Kultur, media, design jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb som Kultur, media, design i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Sundsvall från den arbetsgivaren.

Bostadsfotograf Sundsvall

Fotograf
Läs mer Apr 11
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360 visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem – redan innan de har klivit över tröskeln!
Bostadsfotografer -Sundsvall
DIAKRIT söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.
Är det dig vi söker?
Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.
Varför Diakrit?
Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.
Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.
Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.
För att arbeta som frilansfotograf på DIAKRIT behöver du följande:
Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)
Vidvinkelzoomobjektiv
Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)
Stabilt stativ
Extern vridbar blixt
Körkort och tillgång till bil
F-skatt

Ansökan:
Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!Om DIAKRIT:
DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.
Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen.

Ansök nu

Omväxlande och flexibelt extrajobb! Vi söker nu merchandiser i Sundsvall!

Butikskommunikatör/Visual merchandiser
Läs mer Apr 10
Vi söker dig som är på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb!
Just nu söker vi en merchandiser för enklare uppdrag/säljuppdrag i Sundsvall.
Som merchandiser besöker du butiker där du ansvarar för att nytt kampanjmaterial sätts upp och eventuellt nya produkter kommer på plats. Vi söker dig som gillar frihet under ansvar, som tycker om att möta nya människor, är positiv och har god initiativförmåga. Vid vissa moment kan en viss teknisk kunskap behövas.
Arbetet är självständigt och du kan fritt planera din tid under förutsättningen att du håller utsatt deadline.
Grunduppdraget är uppdragsbaserat. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning på deltid som du kan kombinera denna tjänst med.
OBS! Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna varför du skulle passa i den här tjänsten i nästa steg.
Om arbetsgivaren
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketingbyrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA, Johnson & Johnson, Swedish Match, Sodastream, Midsona, Elgiganten, Philips.

Ansök nu

Erfaren Teknikinformatör till Sundsvall

Teknikinformatör
Läs mer Apr 5
Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom teknikinformation och CAD.
Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan tillsammans med fantastiska kollegor som har roligt tillsammans. Du kommer att ha din arbetsplats på plats hos vår kund eller på vårt kontor mitt i Sundsvall.


Baskunskaper
Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom t ex maskin, elektronik eller data.
Erfarenhet av CAD.
Minst 4 års erfarenhet av teknisk dokumentation, CAD-ritningar, eller annan relevant erfarenhet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Även kunskap inom XML är meriterande.


Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Du är noggrann, problemlösande, och resultatorienterad.
Du är initiativtagande och kommunikativ.
Eftersom du kommer att arbeta som konsult trivs du också med att samarbeta med nya människor.Vi erbjuder
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet.
För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildning, och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen. Välkommen med din ansökan!
Kontakt
För mer information kontakta:
Sofie Skarpsvärd,
sofie.skarpsvard@sigmatechnology.com

Ansök nu

Skolbibliotekarie till Västermalms Gymnasieskola

Skolbibliotekarie
Läs mer Mar 26
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling. Våra medarbetare är viktiga för oss!

Sundsvalls gymnasium/Västermalm är en attraktiv och centralt belägen skola; just nu har över 1000 elever valt att genomföra sin gymnasieutbildning hos oss! Vid Sundsvalls Gymnasium finns två skolbibliotek: ett på Hedbergska skolan, ett på Västermalms skola.

På Västermalms gymnasium finns 7 gymnasieprogram: Naturvetenskapsprogrammet, Bygg- och anläggning, Fordonsprogrammet, Teknikprogrammet, Industritekniska programmet, El- och energiprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet! Västermalm erbjuder även gymnasieingenjörsutbildning! Västermalms skolenhet innefattar även anpassad gymnasieskola och de individuella alternativen.

Under läsåret 2024/2025 pågår även arbetet med att starta upp International Baccalaureate Diploma Programme, ett internationellt högskoleförberedande gymnasieprogram!

Vi har fina lokaler och stora möjligheter, vi söker nu en engagerad bibliotekarie som vill bli en del av vårt team! Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du vara med och utveckla biblioteksverksamheten på Västermalms Gymnasieskola?

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi en engagerad och kunnig bibliotekarie till vårt skolbibliotek. Biblioteket finns centralt placerat i hjärtat av vår skolbyggnad! Granne med biblioteket finns vår cafeteria, expedition och våra undervisningslokaler!

Tillsammans med oss som arbetar på Västermalm strävar du efter att skapa högkvalitativ gymnasieutbildning för våra elever utifrån din roll som bibliotekarie! Som skolbibliotekarie har du som uppgift att fortsätta bygga upp vårt bibliotek till en välintegrerad del av verksamheten som stödjer lärande och elevernas måluppfyllelse. Du är en del av skolans pedagogiska arbete!

Samarbete och planering med lärare och undervisningsteam gällande litteratur och medie- och informationskunnighet (MIK) i den ordinarie undervisningen. Inköp av litteratur, tidskrifter och databaser samt ansvar för det digitala och fysiska skolbiblioteket där läsning, forskning, kritiskt tänkande och kreativitet är centrala för undervisning och lärande. Arbete för en studiemiljö som är lugn, trygg och inkluderande. Ansvar för rutiner och hantering av skolans läromedel gällande beställning, utlåning och återlämning.

Tillsammans med dina kollegor kommer du även att förväntas initiera projekt med anknytning till skolbibliotekets verksamhet samt aktivt följa utvecklingen inom området genom kontinuerlig omvärldsbevakning. Västermalms gymnasium är en IB-kandidatskola och strävar efter att bli certifierad som International Baccalaureate School med start 2025. Undervisningsspråket är engelska och biblioteket är en viktig kugge i att erbjuda eleverna goda möjligheter för högskoleförberedande studier på gymnasial nivå.

Vi kommunicerar via V-klass samt i Google-miljö. Du deltar aktivt i skolans gemensamma systematiska kvalitetsarbete och fortbildning. Du arbetar med elevernas måluppfyllelse i fokus, i samarbete med skolledning och kollegor!

KVALIFIKATIONER
Vi söker i förstahand dig som har högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Erfarenhet av att ha arbetat i skolbibliotek, företrädesvis på gymnasiet, är meriterande! Du har god litteraturkännedom, hög digital kompetens och intresse för digital kommunikation i olika former. Kunskaper i katalogisering är en fördel.

Du som söker är kreativ, kunnig, initiativtagande, strukturerad och kommunikativ. Du har god förmåga att samarbeta och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en person med intresse och kompetens att driva utvecklingsarbete. Du drivs av att varje dag skapa goda möjligheter för våra elever att nå sina mål!

ÖVRIGT
På Sundsvalls Gymnasium säkerställer vi att du inledningsvis får rätt förutsättningar för att utvecklas in i bibliotekarierollen.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Ljustekniker till Ljud & Ljus Control i Sundsvall AB

Ljustekniker
Läs mer Mar 8
Har du ett genuint intresse för ljus och scenkonst samt vill bidra till Ljud & Ljus Controls produktioners höga kvalitet på alla nivåer? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Ljud & Ljus Control erbjuder dig ett roligt, intressant och utvecklade arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor med många kommande spännande projekt!

I rollen som ljustekniker kommer du att arbeta med programmering av ljusbord, köra föreställning, riggning och riktning av ljus samt underhåll av utrustning. Du kommer att delta i arbetet med bygge och omställning på bland annat konserter, festivaler, teater och andra sorters föreställningar och evenemang.

Anställningen är en tillsvidaretjänst hos Ljud & Ljus Control och arbetstiden är schemalagd dag- och kvällstid, både vardagar och helger.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ljusteknik från exempelvis teater, tv eller arenaproduktion eller så är du ny i branschen med höga ambitioner och en stor portion nyfikenhet. För att trivas i rollen behöver du ha ett intresse av ljussättning och ljusteknik samt förståelse och erfarenhet av ljusarbete. Du har vidare goda kunskaper i branschspecifika programvaror och ljusstyrning samt god förståelse för produktionsprocessen.

Om verksamheten
Ljud & Ljus Control i Sundsvall AB är ett aktiebolag som är helägt av Per Johansson. Vi finns 12 km söder om Sundsvall. Firman startades 1986 och har en lång tradition av att leverera kvalité.


Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att processen är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet - att du är rätt person på rätt plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uniflex är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Ljudtekniker till Ljud & Ljus Control AB

Ljudtekniker
Läs mer Mar 8
Är du en relationskapande tekniker som är duktig på ljud och vill bidra till Ljus & Ljud Controls produktioners höga kvalitet på alla nivåer? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Ljud & Ljus Control erbjuder dig ett roligt, intressant och utvecklade arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor med många kommande spännande projekt!

I rollen som ljudtekniker kommer bland annat dina arbetsuppgifter vara att ansvara för ljudproduktionen vid livearrangemang. Du skall vidare se till att utrustningen är i gott skick och lyfta fram om utrustningen behöver servas eller kompletteras. Du kommer exempelvis att rigga mikrofoner, högtalare, monitorer och annan ljudutrustning som kan förekomma vid alla sorters föreställningar och evenemang.

Anställningen är en tillsvidaretjänst hos Ljud & Ljus Control som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd dag- och kvällstid, både vardagar och helger.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet från branschen. Som person är du kommunikativ med ett stort personligt driv och intresse för tekniken. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad samt har en god planeringsförmåga och ser helheten. Vidare har du en social förmåga och kan hantera kunders alla önskemål på ett bra sätt.

Om verksamheten
Ljud & Ljus Control i Sundsvall AB är ett aktiebolag som är helägt av Per Johansson. Vi finns 12 km söder om Sundsvall. Firman startades 1986 och har en lång tradition av att leverera kvalité.


Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att processen är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet - att du är rätt person på rätt plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uniflex är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Forensisk fotograf till Nationellt Forensiskt Centrum Sundsvall

Fotograf
Läs mer Mar 22
Är du redo för en större uppgift? Till Laboratoriesektionerna i Nord med placering i Sundsvall söker dig som tillsammans med engagerade och trevliga kollegor kommer att utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Nationellt forensiskt centrum är en avdelning inom Polismyndigheten. I nära samverkan med utredningsverksamheten leder, utvecklar och utför avdelningen forensiskt arbete för en framgångsrik brottsbekämpning. Avdelningen ansvarar för hela den forensiska processen inom polisen - från kriminaltekniska platsundersökningar, laborativ verksamhet och it-forensik till forensiska expertutlåtanden i brottmål. I uppdraget ingår också att agera expertstöd samt bedriva utbildning, strategisk forskning och utveckling för att framtidssäkra polisens forensiska förmåga.

På laboratoriesektion Nord vid nationellt forensiskt centrum, genomförs forensiska undersökningar i syfte att ta fram, identifiera, jämföra och dokumentera spår från brottsplatser och tillvaratagna bevismaterial. Undersökningarna genomförs inom ämnesområdena fingeravtrycksframkallning, fingeravtrycksidentifiering, personidentifiering, dna-spårsäkring, skoavtryck, verktygsspår, forensisk fotografering och vapen. Verksamheten vid laboratoriesektionen bedrivs i nära samverkan med de övriga nationella forensiska sektionerna.ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du genomför repetitiv teknisk fotografering av spår och fingeravtryck för jämförande undersökning samt fotograferar kriminalteknisk bevisning på fält och i studio. I ditt arbete ingår det även bildhantering, du arkiverar, registrerar och bearbetar material. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är rekonstruktionsfilmning och filmredigering. I din roll som forensisk fotograf har du kontakt med uppdragsgivare från Polismyndigheten, åklagare och domstol. Vid behov svarar du som sakkunnig i domstol.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Teknisk fotografering i laboratorie- och studiomiljö
• Avancerad fingeravtryck -och skoavtrycksfotografering
• Fotografering med våglängdsberoende ljuskällor (ex. UV) samt övriga specialfotograferingar
• Föremålsfotografering i studio
• Rekonstruktionsfilmning/fotografering
• Avancerad bildhantering samt film och ljudredigering
• Filmning och ljudupptagning inom ärendeverksamheten och UAS (drönare)
• Presentation och utförande av 360-fotograferingKVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Minst 2-årig godkänd och avslutad högskoleutbildning inom fotografi alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
• Arbetslivserfarenhet inom fotografering i närtid
• Erfarenhet av att arbeta med redigering av rörlig bild och ljud i närtid
• Mycket god kunskap och kännedom om den tekniska utrustning du använder i din roll som fotograf
• Goda kunskaper i bildredigering med Photoshop, Bridge/Lightroom eller liknande programvaror
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
• B-körkort
• Fullgott färg-, siffer-, bokstavs- och detaljseende

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av forensisk fotografering
• Utbildning med fokus på forensisk fotografering
• Utbildning med fokus på redigering av rörlig bild och ljud
• Erfarenhet av teknisk- och studiefotografering med blixtrar eller andra ljuskällor inomhus och utomhus
• Erfarenhet av att arbeta med Bridge/Lightroom
• Erfarenhet av fotografering under svåra förutsättningar där teknisk problemlösning behövs
• Erfarenhet av att redovisa resultat skriftligt och muntligt
• Erfarenhet av ISO-certifierat kvalitetsarbete
• Erfarenhet av arbete vid myndighet eller region
• Erfarenhet av administrativt rutinarbete och dokumentationÖVRIGT
Arbetsort: Sundsvall
Anställningsform: Tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Funktion: Forensisk fotograf

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 5 april 2024. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Bibliotekarie

Bibliotekarie
Läs mer Feb 26
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

I kommunens biblioteksplan framgår att biblioteken i Sundsvalls kommun fyller en viktig roll som mötesplats, plats för demokrati, yttrandefrihet och kunskap. I biblioteken pågår en omfattande verksamhet bland annat inom språkinlärning, läsande, läxhjälp och digital delaktighet. Att samnyttja och erbjuda en likvärdig tillgång till information och litteratur är biblioteksverksamhetens grundläggande funktion. Verksamheten bedrivs i bibliotekets fysiska lokaler, via digitala forum eller via bibliotekets mobila enheter. Verksamheten är även tillgänglig via samarbeten med andra interna och externa aktörer.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget utgår från Sundsvalls kommuns biblioteksplan. Huvudfokus i tjänsten är att arbeta med webbutveckling tillsammans med teamet för bibliotekets webb. Därutöver ingår att arbeta med biblioteksservice till kommunens invånare via Mobibblan (bibliotekets bokbuss) samt via tjänstgöring i bibliotekets informationsdisk i Kulturmagasinet.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Utbildning inom webbutveckling samt tidigare erfarenhet av att arbeta med webbutveckling är meriterande.

Erfarenhet av tidigare arbete inom mobil biblioteksverksamhet är meriterande.

Du bör vara intresserad av biblioteksutveckling utifrån användarnas behov. Det är viktigt att du kan jobba självständigt, är flexibel och att du tycker om att arbeta med människor. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad vilket behövs i mötet med besökare och samarbeten inom och utanför biblioteken.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Filantrop till Arsen Airapetjan

Producent: kultur, media, film
Läs mer Nov 17
Hej Sverige! I'm Arsen :)
1 relativt nystartat företag inom ramen klassiskt film-tv och videoproduktion, letar just nu efter likasinnade aktörer utefter det globala ekonomiska situationen och ser enbart framemot saftiga finansiärer kring mina ideer och projekt med upp till 10 miljarder kronor!
Förfrågningar tas helst och första hand emot via mejl för enkelhetens skull också allas trevnad och hygien plus för vidare utvecklingar ur fas ett med skriftligt överenskommelser om kvalite, produktivitet och planering!
Hoppas vi hörs samt syns vidare!
Bonus tillägg: Vi brottas dagligen med dessa osymmetriskt byggda plattformar - "visuelly speaking"
Greatings
Arsen Airapetjan

Ansök nu

Arkivarie till Specialpedagogiska Skolmyndigheten i Härnösand

Arkivarie
Läs mer Feb 27
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Till Specialpedagogiska skolmyndigheten i Härnösand söker vi nu en arkivarie för kunds räkning. Du blir anställd av oss på Clockwork och uthyrd till kundföretaget under ditt konsultuppdrag. Uppdraget förväntas starta 1 maj och pågår till och med 2024-10-31. Uppdraget är på heltid och din placeringsort under uppdraget är på deras kontor i Härnösand.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av att inventera, förteckna, gallringsutreda och upprätta register. Arbetet innefattar i första hand en inventering av myndighetens VHS bestånd. Där kommer du som konsult att upprätta ett register med metadata i Excel över VHS beståndet som senare kommer omförtecknas i Visual Arkiv, i samband med detta behöver ett mindre ordningsarbete ske. Slutligen kommer du ta fram en gallringsutredning av dessa VHS:er.

Din profil
För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du:

• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som arkivarie.
• Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet
• Kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis W3D3, Excell, Visual Arkiv mfl.)
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Kristin Berglund Goode på 073-351 27 71 eller kristin.berglund.goode@clwork.se.

Ansök nu

Reportrar till Sundsvalls Tidning – sommarvikariat 2024

Journalist/Reporter
Läs mer Dec 20
Vill du vara med och skapa viktig journalistik i Sundsvall i sommar?
Älskar du lokaljournalistik och vill berätta om det som händer, både i stort och smått? Då ska du söka sommarjobb på Sundsvalls Tidning, som ingår i Bonnier News Local.
Vi söker dig som är samhällsintresserad och nyfiken, och har ett gott publicistiskt omdöme.
Sökes: Reportrar, sportreportrar, deskmedarbetare, printredaktör och debattredaktör.
Reporterrollen: Du ska kunna skriva och fotografera. Det är ett plus om du har vana av livesändningar och rörlig bild. Även sportintresse är ett plus till sommarvikariaten som sportreporter.
Kvalifikationer: Journalistutbildning och erfarenhet av arbete på en nyhetsredaktion är en stor fördel. Körkort är ett krav.
Sök nu! Rekrytering sker löpande med start i januari. Rekryteringen sker i samarbete med Bonnier News bemanningsbolag Marieberg Media.
Ansökan ska innehålla cv och personligt brev.

Ansök nu

Lindare till Nordic Drives Group

Lindansare
Läs mer Jan 30
Har du erfarenhet av att linda elektriska motorer? Trivs du att arbeta självständigt? Vi på Novare Potential hjälper Nordic Drives Group att hitta Lindare till följande orter:

Sundsvall
Söderhamn
Krylbo
Borlänge


Nordic Drives Group fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service inom den nordiska industrin. De är specialister inom elektriska motorer, frekvensomvandlare och automatiserade lösningar.

Som Lindare kommer du att arbeta med omlindning av elektriska motorer.

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet inom området.
Är noggrann och trivs med att arbeta både självständigt och i team.


Du blir anställd i något av NDGs dotterbolag. Tjänsten är på heltid (100 %), tillsvidare med sex månaders provanställning.

Intresserad av rollen?

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, tveka inte att kontakta zeinab.ayache@novare.se.

Ansök nu

Filantrop till en världsklass stjärna

Producent: kultur, media, film
Läs mer Nov 10
Hej Sverige! I'm Arsen Passport! :)


Vi har 1 relativt nystartat företag inom ramen klassiskt film-tv och videoproduktion. Vi letar just nu efter likasinnade aktörer utefter det globala ekonomiska situationen och ser enbart framemot saftiga finanserer och kring mina ideer och projekt med upp till 10 miljarder kronor!


Förfrågningar tas helst och första hand emot via mejl för enkelhetens skull också allas trevnad plus för vidare utvecklingar ur fas ett med överenskommelser om kvalite, produktivitet och planering!
Hoppas vi hörs samt syns vidare!
Bonus tillägg: Vi brottas dagligen med dessa osymmetriskt byggda plattformar - "visuelly speaking"

Ansök nu

Filantrop sökes till en världsklass stjärna

Producent: kultur, media, film
Läs mer Nov 9
Hej Sverige! I'm Arsen Passport! :)
Vi har 1 relativt nystartat företag inom ramen klassiskt film-tv och videoproduktion. Vi letar just nu efter likasinnade aktörer utefter det globala ekonomiska situationen och ser enbart framemot saftiga investerare kring våra ideer och projekt upp till 100 miljoner kronor!
Förfrågningar tas helst och första hand emot via mejl för enkelhetens skull också allas trevnad plus för vidare utvecklingar ur fas ett med överenskommelser om kvalite, produktivitet och planering!
Hoppas vi hörs samt syns vidare!
Bonus tillägg: Vi brottas dagligen med dessa osymmetriskt byggda plattformar - "visuelly speaking"

Ansök nu

Filantrop till super kreativ stjärna

Producent: kultur, media, film
Läs mer Okt 25
Hej Sverige! I'm Arsen Passport! :)
Vi har 1 relativt nystartat företag inom ramen klassiskt film-tv och videoproduktion. Vi letar just nu efter likasinnade aktörer utefter det ekonomiska situationen för sponsorship upp till 10 miljoner.
Förfrågningar tas helst emot via mejl för enkelhetens skull också trevnad plus vidareutvecklingar ur fas ett med överenskommelse om kvalite, produktivitet och planering!
Hoppas vi hörs samt syns vidare!
Bonus tillägg: Vi brottas dagligen med dessa osymmetriskt byggda plattformar - "visuelly speaking"
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Musik Västernorrland söker en producent med fokus på barn och unga

Producent: kultur, media, film, scen, dataspel
Läs mer Dec 20
Scenkonst Västernorrlands musikverksamhet bedrivs dels med de egna ensemblerna Nordiska Kammarorkestern, Nordiska Kammarensemblen och Nordiska Blåsarkvintetten, dels under varumärket Musik Västernorrland, där vi arbetar för och med det fria musiklivet i Västernorrland. Tillsammans producerar vi ca 700 konserter och workshops per år, driver Länsungdomsstorbandet LUST, Länsungdomskören SLUSK samt folk- och världsmusikensemblen Mittfolk.
Arbetsbeskrivning
I rollen som barn och ungaproducent ansvarar du för planering, ledning, samordning, genomförande och uppföljning av tilldelade produktioner och projekt med inriktning på barn och unga. I arbetsuppgifterna ingår avtalsskrivning, förhandlingar, statistik, administration och ekonomi. Arbetet innebär många externa kontakter med kultursamordnare, kulturskolor, artister, producenter, arrangörer och publik i olika åldrar, liksom med Musik Västernorrlands egen orkester; Nordiska Kammarorkestern och dess musiker.
Som producent är du självgående och samarbetar med dina kollegor på Musik Västernorrland där musikchefen har det yttersta konstnärliga ansvar för musikverksamheten.
Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom scenkonstområdet alternativt annan eftergymnasial utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har gedigen erfarenhet av projektledning och av att ha arbetat med målgruppen barn och unga inom musikområdet med barnets perspektiv och barnrättsperspektivet som grund. Att ha arbetat med orkester är meriterande, liksom pedagogiskt arbete inom musikområdet. Du har stort intresse för och bred kunskap om musik i olika genrer.
Du är van att arbeta med tydliga ekonomiska ramar och uppföljning av verksamhet, såväl kvalitativt som kvantitativt. Som person är du strategisk och lösningsorienterad med god planerings- och prioriteringsförmåga. Du är van vid att jobba mot deadlines med ett tydligt uppdrag i fokus. Du är en teamspelare som även kan arbeta självständigt och har förmåga att bygga goda relationer med människor i olika funktioner. Du har välutvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska i såväl arbetsgruppen som inför fullsatt salong. För dig som inte är bosatt i Västernorrland ser vi gärna att du är villig att bosätta dig i vårt vackra län.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Om oss
Musik Västernorrland är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.
Mångfald är viktigt och handlar för oss om representationen av alla människor - alla bakgrunder och perspektiv.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna.
B-körkort är ett krav.
Arbete på kvällar och helger förekommer.
Tillträde augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Projektledare IT

Informatiker
Läs mer Dec 4
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Vi på Industriell Digitalisering är ett team med specialister och ledare inom digitalisering. För att möta efterfrågan hos våra kunder och i våra projekt expanderar vi nu i södra och mellersta Norrland och söker fler kollegor som har erfarenhet från och vill fortsätta utvecklas inom projektledning.
Vi ser otroliga fördelar i att ha ett team med olika bakgrund och erfarenheter där den gemensamma faktorn är kvalitetssäkring till våra kunder. En avgörande egenskap hos dig som person är att känna ett driv och stort intresse inom just detta. Som projektledare hos oss hjälper du våra kunder inom digitalisering och utveckling av digitala lösningar. Vi söker dig som vant hanterar både Agil metodik och traditionell projektledning och har erfarenhet av att driva projekt i miljöer med kombination av dessa.


Kravspecifikation


Din specialitet är utvecklingsprojekt av IT-system och inom detta område har du minst 5 års erfarenhet som ansvarig projektledare. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att driva projekt från förstudie till avslut.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där du är nätverkande och gärna bidrar till vår gemenskap och kompetensutveckling i teamet. Som projektedare har du en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att entusiasmera och engagera såväl projektdeltagarna som andra kontakter av relevans för leveransen.
Du har även följande inriktning och erfarenheter:
Kravarbete i förstudiefas
Budgetansvar
Relevant certifiering inom projektledning
Mycket goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska i tal och skriftVi ser det som meriterande om du också
Har erfarenhet av PI
Tidigare erfarenhet av att jobba i processindustrinYtterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.
På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 2024-02-29
Kontaktperson vid frågor:
Gruppchef Industriell Digitalisering
Joakim Andersson
joakim.x.andersson@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Hovrätten för Nedre Norrland söker arkivarie

Arkivarie
Läs mer Nov 27
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/sa-fungerar-domstolarna/ 


 
Hovrätten för Nedre Norrland söker arkivarie
Arbetsuppgifter
Hovrätten för Nedre Norrland och Kammarrätten i Sundsvall, som överprövar tingsrätters och förvaltningsrätters respektive beslut och domar, har en gemensam administrativ enhet som stödjer och ger service till båda domstolarna.

Tjänsten är placerad där. Domstolarna har också ansvar för att utbilda fiskaler och assessorer i den fyraåriga domarutbildningen.

Du kommer att arbeta som arkivarie i båda domstolarna. Arbetet innebär att ansvara för arkiven, kvalitetssäkra och arkivlägga akter i avslutade mål samt i administrativa arkivet, arbeta med insortering, kontroll av sekretess samt upprätthålla arkivets samtliga rutindokument och säkerställa att domstolarna lever upp till gällande lagar och förordningar.  

Du kommer även att ansvara för domstolarnas gemensamma bibliotek. Du introducerar nya medarbetare, beställer litteratur i samråd med domstolarna och tar hand om licenser för våra rättsdatabaser. Vidare ingår att lämna ut beställningar av allmänna handlingar.   

Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen där det ingår 60 hp i arkivvetenskap. Du är mycket väl insatt i arkiv- och offentlighetslagstiftningen samt Riksarkivets föreskrifter.

Du är van datoranvändare och har mycket god kompetens i Officepaketet och att arbeta med E-arkiv.   

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och kommunicerar på ett tydligt och enkelt sätt.

Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och skapa goda relationer samtidigt som du har mod och integritet i din profession. Det är även viktigt att kunna arbeta självständigt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande, tillgänglig, arbetar proaktivt och följer upp ditt arbete. Du har god förmåga att lära nytt och arbetar lösningsorienterat. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och hanterar förändringar och arbetstoppar på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tidigare erfarenhet av arkivarbete inom domstol är meriterande.

Arbetsplatsbeskrivning
Hovrätten och kammarrätten är samlokaliserade i en vacker och kreativ miljö i centrala Sundsvall där närmare 100 medarbetare arbetar tillsammans.

Hovrätten och kammarrätten arbetar ständigt med att utveckla arbetsformerna för att uppfylla medborgarnas krav på rättssäkerhet, effektivitet, öppenhet och tillgänglighet.  Det gör att arbetet hos oss är betydelsefullt, spännande och en utmaning. Vi är också mån om ett öppet och trivsamt arbetsklimat där allas delaktighet och ansvarstagande värdesätts.Vi erbjuder dig
Hovrätten och kammarrätten är arbetsgivare som tar ansvar för och bryr sig om sina medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs!

Vi erbjuder ett stimulerande, meningsfullt och roligt arbete. Vi har individuell lönesättning, erbjuder minst 28 dagar semester och i vårt friskvårdserbjudande ingår t.ex. friskvårdsbidrag och massage.

Vi lägger stor vikt vid att ha en bra arbetsmiljö och våra lokaler, kontorsarbetsplatser och arbetsredskap är moderna och ergonomiska.

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Grafisk formgivare (vikariat)

Grafisk formgivare
Läs mer Nov 16
Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande.

För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Vår grafiska formgivare ska gå på föräldraledighet och därför behöver vi stärka upp vårt härliga team med dig en kreativ och idéstark grafisk formgivare som inte är rädd för förändring, utan snarare vill vara med och driva den. Precis som Bolagsverket i stort, har även kommunikationsenheten fullt fokus på framtiden och är därför inne i många spännande uppdrag just nu.

Som grafisk formgivare kommer du bli en del av ett kompetent team med kommunikatörer, webbredaktörer, verksamhetsutvecklare och språkvårdare. Under hösten har Bolagsverkets nya grafiska profil lanserats och det blir ditt ansvar att fortsätta implementera den i vår verksamhet.

Dina dagar kommer dessutom innehålla:
• Produktion av grafiskt material till alla våra olika kanaler, externt och internt.
• Ta fram trycksaker till allt från interna kampanjer till externa mässor.
• Beställningar utifrån verksamhetens behov.
• Inköp och ansvar för profilprodukter.
• En hel del kaffesurr med härliga kollegor förstås!

KVALIFIKATIONER
För att lyckas och trivas i rollen som grafisk formgivare behöver du vara en nytänkande och kreativ person som vågar utmana och testa nya saker. Du tar mycket eget ansvar och får saker att hända, samtidigt som du är lösningsorienterad och serviceinriktad. Självklart är du duktig på att bygga relationer och samarbeta med andra. Du vill lära dig nya saker, har koll på trender och gillar att hänga med i den digitala utvecklingen inom området.

Förutom det är det viktigt att du:
• Är utbildad inom grafisk design, exempelvis en kandidatexamen inom grafisk design eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt.
• Har goda kunskaper i Adobe CC-paketet (InDesign, Illustrator, Photoshop och Premiere Pro).
• Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande är om du:
• Har ett till tre års arbetslivserfarenhet av liknade arbete.
• Är van vid att arbeta utifrån grafiska riktlinjer.
• Är duktig på ta fram helhetskoncept från idé till genomförande.
• Är van vid att illustrera och göra animationer.
• Har kunskaper i Officepaketet.
• Har kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du kan visa en gedigen portfolio av eget material som vi bedömer intressant för uppdraget.

I denna rekrytering kommer vi att använda arbetsprov som en del i vårt urval.

ÖVRIGT
Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. Därför erbjuder vi bland annat friskvårdbidrag och friskvårdstimme samt massage och gym i våra lokaler i Sundsvall.

Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb.

Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.

Ansök nu

Uniper söker en dokumentationsingenjör

Dokumentalist
Läs mer Okt 5
Hej!
Det är vi som är Uniper, ett internationellt energiföretag som driver utvecklingen mot fossilfri elproduktion. Vår framgång bygger på en arbetsplats där människor med olika perspektiv, tankesätt, kompetenser och erfarenheter möts. Vi tror på en arbetsplats där varje människa kan bidra med något värdefullt. Där alla känner sig lika uppskattade och respekterade, oavsett om man arbetar vid våra produktionsanläggningar, kontoret eller hemma. Det är så vi utvecklas som företag och skapar en framtid tillsammans. Vi kallar det för Uniper Way, vår företagskultur. Vi tror att vägen till en hållbar framtid går genom att steg för steg utveckla och förändra, genom att sätta upp mätbara mål som vi uppnår tillsammans. Tror du också på en fossilfri framtid? Följ med oss på vår resa. Energy evolution starts with U!
Din roll hos oss
Inom Uniper Sverige ansvarar Sydkraft Hydropower AB för storskalig elproduktion inom vattenkraft. Vi har ett 70 tal anläggningar i Sverige. Till Sydkraft Hydropower AB söker vi en Dokumentationsingenjör som vill jobba med oss. I denna roll har du, tillsammans med två kollegor, ansvar för att bolagets samlade ritnings- och tekniska dokumentation för alla 70 kraftverken förvaltas på bästa sätt. Arbetet sker i nära samverkan med kollegor, konsulter och entreprenörer. Du kommer att jobba inom Unipers svenska vattenkraft (Sydkraft Hydropower AB) på avdelningen Hydro Projects. Hydro Projects är ett team på 21 personer som är placerade i Sundsvall, Malmö och Östersund. Teamet består av 3 chefer, 2 dokumentationsingenjörer, 12 projektledare samt 4 controllers.
Vad kommer du arbeta med?
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
• I projekt bevaka dokumentationsfrågor samt granska delar av den tekniska dokumentationen.
• Inordna teknisk dokumentation i arkiv.
• Hålla våra ritningsstandarder, mallar, ritningslistor samt förteckningar uppdaterade och tillgängliga.
• Ha ett nära samarbete med anläggningsansvariga, projektledare och entreprenörer.
• Tillsammans med kollegor utveckla arbetssätt och verktyg för hantering av teknisk dokumentation.
Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bl.a. av regler kring säkerhetsskydd, exportkontroll och nukleär icke-spridning. Vi kommer därför att genomföra säkerhetsprövning av alla våra tjänster och komplettera med registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning.
Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant teknisk högskoleutbildning inom exempelvis elteknik alternativt många års arbetslivserfarenhet inom området. Du har även bred erfarenhet av teknisk dokumentation samt goda kunskaper i Office-paketet och i AutoCad. Arbete med teknisk dokumentation inom eldistribution, transmission eller vattenkraft är meriterande. Det är även meriterande om du arbetat med olika verktyg för lagring och hantering av digital teknisk dokumentation. Då vi är en global koncern och verkar i en internationell miljö behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Du är systematisk och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Ditt teknikintresse är stort och du har en utpräglad känsla för god service. Resor i tjänsten förekommer och körkort är ett krav.
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Rekryterande chef, Zdenko Cabrajic
073-030 00 85
zdenko.cabrajic@swe.uniper.energy

Fackliga kontaktpersoner:
Jonas Sandberg, Akademikerna: jonas.sandberg@swe.uniper.energy
Kent Hammarström , Unionen: kent.hammarstrom@swe.uniper.energy

Ansök nu

Teknikinformatör till Sundsvall

Teknikinformatör
Läs mer Okt 27
Lockas du av utmaningen att arbeta med text och illustration/ritning för komplexa tekniska produkter? Just nu söker vi dig som brinner för teknisk produktinformation.
Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan tillsammans med fantastiska kollegor som har roligt tillsammans. Du kommer att ha din arbetsplats på plats hos vår kund eller på vårt kontor mitt i Sundsvall.
Sigma Technology har 4 år i rad blivit utsedd till Sveriges topp 3 bästa arbetsgivare och har arbetat inom teknisk produktinformation sedan 90-talet.


Grundkunskaper
Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom t ex maskin, elektronik, eller data.
Erfarenhet av teknisk illustration.
Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation eller annan relevant erfarenhet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Även kunskap inom CAD eller XML är meriterande.


Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.
Du är noggrann, problemlösande, och resultatorienterad.
Du är initiativtagande och kommunikativ.
Eftersom du kommer att arbeta som konsult trivs du också med att samarbeta med nya människor.Vi erbjuder
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet.
För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildning, och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teater Västernorrland söker producent

Producent: kultur, media, film
Läs mer Okt 6
Teater Västernorrland är länets egen teater och har i uppdrag att producera en varierad repertoar av hög konstnärlig kvalitet för barn, unga och vuxna. Teatern har en fast skådespelarensemble och ett helt hus fyllt med ateljéer och verkstäder. Teatern bedriver en omfattande skolverksamhet, ger stöd till amatörteaterföreningar och erbjuder aktiviteter på fritiden. Teaterns hemmascen är på Konsertteatern i Sundsvall, och turnéer sker i hela Västernorrland.
Är du kommunikativ och utåtriktad? Är du engagerad och har lätt för att skapa goda relationer? Har du en producentutbildning eller flerårig yrkeserfarenhet? Då är du den vi söker som producent på Teater Västernorrland!
Arbetsbeskrivning
Som producent på Teater Västernorrland leder du flera produktioner och arrangemang på teatern under en säsong vilket gör att du behöver ha förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.
I producentrollen ingår planering och projektledning, arbetsledning, budgetansvar, avtalsskrivning, intern och extern kommunikation samt att se till att produktionerna genomförs inom uppsatta ramar. Även viss turnéläggning kan förekomma.
Producenten är en självständig roll med krav på att driva arbetet framåt med egna initiativ, men där nära samarbete också är viktigt med teknisk samordnare, produktionsteam, marknadsavdelning, teaterchef och gästande konstnärliga team.
Som producent är du också representant för Teater Västernorrland i flera sammanhang, såväl mot publik som gentemot samarbetspartners.
Vem är du?
Vi söker dig som har en producentutbildning, alternativt flerårig yrkeserfarenhet från producentarbete. Du har goda ledaregenskaper, är strukturerad och har förmågan att prioritera i ditt arbete. Du är flexibel, lösningsfokuserad och van att växla mellan detaljplanering och helikopterperspektiv. God kommunikation är viktigt för dig och du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på både svenska och engelska.
Du är inkännande och en god lyssnare med förmågan att genom gott ledarskap och engagemang inspirera de personer du arbetsleder.
Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Om oss
Teater Västernorrland är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.
Mångfald är viktigt och handlar för oss om representationen av alla människor - alla bakgrunder och perspektiv.

Ansök nu

Omsmältningskoordinator

Produktionskoordinator
Läs mer Okt 12
Omsmältningskoordinator till Gjuteriet
Vi söker efter en Omsmältningskoordinator för Gjuteriet.
Anställningen är organisatoriskt direkt under Gjuteriets Operative Chef och indirekt till Gjuterichefen.

Löpande arbetsuppgifter
- Mottagning och kontroll av skrot, organisering av segregering och lagring av skrot, uppföljning och dokumentation
- Organisera mottagning av skrot enligt leveransschema
- Organisera arbetet vid den nya skrotpressningsavdelningen (pressoperatörer och frontlastare)
- Följa schemaläggningen från gjuteriet, leverera nödvändigt skrot till gjuteri med rätt volym och legeringar
- Att göra inkommande inspektion på omsmältningsmaterial och godkännande enligt interna kriterier och förfaranden
- Göra register för alla mottagna, bearbetande omsmältningsmetaller i Excel-filer och i produktionssystemen (SAP, Gjuterisystem)
- Göra regelbunden inventering på omsmältningsplan
- Rapportering av alla ändringar i skrotinventarier och rörelser på omsmältning till Gjuteri ledning
- Håll ordning på skrotplan


Periodiska arbetsuppgifter
- Delta i inventering av Gjuteri-metall och skrot
- Mottagning av legeringsmaterial vid behov
- Andra produktionsuppgifter som tilldelats av Gjuterichefer

Vi vill att du ska ha godkänd gymnasieexamen eller motsvarande.
Tidigare erfarenhet av arbete i ett Gjuteri är meriterande. Det är också meriterande att ha kunskap om aluminiumlegeringar, kring hur gjuteri fungerar samt hur legeringar blandas och hur omsmältning utförs, särskilt säkerhetsbestämmelser vid omsmältning.
Som Omsmältningskoordinator sätter du säkerhets- och miljöfrågor först och följer instruktioner, regler och rutiner.
Du är bra på att kommunicera, är korrekt, punktlig och en ansvarsfull person. Stressmotståndig och självorganiserande förmåga är mycket viktigt för att utföra miljöuppgifter och upprätthålla arbetsbelastningen. Som person är du serviceinriktad, driftig och oberoende. Du drivs av att utveckla både dig själv och företaget och har en god förmåga att arbeta tillsammans.
Eftersom kommunikation kommer att vara en viktig del av ditt arbete är det viktigt att du kan uttrycka dig bra i tal och skrift på svenska. Bra engelska är en fördel. Vi antar att du har goda datorkunskaper.
Tjänstens omfattning avser heltid och på dagtid, arbetstider dagtid. Arbete inom och utomhus vid alla årstider

Ansök nu

System Specialist/ Technical Communicator till Permobil

Teknikinformatör
Läs mer Sep 15
Häng med på Permobils expansiva resa och bli en viktig del av deras R&D-team! I rollen som System Specialist/ Technical Communicator är du en viktigt pusselbit för att utveckla och driva arbetet i teamet framåt. Detta är den perfekta rollen för dig med teknisk utbildningsbakgrund och ett intresse för system som vill ta nästa steg i karriären!

OM TJÄNSTEN

Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Som System Specialist/ Technical Communicator kommer du bli en del av Technical Publications vars huvudsakliga mål är att leverera säkra produkter och kvalitativa manualer för Permobils produkter. Rollen är uppdelad i två ben, System Specialist samt Techical Communicator. System Specialist- du är ansvarig för att utveckla och förädla det befintliga CMS-systemet. Du kommer göra analyser, fastställa såväl långsiktiga som kortsiktiga mål samt utveckla arbetssätt och riktlinjer. Technical Communicator- innefattar arbetet med att skapa manualer för både nya och befintliga produkter, där du exempelvis tar fram och underhåller information, genomför användarvänliga översättningar i skrift och illustration samt medverkar i digitaliseringsprojekt av publikationer.

Du erbjuds
- En möjlighet att ta nästa steg i karriären hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter
- En utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till framtiden inom Medtech
- En plats i ett sammansvetsat och härligt arbetsteam

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis industriell/teknisk design, konstruktion eller annan liknande utbildning
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal likväl som skrift, då det krävs i kommunikation med kollegor samt dokumentation

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av systemutveckling
- Erfarenhet av produktutveckling eller konstruktion
- Erfarenhet av publikationer i skrift eller bild

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Problemlösande
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Ansök nu

Omsmältningskoordinator

Produktionskoordinator
Läs mer Sep 22
Omsmältningskoordinator till Gjuteriet
Vi söker efter en Omsmältningskoordinator för Gjuteriet.
Anställningen är organisatoriskt direkt under Gjuteriets Operative Chef och indirekt till Gjuterichefen.

Löpande arbetsuppgifter
- Mottagning och kontroll av skrot, organisering av segregering och lagring av skrot, uppföljning och dokumentation
- Organisera mottagning av skrot enligt leveransschema
- Organisera arbetet vid den nya skrotpressningsavdelningen (pressoperatörer och frontlastare)
- Följa schemaläggningen från gjuteriet, leverera nödvändigt skrot till gjuteri med rätt volym och legeringar
- Att göra inkommande inspektion på omsmältningsmaterial och godkännande enligt interna kriterier och förfaranden
- Göra register för alla mottagna, bearbetande omsmältningsmetaller i Excel-filer och i produktionssystemen (SAP, Gjuterisystem)
- Göra regelbunden inventering på omsmältningsplan
- Rapportering av alla ändringar i skrotinventarier och rörelser på omsmältning till Gjuteri ledning
- Håll ordning på skrotplan


Periodiska arbetsuppgifter
- Delta i inventering av Gjuteri-metall och skrot
- Mottagning av legeringsmaterial vid behov
- Andra produktionsuppgifter som tilldelats av Gjuterichefer

Vi vill att du ska ha godkänd gymnasieexamen eller motsvarande.
Tidigare erfarenhet av arbete i ett Gjuteri är meriterande. Det är också meriterande att ha kunskap om aluminiumlegeringar, kring hur gjuteri fungerar samt hur legeringar blandas och hur omsmältning utförs, särskilt säkerhetsbestämmelser vid omsmältning.
Som Omsmältningskoordinator sätter du säkerhets- och miljöfrågor först och följer instruktioner, regler och rutiner.
Du är bra på att kommunicera, är korrekt, punktlig och en ansvarsfull person. Stressmotståndig och självorganiserande förmåga är mycket viktigt för att utföra miljöuppgifter och upprätthålla arbetsbelastningen. Som person är du serviceinriktad, driftig och oberoende. Du drivs av att utveckla både dig själv och företaget och har en god förmåga att arbeta tillsammans.
Eftersom kommunikation kommer att vara en viktig del av ditt arbete är det viktigt att du kan uttrycka dig bra i tal och skrift på svenska. Bra engelska är en fördel. Vi antar att du har goda datorkunskaper.
Tjänstens omfattning avser heltid och på dagtid, arbetstider dagtid. Arbete inom och utomhus vid alla årstider

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Sep 18
Som arkivarie på Sundsvalls kommunarkiv är din främsta uppgift att förvalta de handlingar som överlämnats för bevarande till kommunarkivet, såväl analog som digital information och göra den tillgänglig för verksamhet, allmänhet och forskning efter behov. Du kommer dagligen möta kollegor inom kommunen samt medborgare vid framtagande av arkivhandlingar. Därför behöver du vara serviceinriktad och trivas i mötet med nya människor. Arkivarien är en viktig resurs i arbetet med att få en långsiktig, effektiv och ändamålsenlig informationsförvaltning inom kommunens verksamheter, analogt som digitalt.

Sundsvalls kommun har ett Servicecenter för kommunkoncernen. Syftet är att öka effektiviteten och minska kostnaderna samt leverera rätt kvalitet för koncernens gemensamma tjänster inom HR, ekonomi, fordon, mat & måltider samt administration.

Avdelningen administration har ca 70 medarbetare fördelade på tre sektioner: Kommunarkiv, Kundtjänst och Kontorsservice samt teamet Demokratistöd. I ditt uppdrag som arkivarie kommer du att tillhöra sektionen Arkiv. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består av 5 arkivarier och 6 arkivassistenter.

Vi erbjuder dig förmånligt friskvårdsavtal, friskvårdstimme, möjlighet till distansarbete del av arbetstiden och semesterväxling där semesterdagstillägg omvandlas till fler semesterdagar.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår service gentemot både extern allmänhet och kommunens egen personal vad gäller framtagande av arkivhandlingar. Du ingår som en del av arbetsgruppen med övriga arkivarier att delta i tillsyn, gallringsutredningar, råd och stöd gentemot verksamheterna kring informationshanteringsplaner, ta emot leveranser i både analog och digital form, ordnings- och förteckningsarbeten, planering av större årliga gallringar samt framtagande och översyn av egna styrdokument.

Du deltar i att upprätthålla offentlighetsprincipen och lämna ut handlingar efter sekretessbedömning, samt att tillgodose kommunkoncernens informationsbehov.

Då arkivet har en central roll i kommunens informationshanteringsarbete kommer du även att arbeta med informationssäkerhet, informationshantering och klassificering såväl som att stötta förvaltningarna i informationshanteringsfrågor.

I tjänsten ingår en arbetsledande roll för våra arkivassistenter och arbetstränande som tillhör kommunarkivets arbetslivstjänst. Detta innebär att planera, prioritera och instruera i praktiska arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Utbildning i arkiv-och informationsvetenskap eller systemvetenskap eller motsvarande. Alternativt yrkesmässig erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Aktuell yrkeserfarenhet inom arkivverksamhet
• Mycket god datorvana och kunskaper i MS Office
• Mycket god Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av att arbeta inom politisk styrd organisation
• Erfarenhet av förteckningssystemet Visual Arkiv
• Kunskap i att genomföra gallringsutredningar och att skriva informationshanteringsplaner
• Sekretesshantering
• Erfarenhet av E-arkiv LTA
• Arbeta i Teams
• Kunskaper om databaser
• , XML
• goda kunskaper i Engelska

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har också god samarbetsförmåga och är relationskapande. För oss betyder det att du arbetar bra med andra människor genom att vara socialt aktiv, lyhörd, konstruktiv och anpassar ditt bemötande i ditt arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Projektledare inom industrin

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Aug 30
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Operational Excellence i Norr utökar vår grupp med fler lokala projektledare och söker just nu efter ambitiösa projektledare med erfarenhet och intresse av processindustrin. Hos oss får du följa projekten från projektutveckling till byggnation och uppföljning. Vi samarbetar i team och och kompetensutvecklar varandra genom ömsesidigt utbyte. Ta chansen att bli en del av AFRY!
Kravspecifikation
Vi ser att du redan idag har börjat din bana som projektledare eller delprojektledare inom processindustrin och vill fortsätta utvecklas i rollen.
Eftersom konsultrollen innebär att du är ansiktet utåt för AFRY och omfattar mycket kundkontakt är det viktigt att du är social, positiv och trivs med ett kundorienterat arbetssätt.


Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av att lösa tuffa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Samtidigt tycker du teknik är intressant och du brinner för att utvecklas som ingenjör och ledare.
Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och som person är du initiativrik, noggrann och ansvarstagande.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Placeringsorter kan vara Sundsvall, Örnsköldsvik eller Skellefteå.
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av vår framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?
Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Sista ansökningsdag 2023-10-06. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi önskar din ansökan på svenska.
Välkommen att höra av dig för mer information om tjänsterna.


Kontaktuppgifter vid frågor
Jens Södervall Gruppchef Operational Excellence
076-620 42 13
jens.sodervall@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Arkivarie
Läs mer Sep 1
Vi söker nu, för ett konsultuppdrag, en arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall.
Omfattning: Heltid 100%
Start: 2023 10 02
Längd: 9 månader med chans till förlängning

Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund Bolagsverket i Sundsvall. Möjlighet till distansarbete finns under delar av uppdragstiden men inte på heltid.

Om tjänsten
Som arkivarie har du övergripande ansvar för arkivfrågor vid myndigheten. I ditt arbete är du med och skapar förutsättningar för att upprätthålla en struktur och ordning på Bolagsverkets handlingar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ta fram texter, bilder och datafiler utifrån förfrågningar (allmänna handlingar).
• Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
• Ordna och förteckna arkiv.
• Framställa arkivredovisning.
• Göra bedömningar avseende innehåll i handlingar för vad som måste bevaras och vad som kan gallras, samt hur handlingar ska förvaras.
• Delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.
• Utveckla och vidareutveckla arkivkrav på befintliga och nya IT-system samt ta fram tillhörande bevarandeplaner.
• Delta i arbetet med införande av e-arkiv.
• Ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, minst tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie.

Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet.
• Kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Publik360, W3D3, Platina, lipax One Visual Arkiv m.fl.).
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
• Kunskap i standarder som OAIS, METS, PREMIS PAIMAS.

Som person har du en god förmåga att skapa goda relationer och att samarbeta. Likaså kan du arbeta självständigt, strukturerat och organiserat och driver ditt arbete framåt. Du ser nya lösningar och är öppen för nya arbetssätt, ditt intresse för området för att du ser till att hålla dig uppdaterad.

Stämmer detta in på dig? Då är du välkommen in med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande.


Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Arkivarie
Läs mer Sep 7
Vi söker nu, för ett konsultuppdrag, en arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall.
Omfattning: Heltid 100%
Start: 2023 10 02
Längd: 9 månader med chans till förlängning

Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund Bolagsverket i Sundsvall. Möjlighet till distansarbete finns under delar av uppdragstiden men inte på heltid.

Om tjänsten
Som arkivarie har du övergripande ansvar för arkivfrågor vid myndigheten. I ditt arbete är du med och skapar förutsättningar för att upprätthålla en struktur och ordning på Bolagsverkets handlingar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ta fram texter, bilder och datafiler utifrån förfrågningar (allmänna handlingar).
• Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
• Ordna och förteckna arkiv.
• Framställa arkivredovisning.
• Göra bedömningar avseende innehåll i handlingar för vad som måste bevaras och vad som kan gallras, samt hur handlingar ska förvaras.
• Delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.
• Utveckla och vidareutveckla arkivkrav på befintliga och nya IT-system samt ta fram tillhörande bevarandeplaner.
• Delta i arbetet med införande av e-arkiv.
• Ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, minst tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie.

Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet.
• Kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Publik360, W3D3, Platina, lipax One Visual Arkiv m.fl.).
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
• Kunskap i standarder som OAIS, METS, PREMIS PAIMAS.

Som person har du en god förmåga att skapa goda relationer och att samarbeta. Likaså kan du arbeta självständigt, strukturerat och organiserat och driver ditt arbete framåt. Du ser nya lösningar och är öppen för nya arbetssätt, ditt intresse för området för att du ser till att hålla dig uppdaterad.

Stämmer detta in på dig? Då är du välkommen in med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande.


Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Arkivarie
Läs mer Sep 12
Bolagsverket skapar förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i myndighetens uppdrag är att kvalitetssäkra och tillhandahålla företagsinformation, som skapar värde för samhället. Bolagsverkets vision är att ge goda förutsättningar för näringslivet. De vill skapa en bra infrastruktur för tillväxt och ge företagsamma människor de besked de behöver för att kunna förverkliga sina drömmar. För att nå de målen samverkar de med andra myndigheter. Bolagsverket registrerar företag och ändringar i företag samt tar emot årsredovisningar. I samverkan med andra aktörer bidrar myndigheten till en enklare vardag för företag och företagande. Arbetsgivare: Novare Bemanning

Är du arkivarie med minst ett års arbetslivserfarenhet? Vill du tillsätta din kompetens i ett nytt uppdrag där du får arbeta med att utveckla myndighetens arkivkrav? Då har vi ett spännande uppdrag just för dig! Just nu söker vi en arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare bland annat erbjuder dig ett värde i karriärrådgivning, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som ett uppdrag för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Nu söker vi efter dig med erfarenhet som arkivhantering till Bolagsverket i Sundsvall.

Information och data är grunden för att upprätthålla och vidareutveckla myndighetens olika uppdrag. En genomtänkt informationsförvaltning och arkivhantering gör att det blir lättare att återfinna och bevara informationen, både fysisk och digital information, samt skapar grunderna för ökad informationssäkerhet.

Förmåga att hantera information och arkivering av information är ett prioriterat område hos Bolagsverket och för deras digitala förflyttning. Informationsförvaltning och e-arkivering är en förutsättning att klara digitaliseringen.

Arbetet hos myndigheten präglas av samarbete och dialog inom och utanför det egna teamet och uppdragen. Här jobbar du tätt tillsammans för att nå myndighetens mål.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

utveckla och vidareutveckla arkivkrav på befintliga och nya it-system samt ta fram tillhörande bevarandeplaner
delta i arbetet med införande av e-arkiv
ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer
ordna och förteckna arkiv.


Krav för tjänsten

gymnasieutbildning
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som arkivarie
kunskaper i MS Office eller likvärdigt
kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem
kännedom om lagar och förordningar inom området 
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
kunna uppge minst två (2) stycken referenser från tidigare genomförda uppdrag.


Vi söker du som

har en god samarbetsförmåga
är lyhörd
har förmågan att arbeta självständigt
är drivande.


 Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid under kontorstider med planerad start den 2 oktober. Uppdraget pågår till och med 30 juni 2024 med möjlighet till förlängning. Placeringsort för uppdraget är hos myndigheten i Sundsvall.

Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-09-11. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på miranda.nilsson@novare.se 

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss 

Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.  

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid. 

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen.

Ansök nu

Arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall

Arkivarie
Läs mer Sep 1
Bolagsverket skapar förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i myndighetens uppdrag är att kvalitetssäkra och tillhandahålla företagsinformation, som skapar värde för samhället. Bolagsverkets vision är att ge goda förutsättningar för näringslivet. De vill skapa en bra infrastruktur för tillväxt och ge företagsamma människor de besked de behöver för att kunna förverkliga sina drömmar. För att nå de målen samverkar de med andra myndigheter. Bolagsverket registrerar företag och ändringar i företag samt tar emot årsredovisningar. I samverkan med andra aktörer bidrar myndigheten till en enklare vardag för företag och företagande. Arbetsgivare: Novare Bemanning

Är du arkivarie med minst ett års arbetslivserfarenhet? Vill du tillsätta din kompetens i ett nytt uppdrag där du får arbeta med att utveckla myndighetens arkivkrav? Då har vi ett spännande uppdrag just för dig! Just nu söker vi en arkivarie till Bolagsverket i Sundsvall.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare bland annat erbjuder dig ett värde i karriärrådgivning, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som ett uppdrag för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Nu söker vi efter dig med erfarenhet som arkivhantering till Bolagsverket i Sundsvall.

Information och data är grunden för att upprätthålla och vidareutveckla myndighetens olika uppdrag. En genomtänkt informationsförvaltning och arkivhantering gör att det blir lättare att återfinna och bevara informationen, både fysisk och digital information, samt skapar grunderna för ökad informationssäkerhet.

Förmåga att hantera information och arkivering av information är ett prioriterat område hos Bolagsverket och för deras digitala förflyttning. Informationsförvaltning och e-arkivering är en förutsättning att klara digitaliseringen.

Arbetet hos myndigheten präglas av samarbete och dialog inom och utanför det egna teamet och uppdragen. Här jobbar du tätt tillsammans för att nå myndighetens mål.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

utveckla och vidareutveckla arkivkrav på befintliga och nya it-system samt ta fram tillhörande bevarandeplaner
delta i arbetet med införande av e-arkiv
ge råd och vägledning i arkivfrågor till medarbetare och chefer
ordna och förteckna arkiv.


Krav för tjänsten

gymnasieutbildning
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som arkivarie
kunskaper i MS Office eller likvärdigt
kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem
kännedom om lagar och förordningar inom området  
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
kunna uppge minst två (2) stycken referenser från tidigare genomförda uppdrag.


Vi söker du som

har en god samarbetsförmåga
är lyhörd
har förmågan att arbeta självständigt
är drivande.


 Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid under kontorstider med planerad start den 2 oktober. Uppdraget pågår till och med 30 juni 2024 med möjlighet till förlängning. Placeringsort för uppdraget är hos myndigheten i Sundsvall.

Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-09-11. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på miranda.nilsson@novare.se 

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss 

Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.  

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid. 

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen.

Ansök nu

Ljustekniker till Ljud & Ljus Control i Sundsvall AB

Ljustekniker
Läs mer Aug 11
Har du ett genuint intresse för ljus och scenkonst samt vill bidra till Ljud & Ljus Controls produktioners höga kvalitet på alla nivåer? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Ljud & Ljus Control erbjuder dig ett roligt, intressant och utvecklade arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor med många kommande spännande projekt!

I rollen som ljustekniker kommer du att arbeta med programmering av ljusbord, köra föreställning, riggning och riktning av ljus samt underhåll av utrustning. Du kommer att delta i arbetet med bygge och omställning på bland annat konserter, festivaler, teater och andra sorters föreställningar och evenemang.

Anställningen är en tillsvidaretjänst hos Ljud & Ljus Control som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd dag- och kvällstid, både vardagar och helger.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ljusteknik från exempelvis teater, tv eller arenaproduktion eller så är du ny i branschen med höga ambitioner och en stor portion nyfikenhet. För att trivas i rollen behöver du ha ett intresse av ljussättning och ljusteknik samt förståelse och erfarenhet av ljusarbete. Du har vidare goda kunskaper i branschspecifika programvaror och ljusstyrning samt god förståelse för produktionsprocessen.

Om verksamheten
Ljud & Ljus Control i Sundsvall AB är ett aktiebolag som är helägt av Per Johansson. Vi finns 12 km söder om Sundsvall. Firman startades 1986 och har en lång tradition av att leverera kvalité.


Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att processen är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet - att du är rätt person på rätt plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uniflex är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Ljudtekniker till Ljus & Ljud Control AB

Ljudtekniker
Läs mer Aug 11
Är du en relationskapande tekniker som är duktig på ljud och vill bidra till Ljus & Ljud Controls produktioners höga kvalitet på alla nivåer? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Ljud & Ljus Control erbjuder dig ett roligt, intressant och utvecklade arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor med många kommande spännande projekt!

I rollen som ljudtekniker kommer bland annat dina arbetsuppgifter vara att ansvara för och ha kunskap inom olika typer av ljudutrusning. Du skall se till att utrustningen är i gott skick och lyfta fram om utrustningen behöver servas eller kompletteras. Du kommer exempelvis att rigga mikrofoner, högtalare, monitorer och annan ljudutrustning som kan förekomma vid alla sorters föreställningar och evenemang.

Anställningen är en tillsvidaretjänst hos Ljud & Ljus Control som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd dag- och kvällstid, både vardagar och helger.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet från branschen. Som person är du kommunikativ med ett stort personligt driv och intresse för tekniken. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad samt har en god planeringsförmåga och ser helheten. Vidare har du en social förmåga och kan hantera kunders alla önskemål på ett bra sätt.

Om verksamheten
Ljud & Ljus Control i Sundsvall AB är ett aktiebolag som är helägt av Per Johansson. Vi finns 12 km söder om Sundsvall. Firman startades 1986 och har en lång tradition av att leverera kvalité.


Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att processen är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet - att du är rätt person på rätt plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uniflex är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Retail House söker Merchandiser extra personal i Sundsvall!

Butikskommunikatör/Visual merchandiser
Läs mer Aug 8
Vi söker dig som
Är du på jakt efter ett flexibelt och omväxlande extrajobb? Då har du kommit helt rätt, som merchandiser besöker du butiker och sätter upp kampanjmaterial eller implementerar nya produkter. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en merchandiser för enklare säljuppdrag i Sundsvall. Uppdragen går ut på att sätta upp nytt kampanjmaterial i butiker samt informera om produkter. Arbetet är varierande och vi ser gärna att du har en god initiativförmåga. Vid vissa moment kan en viss teknisk kunskap behövas.

Arbetet är självständigt och du kan fritt planera din tid under förutsättningen att du håller utsatt deadline.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Grunduppdraget är uppdragsbaserat. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning på deltid som du kan kombinera denna tjänst med.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna varför du skulle passa i den här tjänsten i nästa steg.Om oss
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA ,Hemköp, Johnson & Johnson, Sodastream, Mondelez, Fazer och Elgiganten.

Ansök nu

Teknikinformatörer sökes till vår satsning på produktinformation i Karlstad

Teknikinformatör
Läs mer Jun 29
Är du redo för ett nytt kapitel i din karriär? Har du jobbat med produktinformation i några år? Vi söker dig som vill vara med på vår ambitiösa resa till att bli bäst i Sverige på produktinformation.


Som teknikinformatör kommer du producera teknisk dokumentation åt våra kunder. Du kommer jobba med text, bild och grafisk form i en roll med stor frihet, vilket gör att du, utöver ditt kunnande inom teknikinformation, behöver vara drivande och strukturerad. Du strävar alltid efter att kunden ska få bästa möjliga resultat och du hjälper våra kunder att utvecklas genom att stötta och vägleda dem i deras informationsarbete. Till din hjälp har du hela Etteplans nätverk, med olika expertkompetenser, du kommer främst att jobba tillsammans med andra teknikinformatörer och projektledare, lokalt, nationellt och ibland globalt.


Vi söker

Eftersom vi jobbar med teknisk produktinformation ser vi att du ha ett intresse för teknik och en fallenhet för att förstå och förenkla komplexa produkter och system. Du förstår vikten av korrekt dokumentationshantering och kvalitetssäkring gentemot kunder och leverantörer och du kan sätta dig in i slutanvändarens informationsbehov.


Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som teknikinformatör.


De flesta av våra konsulter är i grunden teknikinformatörer eller ingenjörer, men du är välkommen att utmana oss! Det vi vill se är att du har erfarenhet av produktinformation från tillverkningsindustrin, energisektorn, fordons- eller försvarsindustrin samt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.


Det är meriterande om du:• har arbetat i CCMS och med XML-baserad information,
• behärskar STE och/eller S1000D,


Etteplan växer och vi vill ha olika typer av individer och kompetenser i teamet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas.

 


Vad får du? 

Tröttnar du ofta på ditt arbete? Vill du ha möjligheten att testa på nya saker utifrån dina önskemål och ambitioner?


Hos oss har du nämligen möjlighet att testa olika typer av uppdrag utifrån det du vill göra och i den riktning du vill utvecklas i din karriär. Hos oss är utveckling en naturlig del av arbetet. Möjligheterna är oändliga. Vi är ett trevligt gäng där vi delar erfarenheter och kompetenser med varandra för att kunna bli ett så attraktivt val som möjligt för våra kunder.


Du blir placerad på vårt kontor alternativt hos kund och det finns oftast möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan. Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor


 


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Teknikinformatör till Sundsvall

Teknikinformatör
Läs mer Jun 30
Lockas du av utmaningen att arbeta med text och illustration/ritning för komplexa tekniska produkter? Just nu söker vi dig som brinner för teknisk produktinformation.

Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan tillsammans med fantastiska kollegor som har roligt tillsammans. Du kommer att ha din arbetsplats på plats hos vår kund eller på vårt kontor mitt i Sundsvall.
Sigma Technology har för 4e året i rad blivit utsedd till Sveriges topp 3 bästa arbetsgivare och har varit verksamma inom produktinformation sedan 90-talet.


Baskunskaper
Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom t ex maskin, elektronik eller data.
Erfarenhet av CAD.
Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation eller annan relevant erfarenhet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Även kunskap inom XML är meriterande.

Personliga färdigheter och egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.
Du är noggrann, problemlösande, och resultatorienterad.
Du är initiativtagande och kommunikativ.
Eftersom du kommer att arbeta som konsult trivs du också med att samarbeta med nya människor.Vi erbjuder
Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet.
För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildning, och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen. Välkommen med din ansökan!


Kontakt
För mer information kontakta:
Sofie Skarpsvärd,
sofie.skarpsvard@sigmatechnology.com

Ansök nu

Junior teknisk designer till Permobil!

Industridesigner
Läs mer Jun 9
Permobil är i en expansiv fas och utökar nu ett av sina R&D-team med en teknisk designer, tack vare det har vi den perfekta rollen för dig med teknisk utbildningsbakgrund och ett intresse för produktutveckling! Vill du dessutom nyttja din kreativa ådra och forma text eller bild? Då är det dig vi söker! Rollen passar dig som gillar att arbeta i projekt och som motiveras av tanken att få in foten på ett globalt Medtech-bolag med ett större syfte. Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Du erbjuds:


* En möjlighet att visa framfötterna hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter
* En utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till framtiden inom Medtech
* En plats i ett sammansvetsat och härligt arbetsteam


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som teknikinformatör kommer du att arbeta med manualer för både nya och befintliga produkter. Du kommer bli en del av teamet Technical Publications med huvudsakligt mål att leverera säkra produkter och kvalitativa manualer. Du får dessutom chansen att vara en nyckelspelare i utevcklingsarbetet av framtidens manualer till Permobils produkter!


Du kommer till exempel att:


* Ta fram och underhålla information till Permobils produkter
* Genomföra användarvänliga översättningar i skrift som illustration
* Medverka i digitaliseringsprojekt av publikationer


Tjänsten passar dig som har ett sinne för detaljer och ett intresse för att i text och bild kunna vara pedagogisk. Om du motiveras av att vara med och påverka på riktigt på ett globalt Med-tech-företag så är det här rollen för dig!

VI SÖKER DIG SOM
- Har lägst en kandidatexamen inom industriell/teknisk design, konstruktion eller annan liknande utbildning
- Har mycket goda kunskaper i engelska i tal likväl som skrift, då det krävs i kommunikation med kollegor samt dokumentation
- Har ett stort tekniskt intresse

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av produktutveckling eller konstruktion
* Erfarenhet av publikationer i skrift eller bild


Som person är du:


* Initiativtagande
* Problemlösande
* En god lagspelare


Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Per Uddéns väg 20, Timrå


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Ansök nu

SVT Nyheter Västernorrland söker vikarier

Journalist/Reporter
Läs mer Jul 12
Vad vi erbjuder dig: 

På SVT Nyheter Västernorrland får du möjlighet att göra skillnad genom lokal journalistik. Vi rapporterar, förklarar och utvecklar dagens viktigaste nyheter i SVT nyheters app och på TV.  SVT Nyheter är en av Sveriges största nyhetstjänster och de lokala nyheterna är en betydande del av denna. Nu söker vi vikarier både som webbreporter och reporter. 


 

Vem vi tror att du är: 

Som nyhetsreporter är du idérik med känsla för det lokala och nära. Du är grym på att göra video för mobilen, och kan du tillföra nya perspektiv till vår bevakning. 

 

Som webbreporter är du är snabb och säker i nyhetsvärdering, textproduktion, videoredigering och webbpaketering. En del av vardagen är att samarbeta med reportrar både lokalt och med andra webbreportrar inom SVT.  


För rollerna behöver du vara självgående med ett stort eget driv och förmåga att sätta nyheter i ett sammanhang. ?Du växlar gärna mellan att jobba med planerad journalistik och snabba nyhetshändelser. Du håller en hög kvalitet på dina jobb och är publicistiskt medveten. Tjänsten kräver: ? • Journalistutbildning, eller motsvarande. ? 
• Tidigare erfarenhet av journalistiskt arbete. 
• B-Körkort? 


Meriterande: • Erfarenhet av rörligt bildberättande och redigering.? 
• Erfarenhet av att arbeta med breakingnyheter 
• Erfarenhet av att bevaka sociala flöden och sköta sociala konton på en redaktion.? 
• Språk utöver svenska och engelska.? 


 

Vad den här tjänsten innebär: 

SVT Nyheter Västernorrland har två redaktioner, en i Sundsvall och en i Örnsköldsvik. Vi är 18 medarbetare som producerar lokala nyheter för publiken i Västernorrlands län. Vi levererar också till SVT:s riksplattformar som svt.se, Rapport och Aktuellt. 

 

 

Hur du ansöker: 

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av urvalsfrågor och CV i stället för att be om personligt brev. Det gör vi för att säkerställa att rekryteringen blir kompetensbaserad och effektiv och att vi får samma viktiga information av alla kandidater. Klicka på knappen "ansök" för att se frågorna. 


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 juli. 


 

Annat som är bra att veta: 

Vill du veta mer om jobbet, kontakta Carola Isaksson, chef för redaktionen? 

carola.isaksson@svt.se 


Mer information om vår verksamhet hittar du på svt.se under Om SVT. ?? 

Fackliga frågor besvaras av Patric Sellen nås via växeln, tfn 08-784 00 00. ? ? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Webbredaktör

Webbredaktör
Läs mer Jun 12
För kunds räkning söker vi just nu en webbredaktör

Specifikation av Tjänstens innehåll och omfattning samt eventuellt resultat:

Tillsammans med fyra Website Managers och två till redaktörer kommer du att ansvara för att producera, optimera och underhålla innehåll, struktur och funktionalitet på bolagets webbplatser som bidrar till att öka försäljning, öka självservicetjänster, stärka varumärket och kundnöjdhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

I samarbete med våra website managers ansvara för att kvalitetssäkra texter, innehåll, layout och funktionalitet på våra webbplatser.
I samarbete med våra website managers ansvara för att texter och layout är optimerat för användarupplevelsen, SEO och internsök.
Ansvara för att uppdatera och säkerställa funktioner på bolagets webbplatser utifrån besökare, kund, verksamhet och affär. Vårt mål är att skapa en användarvänlig kundupplevelse där våra kunder får bästa service.


Kunskaper

Relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom webbpublicering. Och kunskap om marknadsföring eller journalistik samt webbpublicering.
Du har minst 4 års erfarenhet av att arbeta som webbredaktör och arbetat med bildbehandling samt erfarenhet av olika CMS-system (meriterande är erfarenhet av vårt CMS Tridion) och nyhetsbrev (meriterande med Adobe Campaign standard och Apsis)
Du har mycket goda språkkunskaper i svenska samt engelska.
Teknisk erfarenhet och att kunna samarbeta med utvecklare, kravställa utveckling av våra sidmallar och snabbt lära sig vårt CMS är viktigt.
Du är kommunikativ och drivs av att samarbeta. Att du utgår från fakta, kundperspektiv och ger kreativa förslag på förbättringar kring content. Du arbetar strukturerat och har ett flexibelt förhållningssätt samtidigt som du planerar och organiserar ditt arbete effektivt samt håller tidsramar. Viktigt är att du är social och har en öppen och prestigelös framtoning.


Uppdraget på heltid och tillsvidare med en 6 månaders provanställning

?Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post info@quest.se

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Ansök nu

Projektkoordinator till Valmet Produktion

Produktionskoordinator
Läs mer Maj 19
Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande uppdrag som projektkoordinator till Valmets produktionsenhet i Sundsvall. Detta är en spännande möjlighet för dig som är tekniskt intresserad, är duktig på planering och kommunikation samt nyfiken att ta dig en an koordinerade roll.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, tillsvidare med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som projektkoordinator på Valmet kommer du att ha en viktig roll i produktionen med att delge Valmets kunder regelbunden statusuppdatering och projektplaner. Du kommer att arbeta med löpande översikt över projektens framsteg och status för att identifiera och identifiera eventuella problem som kan påverka projektens tidsplan och kvalitet. Du kommer att samarbeta nära och kommunikativt med projektledning och produktionsledning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Utföra och sammanställa rapportering för enskilt projekt på produktionen
* Skapa och underhålla protokoll
* Fotografering och sammanställning i rapport
* Daglig dialog med projektionsledare och projektledare

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har en högskoleexamen inom ett tekniskt område och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller erfarenhet från tillverkande industri. God kunskap inom Officepaketet, speciellt Excel och en mycket god förmåga att uttrycka dig i engelska, i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer, är proaktiv i ditt sätt genom att se vad som behöver göras och genomföra det. Du är social, noggrann, strukturerad, kommunikativ och trivs med att sitta som spindeln i nätet. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.

Ansök nu

Junior teknikinformatör till Permobil!

Industridesigner
Läs mer Maj 8
Permobil är i en expansiv fas och utökar nu ett av sina R&D-team med en teknikinformatör, tack vare det har vi den perfekta rollen för dig med teknisk utbildningsbakgrund och ett intresse för produktutveckling! Vill du dessutom nyttja din kreativa ådra och forma text eller bild? Då är det dig vi söker! Rollen passar dig som gillar att arbeta i projekt och som motiveras av tanken att få in foten på ett globalt Medtech-bolag med ett större syfte. Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som en frispråkig förkämpe för personer med funktionsnedsättning, byggde doktor Per Uddén upp Permobil utifrån idén om att varje person har rätt att kompenseras för sin funktionsnedsättning så långt som möjligt. Detta med hjälpmedel som håller samma tekniska standard som de vi alla använder till vardags. Permobil sätter människorna som använder deras produkter i främsta rummet med syftet att skapa innovationer för individer och att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Du erbjuds:


* En möjlighet att visa framfötterna hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter
* En utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till framtiden inom Medtech
* En plats i ett sammansvetsat och härligt arbetsteam


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.ARBETSUPPGIFTER
Som teknikinformatör kommer du att arbeta med manualer för både nya och befintliga produkter. Du kommer bli en del av teamet Technical Publications med huvudsakligt mål att leverera säkra produkter och kvalitativa manualer. Du får dessutom chansen att vara en nyckelspelare i utevcklingsarbetet av framtidens manualer till Permobils produkter!

Du kommer till exempel att:


* Ta fram och underhålla information till Permobils produkter
* Genomföra användarvänliga översättningar i skrift som illustration
* Medverka i digitaliseringsprojekt av publikationer


Tjänsten passar dig som har ett sinne för detaljer och ett intresse för att i text och bild kunna vara pedagogisk. Om du motiveras av att vara med och påverka på riktigt på ett globalt Med-tech-företag så är det här rollen för dig!

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom industriell/teknisk design, konstruktion eller annan liknande utbildning
- Har mycket goda kunskaper i engelska i tal likväl som skrift, då det krävs i kommunikation med kollegor samt dokumentation
- Har ett stort tekniskt intresse

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av produktutveckling eller konstruktion
* Erfarenhet av publikationer i skrift eller bild


Som person är du:


* Initiativtagande
* Problemlösande
* En god lagspelare


Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Per Uddéns väg 20, Timrå


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Permobil sätter de människorna som använder deras produkter i främsta rummet. Deras syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. Deras engagerade team arbetar outtröttligt för att göra detta möjligt, oavsett om de designar en ny rullstol, testar sittdynor eller erbjuder stöd till en fysioterapeut.

Ansök nu

Projektkoordinator till WH Swedish Renewables!

Platskoordinator
Läs mer Maj 3
Nu söker vi en projektkoordinator till nystartade WH Swedish Renewables. Är du en strukturerad och driven person som vill vara del av en tillväxtresa framåt så är detta jobb för dig! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
WH Swedish Renewables är ett snabbt växande företag och framtiden inom förnyelsebar energi. De arbetar med elhandelsavtal och med projektering av anläggningar samt projektutveckling med fokus på byggnationer av vindkraftsparker, batterilager och solcellsparker. WH Swedish Renewables arbetar nära kund och är med under hela processen, från utveckling och projektering till konstruktion och uppförande av den tekniska anläggningen.

I rollen som projektkoordinator kommer du att vara spindeln i nätet och arbeta med administration och samordning kopplat till projekt.

Du erbjuds


* En möjlighet att arbeta med internationella kontakter
* Vara en del av ett nystartat bolag med stora utvecklingsmöjligheter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära:


* Ansvar för kontakt med externa aktörer och kunder
* Uppföljning av ärendehandläggning internt och externt
* Dokumentation och uppföljning av projekt
* Mötesbokningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då det krävs i kommunikation samt för dokumentation
- Har erfarenhet av administrativa uppgifter

Meriterande


* Erfarenhet av projektadministration/projektkoordinering
* Erfarenhet av kontraktuella frågor
* Utbildning med inriktning mot tillståndsfrågor


Som person är du


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Timrå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

SSG söker en junior e-learningproducent

Designassistent
Läs mer Apr 20
Som e-learningsproducent på SSG arbetar man med lösningar för i huvudsak digital utbildning/e-learning. SSGs kunder arbetar i dagsläget främst inom svensk industri, men SSG växer även internationellt, där vi till största del producerar kurser inom området arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. Detta är ett konsultuppdrag.

Ansvarsområde

I denna grupp arbetar SSG med lösningar för i huvudsak digital utbildning/e-learning. SSGs kunder arbetar i dagsläget främst inom svensk industri, men växer även internationellt, där dem till största del producerar kurser inom området arbetsmiljö, hälsa och säkerhet.

För detta uppdrag söker vi 1-2 juniora producenter med uppgift att modernisera ett större antal äldre kurser. De äldre kurserna behöver ses över innehållsmässigt (text, foto, film mm), men framför allt förflyttas till ett nytt författarverktyg för att säkerställa tekniska kvalitet.

Arbetet är en viktig insats i SSGs satsning att erbjuda kvalitativa och konkurrenskraftiga utbildningar. Producenterna blir under dessa månader en del av ett e-learningteam.

Kontakt och återkoppling med såväl kunder som internt är en förutsättning för att leveransen ska fungera. Då SSG är inne i en tillväxtfas finns goda möjlighet till förlängning/anställning.

Översyn och enklare redigering av befintlig text och bild (ev film) - Produktion av e-learningutbildningar utifrån befintligt underlag.

Utbildning

Eftergymnasial utbildning (behöver ej vara slutförd) inom relevant ämne för rollen t ex kommunikation, media, teknik. Språklig kompetens inom framförallt det svenska språket.
Meriterande Erfarenhet av författarverktyg (Adapt, Lectora), Adobe Creative Suite. Vana av att arbeta i olika typer av program och system.

Vi söker dig som drivs av att skapa lösningar och att ta fram nya produkter inom digitalt lärande. Du ska ha pedagogisk förmåga och känsla för färg och form. Det är önskvärt om du har arbetat med produktion av digitala utbildningar och har vana skapa e-utbildningar med hjälp av författarverktyg. Tidigare erfarenhet av författarverktyg är en merit men inget krav. Har du formell utbildning inom produktion av digital utbildning, pedagogik eller motsvarande ser vi det som en fördel men ej ett krav, så även tidigare erfarenhet av industribranschen och/eller ämnet arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har ett intresse för digital teknik. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har ett naturligt kundfokus.

För att passa i rollen ser vi att du är en självgående person som är kommunikativ och utåtriktad.

Då SSGs företagsklimat präglas av flexibilitet och tätt samarbete ser vi att du är en lagspelare och att du har en entreprenöriell och lösningsfokuserad ådra!

Placeringsort

Befattningen är placerad i Sundsvall tillsammans med ett team med 8 e-learningproducenter samt 1 gruppchef.Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

UX/UI - Designer och illustratör

Grafisk formgivare
Läs mer Apr 4
Om jobbet
Är du en person som har ett öga för design? Har du goda kunskaper om hur man designar användarvänliga flöden och hur man skapar sig en god förståelse för hur kunder agerar? Då kan du bli vår nästa UX-designer på Fostira!


Om tjänsten
Fostira är levererar helhetslösningar till företag över hela Sverige med spetsinriktning på hemsidor, design, marknadsföring och försäljning. Vi sitter i fina lokaler i centrala Sundsvall och erbjuder en spännande möjlighet för dig som kommer ta dig an detta uppdrag.
Som UX-Designer kommer du att få arbeta i ett sammansvetsat team med starkt driv och höga ambitionsnivåer.


Du erbjuds
En arbetsmiljö där samarbete och hjälpsamhet står i centrum. I moderna, inbjudande lokaler i centrala Sundsvall erbjuder dom en arbetsplats präglad av:
En stark företagskultur, årligen anordnas flera konferenser och resor för att stärka teamkänslan och kompetensen.
Ledarskap som ger frihet under ansvar.
Konkurrenskraftiga löner och förmåner.Arbetsuppgifter
Vi söker en UX-designer med tidigare arbetslivserfarenhet eller relevant utbildning av UX och UI-design. Du kommer leda både kunder och medarbetare genom designprocessen.
Dina arbetsuppgifter innefattar:
Stödja produktägare vid projektplaneringar.
Bistå medarbetare med ett helhetstänk för både kundflöden och informationsflöden.
Bidra med expertkunskap gällande navigering och design.
Skapa prototyper och wireframes.
Ansvara för implementering av grafiska profiler för webb och applikationer.
Skapa sitemaps för projekt.
Bistå med att skapa roadmaps för projekt.Vi söker dig som
Har utbildning eller erfarenhet som UX/UI-designer eller jämförbara roller.
Är initiativrik och handlingskraftig.
Har ett kundcentrerat förhållningssätt.
Kan utrycka dig obehindrat i tal och skrift i det svenska och engelska språket, då det krävs i kontakt med kunder.

Ansök nu

Bildjournalist till Sundsvalls Tidning

Fotograf
Läs mer Maj 2
Vill du vara med och utveckla bildberättandet på Sundsvalls Tidning? Brinner du dessutom för nyheter? Som bildjournalist hos oss får du en varierad vardag med möjlighet att göra skillnad.

Om rollen

Vi söker någon som har den estetiska blicken och den tekniska kunskapen för att dokumentera i stillbild och rörlig bild. Du ska också ha ett intresse för det som väntar efter att jobbet på fältet är gjort – det vill säga att bearbeta och paketera materialet på ett sätt som lockar till läsning. Ibland kommer du att ensam bevaka vissa nyhetsjobb.

Din erfarenhet

På vår redaktion hjälps vi åt med det mesta – men nu söker vi någon med spetskompetens inom foto. Du behärskar såväl fotograferande som skrivande och ser möjligheter med båda hantverken.

Kvalifikationer:

-
Utbildning och erfarenhet inom bildjournalistik och redaktionellt arbete är meriterande

-
Du ska behärska såväl rörligt material som stillbilder samt skrivande

-
Körkort (B)


Vem är du?

Som person är du driven, inititativtagande, nyfiken, tålmodig och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som människor du träffar i din yrkesutövning. Du ska också kunna sprida dina kunskaper och se vilka utmaningar och möjligheter som finns på redaktionen. Du ska tycka att det är kul att få vara med i olika projekt som syftar till att höja kvaliteten på vårt bildberättande.

Övrig information

Sundsvalls Tidning har en anrik historia och startades redan 1841. I dag är tidningen en del av Bonnier News och redaktionen består av 36 journalisttjänster. Vi bevakar det som händer i Sundsvall, Timrå och Ånge kommuner.

Start : Enligt överenskommelse

Plats : Sundsvall

Lön : Enligt överenskommelse

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Schemalagd arbetstid där både kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Facklig representant : Hanna Sjöberg, hanna.sjoberg@bonniernews.se, 010-7097912

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

Med anledning av GDPR har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via email.


Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Ansök nu

Transkriberare av gammalsvenska på deltid!

Översättare
Läs mer Apr 15
Är du studerande och har ett stort intresse för historia, skriftspråk samt tolkning av äldre handstilar? Då är det här det perfekta extrajobbet vid sidan av dina studier! Sök denna tjänst redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Uniper är en internationell energikoncern och i Sverige är de en stor elproducent för industri och samhälle, med ett stort miljöfokus är Uniper en pålitlig partner med innovativa lösningar för lägre koldioxidutsläpp för att främja klimatomställning. Nu söker vi en person som kan hjälpa till med att transkribera miljödomar på gammalsvenska i arbetet med omprövningar.

Du erbjuds


* Möjlighet att vara del av Unipers miljöarbete
* Ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier
* Att vara del av ett sammansvetsat team med mycket kunskap inom olika områden


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att ansvara för att transkribera domar gällande miljötillstånd som är skrivna på gammalsvenska från 1600- till 1900-talet. Du kommer att få domar skickade till dig för att sedan transkribera, tolka och skicka tillbaka filerna med färdigställd bearbetning av texterna.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasial nivå, förslagsvis inom litteratur, paleografi, lantmäteri, arkiv- och informationsvetenskap
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då det krävs för dokumentation och i kommunikation

Vi söker dig som är


* Problemlösande
* Självgående
* Kvalitetsmedveten


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Cirka 2 dagar/vecka
* Placering: Distans/Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Uniper här.

Ansök nu

Dokumentadministratör till Printroom

Arkivarie
Läs mer Apr 14
Är du en tekniskt kunnig person som trivs i en varierad roll med både administration och service? Vi söker nu två kollegor till Valmets Printroom i Sundsvall. Tjänsten beräknas starta senast 1/6 och är förlagd dagtid, måndag-fredag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som dokumentationsadministratör kommer du att arbeta med dokumentutskrifter, scanning, kopiering och andra interna beställningar. Det innefattar sökning av både elektroniska dokumentation, databashantering samt att söka i det fysiska arkivet.

I den här tjänsten kommer du att tillhöra servicegruppen på Valmet som består av olika avdelningar så som printroom, reception, portvakt och internpost. Vilket innebär att du i den här rollen behöver vara flexibel och kunna hjälpa till på samtliga avdelningar vid behov både hel och halvdagar när beläggningen är lägre i Printroom.

Vem är du?
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har en teknisk gymnasialutbildning och med fördel tidigare erfarenhet av ritningar/arkivuppgifter. Vi ser att du är en van användare av Office-program och besitter en generellt god datavana. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

Det är viktigt att arbetsuppgifterna blir korrekt utförda och kräver därav ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har en god detaljförmåga, är lösningsorienterad och trivs i en roll där arbetsuppgifterna både kan vara repetitiva och varierande. Vi ser gärna att du är social och gillar många kontaktytor både internt och externt.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning och Rekrytering. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Semestervikarie till Nordsverige med placering Kramfors/ Sollefteå

Journalist/Reporter
Läs mer Apr 18
Nu söker vi en reporter till Nordsverige


Är du journalist? Läs då vidare. Nordsverige är den riktigt lokala tidningen med lokalredaktioner runt om i  Ångermanland. Lokala nyheter, fördjupningar och personporträtt är viktiga delar i reporterjobbet. Våra redaktioner ligger i Bredbyn, Kramfors och Sollefteå. Skriv gärna i din ansökan vilken/vilka orter du är intresserad av.Är du rätt person för jobbet?Vi söker dig som drivs av nyhetspulsen och vill göra skillnad i Västerbotten genom trovärdiga nyheter. Vi tror att du är nyfiken, idérik, noggrann och brinner för att ge mottagaren hela bilden. Vi är extra intresserade av dig som har tidigare relevant erfarenhet, till exempel på en redaktion, och är duktig på digital presentation. B-körkort är inget krav men ett plus. Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom journalistik är meriterande.Olika erfarenheter och bakgrunder är avgörande för att vi ska fortsätta ligga i framkant och vara relevanta. Skicka oss en ansökan med dina tidigare erfarenheter, kompetenser och intressen så undersöker vi om det finns en passande position för just dig.Vad erbjuder vi dig?Oavsett vilken funktion du arbetar på inom VK Media, är du en viktig faktor för att vi ska lyckas med vårt uppdrag att främja öppenhet, demokrati och det fria ordet. Vi tror att man presterar bäst om man trivs riktigt bra på jobbet, och lägger därför stor vikt vid att tillsammans skapa ett schysst och härligt arbetsklimat.Visst låter det intressant?Vi anställer semestervikarier löpande under våren så hör av dig redan idag. Sista ansökningsdag 16 april. Alla ansökningar hänvisas till ansök-knappen. För frågor om tjänsterna, kontakta vår chefredaktör Ingvar Näslund via ingvar.naslund@tidningarinorr.se

Journalistklubbens representant är  Maria Boström maria.bostrom@nordsverige.se Vi värdesätter sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vill ta vara på de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

Ansök nu

Producent för digitalt lärande till SSG i Sundsvall

Webbdesigner
Läs mer Mar 21
Vill du skapa produktioner för digitalt lärande inom arbetsmiljö och hållbarhet? Är du en nyfiken och kommunikativ person? Då kan du vara den vi söker!
Observera att vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan redan idag
Om Standard Solutions Group
SSG samlar svensk industri och skapar standardiserade tjänster för att göra industrin mer säker effektiv och hållbar. I över 60 års tid har några av svensk industris främsta experter samverkat i våra kommittéer för att hitta gemensamma lösningar på gemensamma problem, lösningar som SSG förverkligar. Resultatet är ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för industrianläggningar, entreprenörer och leverantörer.
SSG är i stark tillväxt och våra ambitioner är höga. Vi arbetar för en breddning av våra erbjudanden på en internationell marknad, där vi ser både tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö, hållbarhet och digitalisering där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri hållbar och konkurrenskraftig. På huvudkontoret i Sundsvall arbetar cirka 85 personer och vi finns även representerade i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Reykjavik. SSG – Setting new standards.
Om rollen
I rollen som e-learningproducent ingår du i ett team om nio personer där ni arbetar självständigt med att producera digitala utbildningar och kurser för SSGs kunder. Kunderna är främst svenska industrikunder men det kan även förekomma internationella kunder. Till största delen producerar du kurser inom området arbetsmiljö, hållbarhet, hälsa och säkerhet.
Tillsammans med projektledaren deltar du på workshops vid start för varje kundprojekt där ni ger rådgivning till kund om upplägg innehåll och kunskapsmål. Rollen kräver att du håller en god balans mellan dina olika uppdrag då du arbetar både med nya produktioner samt uppdateringar av befintliga kurser. Du utgår från kundens grundmaterial för att på ett strukturerat sätt producera kvalitativa kurser där b.la. manusproduktion, mediaproduktion, visuell framställning och skapande av interaktiva element ingår.
Du erbjuds ett varierat arbete där du samarbetar med andra men också ansvarar för dina egna produktioner. E-learningteamet befinner sig i en tillväxtfas så här får du möjlighet att vara med och påverka hur teamet ska arbeta framåt samt att kontinuerligt utveckla och utvärdera mallar, verktyg och de plattformar som används inom digitalt lärande.
Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial relevant utbildning inom exempelvis kommunikation, design, digitala medier, digital produktion eller teknik. Har du tidigare erfarenhet av att skapa innehåll eller arbetat i en roll som digital producent, skribent, redaktör eller kommunikatör är det meriterande.
Du har en god känsla för färg och form och har lätt för att uttrycka dig i text och bild för att förmedla det budskap som kunden vill nå. Du har en hög språklig kompetens, framför allt i det svenska språket men också på engelska.
Du är nyfiken, ansvarsfull, strukturerad och trivs med att arbeta kundorienterat och i samarbete med andra men är även trygg med att arbeta självständigt. Du trivs i en roll med många kontaktytor och som person är du kommunikativ och förändringsbenägen. Om du har arbetat med digitalt lärande eller e-learning är det ett plus, men inget krav.
Krav för tjänsten
Eftergymnasial utbildning inom relevant ämne för rollen till exempel, kommunikation, grafisk design eller mediaproduktion
Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av att skapa digitalt innehåll och/eller digitala produktioner, exempelvis i form av storytelling, manusarbete, storyboard eller redigering
Tidigare erfarenhet av framtagning av digitalt lärande, utbildningsmaterial eller e-learning
Kunskaper inom webbprogrammering (HTML 5, CSS)

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Uppdragsform: Tillsvidareanställning hos SSG
Ort: Sundsvall
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller johanna@stegra.nu.
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Manpower söker junior e-learningproducent

Designassistent
Läs mer Mar 27
Som e-learningsproducent på SSG arbetar man med lösningar för i huvudsak digital utbildning/e-learning. SSGs kunder arbetar i dagsläget främst inom svensk industri, men SSG växer även internationellt, där vi till största del producerar kurser inom området arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. Detta är ett konsultuppdrag.

Arbetsuppgifter

För detta uppdrag söker vi 1-2 juniora konsulter med uppgift att modernisera ett större antal kurser. Kurserna behöver ses över innehållsmässigt (text, foto, film mm)och förflyttas till ett typ av författarverktyg för att säkerställa tekniska kvalitet. Arbetet är en viktig insats i SSGs satsning för att erbjuda kvalitativa och konkurrenskraftiga utbildningar.

Konsultera blir under dessa månader en del av e-learningteamet. Kontakt och återkoppling med såväl kunder som internt är en förutsättning för att leveransen ska fungera.

Då SSG är inne i en tillväxtfas finns goda möjlighet till förlängning/anställning.

- Översyn och enklare redigering av befintlig text och bild (ev film)

- Produktion av e-learningutbildningar utifrån befintligt underlag

Utbildning

Eftergymnasial utbildning (behöver ej vara slutförd) inom relevant ämne för rollen t ex kommunikation, media, teknik. Språklig kompetens inom framförallt det svenska språket.

Meriterande

Erfarenhet av författarverktyg (Adapt, Lectora), Adobe Creative Suite. Vana av att arbeta i olika typer av program och system.

Personliga egenskaper

"Vi söker dig som drivs av att skapa lösningar och att ta fram nya produkter inom digitalt lärande. Du ska ha känsla för färg och form.

Befattningen är placerad i Sundsvall tillsammans med ett team med 8 e-learningproducenter samt 1 gruppchef.För mer information om uppdraget kontakta Ideal.Shala@manpower.se

Ansök nu