppdrag. Du har det yttersta ansvaret för en enhet vilket innebär att du ansvarar för att säkerställa ett verksamhetsnära och fullgott administrativt-, psykosocialt- och professionellt stöd i kärnverksamheten. I ditt arbete bidrar du till att dina medarbetare ges möjlighet till handlingsutrymme, professionalism och arbetsglädje i arbetet där medarbetarnas kompetens tas tillvara och inflytande möjliggörs. Tillsammans med dina medarbetare och kollegor utvecklar du din enhet utifrån uppsatta mål och tillsammans möter ni framtida utmaningar.

I ditt uppdrag ingår även att:

• fortlöpande tillägna sig kunskaper om teambaserat, tvärprofessionellt arbetssätt för att kunna leda och styra arbetet utifrån medborgarens perspektiv och helhetsperspektiv som utgångspunkt
• arbeta med uppföljning enligt gällande mätningar, i vardagsarbetet och tillsammans med medarbetarna, för att veta om man är på rätt väg beträffande medborgarens upplevelse av kvalité, medarbetarnas arbetsmiljö och kostnaderna för verksamheten
• samverka med övriga kollegor i förvaltningen som helhet, kring medborgarens perspektiv som utgångspunkt och kring resurser

Som enhetschef inom korttidsvården har du ansvaret för att styra, leda och kvalitetsutveckla verksamheten på enheten. Du har även ett aktivt ansvar för arbetsmiljö, ekonomiskt resultat och att lagstiftningar samt olika beslut och riktlinjer efterlevs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen från universitet eller högskola inom ett för tjänsten relevant område eller så har du några års aktuell erfarenhet av arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du kunskap om arbetsmiljölagstiftning och kvalitetsledningsarbete.

Det är meriterande om du har:
• sjuksköterskeexamen
• arbetslivserfarenhet inom ledarskap, ekonomistyrning samt personalansvar
• arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet, förändringsledning samt kommunal eller annan
offentlig verksamhet och därtill förvärvad förståelse för kraven på arbetet i en politiskt styrd
organisation
• kunskap i gällande lagstiftning inom verksamhetsområdet
• dokumenterad ledarutbildning
• dokumenterad utbildning i kvalitetsarbete, ekonomi eller arbetsrätt
• grundläggande kunskap i de stödsystem som används i verksamheterna som exempelvis
Flexite, Timecare, Qlick Sense, Adato, Procapita, Raindance och Heroma

För att lyckas i det här uppdraget är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi kommer att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen. Som person är du trygg och stabil med en god självinsikt. Du bedriver ett ledarskap där du ständigt arbetar för att främja en god arbetsmiljö. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du kan på ett tydligt sätt kommunicera mål, fatta beslut och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter.

Din initiativförmåga och din helhetssyn gör det möjligt att både utveckla och förvalta verksamheten. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt behöver du ha en god samarbetsförmåga.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift. Vi förutsätter att du har grundläggande kunskaper i MS-Office. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Ytterligare fackliga representanter är:
Hanna Nohrstedt Sveriges arbetsteraputer 060-19 10 00
Carina Melander, Kommunal, tel: 060 19 10 00
Åsa Selander, Kommunal, tel: 060 19 10 00
Katarina Carlsson, Fysioterapeuterna, tel: 060 19 10 00
Peter Gustavsson, SSR, tel: 060 19 10 00

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Enhetschef /Sjuksköterska till Vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 8
Sundsvalls vårdcentral är beläget på vackra Skönsmon med bra förbindelser för lokaltrafik och nära brofästet. SVC ingår sedan 2010 i Landstinget Västernorrlands vårdval. Vi strävar efter ett tydligt och framgångsrikt arbetssätt, där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. SVC är idag av drygt 20 anställda, med flera olika kompetenser, som med sitt engagemang och sin kompetens har skapat en varm och familjär arbetsgrupp. Vi har bara egen personal och inga "stafetter".
Som Enhetschef leder du och fördelar arbetet det operativa arbete på vårdcentraler. Du är ett stöd till medarbetare och organisation genom att säkerställa att rutiner jobbas fram och strukturer ständigt förbättras. Verksamhetens mål är att erbjuda god primärvård till patienter och god arbetsmiljö för medarbetare. Vi tror att både organisation och medarbetare mår bra av strukturer och ordning, vi tror på ett tydligt demokratisk ledarskap. Vi uppmuntrar teamarbete och fortbildning för att verksamheten ska utvecklas.
Utbildning och erfarenhet inom sjukvård är ett krav och erfarenhet av primärvården en fördel. Vi ser gärna att du har god datavana och har jobbat med vårdsystem som tex System Cross. Erfarenhet och utbildning inom samordning och ledarskap för sjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder heltid eller deltidstjänst.
Skicka in din ansökan redan i dag, då vi rekryterar löpande.

Ansök nu

Relationsskapande kundansvarig

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 18
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

MÖJLIGGÖRANDE KUNDANSVARIG

Söker du ett enkelt, bekvämt och förutsägbart jobb? Då är det slöseri med din tid att läsa vidare här! Vi erbjuder inga enkla jobb. Våra tjänster kräver engagemang, mod, mental styrka och socialt patos. Vi ställer de kraven för att vårt arbete är viktigt. Vi arbetar med mänskliga rättigheter. Vårt uppdrag är att se till att våra kunder kan leva. Inte bara överleva. Vi är möjliggörare.

HAR DU VAD SOM KRÄVS FÖR ATT BLI EN AV OSS?

Vi tycker att personlig assistans och rätten att leva som andra är en livsviktig rättighet och en resurs för samhället. En insats som vi ska vara stolta över och rädda om. För många av våra kunder är en välfungerande assistans skillnaden mellan att kunna leva sitt liv fullt ut efter sina villkor och att bara hålla sig vid liv, alltså skillnaden mellan att leva och att bara överleva. Vi tar det uppdraget på största allvar och det ställer stora krav på oss som företag och på dig som enskild anställd.

Att arbeta med personlig assistans är inte för alla, åtminstone inte hos oss. Men för dig som har vad som krävs finns fantastiska fördelar;

- Du kommer att kunna lämna jobbet varje dag med vetskapen och känslan av att ha gjort en viktig, avgörande skillnad i en annan människas liv.
- Du har kollegor som liksom du tar stort ansvar, har ett brinnande engagemang och stark vilja att göra ett bra jobb.
- Du blir en viktig del av branschen personlig assistans snabbast växande bolag de senaste åren. Lystra har vuxit från noll till över tusen anställda på kortare än fem år - det finns goda anledningar till det.
- Du ges möjlighet att påverka. Vi vill inte bara att nyanställda ska lära sig jobbet hos oss, vi tror att alla som kommer till oss har någonting att lära oss. Hos oss är du inte en i mängden, du och dina tankar, idéer och åsikter är en resurs vi vill utnyttja.
- Du får lösa problem tillsammans med andra. I en verksamhet där vi jobbar med människor kommer stora utmaningar alltid att finnas. Vi tror att den som tar sig an dem med inställningen att ”det här kommer att bli svårt men vi kommer att göra det bästa av det” har mycket bättre chanser att lösa dem än den som tänker ”det här kommer aldrig att gå”. För att passa in i vår verksamhet vill vi att du är en person som tycker om att möta utmaningar tillsammans med dina kollegor.
- De bra dagarna kommer att vara fler än de dåliga. Vi kan inte lova dig att alla dagar kommer att vara roliga, enkla eller trevliga. Tvärtom - vi vet att du, liksom alla andra, kommer att ha dagar där det mesta går emot, som är jobbiga, svåra och tuffa. Men för oss är det viktigt att alla har (många) fler bra dagar än dåliga dagar och att du de dåliga dagarna kommer att ha kollegor och medarbetare som stöttar dig på samma sätt som vi vill att du stöttar dem när de har dåliga dagar.


VAD VILL VI ATT DU SKA GÖRA?

Vi vill att du ska vara med och utveckla Lystra personlig assistans i Sundsvall. Vi har en verksamhet med härliga kunder och medarbetare och vi vill att du ska vara en central del i att både förvalta och utveckla vår befintliga verksamhet och driva verksamheten framåt.

Som Kundansvarig ansvarar du för att kontorets mål uppnås och du är Lystras ansikte utåt. Det är alltså viktigt att du delar och lever efter våra värderingar och visioner. Du kommer att leda verksamheten på det sätt som dels lagstiftningen men framförallt vår egen höga kvalitetsnorm reglerar. Du förväntas axla ett tydligt verksamhet-, arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar samt administrativa uppgifter. Din arbetsplats är i Sundsvall och resande i arbetet förekommer, framförallt i regionen men emellanåt också i övriga landet.

VAD BEHÖVER DU KUNNA?

Vi hoppas att du har erfarenhet av arbete i ledande position inom personlig assistans sedan tidigare och att du har erfarenheter som kan hjälpa oss att bli bättre.

Framförallt söker vi dig som tycker om och har talang för att bygga goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är Lystras ansikte utåt och kontaktyta för såväl våra kunder som de assistenter som du blir närmaste chef till och ditt ledarskap, bemötande och sätt att vara kommer att vara viktigt för att vi ska upplevas som en trygg assistansanordnare och en bra arbetsgivare.

Vi tycker att det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsorienterad och kan hantera stressade situationer på ett bra sätt. Eftersom våra kunder bor utspritt i regionen är B-körkort ett krav.

Högskoleutbildning med inriktning mot socionom eller dylikt är starkt meriterande men inget krav, däremot är rätt personliga egenskaper inte förhandlingsbara. Vi söker dig som vill vara en möjliggörare, som vill vara en bärande del i att skapa en vardag där våra kunder och assistenter trivs och som vill vara med på en spännande och utvecklande resa som företag.

Har du vad som krävs? Skicka oss din ansökan idag - varmt välkommen!

UPPLYSNINGAR:

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår verksamhetschef Emelie Karlsson, alternativt biträdande verksamhetschef Amanda Näs. För anställningsfrågor kontakta Jesper Gullstrand, HR-chef. Ovanstående kontaktpersoner nås via Curira Groups växel 010-788 12 80.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningsdatum löpt ut, inkom därför med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Klinikchef till Distriktsveterinärerna Sundsvall/Fränsta

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 12
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Sundsvall/Fränsta!
Vår mottagning i Sundsvall har en blandad praktik med häst, lantbrukets djur och smådjur. Vid vår nyrenoverade filial i Fränsta behandlar vi i dagsläget främst smådjurspatienter. Vi söker nu en klinikchef till teamet i Sundsvall/Fränsta bestående av nio veterinärer, en legitimerade djursjukskötare och en djurvårdare.


ARBETSUPPGIFTER
Då vi är en affärsdriven verksamhet är kunden alltid i fokus och i din roll som klinikchef bygger och vårdar du kundrelationer tillsammans med medarbetarna. Att identifiera utvecklingsområden och driva dessa frågor framåt är en naturlig del av arbetet. Du har huvudansvaret för affärsverksamheten och för en positiv utveckling av verksamhetens resultat och kvalitet. Som klinikchef leder du dina medarbetare genom ett nära och coachande ledarskap för att tillsammans hantera de vardagliga utmaningarna.

Vår verksamhet finns i hela landet och är indelad i fyra regioner. Varje region leds av en regionchef som rapporterar till vår driftchef. Det här är en helt ny regionindelning och som klinikchef i praktikområde Sundsvall/Fränsta blir du en del av regionledningsgrupp Nord. Övriga klinikchefer i regionen blir, precis som regionchefen, ditt naturliga bollplank i chefsfrågor. Från vårt kontor i Jönköping har du även stöd av HR-partner, löneadministratör, ekonomer/controllers, inköp samt marknad.

Hos oss får du arbeta i en verksamhet som siktar framåt och som vill skapa en modern beredskapsorganisation och genom att jobba med arbetssätt i framkant vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en stor organisation med god möjlighet att påverka. Genom vår Chefsakademi finns möjlighet att lära och utvecklas i din chefs- och ledarroll.

Anställningen är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef.


KVALIFIKATIONER
Som klinikchef hos oss hanterar du de situationer som krävs för att gruppen ska få rätt förutsättningar att arbeta effektivt tillsammans. Det kan innebära allt från resursplanering till att engagerat arbeta för en enad verksamhet och ett sammansvetsat team trots geografisk spridning.
Du har ett helhetsperspektiv samtidigt som du ser varje individ och låter alla komma till tals för att skapa engagemang och delaktighet.

Som klinikchef är du en god kommunikatör, håller en röd tråd och säkerställer att budskapet går fram och är tydligt. Ett gott samarbete är viktigt för oss och därför ser vi att du är lyhörd, lösningsorienterad och har förmågan att lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du är trygg i din roll som ledare, är självgående och fattar beslut med omdöme för att driva arbetet framåt mot såväl kortsiktiga som långsiktiga mål. Du är ett gott föredöme och en god representant för vår verksamhet. Du leder verksamheten enligt fattade beslut och organisationens vision och policy. Du har även lätt att anpassa sig till ändrade situationer och ser möjligheterna i förändring.

Vi ställer krav på att du har relevant akademisk utbildning för rollen eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av ledande roll och ekonomiskt ansvar ses som meriterande. Även erfarenhet från djursjukvårdsbranschen eller liknande branscher ses som meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Välkommen att söka tjänsten redan idag!


ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Ansök nu

Enhetschef till Hälso- och sjukvård, Vård- och omsorgsförvaltningen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 29
Vård och omsorgsförvaltningen i Sundsvalls kommun jobbar med tillitsbaserad ledning och styrning samt ett arbetssätt med fokus på verksamhetens syfte och medborgarens behov.

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som enhetschef ansvarar du för att utveckla, driva och följa upp verksamheten utifrån övergripande mål. Personal- och budgetansvar ingår också i uppdraget. Chefskapet avser ansvar för sjuksköterskor/distriktssköterskor i hemsjukvård och på särskilda boenden för äldre.

Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Arbetet innebär samverkan med övriga enheter och verksamheter för att förvaltningen som helhet ska uppnå sina mål.

I arbetsgruppen finns 29 medarbetare som består av distriktssköterskor och sjuksköterskor. Verksamheten sker i kommunens södra delar vilket sträcker sig från Centrum till gränsen mot Nordanstig i syd och Nacksta/Sidsjön i västlig riktning.

Som enhetschef är det viktigt att du kontinuerligt håller dig uppdaterad inom aktuell lagstiftning samt bevakar förändringar som påverkar verksamheten så att du vid behov kan initiera och driva förändringsarbete. Du rapporterar direkt till Verksamhetschef.

I din vardag vägleds du av Sundsvalls kommuns värdegrund och av värdeorden mod, öppenhet och helhetssyn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• sjuksköterskeexamen
• relevant akademisk examen eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• erfarenhet av arbetsledning,
• erfarenhet av personal- och budgetansvar
• erfarenhet av verksamhetsstyrning, utveckling och förändringsledning

För tjänsten krävs B-körkort.

Det är meriterande om du har vidareutbildning till distriktssköterska, äldrevård eller inom psykiatri samt några års yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet och/eller erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet.

Som person är du strukturerad och målfokuserad. För att lyckas i rollen krävs det att du är en tydlig och lyhörd ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och är en trygg person som uppträder med personlig mognad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel: 060-19 10 00
Ledarna, Monica Hillvall
Vision, Robin Fångsjö
Vårdförbundet, Ulf Larsson
Akademikerförbundet SSR, Peter Gustavsson
Fysioterapeuterna, Katarina Carlsson

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, tillträde enligt överenskommelse.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningstiden: 2021-11-15

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: : https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Enhetschef till Hälso- och sjukvård, Vård- och omsorgsförvaltningen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 8
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som enhetschef ansvarar du för att utveckla, driva och följa upp verksamheten utifrån övergripande mål. Personal- och budgetansvar ingår också i uppdraget. Chefskapet avser ansvar för sjuksköterskor/distriktssköterskor i hemsjukvård och på särskilda boenden för äldre.

Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Arbetet innebär samverkan med övriga enheter och verksamheter för att förvaltningen som helhet ska uppnå sina mål.

I arbetsgruppen finns 29 medarbetare som består av distriktssköterskor och sjuksköterskor. Verksamheten sker i kommunens södra delar vilket sträcker sig från Centrum till gränsen mot Nordanstig i syd och Nacksta/Sidsjön i västlig riktning.

Som enhetschef är det viktigt att du kontinuerligt håller dig uppdaterad inom aktuell lagstiftning samt bevakar förändringar som påverkar verksamheten så att du vid behov kan initiera och driva förändringsarbete. Du rapporterar direkt till Verksamhetschef.

I din vardag vägleds du av Sundsvalls kommuns värdegrund och av värdeorden mod, öppenhet och helhetssyn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• relevant akademisk examen eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• erfarenhet av arbetsledning,
• erfarenhet av personal- och budgetansvar
• erfarenhet av verksamhetsstyrning, utveckling och förändringsledning

För tjänsten krävs B-körkort.

Det är meriterande om du har sjuksköterskeutbildning med vidareutbildning till distriktssköterska, äldrevård eller inom psykiatri. Några års yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet och/eller erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet.

Som person är du strukturerad och målfokuserad. För att lyckas i rollen krävs det att du är en tydlig och lyhörd ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och är en trygg person som uppträder med personlig mognad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via växeln, tfn: 060-19 10 00

Ledarna: Monica Hillvall
Vision: Robin Fångsjö
Vårdförbundet: Anne-Sofie Hallberg
Akademikerförbundet SSR: Peter Gustavsson
Kommunal, Carina Melander: Åsa Selander
Fysioterapeuterna: Katarina Carlsson

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, tillträde enligt överenskommelse.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningstiden: 2021-09-26

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: : https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Enhetschef till Stöd och Omsorg (VoF)

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 10
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Stöd och omsorg söker nu en tydlig och engagerad enhetschef som ser möjligheter och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vård- och omsorgsförvaltningen, Stöd och omsorg ger riktade insatser enligt Lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Som enhetschef kan du ansvara för exempelvis boende för barn eller vuxna, daglig verksamhet, personlig assistans, korttidvistelse eller korttidstillsyn.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som enhetschef kommer du att vara ansvarig för att, utifrån uppsatta strategiska och operativa mål, driva och vidareutveckla enheter, samt ansvara för de kvalitativa och ekonomiska resultaten. Du är ansvarig för att enheten är en attraktiv arbetsplats där du motiverar och engagerar dina medarbetare och får alla att arbeta mot gemensamma mål med brukaren i fokus.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av verksamhetsområdet är meriterande.

Som person är du stabil, tydlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga. I chefsrollen är du självgående, uthållig och har alltid ett tydligt brukarfokus. Du trivs i chefsrollen och är prestigelös och har en förmåga att engagera dina medarbetare. Du kan ta obekväma beslut i ditt ledarskap och kan även ta tag i konflikter. Du har mod att kritiskt granska din egen verksamhet och söka stöd och hjälp vid behov. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och dina IT-kunskaper är goda. Du har intresse av att arbeta mål- och resultatorienterat.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Om du är rätt person kan vi erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete där du kan göra skillnad!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningstiden: 2021-04-28

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Ansök nu

Enhetschef till Barnmorskemottagningarna i NSV Söder

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 7
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare.

Barnmorskemottagningen ingår i primärvårdens verksamhetsområde Sundsvall/Ånge inom närsjukvårdsområde Söder. Vår enhet har 8 medarbetare med verksamhet både i Sundsvall och Härnösand och har ett nära samarbete mellan orterna. Vi servar 8 hälsocentraler fördelade till tätort och glesbygd. Vi tillhandahåller familjerådgivning, preventivrådgivning, mödravård och utför cellprovtagning.
Tillsammans arbetar vi för en god och trygg mödravård för regionens listade patienter!


.

Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

Du tar aktivt initiativ till effektiviseringar och kvalitetsförbättringar och möjliggör för medarbetare att utveckla arbetsformer såväl digitalt som fysiskt. Du deltar aktivt i de utvecklings och förbättringsarbeten som är kopplade till omställningen till Nära Vård samt de kontakter som krävs såväl inom regionen som mot andra huvudmän. I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för ekonomi och personalfrågor i nära samarbete med regionens stödfunktioner.

Du kommer att ingå i verksamhetsområde Sundsvall/Ånges ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och områdets 5 hälsocentralschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.

Tjänsten är en kombination av roll som enhetschef på 50% och resterande del arbete inom din grundprofession. Arbetet inom grundprofessionen sker på någon av enheterna inom primärvården i NSV söder.

Som enhetschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi att du har dokumenterad ledarerfarenhet.Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som vi bedömer som lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt med din chef som bollplank. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på enheten..

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen i kombination med ett tidsbegränsat chefsförordnande med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Regionen företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Regionens arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Ansök nu

Verksamhetschef Länsverksamhet Psykiatri Region Västernorrland

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 25
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 7500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker dig som vill leda ett av regionens viktigaste uppdrag och tillsammans med oss andra arbeta för en god, säker, jämlik och tillgänglig hälso-och sjukvård för invånarna i vår region.

Vill du skapa förändring och driva utveckling inom Regionen? Då kan du vara den vi söker!

Om Regionen

Hälso- och sjukvården inom Region Västernorrland är sedan årsskiftet organiserad i sju vårdområden: Närsjukvård norr, väster och söder, Länssjukvård somatik, Länssjukvård psykiatri/habilitering, RPK och Tandvården.

I vårdområdet Länssjukvård psykiatri-habilitering ingår tre länsverksamheter: Habilitering, BUP och vuxenpsykiatrin. Som verksamhetschef för vuxenpsykiatrin kommer du att vara underställd områdesdirektören och ingå i en ledningsgrupp för vårdområdet.

Länsverksamhet Psykiatri bedriver öppenvårdsverksamhet vid nio mottagningar på fem orter i länet, ansvarar för länets psykiatriska akutverksamhet, och har f n 78 fastställda vårdplatser för heldygnsvård enl HSL och LPT.

Om verksamhetens uppdrag

Uppdraget är att erbjuda psykiatrisk diagnostik och behandling av hög kvalitet. Detta sker med hjälp av metoder som följer vetenskap och beprövad erfarenhet. Förhållningssättet gentemot patienten skall präglas av respekt, professionalitet och hög etisk medvetenhet.

Klinikens målgrupp är personer från 18 år och uppåt med psykiatrisk sjukdom eller psykisk ohälsa av sådan allvarlighetsgrad att den kräver psykiatrisk specialistkompetens.

Verksamheten har ca 430 anställda inom flera olika yrkesområden, samt 17 enhetschefer.

Arbetsuppgifter

Verksamhetschefen har det fulla ansvaret för verksamhet, personal, ekonomi, kvalitet och patientsäkerhet. Du har 17 enhetschefer, IT säkerhetssamordnare, administratör och verksamhetsutvecklare direkt rapporterande.

Verksamhetschefen ansvarar för att säkerställa att regionens vision och de politiska ambitionerna får genomslag och att verksamheten bedrivs ändamålsenligt genom målstyrning och utifrån de ekonomiska förutsättningarna. Det innebär bland annat att systematiskt styra och säkerställa arbetet med planering, genomförande och uppföljning av regionens verksamhet.

Vidare ansvarar du för att leda styr- och ledningsgrupper, stödjer enhetscheferna i deras uppdrag, ansvarar för att facklig samverkan sker inom verksamheten i ett gemensamt verksamhetsråd och arbetar och bidrar till en god arbetsmiljö utifrån regionens vision och värderingar.

I uppdraget ingår ett övergripande ansvar för att utveckla arbetssätt, processer, kunskap, kompetenser och organisationen.

Du rapporterar till områdesdirektören för Länssjukvårdsområde Psykiatri och Habilitering och tillsammans med övriga verksamhetschefer ingår du i ledningsgruppen där ni tillsammans ansvarar för en effektiv och kvalitativ specialistvård inom hela regionen. Samverkan med andra verksamheter inom Regionen samt andra samhällsaktörer är en viktig del för uppdraget.

Vem är du

Som verksamhetschef krävs det att du har helhetsperspektiv och förmåga att omsätta politiska mål till strategiska planer. Uppdraget kräver ett stort personligt engagemang och en egen drivkraft att leda verksamheten mot uppsatta mål, en utvecklad förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt en stark samarbets- och kommunikativ förmåga.

Du har gedigen chef- och ledarskapserfarenhet på en strategisk nivå med dokumenterat goda ledaregenskaper och en personlig mognad som gör att du med goda resultat kan leda och motivera medarbetare via underställda chefer. Du har lämplig akademisk utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Som person är du strukturerad vilket innebär att du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av att leda andra chefer samt driva förändringsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Då verksamheten är etablerad på flera orter krävs att du har B-körkort och att du kan resa mellan orterna.

Kontakt

Ansök och läs mer på Jeffersonwells.se

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/e51fcd36-dd9d-4500-964a-0db0c215bb42/verksamhetschef-lnsverksamhet-psykiatri-region-vsternorrland-

Din ansökan vill vi senast ha den 11 april 2021

Ansök nu

Enhetschef, Rättspsykiatriska regionkliniken, avdelning 99

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 9
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

.

Vi söker dig som har förmåga att leda, utveckla, inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Du erbjuds goda arbetsförhållanden och ett självständigt arbete i en utvecklande arbetsmiljö, där kvaliteten är i fokus. RPK är en välorganiserad klinik och är ISO-certifierade med stora möjligheter till personlig- och ledarskapsutveckling.

Avdelning 99 har totalt 15 vårdplatser och 21 medarbetare. Vårdarbetet bedrivs av sjuksköterskor och skötare, utifrån rollen som kontaktpersoner, i olika konstellationer. Avdelningens patienter befinner sig i olika delar av vårdprocessen och varierar mellan nyligen dömda, till patienter som snart ska övergå till rättspsykiatrisk öppenvård.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på fyra år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillträde efter överenskommelse. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Vill du veta mera, gå in på vår hemsida www.lvn.se/rpk

Vi söker dig med akademisk examen eller annan utbildning och kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Chefsuppdrag inom psykiatrisk vård samt relevanta vidareutbildningar är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från chefsuppdrag med budget- och personalansvar.

Du är en tydlig och kommunikativ ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Rollen ställer krav på kreativitet och initiativtagande, ett gott humör och intresse för nya utmaningar. Du har en god samarbetsförmåga samt en personlig mognad som gör att du kan leda, utveckla, inspirera och entusiasmera dina medarbetare.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ditt ledarskap präglas av tillit, dialog och delaktighet.

Rättspsykiatriska regionkliniken tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du har en god självinsikt och ditt ledarskap präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschefer till Vård- och omsorgsförvaltningen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 22
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.ARBETSUPPGIFTER
Vård och omsorgsförvaltningen i Sundsvalls kommun jobbar med tillitsbaserad ledning och styrning samt ett arbetssätt med fokus på verksamhetens syfte och medborgarens behov.

Som enhetschef har du det yttersta ansvaret för en enhet inom Äldreomsorg och Hälso- och sjukvård där du ska säkerställa ett verksamhetsnära och fullgott administrativt, psykosocialt och professionellt stöd i kärnverksamheten.

I rollen som enhetschef är ditt fokus att arbeta med det som skapar värde för medborgaren. Du ska vara tydlig i din information, välkomna oliktänkande och respektera kritik. Du ska delegera handlingsutrymme och välkomna medarbetarinflytande.

Rollen som enhetschef innebär att;

• Fortlöpande tillägna sig kunskaper om teambaserat, tvärprofessionellt arbetssätt för att kunna leda och styra arbetet utifrån medborgarens perspektiv och helhetsperspektiv som utgångspunkt.

• Ha syftet med verksamheten och medborgarens perspektiv som utgångspunkt för daglig drift och utveckling av verksamheten.

• Arbeta med uppföljning enligt gällande mätningar, i vardagsarbetet och tillsammans med medarbetarna, för att veta om man är på rätt väg beträffande medborgarens upplevelse av kvalité, medarbetarnas arbetsmiljö och kostnaderna för verksamheten.

• Fokusera på att ta bort dem hinder som gör det svårt för medarbetarna att skapa värde för medborgaren.

• Utgå från ett helhetsperspektiv dvs. samverka med övriga kollegor i det geografiska ledningsteamet och i förvaltningen som helhet, kring medborgarens perspektiv som utgångspunkt och kring resurser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen från universitet eller högskola inom område som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har arbetslivserfarenhet inom ledarskap, ekonomistyrning och personalansvar.

Du har även kunskap om arbetsmiljölagstiftning och kvalitetsledningsarbete.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från verksamhetsområdet, förändringsledning och om du har arbetat i en offentlig verksamhet.

Som person är du trygg och stabil med en god självinsikt. Du bedriver ett ledarskap där du ständigt arbetar för att främja en god arbetsmiljö. Du kan på ett tydligt sätt kommunicera mål, fatta beslut och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter.

Din initiativförmåga och din helhetssyn gör det möjligt att både utveckla och förvalta verksamheten. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt behöver du ha en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via växeln; tfn 060 19 10 00
Ledarna, Monica Hillvall
Vision, Robin Fångsjö
Kommunal, Carina Melander, Åsa Selander
Fysioterapeuterna, Katarina Carlsson
Akademikerförbundet SSR, Helena Backlund

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och kan därför komma att genomföra drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag 11 mars.
Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Ansök nu

Enhetschef Läkare Länsverksamhet Psykiatri

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 25
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Psykiatriska länsverksamheten bedrivs på 5 orter i Västernorrlands län. Det finns inom verksamheten 10 öppenvårdsmottagningar, 6 vårdavdelningar samt ett mobilt psykiatriskt omvårdnadsteam. Som läkarchef kommer du att ha dina medarbetare fördelade på samtliga enheter och orter i länet.

Verksamheten inom vuxenpsykiatrin präglas av ett tvärvetenskapligt synsätt som tar hänsyn till såväl medicinska, psykologiska som sociala aspekter på patientens problem. Vi strävar efter att stärka den öppna vården så att behovet av heldygnsvård minskar. En särskild utmaning för vår psykiatriska verksamhet i länet är att minska beroendet av hyrläkare inom vården. Ett omfattande förändringsarbete pågår också inom hela specialistsjukvården i Västernorrland och även inom Länsverksamheten Psykiatri.
Som enhetschef för läkargruppen är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp. Enhetschefen leder och utvecklar verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar för läkargruppen, men förväntas också ha en helhetssyn på klinikens verksamhet. Arbetet ställer krav på en god samverkan med andra enheter inom kliniken, verksamheter inom landstinget och andra samhällsaktörer.

Viktiga arbetsuppgifter är rekrytering och bemanningsplanering och samordning av klinikens läkarresurser i länet. En uppgift är också att skapa en god och stimulerande arbetsmiljö för våra läkare, skapa goda utvecklingsmöjligheter och planera deras kompetensutveckling. Du förväntas också ta ett ansvar för att "läkarvikarier"/hyrläkare avropas vid behov, och att dessa får den introduktion och information som behövs. Till ditt stöd finns klinikledningens tre administratörer vid respektive sjukhusort. Som enhetschef har du ansvar för ca 30 - 40 medarbetare, och du kommer att få tillsätta en "samordnare" som blir en ny stödfunktion för läkarchefen inom länsverksamheten.
Placeringsort är någon av våra tre sjukhusorter, Sundsvall samt Sollefteå eller Örnsköldsvik. Viktigt är att du har en helhetssyn på länsverksamheten, är beredd att resa inom länet, och att hålla distansmöten med hjälp av digital teknik.. Du ska också arbeta för att skapa en god kommunikation med medarbetare på samtliga orter där kliniken bedriver verksamhet.


Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning och gärna tidigare erfarenhet av chefs- eller ledarskap inom vården. Meriterande är chefs- och ledarskapsutbildning. Viktigt är att du är öppen för och intresserad av förändrings- och utvecklingsarbete, både när det gäller organisation och arbetssätt inom den psykiatriska vården.
Som person har du goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Det krävs att du har personlig mognad och väl utvecklad social och kommunikativ förmåga. Som chef ska du leda gruppen framåt till att bli ett starkt team med god sammanhållning och involvera dina medarbetare i utvecklings- och utbildningsfrågor samt vid rekrytering. Du förväntas ge tydlig information, individuellt stöd och vägledning samt att vara tillgänglig för dina blivande medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år). Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.
Chefsuppdraget är ett heltidsuppdrag.

Ansök nu

Enhetschef Administrativa enheten - Rättspsykiatriska regionkliniken

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 15
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets främsta kliniker för vård av patienter överlämnade till vård enligt lagen om rättspsykiatrisk vård, LRV. Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt LPT, lagen om psykiatrisk tvångsvård. Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på åtta vårdavdelningar, en administrativ enhet samt en pedagogisk enhet.

.

Vi söker dig som har förmåga att leda, utveckla, inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Du erbjuds bra arbetsförhållanden i en utvecklande arbetsmiljö, där kvaliteten är i fokus. Samtidigt erbjuds du ett självständigt arbete med många utmaningar. Chefskapet kombineras med uppdrag kring vård- och verksamhetsutveckling samt ledningsarbete. Vi är en välorganiserad klinik och är ISO-certifierade med stora möjligheter till personlig utveckling.

Administrationen har 25 medarbetare bestående av läkare, psykologer, administratörer, medicinska sekreterare, kuratorer m fl.

Vill du veta mera, gå gärna in på vår hemsida www.rvn.se/rpk

Anställningsvillkor: Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat 4 år med Region Västernorrlands ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålles inom förvaltningen.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning i psykiatri är önskvärt.
Det är meriterande om du har gått relevanta chefs- och ledarskapsprogram samt har tidigare chefsuppdrag inom rättspsykiatrisk vård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god förmåga till att ta initiativ, ansvar, vara kreativ, ha stark relationskompetens och intresse för nya utmaningar.

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du har en god självinsikt och ditt ledarskap präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Akutgeriatriska avdelningen 26A Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 30
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har c:a 350 medarbetare på de tre sjukhusorterna och 12 enhetschefer. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatik och vissa delar inom psykiatrin.

Från och med 2021-01-01 genomförs en organisationsförändring och länsverksamheten indelas i tre närsjukvårdsområden.

Vi söker nu en engagerad enhetschef till Akutgeriatrisk avdelning 26A som stimuleras av utmaningen att möta det behov som finns av specialiserad sjukvård riktad till våra äldre innevånare. Ett flertal insatser har initierats för att stärka enhetens inre arbetsstruktur och utveckla arbetsformerna inom avdelningen Enheten har 29 tjänster vilket omfattar sjuksköterskor och undersköterskor.
Avdelning 26A är en akutvårdsavdelning som till huvudsak ansvarar för patienter över 65 år. Huvudparten av patienterna kommer till enheten direkt från akutmottagningen och avdelningen har hög omsättning av patienter. Enheten har ett teambaserat arbetssätt där varje profession ingår som en viktigt del i arbetet.

.

Vi erbjuder dig nu möjlighet att arbeta i vår verksamhet.

Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du tar aktivt initiativ till effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.

I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för ekonomi och personalfrågor i nära samarbete med regionens stödfunktioner. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen. Utöver dina ansvarsområden har du i uppdrag att i samverkan med kollegor arbeta för att utveckla närsjukvårdsorganisationen.

För närvarande är avdelningen sammanslagen med rehabiliteringsavdelningen vilket innebär delat ledarskap för de två enheterna.

Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.


Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande.

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Det är viktigt att du har förmåga att inspirera och engagera medarbetare. Du har god självkännedom och är tydlig i din kommunikation. Du har förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner. Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Möjliggörande uppdragschef!

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 18
MÖJLIGGÖRANDE UPPDRAGSCHEF

Söker du ett enkelt, bekvämt och förutsägbart jobb? Då är det slöseri med din tid att läsa vidare här! Vi erbjuder inga enkla jobb. Våra tjänster kräver engagemang, mod, mental styrka och socialt patos. Vi ställer de kraven för att vårt arbete är viktigt. Vi arbetar med mänskliga rättigheter. Vårt uppdrag är att se till att våra kunder kan leva. Inte bara överleva. Vi är möjliggörare.

HAR DU VAD SOM KRÄVS FÖR ATT BLI EN AV OSS?

Vi tycker att personlig assistans och rätten att leva som andra är en livsviktig rättighet och en resurs för samhället. En insats som vi ska vara stolta över och rädda om. För många av våra kunder är en välfungerande assistans skillnaden mellan att kunna leva sitt liv fullt ut efter sina villkor och att bara hålla sig vid liv, alltså skillnaden mellan att leva och att bara överleva. Vi tar det uppdraget på största allvar och det ställer stora krav på oss som företag och på dig som enskild anställd.

Att arbeta med personlig assistans är inte för alla, åtminstone inte hos oss. Men för dig som har vad som krävs finns fantastiska fördelar;

- -Du kommer att kunna lämna jobbet varje dag med vetskapen och känslan av att ha gjort en viktig, avgörande skillnad i en annan människas liv.
- -Du har kollegor som liksom du tar stort ansvar, har ett brinnande engagemang och stark vilja att göra ett bra jobb.
- -Du blir en viktig del av branschen personlig assistans snabbast växande bolag de senaste åren. Lystra har vuxit från noll till över tusen anställda på kortare än fem år - det finns goda anledningar till det.
- -Du ges möjlighet att påverka. Vi vill inte bara att nyanställda ska lära sig jobbet hos oss, vi tror att alla som kommer till oss har någonting att lära oss. Hos oss är du inte en i mängden, du och dina tankar, idéer och åsikter är en resurs vi vill utnyttja.
- -Du får lösa problem tillsammans med andra. I en verksamhet där vi jobbar med människor kommer stora utmaningar alltid att finnas. Vi tror att den som tar sig an dem med inställningen att ”det här kommer att bli svårt men vi kommer att göra det bästa av det” har mycket bättre chanser att lösa dem än den som tänker ”det här kommer aldrig att gå”. För att passa in i vår verksamhet vill vi att du är en person som tycker om att möta utmaningar tillsammans med dina kollegor.
- -De bra dagarna kommer att vara fler än de dåliga. Vi kan inte lova dig att alla dagar kommer att vara roliga, enkla eller trevliga. Tvärtom - vi vet att du, liksom alla andra, kommer att ha dagar där det mesta går emot, som är jobbiga, svåra och tuffa. Men för oss är det viktigt att alla har (många) fler bra dagar än dåliga dagar och att du de dåliga dagarna kommer att ha kollegor och medarbetare som stöttar dig på samma sätt som vi vill att du stöttar dem när de har dåliga dagar.


VAD VILL VI ATT DU SKA GÖRA?

Vi vill att du ska vara med och utveckla Lystra personlig assistans i Sundsvall. Vi har en verksamhet med härliga kunder och medarbetare och vi vill att du ska vara en central del i att både förvalta och utveckla vår befintliga verksamhet och driva verksamheten framåt.

Som Uppdragschef ansvarar du för att kontorets mål uppnås och du är Lystras ansikte utåt. Det är alltså viktigt att du delar och lever efter våra värderingar och visioner. Du kommer att leda verksamheten på det sätt som dels lagstiftningen men framförallt vår egen höga kvalitetsnorm reglerar. Du förväntas axla ett tydligt verksamhet-, arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar samt administrativa uppgifter. Din arbetsplats är i Sundsvall och resande i arbetet förekommer, framförallt i regionen men emellanåt också i övriga landet.

VAD BEHÖVER DU KUNNA?

Vi hoppas att du har erfarenhet av arbete i ledande position inom personlig assistans sedan tidigare och att du har erfarenheter som kan hjälpa oss att bli bättre.

Framförallt söker vi dig som tycker om och har talang för att bygga goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är Lystras ansikte utåt och kontaktyta för såväl våra kunder som de assistenter som du blir närmaste chef till och ditt ledarskap, bemötande och sätt att vara kommer att vara viktigt för att vi ska upplevas som en trygg assistansanordnare och en bra arbetsgivare.

Vi tycker att det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsorienterad och kan hantera stressade situationer på ett bra sätt. Eftersom våra kunder bor utspritt i regionen är B-körkort ett krav.

Högskoleutbildning med inriktning mot socionom eller dylikt är starkt meriterande men inget krav, däremot är rätt personliga egenskaper inte förhandlingsbara. Vi söker dig som vill vara en möjliggörare, som vill vara en bärande del i att skapa en vardag där våra kunder och assistenter trivs och som vill vara med på en spännande och utvecklande resa som företag.

Har du vad som krävs? Skicka oss din ansökan idag - varmt välkommen!

OBS: Rekrytering kan ske löpande under rekryteringsprocessen så inkom med din ansökan idag!

UPPLYSNINGAR:

Gällande tjänsten samt rekryteringsprocessen lämnas upplysningar av affärsområdeschef Fatima Iramdane per mail på fatima.iramdane@curira.se, alternativt HR: Jesper Gullstrand på mail jesper.gullstrand@lystraassistans.se

Ansök nu

Hälsocentralschef till HC Gilleberget i Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 3
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Gilleberget ligger i Skönsberg ca 3 km norr om Sundsvalls centrum. Skönsberg är Sundsvalls största stadsdel och omtalas som en stad i staden. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Till Skönsberg finns goda bussförbindelser. Hos oss är vi cirka 30 medarbetare på arbetsplatsen med olika kompetens inom hälso-och sjukvård, vi arbetar dagligen för att hjälpa våra invånare. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi arbetar tillsammans för att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Om du vill vara med och påverka morgondagens primärvård i Sundsvall tillsammans
med oss på Hälsocentralen Gilleberget ska du söka tjänsten nedan!
.

Vill du bli vår nya ledare?
Som hälsocentralschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för medarbetarna vid verksamheten och vid din sida finns regionens stödfunktioner samt din chef.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen och du kommer spela en viktig roll i hälsocentralens utveckling för att hjälpa invånare att få en god vård.

Du kommer att ingå i ledningsgrupp med verksamhetschef och områdets hälsocentralschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.Som hälsocentralschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet men detta är inget krav då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt med din chef som bollplank. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på hälsocentralen.

Vi söker dig som i grunden är läkare, sjuksköterska alternativt annan legitimerad yrkeskategori inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård. Viss del arbete inom din grundprofession kan komma att ingå i uppdraget,

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen i kombination med ett tidsbegränsat chefsförordnande med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Regionen företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Vi ser fram emot din ansökan, vi tillämpar löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in den!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschef till Strokeavdelningen 25 B, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 27
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har cirka 360 medarbetare på de tre sjukhusorterna och 12 enhetschefer. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatik och vissa delar inom psykiatrin.

Vi söker nu en engagerad enhetschef till Strokeavdelningen 25 B samt Strokemottagning. Enheten har 42 tjänster vilket omfattar sjuksköterskor och undersköterskor.

Stroke- och neurologiavdelningen 25 B en akutavdelning med uppdrag mot såväl inkommande ambulanslarm som akutmottagning.
Huvuduppdraget omfattar patienter med verifierad stroke eller strokemisstanke samt patienter med verifierad eller misstänkt neurologiska sjukdom. Patientgruppen omfattar personer från 18 år och uppåt. Enheten har ett utpräglat teambaserat arbetssätt vilket omfattar läkare, sjuksköterska, undersköterska arbetsterapeut, fysioterapeut och logoped. Där behov så finns kopplar teamet även in kompetens från kurator och dietist. Kopplat till avdelningen finns en strokemottagning samt ett strokehemrehabiliteringsteam. Enheten samverkar i hög grad med dagrehabilitering samt rehabiliteringsavdelning 26B.


.

Vi erbjuder dig nu möjlighet att arbeta i vår länsverksamhet.

Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du tar aktivt initiativ till effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.

I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för ekonomi och personalfrågor i nära samarbete med landstingets stödfunktioner. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen. Utöver dina ansvarsområden har du möjlighet att driva givande utvecklingsprojekt.

Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.


Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande.Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Det är viktigt att du har förmåga att inspirera och engagera medarbetare. Du har god självkännedom och är tydlig i din kommunikation. Du har förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner.

Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Enhetschef till Klinisk Fysiologi, Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 2
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Klinisk Fysiologi i Sundsvall ingår i Länsverksamhet Kardiologi.

Klinisk Fysiologi har hög produktion och är en viktig länk i vårdkedjan med högt ställda krav på verksamheten. Inom kliniken finns Hjärt-/Kärlsektion, Neurofysiologisk sektion, Sömnsektion samt Allmänfysiologisk sektion. På Klinisk fysiologi arbetar läkare, BMA, sjuksköterskor, undersköterskor, administratörer. Vi är ca 22 medarbetare.

Är du intresserad av ett utvecklande arbete där man har goda möjligheter att få vara med och påverka fortsatt utveckling på kliniken? Då är detta kanske en tjänst för dig!

..

I ditt uppdrag som enhetschef utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har det samlade ledningsansvaret för avdelningens bemanning, fortbildning, schemaläggning, rekrytering och ekonomi. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen för länskliniken. Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer.

Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och förändringsarbete och som vill, tillsammans med verksamhetschefen, leda och utveckla verksamheten mot framtidens behov. I ditt ledarskap har du förmåga att se helheten. Du kan stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare. Du bidrar aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö. Vi ser även att du är målinriktad och har förmåga att följa upp verksamheten.

Som enhetschef förväntas du:

- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
- Främja samarbete inom och utanför enheten och klinikerna
- Kontinuerligt ge stöd och återkoppling till medarbetarna
- Vara omvärldsorienterad

Vi fäster stor vikt vid Din förmåga att samarbeta och föra utvecklingen framåt i dialog med dina medarbetare och klinikens ledningsgrupp.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning som kan anses likvärdig för tjänsten. Har du tidigare chefs/ledarskapserfarenhet är det meriterande, vi lägger stor vikt vid det för tjänsten. Vi ser även gärna att du även har tidigare erfarenhet av vården och dess organisation.

Du som söker är en lugn, trygg och stabil person. Du är driven och motiveras av att arbeta mot resultat, du arbetar tills projekt är slutförda eller resultat är uppnådda. Du har god samarbetsförmåga och har en god förmåga att lyssna och kommunicera.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef Folktandvården Sollefteå

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 8
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en enhetschef till Folktandvården i Sollefteå. Kliniken har ca 20 medarbetare och utgör tillsammans med klinikerna i Härnösand, Kramfors och Höga Kusten "Verksamhetsområde Ångermanland södra". Vi har ett gott samarbetsklimat och arbetar på en utökad samverkan inom och utom verksamhetsområdets gränser

.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Som enhetschef leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor.

Som enhetschef förväntas du

. Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
. I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
. Aktivt bidra till patientnytta, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar
. Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
. Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
. Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna
. Främja samarbete inom och utanför verksamheten, tar ansvar inom och utanför klinikens gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt
. Vara omvärldsorienterad

Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp i uppdraget!

Vi söker dig som genom ett tydligt ledarskap främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har god självkännedom, är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ledare. Utbildning inom tandvård är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen. Chefsförordnandet är tidsbegränsat på 4-6 år med regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Ansök nu

Enhetschef Ögonmottagningen Sundsvall och Härnösand

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 24
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Ögonsjukvården i Västernorrland bedrivs i moderna lokaler på 4 enheter: Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik och Sollefteå. Verksamheten har en bredd och innefattar katarakt- och glaukomkirurgi, plastikkirurgi, medicinsk retina med maculamottagning och intravitreal injektionsbehandling, diabetesmottagning, barnoftalmologisk mottagning inkluderande ortoptistmottagning, glaukommottagning och allmänoftalmologisk mottagning. Tillsammans utförs cirka 48 000 mottagningsbesök per år och cirka 4 700 operationer, varav cirka 2 600 kataraktoperationer.

Vi satsar på utbildning och har dels den regionaliserade läkarutbildningen från Umeå förlagd till Sundsvall och ST-läkare i Sundsvall. Därutöver bedrivs klinisk forskning.

.

Som enhetschef söker vi dig som tillsammans med verksamhetschefen och övriga enhetschefer inom Ögon LVN vill leda och utveckla verksamheten mot framtidens behov. I ditt arbete kommer du att ha ansvar för Ögonmottagningen i Sundsvall och Härnösand.

Du är en öppen och utåtriktad ledare som skapar förutsättningar för ett gott samarbete. Du har personal-, budget och resultatansvar för enheten och ansvarar för att din verksamhet når de mål som ställs på din enhet.

Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområdet. Som stöd i ditt arbete har du verksamhetens HR-konsult samt ekonomikonsult.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Vi ser helst att du har några års erfarenhet från chefsroller med personalansvar.
Du har erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete både avseende arbetssätt, metoder och kultur. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat, dvs du är en relationsskapande ledare som trivs med att utveckla och motivera ditt team. Att arbeta lösningsfokuserat ingår i rollen och det innebär att konstruktivt lägga fokus och energi på lösningar och på hur vi önskar att det ska vara/bli.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Vi ser fram emot att höra från dig, Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Akutgeriatriska avdelningen 26A Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 1
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har c:a 350 medarbetare på de tre sjukhusorterna och 12 enhetschefer. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatik och vissa delar inom psykiatrin.

Vi söker nu en engagerad enhetschef till Akutgeriatrisk avdelning 26A som stimuleras av utmaningen att möta det behov som finns av specialiserad sjukvård riktad till våra äldre innevånare. Ett flertal insatser har initierats för att stärka enhetens inre arbetsstruktur och utveckla arbetsformerna inom avdelningen Enheten har 29 tjänster vilket omfattar sjuksköterskor och undersköterskor.
Avdelning 26A är en akutvårdsavdelning som till huvudsak ansvarar för patienter över 65 år. Huvudparten av patienterna kommer till enheten direkt från akutmottagningen och avdelningen har hög omsättning av patienter. Enheten har ett teambaserat arbetssätt där varje profession ingår som en viktigt del i arbetet.

Vi erbjuder dig nu möjlighet att arbeta i vår länsverksamhet.

Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du tar aktivt initiativ till effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.

I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för ekonomi och personalfrågor i nära samarbete med landstingets stödfunktioner. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen .Utöver dina ansvarsområden har du möjlighet att driva givande utvecklingsprojekt.

Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.


Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande.

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Det är viktigt att du har förmåga att inspirera och engagera medarbetare. Du har god självkännedom och är tydlig i din kommunikation. Du har förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner. Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Länsverksamhetschef Kardiologen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 15
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu dig som har ett starkt driv och som har förmåga och fokus att utveckla dina medarbetare att arbeta mot ett gemensamt mål.

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Länsverksamhet kardiologi befinner sig en spännande utvecklingsfas. En komplett länskardiologiverksamhet bedrivs och utvecklas. Elektiv och akut PCI verksamhet dygnets alla timmar, behandling med avancerade pacemaker, CRT-och ICD-system med distansmonitorering. Högspecialiserade mottagningar för länets GUCH-, PAH- och hjärttransplanterade patienter. Vårdavdelningar och mottagningar finns på alla tre sjukhus i länet. Vårdavdelningen i Sundsvall innefattar även hjärtintensivplatser. Klinisk fysiologi finns i Sundsvall och Örnsköldsvik. Totalt har verksamheten 260 anställda och cirka 80 vårdplatser.

Arbetsbeskrivning

För närvarande pågår ett omfattande utvecklingsarbete av organisationen med länsverksamheter efter en utvärdering som genomfördes under vintern 17/18. Utvecklingsarbetet syftar till att etablera tydligare mål och ledningsstruktur utifrån patienternas vårdbehov i en sammanhållen vårdkedja.

Som länsverksamhetschef är du direkt underställd sjukhusdirektören för Specialistvården Västernorrland och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Tillsammans med de övriga verksamhetscheferna har du ett gemensamt ansvar för att driva en effektiv specialistvård i länet. Som länsverksamhetschef har du det fulla ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal samt att du är ansvarig för att kraven från tillsynsmyndigheter tillgodoses.

I rollen krävs god samverkan med samhällsaktörer och övriga verksamheter inom Regionen.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och arbetar utifrån Regionens vision och värderingar. Vidare driver du det fortsatta arbetet med patientsäkerhet, medicinsk kvalitet, verksamhetsutveckling och uppföljning. I uppdraget som länsverksamhetschef leder du en gemensam ledningsgrupp. Du ansvarar även för att facklig samverkan sker inom länsverksamheten i ett gemensamt verksamhetsråd. Du har en viktig roll som kulturskapare och förebild för verksamheternas alla medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med ett chefsförordnande på 2 år. Tillträde efter överenskommelse.

Då verksamheten är etablerad på tre orter krävs att du har B-körkort och att du kan resa mellan orterna.

Vem är du

Vi söker dig som har en akademisk examen inom för tjänsten relevant område. Meriterande om du är specialist inom kardiologi samt innehar forskningserfarenhet. Vi ser även att du har ledarerfarenhet som vi bedömer relevant.

Vidare har du goda ledaregenskaper och förmågan att stimulera till utveckling av verksamheten. Du har helhetssyn, är lyhörd, tydlig och kan fatta beslut samt förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och engagemang. Du har också vilja och förmåga att utmana och driva förändringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.Varför Regionen

Visste du att det finns över 200 yrken i Region Västernorrland? Tyngdpunkten ligger förstås på yrken inom vården, men det finns många andra verksamheter med spännande innehåll. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och stimulerande arbete där du får vara med och bidra i en verksamhet som gör skillnad för regionens invånare. Vi erbjuder dig löpande kompetensutveckling och stöd i rollen.Kontakt

Vi samarbetar med Experis Executive. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Karin Frisendahl 070-377 45 46 karin.frisendahl@se.experis.com, Alexandra Köhn 070-287 39 30 alexandra.kohn@se.experis.com

Fackliga kontakter:

Elisabeth Haraldssons telefon 070-240 28 32

Kenneth Byströms telefon 070-326 80 31

Anna Englund telefon 060-18 17 43

Sista ansökningsdag är den 7 april

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hälsocentralschef till HC Centrum i Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 25
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Centrum ligger i centrala Sundvall. Hos oss är vi cirka 40 medarbetare på arbetsplatsen med olika kompetens inom hälso-och sjukvård, vi arbetar dagligen för att hjälpa våra invånare. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi arbetar tillsammans för att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Om du vill vara med och påverka morgondagens primärvård i Sundsvall tillsammans med oss på Hälsocentralen Centrum ska du söka tjänsten nedan!

.

Vill du bli vår nya ledare?
Som hälsocentralschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för medarbetarna vid verksamheten och vid din sida finns regionens stödfunktioner samt din chef.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen och du kommer spela en viktig roll i hälsocentralens utveckling för att hjälpa invånare att få en god vård.

Du kommer att ingå i ledningsgrupp med verksamhetschef och områdets hälsocentralschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.
Som hälsocentralschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet men detta är inget krav då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt med din chef som bollplank. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på hälsocentralen.

Vi söker dig som i grunden är läkare alternativt sjuksköterska eller har annan adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård. Viss del arbete inom din grundprofession kan komma att ingå i uppdraget,

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen i kombination med ett tidsbegränsat chefsförordnande med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Regionen företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Vi ser fram emot din ansökan, vi tillämpar löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in den!

Ansök nu

Enhetschef till Primärvårdsrehab i Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 14
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.


Primärvårdsrehab är belägen i samma hus som Hälsocentralen Gilleberget i Skönsberg, Sundsvall. Här arbetar arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i nära samarbete för att ge patienterna en bra rehabilitering och förebygga ohälsa. Vi servar de regiondrivna hälsocentralerna i centrala Sundsvall.

Om du vill vara med och påverka morgondagens primärvård i Sundsvallsområdet ska du söka tjänsten nedan!

.

Vill du bli vår nya ledare?
Som enhetschef på Primärvårdsrehab leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för verksamheten och vid din sida finns landstinget stödfunktioner samt din chef.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen och du kommer spela en viktig roll i Primärvårdsrehabs utveckling för att hjälpa områdets invånare att få en god vård.

Du kommer att ingå i ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande.

Vi söker i första hand dig som är fysioterapeut/sjukgymnast alternativt arbetsterapeut då viss del kliniskt arbete inom din grundprofession ingår i uppdraget,.Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande. Som enhetschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet men detta är inget krav då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt med din chef som bollplank. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på Primärvårdsrehab.

Chefer i landstinget företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef för läkare på röntgenmottagningen , Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 23
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6 500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Röntgenmottagningen i Sundsvall arbetat idag 81 medarbetare i yrkeskategorierna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Antalet läkartjänster uppgår till 21. Enheten genomför ca. 90 000 undersökningar per år. Enheten har konventionell röntgen, datortomografi, MR, genomlysning, intervention, nuklearmedicin och ultraljud.

-

I din roll som enhetschef för läkarna på Röntgenmottagningen i Sundsvall förväntas du att leda, utveckla och följa verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har det samlade ledningsansvaret för läkarenhetens verksamhet, personal och ekonomi. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bemanningsfrågor, fortbildning och rekrytering. I tjänsten ingår även kontakter med andra verksamheter inom Regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i ledningsgruppen för Länsverksamhet Röntgen och Klinisk Fysiologi.

Som enhetschef hos oss förväntas du:
- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
- Främja samarbete inom och utanför enheten och klinikerna
- Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna
- I dialog med närmaste chef tillgodose att det finns tillräckliga resurser för att verksamheten skall kunna bedrivas

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Uppdraget som enhetschef är mellan 50-75% % eller enligt överenskommelse och resterande del arbetar du i din grundprofession.

Röntgen som verksamhet genomgår ständigt förändringar på grund av en intensiv teknikutveckling och efterfrågan på medicinska utredningar som ökar. Den medicinska utvecklingen gör att nya arbetssätt ständigt behöver utformas. Således finns utrymme för att forma verksamheten tillsammans med verksamhetschefen och med övriga läkare på enheten.

Vi söker dig som har förmåga och intresse att leda och utveckla både verksamhet och medarbetare. Du som söker skall ha relevant högskoleutbildning för tjänsten. Chefs-/ledarskapsutbildning samt erfarenhet av arbetsledning, hälso- och sjukvård och röntgenverksamhet ses som meriterande. Fortsatt så behöver du ha god kunskap i svenska och engelska. Kunskap inom ytterligare språk ses som meriterande. Som person bör du vara stabil och mål- och resultatorienterad. Vidare har du lätt för att samarbeta och du är kvalitetsmedveten. I ditt ledarskap har du en god förmåga att engagera, motivera och vara tydlig gentemot dina medarbetare.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Länsverksamhetschef inom Röntgen och Klinisk Fysiologi.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Ansök nu

Enhetschef för läkare på röntgenmottagningen , Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 20
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6 500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Röntgenmottagningen i Sundsvall arbetat idag 81 medarbetare i yrkeskategorierna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Antalet läkartjänster uppgår till 21. Enheten genomför ca. 90 000 undersökningar per år. Enheten har konventionell röntgen, datortomografi, MR, genomlysning, intervention, nuklearmedicin och ultraljud.

-

I din roll som enhetschef för läkarna på Röntgenmottagningen i Sundsvall förväntas du att leda, utveckla och följa verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har det samlade ledningsansvaret för läkarenhetens verksamhet, personal och ekonomi. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bemanningsfrågor, fortbildning och rekrytering. I tjänsten ingår även kontakter med andra verksamheter inom Regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i ledningsgruppen för Länsverksamhet Röntgen och Klinisk Fysiologi.

Som enhetschef hos oss förväntas du:
- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
- Främja samarbete inom och utanför enheten och klinikerna
- Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna
- I dialog med närmaste chef tillgodose att det finns tillräckliga resurser för att verksamheten skall kunna bedrivas

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Uppdraget som enhetschef är mellan 50-75% % eller enligt överenskommelse och resterande del arbetar du i din grundprofession.

Röntgen som verksamhet genomgår ständigt förändringar på grund av en intensiv teknikutveckling och efterfrågan på medicinska utredningar som ökar. Den medicinska utvecklingen gör att nya arbetssätt ständigt behöver utformas. Således finns utrymme för att forma verksamheten tillsammans med verksamhetschefen och med övriga läkare på enheten.

Vi söker dig som har förmåga och intresse att leda och utveckla både verksamhet och medarbetare. Du som söker skall ha relevant högskoleutbildning för tjänsten. Chefs-/ledarskapsutbildning samt erfarenhet av arbetsledning, hälso- och sjukvård och röntgenverksamhet ses som meriterande. Fortsatt så behöver du ha god kunskap i svenska och engelska. Kunskap inom ytterligare språk ses som meriterande. Som person bör du vara stabil och mål- och resultatorienterad. Vidare har du lätt för att samarbeta och du är kvalitetsmedveten. I ditt ledarskap har du en god förmåga att engagera, motivera och vara tydlig gentemot dina medarbetare.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Länsverksamhetschef inom Röntgen och Klinisk Fysiologi.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Ansök nu

Enhetschef till Klinisk Fysiologi , Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 4
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Klinisk Fysiologi i Sundsvall ingår idag under Länsverksamhet Röntgen och Klinisk Fysiologi. Det pågår en omorganisation där Klinisk Fysiologi from. februari 2019 planeras att tillhöra Länsverksamhet Kardiologi.

Klinisk Fysiologi har hög produktion och är en viktig länk i vårdkedjan med högt ställda krav på verksamheten. Inom kliniken finns Hjärt-/Kärlsektion, Neurofysiologisk sektion, Sömnsektion samt Allmänfysiologisk sektion. Enheten har totalt 22 medarbetare.

.

I ditt uppdrag som enhetschef utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har det samlade ledningsansvaret för avdelningens bemanning, fortbildning, schemaläggning, rekrytering och ekonomi. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen för länskliniken. Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer.

Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och förändringsarbete och som vill, tillsammans med verksamhetschefen, leda och utveckla verksamheten mot framtidens behov. I ditt ledarskap har du förmåga att se helheten. Du kan stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare. Du bidrar aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö. Vi ser även att du är målinriktad och har förmåga att följa upp verksamheten.

Som enhetschef förväntas du:

- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
- Främja samarbete inom och utanför enheten och klinikerna
- Kontinuerligt ge stöd och återkoppling till medarbetarna
- Vara omvärldsorienterad

Vi fäster stor vikt vid Din förmåga att samarbeta och föra utvecklingen framåt i dialog med dina medarbetare och klinikens ledningsgrupp.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat 4-6 år, med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålles inom förvaltningen.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning för tjänsten. Meriterande är chefs/ledarskapserfarenhet samt erfarenhet av vården och dess organisation.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hälsocentralschef till Hälsocentralen Liden

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 22
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper. Det är en länsorganisation med indelning i fyra områden. Sundsvall-Ånge med sina sex hälsocentraler utgör ett område, där hälsocentralen Liden ingår.

Hälsocentralen Liden är en omtyckt arbetsplats där nära teamarbete och mångårig erfarenhet är en av framgångsfaktorn. Vi är 11 medarbetare på arbetsplatsen med olika kompetenser inom hälso- och sjukvård. Hälsocentralen Liden är belägen cirka fem mil väster om Sundsvall.

.

Vi söker dig som vill leda Hälsocentralen Liden Som hälsocentralschef har du ett övergripande ansvar för enhetens samlade verksamhet, personal och ekonomi. Du har även ansvar för att vidareutveckla kvalitet, arbetsmiljö, patientsäkerhet och resurseffektivitet inom din enhet.

Rollen som hälsocentralschef är en kombination av både strategiskt och operativt ledarskap, men övervägande delen i uppdraget är av operativ karaktär. Du är hälsocentralens ansikte utåt och arbetar aktivt med att kontinuerligt utveckla, förbättra och marknadsföra hälsocentralen så att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig, för såväl medborgare som medarbetare. För att skapa en attraktiv, modern och hållbar arbetsplats leder du genom att möjliggöra delaktighet, dialog och en god arbetsmiljö. Du tillvaratar medarbetares styrkor och utvecklingsbehov i förhållande till uppdraget och verksamhetens mål genom ett coachande förhållningssätt. Du tydliggör och omsätter de övergripande målen och strategierna konkret i vardagen och hanterar verksamhetsnära arbetssituationer och möten som ofta kräver direkta lösningar och kunskap på detaljnivå i verksamheten.

Som hälsocentralschef rapporterar du direkt till verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för ditt geografiska verksamhetsområde. I ledningsgruppen förväntas du ha ett tätt samarbete och utbyte tillsammans med övriga hälsocentralschefer. I uppdraget ingår att du samverkar med andra verksamheter inom landstinget samt andra samhällsaktörer.


Vi söker i första hand dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Viss del kliniskt arbete utifrån din grundprofession ingår i uppdraget, Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård.

Som hälsocentralschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet men detta är inget krav då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på hälsocentralen.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat i kombination med tillsvidareanställning utifrån din grundprofession, i linje med Regionens chefspolicy.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef Folktandvården Örnsköldsvik

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 4
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en enhetschef till Folktandvården i Örnsköldsvik. Örnsköldsvik ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv.

Kliniken bildar tillsammans med klinikerna i Domsjö och Bredbyn ett verksamhetsområde. Ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

På kliniken i Örnsköldsvik finns 35 medarbetare varav 7 är tandläkare och 7 är tandhygienister,

.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Som enhetschef leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor.

Som enhetschef förväntas du:

. Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut.
. I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling.
. Aktivt bidra till patientnytta, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.
. Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet.
. Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.
. Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna.
. Främja samarbete inom och utanför verksamheten, tar ansvar inom och utanför klinikens gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt.
. Vara omvärldsorienterad.

Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp i uppdraget!

Vi söker dig som genom ett tydligt ledarskap främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har god självkännedom, är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna.

Du bör ha utbildning inom tandvård och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ledare. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef för fysioterapeuter / sjukgymnaster Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 8
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering söker nu enhetschef för fysioterapeuter/sjukgymnaster i Sundsvall. Inom enheten finns ca 35 medarbetare.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering är en av de största länsverksamheterna och har cirka 360 medarbetare på de tre sjukhusorterna. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatisk sjukvård och vissa delar inom psykiatrin.

.

Du kommer vara direkt underställd verksamhetschefen och ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga 11 enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med hög grad av samverkan.

Som enhetschef leder du denna engagerade arbetsgrupp i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du är tydligt i ditt ledarskap och du har god självkännedom samt ett positivt förhållningssätt. Du bör ha god kommunikationsförmåga, förmåga att se helheten samt förmågan att stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare. Genom ditt ledarskap bidrar du aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö.

Vi ser även att du har intresse för utvecklingsarbete och att ditt förändringsarbetet är målinriktad. Du tar ansvar för uppföljning av din verksamhet.
Då yrkesgruppen som profession arbetar med rehabiliteringsinsatser inom många specialistområden krävs intresse av samarbete såväl över verksamhetsområden som över sjukhusorterna. Som stöd i ditt arbete har du verksamhetens HR-konsult samt ekonomikonsult.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Region Västernorrlands ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Vi söker dig som har lämplig akademisk examen inom hälso- och sjukvård.
Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Rehabiliteringsavdelningen 26B Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 8
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har c:a 350 medarbetare på de tre sjukhusorterna och 12 enhetschefer. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatik och vissa delar inom psykiatrin.

Vi söker nu en enhetschef till Rehabiliteringsavdelningen 26B. Enheten har 32 tjänster vilket omfattar sjuksköterskor och undersköterskor.

Avdelning 26 B är en rehabiliteringsavdelning där samverkan i teamet är av största vikt. Målet är att patienterna, så långt det är möjligt, ska återfå sin funktionsförmåga i dagliga aktiviteter.
Genom vägledning, gott bemötande, skall vi tillsammans uppmuntra och stödja patienterna och anhöriga utifrån deras individuella förutsättningar.


.

Vi erbjuder dig nu möjlighet att arbeta i vår länsverksamhet.

Som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du tar aktivt initiativ till effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.

I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för ekonomi och personalfrågor i nära samarbete med landstingets stödfunktioner. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom landstinget. Utöver dina ansvarsområden har du möjlighet att driva givande utvecklingsprojekt.

Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.


Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande.

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård.
Det är viktigt att du har förmåga att inspirera och engagera medarbetare. Du har god självkännedom och är tydlig i din kommunikation. Du har förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner. Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Ansök nu

Hälsocentralschef till HC Centrum i Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 14
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Centrum ligger i centrala Sundvall. Hos oss är vi cirka 40 medarbetare på arbetsplatsen med olika kompetens inom hälso-och sjukvård, vi arbetar dagligen för att hjälpa våra invånare. På hälsocentralen är ni två enhetschefer där din kollega har många års erfarenhet av verksamheten och kommer vara ett bra stöd din första tid hos oss. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och ni kommer tillsammans arbeta för att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Om du vill vara med och påverka morgondagens primärvård i Sundsvall tillsammans med oss på Hälsocentralen Centrum ska du söka tjänsten nedan!

.

Som hälsocentralschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för gruppen läkare och distriktssköterskor vid verksamheten och vid din sida finns regionens stödfunktioner samt din chef.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen och du kommer spela en viktig roll i hälsocentralens utveckling för att hjälpa invånare att få en god vård.

Du kommer att ingå i ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga hälsocentrals-/enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande.

.

Vi söker dig som i grunden är läkare alternativt sjuksköterska eller har annan adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård. Viss del arbete inom din grundprofession ingår i uppdraget,

Som hälsocentralschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet men detta är inget krav då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt med din chef som bollplank. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på hälsocentralen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Vårdhotellet samt Ortopedavdelningen i Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 3
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Vi söker nu en enhetschef till Vårdhotellet Skvadern samt Ortopedavdelningen i Sundsvall. Vårdhotellet är en vårdnivå integrerad i Länssjukhuset Sundsvall- Härnösand. Verksamheten kan beskrivas som en unik blandning av medicinsk trygghet och hotell - restaurangservice. I första hand är hotellets gäster patienter som inte behöver vistas på vårdavdelning. Även anhöriga kan i mån av plats bo på hotellet. På Ortopedavdelningen bedrivs såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete med läkare och paramedicinare.


.

Som enhetschef för Vårdhotellet har du det samlade ledningsansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Inom ortopedavdelningen går vi nu från att ha varit en enhetschef till att bli två enhetschefer. Du kommer därmed ha ett mycket nära samarbete med din chefskollega och du kommer att få vara delaktig i att bygga upp en ny struktur och samarbetsformer. Du kommer därmed ha delat ledningsansvar för verksamhet, ekonomi och personal på ortopedavdelningen. Din uppgift blir att operativt och strategiskt leda, utveckla och följa upp verksamheterna i enlighet med dess övergripande mål. Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du får en tillsvidareanställning i förvaltningen inom grundprofessionen. Som enhetschef är du direkt underställd länsverksamhetschefen och du ingår i länsverksamhetens ledningsgrupp.Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har tidigare erfarenhet som chef/ledare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser. Vi söker dig som är självgående med fokus på mål och resultat. Du har pedagogisk insikt då du tar hänsyn till och har förståelse för personers olika förutsättningar. Du har förmågan att lyfta blicken och se saker ur ett större perspektiv och har hela verksamhetens bästa i fokus.

Chefer i landstinget utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och som präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef för fysioterapeuter / sjukgymnaster Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 19
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering söker nu enhetschef för fysioterapeuter/sjukgymnaster i Sundsvall. Inom enheten finns ca 35 medarbetare.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering är en av de största länsverksamheterna och har cirka 360 medarbetare på de tre sjukhusorterna. Den representerar fyra medicinska discipliner och all rehabiliteringsverksamhet inom somatisk sjukvård och vissa delar inom psykiatrin.

.

Du kommer vara direkt underställd verksamhetschefen och ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga 11 enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med hög grad av samverkan.

Som enhetschef leder du denna engagerade arbetsgrupp i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du är tydligt i ditt ledarskap och du har god självkännedom samt ett positivt förhållningssätt. Du bör ha god kommunikationsförmåga, förmåga att se helheten samt förmågan att stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare. Genom ditt ledarskap bidrar du aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö.

Vi ser även att du har intresse för utvecklingsarbete och att ditt förändringsarbetet är målinriktad. Du tar ansvar för uppföljning av din verksamhet.
Då yrkesgruppen som profession arbetar med rehabiliteringsinsatser inom många specialistområden krävs intresse av samarbete såväl över verksamhetsområden som över sjukhusorterna. Som stöd i ditt arbete har du verksamhetens HR-konsult samt ekonomikonsult.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Region västernorrlands ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Vi söker dig som har lämplig akademisk examen inom hälso- och sjukvård.
Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till onkologmottagningen i Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 5
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

.

Som ny enhetschef söker vi dig som tillsammans med verksamhetschefen vill leda och utveckla verksamheten vid onkologiklinikens mottagning mot framtidens behov. Inom Länsklinikverksamheten för onkologi finns även onkologisk vårdavdelning, avdelningen för patologi och cytologi, mammograficentrum samt strålbehandling.

I arbetsuppgifterna ingår förutom ansvar för verksamhet, personal och ekonomi även uppföljning av verksamheten samt att driva utvecklingsarbete. Du kommer till exempel ha viktig roll i det spännande arbetet med projektering av nya lokaler för verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområdet. Som stöd i ditt arbete har du verksamhetens HR-konsult samt ekonomikonsult.


Vi förutsätter att du har lämplig högskoleutbildning inom vårdområdet och erfarenhet från onkologi- eller specialistvård är meriterande, likaså erfarenhet av ledarskap. Vi vill att du har goda kunskaper i Engelska.

Vi söker dig som har personlig mognad och en god självkännedom. I ditt ledarskap har du förmågan att se helheten samt skapa engagemang och delaktighet och du uppvisar god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och har förmåga att driva utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på fyra år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Ansök nu

Enhetschef till Ortopedtekniska avdelningen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 5
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

I länsverksamhet Ortopedi ingår den Ortopedtekniska avdelningen som bedriver verksamhet på sjukhusen i Sundsvall och Örnsköldsvik. Här arbetar ortopedingenjörer, ortopedskotekniker, ortopedtekniker och administratörer i nära samarbete. Vi är en relativt liten verksamhet och har därför ett nära samarbete över yrkesgränserna. Tillsammans diskuterar och utarbetar ingenjörer och tekniker de bästa lösningarna för patienterna. Nu välkomnar vi dig i rollen som enhetschef som tillsammans med medarbetarna vill leda vidareutvecklingen av den ortopedtekniska verksamheten!


.

Som enhetschef har du personal- ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Din uppgift blir att operativt och strategiskt leda, utveckla och följa upp verksamheten i enlighet med dess övergripande mål. Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med landstingets ledarskapspolicy som riktmärke. Du får en tillsvidareanställning i förvaltningen inom grundprofessionen. Som enhetschef är du direkt underställd länsverksamhetschefen och du ingår i länsverksamhetens ledningsgrupp. Då OTA bedriver verksamhet i både Sundsvall och Örnsköldsvik kan placeringsort diskuteras.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet som chef/ledare ser vi som ett krav alternativt erfarenheter från att ha drivit utvecklingsarbete/förändringsledning. Vi ser gärna att du har ett allmänt intresse för teknik och hjälpmedel. God kännedom om vården i allmänhet, och ortopedteknisk verksamhet i synnerhet är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser. Vi söker dig som har personlig mognad och som har förmåga att utveckla både grupper och verksamheter. Du har förmåga att skapa delaktighet och engagemang bland dina medarbetare och du har god samarbetsförmåga. Du tydliggör och förankrar mål, uppdrag, processer och rutiner med ett långsiktigt perspektiv i åtanke.

Chefer i landstinget utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och som präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Barn - och ungdomsmedicin , avd 44 Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 23
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn- och ungdomsavdelning 44 är en medicinsk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser och våra patienter är i åldrarna 0-18 år. Vi vårdar även barn/ungdomar med kirurgiska, ortopediska, öron-näsa-hals och barnpsykiatriska sjukdomstillstånd eller skador. På grund av det varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framför allt lärorikt. Det finns alltid möjlighet till hospitering hos oss om du vill ha större bild av hur vi arbetar med våra stora och små patienter samt dess anhöriga. Vi bedriver samvård och tycker att det är viktig att både patienten och familjen är i centrum.

.

Barn och ungdomsavdelning 44 har ca 28 tjänster fördelade på sjuksköterskor, undersköterskor och lekterapipersonal. I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för verksamheten, ekonomi och personalfrågor. Du ingår i verksamhetetens ledningsgrupp. Till din hjälp finns övriga chefskollegor i verksamheten, verksamhetschef samt stödfunktioner som ekonom och HR-konsult. Som ledare stödjer du medarbetarna och deras utveckling genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

Vi söker dig som har akademisk examen inom hälso- och sjukvård, annan högskoleutbildning eller erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Erfarenhet inom specialiserad sjukvård är meriterande.

Som enhetschef i vår verksamhet ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen. Vi ser därför gärna att du har några års erfarenhet från chefsuppdrag med personalansvar och att du har en mycket god organisatorisk förmåga.Tidigare erfarenhet av att driva utvecklings- och förbättringsarbete är önskvärt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Chefer i landstinget företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Vi söker därför en tydlig ledare med personlig mognad och förmågan att skapa delaktighet samt ett gott samarbete. Genom tydlig kommunikation och ett nyfiket och lyhört ledarskap skapar du förutsättningar för engagemang, god arbetsmiljö och glada medarbetare!

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen

Ansök nu

Enhetschef till Kök och restaurang , Sundsvall

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 13
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sundsvall och Sollefteå har vi egna produktionskök. Vi söker nu en enhetschef till vårt kök i Sundsvall som brinner för att göra måltiden till dagens höjdpunkt för våra matgäster.

.

Som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår budget-, arbetsmiljö- och personalansvar för enheten i Sundsvall. I köket arbetar sammanlagt 26 kockar och köksbiträden som varje dag förser cirka 500 patienter med frukost, lunch och middag.

Du ingår i Kök och restaurangers ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och ytterligare två enhetschefer. Du är delaktig i hela verksamhetsområdets utveckling vilket innebär att du deltar i och även driver projekt för utanför den egna enheten. Samarbetet med våra kunder är en annan viktig del i arbetet.

Vi söker nu dig som vill arbeta med ledarskap och måltider i en föränderlig organisation. Du är utbildad kostekonom, kostvetare, kock eller har annan, gärna akademisk kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, samt dokumenterad erfarenhet inom området och av ledningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenheter.

Du förutsätts vara resultat- och målinriktad, du har även förmågan att planera och organisera ditt arbete. Som ledare är du lyhörd, tydlig och närvarande. Då enheten är intäktsfinansierad har du goda kunskaper och intresse av ekonomi och sätter kunden i centrum. Du är van användare av dator och system, med fördel av något kostdatasystem. Du är prestigelös och samarbetar med kollegor inom och utanför verksamheten för att uppnå bästa resultat och använder resurserna på bästa sätt.

Det är viktigt att du som chef drivs av en vilja att utveckla verksamheten och medarbetarna. Du skapar ett bra arbetsklimat för medarbetarna och dig själv. Ledarskapet inom Region Västernorrland har sin grund i god självinsikt och präglas av öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Då vi verkar över hela länet förekommer ibland resor i tjänsten
Vi ser det som viktigt att du delar Region Västernorrlands värderingar:
- Vår drivkraft är inflytande och ansvar
- Vi vill alla göra ett bra arbete
- Vi har glädje av att vi inte är "lika som bär"

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att hantera ansökningar fortlöpande.

Ansök nu