Fjärrbilsförare jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb som Fjärrbilsförare i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Sundsvall från den arbetsgivaren.

CE-Chaufför för sommaruppdrag Timrå-Umeå-Timrå

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 2
Från och med vecka 23 behöver vi förstärka med ytterligare en CE-chaufför för rutten Timrå-Umeå-Timrå.

Om tjänsten Vi söker dig med CE-kort och YKB som vill köra Timrå-Umeå-Timrå i sommar med chans till förlängning för rätt person. Du trivs bakom ratten, har ett gediget säkerhetstänk och har gott ordningssinne.
Du kommer arbeta heltid fördelat på 3 längre arbetspass i veckan.

Lastning och lossning ingår i rollen vilket du är bekväm med och gärna har erfarenhet av sedan tidigare. Vidare tror vi att du har ett glatt humör, är ansvarstagande och har god kommunikationsförmåga på svenska.

Om oss
Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering Norr och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag eller tipsa någon som du tror passar för rollen!

Ansök nu

C & CE Chaufförer

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 10
Vi söker nu drivna C & CE-chaufförer till våra kunder! Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos en av våra välkända kunder inom yrkeschaufförsbranschen.

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik förutom att du självklart alltid håller en god servicenivå och ett kontinuerligt arbetstempo eftersom du är företagets ansikte ut mot kund. Våra uppdrag kan innebära olika typer av uppdrag t.ex. distribution, renhållning, anläggning eller fjärrtrafik. De omfattar hel- eller deltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid, kvällstid och nätter.Vi erbjuder

Kollektivavtalsmässig lön
Semesterlön
Friskvårdsbidrag
Möjlighet till företagsutbildning samt kompetensutveckling

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C eller CE
YKB
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
ADR
Hjullastarkort

Ansök nu

CE-chaufförer sökes till Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 8
Vi på Sundsvalls expressbyrå AB söker nu fler medarbetare till Sundsvall.
Tjänsten är förlagd kväll/natt på ett rullande treveckorsschema.
Fordonskombinationer som används:
Lastbil med dubbelplanssläp.
Dubbelplanstrailer (1 skift / 3 veckor)
Krav för tjänsten är: CE-körkort, YKB samt erfarenhet av dubbelplan.
Tjänsten börjar omgående

Ansök nu

DHL Åkeri söker CE chaufförer

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 2
DHL Åkeri söker CE chaufförer i Sundsvall med ansvar för omlastning natt/teamleader i Sundsvalll


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/dhl-akeri-soker-ce-chaufforer-med-ansvar-for-omlastningteamleader-natt-i-sundsvall/509
DHL Åkeri är del utav DHL Freight (Sweden) AB och finns på 16 orter över hela Sverige. Vi kör framförallt partigods (större godssändningar) i fjärrtrafik men även Linehaul mellan olika DHL terminaler.


I Sundsvall är ca 30 chaufförer stationerade tillsammans med lokal arbetsledning och åkeriledning, alla jobbar efter fasta scheman. Dagtid lossas och lastas bilar hos våra kunder mellan Gävle och Umeå, kvällstid går de på spetsbyten till bla Umeå, Sala, Gävle, Hedesunda mm mot bilar ifrån sydligare delar utav Sverige. Nu söker vi någon som vill vara ansvarig på natten och se till att våra bilar lastas om rätt innan de går iväg och kommer hem. Kortare byten kan förekomma men större delen utav arbetstiden förläggs runt DHL terminalen i Sundsvall med att ansvara för att allt partigods lastas upp rätt innan nästa skift.


Schemat är 21.00 till 06.00 idag och det är 5 dagars vecka där disskusion kan föras om man jobbar söndag-torsdag eller måndag-fredag.


De gula ekipagen känns igen efter vägen och vi uppdaterar ständigt vår fordonspark som idag är mycket fräsch och har hunnit långt i den gröna omställningen.


Är du en chaufför med positivt humör och en bra inställning, ta chansen att utvecklas tillsammans med bra kollegor till schyssta villkor på DHL Åkeri i Sundsvall! Hos oss på DHL Åkeri får du en trygg anställning på världens störtsa logistikbolag DPDHL, samtidigt får du den lokala åkeri känslan på vårt egna svenska inrikes åkeri.


ADR grund och truckkort är meriterande, men är du rätt för jobbet utbildar vi dig!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

CE - Fjärrchaufför sökes

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 7
CE - chaufförer sökes,
Kyl och frysexpressen Nord AB är ett systerbolag till Kyl och frysexpressen Mälardalen AB. Vi är numera rikstäckande i landet och har glädjen att även ha en terminal i Sundsvall.
Bli en del av vårt team
Du kommer att arbeta med att lasta och leverera gods till våra kunder främst inom dagligvarubranschen. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig.
Du har vad som krävs
Du har CE-körkort samt YKB. Du uppträder korrekt, ger kunden god service, och är en god representant för Kyl & frysexpressen. Du är noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.
Ange i din ansökan vilka körkort och övriga behörigheter du har t.ex. YKB, truckkort samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter och när du kan börja.
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Vill du veta mer, kontakta personaladministratör,
Andreas Kotermajer
andreas.kotermajer@kofnord.se

Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snarast som möjligt.

Intern annons
Fackliga kontaktpersoner:
Transport: Avd 32 010-480 30 32
Extern annons

Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Transport och Lagerservice i Sundsvall AB söker C- & CE-chaufförer

Fjärrbilsförare
Läs mer Dec 23
Transport och Lagerservice i Sundsvall AB söker CE-chaufför i Sundsvall


Se alla annonser trån TLS:
https://www.forartjanst.se/akeri/transport-och-lagerservice-i-sundsvall-abHej.


Vi växer och behöver fylla på med nya medarbetare. Du som söker skall vara en ansvarstagande person som har en positiv inställning, plus i kanten om du även har goda kunskaper i godshantering.


Vi söker bytes chaufför med daglig start och avslut i Sundsvall. Bytes körningar utgår i nu läget från DHL i Birsta och sker oftast nattetid, både med lastbil och släp men även med trailerdragare/link.


Vi söker både fast och extrajobbare. Är du rätt man/kvinna för jobbet så finns det goda möjligheter till att komma in i ett härligt gäng med kollegor i alla åldrar.


Tveka inte Hör av dig.


Välkommen.


Lön enligt kollektiv avtal


Du som söker skall behärska svenska i tal och skrift.


Du bör vara flexibel, ha ansvarskänsla och vilja hjälpa dina kollegor


Du skall vara ordningsam och varsam med fordon och arbetsredskap


Goda kunskaper i Trailer/Link hantering är meriterande


OM TLS:


Transport och Lagerservice är har funnits sedan 1993 och startade som en lotsfirma, Idag har vi utvecklats till ett Åkeri med flertalet egna linjer, Lagerhantering och transport uppdrag. Vi disponerar 5st fjärrbilar, 2st trailerdragare, 6st distributionsbilar, 2st Sprinters med hiss samt 3st mindre budbilar . Vi har även ett eget lager alldeles bredvid E4 i Sundsvall där vi erbjuder lagerlösningar med egen personal för flertalet stora kunder, allt efter kundens önskemål och volymer. Vi är idag ca 45 fast anställda och ökar årligen.


Välkommen.


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

CE-chaufförer sökes till Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 24
Vi på Sundsvalls expressbyrå AB söker nu fler medarbetare till Sundsvall.
Tjänsten är förlagd kväll/natt på ett rullande treveckorsschema.
Fordonskombinationer som används:
Lastbil med dubbelplanssläp.
Dubbelplanstrailer
Krav för tjänsten är: CE-körkort, ADR, YKB samt erfarenhet av dubbelplan.
Tjänsten börjar omgående

Ansök nu

Är du våran nya Heltids chaufför?

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 21
Arbetet går ut på att köra till Hudiksvall från Sundsvall och göra flakbyte samt trailerbyte där nere, 2 svängar varje kväll, mån-fre, arbetstiden är ca 16-01. För arbetet krävs CE, Ykb, ADR Stycke, Digitalt färdskrivarkort samt minimum 3 års erfarenhet då våran uppdragsgivare kräver det, Har du varken ADR eller 3 års erfarenhet så sök inte!!, då det går bort direkt!, Tjänster startar omgående.

Ansök nu

Transport och Lagerservice i Sundsvall AB söker C- & CE-chaufförer

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 29
Transport och Lagerservice i Sundsvall AB söker CE-chaufför i Sundsvall


Se alla annonser trån TLS:
https://www.forartjanst.se/akeri/transport-och-lagerservice-i-sundsvall-abHej.


Vi växer och behöver fylla på med nya medarbetare. Du som söker skall vara en ansvarstagande person som har en positiv inställning, plus i kanten om du även har goda kunskaper i godshantering.


Vi söker bytes chaufför med daglig start och avslut i Sundsvall. Bytes körningar utgår i nu läget från DHL i Birsta och sker oftast nattetid, både med lastbil och släp men även med trailerdragare/link.


Vi söker både fast och extrajobbare. Är du rätt man/kvinna för jobbet så finns det goda möjligheter till att komma in i ett härligt gäng med kollegor i alla åldrar.


Tveka inte Hör av dig.


Välkommen.


Lön enligt kollektiv avtal


Du som söker skall behärska svenska i tal och skrift.


Du bör vara flexibel, ha ansvarskänsla och vilja hjälpa dina kollegor


Du skall vara ordningsam och varsam med fordon och arbetsredskap


Goda kunskaper i Trailer/Link hantering är meriterande


OM TLS:


Transport och Lagerservice är har funnits sedan 1993 och startade som en lotsfirma, Idag har vi utvecklats till ett Åkeri med flertalet egna linjer, Lagerhantering och transport uppdrag. Vi disponerar 5st fjärrbilar, 2st trailerdragare, 6st distributionsbilar, 2st Sprinters med hiss samt 3st mindre budbilar . Vi har även ett eget lager alldeles bredvid E4 i Sundsvall där vi erbjuder lagerlösningar med egen personal för flertalet stora kunder, allt efter kundens önskemål och volymer. Vi är idag ca 45 fast anställda och ökar årligen.


Välkommen.


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Nu söker vi CE-förare i Sundsvall!

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 12
Nu söker vi en chaufför till vår verksamhet i Sundsvall!
Tjänsten innefattar fjärrkörning Sundsvall-Stockholm-Sundsvall och arbetet är förlagt kvällstid.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Lina på 072-1483911.
OM DIG
Vi söker dig med erfarenhet av transportbranschen och släpkörning. Du är självgående, duktig på att hålla tider och tycker att det är viktigt att ditt arbete håller god kvalitet. Du har ett genomgående säkerhetstänk och är varsam med fordon och gods. Du är bosatt i Sundsvall med omnejd. YKB, ADR grund och truck-kort är ett krav.
OM OSS
UT Transport i Norr AB finns stationerade i Umeå, Luleå, Sundsvall och Gällivare och sysselsätter ca 100 personer. Vi har en bred verksamhet och sysslar med allt från distribution av paket och styckegods till fjärrtransporter och transporter av farligt avfall.
Vill du ha en arbetsplats där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget? Tveka då inte att söka dig till oss!

Ansök nu

DHL Åkeri söker daglotsar och nattbytes chaufförer i Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 17
DHL Åkeri söker CE chaufförer i Sundsvall, daglotsar och nattbytes chaufförer
Se alla annonser från DHL och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/dhl-freight-sverige-ab


DHL Åkeri söker CE chaufförer i Sundsvall, daglotsar och nattbytes chaufförer.
DHL Åkeri är del utav DHL Freight (Sweden) AB och finns på 16 orter över hela Sverige. Vi kör framförallt partigods (större godssändningar) i fjärrtrafik men även Linehaul mellan olika DHL terminaler.
I Sundsvall söker vi just nu både daglotsar och en nattbyteschaufför som vill bli en del utav teamet i norrland. I Sundsvall är ca 30 chaufförer stationerade tillsammans med lokal arbetsledning och åkeriledning, alla jobbar efter fasta scheman. Dagtid lossas och lastas bilar hos våra kunder mellan Gävle och Umeå, kvällstid går de på spetsbyten till bla Umeå, Sala, Gävle, Hedesunda mm mot bilar ifrån sydligare delar utav Sverige. Våra scheman är oftast uppbyggda på 8 eller 10 timmars pass, dvs fyra eller fem arbetspass per vecka. De gula ekipagen känns igen efter vägen och vi uppdaterar ständigt vår fordonspark som idag är mycket fräsch och har hunnit långt i den gröna omställningen.
Är du en chaufför med positivt humör och en bra inställning, ta chansen att utvecklas tillsammans med bra kollegor till schyssta villkor på DHL Åkeri i Sundsvall! Hos oss på DHL Åkeri får du en trygg anställning på världens störtsa logistikbolag DPDHL, samtidigt får du den lokala åkeri känslan på vårt egna svenska inrikes åkeri.
ADR grund och truckkort är meriterande, men är du rätt för jobbet utbildar vi dig!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

CE-chaufför, 66% tjänst

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 1
Vi på Sundsvalls Expressbyrå söker nu fler medarbetare till Sundsvall.
Turen går från Sundsvall med färdiglastat ekipage ner till Söderhamn för att byta flak och trailer sen tillbaka till Sundsvall.
Tjänsten är 66% och arbetstider är:
Sön: 17:15-22:15
Mån-Tor 22:00-03:00
Flakning sker dagligen.
Fordonskombinationer som används: dolly+trailer.
Krav på: YKB + ADR + Digital förarkort

Ansök nu

CE-chaufför sökes till Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 1
Vi på Sundsvalls Expressbyrå söker en vikarie till Sundsvall. Tjänsten börjar omgående och sträcker sig till 24 augusti.
Arbetstiden är 19:10 - 03:45
Fordonskombinationer som används:
Växelflaksbil med dolly och trailer.


Krav för tjänsten är:
CE-körkort, ADR, YKB, Digitalt förarkort.

Ansök nu

CE chaufför sökes, fjärr

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 19
Jacobssons Åkeri AB söker CE-chaufför
Tjänsten är en heltidstjänst, vi söker en ny kollega till en av våra ekipage.
Digitalt förarkort
YKB
Truckkort
ADR är meriterade, men ej ett krav
Du som chaufför är ansvarstagande, rökfri, noggrann och känner att ordning är bättre än kaos och oreda.
Du är företagets ansikte utåt, därav sätter vi stort värde på personlig lämplighet och ser därför att du som person är serviceinriktad och social.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Utgångspunkt är Sundsvall, men din arbetsplats är ute på vägarna från Skåne till Lappland.
Du kommer dela bil med en annan chaufför. Ni kör varannan vecka.
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av just fjärrkörning, dvs att du kan hantera ett ekipage med full längd och full höjd.
Arbetspassen är allt från tidiga morgnar till sena kvällar & långa dagar emellanåt. Så att beräkna restider och att planera sin körning är en grundförutsättning.
Tillträde snarast
Mejla gärna din ansökan, samt frågor till:
info@jacobssonsakeri.nu

Ansök nu

CE Chaufför på timme i Eskilstuna

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 10
Hej vi söker dig som vill hoppa in extra vid behov.
En CE chaufför som kan tänka sig att hoppa in med kort varsel tex vid sjukdom eller semester i Eskilstuna på våra fjärrtransporter som går nattetid åt postnord.
Vana av växelflak samt dolly/trailer är meriterande.

Ansök nu

CE Chaufför på timme i Eskilstuna

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 29
Hej vi söker en timanställd till vårt team i Eskilstuna du kommer att köra natt bil o släp.
Rangering av postnords lastbärare samt dolly/trailer kommer förekomma så erfarenhet av detta är meriterande.
Du kommer köra ca 2 dagar i veckan samt att det kan tillkomma mer timmar vid sjukdom eller vid semester.

Ansök nu

CE-chaufför sökes till Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 4
Vi på Sundsvalls Expressbyrå söker nu extrapersonal till Sundsvall. Arbetet gäller körning både dag och nattid. Vardag och helg.
Fordonskombinationer som används:
Bil och släp
Dolly och trailer
Växelflak
Dubbelplansekipage.


Krav för tjänsten är:
CE-körkort
ADR
YKB

Ansök nu

Lernia söker CE-chaufförer för längre uppdrag

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 10
Om tjänsten

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos en av våra kunder. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Vi söker nu för kunds räkning flera förare med behörighet CE, som är intresserad av att jobba deltid eller heltid som chaufför. Detta är en spännande roll som erbjuder dig möjligheten att utvecklas både bakom ratten men även inom service.

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför och trivs i rollen. Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

Vidare har du lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus, du bör ha god kommunikativ och social förmåga. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer.

Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser till företagets kunder. Erfarenhet inom service är meriterande för denna tjänst då du även kommer ha direktkontakt och arbeta nära företagets kunder i denna roll. Vi söker därför dig som har förmågan att identifiera behov hos kunder och vara tillmötesgående.

Formella krav• CE-körkort
• Giltigt YKB
• ADR
• Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skriftMeriterande

• TruckkortTillträdesdag

Vi söker folk löpande för extraarbete och för längre uppdrag som kan leda till anställning hos kund.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag.

Heltid/deltid som utgår från Sundsvall.
Arbetet kan innefatta långa arbetsdagar. Mycket vällar och nätter.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

CE-chaufför, 66% tjänst

Fjärrbilsförare
Läs mer Jan 25
Vi på Sundsvalls expressbyrå AB söker nu fler medarbetare till Sundsvall. Tjänsten är förlagd till kväll/natt. Söndag till torsdag.
Flakning sker dagligen.
Fordonskombinationer som används: dolly+trailer.
Krav på: YKB + ADR + Digital förarkort

Ansök nu

Extra Chaufför på Timme i Örebro

Fjärrbilsförare
Läs mer Jan 24
Hej vi söker dig som kan hoppa in med kort varsel vid tex sjukdomar eller semestrar.
Med utgångsort Örebro så har vi 4 ekipage som går dagtid samt ett ekipage som går natt.

Ansök nu

Distributions/fjärrchaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Dec 10
Vi söker nu en distribution/fjärrchaufför för heltidstjänst. Jobbet innefattar en del distribution av pallgods och fjärrkörning med övernattning.

Ansök nu

CE-chaufför, 66% tjänst

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 26
Vi på Sundsvalls expressbyrå AB söker nu fler medarbetare till Sundsvall. Tjänsten är förlagd till kväll/natt. Söndag till torsdag.
Flakning sker dagligen.
Fordonskombinationer som används: dolly+trailer.
Krav på: YKB + ADR + Digital förarkort

Ansök nu

DHL Freight söker: CE-chaufförer till DHL Åkeri

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 17
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv.  Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.

För DHL åkeri är Sundsvall en viktig utgångspunkt för att kunna bedriva partitrafik. Härifrån lotsas fjärrbilar runt hela Västernorrland, Jämtland och delar på Västerbotten, Gävleborg och Hälsingland och hjälper även andra bilar med inhämtningar och utkörningar. Vi söker nu två drivna och självgående CE-chaufförer för lotsning dagtid. Hos oss är det även viktigt att vara en lagspelare och teamet består av glada kollegor med högt engagemang som gillar ordning och reda.

Du innehar CE Behörighet,YKB, ADR-stycke samt truckkort A1-A4 & B1-B2 .

Arbetsuppgifter och ansvar
Du får en utvecklande och spännande roll då du ansvarar för att lasta och lossa ditt ekipage hos olika kunder i våra områden. Lastningarna och lossningar sker oftast med truck hos företag eller på terminaler.

Profil & Bakgrund

För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att lotsa med lastbil och släp. Vidare ser vi att nedan kännetecknar dig som person:

* Älskar utmaningar och inte vara rädd för att ta i
* Visar engagemang och uthållighet 
* Är strukturerad, ordningsam och självgående
* Brinner för att kollegor och kunder är nöjda 
* Kommunicerar väl och är tydlig 

Tjänsterna är heltidstjänst med 100 % sysselsättningsgrad på dagtid, där vi tillämpar provanställning. Tjänsten är placerad i Sundsvall.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Vill du också vara med? Välkommen med din ansökan senast 20/12 2021 ,urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kontakta:  Henrik Jonsson , tel. 060 787 92 01, mobil: 070 346 51 36, dagtid 07-16

Häng med oss bakom kulisserna, följ oss på Instagram. Eller kika närmare på DHL - vårt varumärke, DHL Freight  - globalt eller DHL Freight Sverige

 

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

Ansök nu

CE-chaufförer sökes till Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 21
Vi på Sundsvalls expressbyrå AB söker nu fler medarbetare till Sundsvall. Tjänsten är förlagd till både dag och nattkörning. Vardag och helg.
Fordonskombinationer som används:
Bil och släp
Dolly och trailer
Växelflak
Dubbelplansekipage.


Krav för tjänsten är:
CE-körkort
ADR
YKB

Ansök nu

Nu söker vi CE-förare i Sundsvall!

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 8
Nu söker vi en chaufför till vår verksamhet i Sundsvall!
Tjänsten innefattar fjärrkörning Sundsvall-Umeå-Sundsvall och arbetet är förlagt nattetid. Godset som hanteras är så kallat bråttomgods och det är därför inga stopp i transportkedjan. Ankommande chaufför möts alltid upp av avgående chaufför.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Pierre på 090-108552.
OM DIG
Vi söker dig med erfarenhet av transportbranschen och släpkörning. Du är självgående, duktig på att hålla tider och tycker att det är viktigt att ditt arbete håller god kvalitet. Du har ett genomgående säkerhetstänk och är varsam med fordon och gods. Du är bosatt i Sundsvall med omnejd. ADR är ett krav, truckkort är meriterande.
OM OSS
UT Transport i Norr AB finns stationerade i Umeå, Luleå, Sundsvall och Gällivare och sysselsätter ca 90 personer. Vi har en bred verksamhet och sysslar med allt från distribution av paket och styckegods till fjärrtransporter och transporter av farligt avfall.
Vill du ha en arbetsplats där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget? Tveka då inte att söka dig till oss!

Ansök nu

CE-chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 3
Jobbeskrivning
Har du CE-kort och är redo för nya utmaningar i sommar? Vi söker för kunds räkning chaufförer med placering i Sundsvall.

I rollen som chaufför kommer du att ansvara för att lasta och lossa ditt ekipage hos olika kunder i Sundsvall/Timrå med omnejd. Lastning och lossningar sker oftast med truck hos företag eller på terminalerna. Du kör ut godsen själv men ni jobbar i team och hjälps åt på terminalen. Arbetstiderna kan vara förlagda både dagtid och kvällstid, mån-fre. Tjänsten innefattar ett vikariat med goda möjligheter till övertag av kund.


Personliga egenskaper
Vi tror att du är en social individ som har en förmåga att kunna planera och organisera i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, är strukturerad, glad och positiv. Vidare ser vi att du som chaufför är noga med att ta hand om bilen och ser det som självklart att vara ett föredöme i trafiken. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att hantera lastbil och släp. Du ska ha CE kort, godkänt YKB och gärna ADR-utbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.

Skicka in din ansökan redan idag! Intervju kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Aug 31
Vi söker en ny medarbetare för omgående start med att köra bil och släp.
Bilen utgår från Sundsvall och kör för det mesta dagsturer men övernattning kan förekomma.
Vi ser att du är serviceinriktad och ansvarstagande.
Krav är: CE och YKB.
Vid intresse ring eller maila:
Anders 0739519103, Nasvikenschakt@outlook.com

Ansök nu

CE-chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 26
Jobbeskrivning
Har du CE-kort och är redo för nya utmaningar i sommar? Vi söker för kunds räkning chaufförer med placering i Sundsvall.

I rollen som chaufför kommer du att ansvara för att lasta och lossa ditt ekipage hos olika kunder i Sundsvall/Timrå med omnejd. Lastning och lossningar sker oftast med truck hos företag eller på terminalerna. Du kör ut godsen själv men ni jobbar i team och hjälps åt på terminalen. Arbetstiderna kan vara förlagda både dagtid och kvällstid, mån-fre. Tjänsten innefattar ett vikariat med goda möjligheter till övertag av kund.


Personliga egenskaper
Vi tror att du är en social individ som har en förmåga att kunna planera och organisera i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, är strukturerad, glad och positiv. Vidare ser vi att du som chaufför är noga med att ta hand om bilen och ser det som självklart att vara ett föredöme i trafiken. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att hantera lastbil och släp. Du ska ha CE kort, godkänt YKB och gärna ADR-utbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.

Skicka in din ansökan redan idag! Intervju kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Nu söker vi CE-förare i Sundsvall!

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 22
Nu söker vi chaufförer till vår nya etablering i Sundsvall!
Tjänsterna innefattar olika arbetsuppgifter, vi söker förare till fjärrbilskörning till Stockholm och Umeå samt förare till distribution i Sundsvall med omnejd. Arbetstiderna varierar mellan de olika tjänsterna.
Vi kommer bedriva verksamhet på såväl dag- som nattetid. Godset som hanteras är så kallat bråttomgods och det är därför inga stopp i transportkedjan. Ankommande chaufför möts alltid upp av avgående chaufför.
Vill du veta mer om tjänsterna? Kontakta Pierre på 090-108552.
OM DIG
Vi söker dig med erfarenhet av transportbranschen och släpkörning. Du är självgående, duktig på att hålla tider och tycker att det är viktigt att ditt arbete håller god kvalitet. Du har ett genomgående säkerhetstänk och är varsam med fordon och gods. Du är bosatt i Sundsvall med omnejd. Truckkort är meriterande.
OM OSS
UT Transport i Norr AB finns stationerade i Umeå, Luleå och Gällivare och sysselsätter ca 90 personer. Vi har en bred verksamhet och sysslar med allt från distribution av paket och styckegods till fjärrtransporter och transporter av farligt avfall.
Vill du ha en arbetsplats där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget? Tveka då inte att söka dig till oss!

Ansök nu

CE-chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 15
Jobbeskrivning
Har du CE-kort och är redo för nya utmaningar i sommar? Vi söker för kunds räkning chaufförer med placering i Sundsvall.

I rollen som chaufför kommer du att ansvara för att lasta och lossa ditt ekipage hos olika kunder i Sundsvall/Timrå med omnejd. Lastning och lossningar sker oftast med truck hos företag eller på terminalerna. Du kör ut godsen själv men ni jobbar i team och hjälps åt på terminalen. Arbetstiderna kan vara förlagda både dagtid och kvällstid, mån-fre. Tjänsten innefattar ett vikariat med goda möjligheter till övertag av kund.


Personliga egenskaper
Vi tror att du är en social individ som har en förmåga att kunna planera och organisera i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, är strukturerad, glad och positiv. Vidare ser vi att du som chaufför är noga med att ta hand om bilen och ser det som självklart att vara ett föredöme i trafiken. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att hantera lastbil och släp. Du ska ha CE kort, godkänt YKB och gärna ADR-utbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.

Skicka in din ansökan redan idag! Intervju kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Fjärrchaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 5
Vi söker en fjärrchaufför med CE-behörighet.
Övernattning i bil 1-2ggr/vecka
Tjänsten tillsätts omgående.

Ansök nu

C/CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 18
Nu hjälper vi våra kunder i Sundsvall & Timrå att se över sommarbemanningen!

Om tjänsten

Planeringen inför semesterperioderna är i full gång och vi söker därmed efter fler chaufförer som kan stärka upp verksamheten ute hos våra kunder i sommar.Vi tror att du har minst ett års tidigare erfarenhet av yrket och att du känner dig bekväm att manövrera fordonet, självklart även när det gäller backning. Lastning och lossning förekommer i många fall i arbetsuppgifterna och detta ibland med hjälp av truck. Har du truckkort är det därför meriterande.
Som person tror vi att du är ordningsam och positiv. Du har ett gediget säkerhetstänk samt ser till att bilen hålls ren och fin. Du bör trivas att jobba självständigt och vara självgående.Då du ofta blir företagets ansikte utåt när du hämtar och lämnar gods, är det viktigt att du trivs med att träffa människor och har god kommunikationsförmåga på svenska.
I din ansökan får du gärna ange om du är intresserad av dag eller nattjobb samt om du är öppen för att ligga borta.
Krav för att söka tjänsten är godkänt YKB samt gärna ADR då många av våra kunder kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som konsult ute hos våra kunder.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Sundsvall/Timrå
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Vi ses!

Ansök nu

CE-chaufför, nattkörning, Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 6
Pallgods/styckegodskörning från Sundsvall till Östersund med bil+släp. Det är både utkörningar och inhämtningar efter vägen.
Nattkörning, fyra skift per vecka. Söndag kväll till torsdag morgon.
Krav för tjänsten är:
CE-körkort, ADR, YKB.

Ansök nu

C/CE-chaufförer sökes till Transport och Lagerservice!

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 6
Vi söker nu chaufförer med C /CE-körkort som har tidigare arbetslivserfarenhet. Är du driven och positiv som person? Vill du arbeta självständigt på en arbetsplats där det är flexibelt? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker 2-4 chaufförer så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Transport och Lagerservices räkning C/CE-chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Transport och Lagerservice under 3 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Inför sommarperioden söker Transport och Lagerservice fler chaufförer. Du ingår i ett arbetslag med ungefär 50 medarbetare där det är låg personalomsättning. Du får en introduktion på plats för att få den bästa starten, du utgår från Sundsvall och gör körningar till orter runtom i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Transport och Lagerservices önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
Som C/CE-chaufför hos Transport och Lagerservice arbetar du med line haul transport, där godset ska transporteras mellan terminaler. Du har ansvar för hela processen av att backa in och koppla ihop släp, ibland innefattar det att lasta ekipaget med gods, för att sedan köra till givna bytesplatser, för att sedan ställa om ekipaget för att köra hem med ny last. Arbetstiderna är varierande och arbetspassen löper mellan 8 till 10 timmar, det inkluderar både dags- och nattkörningar. Arbetet kan även innebära lotsning, då utgår du från Sundsvall.

Vi söker dig som
Har C- och/eller CE-körkort samt 1-2 års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har YKB och ADR då arbetet kräver det. Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kort för hjullastare och truck. Har du bakgavellyft intyg och/eller arbete på väg är det meriterande, men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Transport och Lagerservice. Du är driven och självgående, då rollen innefattar mycket självständigt arbete. Vidare är du positiv som person och händigt lagd.

START: Juni
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Transport och Lagerservice AB’s affärsidé är att erbjuda samordningseffekter huvudsakligen åt företag inom transportbranschen. De arbetar också hårt med utveckling av deras tredje parts logistik. Deras motto är flexibilitet samt att på ett professionellt sätt utföra uppdrag med kort varsel. Läs mer på: https://www.tls.nu/

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Ansök nu

C/CE-chaufförer sökes för sommaruppdrag

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 11
Nu hjälper vi våra kunder i Sundsvall & Timrå att se över sommarbemanningen!

Om tjänsten

Planeringen inför semesterperioderna är i full gång och vi söker därmed efter fler chaufförer som kan stärka upp verksamheten ute hos våra kunder i sommar.Vi tror att du har minst ett års tidigare erfarenhet av yrket och att du känner dig bekväm att manövrera fordonet, självklart även när det gäller backning. Lastning och lossning förekommer i många fall i arbetsuppgifterna och detta ibland med hjälp av truck. Har du truckkort är det därför meriterande.
Som person tror vi att du är ordningsam och positiv. Du har ett gediget säkerhetstänk samt ser till att bilen hålls ren och fin. Du bör trivas att jobba självständigt och vara självgående.Då du ofta blir företagets ansikte utåt när du hämtar och lämnar gods, är det viktigt att du trivs med att träffa människor och har god kommunikationsförmåga på svenska.
I din ansökan får du gärna ange om du är intresserad av dag eller nattjobb samt om du är öppen för att ligga borta.
Krav för att söka tjänsten är godkänt YKB samt gärna ADR då vissa av våra kunder kräver det.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller ett kortare eller ett längre uppdrag. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vårt medlemskap i Kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg i din anställning hos oss.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och arbetar som konsult ute hos våra kunder.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Sundsvall/Timrå
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Vi ses!

Ansök nu

CE-chaufförer sökes till Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 16
Vi på Sundsvalls expressbyrå AB söker nu fler medarbetare till Sundsvall. Tjänsten är förlagd till både dag och nattkörning. Vardag och helg.


Fordonskombinationer som används:
Bil och släp
Dolly och trailer
Växelflak
Dubbelplansekipage.


Krav för tjänsten är:
CE-körkort
ADR
YKB


Krav på att kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Ansök nu

Kyl och frysexpressen Nord AB satsar i Sundsvall!

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 17
Kyl och frysexpressen Nord AB satsar i Sundsvall!
Fjärrchaufförer som kan jobba helger.
Kyl och frysexpressen Nord AB är ett systerbolag till Kyl och frysexpressen Mälardalen AB. Vi är numera rikstäckande i landet och har glädjen att även ha en terminal i Sundsvall.
Bli en del av vårt team
Du kommer att arbeta med att leverera gods till våra kunder främst inom dagligvarubranschen. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig.
Du har vad som krävs
Du har CE-körkort samt YKB. Du uppträder korrekt, ger kunden god service, och är en god representant för Kyl & frysexpressen. Du är noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom fjärrkörning är meriterande.
Ange i din ansökan vilka körkort och övriga behörigheter du har t.ex. YKB, truckkort samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter och när du kan börja.
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Vi erbjuder alltid en behovsanställning när vi anställer som vid ett gott samarbete kan leda till mer. Hör av dig via mail snarast för störst chans att bli rekryterad.
Vill du veta mer, kontakta produktionschef, Andreas Kotermajer 072 – 570 01 50 andreas.kotermajer@kofnord.com


Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snarast som möjligt.


Intern annons
Fackliga kontaktpersoner:
Transport: Avd 32 010-480 30 32
Extern annons


Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Kyl och frysexpressen Nord AB

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 6
Kyl och frysexpressen nord AB
fd. PostNord Termo AB, Sundsvall
CE/C Chaufförer, Sommarvikariat
PostNord Termo AB är sedan 1 Maj köpt av Kyl och frysexpressen AB. Vi söker nu en chaufför med CE-kort som vill förstärka vår verksamhet i Sundsvall.
Bli en del av vårt team
Du kommer att arbeta med att leverera gods till våra kunder främst inom dagligvarubranschen. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig.
Du har vad som krävs
Du har CE-körkort samt YKB. Du uppträder korrekt, ger kunden god service, och är en god representant för Kyl och frysexpressen. Du är noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är en fördel.
Ange i din ansökan vilka körkorts- och övriga behörigheter du har t.ex. YKB, ADR, truckkort samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter och när du kan börja.
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Vi erbjuder ett sommarvikariat på heltid och deltid men söker även medarbetare som kan hoppa in extra vid behov. Möjlighet till fortsättning efter sommaren är god.
Vill du veta mer, kontakta produktionschef,
Andreas Kotermajer 010 – 437 28 06, andreas.kotermajer@postnord.com


Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snarast som möjligt.


Intern annons
Fackliga kontaktpersoner:
Transport: Avd 32 010-480 30 32
Extern annons


#jobbjustnu

Ansök nu

Chaufför med CE-kort sökes!

Fjärrbilsförare
Läs mer Dec 2
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu en lastbilschaufför för direkt rekrytering till vår kund i Sundsvall.

Som lastbilschaufför kommer du till större delen av tiden att vara ute på vägarna i både Sverige & Norge. Arbetstiderna är förlagda mån-fre, med spännande och varierande körningar!


Personliga egenskaper
Vi tror att du är en social individ som har en förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, är strukturerad, glad och positiv. Vidare ser vi att du som chaufför är noga med att ta hand om bilen och ser det som självklart att vara ett föredöme i trafiken. Du ska behärska god svenska i tal och skrift.

Du ska ha CE-kort, godkänd YKB och gärna ADR-utbildning. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av yrket samt vana av långkörningar.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning hos kund med 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal. Övernattning förekommer!

Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Chaufför med CE-kort sökes!

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 5
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu en lastbilschaufför för direkt rekrytering till vår kund i Sundsvall.

Som lastbilschaufför kommer du till större delen av tiden att vara ute på vägarna i både Sverige & Norge. Arbetstiderna är förlagda mån-fre, med spännande och varierande körningar!


Personliga egenskaper
Vi tror att du är en social individ som har en förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, är strukturerad, glad och positiv. Vidare ser vi att du som chaufför är noga med att ta hand om bilen och ser det som självklart att vara ett föredöme i trafiken. Du ska behärska god svenska i tal och skrift.

Du ska ha CE-kort, godkänd YKB och gärna ADR-utbildning. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av yrket samt vana av långkörningar.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning hos kund med 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal. Övernattning förekommer!

Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

CE - Chaufförer

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 4
Vi på Mellannorrlands Transport AB söker ett antal CE-chaufförer i SUNDSVALL till våra utgångsorter Birsta samt Myre. Arbetet innebär att transportera livsmedel mellan Mälardalen och Västerbotten.Giltigt YKB samt digitalt förarkort och truckkort är ett krav.Bilarna går i stort sett veckans alla dagar vilket gör att du måste kunna köra både helger och nätter.Längre sammanhängande ledighet ges i våra scheman då man jobbar ganska intensivt under de veckor man jobbar.Anställningen gäller i första hand över sommaren som för rätt person övergår i en tillsvidareanställning.

Ansök nu

CE - chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 19
Tjänsten är heltid och schemalagd. Du kommer jobba varannan vecka natt och varannan vecka dag.
På nattkörningen är det spetsbyte medans dagtid så är det terminal till terminal.

Vi söker dig med CE-behörighet som är självgående, flexibel, positiv och nogrann samt tar väl hand om bilen. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och har ett bra kundbemötande.
Du har goda tal och läskunskaper i svenska.

Sundsvalls Expressbyrå AB är ett drygt 100-årigt familjeföretag som är verksamt inom transportsektorn samt flytt och magasinering mot företag och offentliga organisationer.
Företaget arbetar företrädesvis med egen anställd personal och fordon. I dagsläget sysselsätter vi ca 240 anställda. Verksamheten bedrivs med kontor i Sundsvall, Stockholm Älvsjö/Spånga och Alingsås. Filialer finns även i Timrå, Nordmaling, Örebro, Norrköping, Jönköping och Eskilstuna.

Ansök nu

CE - chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 18
Vi söker chaufförer för extra inhopp vid behov med möjlighet till fast anställning.
Körningarna kan infall både dag och kväll/natt, alla dagar i veckan med spetsbyte eller terminal till terminal.


Vi söker dig med CE-behörighet som är självgående, flexibel, positiv och nogrann samt tar väl hand om bilen. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och har ett bra kundbemötande.
Du har goda tal och läskunskaper i svenska.

Sundsvalls Expressbyrå AB är ett drygt 100-årigt familjeföretag som är verksamt inom transportsektorn samt flytt och magasinering mot företag och offentliga organisationer.
Företaget arbetar företrädesvis med egen anställd personal och fordon. I dagsläget sysselsätter vi ca 240 anställda. Verksamheten bedrivs med kontor i Sundsvall, Stockholm Älvsjö/Spånga och Alingsås. Filialer finns även i Timrå, Nordmaling, Örebro, Norrköping, Jönköping och Eskilstuna.

Ansök nu

Lastbilschaufför / Lots med CE - kort i Sundsvall

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 12
Vi söker nu en lastbilschaufför/Lots med utgångspunkt Sundsvall. Arbetet består av att lotsa bil med släp med lass som kommer lastad från Örebro för att lossa del av lasten på Linjegods för att därefter lasta upp ekipaget inför resa till Östersund där bilen töms. Därefter lastas bil och släp upp för resa tillbaks till Sundsvall där arbetspasset avslutas. Vi söker dig som är självgående, allert och ansvarstagande. Du behöver veta vad som förväntas av dej som chaufför och vara medveten om de lagar och förordningar som gäller för vägtransporter. Du måste också kunna framföra ett 60-tons ekipage på ett säkert och tryggt sätt. Du har lätt för att kommunicera och har en trevligt attityd. Du är lösningsorienterad och strukturerad. Du är van vid att backa ett 4-axlat släp.
Vi har investerat i helt nya bilar och släp av toppklass.
Bilarna är Mercedes Benz Actros 630 Giga Space, och är toppmoderna med all tänkbar lyx såsom största hytten, hörnsoffa, parkerings-ac, förstärkt ljud, lyxmadrasser, retarder plus det mesta som går att beställa. Släpvagnarna är också rikligt utrustade av märket Ekeri. Här ges dej som har ett genuint intresse för yrket, en möjlighet att köra ett helt nytt ekipage.

Vi söker dig som är självgående, allert och ansvarstagande. Du behöver veta vad som förväntas av dej som chaufför och vara medveten om de lagar och förordningar som gäller för vägtransporter. Du måste också kunna framföra ett 60-tons ekipage på ett säkert och tryggt sätt. Du har lätt för att kommunicera och har en trevligt attityd. Du är lösningsorienterad och strukturerad. Du är van vid att backa ett 4-axlat släp.

Vi är ett litet familjärt åkeri (8 fjärrbilar) med bas i Kungsör. Vi har idag godstrafik mellan Örebro och Sundsvall samt trafik med några bilar i mellansverige. Nu förstärker vi personalstyrkan med ytterligare en tjänst med utgångspunkt Örebro. Vi har fräscha ekipage och de flesta av våra chaufförer har sin "egen" bil.

Ansök nu

Fjärrbilsförare för spetsbyte

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 12
Vi söker en fjärrbilsförare som ska köra byte mellan DHL:s terminal i Sundsvall och Hedesunda, vissa dagar ska bilen in i Gävle för lastning/lossning på terminal. Man byter fem dagar i veckan söndag till torsdag 8 timmar per arbetspass. Krav på minst tre år i yrket. Vana av kvälls/nattkörning är meriterande.

Vi vill att du som söker är flexibel, noggrann och ansvarsfull samt du ska ha giltigt YKB, ADR, digitalt förakort och truckkort. Minst tre år i yrket samt gärna vana av kvälls/nattkörning.

Tjänsten utgår från:
DHL Freight
Förmansvägen 9
857 53 SUNDSVALL

Ansök nu

CE - Chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 29
Framföra tung lastbil med släp samt lasta och lossa dessa på terminaler,butiker och liknande beroende på vilken körning man har.


CE-chaufförer sökes för både fjärr samt distrubition.
Vana från livsmedelstransporter samt truckkort är ett plus.
Giltigt YKB är ett krav.
Tjänsterna gäller i första hand inför semestrarna med goda chanser till förlängning.

METAB
Utför mestadels tempererade transporter från Mälardalen upp till Västerbotten.
Bilarna för fjärrtrafiken utgår ifrån Myre.
Distrubitionen utgår ifrån Birsta/Sundsvall

Ansök nu

CE - CHAUFFÖR SUNDSVALL

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 28
Jobbeskrivning
Är du CE-chaufför och tycker om att köra nattetid?
Vi söker nu en lastbilschaufför till vår kund Gastransporter i Norrland AB.

För att matcha in i den här rollen så måste du ha 3 års erfarenhet av att köra lastbil med släp.
Du har givetvis körkort med CE-behörighet samt YKB, ADR och digitalt förarkort.


Personliga egenskaper
Detta är ett självständigt yrke som kräver att man som person är bra på att planera och organisera sina körningar. Du bör vara ansvarstagande och ha god vana av att köra trailer då lastbilsekipaget väger många ton och behövs hanteras på ett säkert sätt i trafiken.
Då det även kan förekomma tunga lyft i denna tjänst så ser vi att du besitter god fysik.

Arbetstiderna som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda nattetid, kl. 19.00-05.00, men kan komma att variera.

Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

CE - CHAUFFÖR SUNDSVALL

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 14
Jobbeskrivning
Är du CE-chaufför och tycker om att köra nattetid?
Vi söker nu en lastbilschaufför till vår kund Gastransporter i Norrland AB.

För att matcha in i den här rollen så måste du ha 3 års erfarenhet av att köra lastbil med släp.
Du har givetvis körkort med CE-behörighet samt YKB, ADR och digitalt förarkort.


Personliga egenskaper
Detta är ett självständigt yrke som kräver att man som person är bra på att planera och organisera sina körningar. Du bör vara ansvarstagande och ha god vana av att köra trailer då lastbilsekipaget väger många ton och behövs hanteras på ett säkert sätt i trafiken.
Då det även kan förekomma tunga lyft i denna tjänst så ser vi att du besitter god fysik.

Arbetstiderna som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda nattetid, kl. 19.00-05.00, men kan komma att variera.

Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 7
SNX Transport AB söker sommarvikarier till Sundsvall med en eventuell fortsättning efter sommaren.

Vi söker chaufförer med CE behörighet samt YKB. Truckkort är meriterande. Vi bedriver egen fortbildning i YKB för godstransporter. Eventuellt så kommer vi att köra en kurs innan sommaren om vi har flera sökanden utan YKB.

Arbetstiden är dag och/eller natt.

SNX Transport är ett åkeri som har sitt säte i Bollnäs. Vi utför transporter bl.a åt den lokala industrin och Postnord.

Är du sugen på att arbeta med ett glatt gäng som har roligt på jobbet och tar hand om varandra? Hör av dig till SNX Transport på 0278-18471 eller info@snxtransport.se

Vi söker trevliga, ansvarsfulla och samarbetsvilliga chaufförer till våran verksamhet!
Tjänsterna tillsätts löpande så skicka in din ansökan i tid!
MVH Johan
Snx-Transport

SNX Transport är ett åkeri som har sitt säte i Bollnäs. Vi utför transporter bl.a åt den lokala industrin och Postnord.

Är du sugen på att arbeta med ett glatt gäng som har roligt på jobbet och tar hand om varandra? Hör av dig till SNX Transport på 0278-18471 eller info@snxtransport.se

Ansök nu

Fjärrbilsförare för spetsbyte

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 15
Vi söker en fjärrbilsförare som ska köra byte mellan DHL:s terminal i Sundsvall och Hedesunda, vissa dagar ska bilen in i Gävle för lastning/lossning på terminal. Man byter fem dagar i veckan söndag till torsdag 8 timmar per arbetspass. Krav på minst tre år i yrket. Vana av kvälls/nattkörning är meriterande.

Vi vill att du som söker är flexibel, noggrann och ansvarsfull samt du ska ha giltigt YKB, ADR, digitalt förakort och truckkort. Minst tre år i yrket samt gärna vana av kvälls/nattkörning.

Tjänsten utgår från:
DHL Freight
Förmansvägen 9
857 53 SUNDSVALL

Ansök nu