Elevassistent jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb som Elevassistent i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Sundsvall från den arbetsgivaren.

Elevassistent till Västermalms skola

Elevassistent
Läs mer Maj 30
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

IAIND är en del av anpassad gymnasium på Sundsvalls gymnasium. Verksamheten är lokaliserad till Västermalms skola. På programmet går ca 35 elever. Verksamheten är uppdelad i fyra arbetslag med ca 9-12 elever samt ett antal pedagoger och assistenter i varje lag. Vi söker elevassistent till verksamheten.

Detta är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten omfattar hela IAIND även om den för tillfället är lokaliserad till ett av våra fyra arbetslag. Dina arbetsuppgifter är att stödja eleverna utifrån fysiska och psykosociala förutsättningar så att uppsatta kunskaps- och utvecklingsmål nås. Planera uppdraget tillsammans med arbetslaget/mentor/lärare utifrån elevernas erfarenheter intressen, förmåga och behov. Arbeta aktivt för att skapa goda relationer till eleverna, finnas som stöd vid förflyttningar, raster och luncher. En stor del av skolans aktiviteter sker i den omgivande närmiljön oavsett årstid och väder. I uppdraget ingår även omsorgsuppgifter utifrån enskilda elevers behov.

KVALIFIKATIONER
Utbildning ifrån barn- och fritidsprogrammet (inriktning mot specialpedagogik), Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig är meriterande. Vi söker någon som har förståelse för olikheter och som är flexibel i sitt tänkande. Du behöver vara lösningsfokuserad och gärna ha erfarenhet av arbete inom anpassad skola. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och din roll. Kunskaper om lågaffektivt bemötande och erfarenhet av problemskapande beteende är meriterande. Har du jobbat med tydliggörande pedagogik och TAKK är det en fördel.

Stresstålighet och en förmåga att hålla många bollar i luften är en tillgång i arbetet på IAIND. Tydlighet, flexibilitet och lyhördhet är mycket viktigt på vår skola. För oss handlar kompetens lika mycket om potential, värderingar och motivation som utbildning, erfarenhet och faktakunskap. Goda kunskaper i svenska är ett krav då våra elever är i stort behov av tydlig kommunikation. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Beroende på specifika skäl söker vi i detta fall, företrädesvis en manlig assistent.

ÖVRIGT
Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

I Sundsvalls kommun gillar vi olika och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevresurs vikarie

Elevassistent
Läs mer Maj 19
Heliås är en fristående f-6 skola belägen på natursköna Hemmanet i Njurunda strax utanför Sundsvall. Skolan har en naturvetenskaplig inriktning vilket innebär att eleverna har mer tid för de naturvetenskapliga ämnena men också att eleverna lär genom ett naturvetenskapligt arbetssätt i alla ämnen. Skolans ledord naturvetenskap, trygghet och kvalitet genomsyrar skolans arbete och bidrar till skolans vision om att eleverna ska lämna oss väl förberedda för att kunna välja sin framtid.
På Heliås möts eleverna av engagerad, flexibel och lösningsorienterad personal med höga förväntningar och ett relationellt förhållningssätt som samarbetar för att alla elever ska utveckla sin fulla potential.
Nu söker vi en elevresurs under ordinarie personals föräldraledighet, fr.o.m 20240821–20241025. Arbetet innebär att stödja enskilda elever och/eller grupper tillsammans med undervisande lärare. I arbetet ingår, förutom att stötta elever i behov, att leda rastaktiviteter, att kunna hoppa in som vikarie då ordinarie personal är borta samt vara en del av fritidspersonalen.
Erfarenhet är meriterande.
Vi kräver utdrag ur belastningsregistret.


Vi sköter rekrytering själva och tackar vänligt men bestämt nej till erbjudanden från rekryteringsföretag.

Ansök nu

Elevresurs

Elevassistent
Läs mer Maj 19
Heliås är en fristående f-6 skola belägen på natursköna Hemmanet i Njurunda strax utanför Sundsvall. Skolan har en naturvetenskaplig inriktning vilket innebär att eleverna har mer tid för de naturvetenskapliga ämnena men också att eleverna lär genom ett naturvetenskapligt arbetssätt i alla ämnen. Skolans ledord naturvetenskap, trygghet och kvalitet genomsyrar skolans arbete och bidrar till skolans vision om att eleverna ska lämna oss väl förberedda för att kunna välja sin framtid.
På Heliås möts eleverna av engagerad, flexibel och lösningsorienterad personal med höga förväntningar och ett relationellt förhållningssätt som samarbetar för att alla elever ska utveckla sin fulla potential.
Inför läsåret 2024-2025 söker vi en elevresurs på 50%.
Arbetet innebär att stödja enskilda elever och/eller grupper tillsammans med undervisande lärare. I arbetet ingår, förutom att stötta elever i behov, att leda rastaktiviteter och att kunna hoppa in som vikarie då ordinarie personal är borta.
Erfarenhet är meriterande.
Vi kräver utdrag ur belastningsregistret.

Vi sköter rekrytering själva och tackar vänligt men bestämt nej till erbjudanden från rekryteringsföretag.

Ansök nu

Resursperson/elevassist till Thoren Framtid Kunskapsakademin

Elevassistent
Läs mer Maj 20
Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!Thoren Framtid Kunskapsakademin är en skola för årskurserna F-9.

Det går ca 285 elever på skolan och den ligger i ett naturnära område i Ankarsvik på Alnön.
Om Tjänsten
Vi söker två engagerade resurspersoner/elevassistenter på timanställning till elever i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära. I uppdraget ingår att möta upp eleven vid skolstart och följa eleven under hela skoldagen, såväl i undervisning som på rasterna. Du är ett stöd för eleven under hela skoldagen och finns där både för kunskapsinhämtning och lärande såväl som det sociala samspelet med övriga elever och personal.

Då eleven har en funktionsnedsättning är det önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar som kan uppvisa svårigheter med bland annat uthållighet.

Vi erbjuder
Hos oss får du chansen att utvecklas i en kreativ och pedagogisk miljö. Skolan ligger naturskönt precis invid skogen och har alla förutsättningar att skapa lärorika dagar för eleverna. På Thoren Framtid Kunskapsakademin arbetar du nära övrig personal där ansvar, kommunikation och samarbete prioriteras. 

Kvalifikationer
Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket. Dessutom behöver du känna dig bekväm med att arbeta socialt med barn och ha mycket tålamod. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, flexibel samt har en god social kompetens. Då du följer eleven under hela skoldagen är din förmåga att skapa tillit och förtroende av högsta vikt. Arbetet bygger på er relation där du är lyhörd för elevens behov och förutsättningar. Att du tidigare arbetat med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.

 

 

 

 Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Ansök nu

Iris söker pedagogiskt stöd till Sundsvall på timmar!

Elevassistent
Läs mer Maj 7
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Brinner du för att hjälpa andra människor i deras studier? Då är detta tjänsten för dig! 


Dina arbetsuppgifter
Till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en kollega för en vid behovstjänst som pedagogiskt stöd inom vår verksamhet i Sundsvall. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Syftet med IPSU är att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning, med delmål att deltagaren ska lära sig använda sina hjälpmedel och strategier i utbildningen och bli självständig i sin lärprocess. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialist, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda i Sundsvalls närområde och det pedagogiska stödet ges på plats hos respektive utbildningsanordnare.
 
Din profil  
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att under minst ett år ha arbetat med personer med funktionsnedsättning i en utbildningssituation. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel i en utbildningssituation minst ett år, som att använda appar och dator för att exempelvis kompensera läs- och skrivsvårigheter eller ge stöd med struktur och planering. Du har även kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer. Du är van att skriva rapporter och att uttrycka dig i skrift. Vi kommer att be dig uppvisa tjänstgöringsintyg som styrker erfarenhetskraven inför anställning. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift. B-körkort är meriterande då det ingår resor i tjänsten. 
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, att hålla uppsatta tidsramar och har datavana. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer och är konstruktiv i din kommunikation. Vidare tycker du att det är roligt att motivera och stötta andra människor på ett pedagogiskt sätt. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en visstidsanställning vid behov över sommaren, med möjlighet till förlängning. Placeringsort Sundsvall.

För frågor kring tjänsten, kontakta samordnare Anna Hjelm Jonsson 076-539 89 74, anna.hjelmjonsson@iris.se eller Susanna Flamborg 076-539 90 36, susanna.flamborg@iris.se
Urval sker löpande, dock senast den 14/6 2024

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Elevresurs till Allsta skola

Elevassistent
Läs mer Maj 20
Allsta skola är en F-6 grundskola som ligger i ett naturskönt område en mil söder om Sundsvall. Skolan är liten till sin storlek och på så sätt kan vi skapa en trygg miljö för både elever och personal. Allsta skolas vision är att ha en trygg och tillåtande lärmiljö som präglas av nyfikenhet, kreativitet och arbetsglädje. Skolan har hållbar utveckling som profil. Särskild tonvikt läggs på social hållbarhet, rörelse och hälsa, samt utomhuspedagogik. Vi har också ett eget tillagningskök där vår kock lagar all mat på plats.
Skolan startade sin verksamhet höstterminen 2023. Till hösten 2024 kommer vi att ha årskurserna F-3 med 56 elever. Vi bygger upp verksamheten underifrån och växer för varje läsår, med målet inställt på 100 elever. Hos oss får du en unik chans att bidra till lokal förankring och hållbar utbildning för våra elever och att få se en liten skolenhet växa och utvecklas.
Tjänsten är som elevresurs/elevassistent i förskoleklassen. I klassen finns även två lärare och en klassresurs. Vi söker dig som har ett gott bemötande och ett stort engagemang för barn och som vill göra skillnad i vardagen.
Arbetsuppgifter
Som elevresurs kommer du framförallt arbeta med en av eleverna i förskoleklassen. Du kommer att vara ett stöd för eleven i alla sammanhang under hela skoldagen. Du kommer att delta tillsammans med eleven i de aktiviteter som sker i klassen, på rasterna och på fritids. Du kommer att samarbeta tätt med undervisande lärare, fritidspersonal samt elevhälsa. I arbetsuppgifterna ingår också att ha kontakt med vårdnadshavare samt delta i skolans utvecklingsarbete.
Kvalifikationer
Du har en genomgången gymnasieutbildning och förstår/talar flytande svenska. Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning och har erfarenhet av arbete i grundskolan eller fritidshem. Arbete med barn med särskilda behov är också meriterande. Har du annan erfarenhet och kompetens som är lämplig för uppdraget så är du också välkommen att söka tjänsten.
Du är en driven och trygg person med ett positivt förhållningssätt. Du är flexibel och lösningsfokuserad, och kan ta snabba beslut om förutsättningarna förändras. Du har ett stort tålamod och är stresstålig. Du drivs av ett engagemang av att få se eleven att lyckas i både skolarbetet och i de sociala sammanhangen. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du trivs med att arbeta på en mindre enhet och är intresserad av hållbar utveckling och värdegrundsfrågor. Det är bra om du trivs med utomhusaktiviteter, då vi arbetar med utomhuspedagogik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Granbergsskolan söker resurs/elevassistent i klass

Elevassistent
Läs mer Dec 12
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Granbergsskolan skola är en F-6 skola som är belägen i stadsdelen Granloholm ca 3 km från Sundsvalls centrum. Verksamheten bedrivs på två enheter, östra och västra med totalt ca 400 elever. Tjänsten är placerad på den östra enheten på det som tidigare hette Granloholms skola.

Läs mer om Granbergsskolan här:
https://sundsvall.se/utbildning-och-forskola/grundskola/grundskolor/kommunala-grundskolor/granbergsskolan-f-6

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en kreativ och stimulerande miljö. Vi är en skola med hög kompetens och stort engagemang bland all personal som ständigt vill utvecklas och förbättras.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär arbete i åk 2 och på fritids. Du förväntas delta i alla aspekter av verksamheten, lektioner, gymnastik, utevistelse, lekar mm.

Då du ingår i ett arbetslag är det viktigt att du även fungerar som ledare och förebild för hela barngruppen och kan läsa situationen och stötta där det behövs.

Dialog med klasslärare är viktigt och handledning av spec.ped. kommer att ske löpande.

Efter skoldagens slut jobbar du på fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Du som söker behöver vara lyhörd och flexibel, lugn och tålmodig.

Då dina arbetsuppgifter i första hand består av att stötta en enskild elev är det av yttersta vikt att du kan arbeta självständigt samt är mycket konsekvent!

Erfarenhet av problematik inom NPF-spektra är en fördel. Vi på skolan arbetar lågaffektivt och förväntar oss att du också gör det.

ÖVRIGT
Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Realgymnasiet

Elevassistent
Läs mer Okt 2
Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Vi söker elevassistent till gymnasieskola.

Uppdraget är att stötta och vägleda några av våra elever som har behov av särskilt stöd. Framförallt så är det kommunikativt, strukturellt och socialt stöd som behövs. Vi ser att du har ett stort driv och engagemang för att stötta elev, både i gymnasiegemensamma ämnen som i praktiska ämnen. Har du erfarenhet eller utbildning av ungdomar med NPF diagnoser så är det meriterande.

Din roll på skolan blir att vara med i klassrum, enskild undervisning och till viss del även följa med ut på olika aktiviteter som naturturism, djurvård, hundträning och APL (arbetsplatsförlagt lärande). Det är en fördel om du gillar djur och natur. 

Som elevassistent arbetar du i nära samarbete och vägleds av våra mentorer och lärare. Du är ansvarskännande och kan ta egna initiativ och är lyhörd för elevens önskemål och välbefinnande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 
 
 
Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till framgång.

Ansök nu

Elevassistent till Norrbackaskolan

Elevassistent
Läs mer Aug 30
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Verksamheterna på Norrbackskolan växer nu när vi har möjlighet att ta emot fler elever i våra nya större lokaler samt att vi startat en anpassad förskola. Sedan tre år tillbaka finns vi i nya stora anpassade lokaler i Nacksta i Sundsvall.

Norrbackaskolan är en anpassad grundskola med inriktning ämnesområden, samt att vi har startat en anpassad förskola. De flesta av våra elever/barn har flerfunktionsnedsättningar och saknar ett verbalt språk. Vi har i dagsläget fem klasser med totalt 24 elever från årskurs 1-9 samt fyra barn i vår anpassade förskola. Skolan har även ett anpassat fritidshem.

Vi är en skola som ligger i framkant och erbjuder dig ett spännande arbete där du får arbeta i ett team som utvecklar verksamheten. Personaltätheten är hög och med flera specialfunktioner. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du kan göra stor skillnad för våra elever/barn. Vi erbjuder dig att arbeta i ett team som utvecklar verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer bland annat att arbeta i arbetslag på skolan, förskolan samt i vårt fritidshem men ha en basplacering. Arbetet innebär ett samarbete mellan skolans klasser och förskolan. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i olika klasser och i förskolan när behov finns.

Vi arbetar tvärprofessionellt med bl.a. skolans musikhandledare/musikpedagog och fysioterapeut som finns på skolan på heltid. Du kommer vara en viktig person kring elevens lärande (hjälp-jag) i olika situationer utifrån elevens förutsättningar.

Arbetet kan vara fysiskt krävande då du kommer att arbeta tillsammans med eleven på golvet, vara med eleven i undervisningen i bassängen samt dra eleven i elrullstol/manuell rullstol i olika miljöer. Vi lägger stor vikt vid att du använder lyfthjälpmedel i alla situationer då det är möjligt. Du behöver även vara fysiskt delaktig i elevens olika förflyttningar och lägesförändringar under dagen, utifrån att eleverna är partnerberoende i sin motorik. Eleverna är även partnerberoende i sin kommunikation utifrån att många saknar ett verbalt språk. Där kommer du att ha en mycket viktig roll.

Fritidshemmet är öppet före och efter skoldagen samt alla lovdagar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har utbildning eller erfarenhet av att arbeta som elevassistent eller likande med elever/barn med flerfunktionsnedsättningar och intellektuell funktionsnedsättning.

Erfarenhet av arbete med olika hjälpmedel som förekommer i verksamheten är meriterande.

Vi förväntar oss att du har förmåga att arbeta självständigt, att du är flexibel och tar egna initiativ. Du har god samarbetsförmåga och vill ta del av forskning och beprövad erfarenhet inom området för att tillsammans med övrig personal fortsätta att utveckla verksamheten. Du deltar aktivt i arbetet med att fortsätta utveckla den röda tråden mellan skola, förskola och fritidshemmet. Du tycker om att arbeta i team och ser möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Resurspedagog till åk 4-5

Elevassistent
Läs mer Aug 30
Klassresurs 100 %
Sidsjö Fristående Grundskola rekryterar en klassresurs till åk 4-5 med arbete mot elever med särskilda behov under skoltid och i fritidshem på eftermiddagen för läsåret 23/24.
Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd inom grundskola, förskola eller liknande. Du har lätt för att samarbeta samt en förmåga att motivera elever att nå uppsatta mål utifrån sina förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Välkommen till en skola som präglas av värme, engagemang och arbetsgemenskap. Vi arbetar dagligen med våra nära relationer till eleverna och därmed deras kunskapsinhämtning.
För att söka denna tjänst, vänligen mejla ditt CV med ett personligt brev om dig och varför du söker till oss till madeleine.rosth@sfg.se

Ansök nu

Elevresurs

Elevassistent
Läs mer Maj 9
Heliås är en fristående f-6 skola belägen på natursköna Hemmanet i Njurunda strax utanför Sundsvall. Skolan har en naturvetenskaplig inriktning vilket innebär att eleverna har mer tid för de naturvetenskapliga ämnena men också att eleverna lär genom ett naturvetenskapligt arbetssätt i alla ämnen. Skolans ledord naturvetenskap, trygghet och kvalitet genomsyrar skolans arbete och bidrar till skolans vision om att eleverna ska lämna oss väl förberedda för att kunna välja sin framtid.


På Heliås möts eleverna av engagerad, flexibel och lösningsorienterad personal med höga förväntningar och ett relationellt förhållningssätt som samarbetar för att alla elever ska utveckla sin fulla potential.
Inför läsåret 2023–2024 söker vi elevresurser.
Arbetet innebär att stödja enskilda elever och/eller grupper tillsammans med undervisande lärare. I arbetet ingår, förutom att stötta elever i behov, att leda rastaktiviteter, kunna hoppa in som vikarie då ordinarie personal är borta, samt vara en del av fritidspersonalen.
Erfarenhet är meriterande.
Vi kräver utdrag ur belastningsregistret.

Vi sköter rekrytering själva och tackar vänligt men bestämt nej till erbjudanden från rekryteringsföretag.

Ansök nu

Elevassistent till Norrbackaskolan

Elevassistent
Läs mer Aug 9
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Verksamheterna på Norrbackskolan växer nu när vi har möjlighet att ta emot fler elever i våra nya större lokaler samt att vi startat en anpassad förskola. Sedan tre år tillbaka finns vi i nya stora anpassade lokaler i Nacksta i Sundsvall.

Norrbackaskolan är en anpassad grundskola med inriktning ämnesområden, samt att vi har startat en anpassad förskola. De flesta av våra elever/barn har flerfunktionsnedsättningar och saknar ett verbalt språk. Vi har i dagsläget fem klasser med totalt 24 elever från årskurs 1-9 samt fyra barn i vår anpassade förskola. Skolan har även ett anpassat fritidshem.

Vi är en skola som ligger i framkant och erbjuder dig ett spännande arbete där du får arbeta i ett team som utvecklar verksamheten. Personaltätheten är hög och med flera specialfunktioner. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du kan göra stor skillnad för våra elever/barn. Vi erbjuder dig att arbeta i ett team som utvecklar verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer bland annat att arbeta i arbetslag på skolan, förskolan samt i vårt fritidshem men ha en basplacering. Arbetet innebär också ett samarbete med skolans klasser och förskolan. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i olika grupper när behov finns.

Vi arbetar tvärprofessionellt med bl.a. skolans musikhandledare/musikpedagog och fysioterapeut som finns på skolan på heltid. Du kommer vara en viktig person kring elevens lärande (hjälp-jag) i olika situationer utifrån elevens förutsättningar.

Arbetet kan vara fysiskt krävande då du kommer arbeta tillsammans med eleven på golvet, vara med eleven i undervisningen i bassängen samt dra eleven i elrullstol/manuell rullstol i olika miljöer. Vi lägger stor vikt vid att du använder lyfthjälpmedel i alla situationer då det är möjligt. Du behöver även vara fysiskt delaktig i elevens olika förflyttningar och lägesförändringar under dagen, utifrån att eleverna är partnerberoende i sin motorik. Eleverna är även partnerberoende i sin kommunikation utifrån att många saknar ett verbalt språk. Där kommer du att ha en mycket viktig roll.

Fritidshemmet är öppet före och efter skoldagen samt alla lovdagar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har utbildning eller erfarenhet av att arbeta som elevassistent eller likande med elever/barn med flerfunktionsnedsättningar och intellektuell funktionsnedsättning.

Erfarenhet av arbete med olika hjälpmedel som förekommer i verksamheten är meriterande.

Vi förväntar oss att du har förmåga att arbeta självständigt, att du är flexibel och tar egna initiativ. Du har god samarbetsförmåga och vill ta del av forskning och beprövad erfarenhet inom området för att tillsammans med övrig personal fortsätta att utveckla verksamheten. Du deltar aktivt i arbetet med att fortsätta utveckla den röda tråden mellan skola, förskola och fritidshemmet. Du tycker om att arbeta i team och ser möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Hagaskolan Anpassad grundskola

Elevassistent
Läs mer Jul 3
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Hagaskolan är en F-9 skola som erbjuder en trygg skolgång med höga förväntningar, goda relationer och ett positivt bemötande. Hagaskolan har ca 570 elever och ligger naturskönt placerad mitt i ett lugnt villaområde i den norra delen av Sundsvall. När det gäller organisation är vi mitt inne i en resa där vi arbetar för ett starkare teamtänk i organisationen vilket innebär att alla pedagoger organiseras i team nära eleverna. Detta ger förutsättningar för ett tätt samarbete där man drar nytta av allas samlade styrkor och kompetenser för att öka elevernas måluppfyllelse och trivsel.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta som elevassistent på Anpassad Grundskola 1-9. Ditt uppdrag är att följa eleven under hela dagen. Skola under dagen och Fritidsverksamhet på em. Som elevassistent ingår du i ett Team tillsammans med både lärare och elevassistenter.

Vi erbjuder dig
Vi är en mångkulturell skola med en mix av elever främst från Haga, Skönsberg och Bosvedjan. Vi erbjuder en arbetsplats med många erfarna och behöriga kollegor och vi fokuserar på studiero och kunskaper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en elevassistent med stor kunskap om IF både inom ämnen och ämnesområden Åk 1-9.

I din roll som assistent ser vi att du har:
- Flerårig erfarenhet av arbete i Anpassad Grundskola.
- Stor kunskap om intellektuell funktionsnedsättning, samt neuropsykiatriska funktionsvariationer.
- Erfarenhet av arbete med bildstöd och digitala lärverktyg.

Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta i inkluderade lärmiljöer som möter alla elevers olika styrkor och behov.
- Utbildning med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning.
- Erfarenhet av arbete med bildstöd och digitala lärverktyg.

Vi söker dig som är trygg i dig själv, positiv och lösningsfokuserad.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Ljustadalens skola

Elevassistent
Läs mer Jun 22
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Ljustadalens skola är en F-6 skola. I skolan finns också anpassad grundskola, med inriktning mot både ämnen och ämnesområden. Vi har ca 320 elever och ungefär 65 medarbetare med olika kompetenser organiserade i arbetslag. Ljustadalens skola är en skola för alla, här hjälps vi åt för att alla skall lyckas!

Vi är en skola där vi ser olikheter som en tillgång. Vi arbetar aktivt för att ge alla elever möjlighet att utveckla sin fulla potential. Ljustadalens skola ligger ca 10 km från Sundsvalls centrum, nära Birsta köpcentrum.

Vi erbjuder dig en fast anställning i en miljö där du har möjligheten att medverka till en lyckad skolgång för elever i den anpassade grundskolan. Du kommer att utvecklas som person då du kommer att möta flera utmaningar som berikar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två nya elevassistenter till vår anpassade grundskola. Som elevassistent bidrar du till att elevernas dagar i den anpassade grundskolan blir trygga och lyckade. Du arbetar också på anpassade grundskolans fritidshem där du bidrar till elevernas trygghet och lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en utbildning som barnskötare, elevassistent eller någon utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har erfarenhet av att stödja och leda människor både enskilt och i grupp.

Du har kännedom kring intellektuell funktionsnedsättning, autism samt ADHD och hur man som skolpersonal kan underlätta för elever med någon eller flera av dessa funktionsvariationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förändringsarbete. Att du är positiv och ser lösningar istället för hinder är en självklarhet hos oss.

Vi förväntar oss att du har förmåga att arbeta självständig, vara flexibel och du är bra på att ta egna initiativ. Att du har en god samarbetsförmåga förutsätter vi.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Gångvikens skola

Elevassistent
Läs mer Jun 14
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Gångvikens skola är en F-6-skola. Det är en liten skola med strax under 150 elever. Skolan ligger en liten bit från Birstaområdet och är helt nyrenoverad. Utemiljön har fina grönområden med fotbollsplan, basketplan och skogen nära. Skolan har ett samarbete med El Sistema, vilket innebär att vi har god tillgång till kultur och musik. Vi har även ett välfungerande Skol-IF. Nästa läsår kommer vi att vara Fokusskola i Sundsvall, vilket innebär en ytterligare profilering inom kultur.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete med elev och i klass/grupp.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av elever med omfattande stödbehov, vana av att hantera situationer som kräver lugn och tydlighet.
Du har tidigare erfarenhet av arbete inom skola.

Relevant utbildning för uppdraget är meriterande, dock är personlig lämplighet det viktigaste.

Du behöver kunna hantera elevgrupper och vara självgående i ditt arbete.
Du ska ha samarbetsförmåga, kunna arbeta självgående, vara initiativrik och flexibel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevcoach till Nivrenaskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 2
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Nivrenaenheten är en F-9-organisation där skolenheterna Essvik och Solede som har låg- och mellanstadium samt Nivrena som har mellan- och högstadium ingår. Skolans vision är När eleverna lämnar Nivrenaenheten är de väl förberedda för framtiden. Tillsammans driver vi en positiv, transparent och påverkningsbar organisation där medbestämmande och ansvar går hand i hand. Med ett tydligt och väl kommunicerat kvalitetsarbete skapar vi förutsättningar för lärande och möjligheter för alla elever att nå målen. Vi arbetar för att gemensamt skapa en god stämning med en uppmuntrande och tillåtande kultur där vi gläds åt varandras framgångar och stöttar varandra i motgångar.

Vår skola erbjuder en inspirerande och välkomnande arbetsmiljö där du som medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas. Vi värdesätter innovation, samarbete och en passion för lärande. Som en del av vårt dedikerade team kommer du att få stöd och möjlighet att bidra till elevernas framgångar och välbefinnande. Vi söker nu en elevcoach som kommer att spela en avgörande roll i att skapa en trygg och inkluderande skolmiljö där alla elever kan trivas och nå sin fulla potential.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som elevcoach jobbar du långsiktigt, förbyggande och främjande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Arbeta nära eleverna för att identifiera och adressera deras individuella behov och utmaningar.
• Ge stöd och vägledning till elever i sociala, känslomässiga och akademiska frågor.
• Stötta elevernas framsteg och välbefinnande.
• Samarbeta med lärare, föräldrar och andra skolpersonal för att skapa en holistisk och samordnad elevvård.
• Utveckla och leda workshops och aktiviteter som främjar elevernas sociala färdigheter och självkänsla.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant utbildning inom socialt arbete, specialpedagogik, psykologi eller liknande område. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, företrädesvis inom skolmiljö.

Du har kunskap om olika metoder och verktyg för att stötta elevers sociala och emotionella utveckling. Du har även kunskap om och kan tillämpa relevant forskning och beprövade metoder inom elevvård och coaching

Som person behöver du vara en trygg och stabil relationsbyggare och drivas av att hitta optimala lösningar på olika problem som uppstår i vardagen. Du bör även vara trygg i din ledarroll och har ett lågaffektivt förhållningssätt och bemötande. Du är flexibel och lösningsfokuserad, och anpassar dig lätt efter givna förutsättningar. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med såväl elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du drivs av ett engagemang att få alla elever att lyckas och bli sitt bästa jag.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Ljustadalens skola

Elevassistent
Läs mer Mar 28
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Ljustadalens skola är en F-6 skola. I skolan finns anpassad grundskola (tidigare grundsärskola), med inriktning mot både ämnen och ämnesområden. Vi har ca 325 elever och 70 medarbetare med olika kompetenser organiserade i arbetslag.

Ljustadalens skola är en skola för alla, där vi ser olikheter som en tillgång. Här hjälps vi åt för att alla skall lyckas!

Vi ligger ca 10 km från Sundsvalls centrum, nära Birsta köpcentrum.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du verkligen kan bidra till att göra skillnad för våra elever!

ARBETSUPPGIFTER
Som elevassistent medverkar och möjliggör du till undervisning under både skoltid och fritidstid för våra elever. Några av våra elever har ett omvårdnadsbehov så exempelvis blöjbyten kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har utbildning till barnskötare alternativt elevassistent.

Du har erfarenhet av arbete med barn.

Erfarenhet av ledande roll såsom exempelvis arbetslagsledare samt erfarenhet av att ha bidragit i arbete med organisationsförändringar är meriterande.

På vår skola lägger vi stor vikt med att se och förstärka det positiva hos eleverna. Du har god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad, ser möjligheter istället för hinder, tar egna initiativ samt skapar goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån verksamhetens (elevernas) behov.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent Åk 1-6 till Stöde skola

Elevassistent
Läs mer Mar 23
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Stöde skola är en F-9 skola med 280 elever och cirka 50 medarbetare. Skolan har ett fritidshem med drygt 100 elever. För oss är det viktigt att vi i och utanför skolan arbetar tillsammans och skapar goda relationer.

Vårt utvecklingsarbete drivs med stöd av framgångsfaktorer baserade på forskning. Skolan har under de senaste åren prioriterat utvecklingsområden kring trygghet och studiero, läs- och skrivutveckling, anpassningar samt digitalisering. Vidare har kvalitetsarbete i förskoleklassen, kvalitetsindikatorer i fritidshemmet samt övergångar varit prioriterade arbetsområden. Vi vill skapa en trygg och stabil organisation där vi har transparanta processer och där vi litar till varandras kompetenser. Tillsammans driver vi en positiv, transparent och påverkningsbar organisation där medbestämmande och ansvar går hand i hand.

ARBETSUPPGIFTER
Du erbjuds arbete som resurs i klass. Du kommer att stötta enskilda elever i sitt skolarbete men även jobba med elever på gruppnivå framför allt på lågstadiet och mellanstadiet. Arbetet innebär att stötta en enskild elev i dennes sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du ansvarar för att skapa en trygg miljö för eleven och se till att denne mår väl och utvecklas så långt som möjligt under sin dag hos oss. Beroende på tjänstgöringsgrad kan även arbete på vårt fritidshem ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har specialpedagogisk kompetens och goda ämneskunskaper, men framförallt har du ett brinnande intresse för arbetet med barn och ungdomar.

Erfarenhet av arbete inom skola är meriterande. Som elevstöd är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever.

Målmedvetenhet, ansvarskänsla och beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Du ska vara trygg i dig själv, flexibel och ha lätt för att samarbeta. Initiativförmåga och relationsbygge är viktiga egenskaper i rollen som elevstöd.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Bergsåkers skola

Elevassistent
Läs mer Dec 23
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Bergsåkers skola är en F-9 skola med drygt 850 elever i västra Sundsvall. I årskurs F-6 har vi tre parallellklasser och i årskurs 7-9 fem. Skolan är uppdelad i en mindre del för de yngre och en större för de äldre eleverna. Skolan har tre profilområden: kunskap, kultur och idrott. Förutom bra studiemiljö och goda studieresultat uppvisar skolan olika kulturella evenemang som exempelvis orkesterturné och stor julshow, samt många framstående idrottsliga prestationer och friluftsliv på schemat för elever som väljer det.

Vi söker nu två elevassistenter, en till åk 2 och en till åk 4.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar som samordnare i klass i mellanstadiet, du har även ansvar att stödja en elev med extra anpassningar i åk 2 eller åk 4. Du är en resurs till läraren under lektionstid, på rasten och de praktisk/estetiska lektionerna.

KVALIFIKATIONER
Svensk gymnasieutbildning med godkända betyg. Du skriver och talar svenska flytande. Du ska kunna handleda och undervisa elever i mellanstadiet i grundskolans olika ämnen. Du bör ha erfarenhet av pedagogisk verksamhet med ungdomar. Barnskötarutbildning, idrottsledarutbildning, elevassistentutbildning, fritidsledarutbildning är meriterande. Erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar i grundskolan och ledarskap i ungdomsverksamhet är meriterande.

Du bör ha god hand om ungdomar, vara stresstålig och ha ett professionellt ledarskap. Du behöver vara lyhörd, samarbetsvillig och se möjligheter i en komplex verksamhet med stora krav. Du är flexibel och konsekvent du kan säga ifrån om det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en bra och utvecklande arbetsmiljö med många kompetenta kollegor och fantastiska ungdomar. Möjlighet till förlängning och eventuell övergång i tillsvidareanställning.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevcoach Åk 7-9

Elevassistent
Läs mer Nov 3
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Prolympia i Sundsvall är F-6 verksamheten naturskönt belägen på Haga med närhet till friluftsområden, Baldershovs friidrottsplats och Norrmalms fotbollsstadion. 7-9 är centralt belägen vid kvarteret Neptunus i Stenstan. Här erbjuder vi en skola i rörelse som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för elever från förskoleklass till årskurs nio.Om dig
Att vara elevcoach är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever trygghet söker vi rätt person till vår skola.

Du som söker ser vikten av kollegial samverkan och har ett elevaktivt arbetssätt.  Med din vilja och drivkraft vill du vara med och utveckla vår verksamhet på raster och i korridorer. Du har också ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Vidare ser vi gärna att du delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat.

Arbetsuppgifter
Som elevcoach ansvarar du för skolans elevfik Olympen. Där sker utlåning av bl.a biljard, pingis och spel samt försäljning av lättare fika. Du kommer erbjuda eleverna olika aktiviteter och utmaningar under rasterna. Du kommer ingå i skolans trygghetsteam som arbetar aktivt med att skapa trygghet i skolans lokaler. Du kommer också att tillhöra och aktivt delta i ett arbetslag samt andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling. Det är en fördel om du är eller har en ledande roll i någon idrottsförening. 

Kvalifikationer
Du som söker erhåller gymnasial utbildning två år eller längre inom pedagogik.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i pedagogiskt arbete och är van att använda tekniska hjälpmedel.

 

Vi arbetar aktivt i denna rekryteringsprocess vilket innebär att urval och intervjuer hålls löpande. I denna rekryteringsprocess har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering-och rekryteringshjälp.Välkommen att bli en del av Prolympia!

Ansök nu

Elevassistent till Ljustadalens skola

Elevassistent
Läs mer Nov 9
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Ljustadalens skola är en F-6 skola. I skolan finns grundsärskola, med inriktning mot både ämnen och ämnesområden. Vi har ca 320 elever och ungefär 60 medarbetare med olika kompetenser organiserade i arbetslag.

Ljustadalens skola är en skola för alla, här hjälps vi åt för att alla skall lyckas!
Vi är en skola där vi ser olikheter som en tillgång. Vi arbetar aktivt för att ge alla elever möjlighet att utveckla sin fulla potential.

Ljustadalens skola ligger ca 10 km från Sundsvalls centrum, nära Birsta köpcentrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en elevassistent till vår grundsärskola. Som elevassistent bidrar till elevernas dagar i grundsärskolan blir trygga och lyckade. Du kommer att stödja elever både under skoltid samt under fritidstiden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta med barn/elever med flerfunktionsnedsättningar och en intellektuell funktionsnedsättning som elevassistent eller liknande.

Vi ser det meriterande om du har utbildning som elevassistent eller liknande.

Vi förväntar oss att du har förmåga att arbeta självständig, vara flexibel och är bra på att ta egna initiativ. Att du har en god samarbetsförmåga förutsätter vi.
Att du är positiv och ser lösningar istället för hinder är en självklarhet i hos oss.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Norrbackaskolan och Norrbackaskolans förskola

Elevassistent
Läs mer Okt 27
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Verksamheterna på Norrbackskolan växer i och med att vi nu haft möjlighet att ta emot fler elever i våra nya lokaler samt att vi startat en anpassad förskola. Norrbackaskolan är en anpassad grundskola/grundsärskola med inriktning ämnesområden. Vi har även startat en anpassad förskola. De flesta av våra elever/barn har flerfunktionsnedsättningar och saknar ett verbalt språk. Sedan två år har vi varit i nya stora anpassade lokaler i Nacksta. I dag har vi fem klasser med totalt 24 elever från årskurs 1-9 samt fyra barn i vår anpassade förskola. Skolan har ett anpassat fritidshem. Personaltätheten är hög och med flera specialfunktioner. Vi är en skola som vill ligga i framkant och vi erbjuder dig ett spännande arbete där vi har utarbetade metoder för både elever/barn och personal.

Vi erbjuder dig
Ett omväxlande och stimulerande arbete där du kan göra stor skillnad för våra elever/barn. Vi erbjuder dig att arbeta i ett team som utvecklar verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer bland annat att arbeta i arbetslag på skolan, förskolan samt i vårt fritidshem. Arbetet innebär också ett samarbete med skolans klasser och förskolan. Vi arbetar tvärprofessionellt med bl.a. skolans musikhandledare och fysioterapeut som finns på skolan på heltid. Du kommer vara en viktig person kring elevens lärande (hjälp-jag) i olika situationer utifrån elevens förutsättningar. Arbetet kan vara fysiskt krävande då du kommer arbeta tillsammans med eleven på golvet, vara med eleven i undervisningen i bassängen samt dra eleven i rullstol i olika miljöer. Du kommer använda lyfthjälpmedel men måste även vara fysiskt delaktig i elevens olika förflyttningar och lägesförändringar under dagen, utifrån att eleverna är partnerberoende i sin motorik. Eleverna är även partnerberoende i sin kommunikation utifrån att många saknar ett verbalt språk.

Fritidshemmet är öppet före och efter skoldagen samt alla lovdagar. Du ska även vara flexibel och kunna arbeta i olika grupper när behov finns.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har utbildning eller erfarenhet av att arbeta med elever/barn med flerfunktionsnedsättningar och en intellektuell funktionsnedsättning som elevassistent eller liknande.

Kunskap av att ha arbetat med olika hjälpmedel som förekommer i verksamheten, t.ex. sondmatning är meriterande.

Det är positivt om du kan spela något instrument och sjunga.

Vi förväntar oss att du har förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel och kan ta egna initiativ. Att du har en god samarbetsförmåga och vill ta del av forskning och beprövad erfarenhet inom området för att tillsammans med övrig personal fortsätta att utveckla verksamheten. Att du aktivt deltar i arbetet att fortsätta utveckla den röda tråden mellan skola, förskola och fritidshemmet. Att vara flexibel och tycka om att arbeta i team se "laget före jaget" är viktigt i vår verksamhet. Att se möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna även manliga sökande.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Iris söker pedagogiskt stöd i Sundsvall!

Elevassistent
Läs mer Okt 14
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Vill du stötta våra deltagare med att hitta rätt studieteknik?

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential?

Då har du hittat rätt!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder utvecklande och spännande vinter! Du kommer få arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Arbetsmarknad arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att stötta personer till att ta ett nästa steg på arbetsmarknaden.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!

Vad är mina arbetsuppgifter?
I vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ett pedagogiskt stöd. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen och syftar till att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialpedagog, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. 

Vem passar för tjänsten? 
Vi söker dig som uppfyller något av följande kravprofiler:

Alternativ 1:
- relevant gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning, alternativt pedagogisk utbildning.

- erfarenhet av liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.   

Alternativ 2:
- avlagd grundlärarexamen, ämneslärarexamen, yrkeslärarexamen eller motsvarande äldre examen och utöver detta ska det finnas påbyggnadsutbildning till specialpedagog.
- minst 2 års dokumenterad erfarenhet i yrket, motsvarande heltid. Båda ovan angivna krav på "Lärare med examen och påbyggnadsutbildning till specialpedagog" ska vara uppfyllda.

Vidare vill vi att du har:
- dokumenterad erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning i en utbildningssituation under minst ett år.
- dokumenterad erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel i en utbildningssituation minst ett år

Vad för personliga egenskaper ska man ha för att passa för tjänsten?
Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se.

Ytterligare information 
Annonsen avser en till två visstidsanställningar med möjlighet till förlängning eller en timavlönad behovsanställning. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2022-10-30.
 
OBS - innan anställning påbörjas kommer du behöva verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten kontakta Samordnare anna.bennman@iris.se eller Distriktschef Malin Andersson malin.andersson@iris.se

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen iris.rekrytering@iris.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resurspedagog till åk 1-3

Elevassistent
Läs mer Okt 4
Resurspedagog 80 %
Sidsjö Fristående Grundskola rekryterar en resurspedagog till åk 1-3 med arbete mot elever med åtgärdsprogram.
Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd inom grundskola, förskola eller liknande. Du har lätt för att samarbeta samt en förmåga att motivera elever att nå uppsatta mål utifrån sina förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Välkommen till en skola som präglas av värme, engagemang och arbetsgemenskap. Vi arbetar dagligen med våra nära relationer till eleverna och därmed deras kunskapsinhämtning.
För att söka denna tjänst, vänligen mejla ditt CV med ett personligt brev om dig och varför du söker till oss till victoria.bakkman@sfg.se

Ansök nu

Elevresurs/skolvärd

Elevassistent
Läs mer Sep 15
Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft?

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har.

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt.

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige.

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Sundsvall

Praktiska Gymnasiet Sundsvall är en trygg och familjär skola med ett öppet klimat. Vi har en fin gemenskap med glada elever och lyhörd och engagerad personal. Våra lärare anpassar utbildningen efter varje elev och ser till att alla känner sig sedda och hörda. Hos oss på Praktiska gymnasiet erbjuder vi yrkesutbildning med möjlighet att uppnå högskolebehörighet. Just nu får cirka 300 elever sin gymnasieutbildning hos oss!
Vi erbjuder yrkesutbildning på 7 olika program: Bygg- och anläggning, Restaurang- och livsmedel(Bageri), EL- och energiprogrammet, VVS-programmet, Fordonsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet samt Industriprogrammet. Våra utbildningar bygger på att blanda teori med praktik och en stor del av undervisningen består av APL- Arbetsplatsförlagt lärande. Skolan har goda kontakter med näringslivet och vi strävar hela tiden efter att ge våra elever bästa möjliga framtidskompetens och utbildning! Ambition, kraft och glöd är viktiga värdeord för oss att sträva efter!

Ditt uppdrag - skolvärd/elevresurs

Tjänsten är en visstidsanställning hösttermin 2022/vårterminen 2023, motsvarande 80% med start enligt överenskommelse(gärna så snart som möjligt).

Du kommer arbeta som skolvärd/elevresurs. Det innebär arbete i vårt elevkafé, att driva och utveckla aktiviteter för våra elever, upprätthålla studiero på skolan samt vara en viktigt vuxen att prata med.

Som elevresurs/skolvärd arbetar du förebyggande och främjande. Du stöttar en eller flera elever i undervisningen och i övriga situationer i skolan. Du har ett nära samarbete med undervisande lärare och med skolans elevhälsoteam. Vi söker dig som är empatisk, lösningsfokuserad och flexibel. Du måste kunna bemöta elever i olika situationer på ett lågaffektivt sätt.

Vi ser gärna att du kan och vill stödja elever i deras kunskapsutveckling, vara en del av vårt arbete med elever som behöver stöd att nå målen samt finnas tillgänglig som en viktigt vuxen. I rollen som skolvärd är du tillsammans med oss, skolans ansikte utåt och välkomnar elever, vårdnadshavare och personal till vår skola och ger dem en bra introduktion i verksamheten. Du har lätt för att bygga och upprätthålla goda relationer och får energi av att vara ute mycket i den dagliga verksamheten. Du är strukturerad, ordningsam, trivs med att vara där det är full fart, är en relationsskapare och en person som gillar att umgås med ungdomar.

Din profil

Vi söker dig som vill utveckla vår skola tillsammans med rektor och skolans personal. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i skolan och/eller med ungdomar. Utbildning/erfarenhet inom pedagogik och ledarskap är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov!

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätt förutsättningar för att utvecklas in i ditt arbete som elevresurs/skolvärd. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2022-10-07. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Gisela Annerstedt på 072-2381697 eller via mail gisela.annerstedt@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Ansök nu

Elevassistent till Vibackeskolan

Elevassistent
Läs mer Sep 20
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Vibackeskolan är en F-9 skola som ligger mitt i centrala Alnö. Skolan har drygt 700 elever och ca 90 medarbetare med olika kompetenser, organiserade i team, ämneslag och lärgrupper. Skolan har precis genomgått en stor utbyggnad samt en genomgripande renovering, vilket innebär fina och ändamålsenliga lokaler och en bra utomhusmiljö. Skolan består av flera fristående byggnader, där varje stadium har sin egen, vilket bidrar till att skapa det lilla i det stora. I skolan ligger Alnöns bibliotek samt Fritidsgården.

Vibackeskolan är en skola för alla, en skola där alla kan växa och mogna. Elever som lämnar Vibackeskolan ska ha goda kunskaper, känna stolthet och bära med sig en känsla av att ha lyckats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker elevassistenter till två olika uppdrag:
1. Stöd till elever i förskoleklass där det även finns behov av stöd i medicinskt syfte. I tjänsten ingår även arbetsuppgifter på fritidshemmet.
2. Stöd till äldre elever i behov av särskilt stöd i undervisning men även behov av andra aktiviteter under skoldagen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en pedagogisk utbildning t ex barnskötare.

Annan pedagogisk utbildning är meriterande.

Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Annat uppdrag som handlar om omhändertagande av barn är meriterande.

Vi söker dig som är lugn och trygg, ha lätt för att samarbeta och skapa kontakt med såväl barn som vuxna.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevresurs

Elevassistent
Läs mer Aug 30
Vi söker en elevresurs till vår skola, Helås, i Svartvik. Vi är en liten skola med ca 140 elever med inriktning mot naturvetenskap och matte. Det visar sig genom att vi har ett undersökande arbetssätt samt är utomhus så mycket vi kan.
Du kommer främst att arbeta i årskurs 5 men kan även få möjlighet att täcka upp om det behövs på andra ställen, såsom på fritids.
Tjänsten omfattar i grunden 30 timmar i veckan.

Ansök nu

Elevresurs till Kyrkmons skola

Elevassistent
Läs mer Sep 14
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Kyrkmons skola ligger i Njurunda ca 1.5 mil söder om Sundsvall. På skolan finns grundskola F-6 samt grundsärskola årskurs 1-6. Skolan har c:a 300 elever. På skolan arbetar c:a 50 vuxna som företrädesvis är organiserade i årskursteam och arbetslag runt de gemensamma eleverna.

Vi som arbetar på Kyrkmons skola sätter stort fokus på elevers trygghet och lärande, det vill säga att varje elev utifrån sina förutsättningar blir väl förberedd att möta framtiden med goda kunskaper och en fortsatt lust att lära. Vi ser till elevens hela lärande med fokus på kunskapsuppdraget och elevhälsa.

Vi erbjuder dig
Ett roligt, utmanande och ansvarsfullt jobb på en fantastisk skola i fina omgivningar tillsammans med kompetenta kollegor och fantastiska elever.

ARBETSUPPGIFTER
Att vara resurs under skoldagen för en elev i åk 1. Vara ett stöd för eleven i alla sammanhang under hela skoldagen för att eleven ska lyckas. Delta tillsammans med eleven i de aktiviteter eleven vill och behöver. Eleven har i nuläget inte behov av fritids, men arbete i fritidshemmet kan ändå bli aktuellt beroende på skolans behov.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning.

Du har erfarenhet av att jobba inom skolan med elever inom NPF.

Du är en mogen, flexibel och initiativtagande person, som ligger steget före eleven. Du finns där vid behov och kan hjälpa till med struktur och annat när det behövs i skolvardagen. Du har tidigare jobbat som elevresurs, och tar stort ansvar för att skoldagarna ska bli så bra som möjligt för eleven. Målet är att förstärka det positiva hos eleven och jobba för att hen ska bli så självständig som möjligt.

Du ser utmaningar som möjligheter snarare än problem och du har ett stort engagemang i alla elever. Du tycker om att arbeta med barn/ elever i alla åldrar, och ser olikheter som en tillgång. Du tror också på alla elevers rätt att utvecklas så långt det är möjligt. Du har ett stort tålamod och är stresstålig. Du har ett intresse i att skapa goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare för att på bästa sätt kunna möta eleven i dennes vardag. Du är flexibel och har lätt att ställa om efter de förutsättningar som råder. Du är bra på att samarbeta och tar egna initiativ när det behövs.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Västermalms skola

Elevassistent
Läs mer Aug 5
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att i arbetslaget finnas som stöd för eleverna i
undervisningssituation, vid raster, förflyttningar och luncher. Vidare bistår du även ansvariga lärare med uppgifter enligt planering. Tjänsten omfattas av samtliga tre yrkesprogram på gymnasiesärskolans nationella program:
• Fastighet, anläggning och byggnation
• Hotell, restaurang och bageri
• Hälsa, vård och omsorg
Det innebär att du arbetar i verkstadsmiljö, köksmiljö och idrottsmiljö. Att vara delaktig i arbetslagets utvecklingsarbete och bidra vid elevhälsoarbetet är också en del av arbetsuppgifter som ingår i denna tjänst.
I uppdraget kan även omsorgsuppgifter utifrån enskilda elevers behov bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förståelse för olikheter och som har kunskaper om lågaffektivt bemötande och erfarenhet av problemskapande beteende. Du är lösningsfokuserad och ha erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och NPF problematik.

Det är meriterande om du har:
• utbildning från barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot specialpedagogik, vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig
• erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik

För att lyckas i det här uppdraget är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi kommer att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen. Du är trygg i dig själv, stresstålig och har förmågan att hålla många bollar i luften. Det är viktigt för oss på vår skola att vi är tydliga, flexibla och lyhörda.
För oss handlar kompetens lika mycket om potential, värderingar och motivation som utbildning, erfarenhet och
faktakunskap.

Goda kunskaper i svenska är ett krav då våra elever är i stort behov av tydlig
kommunikation.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Beroende på specifika skäl söker vi i första hand en manlig assistent.

Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Ljustadalens skola

Elevassistent
Läs mer Jul 13
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Ljustadalens skola är en F-6 skola. I skolan finns grundsärskola, med inriktning mot både ämnen och ämnesområden. Vi har ca 350 elever och 70 medarbetare med olika kompetenser organiserade i arbetslag.

Ljustadalens skola är en skola för alla, här hjälps vi åt för att alla skall lyckas! Vi är en skola där vi ser olikheter som en tillgång. Vi arbetar aktivt för att ge alla elever möjlighet att utveckla sin fulla potential.

Ljustadalens skola ligger ca 10 km från Sundsvalls centrum, nära Birsta köpcentrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två elevassistenter till två olika uppdrag.

Grundsärskolan växer och vi söker därför ytterligare en elevassistent. Du kommer att stödja elever under skoltid samt i grundsärskolans fritidshem.

Den flexibla särskilda undervisningsgruppen "Lärlabbet" söker ny elevassistent. I lärlabbet är ditt uppdrag att tillsammans med 2 st ansvariga lärare att utveckla elevers lärande både i skolämnen samt socialt.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning är ett krav och barnskötare alternativt elevassistentutbildning är meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta med elever som utmanar sedan tidigare. Meriterande är att du arbetat i skolans värld.

Vi söker dig som är flexibel, trygg i dig själv och har ett stort tålamod. Du har förmåga att se och förstärka det positiva hos eleverna. Du har mycket god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad, ser möjligheter istället för hinder, tar egna initiativ samt skapar goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. En värdegrund där olikheter är en tillgång är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst i stimulerande miljö där du har chansen att utvecklas tillsammans med övriga skolans personal.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Assistent på Grundsärskolan åk 1-9

Elevassistent
Läs mer Jun 28
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Hagaskolan är en F-9 skola som erbjuder en trygg skolgång med höga förväntningar, goda relationer och ett positivt bemötande. Hagaskolan har ca 570 elever och ligger naturskönt placerad mitt i ett lugnt villaområde i den norra delen av Sundsvall. När det gäller organisation är vi mitt inne i en resa där vi arbetar för ett starkare teamtänk i organisationen vilket innebär att alla pedagoger organiseras i team nära eleverna. Detta ger förutsättningar för ett tätt samarbete där man drar nytta av allas samlade styrkor och kompetenser för att öka elevernas måluppfyllelse och trivsel. När det gäller det systematiska kvalitetsarbetet har vi byggt upp ett arbetssätt där teamen tillsammans bedriver skolutveckling på ett konkret sätt i vardagen med fokus på att skapa positiva effekter på elevernas lärande i klassrummet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete på Grundsärskolan.

Ditt huvuduppdrag är att vara ett stöd till eleverna under hela skoldagen, samt vara delaktig i fritidsverksamheten på eftermiddagen.
Tillsammans med ditt team utvecklar du den pedagogiska verksamheten utifrån elevens bästa på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Vi erbjuder dig
Vi är en mångkulturell skola med en mix av elever främst från Haga, Skönsberg och Bosvedjan. Vi erbjuder en arbetsplats med många erfarna och behöriga kollegor och vi fokuserar på studiero och kunskaper.

KVALIFIKATIONER
I din assistentroll har du:
- Flerårig erfarenhet av arbete i grundsärskolan.
- Stor kunskap om intellektuell funktionsnedsättning, samt neuropsykiatriska funktionsvariationer.
- Erfarenhet av arbete med bildstöd och digitala lärverktyg.

Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta i inkluderade lärmiljöer som möter alla elevers olika styrkor och behov
- Utbildning med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning
- Erfarenhet av arbete med bildstöd och digitala lärverktyg

Vi söker dig som är trygg i dig själv, positiv och lösningsfokuserad.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Bosvedjeskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 14
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Bosvedjeskolan, Bäckebovägen 14, 856 53 Sundsvall, är en F-6 skola med drygt 300 elever. På Bosvedjeskolan arbetar lärare och övrig pedagogisk personal för att utveckla sitt arbetssätt, genom PBS- positivt beteendestöd i klassrummet. Vi fördjupar oss tillsammans i vardagsproblem i skolan och angriper dem genom modellen PBS. Utvecklingsarbetet ska leda till att eleverna utmanas i att nå ännu högre måluppfyllelse, känna sig trygga, respekterade, alltid gör sitt bästa och veta vilka förväntningar vi har på varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i ett team tillsammans med kollegor. Vi på skolan arbetar med lågaffektivt bemötande, struktur och förväntar oss att du också gör det. Dialog med kollegor är viktigt och handledning av speciallärare/specialpedagog ingår i arbetet. Före och efter ordinarie skoltid för fritidshemmet, arbetar du i fritidsverksamheten och tillsammans med kollegor utvecklar ni fritidsverksamheten utifrån Bosvedjeskolans arbetsmål. Under skoltid ingår du i någon av skolans klassteam. Du kan arbeta med elever som har särskilda behov utifrån NPF diagnoser, det kan vara ADHD och röra sig inom autismspektrat.

KVALIFIKATIONER
Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har stor erfarenhet kring både fritidshemmet och att möta enskilda elever utifrån elevens förutsättningar. Du har stor erfarenhet att arbeta mot elever som uppvisar problembeteenden och psykisk ohälsa bland unga.

Utbildning i området NPF eller liknande är meriterande.

Du som söker behöver vara lyhörd, flexibel, lugn, trygg och tålmodig samt bidra till den goda arbetsglädje som finns i fritidshemmet och i skolan. Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har förmåga att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse. Du ser bemötande och relationsskapande som en naturlig del i ditt arbete. Du har kunskap att möta elever med NPF-diagnoser.

Det är viktigt att du fungerar som god vuxen pedagogisk ledare för hela barngruppen och kan läsa situationen och stötta där det behövs. Vi ser gärna att du har specifikt goda ledaregenskaper och är bekant med arbetsorganisation även inom fritidshemmet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Maj 16
Njurunda Friskola är en f-9 skola belägen strax söder om Sundsvall. Skolan har ca 215 elever från förskoleklass till åk 9.
På skolan finns även ett tillhörande fritidshem där elever från främst förskoleklass och lågstadiet är inskrivna.
Din uppgift blir att assistera en elev och vara ett extra jag kring olika delar i skolan och fritidsverksamheten.
Vi ser gärna att du har en utbildning som assistent och goda erfarenheter inom skolans verksamhet.

Ansök nu

Elevassistent/klassresurs

Elevassistent
Läs mer Maj 24
Om oss Mimerskolan är en fristående grundskola (4-9) som drivs som en idéburen ideell förening, utan vinstintresse. Skolan ligger i Haga, nära Norra bergets friluftsområde. Vår pedagogik präglas av ett flexibelt arbetssätt som är tematiskt ämnesintegrerat för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för lärande ur ett helhetsperspektiv. Skolan har två profiler; musik och idrott och hälsa. Våra elevgrupper är små med ca 15 elever/grupp. Skolan har goda studieresultat och en engagerad och skicklig personalgrupp.
Om dig Vi söker en elevassistent som ska arbeta som resurs i klass för att möta elevers olika behov av stöd. Som medarbetare har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, gillar samarbete och sätter alltid eleven och elevens lärande i centrum. Du har kunskap om NPF och sätter alltid elevens behov i centrum. Du uppskattar arbete såväl i klassrummet som utomhus och gillar en organisation som tar vara på möjligheter och har ett flexibelt arbetssätt. Du har lätt att samarbeta med andra människor och barn och har ett positivt synsätt. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av arbete som elevassistent/resurs eller i skolan sedan tidigare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.
Dina arbetsuppgifter Elevresurs

Ansök nu

Elevassistent till Norrbackaskolan

Elevassistent
Läs mer Maj 25
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Norrbackaskolan är en grundsärskola med inriktning ämnesområden (träningsskola). De flesta av våra elever har flerfunktionsnedsättningar och saknar ett verbalt språk. Sedan två år har vi varit i nya stora anpassade lokaler i Nacksta. I dag har vi fem klasser med totalt 23 elever från årskurs 1-9. Vi har både en anpassad förskola och fritidshem. Vi har en hög personaltäthet med flera specialfunktioner. Vi är en skola som vill ligga i framkant och vi erbjuder dig ett spännande arbete där vi har utarbetade metoder för både elever/barn och personal.

Vi erbjuder dig
Ett omväxlande och stimulerande arbete där du kan göra stor skillnad för våra elever/barn. Vi erbjuder dig att arbeta i ett team som utvecklar verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer bland annat att arbeta i arbetslag på skolan samt i vårt fritidshem men även kunna gå in och arbeta på förskolan. Arbetet innebär också ett samarbete med övriga klasser där olika undervisningsgrupper ingår. Vi arbetar tvärprofessionellt med bl.a. skolans musikhandledare och fysioterapeut som finns på skolan på heltid. Du kommer vara en viktig person kring elevens lärande (hjälp-jag) i olika situationer utifrån elevens förutsättningar. Arbetet kan vara fysiskt krävande då du kommer arbeta tillsammans med eleven på golvet, vara med eleven i undervisningen i bassängen samt dra eleven i rullstol i olika miljöer. Du kommer använda lyfthjälpmedel men måste även vara fysiskt delaktig i elevens olika förflyttningar och lägesförändringar under dagen, utifrån att eleverna är partnerberoende i sin motorik. Eleverna är även partnerberoende i sin kommunikation utifrån att många saknar ett verbalt språk.

Fritidshemmet är öppet före och efter skoldagen samt alla lovdagar.

Du ska även vara flexibel och kunna arbeta i olika klasser när behov finns.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har utbildning som elevassistent eller liknande.

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller liknande.

Taktil massage samt kommunikation i AKK är meriterande.

Du har erfarenhet av arbete med elever/barn med flerfunktionsnedsättningar och intellektuell funktionsnedsättning.

Kunskap av att arbetat med olika hjälpmedel, både fysiska och medicinska samt erfarenhet av att t.ex. leda ett arbetslag är meriterande.

Vi förväntar oss att du har förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel och kan ta egna initiativ. Att du har en god samarbetsförmåga och vill ta del av forskning och beprövad erfarenhet inom området för att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten. Att du aktivt deltar i arbetet att fortsätta utveckla den röda tråden mellan skola, förskola och fritidshemmet. Att vara flexibel och tycka om att arbeta i team se "laget före jaget" är viktigt i vår verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Iris söker en kreativ person som vill jobba som pedagogiskt stöd under somm

Elevassistent
Läs mer Mar 18
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Vill du stötta våra deltagare med att hitta rätt studieteknik?

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential?

Då har du hittat rätt!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder fartfylld och spännande sommar! Du kommer få arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Arbetsmarknad arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att stötta personer till att ta ett nästa steg på arbetsmarknaden.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!

Vad är mina arbetsuppgifter?
I vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ett pedagogiskt stöd. IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen och syftar till att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialpedagog, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. 

Vem passar för tjänsten? 
Vi söker dig som uppfyller något av följande kravprofiler:

Alternativ 1:
- relevant gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning, alternativt pedagogisk utbildning.

- erfarenhet av liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.   

Alternativ 2:
- avlagd grundlärarexamen, ämneslärarexamen, yrkeslärarexamen eller motsvarande äldre examen och utöver detta ska det finnas påbyggnadsutbildning till specialpedagog.
- minst 2 års dokumenterad erfarenhet i yrket, motsvarande heltid. Båda ovan angivna krav på "Lärare med examen och påbyggnadsutbildning till specialpedagog" ska vara uppfyllda.

Vidare vill vi att du har:
- dokumenterad erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning i en utbildningssituation under minst ett år.
- dokumenterad erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel i en utbildningssituation minst ett år

Vad för personliga egenskaper ska man ha för att passa för tjänsten?
Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se.

Ytterligare information 
Annonsen avser ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2022-04-30.
 
OBS - innan anställning påbörjas kommer du behöva verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten kontakta Sarah Boëthius på mejl sarah.boethius@iris.se eller telefon 010-5162021.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elevassistent/lärarassistent till gymnasiet

Elevassistent
Läs mer Dec 7
Om Lärande i Sverige AB

Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas under skoltiden och i framtiden. Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.Inom koncernen Lärandegruppen har vi idag cirka 900 medarbetare och driver 31 verksamheter varav 3 förskolor, 8 grundskolor och 20 gymnasieskolor, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare samt partners.

Om Realgymnasiet

Realgymnasiet är en gymnasieskola som erbjuder både yrkesexamen och högskolebehörighet. Realgymnasiet finns idag i Borlänge, Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.Idén om ”Det som är roligt för dig är viktigt för oss”, handlar om att så mycket som möjligt av ditt skolarbete ska vara kopplat till verkligheten. På så sätt blir lärandet mer intressant, mer kreativt och mycket roligare!Nyckeln till framgången är nära samarbeten med ledande aktörer inom tillväxtbranscher. De ger våra elever en relevant och modern utbildning, skapar goda nätverk både nationellt och internationellt samt rätt branschcertifikat. På så sätt blir våra elever attraktiva att anställa på arbetsmarknaden.Läs mer om våra skolor på https://www.realgymnasiet.se/

Om Realgymnasiet Sundsvall

Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/sundsvall.Elevassistent/lärarassistent till gymnasieskola.

Uppdraget är att stötta och vägleda några av våra elever som har behov av särskilt stöd.  Framförallt så är det kommunikativt och socialt stöd som behövs. Vi ser gärna att du är minst 25 år då det är äldre tonåringar du ska arbeta med. Har du erfarenhet eller utbildning av ungdomar med funktionsnedsättningar och särskilt inom NPF så är det meriterande.

Din roll på skolan blir att stötta elever med skoluppgifter i klassrummet, enskild undervisning och till viss del även följa med ut på olika praktiska aktiviteter inom djurvård, hundträning och APL (arbetsplatsförlagt lärande). Det är en fördel om du gillar djur och natur och har körkort.

Som elevassistent arbetar du i nära samarbete och vägleds av vår specialpedagog, våra mentorer och lärare. Du är ansvarstagande, tar egna initiativ till samarbeten och utveckling av dina färdigheter. Du är lyhörd för elevens önskemål och välbefinnande men kan sätta gränser och vara tydlig. Du har lätt för att motivera och entusiasmera eleverna med deras uppgifter. 

Som klassassistent kommer du att stötta lärare med arbetsuppgifter runt undervisningens förberedelse/efterarbete samt visst stöd i undervisning till helklass eller på individnivå. Du bör gilla att arbeta med digitala verktyg och ha ett bra engagemang och driv som person. 

Anställningen är tidsbegränsad men möjlighet till förlängning kan finnas kommande läsår.

 
Välkommen med din ansökan senast den 20 december.

 
 
 
 
Våra kärnvärden är Trygghet, Utveckling, Team och Framgång. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Teamarbete där vi delar kunskap och erfarenheter leder till Framgång.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resurs till Centrumvillans LSS - Verksamhet

Elevassistent
Läs mer Aug 19
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Kultur- och fritidsförvaltningen söker resursperson till LSS-verksamheten på Centrumvillan.

Ungdomsavdelningen har tre fritidsgårdar med uppdrag från VOF att bedriva korttidsverksamhet för ungdomar med funktionsvariationer. Verksamheten är förlagd på eftermiddagar efter skolans slut samt heldag under lov.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en resursperson till Centrumvillans LSS-verksamhet

Tjänsten är på 50% men ökas till 100% under lovdagar. Arbetet innebär att vara resurs till en av de inskrivna ungdomarna som har behov av extra stöd, men även att finnas med i arbetet med hela fritidsgruppen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har vana att arbeta med ungdomar med funktionsvariationer
• Kan jobba självständigt
• Är trygg och ansvarsfull
• Har lätt att kommunicera och samarbeta

Meriterande är om du har erfarenhet från vårdarbete samt har körkort

ÖVRIGT
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%, tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Sista ansökningstiden: 2021-09-12

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: : https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Västermalmsskola

Elevassistent
Läs mer Aug 23
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Gymnasiesärskolan är en del av på Sundsvalls gymnasium. Verksamheten är lokaliserad till Västermalms skola. Gymnasiesärskolan är uppdelad i Nationella program samt Individuellt program. Vi söker en assistent (manlig) till de Nationella programmen och en assistent till Individuella programmet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att i arbetslaget finnas som stöd för eleverna samt bistå ansvariga lärare med uppgifter enligt planering. En stor del av skolans aktiviteter sker i den omgivande närmiljön oavsett årstid och väder.

I uppdraget ingår även omsorgsuppgifter utifrån enskilda elevers behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker någon som har förståelse för olikheter och som är flexibel i sitt tänkande. Du behöver vara lösningsfokuserad och ha erfarenhet av arbete inom särskola. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och din roll då vi arbetar bl.a. med barn/ungdomar med beteendestörningar.

Kunskaper om lågaffektivt bemötande och erfarenhet av problemskapande beteende är meriterande.

Har du jobbat med tydliggörande pedagogik och TAKK är det meriterande.

Stresstålighet och en förmåga att hålla många bollar i luften är en tillgång i arbetet på gymnasiesärskolan.

Det är meriterande om du har utbildning ifrån barn- och fritidsprogrammet (inriktning mot specialpedagogik), Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Tydlighet, flexibilitet och lyhördhet är mycket viktigt på vår skola. För oss handlar kompetens lika mycket om potential, värderingar och motivation som utbildning, erfarenhet och faktakunskap. Goda kunskaper i svenska är ett krav då våra elever är i stort behov av tydlig kommunikation. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Beroende på specifika skäl söker vi i ena tjänsten en manlig assistent

Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten är en visstidsanställning (vikariat) 100%, tillträde 2021-09-06 eller enligt överenskommelse.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Sista ansökningsdag är; 2021-09-06

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Pedagogisk resurs med inriktning Vård & omsorg, Sundsvall

Elevassistent
Läs mer Jun 10
Rätt utbildning + Framtidens jobb = Vår skola!

Vill du vara med och forma morgondagens talanger inom vård och omsorg?
Har du ett brinnande intresse för att utveckla andra människor?
Då är det kanske dig vi söker!
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som varje dag utbildar ca 7500 elever och kursdeltagare på uppdrag av 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag och arbetsgivare. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar exempelvis yrkesutbildningar inom Vård och Omsorg, Barn och Fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Restaurang och storkök. Hos oss läser också elever inom SFI samt grundläggande och gymnasiala kurser. Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och utbildar framtidens arbetskraft. Vi är en viktig del i den framtida kompetensförsörjningen.
Arena Utbildning startar nu upp utbildning för Vårdbiträden i Sundsvall på uppdrag av Arbetsförmedlingen.
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning för blivande vårdbiträden/undersköterskor. Vi startar Vårdbiträdesutbildning och vi på Arena Utbildning söker pedagogisk resurs till en vårdbiträdesutbildning som Arbetsförmedlingen upphandlat.
Tjänsten innebär att du i samarbete med yrkesläraren kommer att arbeta med elever som har behov av extra stöd för att kunna bibehålla en god studietakt genom utbildningen. Det kan handla om att utgöra ett språkstöd, att stödja med yrkesspecifik svenska, att vara en extra resurs vid praktiska moment eller generellt hjälpa de som behöver stöd med sin studieteknik.
Våra utbildningar präglas av:
* Engagerade pedagoger som skapar lärande genom nyfikenhet för individen
*Yrkesutbildning som utgår från forskning och beprövade metoder med nära koppling till arbetslivet – Våra deltagare skall erbjudas en undervisning med hög kvalité och ett verklighetsnära arbetssätt som leder till arbete.
*Små undervisningsgrupper där elever och deltagare får träna på riktigt genom att varva praktiska och teoretiska moment i varierande undervisningsformer.


Vi söker dig som:
* Brinner för att motivera och engagera dina elever
* Skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra deltagare ska nå sina mål.
* Har god samarbetsförmåga och ett coachande förhållningssätt.
* Vill arbeta i en mångkulturell miljö


Kravspecifikation:
* Minst fyra (4) års yrkeserfarenhet från vård- och omsorgsarbete
* minst två (2) års yrkeserfarenhet från vård och omsorgsarbete
* Erfarenhet som språkstöd inom utbildning minst ett år
* Erfarenhet av undervisning minst ett år, ej nödvändigtvis som ansvarig undervisande lärare och
* Erfarenhet att introducera och/eller handleda nyanställda på en arbetsplats.


I övrigt önskar vi även att du har/är:
* God pedagogisk förmåga
* God kommunikationsförmåga muntligt och skriftligt
* Lösningsfokuserad och flexibel


Meriterande:
* Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
* Erfarenhet av vuxenutbildning och undervisning av elever med annat modersmål än svenska är meriterande


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi erbjuder konkurrenskraftiga löner.
Anställningsform: Del- eller Heltid

Ansök nu

Resurs till Stöde förskola

Elevassistent
Läs mer Aug 19
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

Vid Stöde/Nedansjö förskolor arbetar vi utifrån ett tematiskt, utforskande arbetssätt. Hos oss är det viktigt att vi tillsammans som lyssnande, medforskande pedagoger aktivt skapar möjligheter för att barns lust och lärande ska främjas. Såväl genom vårt förhållningssätt som genom inbjudande, tilltalande miljöer och material.

Vi arbetar för en hållbar utveckling, ansvarskännande och trygga barn med framtidstro. Vi lägger stor vikt vid att alla våra medarbetare har en samsyn kring det förhållningssätt, barn och kunskapssyn som ska genomsyra Sundsvalls kommuns förskolor Det är en självklarhet för oss att du delar synen på de värden vi värnar om: glädje, välkomnande, delaktighet, nyfikenhet, lyhördhet samt tillit.

ARBETSUPPGIFTER
Personlig resurs till ett barn som behöver extra stöd i sin vardag, även arbete i övrig barngrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, har erfarenhet av att arbeta med kommunens kvalitetsindikatorer samt har vana att arbeta med pedagogisk dokumentation.

Vi söker dig som är insatt i förskolans styrdokument och vi vill att du bidrar med engagemang, kreativitet och en positiv anda. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten är en visstidsanställning på 100%, tillträde 2021-08-30 eller enligt överenskommelse.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Sista ansökningsdag är; 2021-08-27

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till S:t Olofsskolan/grundsärskolan

Elevassistent
Läs mer Aug 6
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

S:t Olofsskolan är en mångkulturell skola belägen centrala Sundsvall och är indelad i två fysiska enheter. På S:t Olofsskolan/Sallyhill finns elever från förskoleklass upp till åk 3, fritidshem, samt grundsärskola åk 1-6. Den andra enheten, S:t Olofsskolan/Åkersvik innehåller i dagsläget åk 4-8, med fritidshem för mellanstadiet.

Vi har ett välfungerande elevhälsoarbete där alla professioner hjälps åt så att alla elever ska få lyckas. Vårt arbete präglas av ett positivt och lösningsinriktat arbetssätt där vi ser individen utifrån dess möjligheter och förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som elevassistent i grundsärskolan, vilket innebär att stödja enskilda elever eller grupper av elever med intellektuell funktionsnedsättning, ev. i kombination med andra diagnoser, under skoldag och i fritidshem. Detta gör du genom att skapa trygghet, rutiner och lägga dagen rätt för bästa inlärningssituation, med ett lågaffektivt bemötande, tydlighet, personlig säkerhet, samt med hjälp av bl.a. stödtecken och bildstöd.

Grundsärskolan är en egen skolform med samma ämnen som grundskolan, men har andra kunskapskrav. Undervisningen sker ofta i enskilt och i mindre grupper för att kunna ge stöd och anpassning till varje elev.

Som elevassistent medverkar du i att följa grundsärskolans läroplan och tillsammans med arbetslaget genomföra det pedagogiska arbetet

KVALIFIKATIONER
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har erfarenhet från grundsärskolan/träningsskolan och kan använda dig av stödtecken, bildstöd och digitala verktyg.

Meriterande är om du har arbetat i mångkulturella områden.

Du är lugn, lågaffektiv, tydlig, samt lösningsfokuserad.

Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten är en Visstidsanställning (vikariat) 100%, tillträde 2021-08-19 eller enligt överenskommelse

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Sista ansökningsdag är; 2021-08-15

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Jun 18
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Vi har ett välfungerande elevhälsoarbete där alla professioner hjälps åt så att alla elever ska få
lyckas. Vårt arbete präglas av ett positivt och lösningsinriktat arbetssätt där vi ser individen
utifrån dess möjligheter och förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som elevassistent och resurs i klassrum och stödja en enskild elev eller hela gruppen under skoldag samt under fritidshemstid. Du kommer att arbeta med att skapa trygghet, rutiner och lägga dagen rätt. Detta gör du med ett lågaffektivt bemötande, tydlighet och personlig säkerhet.

Som elevassistent ansvarar du för att följa läroplanens mål och tillsammans med arbetslaget genomföra det pedagogiska arbetet.

Hos oss får du ta eget ansvar, samarbeta och växa i din yrkesroll.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet av barn med funktionshinder och vana av att arbeta i skolverksamhet med barn i åldrarna 6-9 år.

Meriterande är om du kan använda dig av bildstöd, digitala verktyg och har arbetat i mångkulturella områden, samt har goda kunskaper om NPF.

Du behöver ha erfarenhet av elever inom Autismspektrumtillstånd (AST).

I din roll som elevassistent är du en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl, samt är en lugn, stabil men också alert person, som snabbt kan byta fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Tjänsten är en visstidsanställning (Vikariat) 100%, kan eventuellt bli längre. Tillträde 2021-08-02 eller enligt överenskommelse.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Sista ansökningsdag är; 2021-06-27

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevresurs 2 st, krav på erfarenhet kring NPF

Elevassistent
Läs mer Maj 6
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter.

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Praktiska Gymnasiet Sundsvall

Praktiska gymnasiet i Sundsvall står just nu inför en expansionsfas, där vi behöver stärka vår personalstyrka. Vi har nu ca 295 elever och behöver stärka vår personalstyrka. Vi har 40 anställda och har de senaste åren ökat vårt elevantal markant. I princip alla våra elever går lärlingsutbildning och vi märker ett ökat intresse för vår skola och den utbildningsform vi erbjuder. Vi erbjuder 7 program, industritekniska, vård och omsorg, restaurang och livsmedel (bageri), el och energi, VVS och fastighet och bygg och anläggningsprogrammet. Vi erbjuder även introduktionsprogram. Vår skola hittar ni på Lasarettsvägen 15, där vi har både vår yrkesutbildning och den teoretiska undervisningen. Vi har dessutom genomgått en stor utbyggnad och renovering av skolan som ger oss möjligheten att erbjuda elever och personal fräscha, stora och moderna ytor.

Hos oss finner du en engagerat och sammansvetsad personalstyrka, som brinner för att stötta elever och utmana dem att nå deras fulla potential. Vi jobbar hårt med systematisk kvalitetsarbete och arbetar med att utveckla skolan mot att bli Sveriges bästa yrkesutbildare. Det är en stor fördel om du ser det som en positiv utmaning att entusiasmera elever och om du har förmågan att motivera. Om du känner dig intresserad att anta utmaningen kan vi garantera dig en arbetsplats som välkomnar nya medarbetare, där vi blandar engagemang med skratt och en lättsam stämning.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en Visstidsanställning, kopplat till en eller flera elever som är i behov av extraordinära stödinsatser, med start enligt överenskommelse. Anställningen skrivs 1 termin i taget och förlängs efter elevens behov. Du kommer att arbeta bunden till 1 eller 2 elever och följa elevens schema och vara med på lektioner. Kravet är att du skall ha erfarenhet av att arbeta som elevresurs och ha kompetens och erfarenhet inom NPF.

Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Utöver ämnesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är engagerad och intresserad av utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Utöver din ämneskompetens värdesätter vi att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi ser även att du motiveras av utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som skolans utveckling. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit!

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i yrkeslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20210520. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Linda Emanuelsson på 072-2381697 eller via mail linda.emanuelsson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Ansök nu

Legitimerad lärare/pedagog till Vuxenutbildningen, Barn- och fritidsutbild

Elevassistent
Läs mer Mar 16
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Vill du vara med och utveckla nya vägar till yrken inom barn- och fritidsverksamheter, Barnskötare respektive Elevassistent? Vill du arbeta i ett utvecklande team med inriktning mot en framtidsbransch och göra skillnad för våra elever/medborgare i Sundsvalls kommun? Nu förstärker Individ- och arbetsmarknadsförvaltningen (IAF) verksamheten med lärare inom Barn- och fritidsutbildningen för vuxna.

Vuxenutbildningen erbjuder idag både lärling- och valideringsutbildning. Nu utvecklar vi det nationella yrkespaketet i utbildningarna och ser över andra utbildningsformer.
Vårt uppdrag är att utbilda mot yrken där arbete finns och behovet av personal inom området barn och fritid är stort. Vi utvecklas kontinuerligt och har en stor efterfrågan på utbildning inom yrkesområdet.

Vi arbetar intensivt med att utveckla utbildningen i samverkan med arbetsgivare, och med specifikt fokus på språkutvecklande pedagogik för elever med svenska som andraspråk.

ARBETSUPPGIFTER
Individ och arbetsmarknadsförvaltningen spänner över områdena Vuxenutbildning, Barn- unga och familj, Missbruk och psykisk ohälsa samt Arbete och försörjning.
Vi skapar förutsättningar för lärande och arbete, förbättrad livssituation vid psykisk ohälsa och missbruk, trygga uppväxtvillkor och minskat utanförskap. Vi ökar möjligheterna för individen till egen försörjning. Vi arbetar förebyggande, och utifrån individens behov och möjligheter ger vi rätt stöd i rätt tid.

Du arbetar med alla uppgifter som hör ihop med undervisning inom Barn- och fritidsutbildningen och dess yrkespaket för Barnskötare respektive Elevassistent. Utbildningen är mycket flexibel med hög grad av individualisering, med samarbete inom/utom lärarlag och med aktörer inom arbetslivet. I undervisningen ingår validering som en pedagogisk metod. IT-verktyg och språkutvecklande arbetssätt är viktiga metoder i arbetet.

KVALIFIKATIONER
- Akademisk utbildning, legitimerad lärare/pedagog. Arbetsuppgifterna kräver god kännedom om branschen.
- Yrkesbakgrunden kompletterar arbetsgruppen och det närmaste arbetslaget.
- Förmåga att arbeta i en föränderlig verksamhet och varierande uppdrag.
- Pedagogisk erfarenhet från yrkeslivet, där den sökande kan beskriva hur de skapar lärande miljöer för deltagaren.
- Förmåga att arbeta utifrån lagar och regelverk och leda det pedagogiska uppdraget.
- För arbetet krävs god förmåga till flexibilitet och förmåga att arbeta med individuella lösningar för våra vuxna elever.
- Förmåga att arbeta med myndighetsutövning och ta beslut, samt arbeta utifrån beslut.
- God samarbetsförmåga med kollegor och ledning, där vi tillsammans arbetar för att hitta lösningar och nå verksamhetsmålen.
- Bidrar och tar ansvar för god arbetsmiljö och har ett teamtänk som inkluderar alla yrkesfunktioner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din yrkesbakgrund kompletterar arbetsgruppen.


ÖVRIGT
Vi ser att det finns ett ökat behov av att utbilda inom barn- och fritidsområdet och utifrån om vi får statsbidrag beviljade behöver vi rekrytera.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 april. Vi behandlar ansökningar under ansökningstiden.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Elevassistent till Bersåkers skola

Elevassistent
Läs mer Dec 23
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Bergsåkers skola några kilometer västerut från Stora Torget i Sundsvall, intill travbanan vid väg 86 och mitt i den uråldriga Selångerbygden. Skolan är en F-9 skola med ca 850 elever. Hälften av eleverna finns i högstadiet och hälften i F-6. Skolan har tre profiler; kunskap, kultur och idrott. Det innebär att vi fokuserar och ställer höga krav på oss själva för att nå bästa möjliga studieresultat för våra elever. Vi ser till att det finns en stor variation av val och möjligheter för alla elever att utveckla sina intressen och personligheter, vi favoriserar kreativitet och försöker ge utrymme till de som vill göra skillnad till det bättre. Vi är också kända för våra elevers goda resultat både i studier och inom idrotten, våra evenemang som Julshowen, Orkesterturnén och Rock-Ola.

ARBETSUPPGIFTER
Stödja elever med behov särskilt stöd i lägre åldrar och då även avlasta lärare i arbetet med eleverna. Placering på F-2 i Österro.

Du kommer att ingå i ett engagerat arbetslag på en mindre del av skolan med ca 180 elever i lägre åldrar.

KVALIFIKATIONER
Det är bra om du har pedagogisk utbildning i någon form, eller annan utbildning som kan vara relevant för arbetet i en skola.

Du bör ha erfarenhet av arbetsmarknaden, vara gymnasieutbildad och du ska vara beredd på att arbeta fulltid.

Tidigare arbete inom pedagogisk verksamhet och med barn är meriterande.

Du behöver ha god hand om barn, särskilt barn som har stora behov,. Du behöver också vara flexibel, tålmodig och pålitlig. Du ska samarbete i arbetslag med pedagoger och behöver därför vara lyhörd, kommunikativ och samarbetsvillig.

ÖVRIGT
Tjänsten är en visstidsanställning på 100%, kan eventuellt övergå till en tillsvidare anställning. Tillträde 2021-02-01.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och därför kan drogtest förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag är: 2021-01-12
Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Ansök nu

Elevassistent till Gymnasiesärskolans individuella program, IAIND Västermal

Elevassistent
Läs mer Dec 23
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

IAIND är en del av gymnasiesärskolan på Sundsvalls gymnasium. Verksamheten är lokaliserad till Västermalms skola. Verksamheten är uppdelad i fyra arbetslag med ca 10-12 elever samt ett antal pedagoger och assistenter i varje lag.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten omfattar hela IAIND även om den för tillfället är lokaliserad till ett av fyra arbetslag.
Dina arbetsuppgifter är att i ett arbetslag finnas som stöd för eleverna samt bistå ansvariga lärare hjälp med planering av undervisningen utifrån skolans styrdokument. En stor del av skolans aktiviteter sker i den omgivande närmiljön oavsett årstid och väder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker någon som har förståelse för olikheter och som är flexibel i sitt tänkande. Du behöver vara lösningsfokuserad och gärna ha erfarenhet av arbete inom särskola. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och din roll då vi arbetar bl.a. med
barn/ungdomar med beteendestörningar.
Kunskaper om lågaffektivt bemötande och erfarenhet av problemskapande beteende är meriterande.

Har du jobbat med tydliggörande pedagogik och TAKK är det en fördel.
Stresstålighet och en förmåga att hålla många bollar i luften är en tillgång i arbetet på IAIND.

Tydlighet, flexibilitet och lyhördhet är mycket viktigt på vår skola. För oss handlar kompetens lika mycket om potential, värderingar och motivation som utbildning, erfarenhet och faktakunskap. Goda kunskaper i svenska är ett krav då våra elever är i stort behov av tydlig kommunikation. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Beroende på specifika skäl söker vi i detta fall, företrädesvis en manlig assistent


ÖVRIGT
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, tillträde vid vårterminstart.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och därför kan drogtest förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag: 2021-01-08
Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Ansök nu

Elevassistent Sundsvalls Gymnasium Västermalm

Elevassistent
Läs mer Okt 16
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.
Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.
Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen
tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Vi söker en elevassistent till Teknikprogrammet på Sundsvalls gymnasium,
Västermalms skola.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten omfattar Teknikprogrammet och det arbetslag där eleven är placerad. Elevassistentens uppdrag är att hjälp till med att ta emot, avklädning hämta material ur skåp. Hjälp vid förflyttningar i matsal. Hjälp att utföra ett träningsprogram och att samarbeta med habiliteringen utifrån elevens behov. Andra arbetsuppgifter kan vara aktuella utifrån erfarenhet och kompetens i mån av tid.

KVALIFIKATIONER
Ett krav är att du har goda svenska språkkunskaper. Vi söker en kvinna utifrån elevens önskemål. Utbildning är meriterande men ej ett krav. En fördel är om du tidigare arbetat med liknande uppdrag.

Personliga egenskaper
Vi söker någon som är flexibel och serviceinriktad. Du behöver vara lösningsfokuserad och
självständig i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är trygg och
inlyssnande för elevens behov.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag är 30 oktober 2020.
Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Ansök nu

Elevassistent till Bosvedjans skola

Elevassistent
Läs mer Sep 21
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

Bosvedjeskolan består av grundskola F- 6. Skolan ligger i Bosvedjans centrum med bra
bussförbindelser till Sundsvalls centrum och har nära till naturen med fina möjligheter till
aktiviteter utomhus.

Skolan har ca 350 elever från 6-12 år och en fritidshemsverksamhet med cirka 260 inskriva elever.

ARBETSUPPGIFTER
Elevernas måluppfyllelse är vår högsta prioritet. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal, härliga elever och vårdnadshavare. Du kommer att samarbeta, planera och genomföra aktiviteter tillsammans med arbetslaget samt samarbeta med föräldrar. Arbetet sker i åk 1 och fritidshemmet.


KVALIFIKATIONER
Du är gymnasieutbildad med passande inriktning. Erfarenhet av arbete med barn vid grundskola i de lägre årskurserna är ett krav. Det är meriterande med utbildningar för arbete med barn och ungdom.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, positiv och öppen för att arbeta i tätt samarbete med kollegor och rektor. Med din kompetens och ditt engagemang kan och vill du bidra till skolans utveckling. Du har god samarbetsförmåga, en förmåga att skapa goda relationer och du har ett tydligt elev- och utvecklingsfokus.
Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse. Vidare har du initiativförmåga och kan ha flera uppgifter igång samtidigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag är 2020-09-27
Varmt välkommen med din ansökan!

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Ansök nu

Elevassistent på Kyrkmons skola

Elevassistent
Läs mer Aug 21
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Kyrkmons grundsärskola med inriktning både mot ämnen och ämnesområden ligger belägen i Njurundabommen söder om Sundsvall. Skolan har en medveten inriktning mot arbetemed Studio 3 och BT(beteendeträning) som innebär vi jobbar utifrån varje elevs förutsättningar och behov med positiv förstärkning. Varje elev ska lyckas varje dag! Stor vikt läggs vid socialträning samt kommunikation. Skolan har elever från åk 1-6 och för närvarande har vi 12 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Som elevassisten jobbar du under skoltid tillsammans med klassens lärare och stöttar/hjälper eleverna i skolarbetet. På fritidstiden ansvarar du tillsammans med dina kollegor på fritids för planering och genomförande av verksamheten i fritidshemmet.
Vi är utomhus mycket och har många fysiska aktiviteter som t.ex. morgonpromenad varje dag samt lekar och spel på raster och fritidstid.

KVALIFIKATIONER
- Elevassistentutbildning.
- Erfarenhet från arbete med elever med utvecklingsstörning och NPF är meriterande.
- Som person är du lugn, stresstålig, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Tjänsten är en visstidsanställning. Start den 2020-09-13 till den 2020-12-31

Urval och intervjuer sker löpande.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.
Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.
Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html

Sista ansökningsdag är; 2020-09-09

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu