Tågvärdar och ombordansvariga m.fl. jobb i Sundsvall

Hitta lediga jobb som Tågvärdar och ombordansvariga m.fl. i Sundsvall. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Sundsvall från den arbetsgivaren.

Anslut dig till vår resa |Bli Tågvärd hos SJ i Sundsvall

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Jul 3
Välkommen till SJ, där varje resa börjar med ett leende! Hos oss blir du en del av ett team av 1000 engagerade och professionella kollegor som tillsammans skapar extraordinära reseupplevelser. Vi tror på en balanserad och hållbar arbetsplats där du inte bara har möjlighet att växa professionellt utan även personligen. Är du redo att vara med och forma framtiden för hur vi reser? Hoppa på tåget med oss!

Din nya roll
Rollen som Tågvärd är en trafiksäkerhetstjänst vilket innebär att du kommer ha ansvaret för att säkerställa passagerarnas säkerhet och välbefinnande genom att övervaka och hantera säkerhetsföreskrifter ombord. Dina uppgifter inkluderar att hantera nödsituationer, utföra säkerhetskontroller ut- och invändigt vid klargörning av tågsätt inför avgång, ge tydlig information till passagerarna och samarbeta nära med lokförare och annan tågpersonal för att upprätthålla en säker och effektiv drift.

Som Tågvärd är du våra resenärers första intryck och en ambassadör för vår service. Ditt arbetsområde är brett och innebär allt från att leverera förstklassig service som skapar minnesvärda upplevelser för alla ombord, till att ansvara för säkerheten under resans gång, inklusive vid på- och avstigningar. Vidare omfattar ditt arbete hantering av försäljning och servering i bistron, samt aktiv kommunikation med resenärerna, både direkt och via högtalarutrop.

Tjänsten innebär skiftarbete, vilket inkluderar arbete under helger och kan innebära övernattningar på olika orter. Eftersom dina arbetsdagar kan börja och sluta vid tider när kollektivtrafiken inte är i drift, är det viktigt att du självständigt kan ta dig till och från din stationeringsort.

Vem är du
Är du en teknikintresserad person som söker en spännande utmaning? Vi letar efter dig som är bekväm med att använda digitala verktyg dagligen och snabbt kan anpassa dig till nya situationer och trivs i sociala miljöer. Som en del av vårt team kommer du att hantera olika digitala system ombord på tåget. Du kommer att arbeta självständigt och möta dagliga utmaningar som kräver en lösningsorienterad inställning. Din förmåga att sprida positiv energi och din fallenhet för sociala interaktioner gör dig till en idealisk kandidat. Att hantera stressiga situationer och uppfylla högt ställda säkerhetskrav är en viktig del av jobbet. Service är en central del av denna roll. Du kommer att interagera med passagerare dagligen och ge dem en förstklassig reseupplevelse. Din uppgift är att säkerställa att varje resa är bekväm och trevlig för våra kunder. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetstider, inklusive skiftarbete och helger, samt övernattningar på olika orter. För att passa i rollen behöver du vara minst 20 år gammal (alkohollagen kap 8, 18§) och ha en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska tala och skriva svenska flytande och ha goda kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande och kan ge dig en extra fördel i rollen. Den här tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas inom både service och teknik.

Om du är redo att ta dig an denna utmaning och bli en nyckelspelare i vårt team, tveka inte – ansök nu och börja din resa med oss!

För att arbeta som tågvärd måste du uppfylla EU:s hälsokrav för järnvägspersonal, läs mer om detta: https://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/till-dig-i-branschen/trafikmedicin/halsokrav-for-personal-med-sakerhetskritiska-uppgifter/ 

Inledande utbildning
Din anställning inleds med en betald heltidsutbildning som äger rum i Sundsvall men med några strödagar i Stockholm, den pågår under de första 8-9 veckorna. Utbildningen inkluderar trafiksäkerhet och hantering av oförutsedda händelser, vilket förbereder dig för olika situationer som kan uppstå under arbetet. Utbildningen är både teoretisk och praktisk, där du får lära dig att använda digitala verktyg ombord, erbjuda utmärkt service och förstå fordonens tekniska aspekter. Dessutom får du en djupgående förståelse för de lagar och bestämmelser som är relevanta för järnvägsbranschen och din framtida roll hos oss. Utbildningen avslutas med en examination.

En resa av möjligheter och förmåner som gör skillnadAnsök nu!
Skicka in din ansökan redan idag, bifoga ditt CV och gymnasieintyg. Gör det så snart som möjligt men absolut senast den 31 juli 2024. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kan du besöka vår FAQ: https://jeffersonwells.manpowergroup.se/sj-7. Besvaras inte dina frågor där, vänligen kontakta Jefferson Wells (en del av Manpower Group) på sj@manpower.se

Går du vidare till intervju med SJs gruppchefer ska du vara tillgänglig för en fysisk intervju vid ett tillfälle under vecka 35-36.

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet eftersom de ger oss möjligheten att bedöma kandidaterna i processen objektivt. Alla kandidater får samma chans att visa sin potential i det första steget av rekryteringsprocessen, vilket är viktigt för att hålla rekryteringsprocessen fri från diskriminering. Vi genomför även en CV-granskning, bakgrundskontroll, referenstagning, kompetensbaserad intervju och ett hälso- och drogtest för att kunna göra en samlad bedömning.

SJ för människor närmare varandra, varje dag.
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Ansök nu

Tågvärd till SJ i Sundsvall

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Jul 3
I snart 170 år har vi på SJ fört människor närmare varandra och bundit samman landet. Det är ett arv vi värdesätter, men vår resa har bara börjat. Tillsammans skapar vi dagens?– och morgondagens resande. Följer du med?Vill du jobba i en spännande bransch där du får känna stolthet över att vara en del av något större? Om du har en positiv attityd, utmärkt kommunikationsförmåga och trivs att jobba med service i världsklass är det här din nästa utmaning! Vill du vara med att ta resandet till en helt ny nivå? Välkommen med din ansökan redan idag och här nedan kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig!

Din kommande roll? 
Som Tågvärd hos SJ har du en viktig roll i att ge resenärerna en bekväm, säker och trevlig resa. Du fungerar som resenärernas första kontakt och du är en viktig ambassadör ombord på tågen. Rollen innebär:


• Leverera service i världsklass till våra resenärer för att skapa en härlig reseupplevelse ombord på våra tåg
• Trafiksäkerhetsansvar för resenärer både ombord och vid på-och avstigning
• Ha hand om försäljningen i bistron och på vissa tåg servering i 1:a klass
• Visera biljetter och vara behjälplig vid anslutningar
• Besvara frågor och ge tydlig information till resenärerna både vid direktkontakt och via högtalarutrop

Arbetet som Tågvärd hos SJ innebär en spännande och varierande arbetsdag och du får möjligheten att möta hundratals människor varje dag. Du samarbetar med övrig personal ombord och tillsammans med engagerade kollegor skapar du ett större värde för våra resenärer. Du kommer att ingå i enheten Service och du har tusen kollegor runt om i landet. Vår verksamhet är öppen alla dagar om året, det innebär att arbetet som Tågvärd inkluderar skifttjänstgöring och helgarbete samt övernattning på annan ort. Arbetstiderna kan ligga utanför kollektivtrafikens tidtabell och du behöver ha möjlighet att ta dig till arbetet oavsett tid på dygnet

Förväntningar på den vi söker 
Du är en person med stark känsla för service och trivs i mötet med nya människor. Du behöver ha förmågan att arbeta under press och hantera konfliktsituationer på ett professionellt sätt. Vi ser att du har ett högt säkerhetstänk, har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och har god samarbetsförmåga. Du behöver även uppfylla EU:s hälsokrav för järnväg. Läs mer här: EUs hälsokrav för järnväg och enligt EU:s riktlinjer för järnväg gör vi slumpmässiga alkohol-och drogtester.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla:


• Du måste vara minst 20 år vid det tillfälle din anställning startar. Detta med anledning av att du kommer att hantera alkohol i bistron ombord på tågen.
• Ha en fullständig svensk gymnasieutbildning eller validerad enligt UHR (Universitet- och högskolerådet).
• Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Samt engelska i tal. Vi värdesätter även ytterligare språkkunskaper.
• Fri från betalningsanmärkningar och förekomster i belastningsregistret

Vi gör skillnad 
Som medarbetare i SJ-koncernen är du vår viktigaste ambassadör. Hos oss har du varje dag möjlighet att påverka och göra skillnad i våra resenärers liv. Tillsammans med engagerade kollegor skapar du värde för företaget och arbetar för ett hållbart samhälle.?? 

Vi är stolta 
Vi vet hur viktigt det är att alla medarbetare är med på vår gemensamma resa, känner sig inkluderade och förstår vart vi är på väg. Vi bryr oss och tar hand om varandra. Tillsammans skapar vi ett SJ för alla – och gläds över förmånen att arbeta på ett företag vi är stolta över.? 

Vi utvecklas tillsammans? 
På SJ är en arbetsdag sällan den andra lik. Som medarbetare möter du både utmaningar och möjligheter. Vi tror på samarbete och kontinuerligt lärande och strävar hela tiden efter att förbättra våra arbetsverktyg, vår produkt och fordonsflotta.?? 

Några av våra förmåner inom SJ?Ansökan och information? 
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 23 juli 2023. I din ansökan ber vi dig inkludera ett CV på svenska och gymnasieintyg. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren kring rekryteringsprocessen och tjänsten som Tågvärd på SJ: https://jeffersonwells.manpowergroup.se/sj-5 Om dina frågor inte besvaras där är du varmt välkommen att kontakta Jefferson Wells (en del av Manpower Group) på sj@manpower.se

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen gör vi bl.a arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, referenstagning, kompetensbaserad intervju och hälso- och drogtest.

SJ för människor närmare varandra, varje dag.

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Ansök nu

Tågvärd till SJ i Sundsvall

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Dec 6
Motiveras du av att ha en viktig roll på ett stort, spännande och hållbart företag? Motiveras du av att jobba med människor och av att ge service i världsklass? Då kan det här vara tjänsten du letar efter! Vi på SJ i Sundsvall söker just nu flera lösningsfokuserade och ansvarsfulla personer som är beredda att ta sig an rollen som Tågvärd. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Om utbildningen
Tjänsten påbörjas med en betald utbildning på fem till sju veckor där du bland annat får lära känna dina nya kollegor, lära dig mer om SJs service, kundbemötande och säkerheten ombord våra tåg. Utbildningen ger dig en gedigen insikt i rollen som Tågvärd och branschen i helhet. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska moment vilket kräver att du på ett bra sätt ska kunna ta till dig information både i teori och praktik. Du utbildas i bland annat kundpsykologi, service och kundbemötande, brand och HRL. Allt för att du ska bli trygg i din roll som Tågvärd hos oss på SJ!

Att arbeta som Tågvärd hos oss på SJ
När utbildningen är slutförd kommer du ha en bred arbetsroll där du huvudsakligen ansvarar för att ge gästerna den bästa möjliga servicen, du ser till att våra gäster får en bra resa med oss och du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet ombord. I rollen som Tågvärd arbetar du bland annat i bistrovagnen och hanterar kassan, läser av biljetter och gör utrop om tågets nästa stop, eventuella förbindelser eller annan aktuell information till resenärerna. Du använder både svenska och engelska i ditt dagliga arbete därför är det viktigt att du känner dig bekväm med att använda svenska och engelska samt har en god förståelse för båda språken.

Den vi söker
För att trivas som Tågvärd hos oss på SJ tror vi att du har ett genuint intresse för service och att du har ett övergripande ansvarstänk. Du behöver som lägst ha en fullständig gymnasieutbildning. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar i ett högt tempo. För våra resenärers säkerhet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi letar efter dig som uppskattar en rörlig arbetsplats med varierade arbetstider och kollegor som du kan ha roligt tillsammans med.

För att söka behöver du också uppfylla de särskilda kraven nedan från Transportstyrelsen för att kunna arbeta på tåget.

Särskilda krav på dig som söker


• Som Tågvärd måste du vara minst 20 år.
• Vi genomför en bakgrundskontroll för att skydda vårt varumärke. Du behöver vara fri från betalningsanmärkningar och förekomster i belastningsregistret för att kunna bli anställd som Tågvärd.
• Som Tågvärd behöver du uppfylla EU:s hälsokrav för järnväg, vilket bl.a. innefattar god syn med färgseende, god hörsel, drogfri. Läs mer här: infoga länk
• Enligt EU:s riktlinjer för järnväg gör vi slumpmässiga alkohol-och drogtester.
• Tjänsten innebär skifttjänstgöring och helgarbete samt regelbunden övernattning på annan ort. Då arbetstiderna går utanför kollektivtrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet. Vi ser därför gärna att du bor inom ett nära avstånd till den station du söker till.

Om SJ
Vad kan SJ erbjuda dig? SJ är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Våra värdeord är: Pålitligt, Enkelt, Mänskligt, Härligt. Här präglas arbetsmiljön av bra laganda, vi litar på varandra, ser lösningar, vi ser och behandlar varandra som människor som vill väl och vi har gärna roligt på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt i en koncern med över 5000 medarbetare som bidrar till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Du ingår dessutom i en av Sveriges grönaste varumärken och blir en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Läs om vårt erbjudande och hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida https://www.sj.se/sv/om/om-sj/jobba-pa-sj.html

Sök tjänsten idag!
Sök redan nu eller senast 21 december 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera ett CV på svenska och gymnasieintyg. Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer vi bl.a att genomföra en bakgrundskontroll, kompetensbaserad intervju och hälso- och drogtest. På denna landningssida har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren kring rekryteringsprocessen och tjänsten som Tågvärd: https://jeffersonwells.manpowergroup.se/sj-

Har du ytterligare frågor som inte besvaras på landningssidan är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Magnus Berglund på magnus.berglund@jeffersonwells.se eller 023-453 94.

Ansök nu

SJ i Sundsvall rekryterar Tågvärdar

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Sep 6
Motiveras du av att ha en viktig roll på ett stort, spännande och hållbart företag? Vi på SJ i Sundsvall behöver just nu tillsätta flera lösningsfokuserade och ansvarsfulla personer som är beredda att ta sig an rollen som Tågvärd. Vi söker framför allt dig som drivs av möjligheten att få hjälpa människor och att få ta eget ansvar. Stämmer det in på dig? Då är du välkommen att söka arbete hos oss!Att arbeta som Tågvärd på SJ
Arbetsuppgifterna i den här rollen är mycket varierande och du kommer huvudsakligen att ansvara för att ge gäster bästa möjliga service, se till att våra gäster får en bra resa med oss och ansvara för resenärers säkerhet och trygghet ombord.

Du får möjlighet att lära dig mycket om hur branschen fungerar i stort och att ha Sverige som din arbetsplats. Du kommer att rapportera till gruppchefen, som stöttar och vägleder dig i ditt arbete. Vi erbjuder både tillsvidareanställning på heltid och timanställning. Du kommer att arbeta oregelbundna tider samt varannan helg. Den obligatoriska grundutbildningen är på heltid och startar under hösten. Utbildningen som är betald och pågår under ca sex veckor sker till större delen på annan ort. 

På vår karriärsida hittar du mer information om rollen och hur det är att jobba som Tågvärd. Klicka här

Den vi söker
På SJ tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Det vi förväntar oss av dig är ett genuint intresse för service och säkerhet ombord och ett övergripande ansvarstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar i ett högt tempo. För våra resenärers säkerhet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans och letar nu efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig! För att söka behöver du som lägst ha en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande som utbildningsbakgrund samt uppfylla de särskilda kraven nedan från Transportstyrelsen för att kunna arbeta på tåget.

Särskilda krav på dig som söker


• Som tågvärd måste du vara minst 20 år.
• Du ska ha en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande bakgrund.
• Godkänd bakgrundskontroll då vi genomför dessa som del av rekryteringsprocessen.
• Som tågvärd behöver du uppfylla EU:s hälsokrav för järnväg, vilket bl.a. innefattar god syn, hörsel och drogfri. Läs mer här: Klicka här

Tjänsten innebär skifttjänstgöring och helgarbete samt regelbunden övernattning på annan ort. Då arbetstiderna går utanför kollektivtrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet. Vi ser därför gärna att du bor inom ett nära avstånd till Sundsvall. Enligt EU:s riktlinjer för järnväg gör vi slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Vad kan SJ erbjuda dig?
SJ är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av bra laganda. Du blir vårt ansikte utåt i en koncern med över 5000 medarbetare som bidrar till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Du ingår dessutom i en av Sveriges grönaste varumärken och blir en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.

Läs om vårt erbjudande och hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida https://www.sj.se/sv/om/om-sj/jobba-pa-sj.html

I den här rekryteringen samarbetar SJ med Jefferson Wells som kommer att genomföra den fösta intervjun via ett Teamsmöte. Om du kvalificerar dig vidare kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll, referenstagning, intervju med rekryterande chef på SJ. Din hälsostatus kommer innan anställning att kontrolleras genom en hälsokontroll som vi bokar och vår företagshälsovård genomför.  

Sista ansökningsdag är den 28 september. I din ansökan ber vi dig inkludera ett CV på svenska och ett personligt brev. Vi har samlat de vanligaste frågorna kring tjänsten och rekryteringsprocessen här: https://info.manpowergroup.se/sj

Kontakt 
Om du har frågor är du också välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 – 377 20 63 alternativt mail annakarin.bergqvist@jeffersonwells.se

Vi välkomnar din ansökan!

Ansök nu

Bli Tågvärd för SJ! Timanställning

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Mar 2
Vill du ha hela Sverige som din arbetsplats och möta nya människor varje dag? Brinner du dessutom för att ge förstklassig service och kundbemötande? Då behöver vi dig! Vi på SJ märker av en högre efterfrågan på inrikes tågresor och söker nu efter fler tågvärdar. Ta chansen att bli en del av ett sammansvetsat team och utvecklas tillsammans med Sveriges största järnvägsföretag SJ.

Just nu söker vi flera nya medarbetare i Sundsvall för timanställning 

Om arbetet
Rollen som Tågvärd är en bred och omväxlande roll där ingen arbetsdag är den andra lik! Fokus i rollen är att ge våra resenärer en härlig reseupplevelse. Du hjälper våra resenärer tillrätta, är tillgänglig och ger förstklassigt bemötande via personlig service samt information om resan. Via våra digitala arbetsredskap säkerställer du giltiga biljetter och hjälper till med anslutningar både i normalt läge och vid störningar. På vissa avgångar blir du försäljningsansvarig i vår bistro alternativt uppvaktar våra resenärer i 1:a klass med personlig service. Rollen är trafiksäkerhetsklassad vilket innebär ett stort ansvar för resenärers säkerhet och trygghet ombord. Blir du del av vårt team så kommer vi att ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska trivas tillsammans med oss på SJ. Din anställning hos oss inleds med en avlönad grundutbildning och praktik på fem veckor för att göra dig redo för rollen. 

OBS! För den här rollen kommer grundutbildningen hållas i Stockholm. Boende bekostas av SJ.

Om den vi söker
Du har lägst fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande som utbildningsbakgrund. Rollen ställer höga krav på smidigt lagarbete och att tillsammans med kollegorna ge våra resenärer den bästa tänkbara reseupplevelsen. Då du behöver hantera olika arbetsuppgifter i ett högt tempo är det viktigt att du har en hög anpassningsförmåga och stresstålighet. Eftersom du möter olika människor varje dag är det viktigt att du är kommunikativ, lyhörd och visar empati för våra resenärers behov, samtidigt som du behöver vara trygg i dig själv och stå stadigt kring dina beslut även i tuffare situationer. Om du har tidigare erfarenhet från arbete inom service, handel eller försäljning kommer det väl till pass i denna roll. För våra resenärers säkerhet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Särskilda krav på dig som söker

• Som Tågvärd måste du vara minst 20 år.
• Vi samlar in bakgrundskontroll och kreditupplysning från kandidater för att skydda vårt varumärke. Du behöver vara fri från betalningsanmärkningar och förekomster i belastningsregistret för att kunna bli anställd som Tågvärd.
• Som Tågvärd behöver du uppfylla särskilda hälsokrav för järnväg, vilket bl.a. innefattar god syn med färgseende, god hörsel, drogfri. Läs mer genom att klicka här
• Enligt EU:s riktlinjer för järnväg gör vi slumpmässiga alkohol-och drogtester.
• Tjänsten innebär skifttjänstgöring och helgarbete samt regelbunden övernattning på annan ort. Skiften kan sträcka sig från 03:00 på morgonen till 02:00 på natten. Då arbetstiderna går utanför kollektivtrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet. Vi ser därför gärna att du bor inom ett nära avstånd till den station du söker till.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande och varierande tjänst där du ges möjligheten att ha Sverige som din arbetsplats. Du blir vårt ansikte utåt i en koncern med över 5000 medarbetare som bidrar till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Du ingår dessutom i en av Sveriges grönaste varumärken och blir en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.

Om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Manpower. Om du kvalificerar dig i urvalet väntar följande steg: färdighetstest, videofråga, intervju med Manpower, bakgrundskontroll, referenstagning, hälsoundersökning och avslutande intervju med din framtida chef.

Vi väntar på din ansökan
Sök redan nu eller senast den 23e mars 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Vi har samlat de vanligaste frågorna kring tjänsten och rekryteringsprocessen här: https://info.manpowergroup.se/sj

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du jobba extra som biljettkontrollant via oss på Manpower?

Trafikvärd/Taxivärd
Läs mer Sep 4
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort eller lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Just nu söker vi en person som vill jobba extra under hösten. Uppdraget är att genomföra biljettkontroller på busslinjer i länet 1-2 dagar i veckan. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsarbete.

Arbetet utförs alltid tillsammans med en kollega, så ni arbetar i par. Arbetstiderna varierar och kan ibland innebära s.k. delad dag med ett skift på morgonen och ett senare på dagen. I vissa fall kan även sena pass med övernattning på annan ort förekomma.

Vi söker dig som:

* Är social och tycker om att träffa och prata med nya människor
* Har skinn på näsan
* Har hög integritet
* Har B-körkort
* Har viss vana att arbeta i excel, då detta används för registrering och statistik.
* Det är meriterande om du är flerspråkig och kan kommunicera väl på annat språk än svenska och engelska, gärna arabiska, somaliska eller tigrinja.ÖVRIG INFORMATION

Start: omgående
Omfattning: deltid, 1-2 dagar per vecka
Arbetstid: varierande

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar ute hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt interna kurser och föreläsningar via appar.

Under din anställningstid har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

För mer information är du välkommen att kontakta Lina Westerlund via telefon: 060-64 68 92. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, så du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in en ansökan idag!

Är du nyfiken på att veta mer om oss, gå då in på Instagram eller facebook och kolla:
Instagram; "manpowersundsvall"
Facebook: "Manpower Sverige (Sundsvall)"


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vill du jobba extra som biljettkontrollant via oss på Manpower?

Trafikvärd/Taxivärd
Läs mer Aug 28
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort eller lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster

Just nu söker vi en person som vill jobba extra under hösten. Uppdraget är att genomföra biljettkontroller på busslinjer i länet 1-2 dagar i veckan. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsarbete.

Arbetet utförs alltid tillsammans med en kollega, så ni arbetar i par. Arbetstiderna varierar och kan ibland innebära s.k. delad dag med ett skift på morgonen och ett senare på dagen. I vissa fall kan även sena pass med övernattning på annan ort förekomma.Vi söker dig som:

* Är social och tycker om att träffa och prata med nya människor
* Har skinn på näsan
* Har hög integritet
* Har B-körkort
* Har viss vana att arbeta i excel, då detta används för registrering och statistik.
* Det är meriterande om du är flerspråkig och kan kommunicera väl på annat språk än svenska och engelska, gärna arabiska, somaliska eller tigrinja.ÖVRIG INFORMATION

Start: omgående
Omfattning: deltid, 1-2 dagar per vecka
Arbetstid: varierandeVad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar ute hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt interna kurser och föreläsningar via appar.

Under din anställningstid har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

För mer information är du välkommen att kontakta Linnéa Hedenberg via telefon: 060-64 68 99 eller e-post: Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, så du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in en ansökan idag!

Är du nyfiken på att veta mer om oss, gå då in på Instagram eller facebook och kolla:
Instagram; "manpowersundsvall"
Facebook: "Manpower Sverige (Sundsvall)"


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Manpower Sundsvall söker biljettkontrollant på deltid

Trafikvärd/Taxivärd
Läs mer Apr 20
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort eller lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Vill du ha ett extrajobb på sidan av dina studier? Har du lätt för att bemöta människor och har förmågan att fatta egna beslut? Då kan den här tjänsten passa dig! Just nu söker vi dig som vill jobba extra under din studietid som biljettkontrollant. Uppdraget är att genomföra biljettkontroller på busslinjer i länet 1-3 dagar i veckan. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig syselsättning så som studier (på universietet eller högskola) alternativt har ett deltidsarbete på minst 50 %.

Arbetet utförs alltid tillsammans med en kollega, så ni arbetar i par. Arbetstiderna varierar och kan ibland innebära s.k. delad dag med ett skift på morgonen och ett senare på dagen. I vissa fall kan även sena pass med övernattning på annan ort förekomma.

Vi söker dig som:

* Är social och tycker om att träffa och prata med nya människor
* Har skinn på näsan
* Har hög integritet
* Har B-körkort
* Har viss vana att arbeta i excel, då detta används för registrering och statistik.
* Det är meriterande om du är flerspråkig och kan kommunicera väl på annat språk än svenska och engelska, gärna arabiska, somaliska eller tigrinja.

ÖVRIG INFORMATION

Start: omgående
Omfattning: deltid, 1-2 dagar per vecka
Arbetstid: varierande

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar ute hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt interna kurser och föreläsningar via appar.

Under din anställningstid har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Linnea Hedenberg Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, så du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in en ansökan idag!

Följ oss på Instagram: "manpowersundsvall" och Facebook: "Manpower Sverige (Sundsvall)"


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu